Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

The Demons Inside Him[+18]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Cryout
Genin
Genin
Cryout

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Cluj-Napoca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 114
Puncte : 148
Reputatie Reputatie : 24
Stare de spirit Stare de spirit : Habar n-am cum ma simt.

The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Lun 13 Apr 2015, 17:53

Hey,am revenit cu un nou capitol,cam tarziu,stiu.Initial am vrut sa il fac din perspectiva lui Sasuke,dar m-am razgandit in ultimul moment.Lectura placuta va urez!  happy

Melodia: https://www.youtube.com/watch?v=suPlYwJ3YvM (daca se termina inainte de capitol,puteti da din nou replay,se potriveste cu povestea si m-a inspirat mult)

Capitolul 8:"Why does love always feel like a battlefield?"

Sakura's point of view:
-Ssst.
M-am zbatut,dar continua sa ma tina strans.Inima imi batea de parca avea de gand sa imi sparga pieptul.M-a dus in scara blocului,in cel mai retras colt si s-a pozitionat in fata mea,blocandu-mi astfel orice modalitate de scapare.
Nu puteam sa vad nimic,era atat de intuneric.
Am simtit cum brusc mana care imi acoperea ochii s-a indepartat,redandu-mi astfel libertatea de a vedea.
Ochii lui mi-au mentinut privirea,adanci si obscuri.Am inceput sa tremur din toate incheieturile,nu de frig,nici de frica.Eram atat de nervoasa.
-Cum iti permiti?am facut,dand sa il plesnesc,dar m-am oprit.Nu puteam face asa ceva.El paru amuzat de reactia mea.
-Atat de repede m-ai inlocuit,Sakura?spuse el,iar in momentul in care mi-am auzit numele rostit de glasul lui impunator,un fior imi strabatu corpul.
-Ce v-vrei sa sp-spui?m-am balbait,privind in alta parte.Ma vazuse impreuna cu Suigetsu.
-Ai vorbit serios,chiar ai avut o intalnire.Mormai.
Si atunci am izbucnit.
-Ce vrei sa spui cu asta?am facut,aruncandu-i o cautatura urata.
-Nu fa pe proasta,Sakura!tipa el,nervos.Nici un baiat nu s-ar apropia de tine!
-Atunci tu ce mama n*ibii esti?!am strigat la fel de nervoasa.El era mai rosu decat o tomata.Respira greoi si puteam sa observ ca facea eforturi sa se mentina cat de cat calm.Ofta prelung.
-A fost o greseala.Mormai,intorcandu-mi spatele.
In acel moment l-am prins de mana,simtind socul ce mi-a strabatut corpul.De ce am facut asta?
-Nu imi intoarce spatele,bastardule!am strigat,el intorcandu-se brusc si trantindu-ma de un perete.Am gemut,corpul sau tinandu-l lipit pe al meu.
-Inceteaza.Ma ameninta cu un glas rece.Am inghitit in sec si totusi nu imi era frica.Aveam un sentiment ca nu avea de gand sa imi faca rau oricat de tare l-as enerva.
De ce sa nu profit de asta?De ce sa nu continui?Vroiam sa sufere..vroiam sa o faca la fel de mult cum am facut-o eu.Am zambit.
-Spune,iti displace ca ma vad cu altcineva?am spus.El nu se uita la mine:privea undeva in gol.Spune,bastard n*norocit ce esti!Te doare ca ma vad cu altcineva,ei bine gandeste-te la mine de fiecare data cand ti-o tr*gi cu f*fele alea!am racnit,ochii umezindu-mi-se.
-Ce insemn eu pentru tine,Sakura?mi se adresa el pe un ton calm,lasandu-ma fara cuvinte.Ma holbam la el ca si o toanta.
O tacere mormantala se lasa intre noi.Ce puteam sa ii raspund?De fapt,nu stiam ce insemna el pentru mine.Fusese singurul baiat care reusise sa mi se strecoare in suflet,reusise sa ma faca sa imi expun intr-un fel sau altul sentimentele.Stiam ca era periculos sa am sentimente pentru el si totusi de ce am insistat?De ce m-am urcat in masina cu el?De ce l-am primit in camera mea?De ce am vorbit cu el?De ce fac asta si acum?De ce ma uit la el?
-Nu insemni nimic.Vreau sa pleci.Am soptit,privind in jos,lacrimile prelingandu-se pe obrajii mei inflacarati.
Le-am sters repede.Nu vroiam sa par vulnerabila in fata lui.
-Nu te cred.Zise,prinzandu-ma de barbie,ridicand-o pentru a-l privi in ochi:mortali si fermecatori...frumosi.
Ca si restul fiintei lui,el putea fi frumos,stiam,insa pentru asta trebuia sa ma straduiesc mai tare.Trebuia sa il schimb.Dar doream de fapt asta?Imi placea de el asa cum era,exceptand partea ca o facea cu toate,asta putea sa inceteze,daca el decidea.Puteam fi ca si inainte.Stop,opreste-te baka!
El..nu era asa.Ar continua sa ma raneasca.
-Crezi ce vrei,dar tu nu insemni absolut nimic pentru mine.Am mintit,cutremurandu-ma.Nu vreau sa te mai vad niciodata,Uchiha.
El ma privi:in ochii lui am vazut tristete si regret.
-Esti enervanta.Mormai,intunericul invaluindu-l.
~~~
Am oftat prelung,trecandu-mi peria prin parul proaspat spalat.Am marait,enervata de suvitele incalcite.De ce trebuia sa fie atat de lung?
Am deschis usa baii,trantind-o in urma mea.Am scos dintr-un dulapior de langa chiuveta o foarfeca si am indreptat-o catre parul meu.Pe cand sa incep sa tai m-am oprit brusc.Privindu-mi chipul in oglinda am vazut o fata speriata,dorind doar putina fericire in viata ei ingrozitoare.Am gemut,lasand foarfeca sa faca contact cu podeaua rece.
Cu mainile tremurande am atins oglinda,facand-o sa se clatine usor.Un ciocanit la usa ma readuse in prezent,facandu-ma sa ma dau in spate cativa pasi.
-Draga,esti in regula?facu glasul mamei de dupa usa.Stai de ceva timp in camera ta,vroiam sa vorbim.
Era adevarat.De fiecare data cand ajungeam acasa de la scoala,urcam in camera mea,fara sa mai vin la mese si sa mai stau cu ea.Imi era dor,dar pur si simplu nu puteam sa ma prefac in fata ei ca viata mea e grozava,ca am prieteni multi pe care ii iubesc,ca am un...iubit secret si alte alea,chestii normale pentru celelalte adolescente normale.
Insa un nu eram normala.Eram..nebuna.Nebuna din cauza lui.
-Sigur.Am mormait.Intra.
Aceasta deschise usa,ezitand.Am ridicat foarfeca si am pus-o pe marginea chiuvetei.
Mama ma privea ciudat.
-S-a intamplat ceva,scumpo?ma intreba.Am dat repede din cap in semn ca nu si am iesit in dormitor,ea venind din urma mea.
Mi-am scos din dulap o bluza cu maneci lungi si niste blugi.
-Stii ca imi poti spune orice,nu-i asa?insista ea.Am oftat,trantindu-mi hainele pe pat.M-am intors catre femeia care mi-a dat viata,cercetand-o:mama mea fusese frumoasa,nu puteam spune ca nu mai era,era frumoasa,mereu ma surprindea cu frumusetea ei.Avea parul lung,de aceeasi culoare neobisnuita ca si al meu,insa ochii nu i-am mostenit de la ea:ochii ei erau de un albastru stralucitor,amintindu-mi de valuriile marii.
-Totul e ok.Am raspuns simplu,dand din umeri.Mi-am tras repede blugii inchisi pe mine.Daca nu ma grabeam aveam sa pierd metroul si sa intarziu.
-Nu mi se pare.Spuse ea,pe un ton care ma facu sa ma uit la ea.Ma privea neincrezatoare.
-Vorbesc serios.Am zis fara chef.Ea ofta.
Nu vroiam sa ma cert cu ea.Era singura persoana la care tineam pe langa...
-Ar trebui sa plec.Am anuntat-o,luandu-mi bluza si peste o geaca bej din fas.In picioare Ugg-uri.Nu eram fana a acestor incaltari,dar nu puteam sa nu admit ca erau extrem de confortabile si de calduroase.Mi-am prins parul intr-un coc nereusit,dar de ce mi-ar pasa?Nu faceam parada modei pe holurile liceului,cum ziceam nu eram o adolescenta normala.
M-am grabit sa ies pe usa afara,strigatele mamei urmandu-ma pana in scara blocului.Am fugit sa prind metroul,fiind cat pe-aci sa-mi scape.
~~~
Am remarcat parul sau intunecat prin celelalte capete ce se imbulzeau sa intre inauntru,grabindu-se la ore.De ce nu ma grabeam si eu?
Era adevarat,nu obisnuiam sa intarziu chiar la prima ora,insa de data aceasta vroiam sa scurtez timpul pe care trebuia sa il petrec in preajma lui,fie el chiar si o singura ora.Desi aveam doar cateva ore comune,nu imi doream sa mai stau in preajma lui.Cu siguranta nici eu nu mai vroia.

FlashBack:
-Crezi ce vrei,dar tu nu insemni absolut nimic pentru mine.Am mintit,cutremurandu-ma.Nu vreau sa te mai vad niciodata,Uchiha.
El ma privi:in ochii lui am vazut tristete si regret.
-Esti enervanta.Mormai,intunericul invaluindu-l.

End of FlashBack.

