Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
It's time for school...and love! - Pagina 6 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
It's time for school...and love! - Pagina 6 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

It's time for school...and love!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
angel.caitlyn
Genin
Genin
angel.caitlyn

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Balonul meu:)
acebook acebook : https://www.facebook.com/pop.catalinageorgiana?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 108
Puncte : 112
Reputatie Reputatie : 2
Hobby-uri Hobby-uri : Calculator,prieteni,stat pe afara,stat,citit,scris...
Stare de spirit Stare de spirit : Indragostita:X:X:X

It's time for school...and love! - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Sam 07 Ian 2012, 13:08

nervi! Deci am intarziat...iar...incep sa ma urasc nervi!
in love Iar capitolul asta a fost super ,tare,magnific,splendid,frumos,minunat in love
biciuitor Dar...suspansul asta nu face bine sanatatii biciuitor
happy2 Deci a fost un capitol as amuzant printre alte cuvinte de lauda happy2
lough Auzi tu: Ian Somerhalder si neuroni blonzi,tornade si vaci lough A mai fost si titlul la care nu stiu de ce ,cand l-am citit am sarit in sus lough
huh? Dar nu pot sa descris ce frumos a fost huh?
dap ! Ai avut de toate si acele toate au avut si ele de toate dap !
biciuitor Cred ca Karin ar trebui sa dea o fuga la mall sa isi ia hinae frumoase si de ocazie si sa ia si pentru Ino c-o sa moara daca face niste lucruri prea...necugetate biciuitor
lough Iar daca Mady nu aduce next-ul repede ar face bine sa-i urmeze exemplul lough
please Glumeam,dar next-ul sa vina in curand please
Sus In jos
● Lene
Genin
Genin
● Lene

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Lost in my dream..But i don't care..
Nr. mesaje Nr. mesaje : 119
Puncte : 146
Reputatie Reputatie : 6
Stare de spirit Stare de spirit : Lonely..

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Sam 07 Ian 2012, 21:47

Hii! Am trecut si eu pe aici, si ce sa vad? Un fic pe gustul meu. in love
Deci in ador! Il iubesc!
Vreau next!!!
Bine, eu as mai vrea sa moara Karin, daca s-ar putea si Ino... Dar asta e pt a 2a hmm...?!
Sus In jos
Dominique♠
Chūnin
Chūnin
Dominique♠

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Accel World
acebook acebook : @Erin Toshiro
Nr. mesaje Nr. mesaje : 813
Puncte : 992
Reputatie Reputatie : 63

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Sam 07 Ian 2012, 22:52

super super super super
e extraordinar acest capitol
deabea astept sa vad ce se intampla.
sper sa aduceti repede nextul
Sus In jos
Cocktail de zambete
Academy Student
Academy Student
Cocktail de zambete

Localizare Localizare : Pe Marte!:))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 36
Puncte : 40
Stare de spirit Stare de spirit : IM VERY HAPPY!!

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Lun 09 Ian 2012, 13:43

Cat de frumos:x Vreau CONTINUAREA! in love a hug
Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

Localizare Localizare : no idea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 316
Puncte : 399
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : meh.

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Lun 09 Ian 2012, 16:25

AAAA!!! IT was awesome!It's time for school...and love! - Pagina 6 962758 It's time for school...and love! - Pagina 6 962758 Superb nextul, consider ca a meritat asteptarea It's time for school...and love! - Pagina 6 169309

Dar ca de obicei, am si eu o mica observatie: Nu e nevoie sa scri in paranteza, parantezele dau un aspect dezordonat ficului si arata de parca uiti de fiecare data sa scri ceva. Deci, pentru acest lucru, solutia este ca ori in loc sa scri in paranteza reformulezi si spui in propozitie ce mai ai de adaugat sau folosesti liniutele "- -", iar apoi continui propozitia pana la punct.

