|
|
Autor | Mesaj |
---|
Cece :) Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Horodnic de Sus (=^.^=) acebook : I'm Neko:Miauuu! (≧3≦) Nr. mesaje : 210 Puncte : 269 Reputatie : 5 Hobby-uri : Am multe,prea multe ca sa le stiti voi :P Stare de spirit : I'm ok friends!
| Subiect: Re: Schitele mele... Lun 31 Dec 2012, 14:15 | |
| |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Schitele mele... Vin 04 Ian 2013, 22:38 | |
| |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Schitele mele... Joi 24 Ian 2013, 21:54 | |
| Va multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru aprecieri. Am revenit cu cateva desene, unele teme pentru scoala, altele putina relaxare. :) Hope you like it. :3
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
|
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| |
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Schitele mele... Vin 25 Ian 2013, 14:17 | |
| |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Schitele mele... Joi 31 Ian 2013, 21:45 | |
| Multumesc pentru comentarii. Am aduc ceva nou, oarecum inspiratie de moment. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Mie imi place cum a iesit, e unul dintre putinele desene care chiar imi satisfac placerea. |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Schitele mele... Vin 01 Feb 2013, 11:05 | |
| Mda, mhaa, cam asa aratam eu cand ti-am vazut desenele :)))) Probabil ca am mai spus dar Doamne Choco, tu esti multi talent. Sunt absolut geniale si extrem de reusite. Ceea ce faci tu intr-o zi mie nu-mi iese intr-o luna. Sau daca reusesc sa fac ceva va semana mai mult a desen de gradinita =)) Spor la desenat! ^^ :* |
|
| |
Arcana Julia Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea Nr. mesaje : 889 Puncte : 930 Reputatie : 35 Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred Stare de spirit : in general buna
| Subiect: Re: Schitele mele... Sam 02 Feb 2013, 20:31 | |
| Mama, mama am dat peste talen aici nu gluma. Si eu desenez, dar mie imi ia cel putin 2-3 ore. Cum poti sa faci desenul ala in 15 minute?! Anyway...imi plac foarte mult desenele- so, ai putea sa imi spui si mie cand mai vi cu ceva desene noi? (Please) |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Schitele mele... Lun 18 Feb 2013, 19:22 | |
| Desen facut in 15 minute? Mie imi lua ore :))). Choco repet..Imi place cum desenezi. Esti talentata. Stiu ca ti-am mai spus acest lucru dar trebuie sa te obisnuiesti cu aceste complimente din partea lui Deya :-". Sa mai pui :X. Te pup *. |
|
| |
Choco. Sensei
| |
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| |
| |
Roxyta Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva in lumea mea acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 61 Puncte : 67 Reputatie : 6 Hobby-uri : cititul, scrisul, origami si desenul Stare de spirit : mereu alta
| Subiect: Re: Schitele mele... Lun 11 Mar 2013, 21:14 | |
| Buna am aparut si eu pe aici iar concluzia la care am ajuns e ca esti plina de talent ma plec in fata ta ca o amatoare ce sant. Si trebuie sa recunosc ca cea ce imi place cel mai mult la desenele tele e tenta de intuneric (sa zic chiar rau poate moarte)pe care o au unele, tenta pentru care eu am muncit luni si tot nu am reusit sa o fac la fel de expresiva si de subtil pronuntata. Sa mai aduci in curand.............te pup pa pa |
|
| |
Limoncello Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 388 Puncte : 575 Reputatie : 69 Hobby-uri : Desenul, acultat muzica continuu, cititul, scrisul, plimbarile in aer liber, animeuri, seriale coreene, filme Stare de spirit : Mereu schimbatoare.
| Subiect: Re: Schitele mele... Lun 11 Mar 2013, 21:33 | |
| De la primul desen si pana acum m-ai impresionat. Esti extrem de talentat si desenele tale chiar prind viata. Sunt foarte frumoase si ador cum faci umrele si tot! Abia astept sa vad mai multe creatii |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Schitele mele... Mier 13 Mar 2013, 20:45 | |
| Buna, buna. :) Multumesc pentru comentarii. :D Am revenit cu desenul cu scheletul terminat. M-am cam grabit, dar imi place cum a iesit, poate voi mai face eu cateva retusuri pe ici, pe colo.. Pana una alta insa uitati [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. :)
|
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| |
| |
Madeline.Lestrange Genin
Sex : Varsta : 31 Localizare : Baia Mare Nr. mesaje : 218 Puncte : 247 Reputatie : 5 Hobby-uri : Desen, Lectura.