Mi-am scuturat energic capul,alungand acel moment.Am simtit durerea intepatoare din piept.Am marait,privind nepasatoare prin jur.Nu mai era nimeni,toti au fugit la orele de curs.
Eram singura,eram obisnuita.
Doua maini imi acoperira ochii.Am dat sa tip.
-Te rog nu imi sparge timpanele!glasul lui era fericit.M-am intors,dand de zambetul lui copilaros.
-Ce cauti aici?l-am intrebat,surprinsa.
Suigetsu dadu din umeri.
-Categoric doresc sa imi largesc cunostintele legate de cultura generala.
Spusele lui ma facura imediat sa chicotesc.
-Oh,nu stiu cum reusesti!am facut,zambind.
El ranji.
-Ce sa reusesc?zise,facandu-ma sa imi dau ochii peste cap.
-Nu conteaza.Ce faci aici?
Adopta o atitudine victorioasa si imi arata un dosar pe care il tinea in mana.Am citit surprinsa numele lui scris cu litere de tipar pe coperta dosarului.
-Sunt oficial elev al acestui liceu.
~~~
Directoarea ma scuti de la prima ora pentru ai arata baiatului liceul.I-am aratat clasele libere,laboratorul de chimie,sala de proiectii,cabinetul de muzica,sala de sport,biblioteca.
-Te avertizez in privinta bibliotecarei,am soptit cand treceam pe langa etajul aproape parasit pe care liceul il prezenta ca fiind "biblioteca".Adevarul era ca erau doar niste gramezi de carti vechi,prafuite adunate intr-o camera.
-Ce e cu ea?se interesa baiatul.I-am zambit.
-N-as putea sa iti spun,esti prea mic pentru a intelege.Am zis,scotandu-i limba.
Tacu pentru cateva momente.Nu ma asteptam la reactia asta.
Dupa ce turul se termina,mi-am luat ramas bun si am dat sa plec la ora.Cloptelul suna,marea de elevi iesind afara din toate clasele,bucurosi ca au scapat de primul curs.Erau prea bucurosi,fericirea lor ma indispunea.
-Multumesc.Glasul baiatului ma readuse in prezent.Imi zambea.I-am raspuns cu acelasi zambet,el prinzandu-ma usor de mana.
-Sper sa fim colegi la multe ore.Zise.
M-am incruntat.
-De ce nu la toate orele?am intrebat,el dand din umeri.
-Asa.
Dupa spusele astea,imi intoarse spatele,multimea inghitandu-l.Am ramas singura,cu un zambet tamp pe fata.
-Aww,ce dragut.O voce pitigaiata rosti deodata,facandu-ma sa sar ca arsa.
Ranjetul ei diabolic ma intepa in ceafa.M-am intors,privind prin lentilele ei de contact.Ino putea fi frumoasa,doar ca alesese mereu sa arate ca si o p**********.Nu m-am putut abtine sa nu ma uit la imbracamintea ei sumara:purta un maieu transparent care ii lasa la vedere "minunatul" ei sutien si niste pantaloni foarte scurti,abia acoperindu-i posteriorul.Facu cativa pasi catre mine,tocurile ei provocand un sunet neplacut,aproape asurzitor la contactul cu podeaua.
Ranji,machiajul exagerat amintindu-mi de un clovn.Cred ca ar avea o cariera de succes la circ.
Nu m-am putut abtine sa nu zambesc la acest gand.
-De ce zambesti asa,id*oato?facu ea,prinzandu-ma de coc.Am marait,prinzand-o la randul meu de coada aspra care se presupunea a-i fi parul.Era nespalat,oribil.
Nu puteam sa imi dau seama ce vedeau toti baietii la ea.
Ea injura,tragandu-ma de ea.Am marait din nou,parul desfacandu-mi-se,suvitele acoperindu-mi mare parte a fetei.
Le-am dat drumul "paielor" ei,grabindu-ma sa dispar din raza ei vizuala,impingandu-ma sa trec cat mai repede si sa ajung in clasa.Aproape de intrare m-am lovit de un spate solid,facandu-l pe brunetul de care m-am ciocnit sa injure.L-am vazut cu coada ochiului ca s-a intors,insa nu doream sa il privesc.Am mormait niste scuze total neadevarate,trecand mai departe.
~~~
Dupa ore,am decis sa nu ma mai grabesc atat de tare.Si ce daca pierdeam metroul?Il puteam lua pe urmatorul.Puteam sa il astept pe Suigestu.Atat de stupid,baka!
De parca el ar vrea sa petreaca timpul cu una ca si tine!
Mi-am dat o palma mentala la acest gand.Iesind afara in aerul rece,m-am cutremurat din cauza frigului,grabindu-ma sa trec strada.Totul se intampla prea repede:claxoane,injuraturi,strigate si o bubuitura.Totul se intampla sub ochii mei.Masina rosie lovi din plin masina lui.Brunetul se lovi cu capul de parbriz,spargand sticla.O femeie din jur tipa,lesinand,un alt barbat prinzand-o.
-Sunati la 112!ACUM!zbiera altcineva,traficul oprindu-se imediat.In jurul meu,treceau oameni,unii impingandu-ma,altii aruncand cuvinte n*norocite catre mine.
Priveam in ceata cum trupul brunetului era scos de catre paramedici si pus pe o targa.
-N..u..Nu!glasul meu sacadat rasuna ca un ecou in toata strada.Am sarit la ei,oprindu-i,tragand de ei.Nu!Nu-l luati!
Unul dintre ei ma impinse,strigand la mine.Am cazut jos,julindu-ma,rupandu-mi blugii.Nu imi pasa.Lacrimi amare imi inundau fata.Ultimul lucru pe care l-am vazut era zambetul sau adresat mie,inainte sa fie bagat in ambulanta.
Darky.Jack
Chūnin
Chūnin
Darky.Jack

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Darky
Nr. mesaje Nr. mesaje : 584
Puncte : 614
Reputatie Reputatie : 16
Hobby-uri Hobby-uri : Let's just sing,okay?
Stare de spirit Stare de spirit : Yas.

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Lun 13 Apr 2015, 18:58

Oh, te rog ca Sasuke sa nu pateasca ceva. Cu ciresica deasupra. xD
Ca deobicei, ma uimesti si stiu ca la un moment dat nu o sa mai am idee ce sa scriu in comentarii, but asta e adevarul. Cum am zis, ma uitmesti cu efiecare capitol pe care il scrii. 
Bineinteles ca Sasuke inseamna ceva pentru ea, daa. E loJic. Dar acum, serios...sper sa nu pateasca ceva. .-.- Te rog sa ma anunti cand postezi urmatorul capitol si spor la idei. ^^ Ti pup. 
Ja ne. ^^
Sus In jos
♥Demy♥
Chūnin
Chūnin
♥Demy♥

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bacau
acebook acebook : Denisa Popa
Nr. mesaje Nr. mesaje : 685
Puncte : 777
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Lun 13 Apr 2015, 21:16

Whooaaa, prost obicei imi fac sa lipsesc de la capitole, dar ai putea sa le pui si tu mai rarut, sa pot tine pasul. 
Acum, revenind la fic, ai de gand sa ii faci ceva cu adevarat rau lui Sasuke ? Te rooooog, ceva dupa care sa stea in spital ceva timp ? O cam merita dupa parerea mea, la urma urmei se poarta doar ca un ...asshole... Suigetsu cu siguranta niciodata nu a fost printre personajele mele preferate, dar imi place cand joaca baiatul bun, sper sa nu ne dezamageasca si sa se schimbe. 
Asaaaam, in rest, nu cred ca ai grabit actiunea in niciunul dintre capitole, doar daca ai ceva mai mult dialog nu inseamna ca grabesti actiunea, cel putin la mine una a ajuns fiecare stare a Sakurei, iar asta e cel mai important lucru la un fic ( cred ). 
Ar mai fi melodiile, mi-au placut foarte mult amandoua, dar mai ales Say Something, aia o ador inca de vara trecuta. 
Cam atat am avut de zis, sper ca nu te-am plictisit cu comm-ul kilometric. 
Pupicei, spor la scris si sper sa ma anunti si pe mine cand pui next. 
Ja ne ! :* :* :*
Sus In jos
Litlle Pinguin
Genin
Genin
Litlle Pinguin

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : intrebati cunoscutii
acebook acebook : andreea.cimpoesu@yahoo.com
Nr. mesaje Nr. mesaje : 188
Puncte : 233
Reputatie Reputatie : 13
Hobby-uri Hobby-uri : muzica si ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : ^-^ Secret ...

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Lun 13 Apr 2015, 21:26

Salut. Am venit si eu. In sfarsit!
Pentru inceput vreu sa spun ca imi place tare mult ficul asta woaaaa . Faci treaba buna aici , dar si la altele. Te rog sa imi spui sincer. Asa e de fapt Sui sau se ascunde intr-o masca stup**da si oribila? Mi-a placut faza cand isi desfac parul Ino si Saku pe hol. A fost dragut dar nu stiu de ce lough
Sasuke a facut accident? Zi-mi ca doar am clipit si am ajuns la sfarsit. Te-ai grabit ce-i drept la sfarsit dar , na! se mai intampla.
Graseli nu prea am vazut deci e bine yeah .
Cam atat happy , astept next si nu ma anunta ca vad si singura :3 !
Ja nee !!! hug2 rainbow :\
Sus In jos
Charity†
Genin
Genin
Charity†

Sex : feminin Varsta : 99
Localizare Localizare : Aici, acolo, nicăieri.
acebook acebook : Loading...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 82
Puncte : 92
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : I like books, music and stuff...
Stare de spirit Stare de spirit : I hate my name :-1

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Lun 13 Apr 2015, 22:08

Vai, ce târziu! Vai, rușine. Îmi pare rău, azi nu am mai prea intrat, așa ca vin și eu mai la urmă. Sasukepuki e in spitaaaal :( Sincer mie îmi place de el. Știu ca oricum el va fi cu Saku și totul bine și frumos. Și nu pot sa cred ca Ino e așa de... INO! Josnic...
Ok, aștept și mesajul viitor :* Și nu uita sa mă anunți și în continuare :* Ja nee, spor la idei și baftă!  ^^ :*
Sus In jos
Cryout
Genin
Genin
Cryout

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Mier 15 Apr 2015, 08:39

Heyaaaa,m-am trezit cu noaptea in cap sa postez acest capitol dance2 sper sa va placa,e cam scurt ce-i drept,totusi astept pareri(si critici daca e cazul) ..Ja ne!

Capitolul 9:"Please,stay with me.."

Sakura's point of view

Imi zambea,facandu-ma sa-i iau mana si sa i-o strang,sa nu ii mai dau niciodata drumul.Nu imi doream asta.Nu vroiam sa plece de langa mine,trebuia sa stea langa mine:nimeni nu ne putea desparti,nu acum.
S-a apropiat de mine,fruntea lui atingand-o pe ea mea si in ochii sai am revazut acel moment zguduitor,care va ramane marcat pentru totdeauna in inima mea.O lacrima mi se prelinse pe obraz.El imi lua mana punand-o pe pieptul sau,in dreptul inimii.
Mi-am coborat privirea in jos,buzele mele scapand un scancet indurerat.

