Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

♥ You can change myself ♥

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Georgi ^^
Jōnin
Jōnin
Georgi ^^

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Timisoara
acebook acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1240
Puncte : 1338
Reputatie Reputatie : 34
Hobby-uri Hobby-uri : Sing.
Stare de spirit Stare de spirit : :)

♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Mier 04 Ian 2012, 13:28

In afara de faptul ca e un capitol scurt:
Vreau Next cat mai repejor love Te ador dor ador !!! Si pe tine si pe fic love Deci grija ce faci kiss

Cu drag, Ellz ^.^
Sus In jos
https://www.facebook.com/GeorgiKidoO
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Mier 04 Ian 2012, 15:40

Il iubeeeeeeeeeeeeesc! love
Se pare ca Sakura s-a indragostit
♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 273918 Hai, Uchiha! tu ce mai astepti, sa iti spun eu "sari pe ea"? biciuitor Cu totii stim ca vrei.
Asa..Fic-ul e superb, deci astept next-ul kiss
Te rog sa il pui cat mai repede posibil, vreau sa stiu ce o sa se intample \:d/, sper ca Sasuke sa simta la fel sad
Spor la scris si cat ma multa inspiratie kiss
i love you
Sus In jos
Avada Kedavra
Jōnin
Jōnin
Avada Kedavra

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In coltul intunecat al propriei minti...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1080
Puncte : 1250
Reputatie Reputatie : 84
Stare de spirit Stare de spirit : Neutra

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Mier 04 Ian 2012, 16:30

Deci am aterizat si eu pe aici .
1.Superb fic ideea e chiar originala nu imi vine sa cred ca ai putut renunta la el.
2.Sper sa nu se mai intample ,si sa pui repejor nextul.
3.Cand pui nextul sa ma anunti te rog.
4.Un capitol foarte scurt.
5.Pupici
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :
♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : New York
acebook acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3546
Puncte : 4549
Reputatie Reputatie : 702

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Mier 04 Ian 2012, 17:22

Ma bucur dragelor ca va place fic-ul dar.. Mai are cateva capitole si gata. Se sinucide. :)))

Aduc nextul cat de repede pot. Promit. :)
Sus In jos
KatKathleen
Jōnin
Jōnin
KatKathleen

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1269
Puncte : 1487
Reputatie Reputatie : 167
Hobby-uri Hobby-uri : Anime-uri :)
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu schimbatoare

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Mier 04 Ian 2012, 17:44

Tuuuu..... a hug ma bucur ca mai anuntat si pe mn intr-un tarziu de fic hmm...?! , nici macar nu stiam ca l-ai inchis :-o, asa ceva biciuitor ..... Cum sa-l inchizi tu? Si acum imi spui ca se sinucide, sper ca glumesti... lough

Cat despre felul in care povestesti, nu pot sa spun decat ca m-am indragostit in love Am ras de am murit . lough . adica ea o fata super cool sa ia lectiile de la un calugar chelios. lough
Mai mai dar ce sentimentala ai devenit, nici nu mi-am dat seama cum de s-au indragostit astia asa repede, ma asteptam sa mai dureze ceva timp. Dar imi place si asa.... al noualea cer
Si Elz are dreptate tuuu, e scurt.... dap !

Vezi sa te pui pe tastat si sa ai grija sa nu o ucizi prea repede lough . Te pupic doolce doolce si astept nextul. kiss
Ciao kiss
Sus In jos
Georgi ^^
Jōnin
Jōnin
Georgi ^^

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Mier 04 Ian 2012, 18:54

Cine se sinucideee? huh? Te sinucid eu pe tine daca e gata :((((

Edit:

P.S. Era o gluma lough
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Mier 04 Ian 2012, 22:10

♥ Capitolul 7 ♥

Dormeam atat de bine cand dintr-o data aud o voce enervanta care urla prin camera. Deschid ochii si simt un lichid rece raspandindu-se pe fata mea. Imi frec ploapele cu varfurile degetelor si privesc atenta faptasul. Nimeni altul decat Lee. Inspir adanc si inchid ochii.

