Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Schitele mele... - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Schitele mele... - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Schitele mele...

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Loren
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Loren

Sex : feminin Varsta : 25
acebook acebook : Lo Ren
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2369
Puncte : 2533
Reputatie Reputatie : 54
Stare de spirit Stare de spirit : Emoshinki

Schitele mele... - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Vin 30 Dec 2011, 21:54

Talentoas-o [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
M-am suparat [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine], nici macar nu mi-ai spus ce talent ai.
O sa innebunesc, desenele sunt pur si simplu geniale [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Astept si altele ca de nu te pap toata (D).
Sus In jos
Muffin
Genin
Genin
Muffin

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Mioveni
Nr. mesaje Nr. mesaje : 491
Puncte : 528
Reputatie Reputatie : 16

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Vin 30 Dec 2011, 23:37

Am ajuns si eu pe aici!
a hug uuuu, ce avem aici?
Vai, vai cat de talentata esti, deci imi plac foarte mult desenele tale.
Toate sunt superbe, geniale in love in love
Bravo, nu pot decat sa te felicit! hug2
Sper sa vi cat de curand cu desene noi.
Abia astept sa iti admir arta kiss
^^
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Schitele mele... - Pagina 3 Asss10Schitele mele... - Pagina 3 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Vin 13 Ian 2012, 22:28

Deci am mai desenat ceva. Mi-a luat vreo trei ore, insa am reusit sa fac umbrele asa cum imi doream. Sper sa va placa. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
choco^^
Sus In jos
Sis`
Chūnin
Chūnin
Sis`

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : In tara pufarinelor ucigase =))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 996
Puncte : 1121
Reputatie Reputatie : 104
Hobby-uri Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD
Stare de spirit Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Sam 14 Ian 2012, 15:17

Vai, vai, vai choco! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Desenezi superb! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Scuze ca nu ti-am comentat pana acum desenele, dar n-am vazut topicul... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ai talent mama, nu gluma! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ador cum creionezi si abia astept sa vad urmatoarele lucrari! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Vin 17 Feb 2012, 20:00

Am mai auds un desen care mi-a luat vreo trei ore. heh Eii, m-am chinuit ceva si sa stiti ca de data asta umbrele nu sunt blurate. good Deci a iesit kawaii, parerea mea happy2 Sunt narcisista, n-ai ce-mi face. :)))

♥️ Dedicat lui Byby si lui nee-chan in love ♥️

Sper sa va placa. kiss
choco^^
Sus In jos
Sis`
Chūnin
Chūnin
Sis`

Localizare Localizare : In tara pufarinelor ucigase =))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 996
Puncte : 1121
Reputatie Reputatie : 104
Hobby-uri Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD
Stare de spirit Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Dum 19 Feb 2012, 12:54

Extrem de frumos! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
M-ai cucerit total cu umbrele [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] , iar tot desenul este absolut GENIAL!!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Genial iti zic!!!!
Sus In jos
Loren
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Loren

Sex : feminin Varsta : 25
acebook acebook : Lo Ren
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2369
Puncte : 2533
Reputatie Reputatie : 54
Stare de spirit Stare de spirit : Emoshinki

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Dum 19 Feb 2012, 13:49

Vaii ajung cu intarziere scuze
Deci sunt mult prea faine mai ales ultimul
Imi place foarte mult tema in love
Iti ies minunat sa mai aducii kiss
Sus In jos
Alternative
Genin
Genin
Alternative

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 288
Puncte : 329
Reputatie Reputatie : 19
Hobby-uri Hobby-uri : Iubireee...
Stare de spirit Stare de spirit : Nevoie de viata

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Mier 11 Apr 2012, 00:28

Hello...
In sfarsit pot sa dau critica profului meu de grafica mai departe ( m-am saturat sa ma critice numai pe mine :)) !) Craniul ti-a iesit bine, sau asa cred, avand in vedere ca nu prea desenez asa ceva :)) , insa trandafirii, nu stiu daca ai vrut sa para reali, dar in cazul in care ai vrut sa stii ca ai accentuat prea mult umbrele acelea ale bobocului ( nu stiu cum sa zic altfel :)) ), avand in vedere petalele exterioare si frunzele, care sunt cu mult mai deschise, aproape deloc accentuate. Incearca sa desenezi pe planuri si sa " imparti" umbrele unde trebuie...mi-ar fi placut daca desenul ar fi fost mai inchis, iar trandafirii putin mai realisti...Nu ca nu-mi place si asam ba chiar iti zic sincer ca eu n-as putea desena acel craniu... defapt nici n-am incercat.
Bucura-te de originalitatea si tupeul lucrarii! fotbal
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Lun 16 Apr 2012, 18:35

