| Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Teo.Dora Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Stefanestii de Arges Nr. mesaje : 111 Puncte : 119 Reputatie : 10 Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr. Stare de spirit : visatoare
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Joi 13 Oct 2011, 17:55 | |
| da mi-au placut toate :X ce vremuri :X dar mie mi-a mai placut faza ai in sezonul 1 cand Oro i-a pus semnul blestemat si Sasuke s-a sprijinit de Sakura de dure , el fiind la pieptul ei :X:X
Iubesc cuplul SASUSAKU :X
|
|
| |
Klau Genin
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 228 Puncte : 229 Reputatie : 13 Hobby-uri : Obscur.. Stare de spirit : Pasesc in eterul umed visand in intuneric..
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Joi 13 Oct 2011, 18:48 | |
| |
|
| |
kristen Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic. Nr. mesaje : 243 Puncte : 264 Reputatie : 10 Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking, Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Joi 20 Oct 2011, 22:53 | |
| Momentele care m-au impresionat au fost: atunci la examenul chunin cand Sasuke o intrebat-o cine i-a taiat parul si ea a zis sa se opreasca, ATUNCI CAND SASUKE A PLECAT DIN SAT, IAR SAKURA S-A DEZLANTUIT SI I-A SPUS TOATE SENTIMENTELE PE CARE LE ARE FATA DE EL. APOI EL S-A DUS IN SPATELE EI SI I-A ZIS: ,,Sakura, multumesc!" si atunci cand Sasuke era pre moarte si Sakura a plans, iar el s-a trezit si a zis ,, Ma strivesti! " [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Haruka Kanata Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : In lumea Anime Nr. mesaje : 6 Puncte : 12 Reputatie : 2 Hobby-uri : multe si distractive Stare de spirit : happy............si in stare de orice ^.^
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Dum 23 Oct 2011, 00:27 | |
| Ei bine, fazele care mi-au placut au fost si cele spuse de kristen dar si cea cand Itachi s-a dus dupa Naruto si Sasuke a venit la Sakura s-o intrebe unde este Naruto iar sa Sakura nu stiu de ce s-a impiedicat si apoi daca ati observat cum o privea Sasuke [b] |
|
| |
kristen Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic. Nr. mesaje : 243 Puncte : 264 Reputatie : 10 Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking, Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Dum 23 Oct 2011, 22:32 | |
| - Haruka Kanata a scris:
- Ei bine, fazele care mi-au placut au fost si cele spuse de kristen dar si cea cand Itachi s-a dus dupa Naruto si Sasuke a venit la Sakura s-o intrebe unde este Naruto iar sa Sakura nu stiu de ce s-a impiedicat si apoi daca ati observat cum o privea Sasuke [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[b]Wow! Da? Eu nu stiu faza asta! Care este episodul? Sin Shipuunden? Nu prea imi aduc aminte. |
|
| |
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| |
| |
Byanka ac33asi Academy Student
Nr. mesaje : 7 Puncte : 8 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Lun 02 Ian 2012, 02:04 | |
| au fost multe momente frumoase intrre Sasuke si Sakura,unele scurte ,altele lungi ,dar impresionante.Asaa:Cel mai mult mi-a placut cand: 1.examenul chunnin el a intrebat-o cine a batut-o sau cine i-a facut asta.(arata ca ii pasa) 2.cand a prins-o in brate cand Gaara i-a dat drumul el vroia cu orice pret sa o salveze,iar dupa ce a salvat-o ii tinea mana langa fata si o privea. 3.cand a fost prima misune si au fost primii atacatori Sasuke i-a batut iar cand cineva dintre atacattori vedea spre Sakura el s-a bagat in fata ei ca sa o apere. 4.sau cand toot in timpul examenului chunnin inainte sa il muste Orochimaru dee gat ,el(orochimaru)a facut ceva ce nu se mai putea misca el si sakura,,si ce kunaiul venea spre el,,Sasuke si-a bagta unul in picior si a slavat-o repede si pe sakura. Au fost cand si Sakura l-a salvat pe sasuke. cand Sasuke se batea nu mai stiu cu cine cred ca in episodul 107 a cazut pe pod ir ea a sarit dupa el...sau tott in prima misiune cand s-a lupat cu Haku Sakura credea ca el a murit si plangea pe el,,,iar el a strigato si i-a spus ca este grea si se uita la ea asa duios.cel mai frumos cand i-a spus ca il iubeste chestie care l-a miscat.SFARSIT |
|
| |
Byanka ac33asi Academy Student
Nr. mesaje : 7 Puncte : 8 Reputatie : 0
| Subiect: http://sasukeandsakura.forumgratuit.ro/search?search_keywords=fani+naruto Lun 02 Ian 2012, 02:08 | |
| |
|
| |
Byanka lary Academy Student
Nr. mesaje : 1 Puncte : 1 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Joi 05 Ian 2012, 22:48 | |
| salut!! in naruto sunt multe faze legate de sasuke si sakura care mi-au placurt mult asa sa incepem: 1.cand la examenul chunnin sasuke a intrebat-o pe sakura cin a ranit-o (asta a aratat ca i-a pasat) 2.cand sakura l-a imbratisat toot la examen ,el a ascultat-o (arata ca el cat de nervos si controlat de furie a potolit-o sakura adica ascultand-o) 3.cand i-a sp lui narut sa osalveze cu orice pret pe ea cannd gaara a luat-o. 4.cand sakura s-a pus in fata lui toot cand gaara venea spre el (sasuke)sa il omoare ea era pregatita sa moara pt el. 5.can el trebuia sa plece din sat ea ii sp ca il iubeste chestie care l-a miscat dar care nu l-a oprit si cand a venit in spatele ei si i-a multumit super tare. 6.cand sasuke s-a lupata cu haku si ea a crezut ca el a murit el a strigat-o cica este grea
7.sau cand mai statea in bratele ei caa il durea muscatura ,defapt semnulde la orochimaru. multe-s DDoamnemai sunt doar ca ma doare mana.
