Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
It's time for school...and love! - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
It's time for school...and love! - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

It's time for school...and love!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
angel.caitlyn
Genin
Genin
angel.caitlyn

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Balonul meu:)
acebook acebook : https://www.facebook.com/pop.catalinageorgiana?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 108
Puncte : 112
Reputatie Reputatie : 2
Hobby-uri Hobby-uri : Calculator,prieteni,stat pe afara,stat,citit,scris...
Stare de spirit Stare de spirit : Indragostita:X:X:X

It's time for school...and love! - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Sam 03 Dec 2011, 12:55

Doamne!E superb!!!!!!E minunat!!!!!! in love Next!!!!!!!! please Deci e super,deci sunt masca,uluita,incantata!!!!!!!!!!!!!!
Sus In jos
Kawaii
Academy Student
Academy Student
Kawaii

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Pe Venus.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 9
Puncte : 10
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Cititor pe site.
Stare de spirit Stare de spirit : Deseori cu o masca cu un zambet fals:).

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Dum 04 Dec 2011, 19:29

[b]Of ador pagina..Am citit toate capitolele astazi si sunt superbe...De-abi astept next-il<3
Sus In jos
byanck
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 12
Puncte : 13
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : sacoala:)
Stare de spirit Stare de spirit : mai mereu sunt distrata

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Mar 06 Dec 2011, 22:41

[b]cand apare urmatorul capitol?? happy2 ...vreau sa il citesc cat mai repede!!
Sus In jos
Sis`
Chūnin
Chūnin
Sis`

Localizare Localizare : In tara pufarinelor ucigase =))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 996
Puncte : 1121
Reputatie Reputatie : 104
Hobby-uri Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD
Stare de spirit Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Mier 07 Dec 2011, 10:19

Va promit ca o sa apara capitolul saptamana asta, dar sunt bolnava si nu ma simt deloc bine. It's time for school...and love! - Pagina 4 735877 Sper sa nu va suparati, dar nu am prea multa imaginatie cand am febra. It's time for school...and love! - Pagina 4 138742
O sa va dau la toti cate un PM cand voi aduce next-ul. It's time for school...and love! - Pagina 4 78717
Inca o data imi cer scuze! It's time for school...and love! - Pagina 4 307712
Sus In jos
♀Squirrel♀
Special Jōnin
Special Jōnin
♀Squirrel♀

Localizare Localizare : Buzau
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1828
Puncte : 1975
Reputatie Reputatie : 105
Hobby-uri Hobby-uri : E multee :))
Stare de spirit Stare de spirit : :-??

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Mier 07 Dec 2011, 16:58

Noi te scuzam lough
Inclusiv mie P.M. heh kiss
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Sam 10 Dec 2011, 22:47

Buna! Este un fic foarte frumos ! Te rog pune Nextul mai repede ca nu mai pot sa astept ! Sper ca ma intelegi !!! crying
Sus In jos
~Linna~
Chūnin
Chūnin

Localizare Localizare : In mister....
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul
Stare de spirit Stare de spirit : Is a secret...

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Sam 10 Dec 2011, 23:10

scumpa mea te implor sa pui next-ulca nu mai am rabdare
PwP dulce de tot la tine kiss

https://sasu.forumgratuit.ro/t3581-dragoste-neasteptata?watch=topic } acesta este ficul meu daca vreti sa il cititi si sa il comentai eu nuna nu ma supar lough
Sus In jos
https://www.facebook.com/LaLaNeBuNieFanPage.
Sis`
Chūnin
Chūnin
Sis`

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Lun 12 Dec 2011, 21:30

Hey dragilor! a hug Am sosit cu next-ul! dance2 Prin intermediul acesta vreau sa-mi cer scuze ca-l aduc asa tarziu, dar sa nu va mai plictisesc atat si savurati acest capitol care va este dedicat voua, cititoarelor noastre! in love

Capitolul 8: „Sentimente destainuite subtil”

Sasuke:

Off, Sakura, Sakura, daca ai stii ce tantalau sunt. Nu pot sa cred ca trag atat de timp sa-ti spun un lucru atat de important. Si daca a-ti stii ce lucru...

P.S. (scuzati intreruperea „telenovei asteia siropoase”):
SiSi...>:<:Hei, Sasuke, cred ca stim cu totii ce „lucru” e. Fara suparare!
Sasuke: Te-a bagat cineva in seama? De unde stii ca nu vreau sa-i zic doar ca nu mai avem unt de arahide?
SiSi...>:<: Da, siguuur. Cum zici. Acum sa revenim...

