Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
It's time for school...and love! - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
It's time for school...and love! - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

It's time for school...and love!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
It's time for school...and love! - Pagina 3 Asss10It's time for school...and love! - Pagina 3 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

It's time for school...and love! - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Lun 31 Oct 2011, 20:47

Deci chiar si prin putina descriere folosita mi-au dat lacrimile.. Crede-ma, daca descriai mai mult, mai amanuntit si puneai accent pe sentimentele rozaliei plangeam de-adevaratelea.. :))
Oricum, nu ma asteptam la asta, m-ai surprins..
So, spor cu nextul..
V-am pupacit dulce.. in love
choco^^
Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

Localizare Localizare : no idea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 316
Puncte : 399
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : meh.

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Lun 31 Oct 2011, 21:55

Uuuuu! Ce capitol interesant!It's time for school...and love! - Pagina 3 962758 Descrierea e buna, greseli ai avut dar na...daca ai zis ca nu-i corectat, atunci nu am ce comenta si chiar si asa, nu fac perte din comisie. Totusi, as vrea sa subliniez ceva: Nu este nevoie sa folosesti trei semne de exclamare, e suficient unul singur, ok?It's time for school...and love! - Pagina 3 68543 Arata ciudatIt's time for school...and love! - Pagina 3 994253

Dar sa sti ca capitolul mi-e placut foarte mult, dar na...suspansul asta!It's time for school...and love! - Pagina 3 269478 It's time for school...and love! - Pagina 3 947835

No Kidutz! Randul tau!

Byeeee
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

Localizare Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 750
Puncte : 898
Reputatie Reputatie : 108
Hobby-uri Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Mar 01 Noi 2011, 10:21

Foarte frumos capitol in love
Mi-a placut cum i-ai descris sentimentele Sakurei huh?
Apreciez mult acest aspect si sa stii ca e de observat happy
Mady, repede cu next ca te capacesc heh
V-am pupat kiss Zbye hi!
Sus In jos
http://miekosayuri.tumblr.com/
Christianne.
Chūnin
Chūnin
Christianne.

Localizare Localizare : Aici.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 569
Puncte : 653
Reputatie Reputatie : 45
Stare de spirit Stare de spirit : Da,no?!

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Mier 02 Noi 2011, 18:41

Sisi I LOVE YOU !!!! (dar deja stiai ) i love you
Bineinteles ca acum te rog si mai dulce sa pui nextul kiss kiss

Bye scumpo !
Cris te in love
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Vin 04 Noi 2011, 17:55

darar domnu k sasuke sai spuna ce sper eu sai spuna sakurei happy2 imi place la nebunie capitolul apropo caci e S.U.P.E.R. happy2
Sus In jos
Dominique♠
Chūnin
Chūnin
Dominique♠

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Accel World
acebook acebook : @Erin Toshiro
Nr. mesaje Nr. mesaje : 813
Puncte : 992
Reputatie Reputatie : 63

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Vin 04 Noi 2011, 18:48

un capitol extraordinar de frumos, abia astept nextul, deci nu mai am cuvinte :X:X:X:X
deci aduceti nextul repejor pt ca deja nu mai am rabdare
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
It's time for school...and love! - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Vin 04 Noi 2011, 19:10

Mersi de anunt, draga mea ! kiss
Frumos capitolul. ! Abia astept continuarea ! happy2

Electronic :)
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Vin 04 Noi 2011, 23:24

grozav grozav grozav rau de tot huh?
imi place place place huh?
e interesant interesant interesant huh?
e....e.... nu am cuvinte lough
te rog sa ma anunti cand pui next-ul good
astept next-ul cu ardoare dance2
cu drag Iva good job
Sus In jos
angel.caitlyn
Genin
Genin
angel.caitlyn

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Balonul meu:)
acebook acebook : https://www.facebook.com/pop.catalinageorgiana?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 108
Puncte : 112
Reputatie Reputatie : 2
Hobby-uri Hobby-uri : Calculator,prieteni,stat pe afara,stat,citit,scris...
Stare de spirit Stare de spirit : Indragostita:X:X:X

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Dum 06 Noi 2011, 17:06

Grozav,super,frumos rau!Imi place mult,mult fic-ul!!!Mi-a placut ce-a iesit din bataia cu faina,superb!NEXT please
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : It's time for school...and love! - Pagina 3 J5fdba
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Mar 15 Noi 2011, 20:41

misto ficul
continual vreau next
sunt nebuna dupa next dance 2
ah da ma dau cu capu de pereti dupa next nervi!
bine nici chiar asa roll
pupici dulci
Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

Localizare Localizare : no idea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 316
Puncte : 399
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : meh.