Imi plac foarte mult desenele happy2 Sa nu crezi ca te lingusesc :><: Mie chiar imi plac foarte mult. Nu este putin lucru a desenezi..Doamna de desen imi da 10 pentru ca fac ceva pe foaie nu pot desena nici un ghiocel ca lumea..Te admir pe tine, si pe cei/cele deseneaza...Astept alte desene si PWP dolshe
Sus In jos
Georgi ^^
Jōnin
Jōnin
Georgi ^^

Localizare Localizare : Timisoara
acebook acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1240
Puncte : 1338
Reputatie Reputatie : 34
Hobby-uri Hobby-uri : Sing.
Stare de spirit Stare de spirit : :)

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Vin 20 Apr 2012, 11:25

Hei iubire :3

Doamne ce lame sunt.. :[ Tu vezi cetarziu e??

Of sotioara mea.. Nu putusi t sa ma anunti si pe mine de desenele astea superbe?? :[ Daca nu te superi, o sa iti zic (arat, whatever) care sunt preferatele mele.. Si anume 2.. =]]

Bun.. S nu crezi ca ar fi cazul sa ne ma aduci desene ? /:)
Sus In jos
https://www.facebook.com/GeorgiKidoO
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Schitele mele... - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Vin 20 Apr 2012, 21:04

Choco esti foarte talentata!
Nu imi vine sa cred cat de frumoase sunt desenele tale :O.
Ai putea desena si un manga la cat de bine te pricepi.
:X:X:X:X
Deea te iubeste:X:X!:X
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Vin 07 Dec 2012, 15:38

Dupa mult timp de absenta de la acest topic, am revenit, Nu prea mai am timp sa desenez, dar macar la scoala, la ora de desen, ne pune profosoara sa desenam. in love

Ultima editare efectuata de catre Choco :) in Vin 07 Dec 2012, 16:22, editata de 3 ori
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Vin 07 Dec 2012, 15:53

Choco, stiam ca esti talentata , dar nici chiar asa. huh? Pff, m-ai lasat cu gura cascata. Mai fa , cand ai timp :*
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :

Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Vin 07 Dec 2012, 15:59

Choco tu mereu ma uimesti in toate felurile psibile. Chiar ma bucur ca ai adus aceste desene si imi plc la nebunie cele doua cu Google I rock peopleee!!! Tot inainte cu nenea Gogu lough
Astept sa mai aduci noi desene si nu uita sa ma anunti si pe mine.
Te pup dulce ca o briosica kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Lun 10 Dec 2012, 20:38

De ieri/ astazi noapte m-am indragostit de un nou stil de desen: desen cu apa (watercolor portrait). Dupa parerea mea sunt geniale aceste lucrari, mai ales ca imbinarea culorilor nu arata rau, orice nuante ai folosi. Forma fetei, umbrele, toate aceste lucruri sunt evidentiate in mod cat se poate de subtil prin intermediul nuantelor, mai inchise sau mai deschise. Bine, asta la desenele celor care au experienta sau, in orice caz, extrem de mult talent. Ca pana sa ajung eu acolo.. mai dureaza. rusinos Ei, dar ca sa nu o mai lungim, proaspat terminat, nici nu a apucat sa se usuce, primul meu desen de acest fel.

Sper sa va placa. :)
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Lun 10 Dec 2012, 21:01

Woww

5 minute mai târziu.

Wow...

10 minute mai târziu, inteligenţa revenind în capul Emei.

Doamne, e minunat. Ador acest stil de desen, e mirifc, e atât de plin de viaţa si culoare. Ahh doamne, Choco mă îndrăgostesc de tine. Cât de mult talent poţi să ai ? Ar trebui să se facă o lume specială pentru voi, ăştia talentaţi. Meriţi ( meritaţi ) toate laudele. Ţi-a ieşit perfect, impecabil pentru un prim desen de genul. Te rog, spune-mi că o să te mai chinui şi o să continui să desenezi în acest stil. E mult prea mare păcat să te laşi de el, se vede că te prinde şi ai talent.
a hug

Eu mai vreau să ne mai desenezi. Nu te mai duce la liceu, desenază. Desenează. Desenează !!!!!
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Mar 11 Dec 2012, 15:01

