|
|
Autor | Mesaj |
---|
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Re: Schitele mele... Vin 30 Dec 2011, 21:54 | |
| Talentoas-o [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] M-am suparat [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine], nici macar nu mi-ai spus ce talent ai. O sa innebunesc, desenele sunt pur si simplu geniale [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Astept si altele ca de nu te pap toata (D). |
|
| |
Muffin Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Mioveni Nr. mesaje : 491 Puncte : 528 Reputatie : 16
| Subiect: Re: Schitele mele... Vin 30 Dec 2011, 23:37 | |
| |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Schitele mele... Vin 13 Ian 2012, 22:28 | |
| Deci am mai desenat ceva. Mi-a luat vreo trei ore, insa am reusit sa fac umbrele asa cum imi doream. Sper sa va placa. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] choco^^
|
|
| |
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: Schitele mele... Sam 14 Ian 2012, 15:17 | |
| Vai, vai, vai choco! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Desenezi superb! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Scuze ca nu ti-am comentat pana acum desenele, dar n-am vazut topicul... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ai talent mama, nu gluma! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ador cum creionezi si abia astept sa vad urmatoarele lucrari! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Schitele mele... Vin 17 Feb 2012, 20:00 | |
| |
|
| |
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: Schitele mele... Dum 19 Feb 2012, 12:54 | |
| Extrem de frumos! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] M-ai cucerit total cu umbrele [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] , iar tot desenul este absolut GENIAL!!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Genial iti zic!!!! |
|
| |
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| |
| |
Alternative Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 288 Puncte : 329 Reputatie : 19 Hobby-uri : Iubireee... Stare de spirit : Nevoie de viata
| Subiect: Re: Schitele mele... Mier 11 Apr 2012, 00:28 | |
| Hello... In sfarsit pot sa dau critica profului meu de grafica mai departe ( m-am saturat sa ma critice numai pe mine :)) !) Craniul ti-a iesit bine, sau asa cred, avand in vedere ca nu prea desenez asa ceva :)) , insa trandafirii, nu stiu daca ai vrut sa para reali, dar in cazul in care ai vrut sa stii ca ai accentuat prea mult umbrele acelea ale bobocului ( nu stiu cum sa zic altfel :)) ), avand in vedere petalele exterioare si frunzele, care sunt cu mult mai deschise, aproape deloc accentuate. Incearca sa desenezi pe planuri si sa " imparti" umbrele unde trebuie...mi-ar fi placut daca desenul ar fi fost mai inchis, iar trandafirii putin mai realisti...Nu ca nu-mi place si asam ba chiar iti zic sincer ca eu n-as putea desena acel craniu... defapt nici n-am incercat. Bucura-te de originalitatea si tupeul lucrarii! |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Schitele mele... Lun 16 Apr 2012, 18:35 | |
| Imi plac foarte mult desenele Sa nu crezi ca te lingusesc :><: Mie chiar imi plac foarte mult. Nu este putin lucru a desenezi..Doamna de desen imi da 10 pentru ca fac ceva pe foaie nu pot desena nici un ghiocel ca lumea..Te admir pe tine, si pe cei/cele deseneaza...Astept alte desene si PWP dolshe |
|
| |
Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
| Subiect: Re: Schitele mele... Vin 20 Apr 2012, 11:25 | |
| Hei iubire :3
Doamne ce lame sunt.. :[ Tu vezi cetarziu e??
Of sotioara mea.. Nu putusi t sa ma anunti si pe mine de desenele astea superbe?? :[ Daca nu te superi, o sa iti zic (arat, whatever) care sunt preferatele mele.. Si anume 2.. =]]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Bun.. S nu crezi ca ar fi cazul sa ne ma aduci desene ? /:)
|
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Schitele mele... Vin 20 Apr 2012, 21:04 | |
| Choco esti foarte talentata! Nu imi vine sa cred cat de frumoase sunt desenele tale :O. Ai putea desena si un manga la cat de bine te pricepi. :X:X:X:X Deea te iubeste:X:X!:X |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Schitele mele... Vin 07 Dec 2012, 15:38 | |
| Dupa mult timp de absenta de la acest topic, am revenit, Nu prea mai am timp sa desenez, dar macar la scoala, la ora de desen, ne pune profosoara sa desenam.