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Vin 25 Noi 2011, 20:27

Deci unde e nextul? Off...Scumpele mele, astept de mult aici!It's time for school...and love! - Pagina 3 138742 Vreau next...te roog...It's time for school...and love! - Pagina 3 268890

Byeee :X
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Dum 27 Noi 2011, 10:41

NUUUU!!
Pentru ca ... haideti nu ma lasati asa.
So, in timp ce citeam chicoteam intr-una. Chiar nesteptat din partea lui Sasuke. Foarte frumos capitolul, fic-ul in general. " Pentru ca te iubesc" asta as vrea sa aud de la brunet ^.^. Va rog, repede next-ul!
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Dum 27 Noi 2011, 12:19

MAM TREZIT SA LAS COM ACUM PT.CA ACUM AM VAZUT FICUL.
ESTE APROAPE MINUNAT
STITI DE CE?
PENTRU CA V-VREAU..V-VREAU..NEXT-UL sad sad sad sad sad
Sus In jos
♀Squirrel♀
Special Jōnin
Special Jōnin
♀Squirrel♀

Localizare Localizare : Buzau
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1828
Puncte : 1975
Reputatie Reputatie : 105
Hobby-uri Hobby-uri : E multee :))
Stare de spirit Stare de spirit : :-??

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Lun 28 Noi 2011, 16:01

Scumpele mele, eu am nextul l-am scris deja pe caietel dar trebuie sa il mai scriu la pc...trebuie sa-mi vina pc-ul sapt asta de la reparat (sper) crying
Akum intru de la o prietena care are foarte multa rabdare cu mine lough
Anyway miercuri mai scap si io de teza la mate si o sa postez si la acest fic si la celalalt va promit kiss
Sus In jos
Sis`
Chūnin
Chūnin
Sis`

Localizare Localizare : In tara pufarinelor ucigase =))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 996
Puncte : 1121
Reputatie Reputatie : 104
Hobby-uri Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD
Stare de spirit Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Lun 28 Noi 2011, 19:30

Asa mai vii de-acasa! It's time for school...and love! - Pagina 3 947835 It's time for school...and love! - Pagina 3 962758 Abia astept sa vina nextu' ca mor aici! It's time for school...and love! - Pagina 3 208323 It's time for school...and love! - Pagina 3 78717 It's time for school...and love! - Pagina 3 962758
Sus In jos
♀Squirrel♀
Special Jōnin
Special Jōnin
♀Squirrel♀

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Mier 30 Noi 2011, 17:16

Stiu ca am intarziat dar in sfarsit am terminat si eu cu tezele deci iata-ma! Sper sa va placa so...lectura placuta kiss

