Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

SECRETUL VIETII SI PUTERII..........

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : undeva prin Romania
acebook acebook : Dyy Dya
Nr. mesaje Nr. mesaje : 871
Puncte : 986
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : ♥Music ♥

SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Joi 28 Iul 2011, 22:13

CAPITOLUL X

Stau intinsa pe patul din camera mea si plivesc plafonul.Ma intreb cum de nimeni nu si-a dat seama ca nu sunt moarta.Atat de buna poate fi clona aia?Adica,ma rog saraca e de mult in pamant.Ma plictisesc acasa asa ca-mi iau o pelerina neagra si lunga ca sa nu ma recunoasca nimeni si merg la o plimbare.Adica pe bune fratilor tot timpulasta am fost doar inchisa in casa.Iesafara si ma indrept catre sat.nu stiu de ce de ce dar am o presimtire rea.Nu locuiam la o distanta mare de sat asa ca in timp scurt eram in sat.Sper sa nu ma recunoasca nimeni,desi asi vrea sa-i sar in gat lui Sasuke.Ma plimb prin sat pana dau nas in nas cu Naruto,Sasuke,Hinata,Itachi,Temari,Ino si Tenten.Doar ochii mi se vedeau din pelerina.Plec pe langa ei si ma indrept spre cimitirul in care se presupune ca sunt inmormantata.Am aus la mine o lumanare si o aprind in fata marmantului ,,meu".Pun lumanare langa mormant si mici picaturi de lacrimi imi inunda fata.De ce eu? De ce trebuie sa am eu o viata asa de grea?Ma simt murdara,murdara de minciuna spusa prietenilor mei,si mai ales lui Sasuke.Simt ca nu mai am puterea necesara de a merge mai departe,trebuie sa-i spun cuiva dar totusi...nu vreau sa-l expun pericolului ca Zarra sa-l omoare.De ce nu pot avea spre exemplu...viata Hinatei.Ea si cu Naruto se iubesc si sunt impreuna,iar eu?Eu nici nu stiu daca voi mai fi fericita alaturi de Sasuke.
Imi revin in minte toate lucrurile legate de mine,de brunet,chiar si de toti prietenii mei,de Kakashi sensei,de echipa 7.Mi-am dorit ata de mult sa refacem echipa 7 iar acum cand Sasuke a revenit,acum eu sunt cea care face raul.Lady Tsunade,care mi-a fost ca o mama,si datorita ei am devenit mai puternica,dar neno***ta asta de ,,cea mai puternica fiinta de pe Pamant"simt ca ma sufoca de pe zi ce trece mai mult,si nu stiu daca voi rezista.Oare Zarra a devenit mai puternica,mai puternica ca mine?Insa toate astea sunt intrebari la care doar atunci voi stii raspunsul cand ma voi lupta cu ea.
Deodata eud o explozie care vine din sat.O vad pe lady Tsunade care se lupta cu...Zarra.Ce cauta ea aici?Doamne Sakura ce intrebare prosteasca,doar a venit sa se razbune,pentr-u ce altceva.Ii vad pe prietenii mei care se indrepta spre Zarra,dorind sa o atace.Sper ca sunt destul de puternici ca sa o infrute si sa nu fiu nevoita sa ma bag in lupta.
Ma indrept spre locul de lupta unde ii vad pe toti la pamant.Oricat m-as uita nu ii vad pe Sasuke,Naruto si Itachi.Deodata ii vad pe cei trei care ii ataca deodata pe Zarra,dar fara efect.Acestia cad raniti la pamant.Doamne da-le putere,nu vreau sa ma bag in lupta,dar daca continua asa voi fi nevoita sa o fac.
-Se pare ca domisoara Haruno ne face placerea de a ne onora cu prezenta ei!zice Zarra ironica.Raman stana de piatra.Adica ea stia de la bun inceput ca sunt eu?Noroc ca am pelerina pe mine si nu imi vede nimeni fata.
-Ce vrei sa spui neno***to!Sakura e moarta din cauza ta!Il aud pe Sasuke caruia i-a iesit o lacrima pe ochi.Simt ca inima mea topaie de fericire.Adica el chiar ma iubeste.Zarra arata cu degetul spre mine.Toti se uita la mine cu o privire de ,,cine esti?".Merg cu pasi mici spre Zarra.Incep sa-mi deschid pelerina incet.Poate ca nu sunt suficient de tare sa o onfrunt dar nu vreau sa-i vad pe cei dragi mie.In urmatorul moment arunc pelerina in aer lasandui pe ceilalti sa ma vada.Totii raman stana de piatra,mai ales Sasuke.Il vad cum se apropie de mine iar in urmatorul moment.....