Esti ca o printesa adormita de mii de ani care-si asteapta printul sa o faca fericita...si daca nu sunt eu acel „print”? Sasuke, nu fi natarau, adica putem analiza chiar acum vorbele ei dupa sarut! Ahhh, si ce mai sarut! Oare ea ma place? Clar. Sunt mai rau ca o fata in ceea ce priveste dragostea. In orice caz, ceea ce simt eu pentru ea nu este descifrabil de catre nimeni, nici chiar de mine. Nu vreau sa creda ca sunt un obsedat care...God! De ce nu pot dormi si ma gandesc intr-una la toate balivernele astea?!
Pe langa faptul ca ea este atat de aproape de mine, ii pot simti aroma parfumului ei atat de dulce cu vanilie, parul acesta roz asemenea cuartului roz, si fata ei blajina care tanjeste dupa afectiune, dar nu in ultimul rand buzele acelea care te innebunesc numai daca le vezi, buzele acelea trandafirii si fine ce au imprimat sarutul meu pe veci. Dar oare de ce am sarutat-o? Oare a fost un impuls, sau chiar o iubesc dupa cum am mai spus?
Absolut in seara asta nu mai am nici o sansa sa dorm, si uite cat e ceasul! Constiinta asta, dar si eu prost ca am inceput sa vorbesc singur. Mama, tata va rog sa-mi platiti spitalizarea de la nebuni, ca ii calc pe urme bunicului Joey.
Gata. A rasarit soarele. Simt cum razele calde imi mangaie obrajii, dezmierdandu-mi ochii cu lumina slaba, dar totusi impunatoare. Dar ce se intampla? Abia acum ma ia si pe mine somnul? Mos Ene asta...ce i-oi fi facut de la mine ajunge tocmai acum. Presupun ca am niste cearcane de toate zilele. Eeee, asta e, voi da vina mai tarziu pe Karin ca vine cu toti aurolacii si urla de parca a intrat in travaliu. Acum la somnic Sas’ke. Yey!

Sakura:

Doamne fereste!!! L-am simtit pe Sasuke foindu-se toata noapte! Copilu’ asta e vampir de nu doarme?! La ce s-o gandi...cateodata ramane asa blocat si incepe sa se uite fix intr-un anumit punct. Este ciudat, dar n-ai ce-i face, eu tot il iubesc! E imposibil sa nu zic asta despre acest om parca dezlipit din basmele cu printi pe care mi le zicea mama cand eram mica. Am o dorinta arzatoare de a-i mai simti buzele acelea despre care pot zice ca sunt mai dulci ca mierea! Sakura, gata, am zis ca nu ne mai gandim la sarut, dar pe cine mint eu a fost absolut genial! Saruta...Oh my Gosh!
Dar sa revenim pe planeta si imi deschid usor ochii, camera fiind invadata de lumina suparatoare a diminetii. Incerc sa ma dau jos din pat, dar sunt oprita de doua brate puternice ce imi inconjurau talia subtire de viespe. Ma dezmeticesc abia cand am cazut cu tot cu acea greutate care efectiv ma zdrobea. Sasuke parca era lipit cu Superglue pentru ca si acum, dupa ce s-a trezit cu o moaca extrem de amuzanta vazandu-se ca a dormit foarte putin, intrebandu-ma cu o voce de copilas de trei anisori ce s-a intamplat, nu mi-a dat drumul. Eu am rosit cat sa stiu numai eu asta si am inceput sa-l gadil acesta tot „amenintandu-ma” ca o sa platesc scump. Eeee, na, iar eu sunt Maica Teresa daca o sa-mi faca mie ceva brunetul asta caruia ii pica fata de somn!
Adica s-ar lasa gadilat pana poimaine daca ar adormi macar pentru putin timp, dar la naiba cu orgoliul masculin ca asta nu se lasa! De unde imi dau seama ca nu cedeaza? Pai sa vedem putin in ce „circumstante” ma aflu ca sa radeti putin: deci in momentul acesta Sasuke m-a luat in spate si se plimba cu mine prin toata casa si crede-ti-ma, este foaaaarte sus aici! Dumnezeule, are 1,78 si eu nu pot sa zic ca sunt foarte scunda la 1,62, deci va dati seama cum ma simt! In al doilea rand fac zgomot de ar trezi si mortii, iar parintii sai sunt la o usa distanta si nu mi-ar conveni sa ne vada in halul asta, iar in al treilea rand presimt ca o sa se intample ceva astazi, dar nu stiu daca este de bine sau de rau...sper ca voi afla curand inainte sa mi se faca rau de inaltime si sa risc sa-l ciufulesc pe Sas’ke pe care, apropo, o sa-l obilg sa-mi faca ceva de mancare in semn de impacare. Da, stiu, sunt malefica.
Dupa 5 minute eu tot nu am ajuns pe pamant, dar sincer m-am obisnuit, iar lui vad ca-i place. De ce sa nu profit daca am transport gratis? Dar in timp ce ne plimbam noi prin casa foarte linistiti, in comparatie cu acum o ora, se deschide usa lui Karin, care atunci cand ne vede...

