Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
Subiect: Manga-ul Konoha High School Dum 16 Oct 2011, 20:55
Episodul 1 tradus de mine si choco in romana. Alegerea coloanei sonore: Electronic si eu Sper sa va placa. Urmatorul clip vedem cand vine insa sigur va veni curand
Vizionare placuta:
Ultima editare efectuata de catre .•°•.Mentosana.•°•. in Lun 14 Noi 2011, 18:28, editata de 2 ori
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Dum 16 Oct 2011, 20:58
Of, of, acest videoclip a iesit asa de frumos, chiar a meritat munca depusa.. Continuarea... Da, cred ca vine curand.. Asteptam pareri.. V-am pupacit dulce.. choco^^
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Dum 16 Oct 2011, 21:56
Wow ..
N-am cuvinte ...
Stai sa imi revin din soc ..
De cand va-ti apucat voi de videouri ??
Noul talent ??
Imi place !!
Deci deabia astept continuarea !!
Sa o puneti repede !!
V-am pupat dulce pe toate !
Ultima editare efectuata de catre Cαмі :) in Mar 25 Oct 2011, 17:40, editata de 1 ori
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Mar 18 Oct 2011, 16:05
Aham... Voi faceti lucruri fara mine? Relelor... Relelor care stiti sa faceti niste opere de videoclipuri mai Ca nu-mi furati voi meseria de ceva gen...desenatoare Pai dragele mele... imi place mult L-am vazut si eu de vro 2-3 ori, dar era in spaniola Ma rog... am inteles foarte putin... Dar, va rog eu mult de tot... Puuuutin mai mult timpo sa citim... ca nu suntem robotei dragele mele... Eu una citeam... dand pauza... Eh...Ii bien si asa... Va pwp iubirile mele
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Mar 18 Oct 2011, 20:41
Scuze veri's Vom lasa 15 secunde de acum incolo unde e mai mult de citit In clipu asta am lasat doar 10 pentru ca eu una nu credeam ca e nevoie de mai mult Pai, eudeja am gasit "suporteri si asa mai departe" Insa, daca se va intampla ceva si nu voi mai avea ajutoare voi anunta aici Deci, mai aspteptam comm-uri si bineinteles si pe youtube V-am pupat Zbye
♥ Nekko ♥ Chūnin
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Sam 22 Oct 2011, 21:00
Uitati episodul 2 pisicilor! Sper sa va placa si acesta
Lolita S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Sam 22 Oct 2011, 21:07
Vai, Ioana, au iesit foarte bine amandoua video-urile! <3 Bravo tie si lui Choco
Electronic :)
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Dum 23 Oct 2011, 13:34
Oh my Gosh!!!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Sunt incredibile ambele video-uri!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Nu mai pot aici, imi plac la nebunie si sper sa puneti si urmatoarele capitole repejor!!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Nu le-am mai vazut niciodata traduse in romana, iar asta m-a facut sa ma gandesc ca sunteti foarte originale si bune traducatoare! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Dum 23 Oct 2011, 13:54
Decii A iesit foarte frumos, iar povestea evolueaza.. (HELLO) Bine lucrat fetelor, felicitari.. V-am pupacit dulce.. choco^^
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Mar 25 Oct 2011, 10:12
Cand o sa postati next-ul sa-mi dati si mie in PM! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Please!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Abia astept sa vad cum v-a iesit!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Mar 25 Oct 2011, 11:32
OMG!!! Vreau nextuu!! Acuma!!! Doamnee ce reusit ee!! NEEEXT!!
♥ Nekko ♥ Chūnin
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Sam 29 Oct 2011, 11:10
Buna tuturor. V-am adus nextul mult maii devreme decat deobicei deoarece eu am multe teme si n-am timp de hoinarit. Vizionare placuta si vreau sa vad comm-uri si aici si pe youtue Zbye
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre .•°•.Mentosana.•°•. in Joi 03 Noi 2011, 07:02, editata de 2 ori
Lolita S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Sam 29 Oct 2011, 11:55
Ti-am zis eu, Ioana, ca va fi un succes ! Te descurci de minune si felicitari si ajutoarelor tale ! Nextul? ;))
Electronic :)
Elz . S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Sam 29 Oct 2011, 13:40
Bestial am facut toate 3 o munca excelenta ;x Ador Naruto si acest manga!!!
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Sam 29 Oct 2011, 15:06
Am uitat sa dau comm? :))))) Deci iti spun acum ca a iesit foarte, foarte bine Sa vedem ce ne asteapta in continuare.. Succes fetelor si tot inainte =)) V-am pupacit dulce.. choco^^
Sis` Chūnin
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Sam 29 Oct 2011, 22:01
Genial, genial, genial!!!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Cea mai tare manga!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Next please!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
MeLyNa12 Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : oriunde nu ajunge soarele acebook : Adauga-ti profilul. Nr. mesaje : 2312 Puncte : 2424 Reputatie : 75 Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri Stare de spirit : Ce contează?
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Dum 30 Oct 2011, 20:13
Buna,sunt noua si am descoperit siteul de curand si as vrea sa va spun ca ador munca pe care o faceti si as vrea sa va multumesc pt traducere
♥ Nekko ♥ Chūnin
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Sam 05 Noi 2011, 22:52
OK prieteni Am facut si cel de-al 4-lea episod, savuratil Multumesc de comentarii si mai astept Vizionare placuta si pe saptamana viitoare.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sis` Chūnin
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Dum 06 Noi 2011, 13:57
Absolut superb!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ce pot spune decat sa aduceti nextu' repede! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
MeLyNa12 Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : oriunde nu ajunge soarele acebook : Adauga-ti profilul. Nr. mesaje : 2312 Puncte : 2424 Reputatie : 75 Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri Stare de spirit : Ce contează?
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Dum 06 Noi 2011, 15:53
Pt traducere!sunteti cei mai tari:x astept nextu ,inca o data
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Dum 06 Noi 2011, 16:16
Am uitat sa dau comm? :))) Hai ca sunt tare :)) Oricum, a iesit foarte bine Buna treaba si nextul vine cand va veni :)) choco^^
Elz . S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Dum 06 Noi 2011, 17:10
<3 Oh Lala A iesit foarte bine Scz ca nu am putut sa ajung, sa traduc mai mult Chiar nu am putut si nu pot nici sambata asta ca sunt la nunta :[ Oh Gosh, srry, lasa ma revansez eu Oricum voi sutneti mai bune decat mine ;* Next!
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Mar 08 Noi 2011, 16:35
Off fetelor o sa innebunesc. Vreau urmatorul cat mai repede [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] faceti o treaba minunata, imi place la nebunie. Astept cu nerabdare sa apara cel de-al 5-lea, sper sa veniti repede cu el, va pup [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Joi 10 Noi 2011, 19:13
Lalala si eu las com. L-am mai vazut parca odata, dar in spaniola. Oricum nu ma satur si a iesit foarte bine. Am ras de m-am prapadit la acest capitol Deci vrea next de urgenta. Va pupacesc Bye
Methera S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Joi 10 Noi 2011, 19:17
Doamne deci sunteti extraordinare fetelor. Am cautat manga asta mult timp sa o pot citi pe toata si nu am gasit-o complet. Felicitari pentru traducere, e minunat. Sper sa vina si urmatorul capitol cat mai repede