Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Mar 06 Sept 2011, 23:52 | |
| |
| | | JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| | | | KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Mier 07 Sept 2011, 11:56 | |
| Waw ce zi incredibila ai povestit. Mi-a placut mult. Nici nu ma asteptam la asa o surpriza. Inceputul ploii si jocul de leapsa..... INCREDIBIL! A fost superb.... si astept nextul foarte curioasa sa vad ce o sa se mai intample |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Mier 07 Sept 2011, 12:28 | |
| O.o La inceput Sakura a semenat cu un Robot Programata doar pentru un singur lucru Apoi vad, ca are sentimente O Dooamne ce frumos este acest fic Repede next! |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Mier 07 Sept 2011, 22:26 | |
| Vai Layla iubire! Ce frumos, vai nu mai pot! Abia acum incepe Sakura sa simta cum e sa traiesti cu adevarat! Bravo, imi place atat de mult, ce sa mai spun? Nici macar nu mai am cuvinte! Adu repejor nextu` ca mor! Te pup dulce! |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Mier 07 Sept 2011, 22:47 | |
| |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Joi 08 Sept 2011, 12:47 | |
| Iubiree, ce rea sunt...Am fost plecata si nu am vazut ca ai postat acest capitol nemaipomenit, insa acum sunt aici...Deci imi place foarte mult capitolul, este ata de reusit si frumos. Atitudinea brunetului insa, ma da pe spate...Dupa ce ca e prizonier se mai poarta si frumos... :))Si rozalia vad ca a avut parte de o zi foarte draguta...Sa alergi prin ploaie, este atat de romantic... Of, ma apuca iar... :)) Astept cu nerabdare nextul...Spor la scris si multe idei...Te-am pupacit dulce... choco^^ |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Joi 08 Sept 2011, 21:39 | |
| Hey hey dragii mei! Un capitol special pentru voi. Eroii nostrii vor trece prin multe peripetii in aceasta lume! Sper sa ba placa si astept pareri! Va pup Capitolul 5: Isi lua o camasa de noapte pe ea dupa care se tranti in pat adormind
Dimineata seamana exact cu starea de spirit a tinerei. Se simtea prost dispusa, iar atmosfera nu era nici ea mai buna. Se ridica agale din pat, intrand in baie. Isi dadu cu apa pe fata pentru a se dezmetici. Isi lua o rochita pe ea, coborand la parter. Se simtea indispusa, astazi neavand chef de prostiile angajatilor, de hartii sau pur si simplu sa discute cu cineva. Vroia sa stea singura, asa ca iesi in curte asezandu-se pe malul piscinei. In doar cateva secunde telefonul incepu sa sune. Simtea nevoia sa il arunce in apa si sa nu il mai vada, insa raspunse:
- Frumoaso, te invit in Elvetia la ski si nu accept nici un refuz, ii spuse interlocutorul sau fericit. - Sasori, nu am chef de petreceri, cluburi sau spor. Defapt nu am chef de nimic, adauga aceasta nervoasa. - Nu te enerva, caci faci riduri. Aici te vei relaxa. Vei primi biletul de avion, continua tanarul. - Stii ce? Am un prieten la mine si nu am cum sa plec de aici, minti ea cu nonsalanta. - Atunci iti trimit doua bilete. Te pup, dupa care barbatul ii inchise telefonul.
Of! Este atat de insistent. Desi tin la el mult, este enrvant. Poate ma scoate din minti pe acolo, ca va fi vai si amar de el. Si el vrea sa spuna ca acum trebuie sa il iau si pe Sasuke? Vai de noi.
Isi scoase picioarele din piscinei, intrand inauntru, dupa care urca pe scari pana la camera tanarului. Batu de cateva ori la usa, auzind un intra somnoros.
- Buna dimineata si tie, ii spuse aceasta sarcastica. - Buna dimineata, scumpa domnisoara. Scuzati-ma, ii raspunse el sarcastic, afisand un zambet inocent. - Ai la dispozitie un sfert de ora sa iti faci bagajele, caci vom pleca din tara, il anunta rozalia.
Iesi din camera, mergand sa isi faca bagaajul. Lua niste haine la intamplare, aruncandu-le intr-o geanta. Isi lua pe ea o pereche de blugi si un tricou albastru dupa care cobora jos. Imediat aparu si brunetul ce parea surprins, insa facu ce ii spuse ea. Nu stia unde este dus, o stare de neliniste cuprinzandu-l.
