|
|
Autor | Mesaj |
---|
your_lucky_star Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Around the world :) Nr. mesaje : 121 Puncte : 129 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Schitele mele... Vin 16 Sept 2011, 20:00 | |
| Imi plac muuuult de tot!! Al treilea stiu ca i-ai facut umbrele miercuri la desen si ti-am spus inca de pe atunci cat de mult imi place si cat de talentata esti. Pai, deseneaza in continuare, operele tale sunt apreciate! Pana atunci, eu iti trimit o mie de pupici |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Schitele mele... Vin 16 Sept 2011, 20:09 | |
| Sunt geniale :x Cat as vrea sa pot desena si eu asa ca tine Off, cat le pot adora Deci sunt minunate Mai adu... |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Schitele mele... Sam 17 Sept 2011, 09:41 | |
| Doamne ce frumos desenezi... Gata... oficial m-ai intrecut la desen RUSINE! Mai adu-mi desene sa vaz. Ti pwp! Si TE PAP! |
|
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Schitele mele... Sam 17 Sept 2011, 15:39 | |
| tus mama ta de castrevete ce talentata esti...sunt nu frumoase, nu superbe ci bestiale |
|
| |
Crema Academy Student
Nr. mesaje : 13 Puncte : 17 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Schitele mele... Sam 17 Sept 2011, 21:30 | |
| :)) Penibil. Foarte penibil. Cum puteti sa nu criticati structura, hasura si anyway, defectele? Inteleg ca e frumos. Cum am zis si in topicul de nou veniti, nu suport linguseala. asa. O sa le comentez pe ultimele. In mare:
Desenele sunt frumoase. Dar nu destul. Hasura este ca un 'blur' si mie nu imi plac bluurile. De copiat copiezi bine imaginile. Acum poate vad si desene facute de capul tau. In rest sunt simpatice, dar nu geniale. Mai lucreaza. |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Schitele mele... Dum 18 Sept 2011, 14:35 | |
| Amm, as avea si eu ceva de zis...In primul rand sa stii ca nu copiez imaginile, da?Adica nu sunt creatie proprie, insa nu pun coala de hartie pe ecran ca sa incep sa desenez, ok?Apoi, cum ai vrea sa fac umbrele fara hasuri? Daca ai tu vreo idee mai buna te-as ruga sa imi spui si mie...Si sa stii ca nu este nevoie sa le jignesti pe celelalte doar pentru ca mi-au spus ca le plac foarte mult desenele mele...Cam atat, multumesc pentru comentarii si critici...V-am pupacit dulce... choco^^ |
|
| |
Crema Academy Student
| Subiect: Re: Schitele mele... Dum 18 Sept 2011, 15:36 | |
| Vaii ce talentata esti draga mea!! <33 Continua tot asa!
Ultima editare efectuata de catre Crema in Mier 02 Mai 2012, 23:20, editata de 1 ori |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Schitele mele... Dum 18 Sept 2011, 17:40 | |
| Ok, chiar nu vreau sa ne certam si nici sa facem off topic...In primul rand multumesc pentru exemplele pe care mi le-ai dat, insa asta este stilul meu de a desena si nu va fi prea usor sa mi-l schimb... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Apoi as vrea sa iti spun ca intr-adevar am luat-o cam pe langa cu comentariul si imi pare rau...Sincer nu cred ca varsta conteaza foarte mult, adica pana la urma toti avem momentele noastre...Nu incerc sa te lingusesc spunandu-ti asta, insa ma bucur ca am intalnit o persoana sincera care spune lucrurilor pe nume...Bun, acum in legatura cu "cearta", nu te certam pentru ca nici nu aveam de ce... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Multumesc oricum pentru comentariu si pentru exemple, insa pana ajung eu acolo mai e ceva... Stii cum se spune, "Mai e mult pana departe"...Anyway, sper ca nu te-ai suparat prea mult pe mine, insa nu a fost tocmai ziua mea... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Sper sa nu mi-o iei in nume de rau... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Asa, in rest nu as mai avea nimic de adaugat...P.S.: Facem pace, da? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Crema Academy Student
| Subiect: Re: Schitele mele... Lun 19 Sept 2011, 13:34 | |
| Eu eram in pace ori cum. Am inteles si ma bucur ca ai inteles, intelesul. Astept desene. |
|
| |
Christine Genin
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 393 Puncte : 452 Reputatie : 58
| Subiect: Re: Schitele mele... Mar 20 Sept 2011, 15:28 | |
| Deci, nee-chan, stii ca eu sunt cam ametita uneori si am cam uitat sa-ti las comm aici... Scuze! Desi. sincera sa fiu nu cred ca era nevoie, pentru ca tu stii deja parerea mea, dar oricum o sa o spun si aici... Desenezi frumos. Chiar foarte bine (pentru o persoana de varsta ta, care merge la o scoala normala, nu de arte). Cam atat am avut de spus. In concluzie, astept sa vad si alte schite de-ale tale, pentru ca mie personal imi plac foarte mult si daca as avea rame, as agata desenele pe care le am de la tine pe perete, sa fii sigura de asta. Spor la desenat in continuare si te pup dulce, surioara! |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Schitele mele... Mar 20 Sept 2011, 16:55 | |