Capitolul 7:O familie noua

Sasuke:
Pentru ca....nu am mai apucat sa termin deoarece intra vaca aia de Karin peste noi fara pic de bun simt. Doamnee cat de tare ma enerveaza! Nici nu stiu ce am vazut la ea. Acum ca vad ce fel de persoana e: o carpa ce se lasa usor la oricine. Este foarte diferita de Sakura...oricum, in orice clipa, la orice ora poti face o paralela intre cele doua.
Cand zic o paralela vreau sa zic o paralera mare...chiar gigantica. Intre Sakura care e un inger si Karin care inca nu stiu ce e dar ceva imi spune ca nici nu vreau sa aflu, este o diferenta de la cer la pamant.
Ma rog, ma uit la Sakura care era chiar stupefiata de prezenta lui Karin, si fie vorba intre noi chiar o inteleg, adica aloo roscata a intrat in casa fara sa bata la usa sau macar ce strige...ce pana mea si un zbierat era de ajuns, numai sa anunte ca va intra. Nici macar nu a avut bunul simt sa-si ceara scuze, a intrat asa alan-dala.
Sunt intrerupt din balmajeala mea interioare de vocea lui Karin care era de parca profa de fizica din gimnaziu zgaria tabla cu unghiile ei gigantice. Si acum mai am cojmaruri cu ea. Cate linii am primit eu de la domana aceea batrana si zbarcita, cat de rosie imi era palma si cat de scarba imi era cand o vedeam. In fine, revenind la subieca sacaitoarea de Karin a inceput sa vorbeasca spargand paharul pe care tocmai il pusesem pe masa.
-Sasuke, draga vroiam sa-ti spun ca in seara asta o sa fiu la clubul ala nou, de ultimul ragnet sti tu ala "Deja Vou". Poti sa vii si tu numai sa-ti gasesti o partenera caci eu voi merge cu "My boy friends". A, sigur Sakura, poti veni si tu,dar nu cred ca este tocmai genul tau. Avea o voce pitigaiata de cotofana in calduri, iar faptul ca spusese"prietenu meu" in engleza nu o facea mai seducatoare sau mai frumoasa. Ci din contra o facea o cocalara obijnuita ce nu prea avea parte de bagare de seama din partea multora. Intr-un final Sakura ii zice dupa parerea mea cam timida:
-Imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc Karin, dar nu pot, iar daca Sasuke are placerea sa te insoteasca mai inainte va trebui sa vina cu mine sa imi prezinte noua mea casa, fie ca ii place sau nu.
-Nu pot Karin, chiar nu pot astazi. Trebuie sa merg acasa si sa ii pregatesc camera Sakurei...aa da si a ta...bineinteles. Poate cu alta ocazie. Desi nu prea o suportam pe Karin si in ciuda conjuncturii si a anturajului, mi-a fost data o educatie destul de bunicica. Adica indeajuns cat sa ma port frumos cu unele fete. Se poate spune ca sunt un mic "gentleman". Chiar si fiind vorba de Karin pe care nu o suportam, dar imi va fi sora pentru un an intreg. Dar pana la sfarsitul anului cred ca o sa ajung la nebuni.
-OK, treaba ta, dar tu pierzi. zise ea intr-un final dand sa plece in treburile ei extra, mega "importante"
-Imi pare rau, dar nu poti pleca acum. Trebuie sa-ti arat camera si sa te obijnuiesti cu casa.
-E lasa! Ma descurc eu. Tu lasa doar un bilet pe usa si eu ma descurc, dar chiar trebuie sa plec, chiar ma grabesc. zise trantind usa nemai putand sa zic nimic.
Ma uit la Sakura si incepem sa radem la unison uitand de ce vroiam sa zic inainte sa fiu intrerupt de tampita aia. Dupa o portie copioasa de ras o intreb unde-i sunt bagajele. Dupa ce imi zice ma duc, le iau , le urca in porbagajul masinii, o urc si pe ea apoi plecam cu viteze incendiara spre casa. Desi stateam la o distanta considerabila ajungeam destul de repede, dar am oprit la scoala sa-si ia cateva carti. O las sa plece iar eu astept gandindu-ma la roza mea superba. Cum am putut fi atat de orb? Cum am putut sa nu o observ si sa o plac pe Karin?
Ma rog ma gandeam la Sakura in detaliu, tot ce-mi place la ea si ce nu. Ce prost sunt! Mie imi place totul la ea, o ador, o venerez, ce sa mai? O IUBESC! Deodata observ ceva destul de interesant. Desi a dansat cu mine pe masa unui club aproape goala, Sakura este destul de cuminte. Cred ca aia a fost singura data cand a "sarit calul". Am de gand sa o invat pe fata asta cum e sa traiesti si cum e sa simti adrenalina cu adevarat. Sakura intra trantind usa si accelerez cat pot de tare.