http://www.quizilla.com/user_images/E/EM/EMO/EMOVAMPYRENEKO/1243666571_9836_full.jpeg -Hainele Sakurei

VIZIONARE PLACUTA nr1
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Localizare Localizare : Constanta
acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Joi 28 Iul 2011, 22:32

Bestial capitolul !!!!!
Deci9 il ador, e super tare in love
Vreau next extrem de repede.
Moama si ce-mi plac si hainele Sakurei in love
Scrie repejor next te imploor.
Pupici dulci kiss
Bye.
Sus In jos
Yumi
Genin
Genin
Yumi

Localizare Localizare : In my own world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 415
Puncte : 482
Reputatie Reputatie : 48
Hobby-uri Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Joi 28 Iul 2011, 22:41

Ce pot sa spun? Imi place la nebunie sa stii. Am doar o micuta problema sau marog, poti s-o numesti confuzie. De ce Sakura nu reaminteste nimic de Itachi? Adica i s-a daruit lui si au stat 6 luni impruna totusi! Si de ce Itachi a lasat-o asa de repede sa "plece" de langa el si cum de Sakura a acceptat fara sa clipeasca. Repet totusi aveau 6 luni de itasaku in care saku tot zicea ca-l iubeste pe ita. Lamureste-ma dak poti, te rog happy2 Mersi!
Astept next-ul cu inima cat un purice heh
Te pup! kiss
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Joi 28 Iul 2011, 23:10

explicatie:pai.........vei afla in capitolul urmator,unde va predomina cearta
Sus In jos
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : ..In padurea cu alune...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 198
Puncte : 212
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv
Stare de spirit Stare de spirit : se putea si mai bine :-??

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Vin 29 Iul 2011, 13:13

Uuuuu, e sooper, eu cred ca Sakura o sa primesca o palma, sau un pumn de la Sasuke!:)):))

Imi place mult!, astept next-ul!
:*
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Vin 29 Iul 2011, 14:48