In rest, mie sincer mi-a placut foarte mult si m-ai facut curioasa cu suspansul It's time for school...and love! - Pagina 6 621493 Rautate mica! It's time for school...and love! - Pagina 6 947835

Mady, your turn!It's time for school...and love! - Pagina 6 384738

:x
Sus In jos
● Lene
Genin
Genin
● Lene

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Mar 10 Ian 2012, 15:57

Mady, ai uitat de noi? sad
De ce vrei sa ma fierbi? sad
Hai cu nextul!
Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzz please
Sus In jos
♀Squirrel♀
Special Jōnin
Special Jōnin
♀Squirrel♀

Localizare Localizare : Buzau
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1828
Puncte : 1975
Reputatie Reputatie : 105
Hobby-uri Hobby-uri : E multee :))
Stare de spirit Stare de spirit : :-??

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Joi 19 Ian 2012, 23:03

Am veniit!!! Va multumesc ca ati asteptat. Am si eu de facut o dedicatie. Acest capitol i-l dedic scumpei mele słĢ๓ ♀₣ Ħعℓℓ pentru ca a asteptat atata. kiss
Fara alte introduceri va urez lectura placuta kiss

Capitolul 11: Sentimente pe tava...

Sakura:
Dupa ce zise asta, vad cum cotoroanta aia infernala se apropie din ce in ce mai mult de dragul meu Sasuke. Se misca incet si lasciv in "patru labe", privirea fiindu-i una senzuala, iar buzele rosii ca sangele datorita faptului ca s-i le muscase prea mult.

Cand distanta se restranse intre ei, Karin isi tuguie buzele intr-un mod cu totul si cu totul neplacut. Sasuke incerca sa se aprere pe cat posibil punandu-i mainile in umeri intorcand capul dintr-o parte in alta. Se vedea ca nu ii facea placere ca aceasta prapadita, din toate punctele de vedere, sa se apropie de el in felul acesta.

Gata! Deja erupeam mai ceva ca un vulcan trezit. Deci dupa tura cu Ino, mai are de gand sa il sarute si in fata mea. Nu, nu ii permit asa ceva. Nu am mai stat mult pe ganduri si ca bagata in priza ies din camera punand mana direct in claia infundata de fixativ a roscatei tragand-o dupa mine tot holul.

Sasuke era deja pe jos de ras, tinandu-se de burta si avand lacrimi in ochi. La un moment dat mi-a fost frica, ca nu cumva sa ramana fara aer de la atata ras. Trebuie sa recunosc ca deja devenea enervant.

-Sakura, nepriceput-o, ce ai de gand sa faci? Se auzi stridenta voce a roscatei printre tipete si urlete.
-Evit fabricarea unui film +18 in fata camerei mele, tie ce ti se pare ca fac? Intreb ironica, apoi cu toata forta pe care o mai aveam o arunc pe Karin in camera sa. Asta bineinteles dupa multe alte ture de tarat pe hol. De ce spun cu toata forta pe care o mai aveam? Pentru ca desi nu pare la prima vedere, mimoza asta mica este o adevarata balenuta.

Sasuke:
Stateam sprijinit cu spatele de perete. Eram in acea pozitie de cateva minute bune. Pe holurile casei mele desfasurandu-se o adevarata scena kung-fu -nu stiu daca am scris bine-. Baaa, ce pros am fost ca nu le-am filmat! Oare pot fi mai tantalau de atat? Si uite ca in mai putin de cinci secunde mi s-a raspuns si la intrebare, deoarece Sakura a intrat in camera fara a putea sta de vorba cu ea asa cum ar trebui si sa ii pun intrebarile de rigoare. Gen "De ce ai facut asta?, Ma placi?" sau mai stiu eu ce. Dar nuuu, eu trebuie sa ma gandesc la chestii gen :Ooo, lupataa. Mai vreau!!! Hay Sakuraa, sunt fanul number one." Ce ciudat suna din gura mea. Off vai de capul meu!