Ex-ex-extraodinar. :| M-am holbat cam 15 minute la calculator, neputandu-mi lua ochii de la creatia ta. Ai talent cu carul. Din nou , ma mir ca nu da pe afara. :| Esti sigura ca este primul tau desen? Adica, sigur nu ai fost somnabula si ai exersat? think Mda, scuza-mi modul bolnav de a gandi. dap ! Ce trebie sa intelegi tu din propozitiile fara sens pe care le-am scris este ca te felicit pentru a mia oara pentru talentul tau necontestabil.
Watercolor portrait este destul de greu. Trebuie sa stii cu exactitate cata cantitate de apa/culoare sa pui. Tu desigur, esti Dumnezeul creatiei.

Félicitations ,mon cher Choco! jos palaria in fata
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Mar 11 Dec 2012, 15:44

rolling on the floor Multumesc pentru cuvintele frumoase. Totusi, trebuie sa fi vazut anumite imperfectiuni pe ici si colo, iar despre partea cu cantitatea de apa si culoare.. Eu ma ghidez dupa instinct, adica mai pe scurt, dupa cum imi place mie. lough Nu am vazut decat vreo doua tutoriale despre cum se fac astfel de desene, asa ca de experianta nici nu se poate vorbi. Insa multumesc pentru aprecieri, sunteti niste dulci. (D) Trebuie sa mai exersez, mult, insa o sa imi iasa niste desene frumoase daca vreau. (D) lough
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Lun 17 Dec 2012, 20:36

Uite ca am aterizat, din nou, la acest topic. :) Am mai desenat ceva si sper sa fie mai bine ca data trecuta, desi dupa parerea mea, nu e chiar in stilul acestui gen de desene. think In fine, hope you like it. :)

O poza mai artistica. lough (scuzati claritatea nu foarte buna)

Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Lun 17 Dec 2012, 20:43

Deci eu am o nelămurire şi sper să mi-o explici cât mai pe larg ( dă-mi detalii, ele au tot farmecul ) Cum faci ochii şi.. ăă buzele.. adică nu cred că " arunci " şi acolo cu culoare. E cumva marker, sau mi se pare mie ? hmm...?! Nuuu ! Faci cu o pensulă foarte subţire ? o.O Mnoo, da eşti prea talentată dacă poţi face asta. (D) Te urăsc, ai prea multe calitaţi, nu le donezi şi celor nevoiaşi ? Gen eu.

Oricum, este foarte frumos, cel puţin mie îmi oferă o senzaţie melancolică acei ochi, nu ştiu cum dar chiar asta îmi transmit. Nu ştiu dacă doreai să iasă atât de trişti, dar şi aşa sunt minunaţi, crede-mă. Ai talent, cultivă-l cât mai mult. Eu dacă aş avea talentul tău aş face-o. a hug
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Lun 17 Dec 2012, 20:55

Mm, explicatii, explicatii..
Ochii si buzele nu sunt facute cu markerul, ci cu pensula, care este, mai mult sau mai putin, subtire. Lucrez cu pensule numarul 2 si 3, deoarece cu 1 ies linii prea fine. Culoarea nu este foarte apoasa, ci din contra, e mai multa pasta decat apa. As zice cam un procent de 30 - 70%. Intai desenez usor cu creionul ochiul, in linii mari, apoi aplic apa pe iris si pun culoare atat cat sa il acopere. Astept sa se usuce, apoi revin cu detalii, insa de data asta fara atat de multa apa. Genele le fac cu aceeasi pensula, cu putina culoare in varf (cam dupa fiecare geana trebuie sa adaugi din nou culoare pe pensula).

Buzele.. Buzele sunt mai simplu de facut. Iti alegi un tipar, cat sa le dai forma, faci asta cu culoare amestecata cu apa in procent de 10 - 90%. Dupa ce ai conturul, revii cu mai multa culoare si dai volum. Eu am ales o combinatie de rosu si alb aici, dupa cum vezi. Pui multa pasta si incepi sa pictezi. Poti picta intai cu alb, lasi sa se usuce, apoi dai cu rosu sau invers. Pentru a obtine un efect de trecere mai usoara de la o zona la cealalta si un contrast nu foarte izbitor vederii, atunci poti incerca sa intinzi culoarea alba cu pensula imbibata in culoare rosie. Se creeaza astfel zone in care culorile se intrepatrund (dar nu se formeaza roz).