Off, suspansul asta! lough Sper ca v-a placut si next-ul il asteptam de la >Mady< ! kiss

Sus In jos
angel.caitlyn
Genin
Genin
angel.caitlyn

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Balonul meu:)
acebook acebook : https://www.facebook.com/pop.catalinageorgiana?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 108
Puncte : 112
Reputatie Reputatie : 2
Hobby-uri Hobby-uri : Calculator,prieteni,stat pe afara,stat,citit,scris...
Stare de spirit Stare de spirit : Indragostita:X:X:X

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Lun 12 Dec 2011, 21:45

dance2 Yeeeeey!Next
in love Ce imi mai place,ii faci sa para perfecti unul pentru altul!(nu ca n-ar fi,sunt 2 ingerasi angel hug )
lough Muream de ras la faza cu bunicul Joey!
hmm...?! Si totusi m-ai lasat cu ochii-n soare...
huh? Ce o sa faca Karin?
heh Sper sa moara de ciuda!
good job Dar capitolul e superb!!!
nervi! Deci m-am gandit bine de tot,next ca iau foc !!!
ingrijorat Daca >Mady< intelege suferinta prin care trec unii asteptand next sad ,spre binele nostru roll ...si al ei biciuitor ,nu ne-ar dezamagi yeah !

Ultima editare efectuata de catre angel.caitlyn in Lun 12 Dec 2011, 21:51, editata de 1 ori
Sus In jos
♀Squirrel♀
Special Jōnin
Special Jōnin
♀Squirrel♀

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Lun 12 Dec 2011, 21:48

Scumpa mea dulcica si tot ce mai vrei ti k io nu mai insirui cao sa fac diabet, acest capitol este suuuuupeeerb. N-ai idee cat am ras cand l-ai intrerupt lough
Deci vreau sa iti multumesc pt pm si pt k imi esti prietena si ca facem acest fic in colaborare love
Besk mult si nextul o sa vina cel tarziu duminica. happy2
Pwp dulce kiss kiss al noualea cer
Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

Localizare Localizare : no idea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 316
Puncte : 399
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : meh.

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Lun 12 Dec 2011, 22:04

Merci de pm scumpa! It's time for school...and love! - Pagina 4 301723 Si ce mai next ai adus...Va iubesc pe amndoua scumpele mele! It's time for school...and love! - Pagina 4 208323 Nu voi aduce niciun comentariu, pentru ca nu am ce comenta, nu intelege gresit.

No mady, it's you turn!! UIMESTE-MA! It's time for school...and love! - Pagina 4 348112

See-ya :)
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Lun 12 Dec 2011, 22:17

Multumesc pentru anuntare kiss au un capitol superb, sunt nebuni rau astia doi, glume si voie buna love in love asa ii vreau mereu..si karin aia care se baga ca musca in..in fine :o): te rog frumos sa scrii next-ul ( asta in caz ca nu e scris) si sa il postezi pentru ca inimioara mea vrea mai mult, mult, mult kiss spor la scris in love a hug kiss
Sus In jos
~Linna~
Chūnin
Chūnin

