Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Just Not Enough Mar 27 Dec 2011, 20:10 | |
| Buna scumpo, imi pare rau ca nu am mai comentat de ceva timp, insa pur si simplu am uitat.. :-" Oricum, imi place enorm ficul tau si desi nu pot spune ca este perfect, reusesti sa transmiti sentimente si emotii, felicitari! Chiar imi place cum evolueaza actiunea si sunt curioasa sa vad ce se va mai intampla, asa ca sper ca vei posta nextul cat de curand. Spor la scris si multe idei in continuare. Te-am pupacit dulce.. |
|
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Just Not Enough Mar 27 Dec 2011, 21:13 | |
| |
|
:*~♥Kazu~♥:* Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Prin Germania in lumea perversilor=)) Nr. mesaje : 10 Puncte : 12 Reputatie : 0 Hobby-uri : Sefa fabrici de XoXo Stare de spirit : In culmea fericiri.
| Subiect: Re: Just Not Enough Mar 27 Dec 2011, 21:20 | |
| waw deci iti ador ficu daca nu faci next mai repede cred ca mor. Si mama ce imi vine s ao strang pe roscata aia de gattt si sa o dau de toti pereti iar pe ino sa o ingorp de vie pe fundul oceanului=)) |
|
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Just Not Enough Mar 20 Mar 2012, 16:06 | |
| hei , imi plac continuarile ,
tine-o tot asa ,
sper sa ma anunti si pe mine de next ,
bafta si pupici |
|
miahara_chan Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe undeva pe aici....cred acebook : https://www.facebook.com/acsinte.mihaela Nr. mesaje : 37 Puncte : 40 Reputatie : 1 Hobby-uri : desenul,iesitul cu prietenii si bineinteles vizionarea de animeuri si sa citesc fan ficuri Stare de spirit : nici rea nici buna ceva intre cele doua si pe langa
| Subiect: Re: Just Not Enough Mar 20 Mar 2012, 18:06 | |
| ceeeeeeeeeeeeeeeee fain eeeeee deabea astept sa citesc nextu.saraka sakura ce trebuie sa indure da bn macar ca nu a facut prostiasa renunte la puterile ei de vampir. |
|
D3In 3Ng3L Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : peste tot dar niciunde Nr. mesaje : 33 Puncte : 33 Reputatie : 0 Hobby-uri : mai multe Stare de spirit : intotdeauna perversa
| Subiect: Re: Just Not Enough Dum 15 Apr 2012, 17:17 | |
| Hey..m-am gandit sa trec si yo pe aici si tin sa te anunt ca ficul tau e absolut WOW!!1 Deci n-am cuvinte. E absolut genial!!!!! Abia astept NEXTU!!!Sper sa-l pui repede pwp dooolce |
|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Just Not Enough Vin 27 Iul 2012, 17:53 | |
| Fic inchis pentru inactivitate.
Merge la >> Fan Ficuri blocate. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Just Not Enough | |
| |
|