| Subiect: Re: Schitele mele... Vin 15 Mar 2013, 13:57 | |
| Ai un talent excelet! Te pricepi foarte bine! Imi plac foarte mult...sper sa mai aduci... Preferatul meu e ultimul cu scheletul :D Sa ma anunti cand mai aduci! Pupici si spor la treaba! M@dy. |
|
| |
Muffin Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Mioveni Nr. mesaje : 491 Puncte : 528 Reputatie : 16
| Subiect: Re: Schitele mele... Sam 16 Mar 2013, 20:16 | |
| Nu am trecut pe aici de foarte multă vreme. Să-mi fie rușine, mare rușine... Nu voi sta să comentez fiecare desen, însă nu pot trece cu vederea că evoluezi frumos. Watercolor portrait sunt preferatele mele. Ți-au ieșit foarte frumos. Eu nu am o pasiune pentru "pictură" însă îmi place să admir lucrări. Desenele "în apă" sunt absolut geniale, m-am uitat la multe tutoriale pe net, însă pe mine mă interesează cele cu creioane colorate, însă nu am văzut pe nicăieri și nu am idee de unde să-mi dau comandă de culori de la Faber-Castell pentru desene în apă. Plus de asta desenele tale au o tentă abstractă care mă atrage. Nu pot decât să te felicit pentru desene! Bravo! |
|
| |
Eos Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Italia, Vigevano. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1525 Puncte : 1732 Reputatie : 101 Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu! Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....
| Subiect: Re: Schitele mele... Lun 08 Apr 2013, 14:00 | |
| |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Schitele mele... Lun 21 Apr 2014, 23:55 | |
| Whoa, a trecut un an... Oh, well. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
|
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Schitele mele... Lun 21 Apr 2014, 23:59 | |
| |
|
| |
BiancaRomelia Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : oppidum Nosa Nr. mesaje : 57 Puncte : 82 Reputatie : 19 Hobby-uri : Desenatul, molfaitul cartilor si zornaitul la chitara Stare de spirit : Hariiibooo! :3
| Subiect: Re: Schitele mele... Vin 25 Apr 2014, 23:34 | |
| Oh, look, an artist! M-am impiedicat si eu de topicul asta si nu regret :D Recunosc oriunde un potential si tu ai cu carul ;) daaaar (tot timpul exista si un "dar" :)) ) Linia ti-e cam tremurata, nu o cioparti asa, incearca sa "o lasi mai libera", lasa mana sa fie spontana si construieste obiectele din mai multe linii (dar fara sa apesi, ca mai apoi sa le poti sterge, care nu-ti trebuie) cand desenezi e bine sa folosesti creioane de mai multe tipuri, de ex. eu folosesc la schite creion F sau HB, iar apoi revin peste cu creion B5 sau B8 (depinde cat de tare apesi). Ca sa-ti iasa liniile mai libere si sa nu fii nevoita sa stergi de N ori, incearca mai intai sa faci niste exercitii, cum ar fi crochiurile, sunt un bun exercitiu ce iti ofera rapiditate si dexteritate in mana. La hasura ai mai evoluat (dar tot mai ai de lucrat :)) ), in schimb imi place acea explozie de culori la una dintre lucrari (nu mai stiu la ce pagina) as vrea sa mai vad niste desene in culoare, stapanesti destul de bine pensula :) lel, deja fac un roman aici :)) Mult spor in continuare si daca ai putea sa ma anunti si pe mine cand mai postezi desene ^^, pana atunci, "creion intins"!:* p.s. unele linkuri nu mai sunt bune si n-am reusit sa vad desenele :(
Choco: Multumesc pentru comentariu, chiar ma bucur ca ti-ai pierdut putin timp sa te uiti pe-aici. De asemenea, mersi pentru sfaturi, o sa tin cont de ele. Pup. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Schitele mele... | |
| |
|
| |
|