| ♥ You can change myself ♥ | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Mier 04 Ian 2012, 13:28 | |
| In afara de faptul ca e un capitol scurt: Vreau Next cat mai repejor Te ador dor ador !!! Si pe tine si pe fic Deci grija ce faci Cu drag, Ellz ^.^ |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Mier 04 Ian 2012, 15:40 | |
| |
|
| |
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Mier 04 Ian 2012, 16:30 | |
| Deci am aterizat si eu pe aici . 1.Superb fic ideea e chiar originala nu imi vine sa cred ca ai putut renunta la el. 2.Sper sa nu se mai intample ,si sa pui repejor nextul. 3.Cand pui nextul sa ma anunti te rog. 4.Un capitol foarte scurt. 5.Pupici |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Mier 04 Ian 2012, 17:22 | |
| Ma bucur dragelor ca va place fic-ul dar.. Mai are cateva capitole si gata. Se sinucide. :)))
Aduc nextul cat de repede pot. Promit. :) |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Mier 04 Ian 2012, 17:44 | |
| |
|
| |
Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Mier 04 Ian 2012, 18:54 | |
| Cine se sinucideee? Te sinucid eu pe tine daca e gata :(((( Edit: P.S. Era o gluma |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Mier 04 Ian 2012, 22:10 | |
| ♥ Capitolul 7 ♥
Dormeam atat de bine cand dintr-o data aud o voce enervanta care urla prin camera. Deschid ochii si simt un lichid rece raspandindu-se pe fata mea. Imi frec ploapele cu varfurile degetelor si privesc atenta faptasul. Nimeni altul decat Lee. Inspir adanc si inchid ochii.
-Iesi afara! spun pe un ton calm aratand cu mana spre usa. Se uita speriat la mine apoi iese cu pasi marunti si rapizi din camera. Zambesc triumfator in timp ce ma ridicam din pat. Cred ca era 5 dimineata pentru ca nici nu se luminase bine afara. Ma imbrac cu niste panataloni scurti, un tricou, imi iau o pereche de adidasi si imi prind parul in coada. Nu stiu de ce insa simteam o nevoie apasatoare de a fugi. Ies din camera si ma indrept spre iesire. Casa asta are nevoie de placute cu ‘’Exit’’ si sageti. Stau aici cam de doua saptamani si inca nu stiu unde e camera lui Sasuke. Un gand nebunesc imi strabate mintea. Ce-ar fi daca… Nu Sakura! Nici sa nu te gandesti. Prea tarziu, m-am gandit déjà. Zambesc draceste si ma indrept in directia opusa iesirii.
Bine, déjà cred ca ma invarteam in casa asta. De vreo 10 minute tot merg si inca n-am dat de nimic promitator. Deschid o usa la intamplare si mare mi-e miraarea cand vad ca inauntru nu se afla nimic, ci doar o alta usa. Ok, scena asta pare desprinsa dintr-un film de groaza. Deschid si cealalta usa cu o frica destul de mare. Surpriza! Am gasit camera! Oare de ce doarme aici, ii e teama sa nu-l violez?
Imi dau ochii peste cap si ma apropii de patul lui. Insa dormea. Lee, joci dur. De ce pe el il lasi sa doarma iar pe mine nu? Pf, pufnesc nervoasa. Imi intrept privirea spre fata brunetului care dormea dus. Cateva suvite ii brazdau fata alba ca spuma laptelui. As vrea sa-i vad privirea calda insa nu pot pentru ca avea ochii inchisi. Genele lui erau lungi si dese, sunt sincer putin geloasa pe el. Buzele erau de un rosu deschis si palid. As da orice sa le sarut, sa le simt. Il vreau atat de mult!
Ma asez in genunchi si continui sa il privesc. Oricat ma uitam la el nu puteam gasi vre-un defect, ceva ce nu isi are locul. Parca era un tablou pictat ca maiestrie de un artist talentat, insa desenul a prins viata. Sasuke, oare de unde esti? Din ce lume ai venit pe Pamant. Ai putea fi un inger. Chipul si trupul nu te tradeaza cu nimic. Sau ai putea fi un demon.. Un demon cu chipul angelic.
