Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Jurnalul unui ucigas +16 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Jurnalul unui ucigas +16 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Jurnalul unui ucigas +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Denii
Genin
Genin
Denii

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : alba
Nr. mesaje Nr. mesaje : 467
Puncte : 546
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia :)
Stare de spirit Stare de spirit : ca a ta :)

Jurnalul unui ucigas +16 Empty
MesajSubiect: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Joi 09 Iun 2011, 14:18

CAPITOLUL I : O noua misiune . Plimbare pana la spital

Era o noapte calduroasa de vara , toata padurea dormea linistita , numai murmurul unui rau se auzea incet in padurea larga . Acum au iesit pradatorii sa isi vaneze iubita prada care nu stia nimic , nu stia ca isi va pierde viata intr-un mod cumplit . Acesta este stilul pradatorului , sa atace in negura noptii dece? , va explic acum . Prada poate fi la fel de puternica ca el dar daca este noapte si prada are vedere scazuta atunci sansele pradatorului sunt mult mai mari . Aceasta este legea naturii , dar si legea oamenilor , daca vrei sa supravietuiesti trebuie sa fi pradator sau ajungi sa fi prada . Sa te vaneze lumea , cum fac ccu mine . Inca eu ma mentin la nivelul de pradator .
Deci v-am bagat in ceata rau nu? ..okok hai sa ma prezit : Ma numesc Deidara , am 19 ani , am parul blond ca spicele de grau , ochii albastrii ca marea inspumata, parul imi este destul de lung , lasat liber pana la 18 ani am avut o coada in varful capului dar nu mi-a mai plaacut . Am un corp de invidiat , sunt intr-o organizatie numita Kinuyici care pe o veche limba inseamna chin sau durere . Sunt un ucigas care daca este platit devine cel mai bun "macelar" pentru oamenii , desii oamenii se aseamana mult cu animalele dar sa trecem mai departe , banuiesc ca va intrebati de familia mea , iubita sau ceva de genu si dece sunt ucigas nu?
Pai va spun acum , parintii mei au fost omorati de un clan , sincer nu mai stiu cum se numea ceva cu H-har...pff nu mai stiu dar o sa aflu in curand , se pare ca din acel clan nu a mai ramas numai o persoana , o fata . Am auzit ca e foarte frumoasa si stie sa se bata foarte bine . Abea astept sa o omor si nu intrebati dece pentru ca banuiesc ca v-ati prins .
Vreau sa o omor pe fata asta deoarece familia ei mi-a distrus tot clanul asa ca am sa ma razbun , dar deocamdata am o noua misiune , trebuie sa omor un vechi prieten din organizatia Akatuki . E foarte puternic dar asta este . Se pare ca e chiar Kabuto victima . Sar putea sa am ceva probleme , tipul e ca un sarpe vede foarte bine noaptea dar asta e ma descurc eu am mai lucrat cu din astia . Bun pai sa incepem , se pare ca il gasesc chiar pe campul de langa Konoha mai la S-V . Bun ma idrept spre acel loc si surpriza sunt primit cu lovituri de kunai , shuriken si o coada in fata de la un sarpe cat casa poporului . Foarte frumos stie si Kabuto sa-si primeasca invitatii nu gluma . Dupa ce termin cu kunaiuriel si shurikenurile , macelaresc sarpele recunosc destul de greu deoarece avea cam 20 m si na nu e chiar fairplay dar in fine sa trecem mai departe adica la Kabuto . Acesta auzind galagia de afara .
Acesta cand ma vede incepe sa rade agasant dar nu sta sa vorbeasca si sare cu doi serpi sa ma omoare . Ma feresc repede si incepem sa ne luptam dar dupa cca 3 ore jumate cad ca secerat js . Nu mai aveam pic de energie , il vad pe Kabuto cu ultimile puteri cum trimite un sarpe dupa mine care reuseste sa ma mute tare de brat . Scot un tipat de durere asurzitor apoi o injuratura de secole . Mda eram cam nervos , il vad pe Kabuto cum isi da ultima suflare iar eu cu chiu cu vai ma ridic si reusesc sa ajung pana pe o strada din Konoha apoi cad jos ca secerat . Totul se face negru , aud numai oamenii cum se agita in jurul meu apoi aud cum cineva suna la salvare, bun am dat de naiba eu sunt cel mai cautat ucigas si astia ma duc la spital . Sunt mort e clar!
Aud salvarea cum vine si dupa cca 10 minute simt cum sunt urcat pe o targa si apoi pauza nu mai stiu nimic . Dupa un timp parca subconstientul meu se trezeste si incerc sa deschid ochii dar o lumina alba orbitoare ma face sa-i inchid din nou . Apoi mai incerc sa ii dechid odata si acum reusec , eram intr-o camera de spital cu pereti albi , gresie alba care lucea de curata ce era , un dulapior cu medicamentele ce urmau sa imi fie administrate si o mama mia ! Omule ori am murit ori is prost . In fata mea era o asistenta se pare ce avea un corp vai doamne ...sta-stai Deidara ca salivezi ce naiba . Sa va explic cum arata tipa mai bine zis zeita in fata mea , pai sa vedem : avea parul roz pana in talie intins cu placa si dat putin volum prin tapaj , mda ma pricep si eu la ceva asa sa continuam , pieptul mda ok adica e potrivit ce sa zic, fesele superbe deci nota 100 , picioare subtiri dar si ele foarte frumoase iar vad ca e intoarce si lasa la iveala oi ochi verzi superbi . Ii vad ecusonul . Se pare ca o cheama Sakura , o zeita ce sa mai . Aceasta ma priveste si imi zambeste dulce iar eu ca bou ma uit la ea si alivez . Observ ca incepe sa rada , oare de mine? Of frate logic cate mine , am numai saliva pe piept .
O vad cum vine cu un servetel si imi sterge fata , apoi ma intreaba amuzata de situatie daca vreau si o babetica . Incep sa rad alaturi de ea si ii refuz politicos aceasta oferta . Pai incepem sa discutam una alta s aflu ca are 18 ani , ca ma aflu la cel mai bun spital , toate aparaturile sunt de ultima tehnologie si ceva foarte bizar . Clanul ei a fost omorat dupa ce tot clanul ei a omorat un alt clan . Jur ca nu mai inteleg nmic dar momentan sa incerc sa ma imprietenesc cu ea si poate si mai mult . Gata Dei ca iara devi bou si nu e frumos . Acum sa ma culc pentru ca simt ca mor de somn , pai cum inchid ochii ajung in lumea viselor care e numai pentru mine .

