Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

SECRETUL VIETII SI PUTERII..........

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : undeva prin Romania
acebook acebook : Dyy Dya
Nr. mesaje Nr. mesaje : 871
Puncte : 986
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : ♥Music ♥

SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... Empty
MesajSubiect: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Dum 24 Iul 2011, 22:27

Stau in camera mea si ma pregatesc ca sa merg la antrenament impreuna cu Naruto si Sasuke.Dupa ce si-a dus razbunarea la capat a revenit in Konoha.Ma numesc Sakura Haruno am 17 ani si sunt un medic ninja antrenat de lady Tsunade.Am parul roz bombon care a mai crescut si acum imi ajunge pana la talie,ochii sunt de culoarea verde ca smaraldele,lucru ciudat este ca acum cateva zile cand ne-am antrenat am devenit foarte nervoasa pe Ino,iar culoarea ochiilor a devenit din verde in rosu,din fericire nu s-a mai intamplat de atunci. Dupa cum am zis ma pregatesc de antrenament,ma imbrac cu hainele obisnuite si ies din casa.Ma indrept spre cascada de langa sat,locul stabilit pentr-u antrenament.Se pare ca am cam intarziat,chiar si Kakashi sensei care ii mai in urma la ceas a venit,ei sper sa nu-mi faca vreo observatie.Ajung langa ei dupa care ii salut.
- Neatza toata lumea!spun eu dulce ca o savarina.
-Sakura-chan buna dimineata si tie,zice Naruto.Ca de obicei Sasuke zice doar un ,,Mda...buna si tie",ei ce sa te astepti de la el.
-Kakashi sensei,cu ce incepem antrenamentul?intreaba Naruto cu o vace de ,,hai sa te las"
-Nu v-am chemat ca ne antrenam,desi asa v-am zis deoarece sunt sigur ca nu ati fi venit in alt mod,mai alest tu Naruto.
-Cam asa ceva,zic eu si Sasuke in acelasi timp.
-V-am cerut prezenta ca sa va zic ceva in legatura cu aceasta noapte.V-a fi luna plina iar dupa o veche legenda a Chinei stramosii ne spun ca in aceasta noapte se v-a prezenta cea mai puternica fiinta din lume,asa ca va rog ca la ora 23:00 sa fiti in fata Muntelui Hokage,fara inarzieri!.Dam aprobator din cap dupa care plecam fiecare acasa.Ma intreb oare cine v-a fi acea persoana ,,speciala"Cu siguranta va fi cineva puternic si acum,poate chiar Naruto sau Sasuke.M-am simtit cam rau asa ca m-am intins pe pat si am adormit,noroc ca mi-am pus ceasul la jumate la 11 sa nu intarziu la munte.

DUPA 14 ORE BUNE.........

Ma trezesc ca arsa din pat,sunt trezita de alarma de la ceas,ce????????????Atata am dormit?Dar cum,ei totuna sa ma imbrac ca imediat intarziu.Imi fac un dus rapid,iar dupa 15 minute sunt la Muntele Hokage.Ma simt din ce in ce mai rau,poate o vi de la mancare,ca de la oboseala nu are cum.Ii vad pe toti senseii si pe prietenii mei care stau si povestesc.Ma apropii de ei ii salut.Oricat de mult asi vrea nu imi pot lua privirea de la cer,oare ce se intampla cu mine?Ii zic lui Naruto si Sasuke ca merg sa ma asez mai in spate.Akum toata lumea priveste luna.mai sunt 5 minute pana la luna plina,iar eu ma simt din ce in ce mai ciudat.Toata lumea priveste Luna,a trecut un minut de la acest eveniment si nimic,dar ia stai...........?O chakra neagra imi invadeaza corpul iar ochii imi devin din nou rosii,stau in genunchi,in spatele multimii,se pare ca nu ma observa nimeni.
-Se pare ca nu sa intamplat nimic,zice Sasuke ironic.
-Ce e asta?Simt o chakra imensa,devine din ce in ce mai mare.Zice Karin tremurand.
-Sa-ku-ra.......zice Hinata tremurand.Toti se uita in spate si ma vad pe mine inconjurata de acea chakra neagra.Toti raman masca.Simt cum ma dezprind de pamant pana ce incep sa plutesc.Din senin apar doi dragoni:unul reprezinta focul iar celalat apa.oare ce se intampla cu mine?

Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Dum 24 Iul 2011, 22:34

sper sa va placa hi!
Sus In jos
Punk Girl
Genin
Genin
Punk Girl

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 59
Puncte : 65
Reputatie Reputatie : 2
Hobby-uri Hobby-uri : multe :))
Stare de spirit Stare de spirit : Sunt hotărâtă dar nehotărâtă, fericită dar nefiricită, rea dar bună, veselă dar tristă. Sunt un amalgam de sentimente care mă fac să fiu specială dar în acelaşi timp şi normală. :]]

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Dum 24 Iul 2011, 22:40

Hey, ei bine nu puteam sa nu trec pe langa fic-ul tau si sa nu las un comentariu. Ei bine nu o sa fiu nici prea dura dar nici ca gelatina. Descrierea....of,of,of capitolul asta mi s-a parut scurt, puteai adauga mai multa descriere, mult mai multa, pererea mea. Naratiunea mai mertia lucrata iar dialogul cam mult si oarecum sec. Sfatul meu. Scrie capitole mai lungi, mai taie din dialog daca vei scrie capitolele la aceasta marime si adauga descriere la greu. Oricum potential ai acum depinde de cum vrei sa evoluezi. Mult succes si astept nextu.
P.S. Te rog, anunta-ma si pe mine cand postezi nextu! a hug thank you
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Dum 24 Iul 2011, 22:48

Hmmm...new fic...imi place ideea e draguta si destul de originala, cel putin eu nu am mai intalnit-o. Ti-ar mai trebui ceva descriere si ai putea lasa spatiu dupa semnele de punctuatie.
Ei..ce pot sa mai spun? Astept next sa-mi formez o idee mai ampla si sper ca nu te-a suparat comentariul meu.
Te pupacesc doolce si spor la scris si la idei. kiss a hug
Sus In jos
.Chris..
Genin
Genin
.Chris..

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj
Nr. mesaje Nr. mesaje : 270
Puncte : 286
Reputatie Reputatie : 12
Hobby-uri Hobby-uri : Muuulteee<3<3
Stare de spirit Stare de spirit : Schimbatoare si pretentioasa

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Dum 24 Iul 2011, 23:19

Hey dia, am venit si eu sa-ti vizitez noul fic! happy

Imi place ideea si spun asta pentru ca nici eu n-am mai intalnit-o. Mi se pare chiar originala.
Despre fic in sine, as avea cate ceva de comentat:
M-a cam deranjat faptul ca ai uitat(sau probabil n-ai vrut) sa scri "Capitolul 1". Probabil asa ai vrut tu, dar mie mi se parea ca ar fi aratat mai bine. yeah
Apoi, aici a mai fost ceva:

Ma trezesc ca arsa din pat,sunt trezita de alarma de la ceas,ce????????????Atata am dormit?

Nu era nevoie sa pui atatea semne de intrebare. Puteai scrie ceva de genul:

"Ma trezesc ca arsa din pat, sint trezita de alarma de la ceas. Ce? imi spun mirata in gand.Atat am dormit?"

Am vazut ca ai facut la fel si cu punctele. Sunt suficiente doar trei. (Aici intra si punctele de la titlu, care nu prea isi au rostul). happy2

Greseli de tastare nu am vazut, si nici nu m-am uitat dupa ele. Deci aici e ok.
Cat despre descriere si dialog au mentionat colegii mai sus, deci nu mai are rost sa zic si eu. lough

Am uitat ceva. Cifrele scrie-le cu litere pentru ca da foarte bine la estetica. Si, inainte sa-ti postezi capitolul, corecteaza-l(pentru ca daca faci asta e foarte bine). Citeste-l cu voce tare si atunci iti dai seama de tot ce nu e bine, si de eventualele greseli. Toti gresim, stai linistita. Nu vei mai avea problema asta daca ti cont de sfatul meu.
Am totusi sa-ti pun o intrebare. Este primul tau fic? Deoarece te descurci destul de bine, si imi place si ca ai imaginatie.
Merita sa continui si sper ca asta o sa faci. Tot ce ti-am scris mai sus au fost cateva sfaturi, nu critici. Daca vrei sa ti seama de ele e ok, daca nu iar e ok. Faci cum consideri.

