| Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
BUBULINA Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : In porbagajul tau!!:)) acebook : N-am si nici nu vreau!:) ;) Nr. mesaje : 27 Puncte : 37 Reputatie : 0 Hobby-uri : dans Stare de spirit : Curajul inseamna sa fii singurul care stie ca iti este frica
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Mar 03 Sept 2013, 15:31 | |
| |
|
| |
Alyx99 Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Battlefield acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 29 Puncte : 39 Reputatie : 4 Hobby-uri : Hobbyurile mele sunt desenul , crearea de amv-uri si scrisul. Stare de spirit : Happy!
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Mier 04 Sept 2013, 23:25 | |
| Toate de mai sus sunt speciale . Din fillerele din Shippuden imi place mult episodul 179 , cand Naruto ii reproseaza lui Sasuke ca a suparat-o pe Sakura si apoi el a spus "hmpf' si si-a intors capul trist. Awww SasuSaku <3 ! |
|
| |
alexandra123456789 Academy Student
Sex : Localizare : galati acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 5 Puncte : 5 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Vin 11 Oct 2013, 22:17 | |
| mie mia placut dintr-un film cand sasuke sa intors si era cu sakura si au fost atcati de un ninja vanator de femei ninja si sasuke a zis ca o va proteja cu pretul vietii si chiar as a fost cand sasuke era foarte ranit el tot se lupta ca sa o apere pe sakura si la si invins pe vanator iar apoi sakura ia vindecat ranile lui sasuke si ia multumit si apoi sasuke sa apropiat de ea sii a sarutato:X: |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Sam 22 Feb 2014, 23:49 | |
| Sunt destule momente care iti dau sperante insa pentru asta sunt facute. Doar dau sperante false. |
|
| |
Katherine Miller Genin
Sex : Varsta : 104 Localizare : nicăieri. Nr. mesaje : 464 Puncte : 562 Reputatie : 34
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Vin 28 Feb 2014, 22:54 | |
| - alexandra123456789 a scris:
- mie mia placut dintr-un film cand sasuke sa intors si era cu sakura si au fost atcati de un ninja vanator de femei ninja si sasuke a zis ca o va proteja cu pretul vietii si chiar as a fost cand sasuke era foarte ranit el tot se lupta ca sa o apere pe sakura si la si invins pe vanator iar apoi sakura ia vindecat ranile lui sasuke si ia multumit si apoi sasuke sa apropiat de ea sii a sarutato:X:
Cum se numea filmul ?? |
|
| |
Gareda Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : ---- acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 6 Puncte : 6 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Lun 14 Apr 2014, 23:45 | |
| Nu este niciun film in care s-o fi sarutat lol Sunt multe momente care mi-au placut: -La examenul chunin, cand Sasuke o intreaba cine i-a facut rau. -Dupa ce i-a rupt mainile unuia din acei ninja ai satului sunet, Sakura il imbratiseaza spunandu-i sa se opreasca si acesta o asculta. -Sasuke, cand sa paraseasca satul, Sakura ii marturiseste sentimentele iar la sfarsit ii multumeste. -Cand cade Sakura din copac iar Sasuke o prinde, uitandu-se la ea lung, dupa care ii spune lui Pakkun sa aiba grija de ea. -Cand Sakura crede ca Sasuke e mort, plange langa el dupa care o aude si se trezeste. -La al 2-lea examen chunin cand Sakura voia sa le spuna despre semnul lui Sasuke, acesta o prinde de mana, spunandu-i ca nu e treaba ei doar pentru a nu-si face griji pentru el. etc ~Cam toate momentele cu ei :D |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Sam 26 Apr 2014, 16:09 | |
| Faze ce mi-au placut? Pai.. doar acelea in care a salvat-o atat. |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Joi 14 Aug 2014, 00:37 | |
| Am revazut filmul 1.. How cute :o3 [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Dum 26 Oct 2014, 17:49 | |
| Momentele astea doua cred ca sunt ramase in istorie. In plus, sunt singurele in care Sasuke pare cu adevarat "conectat" cu Sakura, din punctul meu de vedere. Dar daca ar fi sa aleg dintre ele, l-as alege pe al doilea, cel din shippuden, manga no. 685.[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat | |
| |
|
| |
| Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat | |
|