-Iesi afara! spun pe un ton calm aratand cu mana spre usa. Se uita speriat la mine apoi iese cu pasi marunti si rapizi din camera. Zambesc triumfator in timp ce ma ridicam din pat. Cred ca era 5 dimineata pentru ca nici nu se luminase bine afara. Ma imbrac cu niste panataloni scurti, un tricou, imi iau o pereche de adidasi si imi prind parul in coada. Nu stiu de ce insa simteam o nevoie apasatoare de a fugi. Ies din camera si ma indrept spre iesire. Casa asta are nevoie de placute cu ‘’Exit’’ si sageti. Stau aici cam de doua saptamani si inca nu stiu unde e camera lui Sasuke. Un gand nebunesc imi strabate mintea. Ce-ar fi daca… Nu Sakura! Nici sa nu te gandesti. Prea tarziu, m-am gandit déjà. Zambesc draceste si ma indrept in directia opusa iesirii.

Bine, déjà cred ca ma invarteam in casa asta. De vreo 10 minute tot merg si inca n-am dat de nimic promitator. Deschid o usa la intamplare si mare mi-e miraarea cand vad ca inauntru nu se afla nimic, ci doar o alta usa. Ok, scena asta pare desprinsa dintr-un film de groaza. Deschid si cealalta usa cu o frica destul de mare. Surpriza! Am gasit camera! Oare de ce doarme aici, ii e teama sa nu-l violez?

Imi dau ochii peste cap si ma apropii de patul lui. Insa dormea. Lee, joci dur. De ce pe el il lasi sa doarma iar pe mine nu? Pf, pufnesc nervoasa. Imi intrept privirea spre fata brunetului care dormea dus. Cateva suvite ii brazdau fata alba ca spuma laptelui. As vrea sa-i vad privirea calda insa nu pot pentru ca avea ochii inchisi. Genele lui erau lungi si dese, sunt sincer putin geloasa pe el. Buzele erau de un rosu deschis si palid. As da orice sa le sarut, sa le simt. Il vreau atat de mult!

Ma asez in genunchi si continui sa il privesc. Oricat ma uitam la el nu puteam gasi vre-un defect, ceva ce nu isi are locul. Parca era un tablou pictat ca maiestrie de un artist talentat, insa desenul a prins viata. Sasuke, oare de unde esti? Din ce lume ai venit pe Pamant. Ai putea fi un inger. Chipul si trupul nu te tradeaza cu nimic. Sau ai putea fi un demon.. Un demon cu chipul angelic.

De ce te iubesc? Imi rasunau in minte cuvintele. Ce mi-ai facut de nu pot sa te uit. Cand stau ma gandesc la tine. Atunci cand imi desschid ochii ii vad pe ai tai. Te iubesc atat de mult. Cum as putea sa-ti spun, sa-ti marturisesc sentimentele mele? Cum?

Ma ridic si ma intrep spre usa. O deschid cu precizie si ies repede. Cand s-o deschid sip e cealalta simt o mana grea pe umar. Tresar si imi pun man ape piept simtind bataile dese ale inimii. Ma intorc speriata insa tot acest sentiment se ttreansforma in nervozitate cand il vad pe Lee.

-Mai speriat de moarte! Spun eu in sopata. Imi face semn sa ies afara iar eu il urmez in tocmai. Cred ca este prima oara cand fac ceva fara sa comentez. Ajungem la iesirea spre curte si ne asezam amandoi pe trepte. Era liniste. Nu indrazneam sa spun ceva si stiam ca nici Lee nu va deschide prea repede subiectul. Sau cel putin asa credeam.

-Ce cautai in camera lui? Ma intreaba el mai serios ca niciodata. Stiti cheliuta asta era genul de om care zambeste mereu si face pe nebunul. Nici macar nu puteam sa-i recunosc tonul vocii care ii era atat de grav. Inspir adanc pregatindu-ma ce sa ii raspund. Cu toate ca era un batranel cred ca imi citea bine sentimentele si stia ce se intampla cu mine. Nu avea rost sa-l mint, si-ar fi dat oricum seama. Deschid gura insa lee mi-o ia inainte.