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Mar 13 Dec 2011, 08:13

sisi multumesc din suflet ca m-ai anuntat
imi place la nebunie
si acum in incheiera vreu doar sa sti
uematorul lucru: NEXT-UL
CA NU MAI AM RABDARE SI MA OMOARA CURIOZITATEA ASTA

https://sasu.forumgratuit.ro/t3581-dragoste-neasteptata?watch=topic } acesta este ficul meu daca vreti sa il citisi si sa il si cimentati eu una nu ma supar deloc lough
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : It's time for school...and love! - Pagina 4 J5fdba
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Mar 13 Dec 2011, 14:58

frumos , frumos , frumos

doamne , mersi ca m-ai anuntat
foarte frumos ficul
cred ca-i va pica fisa lui kArin cand ii va vedea
anunta-ma si pe mine de next

pupici dulci
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Mar 13 Dec 2011, 15:26

happy2 A fost super da ai dreptate cu suspansul!
happy2 Si uite ca iar ajung sa spun ca vreau Nextul!
happy2 Ce vreti mie chiar imi place ficul asta!
please Nextul please
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Mar 13 Dec 2011, 20:48

Ce dragutt in love Ododod :o3

Mersi mult ca m-ai anuntat dap !

Please nextul cat mai repede >Mady< ! :o3

Va pup kiss
Sus In jos
~Linna~
Chūnin
Chūnin

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Mar 13 Dec 2011, 22:15

am uitat sa adaug ceva si anume
fasa aia cu tine si sasuke si convorbirea voastra a fost super tare
si baiatul are dreptate de unde sa stim noi daca nu vroia sa ii zica doar ca nu mai au unt de arahie? Hmmm ia ziii si mie domnisoara...sa te aud lough lough lough
super hilara vaza bravisimo
felicitari
super tare nu am cuvinte
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Mar 13 Dec 2011, 22:22

of, mor dupa fic-ul asta e superb multumesc ca mai anuntat si spor la scris.
Sus In jos
♀Squirrel♀
Special Jōnin
Special Jōnin
♀Squirrel♀

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Mar 13 Dec 2011, 22:42

Daca mai vreti, putem baga faze deastea la fiecare capitol numai sa spuneti. kiss
Stiti voi, Cere si ti se va da lough
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Mier 14 Dec 2011, 00:07

Buna, buna ..

Fic-ul asta e aur curat. Am ras cu lacrimi la unele faze, serios de unde va vin ideile astea? Sunteti geniale! Nu am ce sa spun, decat ca imi place mult, mult de tot fic-ul. Bun, deci saracul Sasuke, nu a putut dormi :)) Imi imaginez cam cum arata Sakura pe langa Sasuke .. ciudat!

Va rog sa ma anuntati cand aduceti next-ul !

Spor la scris si la idei^.^
Sus In jos
Sis`
Chūnin
Chūnin
Sis`

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Mier 14 Dec 2011, 10:02

Exact, cum a zis si Mady! It's time for school...and love! - Pagina 4 385627 It's time for school...and love! - Pagina 4 962758 Putem baga astfel de faze in fiecare capitol, ca cel putin, din partea mea, pot sa inventez niste replici... It's time for school...and love! - Pagina 4 947835iar idei sunt cu caruta! It's time for school...and love! - Pagina 4 947835 It's time for school...and love! - Pagina 4 169309
Sus In jos
~Linna~
Chūnin
Chūnin

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Mier 14 Dec 2011, 17:59

da da da bgati ca eu nu ma supar lough
multumesc din suflet a hug
PwP dulce de tot la voi kiss
Sus In jos
♀Squirrel♀
Special Jōnin
Special Jōnin
♀Squirrel♀

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Sam 17 Dec 2011, 00:27

Scumpele mele, am venit cu nextul mai repede sper sa va placa!
Lectura placuta! in love

Capitolul 9: RAZBOIUL FARSELOR...

Sakura:

Dar in timp ce ne plimbam noi prin casa foarte linistiti, in comparatie cu acum o ora, se deschide usa lui Karin, care atunci cand ne vede pune o fata de zici ca i-a dat-o cineva toata noaptea. Aaa stai asta a si facut. M-am facut ca nu o vad si mi-am continuat "micutul" joc cu brunetul meu. Dar ce este drept incepuse sa mi se faca rau si am inceput sa ma inverzesc la fata. Vazand asta Sasuke ma pune jos tot intr-un chicot. Eram fericiti, ne intelegeam de minune si totul era perfect pana cand "ne-a trezit" Karin cu un tusit fals.
-Karin, ai nevoie de ceva? Te pot ajuta sa gasesti...stiu si eu...aaa usa?
-Da Sasuke, am nevoie de...aaa LINISTE! Voi ati innebunit? Voi ati vazut cat e ceasul? intreaba aceasta iritata, dar noua prea putin ne pasa in acel moment.
-Da Karin, ceasul este 8:05, iar cursurile incep la 9:00. Ar fi bine sa te imbraci daca vrei sa mergi cu noi. ii tai eu macaroana, aceasta plecand bosumflata ca nu mai avea ce zice. Ramasi singuri, eu si brunetul incepem sa radem la unison. Ei bine nici noi nu stiam de ce dar mai conteaza? Ii zambesc dulce brunetului, apoi il sarut dulce pe obraz fugind sa fac ceea ce o sfatuisem pe Karin, dar de data asta in camera mea.
Intru in dus, iar picaturile de apa incep sa imi mangaie cu brutalitate pielea, (si uite si logica mea unde era lough ) In fine, revenind, gelul de dus cu miros de vanilie incepe sa ma invaluie incetul incetul adcandu-mi aminte de noaptea "fierbinte". Da sigur fierbinte, Sasuke s-a foit toata noaptea, iar eu cand am apucat am dormit.
Ies din dus doar cu un prosop mare galben si pufos pe mine, si nu mica imi fu mirarea cand dau peste Sasuke in camera. Sa-mi sara inima din chiloti nu alta asta daca i-as fi avut pe mine. Ma studiaza din cap pana in picioare, ceea ce ma face sa prind o roseata subtila in obrajiorii albi ca zapada. Zambea pervers si pofticios, si vazand si el are doar o pereche de boxeri negrii pe el, ii intorc zambetul cu aceeasi tenta de perversitate. Il doream, doream sa fie al meu, sa il simt aproape...sa fim una si aceeasi persoana. Fara sa ascult ce vrea sa zica il apuc de bratele sale bine facute si ma apropii din ce in ce mai mult sarutandu-l apasat. El raspunde, adancind si mai mult sarutul. Ne sarutam de zici ca nu am mai facuto in viata noastra. Este drept faptul ca buzele mele ardeau dupa ale sale, dar nu stiu daca era si reciproc. Dupa inca vreo doua minude rup sarutul usor intrebandu-l ce treaba are cu mine. Baiatul nu mai avea cuvinte. Vazand ca nu mai poate scoate nici un sunet il imping cu blandete spre usa pentru a ma schimba.
Caut ceva prin sifonier care sa imi placa. Gasesc o rochita alba cu maneci lungi, lunga pana deasupra genunchilor, cu un decolteu in forma de "V". Peste imi iau o jacheta de blugi trei sferturi si o pereche de sandate negre cu toc cui.
Dupa ce am terminat am iesit din camera. Pe parchetul de pe hol din lemn de cires se auzeau doar tocurile mele. In momentul in care am trecut pe langa camera lui Karin, tocmai atunci iesi si ea. Avea niste cearcane de cinci Kilometrii. Purta o fusta foarte scurta de blugi care lasa la vedere toata celulita sa. Mi-a dat o stare vomitiva si aproape ca nu ma mai puteam tine pe picioare.
-Tu la ce te holbezi asa? Ma intreaba roscata pe un ton superior. Atata timp cat avea de gand sa vorbeasca in felul acesta cu mine, nu aveam sa o bag in seama. Nu ma las calcata in picioare de nimeni cu atat mai mult de una ca si Karin.
Coboram jos. Toate bune si frumoase, insa brunetul nu era de gasit pe nicaieri. Incep sa caut si sa strig prin casa ca dementa, dar nimic. Pana la urma iau toate camerele la rand. Karin se uita la mine ca la maimutele de la circ, insa nu-mi pasa. Cand am ajuns in fata ultimei camere, incepusem sa-mi cam pierd increderea si speranta, pentru ca ar fi insemnat sa mergem pe jos pana la scoala si o mai aveam si p'asta dupa mine. Mana imi tremura, insa foarte hotarata intru in camera si...nimic?! Defapt nu prea vedeam multe. Camera era obscura asa ca incep sa caut in disperare un intrerupator. Desi nu stiam de ce, inima incepu sa-mi bata cu putere si ma cuprinsese o umbra de teama. De ce? Nu stiu, sau cum ar spune Naruto "Habar nu stiu".