CAPITOLUL XI

Il vad pe Sasuke care se apropie de mine,se uita atent la mine.Imi inchid ochii deoarece stiu ce v-a urma,voi primi cel putin o palma de la el.Astept,astept dar niminic.Cu frica imi deschid ochii si-l vad pe Sasuke caruia ii iese o lacrima din ochi.Plange?Da,el chiar plange pentr-u mine.Ma apropii de el si il imbartisez,mi-a fost dor de el,de parfumului lui.El ma prinde de talie si ma tine strans de el.Mici lacrimi imi ies la iveala din ochii mei verzi ca smaraldele.
-Daca ati terminat porumbeilor mai bine ne-am apuca de lupta inainte sa faceti urmasi!zice Zarra.Doamne de ce nu-si ia si asta talpasita.Il eliberez pe brunet din imbratisare si ii spun sa se retraga.Vreau sa o atac dar aceasta dispare.Nu pot sa cred.Ea a vrut doar sa stie cu totii ca traiesc,iar eu i-am cazut frumos in capcana.Si eu care speram sa scap de ea toata viata.Sun t nervoasa!Inca nu pot sa cred ca i-am cazut in capcana.Imi iau pelerina si vreau sa plec,departe de tot.Mai ales ca in momentul de fata nu am chef sa dau explicatii la nimeni.Incep sa ma indepartez de toti,simt cum inima incepe sa urle de durere,de tristete.Cred ca nici macar Sauke nu ma v-a ierta pentr-u ce i-am facut,pentr-u miciuna asta.Sunt trezita din
lantul amintirilor de catre o mana care o prinde pe a mea.Imi intorc capul si-l vad pe Itachi care imi spune ca are nevoie de o exlicatie la fel ca fratele lui.Ma uit la ei cu o privere severe dupa care ma indrept catre ei si le spun celor doi sa vina in seara asta la ora 8 la fosta mea casa,dupa care dispar intr-un nor de fum.Ma plimb prin padure fara a avea vreun loc anume in care sa ajung.La cativa metrii departare vad vechiul cires l-a care mereu m-am odihnit.Ce vremuri bune...Ma pun la umbra ei dupa care privesc totul in jurul meu copacii,florile,chiar si insectele imi atrag atentia.Ma plictisesc dupa un timp asa ca merg sa fac o bae la apa termala din sat.Dupa 10 minute ajung acolo iar o doamna de vreo 40 de ani imi arata drumul spre piscina.Incep sa ma dezbrac incet dupa care imi infasor trupul intr-un prosop alb.Dupa o ora si ceva de relaxare si rasfat observ ca peste o jumatate de ora trebuie sa ma intalnesc cu cei doi Uchiha in fata casei mele,sau mai bine zis fostei mele case.Ies din piscina si merg in vestiar ca sa ma imbrac.Ies afara si ma indrept catre lucul intalnirii.Ajung acolo cu o mica ntarziere de 20 de minute si ii vad pe cei doi deja cam enervati.Ma apropii de ei dupa care le zic sa ma urmeze in casa.Ii poftesc in bucatarie dupa care ne asezam toti trei.Este o tacere mortala.Pana la urma enervata ca cei doi tac intrerup tacerea.
-Deci pana la urma despre ce vreti sa vorbiti cu mine?Itreb cu o voce autoritara.
-Dupa cum stii la fel ca mine si Sasuke,si tu ai in posesie Sharinnganul asa ca poate am face un plan ca s-o distrugem pe Zarra.Oare Itachi chiar
ma crede pr***ta?Alta scuza mai penibila nu are?Incep sa rad zgomotos dupa care le spun celor doi sa-mi spuna adevarul.Cei doi se uita oarecum stupefiati la mine.
-Sakura,noi vremi sa stim pe care dintr-e noi doi ne iubesti?Pe mine sau pe Itachi?Raman blocata.Adica stiam ca v-a urma momentul acesta dar acum si-au gasit si astia momentul pentr-u sentimentalism.Cu Itachi am petrecut clipe de neuitat si simt ca ma iubeste,si eu la fel isa nu e aceeasi iubire pasionala ca cea pe care i-o port lui Sasuke,totusi Sasuke nu mi-a spus niciodata ca ma iubeste,in in acea zi cand am luptat prima data cu Zarra,cand eram pe moarte Sasuke m-a sarutat.
-Baieti,eu.....

Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Vin 29 Iul 2011, 14:48

stiu ca e scurt da nu orea am inspiratie si decat sa scriu prostii mai bine nu scriu
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Vin 29 Iul 2011, 15:09

Imi place muuult.
E foarte tare.
Deci vreaun nextul repede, te rog mult de tot kiss
Bye.
Sus In jos
allecsutza
Genin
Genin
allecsutza

Nr. mesaje Nr. mesaje : 182
Puncte : 196
Reputatie Reputatie : 15

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Vin 29 Iul 2011, 15:11

foarte frumos ...adoor ficul tau
esti rea...nici nu ai idee in ce suspans m-ai lasat
tot ce imi doresc este sa pui nextul cat mai repede.
te pwp si spor la idei , pls grabeste-te cu nextul please
Sus In jos
mary97
Genin
Genin
mary97

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : calarasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 164
Puncte : 183
Reputatie Reputatie : 9
Stare de spirit Stare de spirit : crazy

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Sam 06 Aug 2011, 16:57

Se pare ca sunt prima la com ti-am citit capitolul si nu am vazut greseli de tastare imi place capitolul spor la tastat bye bye
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Mar 09 Aug 2011, 15:55

*****FIC INCHIS**********[b] ORICUM NU-L PREA CITEA NIMENI CI NICI NU MAI AM IDEI,ASA CA VOI CONTINUA FICUL CELALALT hi!
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Mier 10 Aug 2011, 10:04

De ceee? Cum nu il citea nimneni? Eu ce sunt aici, sunt invizibila?
Hai mai, nu are rost s-l inchizi, te implooor continua-l, macar pentru mine, eu raman cititoare fidela.
Sper sa te razgandesti si sa continui ficul, este foarte tare, mie imi place mult.
Deci scrie nextul te implooor.
Multa inspiratie si spor la scris in continuare.
Vreau NEXTUL !!!
Pupici dulci kiss
Bye.
Sus In jos
.allii.
Genin
Genin
.allii.