-Il iubesti, nu-i asa? Zambesc trist si imi indrept privirea in pamant. Da afirmativ din cap in semn ca a inteles apoi trage adanc aer in piept. Atmosfera era atat de ciudata si apasatoare. Soarele rasarea luminandu-ne amandurora fetele. Avea culoarea unei piersici bine coapte si caldura pe care o emana ma facea sa ma relaxez.

-De cand ai venit aici se comporta ciudat. Stii nu are prieteni de aceea tot ce simte imi spune mie. Probabil de aceea ii e atat de greu sa vorbeasca cu tine si… Mi-a spus ca esti speciala. Se poate sa fie o atractie atat de mare pentru ca esti prima fata din viata lui. Insa de cand te-a vazut a inceput sa fie altfel. Era mereu inchis in sine, pentru ca nu avea o familie. A fost adus aici de la o varsta foarte frageda, nu prea s-a maturizat, n-a avut ocazia. Pentru mine e ca si un fiu. Stiu ca te iubeste enorm, mai mult decat mi-as fi putut inchipuit eu. Te rog sa ai grija de el si sa nu-l judeci. Se ridica si pleaca inapoi in casa.

Am ramas acolo timp de cateva minute. Eram in stare de soc. Imi duc mana la buze si incep sa le mangai cu un deget soptind.

-Ma… ma iubeste!

Baiii ar trebui sa fiti mandrii de mine. Doua next-uri in aceeasi zi! Vai, minune! :))
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Mier 04 Ian 2012, 22:31

Da, te iubeste!
Da, o iubeste! stiam eu, era imposibil sa nu o iubeasca, e impotriva firii!
Nu te pune cu natura, Uchiha. Asta e echilibrul ei si tu trebuie sa il respecti. Daca ea te iubeste, tu o iubesti. nu poate fi altfel! >:) ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 273918
Ti-am mai spus ca iti iubesc fic-ul? Ei bine, o mai spun inca odata, il iubesc! ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 208323
Me gusta! si eu cand spun "me gusta" spun tot!
Mai sunt si prima, ce alta dovada de iubire mai vrei?
Abia astept urmatorul capitol, deja il iubesc si pe el, chiar daca e destul de posibil sa nu fie scris. ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 23826 ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 23826
Sa ma anunti cand pui next-ul, spor la scris ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 208323
♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 665748

Ultima editare efectuata de catre NoLove in Mier 04 Ian 2012, 22:33, editata de 1 ori
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Mier 04 Ian 2012, 22:32

imi pare extrem de rau ca nu am comentat si celalalt capitol sad
dar amandoua sunt minunate in love
nu imi inchipuiam ca Sakura poate avea atata curaj huh?
si ma bucur enorm de mult ca si Sasuke simte acelasi lucru pentru ea in love
te rog sa ma anunti cand pui next-ul good
astept next-ul cu ardoare dance2
cu drag Iva good job
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 J5fdba
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Mier 04 Ian 2012, 23:47

buna , hi!

este foarte frumos , huh?

o iubeste !!!!!!!!!!! in love

sunt foarte uimita , dance2

astept cu nerabdare nextul , a hug

sper sa ma anunti kiss
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Joi 05 Ian 2012, 00:04

Hei! in love

Scumpa mea, am trecut si eu pe aici. Regret ca n-am facut-o mai devreme. ingrijorat

Sa iti spun ce stare de soc am avut..

Citisem 5 capitole sublime, iar dupa aceea vad acolo: Fan fic inchis la cerera autoarei. :|
Am ramas: : wtf Chiar regretasem nespus.