Apropo de ce facuse atata scandal? De ce nu o lasase pe Karin sa ma sarute? E clar ca imi trebuie un doctor. Adica fata asta m-a scapat de la a-mi vomita si sufletul din mine, iar eu acum ma plang. Am mai spus eu asta, dar acum mai mult ca sigur trebuie sa-mi fac niste analize.

Intr-un final ma ridic cu un oftat scurt, inchid ochii, trag aer in piept si ciocan. Di'nauntru se aude doar un "Intra" inabusit. Atat mi-a trebuit, am intrat val vardej. Sakura statea pe pat si citea o revista. Cred ca era "Bravo!". Ii place foarte mult sa fie la curent. Nu e genul de fata care sa viseze cu ochii deschisi la o relatie cu Justin Biberon...aa pardon Justin Bieber sau Zac Efron si poate asta imi placea foarte mult la ea. Ca spre deosebire de alte fete, ea era cu picioarele pe pamant.

Inaintez usor spre pat si ma asez in asa fel incat sa nu se zdruncine. Nu stiu de ce am facut asta, dar acum chiar nu mai conteaza. Ma uitam la ea insistent, dar degeaba. Nu vroia sa scoata nasu' din revista nici s-o impusti. De atins imi era frica sa o ating pentru ca poate nu ii trecusera nervii de pe Karin si poate si-i varsa pe mine. De scos vreun sunet iarasi era greu deoarece am uitat sa mentionez ca in momentul in care am trecut pragul in camera ei mi s-a facut stomacul ghem. Nu mai intelegeam nimic. De obicei nu imi era greu sa abordez o fata. Chiar si o fata atat de frumoasa. Intodeauna eram relaxat si niciodata nu am simtit astfel de emotii. Clar, bat campii.

Ma mai ridic o data, fac cativa pasi spre usa, dar ma intorc inapoi si ma asez pe pat cu aceeasi grija. Ba chiar am inceput sa ma maimutaresc in fata ei doar ca sa ma bage in seama. Faceam ca toate alea prin camera, zici ca eram posedat. Faceam toate astea, dar Sakura mea sa zica ceva pace. Dupa ce m-am mai foit prin camera ma asez iar pe pat. Cred ca deja devenise stresand, dat fiind faptul ca imi lua vreo zece secunde sa ma asez pentru ca sa nu o misc.

-O haide omule, aseazate o data ca nu ma sparg, te asigur eu de asta. Deja ma enervezi. Ma intrerupe ea din ritualul meu de a ma aseza jos pe la secunda numarul sapte. Adica doar imaginati-va, eram atat de plictisit incat incepusem sa inumar secundele. O privesc cu o oarecare teama, vazand cum gropitele-i dragalase incep sa apara datorita faptului ca incepuse sa zambeasca. Si a ajuns doamnelor si domnilor sa hohoteasca. Chiar atat de penibil eram? Mai mult ca sigur.

O privesc cu semne de intrebare in ochi, iar ea imi spune ca aratam tare caraghios. Mda, ceva nou n-ai? Ma rog. Peste noi s-a lasat o liniste apasatoare. Si cu toate ca era chiar stresanta am preferat sa tac datorita faptului ca era mai bine asa decat un alt moment jenant.

Sakura:
Nu mai stiam ce sa fac. Stateam acolo ca doua statui. Trebuia sa spun ceva. Orice! Trebuia sa scot un sunet pe gura asta pe care nu o am cu mine mereu. Stau cateva secunde si nimic. Nu eram in stare sa deschid un subiect de discutie.

-Sasuke, Ino si Karin pun ceva la cale si nu am de gand sa le las sa mi te ia pentru ca simt ceva pentru tine. Mda, era de asteptat. Am scos pe gura prima prostie care mi-a venit in cap. Si asta era o prostie enorma. Adica m-am abtinut sa nu zic nimic, dar nu am reusit. Perfect! Nu numai ca ii spusesem de alea doua, dar i-am mai spus si ca simt ceva pentru el.
-Ce ai spun? Cum adica Ino si Karin pun ceva la cale? ma intreaba el vizibil curios. Ceee??? Eu imi destainui sentimentele aici in fata lui si el intreaba de Ino si Karin. Ma rog, dau din cap afirmativ, si privesc involuntar in jos.
-Sakura, n-o sa las sa ti se intample nimic, niciodata. Tin la tine prea mult. In acel moment am simtit ca toate sentimentele explodeaza inlauntrul meu. Nu mai stiam ce sa zic doar ca am rosit toata.