-Nu te omor, stai linistit. Un prieten m-a chemat in Elvetia si cum nu te pot lasa singur aici, tu vei merge cu mine., ii explica aceasta serioasa.
Brunetul dadu din cap intelegator, urmand-o in masina. Destinatia finala era aeroportul central. Drumul era destul de liber, asa ca nu facusera deloc mult. In fata usii statea un blond, ce era angajatul lui Sasori:
- Domnisoara, poftiti biletele, spuse acesta zambind, masurand-o pe tanara din cap pana in picioare.
Aceasta se indeparta neobservand, insa acest lucru nu scapa si privirii agere a brunetului ce ii sopti la ureche in treacat:
- Nu este frumos ceea ce faci, dupa care Sasuke ii facu cu ochiul urmand-o pe rozalie.
Amandoi s-au urcat in avion, tanara luandu-si laptopul in brate lucrand diferite chestii. Era greu de crezut ca ei au ceva legal, insa asa era procedura pentru a nu se da de gol: -Si ce vom face in Elvetia? Intreba acesta zambind cordial.
- Vom face sport, vom merge in cluburi, vom bea si dansa. Ce pot face niste oameni, ii raspunse aceasta neridicandu-si privirea din documentele sale.
Linistea domina intreg avionul, fiecare avand cate ceva de facut. Brunetul adormi, iar tanara inca lucre la anumite probleme cu firma. O durea capul, iar ochii o intepau. Inchise laptopul privind norii. I se parea atat de frumos, simtindu-se la acea inaltime. Putea sa isi imagineze multe, insa nu mai simtra acea fericire debordanta. Desi drumul a parut atat de scurt, trecusera deja sase ore, in timp ce ea lucrase in continu. Se simtea obosoita, astepand cu nerabadare sa ajunga in Elvetia. Dorinta i se implinise, fiind anuntati ca in cateva minute vor cobori. Il trezi pe brunet., ce era buimac, nestiind nimic. Dupa ce ii explica, avionul ateriza, ei mergand sa isi ia bagajele. Era imbraca mult prea scurt pentru frigul de aoclo. Afara ningea, fulgii lovindu-se de corpul sau, facand-o sa tremure. Printre miile de oameni il zari pe roscat, ce ii astepta langa o masina. Aceasta isi lua bagajul alergand catre masina, Sasuke urmandu-i exemplul.
|
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Joi 08 Sept 2011, 21:44 | |
| Chaa! Prima =))) Dulceata mea dulce ca mierea! Nu pot sa exprim in cuvinte ce frumos este acest fic... ;x Vai adu repejor nextu` ca mor. E pur si simplu superb. Sasuke zice ''intra'' si Sakura ''Buna dimineata si tie!'' =)) Ce dura a fost faza.. :)) Dar totusi ma intreb Sasori simte ceva pentru Sakura sau sunt doar banuielile mele? Hmm.. Bun ca sa ma lamuresti adu repede nextu. :)) :D Spor la scris, iubita mea! Te si te ... Si sa sti ca te Muuuuult! :X
Ultima editare efectuata de catre •Coffée in Joi 08 Sept 2011, 21:51, editata de 1 ori |
| | | JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| | | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| | | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Joi 08 Sept 2011, 22:47 | |
| Mai iubire, acum te intreb eu pe tine... De ce nu mi-ai zis de next? :-wOf, of, ce ma fac eu cu tine? :))Oricum, vad ca lucrurile merg inainte...Astept cu nerabdare nextul...Spor la scris si multe idei...Te-am pupacit dulce... choco^^ |
| | | KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Dum 11 Sept 2011, 13:39 | |
| |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Dum 11 Sept 2011, 13:49 | |
| Foarte frumos next A fost fantastic <3 Mi-a placut si imi place acest fic Repejor cu next |
| | | Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Lun 12 Sept 2011, 00:25 | |
| Hey Layla , ce s-a intamplat cu nextul ? Cand vine ? |
| | | Layla Legend
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Mar 13 Sept 2011, 23:36 | |
| Hey hey dragele mele. Pai am venit sa va spun caci capitolul va mai astepta. Avand in vedere ca a inceput scoala,nu stiu cum ma va ajuta timpul, insa va promit caci cu proxima ocazie in care am timp, va aduc next-ul si va voi anunta pe toti cei care ati comentat mai sus. Scuzati-ma ca va fac sa asteptati, si sper ca asta sa nu va impedice sa imi cititi fic-ul in continuare, insa scoala aceasta tocmai a inceput si am intrat contra cronometru iar.