Dar..spre norocul meu am dat cu incredere mai jos, sperand ca va mai urma ceva si da, a urmat! :x

Un nou capitol excelent. in love

Urmat de altul superb 8->

Draga mea..Ador acest fic ^^ Sincer, de destul timp nu am mai avut implinirea aceasta cand citesc un fic. Desigur, imi placea si imi plac toate fic-urile pe care le citesc, dar acesta parca a avut ceva special think

Tin sa te felicit pentru munca ta, esti o adevarata scriitoare, chiar un model pentru mine <3

Din cate am inteles mai e putin si se termina ceea ce ma face trista..sad

Sper ca vei mai veni cu o idee uimitoare ca aceasta! in love

Spor la scris si idei! kiss
Sus In jos
Georgi ^^
Jōnin
Jōnin
Georgi ^^

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Joi 05 Ian 2012, 01:33

Oare de ce doarme aici, ii e teama sa nu-l violez? lough Genial momentul kiss Felicitari kiss

Si felicitari si pt. cele doua nexturi in aceeasi zi. Vezi.. eu cand a zis ca (,) comenturile mele fac bine.. Lumea zicea ca am innebunit lough Totusi.. am o nelamurire.. Cand vine next`ul?! kiss Please let me know. kiss

Muah, signed Ellz ^.^
Sus In jos
Avada Kedavra
Jōnin
Jōnin
Avada Kedavra

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Joi 05 Ian 2012, 08:02

SE iubesc ! IUpii
Hehehe Lee e un mic draqusor
Sasuke ii spune ca o iubeste si el spune ma departre
Nu ca a facut ceva rauu
Imi place de el
Pupici si
Cand pui nextul anuntama !
Sus In jos
*Rina*Mandarina*Rina*
Genin
Genin
*Rina*Mandarina*Rina*

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Bacau
Nr. mesaje Nr. mesaje : 126
Puncte : 145
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : Imi place sa ascult muzica, sa fac fan ficuri si multe altele
Stare de spirit Stare de spirit : Plictisita

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Vin 06 Ian 2012, 18:32

Suze ca ajung asa tarziu!!! Pai ti-am citit capitolele si pot spune ca le ador! Deci si Sasuke o iubeste? Astept next!
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Vin 06 Ian 2012, 20:12

♥️ Capitolul 8 ♥️

Tocmai m-am intors de la alergare si ma indrept spre camera mea. Imi simteam tot corpul greu si respiram adanc, incercand sat rag cat mai mult aer in plamani, avand impresia ca ma sufoc. Imi simteam fata cum arde si sunt sigura ca eram rosie ca focul. Cand pun man ape clanta simt doua maini reci ce-mi inconjoara talia. Deschid gura si fac ochii mari apoi ma intorc speriata.

-Sa-Sasuke… Soptesc cu voce blanda apoi ma prinde de fata si ma saruta. Era atat de bine. Puteam sa-l simt, sa-l am aproape. Ma ia in brate si intra cu mine in camera dupa care ma aseaza pe pat. Se pune peste mine si ma saruta pe gat apoi coboara mai jos. Se intinde p-ana la urechea mea si imi sopteste dulce ca ma iubeste apoi ma musca usor. Il iau in brate si il trag mai aproape de mine. Ii simteam bataile inimii si respiratia accelerate.

-Sasuke, sa nu ma lasi niciodata! Te rog, am nevoie de tine! Te iubesc mai mult decat orice pe lume. I-am zis abtinandu-ma sa nu plang. Ma priveste uimit apoi zambeste si imi spune ca acum ii apartin. Asa era. Inima mea era legata de a lui si nimic nu ne putea despartii. Ii cuprind buzele dulci si moi intr-un sarut pe care il danceste in timp ce imi mangaia piciorul. Ma simteam in al noualea cer. Ma simteam iubita si in siguranta. Parca iubirea mea pentru el nu are limite. N-am crezut ca voi avea vreodata aceste sentimente, ca voi putea sa ma indragostesc de cineva ca el.

Ii prind tricoul si il dau jos. Se uita la mine intrebandu-ma din priviri daca sunt sigura. Eram. Acum era al meu iar eu a lui. Imi da si el jos maieul apoi incepe sa se joace cu parul meu, rasucindu-l pe un deget in timp ce cu cealalta mana desfacea fermoarul de la pantaloni. Tresaream la fiecare atingere simtind fiori calzi pe tot corpul. Il dau jos de pe mine apoi ma cobor din pat. Eram doar in lenjerie intima. Vine dupa mine si ma prinde de umeri lipindu-ma de perete. Isi apropie fruntea de a mea pana ni le lipim. Ii simteam respiratie venind spre mine, iar buzele lui erau aproape de ale mele. Ma prinde de maini si mi le aduce de asupra capului, apoi le saruta de la incheieturi pana la cot dupa care imi da drumul. Ma prinde de talie, iar eu imi incolacesc piciorele in jurul baziunului sau.