P.S.: Totusi, nu vreau sa-mi iei comentariul in nume de rau. Vreau doar sa te ajut si sper ca nu te superi pe mine sau ceva de genul asta. kiss

Astept nextul, scumpo... a hug

Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Dum 24 Iul 2011, 23:44

CAPITOL II

Oare ce se intampla cu mine?Vad doi dragoni cara cu verde se incolacesc in jurul meu,iar in urmatorul moment am pe mine un fel de sutien fara panglica de culoarea neagra si o fusta lunga pana jos de aceeasi culoare taiate pana sus in partea stanga si dreapta,pe mana am un fel de manusi lungi care sunt........din chakra?Bine asta e din ce i ce mai ciudat!Vad toti oamenii care se uita la mine cu o fata de WTF?Ajung cu picioarele pe Pamant,am uitat sa mentionez ca eram desculta,oricum Tsunade se uita la mine si la fel si ceilalti.Dragonul de foc incepe sa vorbeasca:
-Sakura Haruno,ai fost aleasa sa devii cea mai puternica fiinta din intreaga lume.Ce????????adica astia pot sa vorbesca?Ce rau mi se maai poate intampla?Va rog ziceti-mi ca e doar un vis!
-Trebuie sa te antrenezi si sa fii atenta,Zarra poate sa te atace in orice moment.zice dragonul de apa.
-Zarra,cine e ea?
-Ea este cea care a incercat sa te omoare intr-o noapte.Noaptea in care parintii tai au murit.Raman socata,deci aceasta Zarra mi-a ucis familia.Nu pot sa cred.Imi apare un ranjet de fata rea pe fata dupa care le spun dragonilor ce ar trebui sa fac ca sa o omor pe Zarra.Acum ma bucur mai mult ca oricand ca sunt cea mai puternica fiinta din lume.Acestia imi spun despre ceva templu care se afla spre rasarit, si ca acolo voi fi antrenata mai bine ca aici in Konoha si voi putea s-o infrunt pe Zarra.Ca intotdeauna Tsunade intra in vorba:
-Daca Sakura va pleca in acel templu atinci v-a fi insotita de echipa ei,dar nu termina tot ca eu io tau.
-NU!Toti raman aici,razboiul poate incepe in orice moment si.........
-Si ce SAkura?!Tipa Naruto la mine ca pisica care e udata.Eu si Sasuke suntem coechipieriii tai,ai nevoie de noi.Ma uit la ei cu o privire ucigatoare dupa care ma indrept spre ei si ii dau o palma la Naruto,dupa care ii zic sa taca din gura,el trebuie sa devina al 6-lea Hokage,si nu pot permite sa i se intample ceva.Peste noi se pune o liniste apasatoare pana cand Sasuke sparge gheata:
-Daca Naruto nu merge atunci merg eu.........
-Nici gand Uchiha,io tau eu repede.Nu vreau ca si tie sa ti se intample ceva si punct!Il vad pe brunet care se apropie de mine,ma stept sa imi dea o palma asa ca imi inchid ochii si astept,si astept.........imi deschid ochii si il vad cum zambeste,STOP CADRU!Sasuke zambeste?!Nu a zambit niciodata,oare ce a patit?Deodata simt cum doua brate ma tin de talie si ma trag spre pieptul lui Sasuke.Imi sopteste la ureche ca v-a veni cu mine si nu vrea nici un comentariu.Ii raspund imbratisarii dupa care ii spun ca poate sa vina cu mine.Dragonii se ofereau sa ne duca la templu chiar in aceea noapte.Zis si facut.Imi va fi dor de Konoha,dar cand ma voi intoarce voi fi mai puternica si o voi distruge pe Zarra

SCZ CA-I SCURT DA MI CAM LENE ACUM
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Dum 24 Iul 2011, 23:46

MULTUMEC DE COMENTARII,LA CAPITOLUL III LE VOI LUA IN SEAMA
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... J5fdba
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Dum 24 Iul 2011, 23:59

Hey hey honey!!!
Imi place...dar vreau capitolul III sa fie mult mai bun!!
Pupici:*:*
Sus In jos
.Chris..
Genin
Genin
.Chris..