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : in my fantasy world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 375
Puncte : 406
Reputatie Reputatie : 28
Stare de spirit Stare de spirit : de la foarte bine in susXD

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Mier 10 Aug 2011, 12:01

POFTIM??????? Cum sa il inchizi ? Te omor !! Si cum adica nu il citea nimeni ? Uitate cate comentarii ai !! Sunt foarte multe persoane care il citesc ! Deci nici nu vreau sa aud ! Ficul asta este prea frumos ca sa il inchizi ! Asa ca astept nextul ca de nu te mananc !! ike
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Mier 10 Aug 2011, 20:12

CEEEEEEEEEE de ce sa-l inchizi? E un fic super tare deci te rog sa-l continui. Tu vrei sa-ti moara toti cititorii , care reprezinta 50% din Romania? Vrei sa distrugi tara asta? Hai te rugam cu toti sa scrii in continuare. Singura data cand ai dreptul sa inchizi un fic asa de minunat si super original k asta este doar atunci cand il termini.Dar si atunci pui alte sezoane in continuare. Te rog nu ne lasa asa? sad . Dak nu ai idei acum, nu este nici o problema. Mai astepti pana iti vin k nimeni nu poate concepe un fic grozav k asta de la inceput pana la sfarsit dintr-o data.Ideile vin pe parcurs si sunt sigura k o sa-ti vina o groaza dar trb putina rabdare. DEci te IMPLOOOOOOOOOOOOOOOOOOR sa nu inchizi ficul ci doar sa astepti putin pana vin iar ideile astea grozave pe care nici eminescu nu cred k le avea. a hug happy2 sad rusinos
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 J5fdba
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Mier 10 Aug 2011, 20:45

Hello, uite am ajuns si eu p'ci
Deci imi place la nebunie, il ador
Te rog eu frumos sa aduci nextul
Ador ficul!
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
♥Barbie
Genin
Genin
♥Barbie

Localizare Localizare : ghiceste..
Nr. mesaje Nr. mesaje : 281
Puncte : 311
Reputatie Reputatie : 29
Stare de spirit Stare de spirit : Happy'bwaa :x

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 13:42

Sasuke eu,.....CE????
vreau sa stiu....pune te rog continuarea repedeee nervi!
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Vin 26 Aug 2011, 17:25

Hello lume,imi pare rau ca am fost nesimtita si nu m-am prezentat la acest fic sad ma veti ierta?Sper ca da ca de nu biciuitor Deci dupa zeci de ani bag si eu capitolul ca deja am ajuns la pagina 3 ceea ce e rusine pentr-u mine.

CAPITOLUL XII -Oare am pierdut iubirea adevarata?

[size=14I]l imping cu brutalitate de pe mine si ii spun sa plece acasa.Nu vreau sa am de aface acum cu el,singurul lucru pe care il vreau e sa o omor pe Zarra,si nu pot permite ca mintea mea sa fie captata de alt lucru,nu vreau.Ma priveste atat de de bland,Doamne imediat cad in genunci sau mai rau,lesin,dar nu trebuie,nu pot!Trebuie sa fiu tare,trebuie sa ma controlez!Mana lui fina imi mangaie orbrazul drept,pe care o lacrima cristalina si-a facut aparitia.De ce nu imi pot stapani lacrimile atunci cand sunt in preajma lui?De ce nu am plans atunci cand eram in preajma lui Itachi?Oare ce simt pentr-u el si ce simt pentru Itachi,oare Pentr-u care simt adevarata dragoste?Sunt atatea intrebari dar nu am momentatn nici macar la unul un raspuns concret si logic,nu stiu ce sa mai fac,nu stiu cum sa-mi controlez inima.De ce dragostea trebuie sa fie atat de grea,de ce nu pot sa ii uit pe cei doi frati Uchiha?De ce?Mai de mult credeam ca dragostea este un lucru minunat,un lucru care te face sa te simti ca un porumbel.Sa devii liber,sa zbori,sa ai inima plina de iubire fata de persoana pe care o iubesti,si cel mai important este ca si el sa ma iubeasca.Am crezut ca daca voi fi iubita de cineva atunci voi fi cea mai fericita femeie de pe Pamant.Dar,acum cand Sasuke ma iubeste si as vrea sa-i impartasesc si eu sentimentele,jumatatea din inima mea plange dupa celalat brunet,dupa Itachi.Cine a spus ca iubirea e usoara s-a inselat amarnic,daca ar stii cat de greu e iubirea,cat de greu este sa te hotarasti pe cine sa iubesti cu adevarat,sa-ti dai seama care este dragostea adevarata.Ma simt ca ma adancesc din ce in ce mai mult intr-o prapastie a 'dragostei'si de parca nu mai am iesire.Caut neincetat iesirea dar nu o gasesc,sau poate ca...nu exista?Oare e posibil ca pentr-u niciunul sa nu simt dragoste adevarata doar o atractie?Oare e posibil ca inima sa se fi inselat?Sunt trezita la realitate de catre Sasuke care imi striga numele.Parea ingrijorat,isi apropie usor buzele de ale mele.Oare vreau asta?Da,cred ca da.In momentul in care buzele noastre sa se contopeasca intr-un sarut ma trezesc din 'visare' si il imping de langa mine.Ii spun sa plece din casa mea si cu mici ezitari il vad cum iese pe geam.

