| HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
| Subiect: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Vin 13 Apr 2018, 18:19 | |
| SAL CELOR 3 PERSOANE CARE MAI INTRĂ PE AICI CE FACEȚI CUM VĂ MAI ESTE VIAȚA [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Lun 07 Mai 2018, 23:08 | |
| |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Vin 11 Mai 2018, 20:29 | |
| Dar tu? :)) - Choco. a scris:
- te plictisești? =)))
P.S. ca sa raspund la topic: Life is life [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Sam 12 Mai 2018, 14:16 | |
| Șșșșttt. Speriați liniștea :)))) |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Mier 16 Mai 2018, 17:49 | |
| - GeoMetaphose a scris:
- Șșșșttt. Speriați liniștea :))))
Ok :( |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Vin 18 Mai 2018, 01:00 | |
| |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Mar 22 Mai 2018, 19:21 | |
| Care meți la AfterHills? Sau la Untold? |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Mier 23 Mai 2018, 01:23 | |
| îs săracă =))) de unde bani? =))) îmi dai tu bani? =))) |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Vin 25 Mai 2018, 15:51 | |
| - Arcade a scris:
- Care meți la AfterHills? Sau la Untold?
Sunt studentă, cerșesc, nu vin. :( |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Vin 25 Mai 2018, 23:11 | |
| Dar de job part-time nu am auzit? Eu prin faculta am impartit chiar si pliante pentru un ban in plus de buzunar :D :))
Uite, promit ca din prima pensie va dau ! |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Mar 29 Mai 2018, 12:16 | |
| A... uitasem ca tu esti batran =)))) |
|
| |
Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Mar 29 Mai 2018, 19:48 | |
| - Arcade a scris:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]de ce au și stand-up la afterhills, nu înțeleg |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Mar 29 Mai 2018, 20:00 | |
| - GeoMetaphose a scris:
- A... uitasem ca tu esti batran =))))
Spre deosebire de altii, eu imbatranesc ca vinul :) , no h8 pls. - Donald Trump a scris:
- Arcade a scris:
de ce au și stand-up la afterhills, nu înțeleg Da, legat de asta nici eu nu prea m-am prins dar nici nu ma gandesc sa stau la acele scene. Pana la urma nu o sa traversez toata Romania in vreo 20 de ore pentru o scena de stand-up :D . P.S. tu care mai erai din cei vechi de pe forum? |
|
| |
Yang Jōnin
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Mar 29 Mai 2018, 20:12 | |
| - Arcade a scris:
- P.S. tu care mai erai din cei vechi de pe forum?
..................Yang edit: uite, am și schimbat numele |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Mar 29 Mai 2018, 23:47 | |
| - Yang a scris:
- Arcade a scris:
- P.S. tu care mai erai din cei vechi de pe forum?
..................Yang
edit: uite, am și schimbat numele Elvira, nu? :) Acu' imi amintesc de tine. Parca dadeai la medicina, asta daca tin eu bine minte.. sau ceva de genul a ceea ce studiaza Ema? |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Sam 16 Iun 2018, 09:37 | |
| Elvira e la medicină, boss. Da' de unde atâta memorie? :)) |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Lun 18 Iun 2018, 21:32 | |
| - Choco. a scris:
- Elvira e la medicină, boss. Da' de unde atâta memorie? :))
Fain de ea! Stiam ca ea dorea sa dea acolo dar nu mai stiam daca a si intrat sau nu :D) Cel putin i-am retinut numele, e un mare plus asta... eu care uit numele unei persoane indata ce s-a prezentat. Un caz mi s-a intamplat chiar azi :)) Tu ce faci in perioada Untold? Prin Cluj? Tare as vrea sa te vad si pe tine vara asta daca se poate. Dau un suc si/sau inghetata :) ... chiar si o bere sau ceva hamei inghetat, in functie de preferinte; despre cel din urma nu stiu insa daca se gaseste. |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Dum 24 Iun 2018, 01:14 | |
| No se puede. Ori îs cu practica, ori dacă nu, probabil o să fiu plecată. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Dum 24 Iun 2018, 19:39 | |
| - Choco. a scris:
- No se puede. Ori îs cu practica, ori dacă nu, probabil o să fiu plecată.
OK :( |
|
| |
Yang Jōnin
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Lun 09 Iul 2018, 03:37 | |
| |
|
| |
nu-mi mai stiu numele Academy Student
Sex : Varsta : 94 Localizare : e acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 3 Puncte : 5 Reputatie : 0
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Sam 04 Aug 2018, 11:17 | |
| ELVIRA de la MEDICINA esti CRUSHUL meu mancatias gurita ta of ce roast ti ai luat =)))))))))))))))))))))) sal si la restu cf cum o duceti |
|
| |
▬Krux . Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : K.T. + F.S.K.D. acebook : Just hi5 Nr. mesaje : 641 Puncte : 840 Reputatie : 132 Hobby-uri : PIREU . Stare de spirit : Huh..
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Mar 07 Aug 2018, 11:32 | |
| Am trei zile de cand ma tot uit la ce am comentat la diverse topicuri prin 2012-2013 si nu imi vine sa cred ce copil bleg eram. Va sugerez sa faceti la fel, se merita =)) |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Mar 07 Aug 2018, 17:57 | |
| - ▬Krux . a scris:
- Am trei zile de cand ma tot uit la ce am comentat la diverse topicuri prin 2012-2013 si nu imi vine sa cred ce copil bleg eram. Va sugerez sa faceti la fel, se merita =))
been there, done that. E amuzant sa vezi tot felul de lucruri vechi pe aici, de entuziasmul cu care eram pe aici toti online odata. A fost frumos :) @ala care nu-si mai stie numele: o ducem in spate. |
|
| |
▬Krux . Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : K.T. + F.S.K.D. acebook : Just hi5 Nr. mesaje : 641 Puncte : 840 Reputatie : 132 Hobby-uri : PIREU . Stare de spirit : Huh..
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Mier 08 Aug 2018, 09:51 | |
| Poate pe la 40 de ani ne va apuca pe toti o nostalgie generala si vom fi mai mult de doi on |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii Joi 09 Aug 2018, 18:04 | |
| - ▬Krux . a scris:
- Poate pe la 40 de ani ne va apuca pe toti o nostalgie generala si vom fi mai mult de doi on
Nu se stie niciodata :) P.S. au fost zile recente in care au fost si 6-7 persoane on. E ceva :)) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii | |
| |
|
| |
| HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIiiiii | |
|