Ultima editare efectuata de catre Choco :) in Vin 07 Dec 2012, 16:22, editata de 3 ori |
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Schitele mele... Vin 07 Dec 2012, 15:53 | |
| Choco, stiam ca esti talentata , dar nici chiar asa. Pff, m-ai lasat cu gura cascata. Mai fa , cand ai timp :* |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Schitele mele... Vin 07 Dec 2012, 15:59 | |
| Choco tu mereu ma uimesti in toate felurile psibile. Chiar ma bucur ca ai adus aceste desene si imi plc la nebunie cele doua cu Google Tot inainte cu nenea Gogu Astept sa mai aduci noi desene si nu uita sa ma anunti si pe mine. Te pup dulce ca o briosica |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Schitele mele... Lun 10 Dec 2012, 20:38 | |
| De ieri/ astazi noapte m-am indragostit de un nou stil de desen: desen cu apa (watercolor portrait). Dupa parerea mea sunt geniale aceste lucrari, mai ales ca imbinarea culorilor nu arata rau, orice nuante ai folosi. Forma fetei, umbrele, toate aceste lucruri sunt evidentiate in mod cat se poate de subtil prin intermediul nuantelor, mai inchise sau mai deschise. Bine, asta la desenele celor care au experienta sau, in orice caz, extrem de mult talent. Ca pana sa ajung eu acolo.. mai dureaza. Ei, dar ca sa nu o mai lungim, proaspat terminat, nici nu a apucat sa se usuce, primul meu desen de acest fel.
Sper sa va placa. :)
|
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Schitele mele... Lun 10 Dec 2012, 21:01 | |
| Woww
5 minute mai târziu.
Wow...
10 minute mai târziu, inteligenţa revenind în capul Emei.
Doamne, e minunat. Ador acest stil de desen, e mirifc, e atât de plin de viaţa si culoare. Ahh doamne, Choco mă îndrăgostesc de tine. Cât de mult talent poţi să ai ? Ar trebui să se facă o lume specială pentru voi, ăştia talentaţi. Meriţi ( meritaţi ) toate laudele. Ţi-a ieşit perfect, impecabil pentru un prim desen de genul. Te rog, spune-mi că o să te mai chinui şi o să continui să desenezi în acest stil. E mult prea mare păcat să te laşi de el, se vede că te prinde şi ai talent.
Eu mai vreau să ne mai desenezi. Nu te mai duce la liceu, desenază. Desenează. Desenează !!!!! |
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Schitele mele... Mar 11 Dec 2012, 15:01 | |
| |
|
| |
Choco. Sensei
| |
| |
Choco. Sensei
| |
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Schitele mele... Lun 17 Dec 2012, 20:43 | |
| Deci eu am o nelămurire şi sper să mi-o explici cât mai pe larg ( dă-mi detalii, ele au tot farmecul ) Cum faci ochii şi.. ăă buzele.. adică nu cred că " arunci " şi acolo cu culoare. E cumva marker, sau mi se pare mie ? Nuuu ! Faci cu o pensulă foarte subţire ? o.O Mnoo, da eşti prea talentată dacă poţi face asta. (D) Te urăsc, ai prea multe calitaţi, nu le donezi şi celor nevoiaşi ? Gen eu.
Oricum, este foarte frumos, cel puţin mie îmi oferă o senzaţie melancolică acei ochi, nu ştiu cum dar chiar asta îmi transmit. Nu ştiu dacă doreai să iasă atât de trişti, dar şi aşa sunt minunaţi, crede-mă. Ai talent, cultivă-l cât mai mult. Eu dacă aş avea talentul tău aş face-o. |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Schitele mele... Lun 17 Dec 2012, 20:55 | |
| Mm, explicatii, explicatii.. Ochii si buzele nu sunt facute cu markerul, ci cu pensula, care este, mai mult sau mai putin, subtire. Lucrez cu pensule numarul 2 si 3, deoarece cu 1 ies linii prea fine. Culoarea nu este foarte apoasa, ci din contra, e mai multa pasta decat apa. As zice cam un procent de 30 - 70%. Intai desenez usor cu creionul ochiul, in linii mari, apoi aplic apa pe iris si pun culoare atat cat sa il acopere. Astept sa se usuce, apoi revin cu detalii, insa de data asta fara atat de multa apa. Genele le fac cu aceeasi pensula, cu putina culoare in varf (cam dupa fiecare geana trebuie sa adaugi din nou culoare pe pensula).