Ma indrept spre geamul pe care odinioare a plecat Sasuke si privesc trista Luna insotita de prietenii ei,stetele.Mama,daca de acolo sus ma privesti,ajuta-ma sa aleg calea cea buna,ajuta-ma sa fac alegerea buna.Inchid fereastra camrei si ma afund in plapuna de culoarea alba a patului,iar intr-un sfarsit adorm.
Dimineata sunt trezita ce ceasul asta enervant care cred ca vrea sa devina bucati!Ma trezesc nervoasa din pat si merg in baie ca sa imi fac siesta de dimineata.Dupa vreo 30 de minute ies din baie si ma imbrac repede dupa care ies din casa.Ma indrept catre biroul Hokageului deoarece voi fi trimisa intr-o misiune,de parca nu as avea alte lucruri mai importante de facut.Pe drum toti oamenii ma privesc ca pe o stafie.Mda,ei inca nu stiu ca eu nu sunt moarta,da,vai ce mare mirare!Sper sa nu ajunga la spital din cauza socului de a fi vie.Pe drum ma intalnesc cu cei din Akatsuki,adica doar cu deidara si Sasori.Si incepe interviul cu genu:'Unde ai fist?Cum ai suoravietuit?'si chestii din astea,dar sa Cel de Sus sa ajungem repede la birou cade nu cred ca le dadeam vreo daua palete pe obrazul lor de bad boy.Cand intru inautru raman masca mai sa nu-mi intre musca in gura cand il vad pe ........[/size]
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Vin 26 Aug 2011, 17:30

Wow
Superb.
Vreau next-ul si pe cine vede Sakura?
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Vin 26 Aug 2011, 17:39

Imi place extem de mult imi place, este supeeer.
Haide mai repede cu nextul k nu mi-a ajuns.
Pup[ici dulci de la Alle kiss
Sus In jos
Yumi
Genin
Genin
Yumi

Localizare Localizare : In my own world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 415
Puncte : 482
Reputatie Reputatie : 48
Hobby-uri Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Vin 26 Aug 2011, 18:31

Pei si lui Yumi ii place mult mult de tot si tare sunt curioasa. FA CAPITOLE MAI LUNGI! :-w si adu-l mai repede pe celalalt :o3 Bye kiss
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Mar 30 Aug 2011, 21:14

*******FIC INCHIS************Acum pe bune!Rog moderatorii sa-l puna la ficuri inchise.
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Joi 01 Sept 2011, 20:19

CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ai inebunit dea binelea cum sa inchizi ficul. mie imi pare rau k nam mai putut da comm dar a fost veri pe la mn. si oricum e o nebunie. cum sa inchizi ficul. o sa ne omori pe bune. data trecuta a zis k moare 50% din romania. ei bine de data asta moare 100% din romania. te imploooooooooooooooooooooooooooooooooooor sa nu inchizi ficul k e super minunat. dak zici k nu ai destule comm uri iti dau eu si o suta numai sa nu inchizi ficul. haaaaaaaaaaaaaaaaide. raman eu cititoare fidela crying te implooooooooooooooooooooooooooor sa nul inchizi crying crying
Sus In jos
ღAlℓஐ
Genin
Genin
ღAlℓஐ

Sex : feminin Varsta : 29
Nr. mesaje Nr. mesaje : 70
Puncte : 96
Reputatie Reputatie : 19
Stare de spirit Stare de spirit : mor incet....xD