In sfarsit am gasit si eu nenorocirea aia de intrerupator. Apas si cand ma intorc cu spatele. niste fire imi atarnau in fata ochilor. Erau de culoare roz, insa stiam ca nu era parul meu, erau groase si din plastic...orecum. Ma uit in sus sa vad ce era si am ramas socata! Mp4-ul meu era dezmembrat si era atarnat de bec, cateva bucatele imprastiindu-se pe jos. Ma uit imprejur unde era o liniste de mormant, pana cand se auzi ceva zguduindu-se in debara. Inima o luase la galop si nu mai stiam ce sa fac. Iar ma simteam ca un personaj din "Fenomene Stranii". Pana la urma imi iau inima in dinti si sucesc de clanta usii. In acel moment o "claie" neagra de par, cu ochi abisali si pielea alba ca norii cerului intr-o zi de vara sari pe mine si incepu sa tipe ca disperatul. Va imaginati cum am sarit. Era mai gata sa fac o scena deaia din Tom si Jery, in care Tom isi sapa groapa unde-i vine si se baga in mormant si al naibii motan se mai si astupa singur. Insa mi-am pastrat "calmul"...pe cine incerc eu sa pacalesc am sarit ca arsa.
-Sasuke, tu ai innebunit de tot? Deci sa vedem: 1 aprilie nu este, doar daca nu mai cunosc eu calendarul. Ziua mea nici atat ca a trecut de doua saptamani. Ce microfonu' meu incerci sa faci? intreb eu usor isterizata dar in acelasi timp pe un ton hazliu.
-Liniste-te Sakura, vroiam sa-ti arat cum este sa "faci parte" din familia Uchiha. zice acesta razand cu pofta lasand gropitele sale atat de dulci la vedere.
-Atunci Sasuke Uchiha,oficial suntem in razboi. O sa regreti ziua in care te-ai pus cu Haruno Sakura Izabela Maria Natalia Ioana Diana si mai nou Uchiha!
-Stai sa-mi iau notite, sa stiu cum te strig. Radea cu o pofta incat nu m-am putut abtina sa nu pufnesc si eu . Bineinteles ca am glumit in legatura cu numele. Doar mama nu a fost beata cand mi l-a pus...sau cel putin asa cred. In orice caz stiu ca de acum in colo va fi intre noi un mare razboi. Sa il numim "RAZBOIUL FARSELOR"
Ne strangem in brate in semn de "pace", dar fara sa stie ii iau telefonul si incep sa ii "cotrobaiesc" prin memorie. Cautand muzica, gasesc ceva destul de interesant. O inregistrare. Ghiciti cu ce era? Hay sa vad! Ala eu, ala eu...nici unul? Bine va spun eu. Era o inregistrare cu Sasuke cantand in dus. Va imaginati? Normal ca nu! Asta e aur curat! Voi glumiti cu mine? Ganditi-va numai cate posibilitati...
a) sa il arat scolii;
b) sa il postez pe net;
c) sa il trimit la o televiziune (am cateva relatii)
d) toate cele de mai sus.
Da, asa ma gandeam si eu, varianta "d" sau cine stie, poate il pastraz pentru vre'un santaj ceva. Ma mai gandesc eu. Pana atunci ca sa nu raman cu ochii in soare, iau repede si telefonul meu activez bloothot-ul-nu stiu daca am scris bine happy2 - trimit repede "melodia" fara ca domnul afon aici de fata sa observe. Da, era complet afon, insa mi se parea tare dragut ca incerca. Plecam toti trei spre scoala (aproape ca uitasem ca mai este si Karin in peisaj) pe jos pentru ca masina o luase Itachi. Drumul a fost linistit. Sasuke locuia intr-un cartier select deci am avut ce admira. Ajunsi in fata scolii si am intrat toti trei pe poarta mare astfel incat paream a fi "Cel roz, cel negru si cel rosu". Asta m-a dus cu gandul la un film care avea cam acelasi titlu si am inceput sa chicotesc astfel incat sa nu aud decat eu ca sa nu zica lumea ca sunt scapata de la nebuni. In curtea scolii erau o gramada de elevi printre care si clasa noastra doar ca erau despartiti in diferite colturi ale terenului fiecare cu "fratele" sau cu "sora" sa.Intr-un colt era Temari cu Sikamaru, in altul Hinata cu Naruto si tot asa pana la "infinit".
Ii las pe asa zisii mei fratiori sa mai vorbeasca si eu dispat la patiseria din spatele scolii de unde ma auto servesc cu un strudel cu ciocolata. De ce zic ca ma auto servesc? Pentru ca acolo lucreza minunata mea matusica Loly, pe care o ador si o respect. Dupa putin timp se suna si mi-am adus aminte ca am fizica. Cea mai plictisitoare ora din istoria orelor plictisitoare pe care o faceam cu domnul profesor Guy. Nu aveam nimic cu el insa era prea laudaros si ciudat.