Intr-un final a inceput sa imi sune telefonul cu melodia This World de la Selah Sue. Adoram melodia aceea, de aceea am lasat-o in continuare sa cante fara a-mi pasa de persoana de la capatul firului. A sunat atat de mult incat melodia era aproape la jumatate. Cand a inceput partea mea preferata adica refrenul,

So won’t you just give it up ‘cause you don’t understand
Big it up but you don’t understand
And it’s really nice, but you don’t understand
So big it up, ‘cause you don't understand
‘Cause you don't understand baby

ne-am apropiat din ce in ce mai mult, iar buzele noastre s-au unit intr-un sarut magnific. Fiecare il adanceam la randul nostru. Era de nedescris! Am simtit cum mana sa se plimba in voie pe coapsa mea melodia rasunand in fundal, -era o persoane destul de insistenta- limbile noastre duelandu-se pe viata si pe moarte. Apoi...SUSPANS.

Melodia telefonului --> https://www.youtube.com/watch?v=8A7YIyPmIQ0

Gata dragelor, suspansul asta omoara. lough .
Imi pare rau ca am intraziat si va rog sa scuzati lipsa de imaginatie completa. >.<
Si va rog sa ma scuzati ca este prea scurt sad

Ja ne!^^
Sus In jos
● Lene
Genin
Genin
● Lene

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Joi 19 Ian 2012, 23:22

PRIMA! dance2
Well, iti multumesc pentu ca mi-ai dedicat acest capitol, sincer nu ma asteptam avand in vedere ca te-am cam batut la cap heh
Dar iti sunt recunoscatoare ca l-ai adus si ca e special pentru mine^^ Sankyou! kiss
Revenind la capitol, e mortal, mai ca eram pe jos de ras =]]
Mi-a placut mult faza cu "Justin Piper" hups, "Justin Biber" rusinos]
Esti de-a mea in love
However! Super capitol! Il ador! a hug
Sus In jos
angel.caitlyn
Genin
Genin
angel.caitlyn

Localizare Localizare : Balonul meu:)
acebook acebook : https://www.facebook.com/pop.catalinageorgiana?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 108
Puncte : 112
Hobby-uri Hobby-uri : Calculator,prieteni,stat pe afara,stat,citit,scris...
Stare de spirit Stare de spirit : Indragostita:X:X:X

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Vin 20 Ian 2012, 09:25

hmm...?! Cee?????Ce-ti place sa mai pui oamenii pe jar hmm...?!
nervi! Doamne,vai si-amar de capul meu!!!! nervi!
in love Ce bestial a putut sa fie!!!!!! in love
in love Nu pot sa cred !!!!in love
lough Daca nu s-a spart Sakura ma sparg eu de ras!!!! lough
lough Doamne ce amuzant a fost!! lough
rusinos Si Sasuke asta e asa scump si simpatic!!!! rusinos
lough Si faza cu number one si Justin Biberon si analizele si tooot lough
biciuitor Ce ma bucur ca Sakura a intrerupt-o pe Karin din jocul ei biciuitor
love Si cat ma bucur ca i-a spus lui Sasuke ca simte ceva pentru el love
in love Si s-au si sarutat!!! in love
dance2 Si melodia aia e atat de tare dance2
in love Si ai dreptate,n-ai avut imaginatie,ai avut super imaginatie la un super exceptional capitol in love
huh? Deci capitolul asta a fost extraordinar,nu i-a lipsit absolut nimic,ai sin descris frumos,de toate huh?
lough Si totusi suspansul asta.....nu omoara,chiar sinucide...sau doar ucide lough
in love Deci felicitari pentru capitol,a fost ultra magnific si bestial in love
huh? M-ai lasat masca de splendoarea lui huh?
Next repede SiSi...>:<,poate nu ne omori lough please
Sus In jos
Kawaii
Academy Student
Academy Student
Kawaii

Localizare Localizare : Pe Venus.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 9
Puncte : 10
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Cititor pe site.
Stare de spirit Stare de spirit : Deseori cu o masca cu un zambet fals:).