De ce te iubesc? Imi rasunau in minte cuvintele. Ce mi-ai facut de nu pot sa te uit. Cand stau ma gandesc la tine. Atunci cand imi desschid ochii ii vad pe ai tai. Te iubesc atat de mult. Cum as putea sa-ti spun, sa-ti marturisesc sentimentele mele? Cum?
Ma ridic si ma intrep spre usa. O deschid cu precizie si ies repede. Cand s-o deschid sip e cealalta simt o mana grea pe umar. Tresar si imi pun man ape piept simtind bataile dese ale inimii. Ma intorc speriata insa tot acest sentiment se ttreansforma in nervozitate cand il vad pe Lee.
-Mai speriat de moarte! Spun eu in sopata. Imi face semn sa ies afara iar eu il urmez in tocmai. Cred ca este prima oara cand fac ceva fara sa comentez. Ajungem la iesirea spre curte si ne asezam amandoi pe trepte. Era liniste. Nu indrazneam sa spun ceva si stiam ca nici Lee nu va deschide prea repede subiectul. Sau cel putin asa credeam.
-Ce cautai in camera lui? Ma intreaba el mai serios ca niciodata. Stiti cheliuta asta era genul de om care zambeste mereu si face pe nebunul. Nici macar nu puteam sa-i recunosc tonul vocii care ii era atat de grav. Inspir adanc pregatindu-ma ce sa ii raspund. Cu toate ca era un batranel cred ca imi citea bine sentimentele si stia ce se intampla cu mine. Nu avea rost sa-l mint, si-ar fi dat oricum seama. Deschid gura insa lee mi-o ia inainte.
-Il iubesti, nu-i asa? Zambesc trist si imi indrept privirea in pamant. Da afirmativ din cap in semn ca a inteles apoi trage adanc aer in piept. Atmosfera era atat de ciudata si apasatoare. Soarele rasarea luminandu-ne amandurora fetele. Avea culoarea unei piersici bine coapte si caldura pe care o emana ma facea sa ma relaxez.
-De cand ai venit aici se comporta ciudat. Stii nu are prieteni de aceea tot ce simte imi spune mie. Probabil de aceea ii e atat de greu sa vorbeasca cu tine si… Mi-a spus ca esti speciala. Se poate sa fie o atractie atat de mare pentru ca esti prima fata din viata lui. Insa de cand te-a vazut a inceput sa fie altfel. Era mereu inchis in sine, pentru ca nu avea o familie. A fost adus aici de la o varsta foarte frageda, nu prea s-a maturizat, n-a avut ocazia. Pentru mine e ca si un fiu. Stiu ca te iubeste enorm, mai mult decat mi-as fi putut inchipuit eu. Te rog sa ai grija de el si sa nu-l judeci. Se ridica si pleaca inapoi in casa.
Am ramas acolo timp de cateva minute. Eram in stare de soc. Imi duc mana la buze si incep sa le mangai cu un deget soptind.
-Ma… ma iubeste!
Baiii ar trebui sa fiti mandrii de mine. Doua next-uri in aceeasi zi! Vai, minune! :)) |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Mier 04 Ian 2012, 22:31 | |
| Da, te iubeste! Da, o iubeste! stiam eu, era imposibil sa nu o iubeasca, e impotriva firii! Nu te pune cu natura, Uchiha. Asta e echilibrul ei si tu trebuie sa il respecti. Daca ea te iubeste, tu o iubesti. nu poate fi altfel! >:) Ti-am mai spus ca iti iubesc fic-ul? Ei bine, o mai spun inca odata, il iubesc! Me gusta! si eu cand spun "me gusta" spun tot! Mai sunt si prima, ce alta dovada de iubire mai vrei? Abia astept urmatorul capitol, deja il iubesc si pe el, chiar daca e destul de posibil sa nu fie scris. Sa ma anunti cand pui next-ul, spor la scris
Ultima editare efectuata de catre NoLove in Mier 04 Ian 2012, 22:33, editata de 1 ori |
|
| |
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Mier 04 Ian 2012, 22:32 | |
| imi pare extrem de rau ca nu am comentat si celalalt capitol dar amandoua sunt minunate nu imi inchipuiam ca Sakura poate avea atata curaj si ma bucur enorm de mult ca si Sasuke simte acelasi lucru pentru ea te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Mier 04 Ian 2012, 23:47 | |
| |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Joi 05 Ian 2012, 00:04 | |