Localizare Localizare : Cluj
Nr. mesaje Nr. mesaje : 270
Puncte : 286
Reputatie Reputatie : 12
Hobby-uri Hobby-uri : Muuulteee<3<3
Stare de spirit Stare de spirit : Schimbatoare si pretentioasa

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Lun 25 Iul 2011, 00:03

Hey, vad ca ai pus si nextul pana la urma... kiss

Paaiii...Nu prea mai am ce sa zic, deoarece am spus tot ce era in comm-ul de mai sus. Imi place din ce in ce mai mult povestea, si ma bucur ca ai spus ca vei lua in considerare sfaturile mele si ale colegilor. Imi pare bine de asemenea ca nu te-am suparat, si ca intradevar vrei sa te perfectionezi. Eu sincer, vreau sa iti fiu prietena si sper ca vrei si tu. in love

Astept cu nerabdare capitolul 3, si vreau sa vad cum ai evoluat. a hug
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Lun 25 Iul 2011, 00:08

MULTUMESC DE COMENTARII,SI MAINE LA PRIMA ORA PUN NEXT-UL dance2
PUPICI LA TOTI
Sus In jos
/Agata\
Genin
Genin
/Agata\

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Oriunde doresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 250
Puncte : 269
Reputatie Reputatie : 20
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Lun 25 Iul 2011, 14:45

Deci sa vedem, scurtut dar frumos, foarte frumos credema, chiar imi place. Descriere nu prea am vazut poti sa descri sentimente, peisaje, orice numa sa descri dap ! si asa iti ies si capitolele mai lungi. Sa te ti de cuvant si maine la prima ora sa vad capitolul postat, ca de nu... biciuitor happy2 , te pup a hug
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Localizare Localizare : Constanta
acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Lun 25 Iul 2011, 15:20

Pune nextul repede te rog.
Sunt curioasa ce o sa se intample.
Pupici dulci kiss
BYe.
Sus In jos
Licuu`
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Licuu`

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2008
Puncte : 2110
Reputatie Reputatie : 46
Stare de spirit Stare de spirit : Forever happy!! >.<

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Lun 25 Iul 2011, 15:57

Hey, uite ca am trecut si eu pe la ficul tau.
Ideea chiar imi place mult. in love
Lucreaza mai mult la capitolul III si fa-l mai lung, ca maine la prima ora te verific.
Cam atat am avut de spus.
Te poop dulce. kiss a hug
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Lun 25 Iul 2011, 16:01

CAPITOL III

DUPA 2 ZILE(SAKURA POV)

Suntem la Templul Soarelui daca tin bine minte numele,maine voi incepe antrenamentele,sau mai bine zis tortura.Eu si Sasuke dormim in aceeasi camera dar nu va ganditi la prostii desi trebuie sa recunosc ca suntem mai apropiati.Eu il iubesc si acum dar nu am timp sa ma tot ocup de Sasuke,acum singurul lucru pe care il vreau este sa ma razbuna pe Zarra chiar daca voi fi nevoita sa-l uit pe brunet.Ma plimb pe coridorul lumg al templului si ma tot gandesc sau mai bine zis imi bat capul daca o voi putea invinge pe Zarra.Ies din templu si il vad pe Sasuke care se antreneaza,de parca eu ar fi trebuit sa fac acest lucru nu el.Ma indrept spre el si il intreb ce face.
-Daca nu se vede ma antrenez!imi spune rece si dur.Imi intorc privirea de la el si ma indrept spre camera nostra.Ma intreb ce are de parca ieri am fi devenit mai apropiati sau asta am vrut doar eu sa cred.Lacrimile mele se unesc cu asternutul alb al patului,oare ce l-a apucat?Aud cum usa camerei se deschide si pe el intra noul meu sensei.Ne indreptam spre locul in care l-am vazut pe Sasuke antrenundu-se si inca il vad cum s antreneaza,gandurile imi sunt intrerupte de sensei:
-Sakura,de acum vei incepe antrenamentele,vei face 500 de flotari si 350 de genoflexiuni,vreau sa termini pana in seara asta,dupa ce ai terminat vei alerga templul de 100 de ori.Da asta crede ca-s robot sau ce?!Oricum,dau aprobator din cap si ingep cu flotarile.