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Vin 20 Ian 2012, 16:21

dance2 Ai de mine ce tare a fost dance2
biciuitor Daca eram in locul Sakurei, mama ce patea Karin
Facea o plimbare pe geam, invatam sa zboare biciuitor
lough Bine spus cu "Justin Biberon" lough
lough Bine spusa lough
nervi! Ahh si ajungem la suspans nervi!
in love Superb capitol in love
good job Ah baiatul asta de la penibil la super-tare intr-o clipita good job
in love Super capitol in love
please Sisi...Nu ne omora prea mult cu suspantul please
huh? Abea astept sa vad ce ai in gand huh?
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Vin 20 Ian 2012, 17:34

atat de T-A-R-E huh?
va iubesc fic-ul in love
atat de amuzant lough lough
partile amuzante le-am citit de vreo 5 ori lough
si atat de pervers totusi dap !
nici nu m-ai am cuvinte huh?
sa veniti repede cu next-ul sad
suspansul asta ma omoara nervi!
te rog sa ma anunti cand pui next-ul good
astept next-ul cu ardoare dance2
cu drag Iva good job
Sus In jos
Sis`
Chūnin
Chūnin
Sis`

Localizare Localizare : In tara pufarinelor ucigase =))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 996
Puncte : 1121
Reputatie Reputatie : 104
Hobby-uri Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD
Stare de spirit Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Vin 20 Ian 2012, 20:32

Hei, am venit! It's time for school...and love! - Pagina 6 544217
Ce pot zice: copile ma omori tu pe mine!!! It's time for school...and love! - Pagina 6 947835 Capitolul a fost GENIAL, tu esti GENIALA, totul e GENIAL!!! It's time for school...and love! - Pagina 6 348112 It's time for school...and love! - Pagina 6 962758 Imi place! It's time for school...and love! - Pagina 6 268890
Off suspansul asta, acum trebuie sa ma gandesc la ce bomba atomica sa bag in next! It's time for school...and love! - Pagina 6 169309 ...Dar ia stati ca mi-a venit o idee! It's time for school...and love! - Pagina 6 468521 It's time for school...and love! - Pagina 6 301723
Nextu' sper sa apuc sa-l scriu in weekend-ul asta! It's time for school...and love! - Pagina 6 208323
Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

Localizare Localizare : no idea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 316
Puncte : 399
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : meh.

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Vin 20 Ian 2012, 21:19

Vaaaiii!It's time for school...and love! - Pagina 6 962758 Ce frumos a fost!

Deci insfarsit ai adus next!! Tu sti cat am asteptat euu?!It's time for school...and love! - Pagina 6 947835

Booon...Acum sa revenim.

Deci

Capitolul mi-a placut foarte mult si ma bucur ca la finalul a fost unul interesant. Si probabil ca stii si ca suspansul e cel mai nasol lucru din spatiu dar ce sa faci... nu poti castiga toate luptele.It's time for school...and love! - Pagina 6 169309

Greseli am vazut cateva, dar nu pot sa zic ca era ceva grav. Doar atat am de aedaugat:

Tu ai scris "vulcan trezit".

Nu-i bine! Corect este "vulcan activ".

Am vrut doar sa-ti atrag atentia pentru asta pentru ca nu e bine pus intr-o propozitie.