| |
|
| |
Georgi ^^ Jōnin
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Joi 05 Ian 2012, 01:33 | |
| |
|
| |
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Joi 05 Ian 2012, 08:02 | |
| SE iubesc ! IUpii Hehehe Lee e un mic draqusor Sasuke ii spune ca o iubeste si el spune ma departre Nu ca a facut ceva rauu Imi place de el Pupici si Cand pui nextul anuntama ! |
|
| |
*Rina*Mandarina*Rina* Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bacau Nr. mesaje : 126 Puncte : 145 Reputatie : 8 Hobby-uri : Imi place sa ascult muzica, sa fac fan ficuri si multe altele Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Vin 06 Ian 2012, 18:32 | |
| Suze ca ajung asa tarziu!!! Pai ti-am citit capitolele si pot spune ca le ador! Deci si Sasuke o iubeste? Astept next! |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Vin 06 Ian 2012, 20:12 | |
| Capitolul 8 Tocmai m-am intors de la alergare si ma indrept spre camera mea. Imi simteam tot corpul greu si respiram adanc, incercand sat rag cat mai mult aer in plamani, avand impresia ca ma sufoc. Imi simteam fata cum arde si sunt sigura ca eram rosie ca focul. Cand pun man ape clanta simt doua maini reci ce-mi inconjoara talia. Deschid gura si fac ochii mari apoi ma intorc speriata. -Sa-Sasuke… Soptesc cu voce blanda apoi ma prinde de fata si ma saruta. Era atat de bine. Puteam sa-l simt, sa-l am aproape. Ma ia in brate si intra cu mine in camera dupa care ma aseaza pe pat. Se pune peste mine si ma saruta pe gat apoi coboara mai jos. Se intinde p-ana la urechea mea si imi sopteste dulce ca ma iubeste apoi ma musca usor. Il iau in brate si il trag mai aproape de mine. Ii simteam bataile inimii si respiratia accelerate. -Sasuke, sa nu ma lasi niciodata! Te rog, am nevoie de tine! Te iubesc mai mult decat orice pe lume. I-am zis abtinandu-ma sa nu plang. Ma priveste uimit apoi zambeste si imi spune ca acum ii apartin. Asa era. Inima mea era legata de a lui si nimic nu ne putea despartii. Ii cuprind buzele dulci si moi intr-un sarut pe care il danceste in timp ce imi mangaia piciorul. Ma simteam in al noualea cer. Ma simteam iubita si in siguranta. Parca iubirea mea pentru el nu are limite. N-am crezut ca voi avea vreodata aceste sentimente, ca voi putea sa ma indragostesc de cineva ca el. Ii prind tricoul si il dau jos. Se uita la mine intrebandu-ma din priviri daca sunt sigura. Eram. Acum era al meu iar eu a lui. Imi da si el jos maieul apoi incepe sa se joace cu parul meu, rasucindu-l pe un deget in timp ce cu cealalta mana desfacea fermoarul de la pantaloni. Tresaream la fiecare atingere simtind fiori calzi pe tot corpul. Il dau jos de pe mine apoi ma cobor din pat. Eram doar in lenjerie intima. Vine dupa mine si ma prinde de umeri lipindu-ma de perete. Isi apropie fruntea de a mea pana ni le lipim. Ii simteam respiratie venind spre mine, iar buzele lui erau aproape de ale mele. Ma prinde de maini si mi le aduce de asupra capului, apoi le saruta de la incheieturi pana la cot dupa care imi da drumul. Ma prinde de talie, iar eu imi incolacesc piciorele in jurul baziunului sau. Se aseaza in sezut pe pat apoi il imping si ma pun peste el. Ii ciufuleam parul negricios in timp ce il sarutam cu ardoare. Ma despart de el si incep sa fredonez un gandec lent in timp ce imi plimbam degetele lungi pe abdomenul sau lucrat. Pielea sa alba era catifelata si intinsa, facandu-ma sa ma gandesc la cea a unui copil. Respiram destul de greu si daca inainte eram rosie acum sunt ca lava incinsa. Ma privea curios si probabil ca se gandea la ce fac. Nici eu nu stiu de ce ezitam atat de mult. Haide Sakura, fii mai curajoasa. Mda, usor de spus, greu de facut. Trageam de timp cu tot felul de siretlicuri, facandu-l sa se simta