Pai eu sper sa va placa noul meu fic , sper sa il cititi si si pe celalalt Trandafirul Salbatic ... va pup si vreau multe comuri kiss kiss
rusinos dap ! happy2
Sus In jos
xLostCandy
Chūnin
Chūnin
xLostCandy

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : In fatza Pc`ului :-P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 842
Puncte : 950
Hobby-uri Hobby-uri : Multee ;-)
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Joi 09 Iun 2011, 14:24

Inca un fic ?? yeah Vai , ce tatic muncitor am a hug
Imi place foarte mult si ideea mi se pare originala
pune nextu , iar daca si urmatorul va fi la fel de reusit ca acesta te invit la o bere bere lough
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Joi 09 Iun 2011, 14:26

Eu is tot mamiiiiiiiiiiiiiii...si copii mici nu au voie bere...eventual un suc . lough huh?
Sus In jos
xLostCandy
Chūnin
Chūnin
xLostCandy

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Joi 09 Iun 2011, 14:30

lough bine atunci te scot la o bere si un suc heh
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

Localizare Localizare : pe acolo...pe aici:D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 681
Puncte : 806
Reputatie Reputatie : 114
Hobby-uri Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :)
Stare de spirit Stare de spirit : obosita T_T

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Joi 09 Iun 2011, 14:32

E foarte foarte super ficul.
Imi place foarte mult cuplul DeiSaku
E mult suspans si abia astept sa vi cu nextul kiss
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Joi 09 Iun 2011, 14:38