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Dum 04 Sept 2011, 12:00

Doamne Dia cum sa-l inchizi? Mie imi place mult, adica l-am citit de cand ai pus primul capitol, dar am fost cam lenesa si nu am lasat comentariu crying Te rog nu-l inchide si pune continuara.
Este foarte frumos ficul si nu merita sa il inchizi. Sper sa te razgandesti si sa pui next-ul.
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Mar 06 Sept 2011, 19:13

lough lough lough Vroiam si eu sa inchid ficul asta chiar cand mai aveam doar un capitol din el...mdah il termin deoarece am o multime de idei pe care nu le-am mai vazut scrise de nimeni si chear ma tenteaza sa le scriu. think

CAPITOLUL XIII

Cand intru in birou raman masca mai sa nu-mi intre musca in gura cand il vad pe Naruto stand la biroul lui Tsunade?Asta e nebun?Daca il vede bunica Tsunade il omoara. Cum isi permite sa stea pe scaunul Hokageului,nu e normal omul asta! Ma uit la el nervoasa si ii spun sa se ridice de pe scaun inainte ca sa vina bunica Tsunade daca nu vrea sa-si faca programare la cimitir. In urmatorul moment pe usa isi face aparitia Tsunade, cred ca razboiul e pe cale sa inceapa iar eu trebuie sa plec daca vreau sa scap vie si nevatamata. Ma indrept cu pasi mici catre usa si vreau sa ies afara dar Tsunade ma opreste cu o voce foarte linistita.
-Sakura asteapta! Naruto fiind noul Hokage,si trebuie sa-ti inmaneze ceva! Ma intor cu fata spre cei doi si simt ca imi vine sa pic in cap.

-Ho--ho....ce?intreb eu surprinsa. Ce Doamne iartama vorbeste femeia asta aici?Cum adica Naruto Hokage?Chiar a reusit netotul asta sa devina Hokage?Chiar a reusit?! Nu pot spune ca nu ma bucur pentr-u el dar oare v-a fi pregatit sa devin un om atat de important pentr-u sat? Ii sar in brate blondului si il flicit de mii de ori pentr-u ca si-a indeplinit visul. Dupa o multime de rasete il intreb pe blod ce veste trebuie sa-mi dea. Acesta scoate din buzunarul lui o scrisoare care imi era adresata mie. Naruto imi spune ca ar fi mai bine daca l-as citi singura si ca nu ma v-a bucura aceasta scrisoare. Imi iau la revedere de la cei doi si ma indrept catre micul meu colt de Rai. Ajung la ciresul din padure,avea florile de aceasi nuanta rozlie ca a mea iar trunchiul copacului avea multe zgarieturi pe el,unele chear mai adanci. Ma asez pe iarba putin uda de la roua diminetii si incep sa citesc in gand scrisoarea.

''Frumoasa mea rozalie...mi-e greu sa-ti scriu aceste cateva randuri,nu prea ma pricep la romatism sau la orice lucruri care implica dragostea. Stiua ca iti este greu sa alegi intr-e mine si fratele meu totusi sper ca vei fi fericit alaturi de el. Am plecat,am plecat ca sa ucid acea faptura care te-a facut sa suferi atat. Probabil ca in momentul in care vei citi aceasta scrisoare eu deja nu voi mai fi in viata.Eu te-am iubit Sakura si te iubesc si in ultimul moment al vietii mele,chiar daca tu nu esti sigura de sentimentele tale fata de mine. Un singur lucru te rog sa nu uiti:TE IUBESC, voi fi alaturi de tine atunci cand iti va fi greu si atunci cand vei suferi sau iti v-a fi bine...Voi trimite lacrimi din cer ca sa-ti aline durerea si te voi astepta cu o floare albastra in mana,voi astepta pana la sfarsitul veacului acolo in cer ca se ne reintalnim odata.Lacrimile tale mereu ma faceau sa sufar deoarece unele erau varsate din cauza mea,deoarece la inceput nu stiam sa-ti apreciez sentimentele fata de mine.
Cu ceam mai sincera dragoste,Sasuke"