Se aseaza in sezut pe pat apoi il imping si ma pun peste el. Ii ciufuleam parul negricios in timp ce il sarutam cu ardoare. Ma despart de el si incep sa fredonez un gandec lent in timp ce imi plimbam degetele lungi pe abdomenul sau lucrat. Pielea sa alba era catifelata si intinsa, facandu-ma sa ma gandesc la cea a unui copil. Respiram destul de greu si daca inainte eram rosie acum sunt ca lava incinsa. Ma privea curios si probabil ca se gandea la ce fac.

Nici eu nu stiu de ce ezitam atat de mult. Haide Sakura, fii mai curajoasa. Mda, usor de spus, greu de facut. Trageam de timp cu tot felul de siretlicuri, facandu-l sa se simta bine. Nu… Nu cred ca eram pregatita. Nu vreau sa fac o prostie, am facut destule, stiu ca mama ar fi distrusa. Adica, sunt fenomenala, pana si in mijlocul pustietatii pot sa fac nazbatii. Zambesc ciudat gandindu-ma la familia mea. Imi era dor de parintii mei. Cu toate ca mai mult ma cearta, ii iubesc. Imi scutur capul alungandu-mi aceste ganduri. Daca o sa imi stea mintea la ei ma voi simti si mai vinovata. Pufnesc nervoasa insa imi revin. Il sarut apsat pe Sasuke si ii spun s-o faca.

-Esti sigura? Eu… Nu vreau sa te ranesc. Dau afirmativ din cap. Nu pot da acum inapoi. Simteam mii de fiori pe sira spinarii si inima imi batea mai tare ca niciodata. A fost cea mai frumoasa zi din viata mea. Nici macar nu am cuvinte sa exprim cum m-am simtit. Am adormit amandoi imbratisasti zambind copilareste…

---------------------------------

Am adus nextul si sper mult sa va placa. Pf.. Inca un capitol si.. The End. :(

Va kiss!
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Vin 06 Ian 2012, 20:35

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Prima >:)

Ieeeeeei, multumesc ca m-ai anuntaat ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 208323

Ador capitolul asta, ce bine imi pare ca se iubesc si ca sunt impreuna, sunt cea mai fericita ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 962758. Era si timpul sa se inchinga putin situatia si sa devina picanta :>

Abia astept sa vad ce o sa urmeze dupa, sper sa nu se intample nimic. Spor la scris, scumpo ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 208323 cat mai multa inspiratie si sa aduc next-ul repede ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 962758

♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 665748

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Vin 06 Ian 2012, 21:02

tare huh?
a fost foarte pervers acest capitol ... imi place lough
s-au cam incins lucrurile in love
iti multumesc mult pentru ca m-ai anuntat si sper ca vei veni repede cu next-ul dap !
te rog sa ma anunti cand pui next-ul good
astept next-ul cu ardoare dance2
cu drag Iva good job
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 J5fdba
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Vin 06 Ian 2012, 21:54

ce frumos , huh?

este foarte fericita sakura , si asta imi place , in love

mai facut foarte bucuroasa ca ai pus nextul , in love

astept cu nerabdare nextul , happy2

sper sa ma anunti , kiss

apropo , mersy ca m-ai anuntat dance2

bafta in continuare , good job

pupici multi si dulci love angel hug
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Vin 06 Ian 2012, 22:56

Hei! in love

Mersi de anunt ;*

Vai, ce capitol supeerb love

Mi-a placut la nebunie in love Cat ador eu genu asta de capitole..=p~ :-"

Inca un capitol? :( Nuu sad Ce rau imi pare very sad

Oricum sunt convinsa ca finalul va fi briliant <3

Spor la scris si idei! kiss
Sus In jos
♀Squirrel♀
Special Jōnin
Special Jōnin
♀Squirrel♀

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Buzau
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1828
Puncte : 1975
Reputatie Reputatie : 105
Hobby-uri Hobby-uri : E multee :))
Stare de spirit Stare de spirit : :-??