Eu: Sakura, vreau si eu sa ma autoservesti cu un strudel!
Sakura: Daca vrei te servesc, dar nu te pot autoserivi.
Eu:Asa simplu, fara "auto"... sad

Dau usor ochii peste cap si urc scarile. Ajunsa in clasa observ ca toti stateau in banci cu erau impartiti sa acasa (ce spirit de observatie am). P*tipoanca de Karin se pusese deja langa Sasuke deci m-am asezat intr-o banca in fundul clasei unde stateam singura, dar mi-era foarte bine acolo.
Ora de fizica a trecut fooarte greu si a doua aveam sportul asa ca imi iau plasuta si fug in baia fetelor unde ma schimb intr-un maieut decoltat, si treningul de la Nike roz cu negru, plus adidasii albi. Ies si o iau agale pe coridor. Eram plictisita si obosita, dar nu aveam ce face asa ca imi continuo drumul. Ies in curte pe gazon si ii vad pe Sasuke, Kiba,Naruto,Hinata,Temari,Shikamaru si o coleguta foarte de treaba numita Konan care era si prietena lui Kiba. Ma duc si eu la ei si ii intreb ce fac acolo.
-Jucam sticluta, joci si tu Sakura?ma intreaba Naruto cu obisnuita sa hiperactivitate.
-Sigur, de ce nu. Ma asez si eu intre Hinata si Sasuke. Shikamaru invartea sticla deci trebuia sa stau cu sufletul la gura sa nu pice la mine. De ce? Pentru ca baiatul asta o fi el lenes, dar pune niste provocari al naibii de grele. Da, ce surpriza, sticla se opri chiar la mine.
-Ohohoo Sakura, duleata (ne cunoastem de mici suntem cei mai buni prieteni deci ne avem tare bine). Scumpa si dulcea mea prietena, te provoc sa ne spui cel mai mare secret al lui Sasuke. Mi-a aparut o sclipire "malefica" in ochi si am spus:
-De ce sa va zic, cand va pot arata. acestea fiind spuse scot telefonul si le arat inregistrarea. Toti erau pe burta. Pana si eu care ascultasem inregistrarea la casti de en ori in drumul spre scoala radeam. Sasuke era rosu la fata. Dar nu de nervi, ci mai degraba de rusine. Intr-un final zice si el:
-Ce? Cum? Unde? De unde ai inregistrarea? Cum de nu te-am vazut? Si mai ales, ce vrei sa faci cu ea?
-Well:din telefonul tau, erai prea ocupat cu desfacutul MP4-lui meu si am de gand sa ma raz... Nu apuc sa termin ce am de zis ca Sasuke se si ridica si porneste spre mine cu zambetul sau la fel de "malefic" ca al meu. Stiam ce va urma deci ma ridic val vartej si incep sa alerg de nebuna pe teren cu Sasuke pe urmele mele. "Si dai viteza Sakura, ca de te prinde Sasuke sa vezi ce inregistrari iti da el in cap. Stai numai sa vezi!" Imi ziceam in gand accelerand. Cand am trecut pe langa un prieten de-al meu Say, acesta a avut proasta inspiratie de a-i pune piedica brunetului cazand peste mine. Astfel a ajuns Sasuke deasupra mea, eu fiind cu fata in sus si avand picioarele departate. Nu-i bai, mie-mi placea pozitia cu toate ca era cam inconfortabila, dar ne vedea toata scoala care radeau in hohote.