Va pup dulce si va multumesc pentru ca ati comentat pana acum si pentru ca imi citit fic-ul. Specual pentru voi, incerc sa aduc next-ul cat mai repede. |
| | | Choco. Sensei
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Joi 15 Sept 2011, 21:32 | |
| Sa-l pui da?Sa nu ma lasi pre mult in suspans da? :)) Astept cu nerabdare..Te-am pupacit dulce.. choco^^ |
| | | KatKathleen Jōnin
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Lun 19 Sept 2011, 09:58 | |
| |
| | | Layla Legend
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Dum 25 Sept 2011, 00:45 | |
| Capitolul 6: Aceasta isi lua bagajul alergand catre masina, Sasuke urmandu-i exemplul.
Tremura de frig, buzele invinetindu-i-se. Era sigura ca daca nu lua niste pastile si un ceai cald, se va pricopsi cu o raceala neplacuta. Linistea domnea in masina. Nimeni nu scotea un sunet, parca fiindu-le frica de ceva.In scurt timp aceasta opri in fata unei vile mari si frumoase. Usa i se deschise rozaliei, in fata ei stand roscatul, asemeni unui cavaler. - Bonsoir, ma cherie. - Buna Sasori. Ai ramas acelasi, ii spuse aceasta rece, afisand un zambet nonsalant.
Iesi din masina, urmata indeaproape de brunet, ce nu se simtea deloc in rangul sau. Era intr-o alta lume, mult prea diferita de cea din care provenea el. Intrara impreuna in vila, condusi de roscat. Bagajele au fost duse in dormitorul lor. Acestia urcara pe scari, fiind condusi catre camera. Sakura deschise usa, observand o camera frumos mobilata. Un pat matrimonial cu lenjerie rosie de matase, camera, avand o culoare de alb, cu diferite desene negre, iar pe jos, laminate. Intre ele era o scara ce ducea intr-un micut living, cu o canapea rosie, in fata acesteia stand o masuta. Aceasta se opri, dupa care ii spuse lui Sasori:
- Vreau ca Sasuke sa doarma in camera asta, cu mine, pentru a ma asigura. Va dormi pe canapea, pe o saltea, sau oriunde, insa in camera asta sa fie.
Tanarul aproba din cap, indeplinindu-i dorinta. Isi aranjase bagajele, schimbandu-se intr-o fusta albastra si o camasa alba, coborand la parter. Acolo era o mini petrecere, toti prietenii tanarului se aflau acolo, culmea era ca Sasuke state ape o canapea, vorbind cu un tanar. Sakura se duse gratioasa catre canapea, asezandu-se langa cei doi:
- Va pot tine companie, intreba ea dulce.
Blondul era fermecat de frumusetea ei. Ochii albastrii ai tanarului o analizau, ochii sclipindu-i. In spatele sau aparu Sasori, adresandu-i-se blondului:
- Naruto, nu te mai uita insistent, caci nu este frumos. Sakura iarta-l, insa vad ca s-a cam pierdut. El este Naruto, un bun prieten de al meu.
Blondul isi scutura capul. privind-o inca o data, dupa care ii pupa mana galant:
- O placer, scumpa domnisioara. - Placerea este de partea mea, adauga rozalia zambind gingas.
Se putea observa foarte repede, cat de fermecat erau toti de ea, cum totul se invartea in jurul ei. Era admirata, dorita si iubita, insa nici nu ii pasa:
- Cred ca este o adevara placere sa ai toti barbatii la picioare si sa vezi cum totul se invarte in jurul tau, insa sa nu le acorzi atentia, ii spuse Sauske la ureche, dupa care iesi din incapere, indreptandu-se catre balcon.
Ramase stupefiata, nestiind ce sa faca. Desi era o adevara placere sa vada cum totul se invarte in jurul ei, nu dorea sa accepte ca este adevarat. Se ridica rapid de pe canapea, indreptandu-se cate el:
- Si de ce crezi tu asta?,il intreba aceasta zambind fortat, - Nu stiu de ce cred, insa nici macar asta nu te face fericita. Acelasi zambet fals, pe care il afisezi mereu, si pe care toti il considera fermecator. Si ca vezi, totul se invarte in jurul tau, insa nici macar asta nu conteaza. Nimic nu te face fericita, spuse el, meditand. - Nu este adevarat!, tipa Sakura la el, nestiind cum sa mai reactioneze. - Aaa, nu? Atunci spune-mi tu un lucru care te face sa zambesti cu adevarat?, adauga acesta ganditor. - Pai…Nu prea stiu, continua rozalia lasand privirea in jos, nervii si tristetea acaparand-o. - Asa ma gandeam si eu, incheie tanarul privind-o trist.