Oricum, sper ca Sisu sa aduca next repejor, ca sunt tare, tare curioasa sa vad ce se intampla.It's time for school...and love! - Pagina 6 384738

Te pupacesc It's time for school...and love! - Pagina 6 78717

Sus In jos
♀Squirrel♀
Special Jōnin
Special Jōnin
♀Squirrel♀

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Vin 20 Ian 2012, 22:24

Da, stiu ca am gresit, dar era tarziu si eram obosita si sti ca unii vulcani sunt inactivi si eu la aia m-am gandit...ca s-a trezit vulcanul din ea lough
In orice caz...asta e kiss
Sus In jos
~Linna~
Chūnin
Chūnin

Localizare Localizare : In mister....
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul
Stare de spirit Stare de spirit : Is a secret...

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Sam 21 Ian 2012, 09:30

apoi ce...ce se intampla in continuare
abia astept sa pui nextul ca nu mai am rabdare
meerssii ca m.ai anuntat
imi place la nebunie acest capitol
este super tare
felicitarile mele
acum sa fim sincere sasuke asta chiar nu poate sa fie mai natarau...
adica sakura a tarat-o pe karin de par prin tot holul si el nu a filmea...sau....el se gandea la tampenii in loc sa o intrebe pe sakura de ce a facut asta...sau si mai penibil sa se fataie prin camera fara s aspuna nimic si sa mai numere si secundele...
in ori ce caz super tare mai ales finalul...si imi place la nebunie melodia pe care ai ales.o...
spor la scris si la ideei, multa bafta in continuare...
sa ma anunti si pe mine cand pui next-ul
PwP dulce de tot la tine kiss
Sus In jos
https://www.facebook.com/LaLaNeBuNieFanPage.
I.Touch.You.With.My.Paw
Genin
Genin
I.Touch.You.With.My.Paw

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Vecina de la 4.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 79
Puncte : 94
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : It`s not your bussines
Stare de spirit Stare de spirit : Let`s get crazy.

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Dum 22 Ian 2012, 13:01

Am cateva intrebari . dap !

1. Cum de sunteti atat de fantastice? huh?

2. Hm.. insfarsit! rusinos

3. ( nu este o intrebare) Adooor ficul vostru! in love

4. E normal sa te indragostesti de un fic? dance2

5. Ma anuntati si pe mine cand puneti next-ul ? kiss

Ceao ! hi!
Sus In jos
Dellz
Chūnin
Chūnin
Dellz

Localizare Localizare : Hell
acebook acebook : Delia P.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 849
Puncte : 1052
Reputatie Reputatie : 121
Hobby-uri Hobby-uri : Slaying
Stare de spirit Stare de spirit : Are you stupid or something?

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Dum 29 Ian 2012, 16:55

Tu tu tu ce`ai asta..Justin Beiber...uu esti tare!! FORTZAAAA Madaaa!!! =]]]

Rosii de la prea mult muscat sa stii ca asta e cu adevarat interesanta mi`o si imaginez:))! Oricum zii ;u` Sisi sa puna next`ul cate bat:)))) si pe tine si pe ea!

Chiar faceti o munca de apreciat! Nu uitati sa ma anuntati! :)
Sus In jos
http://dellz405.tumblr.com/
Sis`
Chūnin
Chūnin
Sis`

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Lun 30 Ian 2012, 12:30

Ok... It's time for school...and love! - Pagina 6 301723 ANUNT: Din cauza afurisitei asteia de scoli, imi pare rau, dar next-ul va aparea abia la sfarsitul saptamanii acesteia! It's time for school...and love! - Pagina 6 468521

Va multumesc in numele amandurora ca ne apreciati fic-ul si v-am pupacit dulce pe toti! It's time for school...and love! - Pagina 6 78717 It's time for school...and love! - Pagina 6 208323 It's time for school...and love! - Pagina 6 78717
P.S.: Sa nu ma bateti ca nextu' vine asa tarziu It's time for school...and love! - Pagina 6 896861 ...sunt si eu mica. It's time for school...and love! - Pagina 6 947835
Sus In jos
Nyx
Academy Student
Academy Student
Nyx

Localizare Localizare : În lumea viselor , alături de Făt-Frumos.
acebook acebook : Miiru Râde
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23
Puncte : 28
Hobby-uri Hobby-uri : Muzica , să scriu , să citesc . Etc :3
Stare de spirit Stare de spirit : Fantomatica.

