| SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
~ baby strumf ♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Between Moon And Stars . Nr. mesaje : 173 Puncte : 204 Reputatie : 15 Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;xX]
| Subiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... Mar 06 Sept 2011, 20:33 | |
| |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... Mar 06 Sept 2011, 21:33 | |
| mia placut mult finalul si ei chiar meritau sa fie impreuna. abia astept sa vad ce isei ai si sa imi spui si mie ce ficurri vrei sa mai faci |
|
| |
Dyamond Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului. acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3 Nr. mesaje : 120 Puncte : 129 Reputatie : 5 Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri! Stare de spirit : plictisita
| Subiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... Mar 06 Sept 2011, 21:39 | |
| A fost un fic extraordinar, minunat. Ce bine imi pare ca au ramas impreuna. Chiar mi-au dat lacrimile la final. Sper sa mai faci si alte ficuri la fel de grozave. Succes! |
|
| |
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... Mier 07 Sept 2011, 19:55 | |
| mi-ar face careva moderatot onoarea de a pune ficul la 'Ficuri terminate'?va roggg |
|
| |
FloareDeCires Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 91 Puncte : 101 Reputatie : 10
| Subiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... Dum 11 Sept 2011, 21:23 | |
| |
|
| |
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... Joi 15 Sept 2011, 18:00 | |
| dragii mei moderatori va rog sa puneti ficul asta la ficuri terminate dulce toate ca savarinele(nu ma lingusesc ca nu-s de genu'ala : =): ) dar va roooooooooog ca ficul e terminat de mai bine de o saptamana si tot aici e va roooog sper sa nu ma deranjez mesajul meu |
|
| |
Blood_ Rose. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Peste tot. Nr. mesaje : 108 Puncte : 120 Reputatie : 3 Hobby-uri : Imi place sa citesc, ascult muzica si sa ma distrez. Stare de spirit : Indragostita de un necunoscut.
| Subiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... Vin 30 Sept 2011, 20:50 | |
| |
|
| |
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... Joi 27 Oct 2011, 16:00 | |
| intr-un fel trist in alt fel fericit nici eu nu stiu sigur dar stiu sigur ca mia placut grozav , serios felicitari cu drag Iva |
|
| |
Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
| Subiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... Sam 05 Noi 2011, 23:21 | |
| Foarte frumos. Vorbesc serios. Chear mi-au dat lacrimile si nu glumesc. Tine-o tot asa |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... | |
| |
|
| |
| SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... | |
|