Ti-am promis k o sa-l citesc...sa stii k eu una il ador
Foarte originala ideea....imi place
Astept next-ul, sper sa vin cat de curand kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Jurnalul unui ucigas +16 Asss10Jurnalul unui ucigas +16 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Joi 09 Iun 2011, 16:40

Deci practic, ca sa o citez pe profa de civica, este foarte frumos, mai ales ideea. Ai cateva greselute de tastare, dar nu este treaba mea sa ti le enumar. Inca ceva te-as mai ruga. As vrea mai multa descriere, dar stii ce-i aia multa? Vreau la felul principal descriere, la felul doi descriere la protap asezonata cu putina salata de sentimente, iar la desert descriere cu frisca. Ai auzit care-i meniul? Asa, sa fim intelesi. Bun, atept masa cu nerabdare. Choco te pupaceste dulce de tot!!! kiss in love kiss
Sus In jos
angelo_testardo
Chūnin
Chūnin
angelo_testardo

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 812
Puncte : 893
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : belly dance/karate
Stare de spirit Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Joi 09 Iun 2011, 17:23

superb...mai ale faza cu babetica criminal....miar fi placut sa fie sasuke in loc de deidara dar ce conteaza oricum e frumos.....astept next cat mai repede....si iti dau acelasi sfat ca si lui ele inainte sa postezi mai citeste odata capitolul rar si atent pentru a evita greselile de tastare...nu de alta da cand incepi sa citesti practic intri ca intro transa si cand gaesti cate o greseala de tastare iesi din starea aia...spor la scris
Sus In jos
ѕωєєту«3!
Genin
Genin
ѕωєєту«3!

Localizare Localizare : Monetan .. Pai .. In Alaska dupa Deidara cu tigaia :))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 226
Puncte : 270
Reputatie Reputatie : 29
Hobby-uri Hobby-uri : Cantatu` la chitara bee <3 !!
Stare de spirit Stare de spirit : Super buna Beiibi` :x

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Vin 10 Iun 2011, 01:04

Ooopa ...
Ce vad yo aiki ??
DeiSaku :>:>
Stii ca te iubesc
Si SufletPustiu14 iti place Dei-kun :>:>
Hai mai repede k nextu bre ca te capresc !!

Ja Na ! App eu sunt fanu' nr. 1 Clar !!
Sus In jos
http://rebeka-sakura.hi5.com
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Vin 10 Iun 2011, 10:24

CAPITOLUL II : Sakura are un secret . Acest capitol il dedic lui : ℓα∂у яуσυѕнι «3 , SufletPustiu14

.....::Dimineata::....

Deidara:

Of , cat e ceasul , cat am dormit ? Razele soarelui imi deranjeaza somnul , acestea intra sfioase in camera spitalului si incep sa lumineze totul . Apoi aud pasi mai exact tocuri , deci e clar ca vine Saku la mine. Hai sa imi deschid bratele sa o astept cu o-n bratisare, ar fi dragut din partea mea . Asa bun deci imi intredeschid bratele si cand usa se deschide ...Vai de mine!!! Pe usa intra o femeie- tanc . Are cam 120 kg , un par ciufulit , un fund cat desertul Sahara . Asta cum a trecut de usile glisante ale spitalului cred ca s-a blocat acolo . Dar stai asa! Gluma se ingroase , o vad ca vine cu o seringa spre mine si , e nebuna daca crede ca stau . Vrea sa imi prinda mana firava pe langa laba ei de urs si sa ma intepe dar ma feresc si fug in baie spunand ca numai Sakura vreau sa imi faca injectii sau ce se face in spital . O aud pe femeie injurand de zor la mine dar asta e viata . Aud cum femeia suna pe cineva si ii spune sa vina . O e Saku a mea! O vad pe femeia aia grasa cum pleaca iar eu ma intorc inapoi in bat , doamne ce ma speriat slanina aia uman .
Dar vad ca usa se deschide si o iau iara la fuga spre baie dar un raset cristalin ma opreste . Era Sakura care de ras nu mai avea multe si facea pe ea . Zau asa ea nu stie in ce scary movie am fost eu aici si pe deasupra si rolul principal .
Sakura se apropie de mine incet si apoi imi face injectie dar am observat ceva la Sakura pe ecuson nu scrie numele de familie , ciudat . Pai imi fac curaj si o intreb cum o mai cheama iar atunci expresia fetei ei se schimba radical . O vad cum o lacrima ii se scurge pe obrazul fin iar eu ma ridic in sezut si o sterg . Aceasta ma priveste putin uinita si ma saruta pe obraz apoi isi ia instrumentele si pleaca acasa cred deoarece era imbracata de oras . Am un sentiment ciudat cand o vad pe Sakura , ceva diferit de pana acum . Simt in stomac multe pene , fluturi nu stiu sigur dar se invart acolo mai ceva ca a masina de spalat . Dar se pare ca micuta mea are un secret! Sa vedem daca o sa-l aflu .