DUPA 5 ORE:
Hala Domnului ca am terminat antrenamentele!Ma indrept spre camera mea si il aud pe Sasuke care vorbeste cu...senseiul meu?!Imi apropii urechea de usa si le aud clar conversatia:
,, -Sasuke,vreau sa te antrenez eu pe tine!Ai mai mult potential ca Sakura,chiar daca dupa legenda ea e cea mai puternica fiinta.
-Si cu ea cum ramana?intreaba Sasuke cu o voce rece
-O voi antrena si pe ea ca sa nu-si dea seama,dar eu cred ca tu o vei putea invinge pe Zarra
-Accept"

Nu pot sa cred ce aud,cica eu nu am potential?Vor vedea ei,ies din palat si ma apuc iar de antrenament dar de data aceasta mai dur.N-am dormit toata noaptea.Ii vad pe Sasuke si sensei venind in soapta afara din templu,eu ma ascund in spatele unui pom si ii urmaresc.Deci astia doi chiar cred ca sunt asa de slaba?Gata!pana aici le-a fost!Ies din ascunzatoarea mea si nervoasa le dau la amandoi cate o palma,dupa care le spun ca nu mai am nevoie de ei si ca ma voi antrena de una singura ca sa o inving pe Zarra.Ies din curtea palatului si ma indrept catre padure,nu stiu unde mai exact,dar vreau sa fiu singura,nu mai vreau sa-i vad pe aia doi niciodata in viata mea.

CAM ATAT!
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Lun 25 Iul 2011, 16:06

Wow.
Deja ai pus capitolul, dar tot nu l-ai facut mai lung.
Deci mie mi-a placut desi actiunea e cam grabita si nu ai descriere.
VReau next repede.
Te pupacesc dulce.
Bye,
Sus In jos
/Agata\
Genin
Genin
/Agata\

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Oriunde doresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 250
Puncte : 269
Reputatie Reputatie : 20
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Lun 25 Iul 2011, 17:49

Bun, deci foarte frumos chiar mia placut ideea, doar ca asa cum a spus si Alle ai cam grabit actiunea, nu vreau sa ma intelegi gresit dar macar asculta-ne sfaturile pentru ca nimeni nu-ti vrea raul dap ! , sper ca in urmatorul capitol sa nu mai grabesti aciunea si sa descri si tu ceva macar pe acolo, firai ei de descriere lough .
Deci sper ca nu te-am supara, te pupacesc happy2
Sus In jos
Zuzulici :)
Jōnin
Jōnin
Zuzulici :)

Sex : feminin Varsta : 30
Localizare Localizare : Prin jur.....
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1326
Puncte : 1681
Reputatie Reputatie : 250
Stare de spirit Stare de spirit : Mai conteaza???

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Lun 25 Iul 2011, 18:00

Iti adorr fiku te rog pune nextul k de nooo
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Lun 25 Iul 2011, 18:13

UITATI DRAGII MEI:VOI POSTA IMEDIAT CE TERMIN CAPITOLUL 4 SI DACA NU E BINE IMI DAU DEMISIA SI INTRU IN PENSIE dance2 heh
Sus In jos
Licuu`
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Licuu`

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2008
Puncte : 2110
Reputatie Reputatie : 46
Stare de spirit Stare de spirit : Forever happy!! >.<

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Lun 25 Iul 2011, 21:59

Vad ca nu prea te-ai straduit sa pui descriere in acesc capitol (cel putin asa cred), dar e bine si asa. Astept urmatorul capitol si sper sa pui mai multa descriere. Te poop dulce. kiss a hug
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Lun 25 Iul 2011, 22:22