M-am trezit cu spatele amortit,sprijinita de peretele rece al spitalului.Mereu mi s-au parut ingrozitoare spitalele:imi era frica de ele,amintindu-mi de toate filmele de groaza pe care le-am vazut de-a lungul anilor.
Un fior imi strabatu corpul,amintirea visului de acum cateva momente revenindu-mi in minte.
Am ramas blocata,simtindu-ma oarecum ciudat ca am avut curajul sa il visez tocmai pe el,desi nu ma surprindea ..la urma urmei il..iubeam.Il iubeam cum nu am mai iubit pe nimeni niciodata.Mi-a trebuit o tragedie ca sa imi dau seama de asta:sa va spun ceva,de fapt l-am iubit dintotdeauna,inca de mica,dar el apartinea unei lumi diferite,stiam ca nu avea de gand sa ma bage vreodata in seama.
O femeie bruneta cu parul lung,a trecut in graba pe langa mine.Lacrimile ii inundau chipul de portelan.Era atat de frumoasa,frumusetea ei ma lasa fara suflare.
-Va rog,ajutati-ma,o implora ea pe una dintre asistentele aflate pe hol.Fiul meu,va rog,vreau sa imi vad fiul!Duceti-ma la el,va rog!
Femeia incepu sa planga si mai tare.Asistenta chema niste medici care incepura sa ii puna intrebari femeii.
-Cum va numiti,doamna?o chestiona unul dintre el,cel mai tanar dupa cate imi dadeam eu seama.
-Uchiha.Uchiha Mikoto.Raspunse ea,suspinand.
Am icnit.Era mama lui.Era mama lui Sasuke.Am sarit ca arsa indreptandu-ma inspre ei.Cu mainile tremurande i-am atins bratul.Aceasta se intoarse privindu-ma:avea ochii rosii si buzele uscate,dar tot era deosebit de frumoasa,dureros de frumoasa.
-Cine esti?ma intreba pe un glas atat de incet,aproape soptit,incat abia am auzit.
-Sunt..
M-am oprit brusc,ezitand.Ce raspuns puteam sa ii dau?Ce puteam sa ii spun?
-Doar o martora,doamna.Am inganat,privind-o bland.
Aceasta casca ochii,alte siroaie de lacrimi cazand pe obrajii ei palizi.
Parea atat de matura si totusi avea o inocenta aparte.Privind-o in acea postura imi puteam da seama ca avea un suflet de copil.
-Stii ce s-a intamplat cu fiul meu?ma intreba ea,privindu-ma cu speranta.
Am simtit cum ceva din interiorul meu se rupse.Criminalo!
Femeia se astepta sa ii spun ca fiul ei e bine.Incepeam sa vad prin ceata din cauza lacrimilor care s-au adunat in ochii mei.
-Am vazut totul.Am suspinat,coborandu-mi privirea inspre pantofii mei.
Ea ma prinse brusc de mana,strangand usor,facandu-ma sa ma uit in ochii ei abisali:intunecimea lor ma acapara,aprinzand in mine brusc dorinta de-ai marturisi fiecare secret ingropat adanc in sufletul meu
Pentru cateva clipe am constientizat doar de prezenta mea si a trupul ei.Spiritul ei nu era acolo,se afla undeva departe de mine,cautand salvarea brunetului.Si eu doream acelasi lucri,as fi dorit sa ii pot impartasi si ei asta,doar ca mi se parea total nelalocul sau.Cine eram eu?
O fata nefericita care cauta alinare.
-Doamna,fiul vostru se afla in sala 236,doriti sa ca conduc?glasul medicului ma readuse in prezent.Cu o miscare repezita femeia imi dadu drumul,urmandu-l pe barbat.Inca socata de cele intamplate nu am putut gasi in mine puterea de a ii insoti.Imi doream sa il vad mai mult decat orice,sa ma asigur ca e bine,dar ce as fi putut face in prezenta celor doi acolo?Ce i-as fi putut spune?
~~~
Chipul lui nu mi s-a parut niciodata mai palid si mai rece:atat de rece.Parul lui intunecat statea in toate partile,dezordonat,dar arata mai bine ca niciodata.Ochii lui inchisi,muream sa ii vad din nou acei ochi adanci.Expresia fetei sale era linistita,el era atat de calm.Era frumos.
Am oftat prelung,multumita.Era bine,asa trebuia sa fie:ingerii trebuiau sa fie frumosi.
Ezitand,mi-am ridicat mana punand-o peste a sa.
M-am cutremurat:atat de rece.
(porniti melodia asta va rog : https://www.youtube.com/watch?v=pB-5XG-DbAA )
-Ramai cu mine.Am soptit,zambind usor.Stiam ca nu ma poate auzi,dar tot aveam de gand sa ii spun..totul.
-Nu vreau sa plec,am continuat simtind lacrimile curgandu-mi.Nu vreau,pentru ca am fost...atat de natanga.
L-am prins de mana,strangand usor.
-Am fost natanga sa cred ca pot sa nu te iubesc.Te rog sa ramai cu mine.
Un suspin rasuna in incapere.Trebuia sa ma calmez,aveau sa ma descopere.
Chipul brunetului era atat de stapanit,eu eram atat de tulburata.
-Ma faci sa imi pierd mintile,sa stii.Am chicotit,lacrimile inundandu-mi fata.Dar e ok,e mai bine asa.Te urasc,dar..imi lipsesti cand pleci.Te urasc dar..nu trece un moment in care sa nu ma gandesc la tine sau o zi in care sa nu vreau sa fiu cu tine.Te urasc dar..
M-am oprit,gemand.Tremuram din toate incheieturile.
-Dar..
Am tusit.Ma simteam rau.
-Dar te iubesc,asa ca ramai cu mine.
~~~
Cristalele cadeau pe pielea mea inflamata,intepand-o,dar nu simteam durerea.Dupa ce fusese aruncata afara in strada nu mai simteam nimic.Nu a fost vina ei,af*risitul ala de paznic m-a luat de mana si m-a dat afara.Ea a incercat sa il opreasca,a fost in zadar.Am vrut sa imi cer scuze,nu doream sa creada ca i-am incalcat intimitatea fiului ei.Nu ii doream raul.
Subit,nu am mai simtit atingerea picaturilor.Nu mai ploua deasupra mea.Mi-am ridicat privirea.O umbrela intunecata acoperea cerul brazdat de nori.
-Foarte frig afara.Suiera el,tremurand usor.Imi zambi,din pacate nu il puteam intoarce de data asta.
Se ghemui langa mine,pe trotuarul umed,nepasandu-i ca isi uda pantalonii de firma.Parul sau parea aproape cenusiu,avand reflexii albastre.
-Nu pari in regula.Spuse el.Am pufnit.
-Pentru ca nu sunt.
Se sprijini de mine,umarul sau atingandu-l pe al meu.
-Ce-ai zice daca te-as scoate la un ceai fierbinte?ma intreba,mangaindu-ma pe par.
Am ridicat din umeri.
-Vreau sa stau aici.Am murmurat.
Credeam ca asta il va face sa plece mancand pamantul si sa nu mai vrea sa mai aiba niciodata deaface cu o nebuna ca si mine.
-Atunci voi sta cu tine,daca nu te superi.Spuse,inca zambind.

Genin
Genin
Charity†

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Mier 15 Apr 2015, 14:37

Ediiiit :* 
Oh my gosh, am plâns! Cum poți sa descrii așa de bine sentimentele în doar câteva rânduri? M-ai lăsat mască, nu mai am cuvinte. Și capitolul... exceptional! Ca întotdeauna, numai ca acum chiar nu mă așteptam ca Sakura sa îi fi spus totul. Și cine-i idiotul care vroia sa o scoată la ceai fix când cel pe care îl iubea murea încet? Oh my!
Dacă nu pui mâine capitolul explodez, jur! Știi ce înseamnă asta? Eu face poc! Și nu mă mai readun crede-mă :) :*
Spor la scris și la idei, și te rog, te implor, pune mâine capitolul ^^ ;) :*
Sus In jos
Cryout
Genin
Genin
Cryout

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Vin 17 Apr 2015, 18:51

Heya   dance 2 am revenit cu un nou capitol:va fi narat dintr-o perspectiva duala,sper sa va placa  🌈Astept pareri,va pup  :3

Melodia(dati replay daca se termina) https://www.youtube.com/watch?v=29GWMT0GB6s

Capitolul 10:"I never meant to break your heart"

Sasuke:Inchideam ochii,patrunzand adanc in mintea mea.Ma domina intunericul pe care sufletul meu il absorba."STOP"
Doar sunetul respiratiei mele greoaie se auzea in camera straina in care ma aflam.
Presupuneam ca ma aflam undeva,intrucat era cu neputinta sa vad ceva.Eram constient ca inca existam,inca simteam cuvertura de sub mine si usturimea acelor infipte adanc in bratul meu.
Si totusi nu puteam sa vad nimic.Totul in jurul meu era vag,pictat in nuante intunecate.Simteam o caldura neobisnuita mangaindu-mi chipul.

Sakura:Holurile nu mi s-au parut niciodata atat de lungi si eram constienta ca in orice clipa picioarele ma vor lasa si voi cadea.Si ce daca?Ma voi ridica,o voi face..pentru el.
Toata noaptea nu am putut inchide nici un ochi,fusesem atat de ingrijorata.Daca nu voi reusi sa-l mai revad?Daca nu voi mai apuca sa ii spun ce am de spus?
M-am oprit in dreptul usii salii in care se afla.As putea face asta?As putea pur si simplu sa dau buzna acolo?Abia am trecut de paza,as risca atat de mult.
Eram dispusa sau era doar o aluzie?Simteam pumnii inclestandu-mi-se.Eram o pr*asta!

Sasuke:Era frumos.Incepuse ploaia:auzeam stropii marunti de diamant batand in geam,cerand parca voie sa intre.Puteau sa o faca:iubeam ploaia.Imi imaginam un curcubeu acolo departe.Atunci cand eram mic faceam calatorii,alaturi de tata.Pe atunci fusese un alt om,unul bun si prietenos,protector cu familia sa.Intotdeauna ne purta pe culmile muntilor,savurand fiecare clipa in prezenta naturii.Asta e singurul lucru bun pe care l-am invatat de la el:sa iubesc si sa protejez natura.

Sakura:Capul imi statea aplecat,eram rezemata de usa,lacrimile imi cadeau una cate una pe podea.Imi doream sa intru acolo,sa-l iau la palme doar ca acesta sa se trezeasca,sa injure si sa ma faca in toate felurile,dar sa stiu ca e bine.Apoi urma sa ma arunc in bratele sale,urma sa nu imi pese de suferinta de dupa,urma sa stau cu el.Asta urma sa fac.
-Tu din nou?vorbi femeia,readucandu-ma in prezent.Privirea imi cazu pe chipul ei tras si chiar daca era imposibil:mai palid decat in ziua precedenta.