|
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Lun 09 Ian 2012, 15:17 | |
| @ Byanka ac33asi
De ce ai pus acel ''.'' (Punct) intr-un alt mesaj, cand puteai sa dai edit? >.> |
|
| |
Be Unicorn. Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Japonia acebook : Nekko Nr. mesaje : 366 Puncte : 467 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Joi 19 Ian 2012, 17:07 | |
| - Haruka Kanata a scris:
- Ei bine, fazele care mi-au placut au fost si cele spuse de kristen dar si cea cand Itachi s-a dus dupa Naruto si Sasuke a venit la Sakura s-o intrebe unde este Naruto iar sa Sakura nu stiu de ce s-a impiedicat si apoi daca ati observat cum o privea Sasuke [b]
Ce episod e ce episod eee???? |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Mar 31 Ian 2012, 15:55 | |
| Unul din momente care mie personal mi-a placut, a fost cand Sasuke paraseste satul si Sakura incearca sa-l opreasca: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Asta a fost unul dintre momentele care mie mi-au placut, insa care m-au si intristat..:X |
|
| |
ayumi-chan Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : anime world >:D< Nr. mesaje : 308 Puncte : 354 Reputatie : 20 Hobby-uri : Ador să scriu, să compun (ficuri), să citesc cărți: în special cele în gen SF şi cele romantice, să ascult muzică ( melodiile lui Lana Del rey și ale Rihannei sunt preferatele mele) şi am o slăbiciune pentru țările asiatice ( defapt doar Japonia și Coreea de Sud ) Stare de spirit : -.-'
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Sam 03 Mar 2012, 15:00 | |
| sunt putine faze :d dar mi-au placut in mod special la examenul chuunin cand a salvat`o sasuke in timpul luptei cu orochimaru(cand orochimaru a aruncat kunai-urile) :) apoi cand sasuke s-a trezit si primele lui cuvinte au fost "cine ti'a facut asta sakura" si mai e cand sasuke mergea rezemat de sakura din cauza semnului de la orochimaru ..atunci cand au iesit din padure (tot la examenele chuunin) si mai e atunci cand nisipul aruncat de gaara se distrugea si sakura era sa cada..atunci sasuke a salvat`o si a pus-o langa acel caine 8-> privind-o si episodul 109 cand pleaca sasuke..chiar am plans prima data cand am vazut :)) ;x |
|
| |
aisha Academy Student
Sex : Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 3 Puncte : 3 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Sam 10 Mar 2012, 14:38 | |
| |
|
| |
Chrissu-chan :X Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Keep calm and listen Black Veil Brides (+ keep calm and love Andy Biersack ♥) Nr. mesaje : 206 Puncte : 219 Reputatie : 11 Hobby-uri : Plimbari, Animeuri, Ficuri, Desenat, Scris. Stare de spirit : n`aveeem :D
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Lun 16 Apr 2012, 19:46 | |
| |
|
| |
Sex : Varsta : 25 Localizare : Keep calm and listen Black Veil Brides (+ keep calm and love Andy Biersack ♥) Nr. mesaje : 206 Puncte : 219 Reputatie : 11 Hobby-uri : Plimbari, Animeuri, Ficuri, Desenat, Scris. Stare de spirit : n`aveeem :D
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Lun 16 Apr 2012, 19:48 | |
| Cum pun o poza???Sa ma ajute cineva plzz!!! |
|
| |
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Lun 16 Apr 2012, 19:50 | |
| |
|
| |
Violence Vic Chūnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Hell Nr. mesaje : 556 Puncte : 627 Reputatie : 21 Hobby-uri : killin' chillin' Stare de spirit : wanna murder someone
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Joi 07 Iun 2012, 23:26 | |
| mie mia placut faza de la examenul chunnin cand Sasuke a intrebat cine ia facut asta si aproape ca ia rupt bratu lui ala[b][i][u] |
|
| |
Demi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : unde se astepta lumea mai putin Nr. mesaje : 107 Puncte : 121 Reputatie : 10 Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be Stare de spirit : Just fine