Buzele.. Buzele sunt mai simplu de facut. Iti alegi un tipar, cat sa le dai forma, faci asta cu culoare amestecata cu apa in procent de 10 - 90%. Dupa ce ai conturul, revii cu mai multa culoare si dai volum. Eu am ales o combinatie de rosu si alb aici, dupa cum vezi. Pui multa pasta si incepi sa pictezi. Poti picta intai cu alb, lasi sa se usuce, apoi dai cu rosu sau invers. Pentru a obtine un efect de trecere mai usoara de la o zona la cealalta si un contrast nu foarte izbitor vederii, atunci poti incerca sa intinzi culoarea alba cu pensula imbibata in culoare rosie. Se creeaza astfel zone in care culorile se intrepatrund (dar nu se formeaza roz).
Bine, ar mai trebui si niste umbre, zone mai inchise pe acolo, insa pe asta il las asa. :) Nu prea stiu sa explic teoria si descriu mai mult cum fac eu, nu sunt sigura daca e si corect asa. Sper ca ai inteles cat de cat.
|
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Schitele mele... Lun 17 Dec 2012, 21:19 | |
| - Choco :) a scris:
Mm, explicatii, explicatii.. Ochii si buzele nu sunt facute cu markerul, ci cu pensula, care este, mai mult sau mai putin, subtire. Lucrez cu pensule numarul 2 si 3, deoarece cu 1 ies linii prea fine. Culoarea nu este foarte apoasa, ci din contra, e mai multa pasta decat apa. As zice cam un procent de 30 - 70%. Intai desenez usor cu creionul ochiul, in linii mari, apoi aplic apa pe iris si pun culoare atat cat sa il acopere. Astept sa se usuce, apoi revin cu detalii, insa de data asta fara atat de multa apa. Genele le fac cu aceeasi pensula, cu putina culoare in varf (cam dupa fiecare geana trebuie sa adaugi din nou culoare pe pensula).
Buzele.. Buzele sunt mai simplu de facut. Iti alegi un tipar, cat sa le dai forma, faci asta cu culoare amestecata cu apa in procent de 10 - 90%. Dupa ce ai conturul, revii cu mai multa culoare si dai volum. Eu am ales o combinatie de rosu si alb aici, dupa cum vezi. Pui multa pasta si incepi sa pictezi. Poti picta intai cu alb, lasi sa se usuce, apoi dai cu rosu sau invers. Pentru a obtine un efect de trecere mai usoara de la o zona la cealalta si un contrast nu foarte izbitor vederii, atunci poti incerca sa intinzi culoarea alba cu pensula imbibata in culoare rosie. Se creeaza astfel zone in care culorile se intrepatrund (dar nu se formeaza roz).
Bine, ar mai trebui si niste umbre, zone mai inchise pe acolo, insa pe asta il las asa. :) Nu prea stiu sa explic teoria si descriu mai mult cum fac eu, nu sunt sigura daca e si corect asa. Sper ca ai inteles cat de cat.
Vaii, am înţeles absolut totul dar nu ştiu să aplic. Doamne. -.-" E dificil, dar şi rezultatul e pe măsura muncii. Nu ştiu ce să spun, mă gândeam să încerc şi eu dar nu-mi iese bine plus că urăsc culorile, creioane, pastă tot ce ţine de culori. Îmi plac desenele alb negru, deşi sunt mai dificile pentru că ele constau în umbre foarte bine definite. Oricum eu am înţeles, ca să ştii. Apropo, să mai pictezi ! Mai pictează ! Mai vreau ! * in love * |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| |
| |
iPrieten? Jōnin
| |
| |
UchihaAlexandru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Botosani acebook : Alexandru Cîmpanu Nr. mesaje : 275 Puncte : 368 Reputatie : 29 Hobby-uri : Navigharea pe internet,sporturi pentru mentinerea santatii etc. Stare de spirit : Buna.
| Subiect: Re: Schitele mele... Lun 31 Dec 2012, 03:18 | |
| Daca sunt cu adevarat ale tale,sunt chiar foarte furmoase,dar incearca sa folosesti bb code [img][/img] |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Schitele mele... | |
| |
|
| |
|