Eu: Asa Sasuke, prinde-o n-o lasa sa-ti scape!
Sasuke: Incerc, incerc dar ce vrea sa ste?
CADE PESTE SAKURA.
Eu: Nu asa o prinzi mah, ce faci? Da-i bataie la popou lough
Sasuke: Ii dau, dar nu acum.(zambeste pervers)

Sasuke se ridica apoi ma ajuta si pe mine spunand ca voi vedea eu acasa. Tonul lui era unul jucaus si plin de perversitate dar mie una imi convenea.
Asa trecura orele cu chiu cu vai si in sfarsit veni si ultima in care aveam dirigentia. Doamne poate n-o veni Kakashi iar cu vreo idee de-a lui deaia "stralucita".
Imediat cum se auzi soneria Kakashi era deja in clasa si isi incepu discurssul naspa.
-Elevi, astazi fiind ultima ora o sa va dau drumul acasa. Toti incepura sa tipe si sa urle de bucurie, dar Kakashi continua: Insa nu inainte de a va supune unui nou "test" sau cum le ziceti voi. Peste doua saptamani se va face o excursie la munte unde va fi multa zapada si veti prinde si Craciunul acolo. Va veti duce cum sunteti echipati ca "frate" si "sora", dar la echipa sapte exista o mica mare problima. Ideea este ca din doua fete nu po merge decat una, iar Sasuke fiind in inferioritate va alege dintre Sakura si Karin. Deci Sasuke, poti sa te gandesti 5 minute inainte dar.... Kakashi nu termina fraza ca Sasuke ii si dete raspunsul:
-Sakura, o aleg pe Sakura. Karin nu parea de loc bosumflata, dar eu eram in culmea extazului, insa nu am lasat asta la vedere.
-Bine, atunci pregatiti-va din timp. O zi placuta. La revedere! Spuse Kakashi si iesi din clasa ca o tornada. Dupa el iesim si noi si ne indreptam fiecare spre casa lui. Pote ca era inca o idee venita din partea lui, insa aceasta era chiar minunata! Ma mira faptul.

Acesta este capitolul 9. Sper sa va placa asteptam commuri. Mady ma pupa kiss in love a hug
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Sam 17 Dec 2011, 00:52

Deci e.. SUPERB in love

Ador capitolul in love

Mersi ca m-ai anuntat, a fost o placere sa-l citesc. dap !

Abia astept next in love

Sisi sa vi cu nextul repejor! :o3

Va pup kiss
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19Sam 17 Dec 2011, 01:36

Buna, buna ..

Voi sunteti nebune, nebune va spun! * Nu in sensul rau* Imi place mult cum descrieti, narati, fic-ul in general *hug*
Deci mi-a trebuit toata puterea sa nu incep a rade ca o nebuna, sa trezesc toata casa. Capitolul asta a fost prea genial, plin de umor !
Deci, ce mi-a placut mie cel mai mult:
Citat :
Ies din dus doar cu un prosop mare galben si pufos pe mine, si nu mica imi fu mirarea cand dau peste Sasuke in camera. Sa-mi sara inima din chiloti nu alta asta daca i-as fi avut pe mine.

Citat :
Iar ma simteam ca un personaj din "Fenomene Stranii". Pana la urma imi iau inima in dinti si sucesc de clanta usii. In acel moment o "claie" neagra de par, cu ochi abisali si pielea alba ca norii cerului intr-o zi de vara sari pe mine si incepu sa tipe ca disperatul. Va imaginati cum am sarit. Era mai gata sa fac o scena deaia din Tom si Jery, in care Tom isi sapa groapa unde-i vine si se baga in mormant si al naibii motan se mai si astupa singur. Insa mi-am pastrat "calmul"...pe cine incerc eu sa pacalesc am sarit ca arsa.

Tin sa mentionez ca am ramas traumatizata in urma emisiunii Fenomene Stranii. MI-a trebuit mie acum 2 ani filme, episoade cu fantome si acum, cand sunt singura ma simt privita. PLus ca am avut un incident neplacut mai mult decat straniu, trait pe viu, ca sa spun asa. Revenim ..

Citat :
Cand am trecut pe langa un prieten de-al meu Say, acesta a avut proasta inspiratie de a-i pune piedica brunetului cazand peste mine. Astfel a ajuns Sasuke deasupra mea, eu fiind cu fata in sus si avand picioarele departate. Nu-i bai, mie-mi placea pozitia cu toate ca era cam inconfortabila, dar ne vedea oata scoala care radeau in hohote.

Desi imi place la nebunie fic-ul fostru, n-am cuvinte sa-l descriu, emoticoanele nu au ce cauta intr-un fic. Asta e regula, chiar daca e mai amuzant cu ..

Multumesc ca m-ati anuntat!
Spor la scris si la idei ^.^
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: It's time for school...and love!   It's time for school...and love! - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

It's time for school...and love!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-