Buna Buna ma revenit cu un nou banc, ma cam plictiseam in casa si am zis de ce nu... oricum nu am ce face (hehe)
Bun venit la emisiunea Hentai for every one, prezentata de Sasuke sexosu anului, si Naruto ibecilul de langa Sasuke.
Naruto scarpinandu.se in nas: da? ce unde? ce am inceput?
Sasuke: da bah am inceput fi si tu atent
Naruto: Oda da da? cum ce? ce sa zic? da ce se intampla ca m.am incurcat?
Sasuke: suntem in direct.
Naruto: direct? ce direct?aaaaa am intrat in direct!!!!!!
Sasuke:aaaaa, da bah bou cu basca!!!!!
Naruto: Pai si ce trebuie sa zic!!!!
Sasuke: Ce zici tu mereu!!!!
Naruto: aaaaa!!! gata stiu. Sasuke daca iti faci la** mai esti virgin?
Sasuke: nu aia mah!!!
Naruto: AAAAA!!!! gata stiu. Sasuke de unde vin copii!!!!
Sasuke: Nici aia mah!!!!
Naruto: Atunci eu m.am pierdut...
Sasuke: Doamne iarta.ma si pazestema,mai bine cu cocosatul de la notre dame decat cu asta.
Naruto: ce unde? cum? m.am pierdut iar, stai unde ma aflu? de ce sunt aici? sunt confuz...
Sasuke: Naruto hai sa ne jucam ceva, orice zic eu tu zici "da" ok?
Naruto: joculeteeee!!!!!! ieee!!!! da da vreau vreau!!!!
Sasuke: Bun venit dragii mei telespectatori
Naruto: Da
Sasuke: Vi.l prezentam pe boul cu basca care sre un iq de copil mic, sta chiar langa mine este blond si are ochii albastrii si il cheama Naruto!!!
Naruto: DA!!!!!
Sasuke: Se bese toata noaptea in camera de la fasolea din candina!!!
Naruto: Da!!!!!
Sasuke: Pu cac***mas pe ochii tau ca tare frumos mai sunt sa nu te deochi
Naruto:DAAA!!!!
Sasuke: este un idiot fara cap si cu "jucaria" cat degetul mic!!
Naruto: DAAAA!!!!
Sasuke: Boul de Naruto nu s.a prins ca vorbeam de el si cat de imecil poate fi.
Naruto: DAAA!!!!
Sasuke: Nu serios te.ai prins ca de tine vorbeam nu?
Naruto: da!!!!!
Sasuke: nu pe bune, gata termina cu "daaa"
Naruto: DA!!!!
Sasuke: lasal da.l dra*** de "da"
Naruto: DAAAA!!!
Sasuke: bah te bat!!!
Naruto: DAAAAA!
Sasuke: O pun pe Tanta pe tine vrei?
Naruto: D... Nuuuuuu!!!!!!!
Sasuke: Deci doamnelor si domnilor va prezentam un cretin care a fost violat de o lama, dick la asta cum sa fi violat de o lama!!!
Naruto: Tu ar trebui sa sti Sasuke ca ai fost violat si de o vaca, si de paianjeni si de alte animale... si de (iertati-ma nu stiu ce vorbesc)... si alte chestii...
Sasuke: eram pe un vapor plini de romanii la ce te asteptai? oricum am invatat ca romanii sunt duuuusi de acasa!!!! sper ca nu se difuseaza si in Romania da? bine sa.l invitam pe Tooooobiii cel violat de lama!!!! Tobi ne spui poveastea ta?
Tobi: Tobi violat de o lama, lama apropiat de Topi si la scuipat pe Tobi in fata, apoi lama apropiindu.se ia bagat pu***
Sasuke: Bineeeee!!! continuam dupa publicitate!!!
Publicitate:
Ce sa ma mai fac, imi creste ata par pe partea dorsala, transpir atat de mult, baietii nici nu se mai uita la mine!!!!
Ce sa fac? imi creste ata par pe partea dorsala si pe spate fetele nici nu vor sa se uite la mine macar. ]
Dar stai nu!!!! nu mai fi pesimist s.a inventat solutia parusfutulinos, iti epileza parul de pe spate si partea dorsala timp de o luna, acum nou!!!! si imbunatatit si cu parfum de iasomie, nou cumparatil!!!!
Acum pot sa merg linistita numai transpir sau miros urat sau sa ma gadile ceva, stiti parul ala ma gadila asa tare in cat ma exci****. Bineeee!!!! nou si imbunatatiot acum si in macazine!!!!
Mama ce as bea o bere
No Vasile auzis de noua bere ciuc cu prezervativ
No tu Gheorge nu ti cred mah
No ba sa ma crezi, no du.te tu si ai sa vezi
No, apai cand mi.o spus Gherghe de asa ceva nu.mi veni sa cred, la orice bere pe care o cumperi iti da un prezervativ. No tu Gheorghe no vazui si eu ca e chiar bun no, apai sa vezi ce o satur pa nivastimea mah.
No tu Vasile no, vazusi mah ca se poate, si te si protejezi.
Apai tu Ghirge no, imi i.au mai des no dulai Domnie.
Bere ciuc, glonderbraun, sau ce mai stiti voi pe toate gasiti prezervative atasate cu mesajul " spune.i stop idiferentei, protejazate, salvaza.ti viata!!!!!"
Apai io o sa cumpar mai des, no cumpara si tu daca mai vrei sa fi liber no!!!!
Sasuke: Siiiii!!!! am revenit!!!! cu amicul meu Naruto si invitatul meu Tobi!!!! Deci Tobi ne mai povestesti ce ti s.a intamplat?
Tobi: Pai deci!!!! lama aia avea o privire perversa, deci ma mirosit si apoi pe mine s.a suit
Sasuke: Apai dute dra** da cu ce te dai mah cu chanell
Tobi: Nuuu!!! dasta de la secand hend, da le place lamelor!!!!
Sasuke: si... dupa ce ai facu.to cu lama am auzit ca ai avut simntomele unei gravide, este adevarat?
Tobi: Pai da... dar s.a dovedit a fi de la fasolea pe care o facea Konan, nu stiu ce punea in ea sincer...
Sasuke: Ei bine emisiuna va continua data viitoare cu alt prost sa ne povesteasca caca**turile lui de povesti idioate, nu Naruto?
Naruto: HA? Ce? stai, unde sunt, am ametit, eu ma uitam al reviste hentai nici nu stiu unde sunt!!!!!
Sasuke: in fine nu conteaza!!!! La revedere ne vedem data viitoare!!!!!
Va continua