Se indrepta catre ea, ridicandu-I chipul cu un deget. Nu o vazuse niciodata asa. Nu trecuse niciodata de calmul ei de fier. Parea ca nimic nu o poate atinge. Desi era constient ca nu ar fi trebuit sa se bucure, era fericit ca ea se simtea asa. Putea spera ca sufletul ei nu murise, ca sentimentele ei nu inghetasera de tot, desi nu stia de ce ii pasa, insticntul era mult mai puternic ca si el. Ii prinse mana in a lui, strangand-o. O duse catre inima lui, in asa fel incat ea sa ii simta bataile inimi. Era fascinate de acest lucru, desi nu era ceva anormal. Poate pentru ca acest gest avea o incarcatura emotional deosebita, ceva ce ea nu era capabila sa simta normal. Isi trase mana rapid, luand-o la fuga pe scari. Intra in baie incuiandu-se dupa care se aseza pe covorasul pufos de acolo. Se intinse, deschizand calea, emotilor, amintirilor si sentimnentelor.Usor,usor adormi, nestiind ce va face in continuare. Sasuke era foarte agitat, caci rozalia nu raspundea. Nu o credea capabila sa faca vreo prostie cu viata ei, insa nu stia ce patise. Cobora jos, rugandu-l pe Sasori sa ia cheia de rezerva sis a descuie usa de la baie, caci Sakura nu ii raspunde. Acesta o lua la fuga pe holuri, intrand in camera angajatilor. Lua o cheie de acolo, uracand rapid. Deschise usa, brunetul intrand inauntru. O vazu pe tanara zacand pe jos. Se prabusi langa ea, intorcand-o cu fata la el. Ii lua pulsul analizand-o.
- Ce a patit?,intreba Sasori alarmat. - Cred ca a luat-o somnu, adauga acesta usurat.
O lua in brate, ducand-o in pat. Puse un cearsaf pe ea, punandu-se langa ea si privind-o.
- Raman eu aici. Daca se intampla ceva, vin la tine, ii spuse Sasuke pentru a-l linisti.
Roscatul aproba din cap, iesind din incapere. Sasuke o privea pe fata, neintelegand ce este in capul si in inima sa…
___________________________________________ Scuzele mele ca a venit asa de tarziua insa timpul nu prea ma ajuta. Capitolul nu este corectat, asa ca va rog sa scuzati greselile de tastare. Va pup si sper sa va placa! Capitolul este special pentru cei ce mi-au astepctat next-ul si pentru cei ce il citesc si le place!! VA multumesc pentru comentarii si pentur ca cititi!
|
| | | Choco. Sensei
| | | | KatKathleen Jōnin
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Dum 25 Sept 2011, 09:43 | |
| |
| | | Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Dum 25 Sept 2011, 16:08 | |
| Il adooooooor, este genial. Mi-a placut la nebunie. Si vai, ce dulce poate fii Sasuke, adica ku este ca in toate ficurile, rece, nesimtiti, indiferent .... Asta imi place cel mai mult la ficul tau. Deci adu nextul repejor, mor de nerabdare sa vad ce ce va intampla in continuare. Pupici dulci si multa inspiratie P.S: Sa mă anunti si pe mine când pui nextul te rog mult de tot. |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Dum 25 Sept 2011, 16:45 | |
| Omg iubire!! Deci, in primul rand iti mutlumesc pentru ca m`ai anuntat Soo, continuarea este superba si ma bucur ca ai scris`o. A meritat asteptarea :x Pai, ce pot zice? Capitolul mi`a placut enorm de mult, mai ales momentul dintre Sasuke si Sakura de pe balcon. Hai cu nextuletzul! Losty te kiiisss! |
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Dum 25 Sept 2011, 18:37 | |
| Iubiiire , scrii asa de miunat ! Si eu vreau un baiat ca sasukee Da Sakuu asta Nu stie sa se foloseasca de ceva :))) Adu nextuuul !
Ultima editare efectuata de catre Caρρυccιησ ♥ in Sam 05 Noi 2011, 10:15, editata de 1 ori |
| Subiect: Re: Fulfil my desire! Dum 25 Sept 2011, 18:46 | |
| Mama Miaa Ce minunat Ce grijuliu e Sasukee Doamne ce`i iubesc eu pe astia doi . Nu am cuvinte pt ficul tau splendid Vreau Nextt beiib ! Te dulce ca o savarina ! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fulfil my desire! | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|