Sakura:
Dupa mai putin de cinci minute am ajuns la casa sau mai bine zis vila brunetului meu (de ce ii zic asa? Pentru ca eu chiar daca nu recunosc cu voce tare il iubesc!). Doamnee cata era. Da frate si eu am posibilitati si bani si tot ce imi doreste sufletelul, dar este exagerat de ceea ce se afla aici!
Avea un gard din fier forjat, o alee frumoasa cu brazi mari si umbrosi care duceau la un garaj gigantic in care intrau mii de masini. Bine, poate exagerez, dar sa fim seriosi era enorm. Pe partea cealalta a brazilor era o superba fantana arteziana inconjurata de toate natiile de flori posibile. De casa nici nu va mai zic era mare cat vezi cu ochii -defapt nu prea vedeai ca ea iti era orizontul- cu doua etaje vopsita in galben, dar nu acel galben tipator, ci un galben mai frumos, mai inchis care batea spre maro. Sa-i zicem un crem.
In spatele casei gaseai o livada imensa cu tot felul de pomi fructiferi printre care curgea un rau cristalin. Ici-colo zareai cate un leagan si cate o bancuta pe care te puteai aseza linistita relaxandu-te. Am intrat in casa, pardon vila si m-a dus la ultimul etaj. Acolo erau patru camere:a mea, a brunetului, a fratelui sau, care era superb, arata demential, dar nu arata mai bine ca Sasuke si camera lui Karin desigur (se putea sa nu?). La etajul unu stateau parintii lui, iar la parter era bucataria, livingul si dormitoarele angajatilor.
Urcam scarile si imi deschide o usa mare din lemn de cires. Ma asteptam la ceva cu mult albastru. In schimb mi s-a oferit o camera spatioasa in culori vii roz si mov decorata cu bun gust. Un pat mare cu baldachin mov, un sifonier gigantic in coltul camerei, un birou roz cu alte cateva chestii adica niste dulapioare si noptiere, veioze pe fiecare dulap si pe jos, peste parchetul lustruit, un covor imens amestecat in culorile ros si mov.
Ohh,da sa nu uit de plazma si sistemul homecinema cu totul demential. Ce sa zic? Eram incanta! Am fost si mai fericita sa vad ca am un balcon cu deschidere cu totul si cu totul superba, am fost atat de incantata incat i-am sarit de gat si eram cat pe ce sa-mi lipesc din nou buzele de ale lui,dar am evitat sarutandu-l pe obraz.
-Te las sa te relaxezi putin, dar la ora 20:00 p.m. sa fi la cina. Mamei nu-i plac intarziatii zise el cu un zambert jmecher pe fata.
"Acasa" mi s-a parut ca e cu totul si cu totul alta persoana. Este schimbat radical.Dau din cap afirmativ, apoi inchid usa scotand laptop-ul din geanta. Un pic pe mess, pe facebook si iata ca ora 19:30 p.m. a sosit si am inceput sa ma pergatesc. Am coborat chiar cu cinci minute inainte. Cina a fost linistita. Parintii lui Sasuke sunt de milioane. Doar ca "mama" a intrebat si de Karin, iar Sasuke i-a spus verde-n fata unde este. Nu a fost prea incantata. Dupa fata parea ca e cam iritata, insa nu a scos nici un sunet.
Dupa cina am plecat sa meditez asupra tuturor celor ce s-au intamplat in fundul livezii. Este noapte, si chiar deasupra copacilor care strajuiau livada plutea o luna plina enorma. Aceasta cernea o lumina de un albastru-argintiu destul de puternica incat sa arunce umbre facand totul sa para cufundat in apa. Impresie accentuata si de briza dulce care adia si facea firele mangaietoare de iarba sa-mi dezmierde picioarele goale cu miscari serpuitoare si involburate amintindu-mi de valurile ce se lovesc usor de mal. Acelasi vanticel imi inalta parul bogat si roz de pe umerii dezgoliti si simteam ca si cand mi s-ar fi plimbat o bucata de matase pe piele.