CAP. IV

Ma adancesc din ce in ce mai mult in padure pana ce dau de o mica pestera.Ma asez in fata ei si incep sa ma gandesc la tot si totusi nu pot sa cred ca Sasuke m-a dezamagit.Sut cu nervii intinsi la maxim!Ce chef de lupta am acum.Si eu care credeam ca a venit cu mine ca sa ma ajute pe mine,Da de unde!A venit cu mine doar ca sa devina mai puternic,se gandeste doar la el.La mai putin de 10 m zaresc o silueta de barbat,se apropie cu pasi repezi.Are Sharinngan dar nu pare sa fie Sasuke,dar daca nu e el atunci e...Itachi!?Ce o mai vrea si asta aici.
-Floarea de cires se pare ca e singura.Nu bag de seama vorbele lui si ma indepartez cam mai repede de el.Nu mi-a zis niciodata ,,floarea de cires"nimeni,dar trebuie sa recunosc ca imi place,adica chiar seaman cu una.Sakura la ce iti mai sta si tie capul!Termina cu prostia!Deodata vad numai negru in fata ochilor si simt cum trupul se tranteste de pamantul rece.

DIMINEATA...
Ma trezesc din patul moale si pufos...Stop cadru!De unde e si patul asta?!Asta c siguranta nu e patul meu si nici camera nu e a mea.La geam il vad pe nimeni altcineva decat pe Itachi!?Se apropie de mine si imi zice un ,,Buna dimineata!"calduros,este total opusul lui Sasuke.Ii raspun salutului iar dupa aceea imi spune ca sa fiu in curtea casei in 10 minute dupa care il vad parasin camera.Ma intreb oare ce vrea de la mine.Dupa putin tim ies din casa si ii vad pe Konan,Deidara,Tobi,Kisame,Hidan si pe Itachi care vorbeste cu..Sasori!?Da asta nu-i mort?Adica chiar eu l-am omorat.Se para ca si el m-a observat.Ne uitam unul la altul ca la felul 14.
-Tu?!Ce dr**cu cauti aici?!spunem amandoi deodataCeilalti incep sa rada zgomotos.Itachi le zice sa taca dupa care imi spune ca voi fi antrenata de ei ca sa o pot invinge pe Zarra si nu vrea sa auda nici un comentariu.Wow...Ce repede circula barfele!Dar de ce vor ei sa ma ajute?Il aud pe Hidan care imi spune ca si ei sunt dusmanii lui Zarra,Nu orice dusmani,ci chiar de moarte.Il intreb pe Itachi care v-a fi camera mea,iar acesta imi raspunde sec ca voi sta cu el in aceeasi camera.Ce pervers mai e si asta!Enervata la culmea ma indrept cu pasi repezi spre cativa copaci pe care ii zdrobesc.Toti raman uimiti de forta mea,mai putin Sasori care deja stie cum e sa fii in mainile mele.
-La cat de nervoasa e nu are nevoie de prea mult antrenament,zice roscatul.Dupa care toti incep sa rada.Ma intorc catre el si il intreb daca are ceva de comentatiar acesta da negativ din cap.
Soarele isi pierde farmecul,iar in locul ei Luna si stelele lumineaza.Ma indrept catre baie cu pijamaua pe care o am de la Konan,care mi se pare de treaba.Ajung in bae unde ma dezbrac si vreau sa imi iau pijamaua,dar totusi ezit.Este o rochita de noapte de culoare galbena cu dantela neagra cu o palma sub fund si cu un decolteu destul de generos.Unde i-a fost mintea fetei asteia sa-mi dea asa ceva sa imbrac.Vreau sa-mi iau hainele vechi pe mine,dar surpriza:nu le gasesc.

IN BUCATARIE(POV KONAN)
-Konan!!!Asta sigur e vocea Sakurei,per sa-i placa ce i-am dat.Sa va explic mai pe scurt de ce am facut asta:Itachi s-a comportat tare ciudat azi,ciudat in sensul bun.Mereu cand o vedea pe rozalie ii aparea un zambet pe buze,deci cred ca i-a picat in tronc fata asta,asa ca m-am gandit sa-i ajut un pic.Ii zic rozaliei ca sunt in bucatarie daca ma cauta.In mai putin de un minut o vad pe Sakura imbracata cu rochita pe care i-am dat-o.