Simteam cum un nod isi face aparitia in gat,doream sa tip,doream sa ma ascund sa cred ca aceasta scrisoare era doar o joaca,ca nimic din ceea ce a scris Sasuke nu era adevarat. De ce e asa de nedreapta viata? De ce se intoarce totul impotriva mea? Ce te-a facut sa crezi ca-l iubesc mai mult pe Itachi si nu pe tine Sasuke? Te urasc Sasuke Uchiha!Te urasc!Cum ai putut sa-mi faci una ca asta!? Lacrimile mele nu se puteau opri,fata imi era inundata in acele mici picaturi de apa care isi faceau aparitia din cauza durerii...Sa nu crezi ca vei scapa de mine Uchiha,nu am sa te las sa pleci singur nu pot sa te las sa pleci. Timpul nu va sta in calea iubirii,nu din nou! Imi i-au un kunai in mana si il indrept catrea inima mea.

-Asteapta-ma,vin si eu cu tine Sasuke...imi infing obiectul rece si ascutit in inima, incet incet imi inchid ochii si adorm in somnul vesnic.

Imi simt corpul ata de usor,ma simt precum o pana care este suflata de vant. Imi deschid ochii lasand sa iasa la ineala acele smaralde verzi care erau tristi si erau inundati in lacrimi. Ma uit in jur si constat ca eram imbracata intr-o rochie lunga pana jos,simpla de culoarea alba,eram in cimitirul din sat. Ii vedeam pe Naruto si pe toti ceilalti prieteni ai mei care plangeau in hohote...ma apropii incet de ei si in fata mea mai vad un sicriu de doua persoane in care se afla corpul meu si cel al lui Sasuke,inseamna ca chiar am murit amandoi. O mana catifelata pa prinde de umar,imi intorc capul si era Sasuke...era imbracat cu o camasa alba si o pereche de panatloni simplii tot de culoarea alba.

-Nu trebuia sa faci asta Floarea mea de cires. Vocea lui era blanda si plina de dragoste. Ii sar in brate si imi apropii incet fata mea de al lui si imi contopesc buzele cu ale lui formand un sarut dulce si plin de pasiune,era atat de bine in bratele lui,ma simteam protejata si iubita.

-Te iubesc Sasuke,sinu las nici macar moartea ca sa stea in calea noastra...de acum incolo vom fi impreuna pentru totdeauna.

-Si eu te iubesc,mai mult ca orice,tu esti singurul lucru care m-a facut sa zambesc,tu esti singura persoana care m-a facut sa iubesc Sakura. Trebuie sa pleca...Raiul ne asteapta iubita mea.

Povestea a doi indragostiti care intrec toate obstacolele ca sa fie intr-un final impreuna. Frumoasa melodie a iubirii traieste in inima fiecarui om,chiar si dupa moarte si nimeni nu o poate inlatura. Cele doua cuvinte,acel 'Te iubesc' face ca totul sa fie posibil,chiar si imposibilul. Toti trebuie sa ne ascultam inima,sa stim sa iubim cand intalnim acea persoana speciala. Cei doi nu au iubit cand erau in viata,cei doi au iubit dupa ce au murit. Doua jumatati de inimi au devenit una singura. Peste toate poti sa treci daca ai dragoste,visele devin realitate si fluturasii incep sa zboare in stomac. Sasuke si Sakura si-au trait iubirea o eternitate in Imparatia Cerurilor unde nu exista suferinta,ura si durere...Acolo exista doar dragoste,intelegere si bunatate.

***************FINAL*****************

Sper sa va placa finalul acestui fic,si fiti fara grija,noul fic e pe drum si cu ideie noua,cu ideie pe care nu ati mai citit in care desigur cuplul va fi SASUSAKU

a hug
Va in love pe toti si multumesc ca mi-ati urmarit ficul
Sus In jos
LoVe SHINee
Genin
Genin
LoVe SHINee

Localizare Localizare : in fata leptopului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 53
Puncte : 56
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : plimbatu cu rolele
Stare de spirit Stare de spirit : foarte buna

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19Mar 06 Sept 2011, 19:22

ce sfarsit trist dar totusi felicit ce bine ca Sakura s-a dus la Sasuke in Ceruri chiar daca prietenilor sufera ei sunt fericiti ca pot fii din nou impreuna.
Chiar vreau sa vad ce ideei mai ai si sa continui si restul ficurilor.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: SECRETUL VIETII SI PUTERII..........   SECRETUL VIETII SI PUTERII.......... - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

SECRETUL VIETII SI PUTERII..........

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-