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Joi 28 Iun 2012, 22:46 | |
| deci sunt super momentele, dar mie miau placut cel mai mult cele de la examenul chunnin: 1-in padure cand Orochimaru ia pus semnul blestemat lui Sasuke acesta a cazut de durere, iar Sakura a vrut sa-l ajute, iar Sasuke intrun fel sau altul a acceptat (deobicei refuza orice ajutor) 2-cand Sakura ii ia pe amandoi, pe Naruto si pe Sasuke, si se duce sub pomul acela si incearca sa ramana treaza ca sa nu pateasca baietii ceva 3- cand se trezeste Sasuke este condus de ura, iar primul lucru pe care il face este sa o intrebe pe Sakura cine a ranito 4- cand Sakura il opreste pe Sasuke din ai distruge pe atacatori, iar el pur si simplu o asculta 5- cand se indreptau spre turn Sasuke era ajutat de Sakura ca sa poata sa mearga, iar dupa ii multumeste 6- cand se transforma Gaara si vrea sa il omoare pe Sasuke, Sakura se pune in fata lui vrand sal apere 7- cand Sakura a fost prinsa de nisipul lui Gaara si Sasuke i-a spus lui Naruto ca trebuie sa o ajute repede, apoi cand se distruge nisipul Sasuke o ia pe Sakura ca pe o mireasa si o duce langa acel caine, apoi ramane o secunda sa o priveasca
sper ca nu vam plictisit cu vorbaraia mea :-s |
|
| |
ElaKrev Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : nici unde dar peste tot acebook : https://www.facebook.com/ela.cerasela.737 Nr. mesaje : 792 Puncte : 874 Reputatie : 26 Hobby-uri : Tumblr Stare de spirit : foarte buna
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Vin 13 Iul 2012, 22:00 | |
| cand sasuke a plecat si sa intalnit cu sakura si ia multumit si cand ia dat un pumn in spate na lasato pe sakura pe jos o puso pe scaun |
|
| |
ElaKrev Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : nici unde dar peste tot acebook : https://www.facebook.com/ela.cerasela.737 Nr. mesaje : 792 Puncte : 874 Reputatie : 26 Hobby-uri : Tumblr Stare de spirit : foarte buna
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Vin 13 Iul 2012, 22:00 | |
| |
|
| |
SasuSaku2012 Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : braila Nr. mesaje : 20 Puncte : 20 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Dum 15 Iul 2012, 20:59 | |
| |
|
| |
† LoRy † Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ღ In hell ღ Nr. mesaje : 426 Puncte : 476 Reputatie : 24 Hobby-uri : Să'l plimb pe Cerber Stare de spirit : Sadică ψ
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Mier 01 Aug 2012, 10:53 | |
| A fost o faza ,dar fara Sakura:dupa ce Sasuke l-a omorat pe Itachi ,Tobi i-a zis lui ca el este Madara ma rog au mai vorbit ei dupa care(va pun dialogul sa va d-ati ahi voi seama) Tobi: "-acum ce ai de gand sa faci?" Ssuke: "1.sa distrug Konoah si 2. sa-mi restabilesc clanul" SPER CA SE REFERA LA SAKURA CAND ZICE CA VREA SA RESTABILEASCA CLANUL :x kiss kiss
|
|
| |
xDiutzaaaa♥ Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva departeeee :]] Nr. mesaje : 29 Puncte : 38 Reputatie : 3 Stare de spirit : Mai bn de atat nu se poate xD
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Dum 16 Sept 2012, 17:56 | |
| Priviti inca o faza !! Nu stiu daca Sasuke se uita chiar acolo,dar Naruto a rosit putin si in anime se vede ca acolo se uita [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Katherine Miller Genin
Sex : Varsta : 104 Localizare : nicăieri. Nr. mesaje : 464 Puncte : 562 Reputatie : 34
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat Vin 30 Aug 2013, 16:57 | |
| Da da, a fost un momet superb in padurea aia |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat | |
| |
|
| |
| Anumite faze cu Sakura si Sasuke care v-au impresionat | |
|