SAKURA POV:
Intru in bucatarie unde toti se uita la mine de parca as fi mai ceva ca goala.Itachi se uita la mine cu o privire de bad boy dupa care zambeste pervers.Ce
dragut e cand zambeste.Vai Sakura ce prostii zici!Imi intorc privirea catre Konan si ma uit la ea cu o privire ucigatoare.Sunt sigura ca ea mi-a luat hainele.Ce sireata!O intreb unde imi sunt hainele iar aceasta imi arata spre fereastra.Privesc afara unde vad ca arde ceva,privesc mai atent si vad...hainele mele?Deschid repede geamul,sar peste ea si ma indrept cu pasi grabiti spre acel foc.Prea tarziu,hainele erau deja arse.Il aud pe Itachi care imi spune sa ma duc sa ma culc deoarece maine voi avea o zi lunga si grea.Dau aprobator din cap si merg in camera sa ma culc,desi nu am putut sa dorm.

ITACHI POV:
Intru in camera si o vad pe rozalie care cred ca doarme.Ma ases langa ea in pat,ca doara nu credea ca voi dormi pe scaun.Ma pun in pat langa ea si o vad cum tremura.Tentatie de a o imbratisa e mai mare asa ca nu pot rezista.O cuprin de talie,si o trang in bratele mele.Aceasta se intoarce catre mine,imi inchid ochii caci cred ca voi primi cal putin o palma,astept,astep dar nimic.Imi deschid ochii si o vad pa Sakura care imi zambeste dulce.Nu am simtit asta niciodata,oare e iubire.Vad cum isi ridica mana si...o pune in jurul gatului meu.Oare si ea simte acelasi lucru pentr-u mine?Se cuibareste in bratele mele,dupa care amandoi adormim imbratisati ca doi iubiti

NEAH friends POATE COMENTATI CEVA RAU CA VA PAP biciuitor
VIZIONARE PLACUTA

Ultima editare efectuata de catre dia in Lun 25 Iul 2011, 23:55, editata de 3 ori
Sus In jos
allecsutza
Genin
Genin
allecsutza

Nr. mesaje Nr. mesaje : 182
Puncte : 196
Reputatie Reputatie : 15

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Lun 25 Iul 2011, 23:42

prima la comm
foarte frumos...defapt ce tot spun ...este genial ficul BRAVO.
Sper sa pui nextul cat mai repede , chiar sunt curioasa sa vad ce se intampla ....dar ficul este sasusaku nu?
inf ...ce pot spune ...next next next please
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Lun 25 Iul 2011, 23:49

observ cateva greseli dar mi lene sa-i dau edit
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Mar 26 Iul 2011, 00:13

Deci capitolul e genial. Il ador.
Imi place mult ideea si astept cu nerabdare next.
In privinta greselilor...nu sunt multe si vei da tu edit cand ai chef...nu e nevoie sa dai inediat ca intelegem noi ce vrei tu sa ne transmiti lough
In concluzie, astept next cu nerabdare si te pupacesc doolce de tot kiss a hug
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Mar 26 Iul 2011, 23:30

Imi place mult de tot, foarte mult, extra tare.
Vreau next urgent intelegi?
Dar stai. O sa fie un fic itasaku? Eu sper totusi sa fie Sasusaku.
Oricum imi place foarte foarte foarte mult.
Pune nextul repede ca te pap cu fulgi cu tot.
NEXT NEXT NEXT !!!!!
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19Mar 26 Iul 2011, 23:38

CA SA INTELEGETI:PANA CE SASUKE SI SAKURA SE VOR IMPACA,PANA ATUNCI SAKU VA FI CU ITACHI CU SPERANTA DE AL UITA PE SASU DAR...........URMARITI POVESTEA
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... I_icon19

Sus In jos

SECRETUL VIETII SI PUTERII..........

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 4Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-