Sasuke:Imi aminteam izbitura:fusese cel mai brutal moment din viata mea.Eram nervos pentru ca ea se comporta asa cu mine.Nu intelegeam cu ce i-am gresit.Brusc atunci cand am vazut-o trecand pe trecere,fix prin fata mea,mi-am amintit ca m-a vazut peste n*norocita aia de blonda.Fusese o scapare,se intamplasera atatea.Mama era bolnava,bastardul de tata nu mai venea acasa,iar el..era mort.Stiam ca puteam gasi alinarea la ea,stiam ca era buna la sulfet:ca ma va ierta si ma va accepta.Apoi..am facut ce am facut si..se pare ca am ranit-o.Credeam ca ma cunoaste mai bine,credeam ca stie ce fel de persoana sunt.A durut-o si m-am simtit ca un n*mernic dupa.Apoi am uitat si..si am ranit-o din nou.Atunci cand am provocat acel accident,ea a fost de fata.A tipat,a cazut,m-a privit.Nu stiam de ce a reactionat asa,practic nu insemnam nimic pentru ea.Ma gandeam ca ii pare rau de masina:era intr-adevar o masina frumoasa.Ma intreb unde se afla?Oricum,m-am bucurat ca i-am putut oferi un ultim zambet.Speram totusi sa nu fie chiar ultimul.Mi-ar fi placut sa fie aici cu mine,sa ii spun cat de tare imi pare rau si sa ii promit ca voi indrepta lucrurile intre noi.

Sakura:O liniste apasatoare se lasa intre mine si femeie.Tot ce puteam face este sa stau cat mai departe de ea,atat cat imi permitea spatiul.Nu vroiam sa creada ca ii incalc intimitatea.Simteam ca sunt mai rosie decat o tomata.Vroiam sa ma inghita pamantul.Ea ridica deodata din umeri,trecu pe langa mine si deschise usa.Am ramas blocata privind patul cu brunetul dormind in el.Avea pe chip o expresie pasnica.Stomacul mi s-a facut ghem.
-Poti sa intri.Spuse ea,facandu-ma sa tresar,insa am continuat sa raman pe loc.Daca vrei,desigur.Adauga,facandu-si de lucru:scotand din punga pe care o avea niste cutii cu mancare.
Asta era sansa mea.Puteam face stanga imprejur si sa o iau la fuga,sa plec,sa dispar.Insa ceva din situatia actuala ma facu sa-mi schimb parerea.Cu mainile tremurande,sprijinindu-ma de pereti am reusit sa intru.Am ramas la o distanta rezonabila de patul lui,multumindu-ma sa-l privesc doar.Abia atunci constatasem cat de mult imi lipsise.
-Nu cred ca musca.Zise ea,aruncandu-mi o privire.
-Ma scuzati?am facut,confuza.
Zambi usor.
-Poti sa te apropi de el,daca doresti.
-A.a fost tot ce am putut spune.Reintorcandu-ma inspre el,i-am cercetat fiecare detaliu al fetei:avea mai multa culoare in obraji decat in ziua precedenta,iar asta imi ridica moralul.Se recupera.
-Esti iubita lui?ma intreba ea.Am tusit.
-Nu,i-am raspuns sec,simtind cum ma inrosesc.Doar colegi.
-Este in regula.Zise,concentrandu-se sa descafaca cutiile de mancare.Sasuke nu a avut niciodata o iubita.
Probabil ca expresia mi s-a schimbat radical,caci ea imi arunca o privire ciudata.
-Umm,dar..toate..hmn..fetele..aaaa..
Mi-am muscat limba,simtindu-ma stupid.De ce trebuia sa ma fac mereu de ras?
Am simtit o mana delicata atingandu-mi umarul.Imi zambi.
-Stiu.L-am avertizat sa nu se mai joace cu sentimentele sarmanelor fete.
M-am abtinut cu greu sa nu pufnesc,dar tot mi-am dat ochii peste cap.Ino?Inocenta?Sau toate celelalte f*fe?Fete inocente?
-Tu pari atat de inocenta.Spuse ea,apropiindu-se mai mult.Am inghitit in sec.Pot sa imi dau seama de ce te place.
-Cum?

Sus In jos
Darky.Jack
Chūnin
Chūnin
Darky.Jack

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Vin 17 Apr 2015, 20:37

Huh, sper ca Sasuke sa se faca bine.  :3 Si sa nu mai aiba scapari de genul, logic. -_-
Am citit totul pe nerasuflate si parca dintr-o data m-am trezit la finalul acestuia. *lacrima* Afost asa frumos totul si inca nu imi vine sa cred ca Sakura nu isi dadea seama, huh, logic ca o place. =)) :3  
Abia astept next-ul si te rog sa ma anunti. ^^ Pana atunci spor la idei si ti pup.  kiss
Ja ne. ^^
Sus In jos
♥Demy♥
Chūnin
Chūnin
♥Demy♥

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bacau
acebook acebook : Denisa Popa
Nr. mesaje Nr. mesaje : 685
Puncte : 777
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Vin 17 Apr 2015, 23:21

Kyyyaaaaa!!!
Iar ai adus doua capitole si eu nu am fost de fata. 
Ultimul capitol e atat de emotionant ca mi-au dat lacrimile, adica ei sunt atat de aproape, dar totusi atat de departe doar pentru ca nu stiu ce simte celalalt, plaaaang, nu e corect. 
Pe de alta parte, Sakura afla acum de la mama lui Sasuke ce simte el pentru ea, sau macar o parte din sentimentele lui, iar asta e minunat <3 .
Pe de alta parte, Sui, nu il lasi singur, nu ? El e prea dragut...
Inca o chestie, sunt dezamagita, nu ne-ai spus cat de grava e starea lui Sasuke si chiar nu pare cine stie ce, chiar daca ii pare rau, nu conteaza, isi merita pedeapsa pentru ca a ranit-o pe Sakura. 
Cred ca am zis cam tot ce aveam de zis, critci, etc, pai nu e treaba mea si nici nu am fost prea atenta la asta, scuze. 
Pupicei :* 
Spor la scris si la idei. 
Ja ne !
Sus In jos
Charity†
Genin
Genin
Charity†

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Sam 18 Apr 2015, 18:50

Oh my god gogonea, ce ma fac eu cu tine? Aoleu, mor aici! Totuși nu am înțeles, maicasa e o scorpie sau nu?  Nu mai am cuvinte, lol. Deci, când pui next? 'Ω'
Sus In jos
Cryout
Genin
Genin
Cryout

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Dum 19 Apr 2015, 14:55

Melodia: https://www.youtube.com/watch?v=_qkrhx9pULY

Capitolul 11:"In time of peace,prepare for war"

Sakura's point of view:

Ma privea pe ascuns,printre frunzele dese ale copacilor.I-am strigat sa iasa din padure,fiind pornita sa merg dupa el,dar nu se misca din loc.Nervoasa,m-am indreptat catre locul in care se afla,dar nu era acolo.Am icnit,socata,uitandu-ma prin toate partile.L-am strigat,dar era in zadar.Eram pierduta,singura in padurea inspaimantatoare.
M-am trezit,tremurand,strangandu-mi la piept genunchii,mainile incolacindu-mi-se pe langa ei.
Am lasat sa imi scape un oftat:inca un cosmar.Priveam in gol,cand usa camerei s-a deschis brusc,trantindu-se de perete.
-Sakura Haruno!striga mama.Nici macar nu m-am clintit.
Nici macar nu o puteam privi.Sakura Haruno!repeta ea,eu abtinandu-ma sa nu imi dau ochii peste cap.De parca nu mi-as fi stiut numele deja.Imi uram numele.Domnisoara,de cand iti permiti tu sa chiulesti de la scoala?
Am cascat ochii.Deci aflase.Era adevarat,chiulisem pentru a-l vizita la spital.Starea lui era critica,iar eu lipsisem de multe zile.Au trecut trei saptamani.Ma si miram ca a durat atat pana sa o sune de la scoala.
-Ai macar vreo explicatie?ma intreba ea,incercandu-se sa se calmeze.Nu am mai vazut-o atat de nervoasa de cand se certa cu tata,aproape in fiecare zi,inainte sa divorteze.Cine stie?Poate ma va da afara din casa..
Am ridicat din umeri.Ma privi acuzator.Ma simteam ca si un criminal.
-Probabil ca nu m-ai crede oricum.Am mormait,privind in jos.De ce sa mai incerc?
Ofta prelung.
-Asculta-ma bine,am mintit ca sa te apar.Spuse ea,facandu-ma sa imi dau ochii peste cap.Le-am spus ca ai fost grav racita.Acum vreau sa iti misti f*ndul ala,sa te speli,sa te imbraci si sa te duci la liceu in acest moment.Ai inteles?
Nu mai astepta raspunsul meu.Iesi din camera,tunand si fulgerand,nemaiobosindu-se sa mai inchida usa.M-am ridicat,genunchii tremurandu-mi.
~~~
Probabil ca ar fi trebuit sa imi imaginez ca toata lumea se va holba la mine cand ma voi intoarce.Nu ma schimbasem prea mult cat timp absentasem:aceiasi fata negativista,retrasa dintotdeauna.
Am incercat sa ma concentrez mai mult pe varfurile tenisilor mei in timp ce ma indreptam inspre primul curs.
Cand am intrat in clasa,nu era nimeni.Pe masura ce timpul trecea,au inceput sa vina si alti.Nimeni nu ma mai baga in seamna.Era mai bine asa:le multumeam pentru asta.
Hinata ajunsese cu cateva minute inainte sa se sune.Parea posomorata,dar cand ma vazu fata ii se lumina.
-Sakura!tipa,aruncandu-se in bratele mele.Am batut-o usor pe spate.Sincer,nu ma asteptasem la aceasta reactie:ii lipsisem.
Incepu sa imi povesteasca tot ce am pierdut:nimic important.
Nu facura lectii importante,deci aveam timp sa recuperez..nu ca mi-ar mai fi pasat.
Gandul imi zbura in timpul orei la el.Nu il mai vazusem de cateva zile.Ma simteam cam prost sa merg in fiecare zi acolo.Mai ales dupa ce imi spusese mama lui,pe care am ajuns sa o cunosc:era o persoana de treaba,protectiva.
In pauze am stat cu Hinata.Movalia parea atat de fericita ca si-a recuperat prietena:pe mine.Am incercat sa ma prefac la fel,nevrand sa o mai supar.
Era bine sa stiu ca pot petrece cu cineva timpul,ca nu sunt singura.
Un grup de tipete rasuna in tot holul,facandu-ma sa ma cutremur.M-am intors privind gramada de f*fe sarind in sus si in jos,in jurul cuiva.Mi-am mijit ochii,apropindu-ma pentru a putea vede mai bine.M-am oprit brusc..de ce mi-ar pasa?
Le-am intors spatele,dand sa plec.
-Sasuke-kun,esti in regula?se auzi glasul pitigaiat al lui Ino.Am inghetat.
~~~
Hinata ma tragea de brat,implorandu-ma sa plecam.Tot ce puteam face era sa privesc multimea de fete adunate in jurul lui,iar blonda tinandu-l de brat,apropiindu-se din ce in ce mai tare de el.El avea capul bandajat,parea mai frumos ca niciodata.Stomacul mi se facu ghem cand se uita inspre mine.Imi zambi.
In acel moment unghiile Hinatei mi se infipsera in piele,sangele tasnind si patandu-mi bluza.
-Ah!am gemut,movalia uitandu-se urat la mine.
-De ce esti atat de obsedata de el?imi sopti rastit.M-am uitat la ea,incruntandu-ma.
-Nu sunt.Am raspuns,ea pufnind.
-Asa pari.
Mi-am tras bratul,fugind in clasa.
~~~
Pentru numele lui Dumnezeu,profesorul intarziase cam un sfert din ora,iar eu nu mai suportam linguselile pr********** de Ino.
Brunetul parea ca nu ma observa sau cel putin asta credeam:caci si eu il ignoram pe el.
Odata incercase sa se apropie de mine,dar l-a tras n*mernica aia de blonda imp*tita.
Probabil ca ar fi trebuit sa incetez si sa ma calmez:injuram prea mult.am inceput sa bat cu piciorul in podea.Eram atat de nervoasa.Ma simteam ca si cea mai mare pr*asta din lume.Cum putusem sa cred ca e diferit?Cum putusem sa ii spun toate acele lucruri?
Desi era inconstient..parea..
-Esti ok?
O mana calda ma atinse pe brat,acolo unde bluza imi era patata cu sange.
Nu m-am obosit sa imi ridic privirea.
Uitasem ca aveam aceasta ora comuna cu el.
-Sa zicem.Am inganat,sprijinindu-mi capul de masa.Probabil ca aveam cearcane la ochi:nu dormisem de mai multe zile.
-Imi pari mai mult moarta decat ok.Spuse,asezandu-se pe scaunul bancii goale de langa mine:banca brunetului.
I-am aruncat o privire.Era prea ocupat sa isi pupe in bot admiratoarele.
-Te deranjeaza?facu Sui,urmarindu-mi privirea.
Am dat din umeri,pufaind nervoasa.
-De ce m-ar deranja?il intreb,punandu-mi la loc capul pe masa.
-Pentru ca..il placi.Suiera el.Am tusit,inchizandu-mi ochii.
-Nu e adevarat.Il urasc.Am spus.
El rase.Avea un ras frumos.
-Haide,nu vrei sa te razbuni putin?facu el.Mi-am deschis surprinsa ochii.
Am observat privirea pe care mi-o arunca,facandu-mi semn sa ma uit inspre brunet.Acestea practic ne ucidea din priviri.Ce era asta?Gelozie cumva?
M-am intors inspre Suigetsu,zambind fals.Acesta isi dadu seama de ce aveam de gand sa fac,continuand reprezentatia.
-Ce zici:tu si eu?Cina?Impreuna?facu pe un glas putin cam tare.Toata lumea se uita catre noi.Cred ca ma facusem mai rosie decat o tomata,dar asta nu m-a impiedicat sa imi joc rolul.
-Sigur.Am vorbit.Vin-o sa ma iei la 7.
Cateva fete din fata noastra incepura sa susoteasca:al dr*cului de barfitoare!..dar de aceasta data imi faceau munca mai usoara.Am observat cum brunetul se ridica si se apropia de noi.M-am apropiat mai mult de Sui,fetele noastre fiind la doar cativa centimentri distanta.
Am auzit-o pe Ino opunandu-se.Brunetul se baga intre noi.Suigetsu ranji.
-Asta e locul meu.Suiera el.Sui se ridica lenes,fiind doar cu cativa centimetri mai inalt decat brunetul.Nu parea intimidat,ci doar facea haz de situatie.
-Nici o problema,frate.Zise el,facandu-mi cu ochiul.Pumnii brunetului se inclestara si puteam sa jur ca vedea o vena pulsandu-i pe frunte.Ai grija de fata mea pana in pauza.
Intreaga clasa scoase sunete cand baiatul rosti "fata mea",nici macar mie nu imi veni sa cred ce mi-au auzit urechile.
Din fericire,profesorul intra in clasa,iar ceea ce paru a fi inceputul unei batai disparu,evaporandu-se.
In restul orei,simteam privirea sa arzatoare,de parca dorea sa treaca prin mine.
Ce pot spune,baietel,ai vrut sa ne jucam:uite ne jucam.
Sus In jos
Charity†
Genin
Genin
Charity†

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Dum 19 Apr 2015, 15:09

Ediiiittt

Oh my goodness you are killing me! Cum poti sa îmi faci asa ceva, sa te oprești asa și să mă lasi sa aștept încă 2 zile sau trei pana o sa pui capitolul următor? Nici nu știi cât aștept next, stau ca pe ace! Și Sui asta joaca murdar, nu? Are ceva contra Sasuke sau ceva? 
Nu contează, please hurry!

Ultima editare efectuata de catre Charity† in Dum 19 Apr 2015, 16:12, editata de 1 ori
Sus In jos
Darky.Jack
Chūnin
Chūnin
Darky.Jack

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Dum 19 Apr 2015, 15:48

Doamneeeeee! De ce nu ai continuat? x.x  Chiar asa de mult ma urasti? 
Mi-a placut prea mult faza cu Sakura si Sui. Gelosica Gelosica.  hey sexy ! Place jocul asta. :))
Huh, bineinteles. Mereu Ino... waiting Daca stam bine sa ne gandim, Sasuke nici nu ar avea dreptul sa reactioneze asa, adica ce Doamne? A facut aceeasi chestie, ba chiar mai rau.  angry
Astept next-ul pe care o sa-l aduci repede, asa-i? Si pe care sper ca o sa ma anunti, asa-i?  well? awesome right? good
Te pup. :** Ja ne. ^^
Sus In jos
Cryout
Genin
Genin
Cryout

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Lun 20 Apr 2015, 22:45

Am adus capitolul mai repede hey sexy ! Vreau sa va anunt ca urmatorul il voi posta joi si va fi narat din perspectiva lui ..*tobele,va rog*..ei bine e surpriza na  rolling on the floor nu pot strica o surpriza,sorry  dance2
Mi-ar placea sa va aflu parerea(si criticile sunt la fel de binevenite) Va  kiss *hugs**hugs* Pe data viitoare! 

Melodia: https://www.youtube.com/watch?v=KWZGAExj-es

Capitolul 12:"You did not break me,I'm still fighting for peace"

Sakura's point of view:

A reusit sa ma ajunga dupa ce clopotelul a sunat.Din pacate nu s-a lasat atat de usor.

-Ce n*iba a vrut sa spuna prin "fata mea"?se ratoi el,in urma mea.Sunteti impreuna?
Nu puteam spune ca nu ma facea sa ma simt apreciata reactia lui.L-am ignorat,inaintand.Mana sa puternica ma prinse,smucindu-ma si intorcandu-ma cu fata inspre el.
-Sakura!striga el,toata lumea intorcandu-se inspre noi.Privirile lor ma intimidau.
-Incetea-za te mai comporti ca si un nebun.I-am soptit,aruncandu-i o privire urata.El se incrunta.
-Sunt nebun..dupa tine.Spuse fara nici o jena.M-am simtit inrosindu-ma.
Un brat ii batu usor umarul brunetului.Ochii mi se marira cand l-am vazut pe Suigetsu ranjind.
-Cum o mai duceti?facu el,ajungand la mine si incolancindu-si mana in jurul taliei mele.M-am cutremurat,privind catre brunet.
Avea pumnii inclestati si isi musca buza inferioara de nervi.M-am uitat in jos.
-Imi place bandajul,iti scoate in evidenta ochii.Spuse Suigetsu si puteam sa jur ca am auzit o vena pocnind.
~~~
In jurul meu oamenii alergau,ferindu-se de ploaie.Ma amuzau,amintindu-mi de niste furnici aflate la soare in incercarea disperata de a se feri de o lupa.
Mi-ar fi trebuit o lupa uriasa pentru unele persoane.
Am decis sa merg acasa,nu aveam de gand sa o mai infuriu pe mama pentru ca intarziam pe nu stiu unde.
Am luat metroul si tot am ajuns mai tarziu,dar din fericire ea avea tura de dupa-amiaza,deci eu ma mai puteam bucura de cateva ore de libertate.
Am dat drumul la televizor,pe programul de muzica.Difuza o melodie destul de buna,dupa parerea mea.Sia era o cantareata grozava,insa nu ma "incanta" videoclipul.Nu mi se parea normal ca acea fetita micuta sa danseze cu ..gorila ii spuneam eu,desi nu era chiar atat de paros,dar cine eram eu sa critic?
Am zambit.Eram atata de st*pida.
Am lasat televizorul pornit,cu volumul la maxim si m-am indreptat inspre baie.Am dat drumul la apa.Priveam pierduta pe fereastra,asteptand sa se umple cada.
M-am aruncat in ea,lasand fierbanteala sa imi relaxeze muschii incordati.
Ma simteam protejata."Nu voi mai permite nimanui sa ma mai raneasca"mi-am spus.
~~~
Incercam sa imi recuperez cate ceva cand am primit notificarea de pe calculator,nu il foloseam prea des:aveam si eu facebook ca tot omul.
Nu intram aproape niciodata.Altele ca si c**** de Ino postau poze in fiecare zi.Hai ca ati ghicit: duck face,normal.
Ea si celelalte sl*te.
"Suigetsu:Amico *smile face* cum o mai duci?"
Ma intreb cum de ma gasise.Imi daduse si cerere de prietenie,era pus pe treaba baiatul.
Am zambit,acceptandu-i prietenia.
"Teme *sad face*."
O alta notificare.
"Suigetsu:O pauza suna bine.Ce zici? *trei smile face-uri*"
Am chicotit.
O vreme nu se mai auzi nimic.Am reusit sa retin aproape tot ce pierdusem la ore.
Un sentiment de vinovatie ma cuprinse:am chiulit pentru un nimic.
Bateam nervoasa cu creionul in masa,creeand un ritm.
Notificarea ma facu sa tresar.
"Suigetsu:Imi dai numarul tau,amico?"
O bataie puternica in usa,cu un ton disperat ma trezi din visare.Am lovit butonul de oprire,lumina parasind ecranul si m-am reintors la lectie.
Usa se deschise,dar nu m-am obosit sa ma intorc inspre ea.Trecura cateva momente stanjenitoare.Usa se inchise la loc,trezindu-ma din nou singura.M-am asigurat,dar nu se mai auzi nici un sunet.Am deschis din nou calculatorul.
"Suigetsu: *smile face* Te-ai suparat,blondino?"
Am tastat,incruntandu-ma.
"Nu sunt blonda."
"Suigetsu:Stiu.Ce zici sa iesim undeva?"

Am pufnit.

"Nici o sansa."
"Suigetsu: *crying face* De ce imi faci asta?"
Un chicot imi scapa de pe buze.
Brusc,de parca m-ar fi traznit fulgerul,mi-am dat seama de ceva:nu era bine.Nimic nu era bine.Nu imi putea trai toata viata intre 4 pereti,singura,in intunericul care ma acapara pe zi ce trecea.Pentru ca nu imi doream sa mai fac parte din acea lume inrozitoare si anosta.Poate ca el m-a ranit,dar inca nu mi-a luat ce aveam mai de pret.Puteam sa ma recuperez,puteam sa il uit.
"Unde ne intalnim,amice?"
~~~
Poate ca nu fusese cea mai buna idee sa sar de la etajul 4.Stiam,eram nebuna si nu negam.Eram norocoasa ca doar mi-am inverzit pantalonii,aterizand pe gazonul umed din spatele blocului.Nu se intunecase inca,deci aveam siguranta de a umbla singura pe strazi,oricum aveam la mine un compas:stiam eram p*nibila.
Am inaintat cu pasi repezi.Urma sa trec printr-o zona mai retrasa si aproape nelocuita,dar multi umblau pe acolo,luand-o drept scurtatura pana in centru.Am mai trecut pe acolo,doar ca niciodata nu eram singura si nu fusese atat de tarziu.Si totusi:am strans instrumentul in mana,aproape luand-o la fuga.R*hat!Nu era nimeni.
Toate imaginile ingrozitoare,dezgustatoare:tot ce va puteati imagina dintr-un film de groaza,toate se adunau in mintea mea,infricosandu-ma.Am inceput sa tremur din toate incheieturile.
Pasii din urma mea m-au readus in prezent.Erau lenesi,aproape ca se taraia.Nu m-am obosit sa verific.Daca imi vroia raul,asta era.Putea sa ma atace,nu aveam de gand sa ripostez.Viata mea nu a fost niciodata buna,de ce mi-ar mai pasa?
Am luat-o la dreapta,urma sa ies imediat din acea zona.Pasii se apropiau,persoana inainta mai repede.Inima imi batu mai tare,respiratia imi deveni sacadata.
Am luat-o la sprint printre blocuri,la fel si cel din spatele meu.Mai aveam putin,puteam sa vad luminitele centrului.
Strangeam compasul,pregatita.Nu aveam de gand sa ripostez,nu aveam..
Doua maini ma inhatara,aruncandu-ma in spate,departe de iesirea din scurtatura.Eram doar noi doi si umbrele ce ne inconjurau,umbrele ce ii acopereau fata astfel incat sa nu il pot vedea.
Am gemut,ridicandu-ma de pe jos.Materialul blugilor ce imi acopereau genunchii se rupsera si numeroase julituri imi urzicau pielea.
Pierdusem compasul atunci cand am cazut,iar acum il cautam disperata cu privirea.
Individul se intoarse inspre mine,ridicandu-si mainile ca si cum s-ar preda.
Facu stanga imprejur si a luat-o la fuga,inghitind pamantul.Am ranjit.Chiar atat de amenintatoare sunt?
Am auzit pasi in spatele meu si o mana puternica ma apuca de brat,tragandu-ma in sus.M-am lovit de un piept binefacut,iar ochii sai intunecati ma sagetara:daca privirea ar ucide.