Bine, ar mai trebui si niste umbre, zone mai inchise pe acolo, insa pe asta il las asa. :) Nu prea stiu sa explic teoria si descriu mai mult cum fac eu, nu sunt sigura daca e si corect asa. rusinos Sper ca ai inteles cat de cat.
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Lun 17 Dec 2012, 21:19

Choco :) a scris:

Mm, explicatii, explicatii..
Ochii si buzele nu sunt facute cu markerul, ci cu pensula, care este, mai mult sau mai putin, subtire. Lucrez cu pensule numarul 2 si 3, deoarece cu 1 ies linii prea fine. Culoarea nu este foarte apoasa, ci din contra, e mai multa pasta decat apa. As zice cam un procent de 30 - 70%. Intai desenez usor cu creionul ochiul, in linii mari, apoi aplic apa pe iris si pun culoare atat cat sa il acopere. Astept sa se usuce, apoi revin cu detalii, insa de data asta fara atat de multa apa. Genele le fac cu aceeasi pensula, cu putina culoare in varf (cam dupa fiecare geana trebuie sa adaugi din nou culoare pe pensula).

Buzele.. Buzele sunt mai simplu de facut. Iti alegi un tipar, cat sa le dai forma, faci asta cu culoare amestecata cu apa in procent de 10 - 90%. Dupa ce ai conturul, revii cu mai multa culoare si dai volum. Eu am ales o combinatie de rosu si alb aici, dupa cum vezi. Pui multa pasta si incepi sa pictezi. Poti picta intai cu alb, lasi sa se usuce, apoi dai cu rosu sau invers. Pentru a obtine un efect de trecere mai usoara de la o zona la cealalta si un contrast nu foarte izbitor vederii, atunci poti incerca sa intinzi culoarea alba cu pensula imbibata in culoare rosie. Se creeaza astfel zone in care culorile se intrepatrund (dar nu se formeaza roz).

Bine, ar mai trebui si niste umbre, zone mai inchise pe acolo, insa pe asta il las asa. :) Nu prea stiu sa explic teoria si descriu mai mult cum fac eu, nu sunt sigura daca e si corect asa. rusinos Sper ca ai inteles cat de cat.

Vaii, am înţeles absolut totul dar nu ştiu să aplic. Doamne. -.-" E dificil, dar şi rezultatul e pe măsura muncii. Nu ştiu ce să spun, mă gândeam să încerc şi eu dar nu-mi iese bine plus că urăsc culorile, creioane, pastă tot ce ţine de culori. Îmi plac desenele alb negru, deşi sunt mai dificile pentru că ele constau în umbre foarte bine definite. dap !
Oricum eu am înţeles, ca să ştii. Apropo, să mai pictezi ! Mai pictează ! Mai vreau ! * in love *
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Mar 18 Dec 2012, 16:48

Hei Choco kiss.
Imi place mult desenul :x. Eu una nu as putea sa fac asa ceva:D.
Deh nu sunt talentata ca tine :X:X.
E frumos si te rog sa mai postezi :X:X:X
Te pupa Deya :kiss*:*
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Mier 19 Dec 2012, 17:33

Choco , scuze ca am intarziat, dar stii eterna mea poveste cu scoala. hmm...?! Ma rog. Foarte des.
Revenind la ce ne-ai adus tu aici : huh? E asa de superb desenul! Cele mai mari felicitari pentru creatia aceasta minuna. Nu am cuvinte , chiar nu am.
Culorile sunt perfect combinate, iar buzele ti-au iesit extrem de bine. ;;) Continua cu acest gen de pictura , deoarece intr-o zi nu foarte indepartata, te-as putea vedea prezentandu-ti picturile intr-o galerie.
Uimeste-ma!
Sus In jos
UchihaAlexandru
Genin
Genin
UchihaAlexandru

Sex : masculin Varsta : 27
Localizare Localizare : Botosani
acebook acebook : Alexandru Cîmpanu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 275
Puncte : 368
Reputatie Reputatie : 29
Hobby-uri Hobby-uri : Navigharea pe internet,sporturi pentru mentinerea santatii etc.
Stare de spirit Stare de spirit : Buna.

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19Lun 31 Dec 2012, 03:18

Daca sunt cu adevarat ale tale,sunt chiar foarte furmoase,dar incearca sa folosesti bb code [img][/img]
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Schitele mele...   Schitele mele... - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Schitele mele...

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Arta vizuală. Imagini modificate și create-