Stai! Stop cadru! Picioare goale? Umeri dezgoliti? Mi-am coborat privirea si parca si uitasem ca puram o rochie al naibii de scurta din piele de caprioara. Partea de sus avea un decolteu generos in forma de V, era cu spatele gol asa ca imi cobora in jos pe umeri lasand la vedere o portiune mare de piele (acum inteleg de ce Sasuke se holba la mine in timpul cinei mai ceva la masini straine). Rochia era superba alba, si impodobita cu franjuri, pene si scoici care parea sa scanteieze in lumina lunii. Pe suprafata ei erau raspandite margelute micute sub forma unor desene complicate de o frumusete nespusa.
Mi-am aruncat privirea imprejur in timp ce ma rasuceam si ma leganam in bataia vantului si mi s-a parut ca vad umbre licarind si viermuind ciudat in copacii uriasi. M-am oprit si incercam sa privesc cu ochii minjiti ca sa vad mai bine ce se petrece in intuneric.
La marginea livezii, printre umbrele aruncate de copaci , s-a materializat o silueta, Ii vedeam corpul pentru ca lumina lunii cadea pe contururile line ale pielii lui dezgolite.
-Sovai, dragostea mea?
La auzul vocii lui m-a strabatut un foir, iar un raset "malefic"a frematat printre frunzele pomilor.
-Ahh Sasuke, tu erai! M-ai speriat cumplit. Sa nu te mai furisezi niciodata asa ca te mananc! M-ai auzit? zic eu hohotind de ras.
Vine si se aseaza langa mine privindu-ma pofticios. Am stat acolo cateva ore zdravene, dar apoi m-a vazut cascand si si-a dat seama ca sunt obosita asa ca m-a condus in camera. Am facut rapid un dus, m-am aruncat in pijama si m-am varat sub patura.
Nu stiu cum se facu, ca pe la 2:00 p.m. m-am trezit cu Karin si cu un "iubit" de-al ei peste mine. Am tipat ingrozitor si eram buimacita. Habar nu aveam ce se petrece, dar dupa vreo zece secunde mi-am dat seama si nu mi-a placut de loc!
-Doamne, Karin,nebuno. Ce pusculita mea faci?Tu chiar ai inebunit de tot? Vrei sa ma strivesti? Sa ma omori cu zile sau ce?
-Nu e vina mea ca stai in camera mea. Iesi afara chiar acum!
-Ce-ai demento? Nu esti sanatoasa? Nu te uiti la tine ca esti beata matol? Ai incurcat camera, doar Sasuke a zis sa-ti arate casa mai inainte, dar ce, tu ai inteles? Nu!Acum iesi afara in acest moment. Pleca cu coada intre picioare, dar tot nu am putut sa dorm. De ce? Pai ea facea alea-alea cu paramatia cu care venise asa ca nu am avut nici o sansa sa dorm si eu un liniste si pace. Ma rog. Sa ma iertati pentru ce voi face in continuare, dar acea ora era imposibila pentru a judeca. Asa ca mi-am luat frumos perna si am zbughito direct in capatul holulul alias camera lui Sasuke. Intru fara sa bat la usa. El era inca treaz. Se uita ciudat la mine si imi zice:
-Ce cauti aici iepuras? Ce s-a intamplat?
-Pai Karin scoate niste gemete de te scoate din minti si pacrca aici nu se aude atat de rau, deci iata-ma.
-Ok, super, dar sa nu sforai.zise acesta razand.
Ii zambesc si eu apoi ma bag langa el in pat. Isi pune mana in jurul taliei mele zicand ca numai asa poate dormi, si intr-un final miracolul se intampla (dormim nu va ganditi la altceva) linistiti ca doi prunci, dar cine stie ce se va intampla peste noapte.