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Dum 12 Feb 2012, 18:26

Aoleuuuuuuuuu:x. cand apare nextul?:o3. Sisii haii :o3 luv de la Nyx
Sus In jos
Kawaii
Academy Student
Academy Student
Kawaii

Localizare Localizare : Pe Venus.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 9
Puncte : 10
Hobby-uri Hobby-uri : Cititor pe site.
Stare de spirit Stare de spirit : Deseori cu o masca cu un zambet fals:).

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Lun 27 Feb 2012, 20:13

Auu Sisi sad Ah ce dor imi e de tine sad sad Mai ales de capitolele tale sad Intoarcetee sad sad sad sad sad Te pipa dulcea Kawaii in love kiss
Sus In jos
Pure ◕‿◕
Academy Student
Academy Student
Pure ◕‿◕

Localizare Localizare : Prinsa in lanturile amintirilor de demult.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 30
Puncte : 46
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : Anime`uri ='.'=
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare.

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Lun 27 Feb 2012, 22:02

Ma tineti in suspans de prea mult timp. Sa ma anuntati cand vine nextul. Va rog din sulfetelul meu. sad
Sus In jos
EmmA
Academy Student
Academy Student
EmmA

Localizare Localizare : in spatele tau
Nr. mesaje Nr. mesaje : 12
Puncte : 21

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Lun 27 Feb 2012, 23:46

Este minunat!
Va ador fiicul,dar oare cine o fii persoana ce suna ca disperata?hmm......,ma rog om trai si ov vedea,scumpelor va rog sa aduceti repede nextu si va rog sa imi dati un PM cand il puneti,Ema va pupaceste:-*
Sus In jos
♀Squirrel♀
Special Jōnin
Special Jōnin
♀Squirrel♀

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Joi 01 Mar 2012, 15:50

Mda hmm...?! :-j
SiSi din pacate nu va putea pune nextul prea repede datorita faptului ca are mana dreapta in ghips sad
Eu ma bucur tare mult ca o apreciati pentru ca merita...stiu ca (,) capitolele mele nu st asa de bune ca ale ei, dar spuneti si voi asta mai pe departe yeah
Orikum, sper ca va veni repede, si ma bucur ca va place kiss
P.S. St suparata pe unii dintre voi hmm...?!

Ja ne!^^ hi!
Sus In jos
Dellz
Chūnin
Chūnin
Dellz

Localizare Localizare : Hell
acebook acebook : Delia P.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 849
Puncte : 1052
Reputatie Reputatie : 121
Hobby-uri Hobby-uri : Slaying
Stare de spirit Stare de spirit : Are you stupid or something?

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Lun 05 Mar 2012, 09:40

Da ce ti`am facut? Eee dupa ce ca imi datorezi si ceva de baut mai esti si suparata pe mine! Fiti`ar pielea de sacal obraznic ce esti! =]]] Da eu acuma vreau next! Daca sambata nu`l vad fac, ca toate trenurile!rusinos]]
Sus In jos
http://dellz405.tumblr.com/
Sis`
Chūnin
Chūnin
Sis`

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19Lun 05 Mar 2012, 10:54

Dell, si defapt toti cititorii, stati linistiti ca sambata asta va aduc next orice ar fi! It's time for school...and love! - Pagina 6 544217 Nu vreau sa va imbolnavesc de nervi, dar na...daca sunt neatenta de la nastere imi rup mainile! It's time for school...and love! - Pagina 6 947835 Sper sa nu mai patesc nimic... It's time for school...and love! - Pagina 6 268890 It's time for school...and love! - Pagina 6 947835 It's time for school...and love! - Pagina 6 947835
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 6 I_icon19

Sus In jos

It's time for school...and love!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 6 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-