Genin
Genin
Charity†

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Lun 20 Apr 2015, 22:48

Omg edit!
Te rog sa nu o vio*eze te rog! Nu știu daca l-aș mai ierta pe brunet. Și pe Sui ăla chiar îl mănâncă rău! Ah, ce ma fac eu cu el? 
Next!!!! 

Ultima editare efectuata de catre Charity† in Mar 21 Apr 2015, 16:56, editata de 1 ori
Sus In jos
Darky.Jack
Chūnin
Chūnin
Darky.Jack

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Lun 20 Apr 2015, 23:33

Aolo, ce-mi faci tu mieeee? x.x
Iti cam place sa ne lasi in suspans, asa-i?  hey sexy ! Ca deobicei am citit totul cu sufletul la gura anddd chiar cred ca Sui o sa inceapa sa i-a treaba cu "fata mea" prea in serios, cel putin asa cred.  think Macar acum stiu sa ma duc pe-afara cu un compas =))) 
Astept next-ul, my dear. :* 
Ja ne. Ti pup. ^^ :*
Sus In jos
Cryout
Genin
Genin
Cryout

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Joi 23 Apr 2015, 15:26

Nu ma omorati,am adus next-ul:este povestit din perspectiva lui Sas'ke  hey sexy ! sper sa va placa,exprimati-va opinia(sau critica heh ),le apreciez.Lectura placuta! in love

P.S:Capitolul e scurt,sorry can\'t see !!!

Melodia : https://www.youtube.com/watch?v=TGx0rApSk6w

Capitolul 13:If I lose myself tonight,It'll be by your side.."

Sasuke's point of view:
Am continuat sa o tin strans,mentinand contactul vizual.
Nu vroiam sa ii mai dau vreodata drumul.Trebuia sa inteleaga ca imi apartinea.Trebuia sa inteleaga ca aveam de gand sa o protejez chiar cu pretul vietii mele.Parea atat de inocenta si lipsita de aparare:ochii ei mari,stralucind in lumina lunii,imi amintea de o caprioara prinsa in capcana.
I-am mangaiat parul lung,umed la varfuri,incruntandu-ma usor.
Ea respira sacandat,tremura in bratele mele.
-Te duc acasa.I-am soptit,apropiindu-mi buzele de fruntea ei.M-am cutremurat:pielea ii era rece ca gheata.
-Nu.Gemu ea,tragandu-se.Am apucat-o de maini,unind-o din nou cu trupul meu.
Am auzit o tuse intentionata din spate.Probabil ca prietenul meu cel mai bun nu se simtea chiar la locul lui asistant la acea scena.
Rozalia a privit socata inspre el.
-E Naruto.I-am spus,facandu-le cunostiinta.
Blondul ii oferi un zambet larg,strangandu-i energic mana.Ea insa nu parea atat de entuaziasmata.
Dadu sa plece,dar m-am pozitionat in fata ei,oprind-o.
Marai.
-Da-te la o parte,Uchiha!facu,aruncandu-mi o cautatura.
Am oftat.
-Unde ai de gand sa te duci Sakura?De ce e atat de important?am intrebat-o.
Si-a pus mainile in sold,acest gest scotandu-i in evidenta pieptul.Stiam,eram pervers,dar nu ma puteam abtine.Arata provocator in acei blugi sfartecati si patati cu verdeata si in bluza subtire,aproape transparenta.Ce-i drept,purta peste si o jacheta din piele neagra,ea nu era ca celelalte.
Ma holbam la ea de parca as fi putut sa o dezbrac cu privirea.
Cand m-am vazut impins la o parte,facand contactul cu un perete,am revenit la realitate.
-Sasuke!striga Naruto,iar eu am luat-o la fuga,injurand dupa rozalie.
~~~
Din fericire,nu a ajuns prea departe.Am luat-o pe sus,bagand-o in masina,incercand sa o calmez.
Am asezat-o cu grija,chiar daca ea se zbatea mai tare ca un iepure inainte de taiere,pe bancheta din spate,blocand usile.Blondul s-a urcat in dreapta mea.
-N*iba sa te ia,Uchiha!tipa ea,Naruto tresarind.
I-am aruncat o privire prin oglinda retrovizoare.Parul ii statea ravasit in toate partile,jacheta ii atarna de un umar,lasandu-mi vede libera la..nu conteaza,iar ea ma privea cu o dorinta animala in ochi.
-Esti sigur ca e vaccinata?ma intreba in soapta Naruto.Am schitat un zambet.
-Nu-ti face griji,frate.Am mormait.O imblanzesc eu.
Imi arunca o privire speriata.
-Ai de gand sa o bati?
Am franat la timp,fiind cat pe-aci sa ma izbesc de masina din fata.
-Du-te dr*cului de r*tardat!gemu rozalia.Mi-am muscat buza inferioara.
-Nu as putea sa ii fac asta.I-am soptit inapoi blondului.
El casca gura.
De mult nu l-am mai prins cu garda jos pe amicul meu.
Ne cunosteam de la gradinita,am fost de nedespartit.Ce ne diferentiaza sunt fetele.Naruto nu prea ii placea sa stea in preajma lor,cel putin nu in felul care il faceam eu.
Desi eram mai mult ca sigur ca era topit dupa o fata:ravnea la ea mai mult decat la orice.O chema Hinata.Niciodata nu isi facuse curajul sa vorbeasca cu ea.I-am spus ca nu merita:era tafnoasa,buna,dar tafnoasa.
Odata a incercat sa ia meditatii de la ea,nu a mers tocmai bine.Soarta facea ca ea sa fie cea mai buna prietena a rozaliei,poate daca as fi putut vorbi cu ea.
-Lasa-ma sa ies,id*otule!tipa ea,lovind cu pumnii in scaunul meu.
Am oftat.
-Te duc acasa,in siguranta.Nu ma vei face sa imi schimb parerea,ai inteles?am intrebat,insa nu am primit raspuns.Un timp s-a mentinut o tacere mormantala intre noi.
Brusc am zarit-o in oglinda miscandu-se.
Imi zambi provocator.M-am fastacit in scaun,incercand sa ma concentrez la drum.
-Sasuke-kun.Spuse ea,lasandu-se in fata.
Mi-am simtit prietenasul ridicandu-se si nu ma referam la Naruto(oh yeah >_< iertati-ma de expresie,dar nu am avut incotro).
-Te roggg.Gemu ea,apropiindu-si buzele de urechea mea.Vreau doar sa iau putin aerrr.
Am cotit brusc la dreapta,Naruto injurand.Se auzi o pocnitura.M-am uitat repede in oglinda si am zarit trupul rozaliei intins pe intreaga bancheta.O nu!
~~~
Am oprit masina langa un parculet care in miezul noptii parea al dr*cului de infricosator.
Naruto imi arunca o privire speriata cand am iesit sa o verific pe rozalie.
Am deblocat usile din spate.
Am deschis una,bagandu-mi capul inauntru.Nu eram sigur daca dormea sau lesinase.Mi-am apropiat si mai mult capul,doar cativa centimetri despartindu-ne.
-Sakura.Am soptit.,iar ea isi deschise brusc ochii.Imi zambi la fel de provocator,simtind cum ma intaresc (scuze din nou >_<,obisnuiti-va).
Isi ridica putin,foarte putin capul,buzele noastre abia atingandu-se.
M-am pregatit pentru momentul oportun si pe cand sa fac primul pas,ea isi ridica brusc piciorul lovindu-ma in zona sensibila,in prietenas.
Am racnind,Naruto tipand de frica.Rozalia ranji,am injurat.Ea ma impinse,tasnind afara din masina.
-Al dr*cului de ...
Dar nu am mai apucat sa imi continui "expresia" caci am luat-o la fuga dupa ea.

_______________________To be continued______________________

Scuzati greselile de gramatica,capitolul e necorectat.Ja ne!
Sus In jos
Litlle Pinguin
Genin
Genin
Litlle Pinguin

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : intrebati cunoscutii
acebook acebook : andreea.cimpoesu@yahoo.com
Nr. mesaje Nr. mesaje : 188
Puncte : 233
Reputatie Reputatie : 13
Hobby-uri Hobby-uri : muzica si ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : ^-^ Secret ...