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Vin 06 Ian 2012, 23:07

Vai, cat de frumaos sad
Scuze stiu ca sunt o intarziata, si-nca una mare lough
Imi place la nebunie cum descrii si cum o imbini cu dialogul, esti fenomenala lough
Vreau mai multe capitole, nu te opri sad nu fi lea, te rog sad
Orikum, cand pui nextutzu' da-mi si mie un pm> hug2
Ja ne! hi!
Sus In jos
Georgi ^^
Jōnin
Jōnin
Georgi ^^

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Sam 07 Ian 2012, 00:47

Dar tare foame ti-a fost lough A manca la literee.. Si auzi domnisorica.. Vezi ca tu esti cam smecherasa.. Pui multe alineate ca sa para cap. mai lung. Da pe mine nu ma duci asa usor de nas lough

Stai buey chill a hug Ca glumesc cu tine kiss Inafara de faptul ca e un capitol superb si ca am o imaginatie foarte bogata si perversa [oare ce or facut aia doi ? eee.. love ] este un capitol de milioane.

Te pupacesc si abia astept capitolul urmator love
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Sam 07 Ian 2012, 11:09

Ellz. :))

Sunt smechera, stiu. b-) :))

Dar am scris prima data capitolul pe Word iar Word-ul meu e cea mai ciunga creatie facuta vreodata. Si ce-i drept mi-era lene sa-l corectez. :D... Nu bagati greselile in seama. -_-"

P.S. Am facut doua capitole ca sa nu va fac sa suferiti asa tare. :)) :*
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Sam 07 Ian 2012, 13:37

Hey draga mea!
Pai scuze ca am ajuns tocmai acum si multumesc ca m-ai anuntat.
SUperb fic, imi placea dar cand nu ma anunta si pe mine nimeni de next.. of of. Ma bucur ca cei doi sunt impreuna:x. Ma bucur ca se iubesc, dar imi pare rau ca se apropie finalul.
Pai nu am ce sa spun inafara ca acest fic si capitol este superb. Spor la scris si la idei si te rog sa ma anunti cand vine next-ul! Te pup scumpa mea:*
Sus In jos
KatKathleen
Jōnin
Jōnin
KatKathleen

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1269
Puncte : 1487
Reputatie Reputatie : 167
Hobby-uri Hobby-uri : Anime-uri :)
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu schimbatoare

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Sam 07 Ian 2012, 14:04

Uuuuu perversa mea mica huh?
Vai ce capitol romantic si frumos din toate punctele de vedere. in love
Ma bucur ca au avut si ei parte de actiune. lough
Mi-a placut la nebunie cum ai descris, stilul tau e asa de original, incat nu ai cum sa nu-l iubesti. in love
Ce tot spui acolo, inseamna ca mai e doar un capitol, nuuuuuu. Haide ma? Cum poti sa-mi faci mie una ca asta. Offf, nu credeam ca o sa se termine asa repede. sad
Acum nu prea imi vine sa mai astept nextul, ca ma gandesc ca va fi ultimul, dar nici nu ma pot abtine sa nu citesc. think lough
Ehh... deci pana la urma tot acolo ajunge. lough Oricum sa-l faci ma lung daca tot va fi ultimul, da? in love Astept cu nerabdare sa vad cum se va termina. a hug Te pupic doolce. Ciao kiss
Sus In jos
Avada Kedavra
Jōnin
Jōnin
Avada Kedavra

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19Sam 07 Ian 2012, 17:12

Fenomenal atata pot sa spun fenomenal
A fost asa de Sweet capitolul si ma alesc cand o intreaba el "Esti siguta" superb
Multumesc ca mai anuntata si te rog sas mai aplici tratamentul
Pupici
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ♥ You can change myself ♥   ♥ You can change myself ♥ - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

♥ You can change myself ♥

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-