| Off! Prea mult off si degeaba... Crema, inteleg ca ai vrut sa ajuti, insa nu asa trebuie sa explici. Puteai sa o iei mai usor si sa ii arati unde greseste altfel, nu sa o faci sa creada ca nu face nimic bine... Aici fiecare isi posteaza munca, mai mult sau mai putin reusita, insa merita apreciata pentru simplul fapt ca s-a muncit. Fara nimic de adaugat, nici de mine, nici de voi, discutia pe tema acelui comentariu s-a incheiat si sper sa nu mai fie neintelegeri. Spor la desenat mai departe, Choco! Nu stiu cat de corecte sunt desenele tale, insa mie imi plac (iar asta nu e o linguseala, ci o parere sincera din partea cuiva care nu are atat de multe cunostinte in domeniul asta ) |
|
| |
Choco. Sensei
| |
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Schitele mele... Dum 30 Oct 2011, 10:27 | |
| hei hei draga mea. Pai multumesc pentru dedicatie insa am ramas masca si am inceput sa rad cand am vazut un craniu. Este dragut si iti urez in continuare succes si timp sa desenezi. Si eu in timpul meu liber mai fac desene(care nu e mult desigur)..Unn mod de relaxare! Mai mult desene draga mea si mai multa relaxare! Te pup.. |
|
| |
Christine Genin
| |
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Schitele mele... Dum 30 Oct 2011, 11:28 | |
| Da fratele meu desenele alea sunt pur si simplu geniale =]]] Si eu vreau sa deseneezzz asa mai!! Facem schimb de talenturi? Iei tu scrisul si imi dai desenatul? |
|
| |
Lilly Music Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In the dark corner of the room Nr. mesaje : 499 Puncte : 546 Reputatie : 6 Hobby-uri : a sad person Stare de spirit : happy,nice,good,sad,shy and always cry(ciudata combinatie)
| Subiect: Re: Schitele mele... Mier 09 Noi 2011, 16:59 | |
| Sunt superbe matusica mea dulce! Iti urez multa imaginatie. as dori sa vad cum m-ai reprezenta pe mine intr-un desen......... ce mi-as dori sa pot sa desenez! In continuare,multa imaginatie din partea nepoatei tale |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Schitele mele... Sam 17 Dec 2011, 19:30 | |
| Hmm, am mai venit cu cateva prostioare Sper sa va placa.. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] V-am pupacit dulce dragilor choco^^
|
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Schitele mele... Sam 17 Dec 2011, 21:04 | |
| Deci choco! Eu pe ce planeta eram de nu am vazut desenele? Iti spun din prima ca nu ma pricep sa desenez, prin urmare nu stiu ce sa-ti spun. Oricum, imi plac foarte mult. Sunt foarte frumoase si foarte reusite, din punctul meu de vedere. Iti trebuie multa rabdare si mult talent. Eu una chiar n-as putea face asa ceva, in veci. La postul trecut, am o intrebare. Cat ti-a luat sa faci cercul ala? Atea linii, Doamne, eu nu apucam sa-l termin:)) Chiar te apreciez, bravo! Spor la desenat!^.^
|
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| |
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Schitele mele... Sam 17 Dec 2011, 22:08 | |
| Hey hey, pai Choco scumpo desenele sunt foarte frumoase. In special imi place penultima si chiar si ultimul desen imi place. Este interesant si ai schitat in mare, detaliile importante. Trandafirul si el este frumos, insa ai fii putut incerca o valoratie care sa para mai reala. Adica unele petale, mai ales la varfuri le-ai dat o valoratie mai inchisa din prima, puteai sa continui, incetul cu incetul, sa te joci mai mult cu umbra si lumina ca sa para m,ai real. Am observat ca mai sus pe la petale, ai dat pur si simplu cu, creionul, adica nu ai stat sa pui umbra si lumina. Sper ca nu te-ai suparat pentru ce am spus. Oricum desenezi frumos si mai astept si alte desene |
|
| |
Choco. Sensei
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Schitele mele... Dum 18 Dec 2011, 09:11 | |
| Sunt super faine,te pricepi,bravo si tine-o tot asa! Te-am pupat |
|
| |
Christine Genin
| |
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Schitele mele... Lun 19 Dec 2011, 19:32 | |
| foarte frumos desenezi, un talent inascut |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Schitele mele... Vin 30 Dec 2011, 20:08 | |
| Sora mea ii talentoasa rau Ma bucur ac ai mai postat iubirea mea maimutza Choco! ~ Ana |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Schitele mele... | |
| |
|
| |
|