Sakura :

Doamne ce scum e Deidara , si totusi ma intrebat cum ma mai cheama . Ce se intampla daca ii spun ca Haruno , clanul meu i-a omorat clanul dar pentru ca am fost mintiti cum ca clanul lor ne va omora daca nu ii omoara clanul meu . Saracu daca afla ma va ura instantaneu si ar vrea si sa ma omoare , nu ca nu sunt in stare sa ma bat dar simt parca ceva pentru el , ceva ce nici pentru nesimtitul ala de Sasuke nu am simtit . Dar daca ma va ura , of Sakura ce intrebari sunt astea ? Normal ca te va ura doar clanul tau i-am distrus clanul . Of , dar eu eu chiar il plac . Stai asa ! Vad cateva persoanele care intra la Deidara , stai cunosc persoanele alea , toti baietii aia sunt de la Kinuyici . I-a sa merg si eu nu vreau sa-l vad pe Dei cum zboara p un geam sau ceva de genul .
Inima imi bate tot mai tare , sunt constienta ca tipii aia ma vor recunoaste dar Dei e baiat mare si trebuie sa afle adevarul . Bat la usa si il aud pe Dei cum imi spune sa intru . Ascult si intru incet si observ cum la toti le pica fata cand ma vad . Deidara imi zambeste apoi isi observa musafirii care parca l-au vazut pe contele dracula . Eu ii fac injectia la Dei dara apoi plec si ii las sa ma "barfeasca" .

Deidara:

Ce naiba au baietii ? Dupa ce a intrat Sakura s-au albit . Ei cred ca stiu ceva ce eu nu stiu . Ma uit la ei apoi ii rog sa imi spuna si mie despre ce e vorba sa fiu si eu pus in tema . Acestia se uita unul la celalalt si ma intreaba daca stiu cum o cheama pe fata . Logic ca stiu , o cheama Sakura . Ei dau dezaprobator din cap si ma mai intreaba odata dar ma intreaba de numele ei de familie . Raman putin uimit si dau din cap in semn de nu stiu .
Ei bine imi spun ei . Pe Sakura o mai cheama si Haruno . Stai cum?! Nu se poate fata pe care o plac e si fata pe care vreau sa o omor . Simt cum, mi se rupe inima in mi si mi de bucati de sticla . Nu ea ! Dece chiar ea? Ii vad pe baieti ca ma saluta apoi pleaca . Aud o bataie in usa . Era Haruno bineinteles . Ma ridic din pat si ma duc dupa usa spunandu-i sa intre . Aceasta face ce i-am spus si intra incet . Se sperie din cate vad deoarece eu nu mai eram in pat . Dar nu o las sa se ingrijoreze deoarece o prind de mana si o trantesc de usa , ea scotand un scancet de durere . Ma uit incruntat in ochii ei si apoi..........suspanssssss sper ca va placut si acest capitol kiss kiss
Sus In jos
xLostCandy
Chūnin
Chūnin
xLostCandy

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Vin 10 Iun 2011, 12:26

imi place foarte mult mami ( acum ii bine cum am spus ? lough )
astept next . bye in love a hug hi!
Sus In jos
ѕωєєту«3!
Genin
Genin
ѕωєєту«3!