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Joi 23 Apr 2015, 20:24

OMG!!Nu pot sa cred ca ai zis ca e scurt...am crezut ca de 30 de randuri dar... in fine.

Am venit aici la fic, dupa o lunga pauza...cred :| .

Deci ca sa stii eu eram atunci in ora de educatie fizica (sport) si ma ascundeam dupa sala de sport (avem o salcie acolo) si am inceput sa citesc de pe telefon. In momentul in care puneai partile alea...cu sub intelessss imi venea sa sar pe sala de sport si sa zic : "Ne cred , cum de poti sa faci asta! Valeuuu! Mor aice'a." , dar nu am facut-o (slava Domnului). Imi tineam respiratia de fiecare data. Mai era o colega cu mine dupa sala, si din cand in cand ma striga!! Eu nu o auzeam....Ce vreau sa spun e ca a fost asa bun capitolul incat merita asteptarea. Ma gandeam " oare a pus next-ul, ia sa vad...nu l-a pus ...hmm" si asa mai departe.

Frumos povestit intamplarile ce sa zic si eu acuma dance2 . Inca sunt uimita de modul in care a scapat Sakura (vezi ca la 15 l-am citit). Nu o credeam in stare de o asa isprava lough

Abia astept urmatorul capitol. Si il vreau repede..si LUNG! nervi!

Ja nee! dance 2 

By  Deea-chan kiss !
Sus In jos
Charity†
Genin
Genin
Charity†

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Sam 25 Apr 2015, 22:10

Damn , ce deșteaptă e fata ^^. Așa îmi place se tine Sakuuuuuuuuu!
și acum vin scuzele mele, ca de obicei, ca nu am mai intrat și chestii, dar a fost ieri ziua mea și am fost prea ocupată sa evit ieșitul din cameră. So... I am really sorry. Dacă as promite ca asta nu s-ar mai întâmpla as minți :D
Ah dear, mă pui pe jar mai rău ca și cărțile. Chiar nu știu ce sa mă mai fac cu tine, cum sa te mai rog sa aduci capitolele mai repede. 
Mi-aI luat cuvintele. Vezi ce îmi faci tu mie? Ah.
Adu next... please!
Sus In jos
Cryout
Genin
Genin
Cryout

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Dum 26 Apr 2015, 18:08

Am revenit cu un nou capitol,din fericire pentru mine(caci stiu ca ma ve-ti bate pentru ca am intarziat atat ingrijorat ) v-am pregatit o mica surpriza heh .Lectura placuta in love

Capitolul 14:"Cause we used to be the cool kids,You were old school, I was on the new sh*t"

Sakura's point of view:

Alergam,pentru prima data in viata mea simteam adrenalina curgandu-mi prin sange.Imi placea,imi dadea senzatia de libertate.
Asta pana cand m-am impiedicat de o af*risita de piatra si m-am prabusit cu fata in pamantul umed.Am scuipat dezgustata pamantul.Intre timp el m-a ajuns.Credeam ca ma va lovi,in ce stare l-am lasat.Insa parea calm,ma rog,gafaia mai rau decat o iapa in calduri,dar puteam trece cu vederea peste asta.Si totusi,uitandu-ma mai bine la el,nu puteam nega ca arata al n*ibii de bine.
-La n*iba,cum poti alerga atat de repede?facu el,asezandu-se langa mine,sprijinindu-se de umarul meu.
Am privit in alta parte.Daca o faceam,daca ii raspundeam:exista riscul sa cedez.Nu imi permiteam asa ceva.Vroiam sa plec.
-Ce te-a apucat?ma intreba,privindu-ma.
M-am ridicat,el urmandu-ma.Nu aveam cum sa scap de data aceasta.Poate daca il loveam in fata si apoi o luam la fuga,desi simteam ca plamanii mei nu mai puteau rezista mult.
-Haide,Sakura.Ofta el,intinzandu-mi mana.Nu vrei sa faci asta.
Nu vroiam?Cine era el sa imi spune ce vroiam si ce nu?
Imi citea gandurile sau ce?
L-am privit urat.
-De ce nu intelegi ca vreau sa ma lasi in paci,ha?m-am ratoit eu la el,observand cum colturile gurii lui se ridica usor.Ce gasesti asa amuzant?
Am lovit cu talpa pantofului pamantul,simtindu-ma ca si o impiel*tata rasfatata.
-Sakura,spuse el,punandu-si mana la piept.Nu te pot lasa in pace,pur si simplu nu pot.
Mi-am pus mainile in sold,abordand o atitudine artagoasa.
-De ce?l-am intrebat,scuipand cuvintele.Zambetul ii se lati si mai mult.
-Pentru ca te vreau.
~~~
In acel moment as fi alergat si i-as fi sarit in brate:asta daca nu ar fi tasnit o gramada de stropi reci ca si gheata din toate partile.
Brunetul a injurat.Strigatul meu a rasunat in intreg parcul.Stropitori af*risite!
Uitasem complet ca toate parcurile din oras aveau acum sisteme automate de udare.Dar de ce in acest moment?
Doua maini imi curprinsera talia,tragandu-ma inspre el.Era cu un cap si ceva mai inalt decat mine,asa ca trebui sa se aplece ca sa isi uneasca buzele cu ale mele.A fost..magic.
La inceput am fost timida,el respectand asta,negrabindu-ma.Usor,m-am obisnuit,devenind mai indrazneata.Buzele sale aveau un gust dulce,placut.
In departare se auzi un oftat exasperat.
-Hai ma,luati-va si voi o camera!suiera Naruto.Am ras,brunetul isi dadu ochii peste cap.Isi uni fruntea cu a mea:uitandu-se fix in ochii mei.
Suna bine:eu si el.
~~~
M-am trezit intr-o baie de soare.Cu zambetul pe buze,m-am ridicat din pat,tragand draperiile,lasand lumina sa patrunda in camera:era o dimineata insorita si senina.
Mi-am tras pe mine o pereche de blugi,trista la gandul ca preferatii mei fusesera distrusi noaptea trecuta si o bluza stramta,culoarea piersicii.
Am renuntat a-mi mai pieptana parul extrem de incalcit si l-am prins intr-un cod in varful capului.M-am incaltat cu niste botine cu toc micut:potrivit si decent.
Inainte sa ies din casa,dupa ce mi-am luat restul lucrurilor,m-am privit in oglinda:paream...diferita.
Am ridicat din umeri,lasand balta acest gand.Nimeni nu ma putea schimba,doar..simteam nevoia sa imi ajustez putin look-ul.Poate dupa ore,ma voi duce la ..cumparaturi.
Un fior imi strabatu corpul la acest gand.Uram cumparaturile,iar aceasta dorinta brusca pentru imbracaminte ma ingrozea.
Nu aveam de gand sa devin o obsedata de haine,doar ca nu stricau cateva..schimbari.Stiam,tocmai spusesem ca nimeni nu ma va schimba,dar asta se aplica si in cazul meu?
Am iesit din casa,grabindu-ma.Era atat de tarziu,sansele de a prinde metroul erau atat de mici.M-am oprit brusc cand am zarit masina parcata in fata statiei.Am zambit,simtind cum ma inrosesc.
Ma privea in oglinda retrovizoare.Am incercat sa pasesc normal,desi imi simteam picioarele ca gelatina.
Din fericire,am ajuns cu bine la usa din dreapta.El iesi inaintea mea,in intampinare,deschizand-o pentru mine.
-Puteam face si eu asta.Am mormait.El ranji.
Imi cuprinse talia,tragandu-ma inspre el.Ma privi cateva secunde,dupa care buzele noastre se unira intr-un sarut tandru,dulce.
Ma lasa fara aer,cand se desparti de mine.Zambea strengaresc.Imi venea sa il lovesc.
Ma cerceta din cap pana in picioare,dezbracandu-ma din priviri.
Purta o pereche de ochelari de soare de firma care ii stateau bine,mult prea bine,asortati cu o jacheta din piele neagra.Am remarcat ca si-a dat jos bandajul,doar o mica cicatrice rosiatica ramanandu-i in frunte,dar era aproape invizibila.
-Mergem?l-am intrebat,dandu-mi ochii peste cap.
-Dupa tine.Spuse el,facandu-mi semn sa ma urc.
~~~
(porniti melodia aceasta daca vreti: https://www.youtube.com/watch?v=qtrHH1BDlzk) Toata lumea se uita la noi.Toata lumea se uita la mine.Toata lumea se uita la bratul lui Sasuke in jurul umerilor mei:baietii ranjeau,facandu-mi ochi dulci si bateau mana cu brunetul,felicitandu-l,iar fetele,ei bine tot ce putam spune e ca presimteam ca nu voi mai avea mult de trait.
-Urasc ca se holbeaza.I-am soptit,cand treceam pe langa o clasa de boboci.O fata facu poze.M-am matait.Brunetul chicoti.
-Obisnuieste-te,iubito,esti o vedeta acum.Spuse el,salutand din cap cativa baieti din echipa de rugby.
Ii uram pe tipii aia,dar nu aveam de gand sa ii spun si lui asta.
Parea fericit.Un zambet timid inflori pe chipul meu.
-Vin sa te iau dupa ora asta.Spuse el cand am ajuns in dreptul clasei mele.Am incuviintat.Imi lua usor fata in maini si isi freca nasul de al meu.Ma lasa cu gura cascata,o fata de la cateva dulapuri distanta isi scapa toate cartile.Am privit in urma lui un timp,lasand sa imi scape un chicot inocent.
~~~
Nu stiam ca atunci cand intri intr-o incapere poti fi asaltata de atatea persoane.Cred ca am primit atatea invitatii cat sa imi ajunga toata viata.Era incredibil cat de superficiali si de ipocriti puteau fi oamenii.
Doar pentru ca acum eram cu Sasuke asta ma facea importanta si populara si toata lumea ma vroia la petrecerile lor?
Am oftat,aruncand toate plicurile si foile si hartiutele:orice material pe care se putea scrie erau imprastiate pe banca mea.
Nici nu observasem umbra movalie din spatele meu.M-am intors inghetand cand privirea ei ma sageta in piept.
-Buna dimineata.Am spus,glasul tremurandu-mi.
Movalia ridica din umeri,luand o carte si incepand sa citeasca din ea.Am oftat,dand din cap si m-am indreptat inspre banca ei.
-Ce se intampla?Ce ai?am intrebat-o,mainiile ei strangand coperta.Imi arunca o privire urata.M-am cutremurat.
-Credeam ca suntem prietene,Sakura.Murmura ea.
-Suntem.Am spus,incruntandu-ma.Cele mai bune prietene,Hinata.
Pufni.
Am privit-o uimita cum se ridica,ajungand la acelasi nivel cu mine.Era mai inalta,dar de data asta purtam tocuri.
-De ce nu mi-ai spus?suiera ea,ochii ei umplandu-se de lacrimi.Ai facut-o deja cu el?Esti una dintre c****** lui?Ce iti poate oferi?Bani?
Am oprit-o,prinzand-o de mana.Ea se smuci,tipand.
-Hinata,potoleste-te.Am zis.
-De ce?!zbiera ea,atragand toate privirile asupra noasta.Muream de rusine.Vroiam sa ma inghita pamantul.Nu vrei sa ti se strice reputatia?Nu vrei ca toata lumea sa stie ce us*ratica ai devenit?
Am sagetat-o cu privirea.
-Daca asta crezi despre mine,atunci scuza-ma sa te anunt,dar esti penibila.Am spus,intorcandu-i spatele si indreptandu-ma inspre banca mea.
Nu am mai vazut-o restul zilei.
Ma indreptam inspre masina brunetului cu el.Eram tacuta,priveam in jos.El ma tinea de mana,vorbind la telefon cu nu stiu cine,nu mi-ar fi pasat.Ma deranjase ce imi spusese Hinata.Daca prietena mea cea mai buna crezuse asta despre mine,atunci nu ma indoiam ce credeau altii..mai ales acum.
Poate ca era vina mea,poate ca m-am grabit.
-Esti ok?glasul lui ma readuse in prezent.Am incuviintat mecanic,permitandu-mi sa ii zambesc.
-Am auzit ca azi ai fost in centrul atentiei.Spuse el,facandu-mi cu ochiul.
-Mda,nu e ca si cum ar fi fost o placere.Am mormait,el tragandu-ma mai aproape,imbratisandu-ma.Am oftat,relaxandu-ma in bratele sale.Ma simteam protejata.Era atat de bine:o senzatie placuta.
-Obisnuieste-te,printeso.Imi sopti.M-am cutremurat."Printeso" nu era un cuvant pe care mi-l doream sa il mai aud prea curand.
Genin
Genin
Charity†

