| Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Aimi Genin
Nr. mesaje : 72 Puncte : 99 Reputatie : 15
| Subiect: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Lun 09 Aug 2010, 18:06 | |
| Din momentele (destul de putine) cu ei doi...ce v-a impresionat? Pe mine m-a impresionat in original, daca mai stiti la examenul chunnin cand Sasuke s-a transformat si a zis: - Sakura cine te-a ranit? Stii...se intelege ceva Faptul ca totusi, ii pasa de ea. Mai ales ca dupaia i-a rupt bratele lui ala x_x si apoi cand a venit Sakura si l-a imbratisat: -Opreste-te. Vai, mi-a placut mult faza aia Voua v-a placut? Ce faze v-au mai placut? |
|
| |
ailed962 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Ziua onomastica 9/septembrie Nr. mesaje : 217 Puncte : 239 Reputatie : 17 Hobby-uri : multe am Stare de spirit : ....dezamagita......
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Joi 19 Aug 2010, 21:08 | |
| |
|
| |
mela Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Brasov acebook : https://www.facebook.com/melymela20?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 162 Puncte : 185 Reputatie : 5 Hobby-uri : dans,muzica,ficuri,anime,filme... Stare de spirit : fericiitaaaa!!!!!:X
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Sam 04 Sept 2010, 19:11 | |
| probabil ca i-a multumit ca i-a amintit ceea ce au facut si ca a fost alaturi de el cine stie...... |
|
| |
Biscuu` Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bolintin deal - aproape de bucuresti :P Nr. mesaje : 383 Puncte : 483 Reputatie : 40 Hobby-uri : sa desenez,scoala,net,:D:D Stare de spirit : mereu cu zambetul pe buze!!!
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Vin 10 Sept 2010, 14:48 | |
| ce moment frumos |
|
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Vin 10 Sept 2010, 14:49 | |
| |
|
| |
big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Dum 21 Noi 2010, 02:02 | |
| Din momentele (destul de putine) cu ei doi...ce v-a impresionat? Pe mine m-a impresionat in original, daca mai stiti la examenul chunnin think cand Sasuke s-a transformat si a zis: - Sakura cine te-a ranit? Stii...se intelege ceva in love in love Faptul ca totusi, ii pasa de ea. Mai ales ca dupaia i-a rupt bratele lui ala x_x si apoi cand a venit Sakura si l-a imbratisat: -Opreste-te. ps:da am inceput sa plang |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Dum 30 Ian 2011, 14:26 | |
| Daa deci cele 2 s-au zis :>:D<: Mie mi-a placut cand a luat-o Garra pe Sakura,si Sasuke vroia sa o salveze impreuna cu Naruto,iar cand Garra i-a dat drumul Sasuke a prins-o si a lasat-o cu cainele ala,dar nu inainte de a o privi lung A fost fruumosss |
|
| |
Maia Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Zona fara frica ! Nr. mesaje : 36 Puncte : 47 Reputatie : 0 Stare de spirit : :x
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Joi 03 Mar 2011, 12:08 | |
| Daca a fost trist mi-a placut cand a plecat sasuke si sakura i-a zis ca il iubeste si chestii de genu , iar el i-a zis - multumesc ! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Joi 03 Mar 2011, 17:45 | |
| Toate momentele astea sunt fooooarte frumoase. Mai sunt cateva: In episodul 105 daca nu ma insel, cand Sasuke a cazut de pe un pod si Sakura a sarit dupa el...eh, frumoooos. Sau in original, la examnelul Chunin, dupa ce Sakura l-a luat in brate, Sasuke se uita asa frumos la ea, cand stateau ei singuri pe iarba... Si cand Sakura s-a ridicat s-a dus si el repede, repejor dupa ea. Mai vazusem eu niste scene, bine ca au fost scurte dar pentru mine au contat, pentru ochii mei ca de vultur. Hmm, dupa ce s-a luptat Kakashi cu Zabuza, cand a murit Haku arata cateva secunde ca Sakura se sprijina se Sasuke: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Pe parcurs mai vazusem cateva, daca imi amintesc care erau va zic |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Joi 03 Mar 2011, 18:00 | |
| Crys si mie mia placut muult partea aia:X |
|
| |
~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Vin 25 Mar 2011, 10:53 | |
| Sau cand in shippuden Sakura,Naruto,Sai si celalalt care ii tinea locul lui Kakashi au ajuns in ascunzatoare si Sakura il privea melancolica si cand a inceput lupta desi isi dorea sa isi ajute coechipierii nu dorea sa ii faca rau lui Sasuke.... |
|
| |
ada Genin
Sex : Localizare : Undeva in intuneric Nr. mesaje : 173 Puncte : 182 Reputatie : 5 Stare de spirit : Mda...