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Vin 10 Iun 2011, 13:28

Deci mai intai multumesc >:D<
So ..
Bai capitolu' asta'i genial :X:X
Tu ce il iubesc ;x
Repede cu next ca moor !
Sh saracii ..
Th3 impossible love
Hai bai repede k next ;x

Bya and again Thx Thx :X

Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Vin 10 Iun 2011, 13:32

Ai pus next-ul...kt de mult il ador:X
Chiar k e suspans...
Adu mai repede next-ul si app mi-e nu-mi faci nici o dedicatie? :-w
Sus In jos
Ayla
Genin
Genin
Ayla

Localizare Localizare : Mangalia
Puncte : 259
Reputatie Reputatie : 14

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Vin 10 Iun 2011, 16:10

super ficul.vreau nextu.
Sus In jos
Soprena_
Genin
Genin
Soprena_

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Winterfell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 328
Puncte : 471
Reputatie Reputatie : 91

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Vin 10 Iun 2011, 18:21

Heii sysu >:D<.Deci imi place foarte mult happy2. Uuu ^^ . si e Deisaku love. Nice selection happy2 . ^x^ . Pune nextu repede ! Sa nu ma lasi cu ochii in soare ca fac urat biciuitor Inteles ? Te iubeste siisu ! Ja ne !
Sus In jos
http://toosassyforya.blogspot.ro/
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Vin 10 Iun 2011, 18:51

Vai, dar nehotarat mai este baiatul asta. Acum e dulce si zambeste nocent, acum e nervos si o tranteste de usa. Cateodata iti vine sa le tragi cate una. Asa, in legatura cu capitolul acum. Imi place sa vad ca mi-ai ascultat sfatul si ai inceput sa descrii mai mult. Ai un plus de la mine. Astept cu nerabdare nextul. Choco te pupaceste dulce de tot!!! kiss in love kiss
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :
Jurnalul unui ucigas +16 J5fdba
Localizare Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3431
Puncte : 4873
Reputatie Reputatie : 1187
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit : Fake Smile :)

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Vin 10 Iun 2011, 21:24

Pai uite ca am promis ca trec pe la fiucl tau si ma tin de promisiune. Nu prea sunt nici in sear asta in stare sa critic dar am sa o fac ca doar ti-am promis. Ok , pai sa vedem...

Descrierea - as vrea sa te axezi mai mult pe sentimentele personajelor si sa descrii mult mai mult. Tu mai mult ne spui ce fac, si cum arata...chir si aici ai putea sa dezvolti mai mult ideea si sa o faci putin mai interesanta. Incearca sa schimbi unele comparatii sa sune si mai frumos si sa nu fie chiar o parodie ca sa spun asa. Descrie imprejurimile, ca sa stim cum arata locurile si sentimentele lor care sunt cele mai importante. Axeaza-te pe ce este important...descrie ce simt, ce gandesc.
Incearca sa nu te mai repeti, ca nu suna bine...
,, Ce se intampla daca ii spun ca Haruno , clanul meu i-a omorat clanul dar pentru ca am fost mintiti cum ca clanul lor ne va omora daca nu ii omoara clanul meu . ''
Aici ai folosit de prea multe ori cuvantul ,, calnul '' si nu imi place cum suna. Incearca sa descrii mai mult si sa inlocuiesti cuvintele ca sa sune si mai frumos. Dezvolta mai mult ideea si nu mai repeta cuvintele ca nu imi place cum suna.

Actiunea - sa sti ca e cam grabita deoarece lipseste descrierea sentimentala si intr-un fel te grabesti sa treci la urmatorul personj sa ne spui ce face sau ce vrea. Mergi mai lent cu lucrurile si descrie mai mult, astfel incat sa nu mai grabesti actiunea.

Estetica - incearca sa ma iinlocuiesti unele cuvinte, cum ti-am mai spus si nu uita sa recitesti capitolul sa vezi ce mai trebuie sa adaugi si sa corectezi.
Ai grija la repetitii, ca nu suna bine.

Incearca ca dupa ce termini capitolul sa lasi un rand liber si sa scrii ce mai vrei sa zici, ca asteti commuri sau mai stiu eu ce. Ca sa arate si bine.