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Dum 26 Apr 2015, 19:34

Edit
Whoa! Nu știu ce sa zic sau dacă sa zic ceva. Deci e oficial, sunt împreună. Și eu ce fac? Cum mai aștept eu capitolele următoare când știu deja ce se va întâmpla? Nu îmi vine sa cred ca ai făcut așa ceva, mi-ai spulberat toate ideile! Mulțumesc! 
Lăsând dramatismul mai la o parte, chiar îmi place! Parcă îmi imaginez cum le sta celor doi împreună ^^
Și ce faci? Nu pui next? :* :)

Ultima editare efectuata de catre Charity† in Mar 28 Apr 2015, 18:52, editata de 1 ori
Sus In jos
Darky.Jack
Chūnin
Chūnin
Darky.Jack

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Dum 26 Apr 2015, 21:46

Heii ^^ 
Imi pare rau ca nu am mai trecut pe-aici.o.o 
Huh, ma enerveaza Hinata -.- In schimb faza aia cand au intrat in liceu, m-a facut sa zambesc mai larg decat credeam ca pot. =))) Te rog sa ma anunti, asta daca poti. ^^ 
Spor la scris si la idei. Ja ne. :*
Sus In jos
Cryout
Genin
Genin
Cryout

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Mar 28 Apr 2015, 22:38

Lectura placuta  hey sexy ! ***Capitol necorectat***

Capitolul 15:Football

Melodia:https://www.youtube.com/watch?v=ECYhygFaQI8

Sakura's point of view:

Era atat de ciudat faptul ca acum cateva zile absolut nimeni nu ma baga in seama.Totul se schimbase radical,viata mea era complet diferita.Pana si mama isi daduse seama de asta.Nu a comentat cand i-am cerut sa iesim "ca intre fete",sincer nu credeam ca voi sta atat de mult intr-un magazin doar sa probez niste haine afurisite.
Nu puteam zice ca nu ma simteam bine,era uimitor ca toata lumea sa se comporte atat de ..decent cu mine,ma priveau admirativ.Uneori o dadeam in bara,insa m-am acomodat repede.Situatia dintre mine si brunet era la fel,el facea tot ce ii statea in putere sa imi faca pe plac,uneori prea mult.Se straduia,apreciam asta.Totul era nou si pentru el.Stiam ca cu greu se abtinea sa nu mai traga priviri si catre alte fete,caci asa fusese obisnuit,dar atunci cand se uita in ochii mei,imi puteam da seama ca de fapt eu eram fata de care aveam nevoie.Nu mi-a spus-o niciodata,dar imi puteam imagina.
Hinata nu a mai vorbit cu mine,mai precis:daca ma apropiam de ea la o raza de cativa metri,fugea afara din clasa sau cladire sau de pe strada.Ma simteam prost,insa si ea imi zisese niste cuvinte dureroase.Fusese cea mai buna prietena a mea.Celelalte "facaturi" doar se dadeau pe langa mine si totusi chiar imi placea de una.Karin era singura fata cu care nu o facuse Sasuke,iar asta pentru ca erau verisori de gradul al II-lea.
Era de treaba,ingenioasa si sufletista,stia sa se distreze si pe deasupra arata si bine:o placeam,ma intelegea complet,insa nu m-am destainuit niciodata,nu aveam destula incredere.
Uneori ma simteam singura,insa stiam unde imi era locul acum.Totusi asta nu avea sa schimbe faptul ca aveam un trecut dureros si plin de suferinta in spate.
~~~
Matematica nu mi se paruse niciodata atat de plictisitoare.De obicei eram incantata in timpul orelor,imi placea sa invat lucruri noi,prindeam repede si luam note mari,insa in ultima vreme nu am mai reusit sa ma concentrez destul de bine,iar asta m-a tras destul de in jos la medie.Daca nu ma puneam pe treaba nu treceam clasa,cel putin cu asta ma ameninta profesoara de matematica,pe care am ajuns sa o urasc.
Ma holbam la tabla,cifrele amestecandu-se in capul meu,formand o mare mazgaleala,Am marait,in acel moment clopotelul a rasunat strident in toata cladirea.Se auzira mormaieli,toti fiind foarte fericiti ca ora s-a terminat.Era vineri,cursurile s-au incheiat pentru majoritatea dintre elevi.Nu si pentru mine.Clasa mea avea ore vinerei pana la 15:00,ultima:sport.Uram sportul.M-am dus la vestiar impreuna cu celelalte fete.Profesorul urma sa ne tortureze cu putin joc de volei.
-Schimbare de planuri,zanelor,ranji el dupa ce am terminat incalzirea.Astazi jucati fotbal.Doi capitani,repede!
Ino se oferi voluntara.Mi-am dat ochii peste cap,urmarind-o cu privirea cum se indrepta inspre mijlocul terenului,imbracata intr-o pereche de colanti stramti,negri si intr-un maieu extrem de mulat de un rosu aprins.
-Haruno!zbiera profesorul,facandu-ma sa tresar.Treci in fata!
-Dar..
Protestul meu nu a avut nici un sens.Am fost scoasa in fata,aleasa ca si capitan.In timp ce au fost formate echipele,Ino imi arunca priviri batjocoritoare.F*rar!Eram al n*ibii de pr*asta la sport..
Tribunele ce inconjurau terenul s-au umplut de baietii,cei mai multi din echipa de rugby,restul erau chiulangii.
Profesorul se facu ca nu ii vede si sufla in fluier.M-am cutremurat.
Jocul incepu.
~~~
Am gemut cand corpul meu lua contact cu pamantul tare.Rubgy-stii strigara cuvinte inculte,insa le-am ignorat,injurand incet.La n*iba cu blonda aia!
La n*iba..
M-am ridicat,simtindu-i ranjetul tamp pe fata,urmarindu-mi fiecare miscare.Vedeam in ceata.Cazusem de cateva ori si mai aveam o jumatate de ora.Vroiam doar sa ma inghita pamantul,ma simteam ca o id*oata.
In acel moment l-am zarit.Ma privea din umbra,dintr-un colt al tribunelor,cel mai indepartat.Imi facu cu ochiul,simtind cum prind putere.Nu aveam de gand sa ma las batjocorita in fata lui.M-am intors inspre echipa mea,noroc cu cateva fete mai pricepute decat mine care dadusera cateva goluri.Ne mai trebuia unul pentru a castiga,eram la egalitate cu echipa blondei.
Le-am strigat ca putem sa o facem si ele m-au privit ca pe o nebuna,dar nu imi pasa.
~~~
Mingea era la una dintre coechipierele mele,mi-o pasa.Alergam cu ea inspre poarta adversa.Blonda era in spatele meu,ma ajunse repede.Incerca sa imi puna piedica,dar am evitat-o la timp.Ma injura.Am zambit,lovind cat de tare am putut,trimitand cauciucul ala nen*rocit in poarta.Toate fetele din echipa m-au asaltat,luandu-ma pe sus si aruncandu-ma,strigand cu bucurie:"Sakura,Sakura"
Radeam isteric,simtind privirea sa in ceafa.Cei din tribune s-au ridicat in picioare,aplaudand.Toate erau prea multe,reactia lor era exagerata.Fusese doar un simplu meci,nu stiam cu adevarat sa joc,avusesem noroc.
Profesorul dadu mana cu mine.
-Ne trebuie pe cineva ca si tine in echipa de atletism,esti extrem de rapida.Spuse el,simtind cum ma inrosesc.
Nici moarta nu ma duceam in echipa de atletism.
~~~
-Felicitari.Vocea sa mi-a soptit in ureche,in momentul in care am iesit de pe usa vestiarului.
Am pufnit,mainile sale incolacindu-se in jurul taliei mele.
-N-a fost nimic,pe bune.Am mormait.
El zambi.M-am cutremurat.Era atat de frumos.Parea sculptat.
Bratele sale se urcara mai sus,impingandu-ma in perete.Buzele sale imi atinsera pielea gatului,el frecandu-si nasul in sus si in jos,mangaindu-ma.Ma saruta tandru,tragandu-ma dupa el pe hol,apoi pe iesirea din liceu.
-Unde mergem?l-am intrebat pe un ton rasfatat.
Se intoarse inspre mine,zambindu-mi viclean.
-E o surpriza.
Sus In jos
Charity†
Genin
Genin
Charity†

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19Mar 28 Apr 2015, 22:50

Edit
Puteam sa jur ca am dat edit. Oricum, comentariul îl ai mai jos pentru ambele capitole.

Ultima editare efectuata de catre Charity† in Dum 03 Mai 2015, 15:55, editata de 1 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: The Demons Inside Him[+18]   The Demons Inside Him[+18] - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

The Demons Inside Him[+18]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-