bine. Nu… Nu cred ca eram pregatita. Nu vreau sa fac o prostie, am facut destule, stiu ca mama ar fi distrusa. Adica, sunt fenomenala, pana si in mijlocul pustietatii pot sa fac nazbatii. Zambesc ciudat gandindu-ma la familia mea. Imi era dor de parintii mei. Cu toate ca mai mult ma cearta, ii iubesc. Imi scutur capul alungandu-mi aceste ganduri. Daca o sa imi stea mintea la ei ma voi simti si mai vinovata. Pufnesc nervoasa insa imi revin. Il sarut apsat pe Sasuke si ii spun s-o faca. -Esti sigura? Eu… Nu vreau sa te ranesc. Dau afirmativ din cap. Nu pot da acum inapoi. Simteam mii de fiori pe sira spinarii si inima imi batea mai tare ca niciodata. A fost cea mai frumoasa zi din viata mea. Nici macar nu am cuvinte sa exprim cum m-am simtit. Am adormit amandoi imbratisasti zambind copilareste… --------------------------------- Am adus nextul si sper mult sa va placa. Pf.. Inca un capitol si.. The End. :( Va ! |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Vin 06 Ian 2012, 20:35 | |
| ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Prima >:) Ieeeeeei, multumesc ca m-ai anuntaat Ador capitolul asta, ce bine imi pare ca se iubesc si ca sunt impreuna, sunt cea mai fericita . Era si timpul sa se inchinga putin situatia si sa devina picanta :> Abia astept sa vad ce o sa urmeze dupa, sper sa nu se intample nimic. Spor la scris, scumpo cat mai multa inspiratie si sa aduc next-ul repede ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ |
|
| |
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Vin 06 Ian 2012, 21:02 | |
| tare a fost foarte pervers acest capitol ... imi place s-au cam incins lucrurile iti multumesc mult pentru ca m-ai anuntat si sper ca vei veni repede cu next-ul te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Vin 06 Ian 2012, 21:54 | |
| |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Vin 06 Ian 2012, 22:56 | |
| |
|
| |
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Vin 06 Ian 2012, 23:07 | |
| Vai, cat de frumaos Scuze stiu ca sunt o intarziata, si-nca una mare Imi place la nebunie cum descrii si cum o imbini cu dialogul, esti fenomenala Vreau mai multe capitole, nu te opri nu fi lea, te rog Orikum, cand pui nextutzu' da-mi si mie un pm> Ja ne! |
|
| |
Georgi ^^ Jōnin
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Sam 07 Ian 2012, 00:47 | |
| |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Sam 07 Ian 2012, 11:09 | |
| Ellz. :))
Sunt smechera, stiu. b-) :))
Dar am scris prima data capitolul pe Word iar Word-ul meu e cea mai ciunga creatie facuta vreodata. Si ce-i drept mi-era lene sa-l corectez. :D... Nu bagati greselile in seama. -_-"
P.S. Am facut doua capitole ca sa nu va fac sa suferiti asa tare. :)) :* |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Sam 07 Ian 2012, 13:37 | |
| Hey draga mea! Pai scuze ca am ajuns tocmai acum si multumesc ca m-ai anuntat. SUperb fic, imi placea dar cand nu ma anunta si pe mine nimeni de next.. of of. Ma bucur ca cei doi sunt impreuna:x. Ma bucur ca se iubesc, dar imi pare rau ca se apropie finalul. Pai nu am ce sa spun inafara ca acest fic si capitol este superb. Spor la scris si la idei si te rog sa ma anunti cand vine next-ul! Te pup scumpa mea:* |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Sam 07 Ian 2012, 14:04 | |
| |
|
| |
Avada Kedavra Jōnin
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ Sam 07 Ian 2012, 17:12 | |
| Fenomenal atata pot sa spun fenomenal A fost asa de Sweet capitolul si ma alesc cand o intreaba el "Esti siguta" superb Multumesc ca mai anuntata si te rog sas mai aplici tratamentul Pupici |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ♥ You can change myself ♥ | |
| |
|
| |
| ♥ You can change myself ♥ | |
|