Asta a fst capitolul 7 si sper ca va placut. kiss
Nextul il va aduce iubita mea SiSi
Bye-Bye in love a hug kiss
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Mier 30 Noi 2011, 18:19

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ASA AM TIPAT CAND SA TERMINAT sad sad sad sad sad
SA VINA NEXT-UL heh heh heh
REPEDE happy2 happy2 happy2
CA DE NU TE biciuitor biciuitor biciuitor biciuitor biciuitor biciuitor biciuitor biciuitor biciuitor
SI MA nervi! nervi! nervi! nervi! nervi! nervi!
Sus In jos
~Linna~
Chūnin
Chūnin

Localizare Localizare : In mister....
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul
Stare de spirit Stare de spirit : Is a secret...

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Mier 30 Noi 2011, 19:38

super tare capitolul dar ce zic eu capitolul,super tare tot ficul
astept sa pui next-ul
PwP dulce dulce la tine
in love ........................... in love nu uita sa pui next-ul cat mai repede kiss ........................... kiss

https://sasu.forumgratuit.ro/t3441n-dragoste-neasteptata } acesta este ficul meu daca vreti sa va uitati pe el si sa imi spuneti ce parere aveti ... a hug dap ! a hug

P.S. La multi ani tuturor celor care poarta Sfantul nume de Andrei sau Andreea
la multi ani!
Sus In jos
https://www.facebook.com/LaLaNeBuNieFanPage.
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : It's time for school...and love! - Pagina 3 J5fdba
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Mier 30 Noi 2011, 20:02

wow, wow,wow
este foarte frumos ficul
sa sti ca spun adevarul good
te rog anunta-ma cand pui nextul

pupici si bafta good job
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Mier 30 Noi 2011, 20:20

Vai,vaii in love

Ador capitoluu :o3

Cel mai dragut de pana acum in love

Nextul cat mai repede :-w

Te pup kiss
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Joi 01 Dec 2011, 01:22

grozav grozav rau de tot huh?
e tarziu rau si nu iti pot transmite toate laudele si imi pare rau ca am venit asa tarziu
te rog sa ma anunti cand pui next-ul good
astept next-ul cu ardoare dance2
cu drag Iva good job
Sus In jos
Sis`
Chūnin
Chūnin
Sis`

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Joi 01 Dec 2011, 19:07

Opaaaa, am intarziat! It's time for school...and love! - Pagina 3 359687 Ce cap de popandau am! It's time for school...and love! - Pagina 3 359687 Scuze ca abia acum vin cu comm-ul, dar am fost plecata...si...na... It's time for school...and love! - Pagina 3 307712
Deci capitolul este ultra superb si atat de sweet!
It's time for school...and love! - Pagina 3 268890 te iubesc pentru nebunia ta! It's time for school...and love! - Pagina 3 962758 It's time for school...and love! - Pagina 3 947835 Abia astept sa am putin timp liber ca sa scriu urmatorul capitol! It's time for school...and love! - Pagina 3 962758 It's time for school...and love! - Pagina 3 78717
Deci scuze daca nu vine foarte repede...sper ca ma intelegeti It's time for school...and love! - Pagina 3 896861 ...pentru ca profii acum s-au gasit sa ne spuna ca nu avem note si ne da teste unu' dupa altu'! It's time for school...and love! - Pagina 3 359687Ahh, manca-i-ar lupii! It's time for school...and love! - Pagina 3 947835
Sus In jos
♀Squirrel♀
Special Jōnin
Special Jōnin
♀Squirrel♀

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Vin 02 Dec 2011, 18:46

sper ca ti-a placut si abia astept sa vad ce scrii iar in legatura cu profii...ohh io ma duk si sambata la scl pt pregatire very sad orikum scz pt pm abia dupa am vzt cummun kiss nervi!
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Vin 02 Dec 2011, 23:55

prea frumos.
te rog sa ma anunti cand pui next-ul..si sper sa fie foarte curand, ca altfel biciuitor
sper ca m-am facut inteleasa kiss
Sus In jos
Sis`
Chūnin
Chūnin
Sis`

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19Sam 03 Dec 2011, 00:06

Sefele va-ti facut intelese! It's time for school...and love! - Pagina 3 947835 Vreti nextu' repejor si eu va ascult dorinta! It's time for school...and love! - Pagina 3 968803 Am sa incerc maine sa scriu ceva la capitol, dar nu va promit nimic! It's time for school...and love! - Pagina 3 78717
Sa stati linistite, o sa il aduc cat se poate de repede! It's time for school...and love! - Pagina 3 208323 It's time for school...and love! - Pagina 3 78717
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

It's time for school...and love!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-