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Dum 10 Apr 2011, 13:40 | |
| Idem!! Cel mai mult mia placut faza de la examenul ala....cand sa transformat sasuke.. si a intrbat'o pe sakura cine a ranito..uuu ce mai mia placutt....si mai este parte aia cand se transforma garra....si o prinde pe sakura....si cand ii da drumu saskue o prinde uuu ce frumos Hi hi Hi
Ultima editare efectuata de catre ada in Mier 16 Noi 2011, 19:39, editata de 1 ori |
|
| |
Tudor. Genin
Sex : Localizare : Unde vreau ;x Nr. mesaje : 171 Puncte : 185 Reputatie : 5 Hobby-uri : Compun versuri,Liceu..Muzica..pnm Stare de spirit : Imi traiesc viata la maxim :x
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Mar 19 Apr 2011, 01:49 | |
| Cel mai mult ma impresionat Sakura...cand a ia zis lu naruto sa-l aduca inapoi e sasuke plangand PRIMA SERIE . |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Mar 19 Apr 2011, 09:57 | |
| Si mie mi-a placut faza spusa de Aimi ,dar mi-a placut si cea in care a lasat-ope banca plangand |
|
| |
Nyko Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lost in Paradise Nr. mesaje : 101 Puncte : 106 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Sam 28 Mai 2011, 19:49 | |
| Am plans cand a plecat Sasuke. Nu am mai putut rezista si am inceput sa plang. Sau in Naruto shippuden parca in episodul 203, cand sakura s-a dus dupa Sasuke ( cica sa.l omoare), si cand la vazut i-a zis ca vrea sa se alature lui. Am ramas socata. |
|
| |
pisicuta.lady Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : la capatul infernului Nr. mesaje : 27 Puncte : 39 Reputatie : 3 Hobby-uri : plimbari Stare de spirit : smile and cool
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Joi 16 Iun 2011, 05:51 | |
| Mie mia placut cel mai mult cand sasuke a cazut de pe un pod si sakura sa aruncat dupa el, faza asta am vazuto si eu la fel ca Crystal,tot in episodul 105 sau atunci in misiunea aia cand lau omorat pe Zabuza,cand Sakura a crezut ca a murit Sasuke si a inceput sa planga |
|
| |
killerbunny Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : printre stele Nr. mesaje : 95 Puncte : 119 Reputatie : 3 Hobby-uri : Muzica Stare de spirit : buna dar nebuna
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Dum 26 Iun 2011, 16:53 | |
| Mie mia placut cand Sasuke a cazut de pe pod,si atunci cand Sasuke a fost ranit de Haku si Sakura plangea pentru ca il credea mort. |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Joi 28 Iul 2011, 16:44 | |
| |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Vin 29 Iul 2011, 20:17 | |
| Au fost multe chestii dragutze intre ei....Se vede clar ca Sakura chiar il iubeste pe Sasuke...si nu stiu de ce, dar am impresia ca nici el n-o uraste....Episodul 109 a fost cel mai trist...Cand l-am vazut prima data nu m-am putut opri din plans...Cei doi se potrivesc de minune si cred ca ar trebui sa fie impreuna... |
|
| |
ayumidulcik Academy Student
Sex : Varsta : 26 Nr. mesaje : 19 Puncte : 26 Reputatie : 3 Hobby-uri : Cant, dansez shi citesc ficuri SASUSAKU! Stare de spirit : happy!
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Dum 31 Iul 2011, 10:55 | |
| Mie mia placut cand Sakura il credea mort pe Sasuke, pe Taramul Valurilor. Sau cand sa transformat Gaara si Sasuke ia zis lui Naruto ca trebuie so salveze pe Sakura chiar cu pretul vietii, plus cele pe care deja leati zis si unele pe care nu le mai stiu. Cand a parasit Sasuke satul am inceput sa plang si nu m-am mai oprit pana nu mi-am amintit ep cu chipul real al lui Kakashi. Am plans si cand Sakura la implorat pe Naruto sa il aduca inapoi pe Sasuke. Ce trist!!!! Dar tot cred ca mai exista sperante! Sunt atat de draguti impreuna! Stiu ca vorbesc mult, dar ii iubesc pe SASUSAKU!!!!!! Mai vorbim!
Ultima editare efectuata de catre ayumidulcik in Dum 31 Iul 2011, 11:00, editata de 1 ori |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Joi 04 Aug 2011, 11:35 | |
| |
|
| |
MonsterCrew Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Piatra Neamt Nr. mesaje : 2 Puncte : 4 Reputatie : 0 Hobby-uri : Metin2 si altele... Stare de spirit : Sunt happy si cool!!!
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Dum 14 Aug 2011, 13:49 | |
| |
|
| |
Dariena Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Taramul Viselor Nr. mesaje : 9 Puncte : 10 Reputatie : 1 Hobby-uri : Volley Stare de spirit : NU-I DORESC LA NIMENEA ...O SINGURATAE CA A MEA...MII TRIST SI AM UN GOL IN SUFLET...CE MA CHINUIE MEREU...SI-MI AMINTESC CA-S SINGURA MEREU!!!
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Mar 30 Aug 2011, 17:55 | |
| au fost intradevar putine faze cu ei doi impreuna ...dar toate au contat...mie mi-au placut...mmmm....atunci cand orochimarul i-a pus semnul si sasuke s-a trezit ingrijorat in primul rand de sakura...a ce moment frumos si a mai fost frumos atunci cu zabuza,doamne atunci eu chiar am crezut ca sasuke murise si am plans odata cu sakura ][img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/img] |
|
| |
anime^_^sweet Academy Student
Sex : Varsta : 26 Nr. mesaje : 13 Puncte : 18 Reputatie : 0 Stare de spirit : be happy
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Lun 05 Sept 2011, 23:21 | |
| mie mia placut atunci cand s-a terminat a doua parte a examenelor stiti cand cei trei au pasit in sala aceea mare si sasuke se sprijinea de umarul sakurei!! le statea asa bine impreuna!! |
|
| |
Miky Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : prin lumea mea Nr. mesaje : 267 Puncte : 338 Reputatie : 15 Stare de spirit : plina de viata
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Sam 01 Oct 2011, 11:16 | |
| mi-e mi-a placut faza cu Orochimaru cand s-au intalnit prima data, si aceea cand Sasuke pleaca saraca Sakura sper sa fie impreuna. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat | |
| |
|
| |
| Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat | |
|