Uite si cateva din greselutele care le-ai avut:

,, bat '' -pat
,, uman '' - umana
,, scum '' - scump
,, i-am '' - i-a
,, p '' -pe
,, Dece '' - De ce

Nu uita sa adaugi mai multa descriere si sa inlocuiesti unele cuvinte.
Reciteste capitolul ca sa vezi daca suna sau nu bine.

Spor la scris si la idei.
Sus In jos
Niku65
Genin
Genin
Niku65

Sex : masculin Varsta : 37
Localizare Localizare : iad
Nr. mesaje Nr. mesaje : 91
Puncte : 95
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Mainou prin toata Tara
Stare de spirit Stare de spirit : Dus de acasa =))

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Sam 11 Iun 2011, 01:30

foarte frumos si multa imaginatie :) merita citit si mai ales sa mai scri mai multe misiuni love esti talentata :) si cred ca te descurci foarte bine in cea ce faci bafta la scris :D angel hug angel hug
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

Localizare Localizare : pe acolo...pe aici:D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 681
Puncte : 806
Reputatie Reputatie : 114
Hobby-uri Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :)
Stare de spirit Stare de spirit : obosita T_T

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Sam 11 Iun 2011, 14:54

E foarte super capitolul si este mult suspans.Vreau nextul repede ca abia astept sa vad ce se mai intampla.Iti iubesc ficul.Ai foarte multa imaginatie kiss
Sus In jos
angelo_testardo
Chūnin
Chūnin
angelo_testardo

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 812
Puncte : 893
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : belly dance/karate
Stare de spirit Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Dum 12 Iun 2011, 19:23

oooo....capitolul 2 tare de tot...ce ecl mai smecher la capitolul asta e ca u ai vorbit despre un lucru adevarat ca ura e mai presus de iubire si razbunarea la fel....deabia astept nextu si lasa suspansu ca mor
Sus In jos
Sony.
Academy Student
Academy Student
Sony.

Sex : feminin Localizare Localizare : Sibiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 34
Puncte : 43
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Neimportant...
Stare de spirit Stare de spirit : Doar soarele poate fi mai stralucitor decat zambetul cuiva...insa la mine ploaia mi-e egala

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Lun 13 Iun 2011, 21:52

Hey, am trecut si eu pe la ficul tau.
Păi, pot sa spun ca e destul de interesant si sunt curioasă sa văd ce se v-a mai întâmpla.
Sa pui repede next-ul că mă ţi in suspans si nu e bine.
Spor la scris şoricel si să pui repede next-ul.
Sus In jos
ѕωєєту«3!
Genin
Genin
ѕωєєту«3!

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Mar 14 Iun 2011, 20:59

Soricelu' ....
Nextu baai !
Repede ca daca nu te pap ku fulgi cu tot !
Nextu !!

Ja Ne Shi ! <3 U !
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Mier 15 Iun 2011, 06:41

Soriceel... Vrei sa devi mancare pentru diseara? Te ia frumos, te prajesc putin in suc propriu dupa care te ung cu miere si te dau la cuptor. Stii ce gust bun are? Hai cu nextul ala ca te bat. Choco te pupaceste dulce de tot!!! kiss in love kiss
Sus In jos
Christine
Genin
Genin
Christine

Nr. mesaje Nr. mesaje : 393
Puncte : 452
Reputatie Reputatie : 58

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Mier 15 Iun 2011, 21:54

Hey, scumpete! Am zis sa vad ce-ai scris, asa ca iata-ma!
Imi place ideea ficului, dar i-ar mai trebui putina descriere sentimentala.
Sa te pui pe tastat, ca vreau nextul! Te pup! kiss in love
Sus In jos
http://time-slave.blogspot.ro/
ѕωєєту«3!
Genin
Genin
ѕωєєту«3!

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19Joi 16 Iun 2011, 13:06

Soarece !!!
Nextu ca m'am suparat !
Daca nu pui next vin pana in tara soarecilor si te omor !!
Soricelule ... :-w
NEXT !!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Jurnalul unui ucigas +16   Jurnalul unui ucigas +16 I_icon19

Sus In jos

Jurnalul unui ucigas +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri originale :: Fan Fic-uri originale blocate-