Capitolul 2.Viata este grea atunci cand muncesti
Si ii spune privind-o in ochi:
-Ce este cu tine?Nu sti cine sunt?Se vede ca nu sti deoarece daca ai sti ai fi onorata ca vorbesc cu tine
-Nu fi asa sigur ,stiu cu cine vorbesc.Vorbesc cu un increzut plin de sine cu gura mare si nu prea mobilat la mansarda daca sti la ce ma refer
-O acuma faci pe desteapta cu mine.Te crezi mai desteapta ma tarancuta ce esti
-Nu este nevoie sa ma cred mai destepata pentru ca deja se observa ca gandesc mai mult decat tine chiar daca nu am facut facultatea.Si dupa aceste cuvinte care l-au lasat pe brunet fara grai isi smulge bratul din mana puternica a brunetului si se indreapta spre casa.Se opreste in pragul usi si ii spune:
-Ar trebui sa te schimbi pentru ca o sa te murdaresti la porci
-Mda sigur...ia stai ai spus porci?Bombonica ai spus porci?
-Ma numesc Sakura nu bombonica ok?
-Bine cum zici tu.Dar ma ajuti nu?Sasuke intrat in camera care urma sa fie a sa pentru urmatoarele trei luni de vara.Se indreapta spre valiza cautandu-si niste haine mai vechi si spre fericirea lui mama sa incurcase cateva haine cu cele ale lui Itachi asa ca fara sa mai ezite le-a si imbracat doritor de multa murdarie pe scumpele haine ale fratelui sau.Iese din camera frumos aranjata si da cu ochi de o frumoasa fata care isi prindea parul lung roz intr-o coada pentru a nu o deranja.
-Haide ce stai in usa?Porci te asteapta.Merg inpreuna pana la cotetul porcilor unde se pare ca era multa murdarie.Sakura ii inmaneaza o pereche de cizme destul de mari pentru a nu se murdari si intra in cocina ,unde Sasuke descopera ca porci miroase si isi fac treburile aproape unde mananca.O clipa de neatentie si Sasuke calca gresit alunecand cu capul in balega porcilor
.Sakura destul de implinita de situatie radea satisfacuta.Sasuke nu prea fericit fuge sa se schimbe.Urmeaza gainile de unde descopera ca ouale ies pe fund nu din masini.Sasuke renunta a mai manca oua.Tot la o mica neatentie se impiedica de scari si cade pe jos cu capul in cosul cu oua
.
Gradina urmeaza foarte repede iar lui Sasuke ii se parea ca a trecut deja un an ,insa trecuse doar o ora.Nestiind care este sapa brunetul ia grebla.Sakura nebagand de seama ce are Sasuke in mana ii arata cu sapa ei cum se face si se apuca de treaba.Sasuke saracul se chinuia cu grebla sa sape insa vede ca tot pe loc a ramas asa ca hotaraste sa se duca la Sakura sa-i ceara ajutorul.Cand vede ce are Sakura in mana si ce are el ramane putin socat dupa care o intreba destul de surprins:
-Ce ti tu in mana?
-Sapa
-Si eu?
-Sapa
-Si egzista mai multe tipuri de sepe?
-Sepe?Nu, nu egzista decat un fel de ce?
-Pentru ca sapa mea are mai multi colti si a ta nu.Inseamna ca sapa mea este mai buna?Sakura putin curioasa ridica capul uitandu-se in mana la Sasuke.O bufneste rasul si incepe sa rada cu multa pofta.Sasuke neintelegand se uita la ea, incepand sa i se para chiar dragutza.
-De ce razi?
-Pentru ca ce ti tu in mana se numeste grebla
-Si pot sapa si cu asta?
-Mai repede cu mana decat cu grebla.Stai aici ma duc sa-ti aduc una.Sakura se duce dupa sapa ,fundul fiindu-i urmarit de brunetul care acum visa.Si asa a fost toata ziua, amuzanta si plina de rasete pentru Sakura si un chin si o tortura pentru Sasuke care trecuse prin multe doar intr-o singura zi:lupta cu tapul (tapul castiga la un corn in fund), duelul cu cainele ciobanesc (cainele castiga la o muscatura), lupta cu vecina (vecina castiga la o tigaie in cap) si cu tantari unde tot tantari castiga ,Sasuke fiind plin de bandaje ,si unde nu avea dandaje avea cucuie si piscaturi.
Seara se apropie si Sakura hotaraste sa ii faca lui Sasuke cunostiita cu prieteni ei invitandu-i pe la ea seara
-Sasuke ei sunt prieteni mei:Hinata ,Naruto, Neji ,Ten Ten, Lee ,Ino ,Sai si Shikamaru.
-Buna spuse toti in cor
-Baieti el este nu prea priceputul si foarte increzutul Sasuke
-Poti sa ma lasi in pace?Nu iti ajunge ca mi-am incasat-o de la toate animalele astea needucate?
-Sa ma gandesc....NU
-Bun deci ce facem , intreaba Ino prividul cu multa atentie pe Sasuke care o admira pe Sakura fara sa stie de ce
-Am eu o ghicitoare destul de dragutza.Vreti sa v-o spun?
-Sigur ,spusera adolescenti in cor
-Ce este batut in cap ,nasul pe sus si corpul punctat?Toti copii se gandeau pana ce Hinata incepe sa chicoteasca si ridica mana sunand:
-Sasuke!!Toti copii au inceput sa rada tavalindu-se pe jos numai unul era furios:Sasuke.Seara a trecut repede si acum era noapte asa ca copii au plecat fiecare la casele lor deoarece spre nefericirea lui Sasuke urma inca o zi plina de munca.Sasuke intra in camera sa unde ramane in fata usi plin de scarba
-SAKURA!!!!!!Sakura auzindu-se strigata vine repede inpreuna cu bunici sai la Sasuke care statea in fata unui teanc de haine pline de caca de porc si ceva viermi asezata in frumosul pat cu asternuturi noi.
-Sasuke vei dormi in camera cu Sakura
-Ceeeeee?au spus ambi copii .Pai nu avem unde sa il culcam?
-De ce nu poate sa doarma cu calul?
-Aveti si un cal?Vai de mine.Bunica da din cap in semn ca Sasuke trebuie sa doarma in camera Sakurei si amandoi se indreapta spre camera ei.Usa se deschide si cei doi intra in taramul Sakurei.In timp ce Sasuke egzamina din fiecare unghi camera Sakurei aceasta ii da cu un sac de dormit in cap
-Eu nu dorm in el, spune Sasuke in timp ce isi da tricoul jos si se arunca in pat.
-Nici eu, spune Sakura care era deja in pijamale.Il impinge pe Sasuke si se pune in pat.Dupa doua ore de certat pentru patura Sakura adormi.Sasuke se intoarce si fara sa vrea ii atinge fata Sakurei care era asa fina.Incepe sa ii atinga incet fata sarutand-o pe frunte
-Doamne am inebunit?Da cred ca am inebunit, adica sa o sarut dupa ce si-a batut joc de mine toata ziua si chiar si in fata prietenilor ei.Si daca as fi sarutat-o de ce numai pe frunte.Si in timp ce Sasuke se certa cu el insusi Sakura visand se intoarce luandu-l pe Sasuke in brate.Inima acestuia a inceput sa bata puternic in piept si a luat-o si el in brate strangand-o tare la piept.Asa au dormit toata noaptea.
Dimineata vine foarte repede si prima care se trezeste este Sakura care pentru un moment il mangaie pe fata pe Sasuke dupa care...
Sper sa va placa ce am scris
Astept comm...