| Insetat de razbunare [ +16 ] | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Theiana. Special Jōnin
Sex : Localizare : - Nr. mesaje : 1559 Puncte : 1815 Reputatie : 136
| |
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: Insetat de razbunare [ +16 ] Mier 25 Iul 2012, 00:16 | |
| :| :| :| :| BEST FIC! Am zis! Dar nu-mi place suspansul asta :-L Nu dorm noaptea din cauza lui :)) Sooo , succes la tastat si sa aduci nextul cta mia repede , ok? See you next time |
|
| |
FloareDeCires Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 91 Puncte : 101 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Insetat de razbunare [ +16 ] Joi 26 Iul 2012, 20:29 | |
| |
|
| |
† Sakku † Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Infern. Nr. mesaje : 186 Puncte : 203 Reputatie : 5 Hobby-uri : NARUTO. Stare de spirit : Sadica >:)
| Subiect: Re: Insetat de razbunare [ +16 ] Vin 27 Iul 2012, 03:27 | |
| Hei ! Deci e superb ficul tau . Il ador , cred ca m-am indragostit de felul tau de a scrie si de imaginatia ta care continua sa ma uimeasca :)) . [ wow , suna ciudat =)) . In fine .. Deci mor de la atata SUSPANS , urasc suspansul , deci se subintelege ca vreau next cat mai repede posibil :o3 .Te looooooog ultra ftumos sa bagi nextu' cat mai repede posibil ca mor si nu vrei sa mor :)) cate bantui =)): . Cat despre Madara , mai avea putin si imi exploda capu ' cand citeam si vedeam cate prostii si cat de crud poate sa fie bosorogu' asta . Doamne =)): am ramas cu gura cascata cand am vazut ca asta e obsedat dupa Sakura :)): , esti geniala si originala , cat despre relatia cu Sakura si Naruto e chiar tare dar si ciudat intr-un fel , eu fiind obisnuita cu NaruHina si SasuSaku :)): si din anime-uri si din numeroasele ficuri citite .[ inca o dovada ca esti cat se poate de originala ] . Ma rog , sa nu ma abat de la subiect , fa ceva ca Sasuke sa numai sufere atat si sa fie impreuna cu Sakura , a daa si sa o mai imblanzeasca putin ca am observat :)): ca e cam perversa si ii cam place viata , ca sa zic asa =)): . Si cat despre fosila de Madara , perversu' ala as vrea sa moara in cele mai dureroasa chinuri posibile :> . A da si inca ceva , imi place si partea in care Itachi e un frate asa bun si ca nu el si-a omorat parintii , chiar imi place modul tau de a gandi si sper din tot sufletul ca Madara asta sa dispara din peisaj . Ei bine am comentat pentru tot ficu' pana in acest punct =)): ca sa ma revansez o sa comentez la toate capitolele de acum in colo . Bafta la tastat si idei cat mai multe Hai cu nextu ' :X . Addry te pupaceste ! Ja Ne ! |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Insetat de razbunare [ +16 ] Sam 28 Iul 2012, 15:56 | |
| buna ,
pffff..... n-au nevoie de prietene , au nevoie de prietene , baietii astia sunt asa de indecisi, ba iubesc , ba nu iubesc ba au fete in inima lor , ba nu le au , nu-i mai inteleg deloc , si sakura e un "ingeras" de zile mari , pacat ca sunt asa de tonti ca sa nu vada ca se iubesc , anunta-ma de next , zuzu te pupaceste |
|
| |
zoey.angel Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Dambovita Nr. mesaje : 217 Puncte : 243 Reputatie : 10 Hobby-uri : Muzica, Cititul si Distractia:)) Stare de spirit : Excelent:D
| Subiect: Re: Insetat de razbunare [ +16 ] Vin 17 Aug 2012, 13:35 | |
| super tare imi place ficul si mai ales suspansul:)) vreau sas tiu ce ii spune.....:) asa ca hai repid cu nextul |
|
| |
Komykomery Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Giurgiu acebook : Komy Komery Nr. mesaje : 83 Puncte : 99 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Insetat de razbunare [ +16 ] Vin 17 Aug 2012, 19:57 | |
| Aoleu...nu mai pot...am citit ficul si am ajus la curent....iti dau pe el 11+. Si inca ceva...baga nextu` ca moor...aoleu...moor... DECI PUNE NEXTU` |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Insetat de razbunare [ +16 ] Mar 06 Noi 2012, 19:55 | |
| Fic blocat pentru incativitate ( 17 Aug- 17 Oct) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Insetat de razbunare [ +16 ] | |
| |
|
| |
| Insetat de razbunare [ +16 ] | |
|