Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Vin 23 Mar 2012, 02:39
cat de mult ma bucur ca l-ati pus imi place enorm de mult ca si celelalte multumesc mult ca m-ati anunrat si pe mine PwP dulce de tot la voi
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Vin 23 Mar 2012, 23:07
Ododododo ce frumos a fost. Imi place mult varianta asta a animeului Naruto :X Am o intrebare, cam cate episoade mai sunt. Pentru ca eu in engleza le-am gasit numai pana la 8 maxim si se termina brusc fara sens. Voi stiti cumva unde sunt restul?
P.S: Ati facut o treaba excelenta, adoooooor si apreciez munca voastra
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Sam 24 Mar 2012, 08:50
(='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=) a scris:
Ododododo ce frumos a fost. Imi place mult varianta asta a animeului Naruto :X Am o intrebare, cam cate episoade mai sunt. Pentru ca eu in engleza le-am gasit numai pana la 8 maxim si se termina brusc fara sens. Voi stiti cumva unde sunt restul?
P.S: Ati facut o treaba excelenta, adoooooor si apreciez munca voastra
Da Katty, asa e, manga-ul se termina la episodul 8 cand ultimul an de liceu incepe si din cauza santajului lui Madara, Sasuke hotaraste ca trebuie sa se desparta de Sakura pentru binele ei. Itachi pleaca in America parca, iar Naruto si Hinata sunt cu mult mai apropiati. Din cauza acestei plecari, Sasuke se cearta cu Naruto si se iveste o bataie care a fost oprita la timp de catre Iruka si Kakashi. Eu toate imaginile le iau de pe youtube intr-un mod mai ciudatel fata de cum o fac altii. Eu fac videoul pe toata pagina si apoi dau print screen. Deschid un Paint, dau Ctrl + V si imi asez imaginea in mijloc. Dupa ce termin salvez imaginea intr-un folder cu toate si asta e. Mai departe nu mai zic caci stii cum e: Originalitatea e arta de a nu-ti dezvalui sursa. Ei bine, sper ca v-am lamurit, cat de curand voi pune si episodul 7 din manga, dar pana atunci trebuie sa mai asteptati. Multumim ca urmariti munca noastra si mai ales ca o apreciati. Nu multi stiu cum e, mai ales ca sunt numai 2 fete care se ocupa de acest "proces" de traducere. V-am pupat Zbye
Yozo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♡Somewhere in the world♡ Nr. mesaje : 165 Puncte : 204 Reputatie : 11 Hobby-uri : Poi am multe hoobyuri , dar cel mai mult imi place sa desenez . Stare de spirit : !!Mereu cu zâmbetul pe buze!!
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Mier 28 Mar 2012, 20:17
Oooo a fost super frumos next-ul abia astept cap 7. Si va admir pe toate 3 pentru ceea ce faceti , nu e greu ,Suneti nr. 1
Day Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares Nr. mesaje : 1238 Puncte : 1392 Reputatie : 108 Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Lun 02 Apr 2012, 15:48
Uite ca printr-un miracol am aterizat si eu aici!Mai bine mai tarziu decat niciodata! OF!OF!Madara asta!!! Merita Va admir pentru ceea e faceti si va multumesc mult pentru munca depusa Va PWP dulce
MeLyNa12 Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : oriunde nu ajunge soarele acebook : Adauga-ti profilul. Nr. mesaje : 2312 Puncte : 2424 Reputatie : 75 Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri Stare de spirit : Ce contează?
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Mier 11 Apr 2012, 19:13
prima si prima data vreau sa iti multumesc ca m'ai anuntat (scz ca am venit asa de tarziu dar ... m'am apucat de bleach si m'am lasat de scris ficuri). faceti o treaba minunata si as vrea ca aceasta manga sa nu se mai termine :o3
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Dum 08 Iul 2012, 01:23
Hey! Ce faceti? Sper ca bine caci am adus partea a doua a episodului 6 la manga Imi cer scuze ca a durat atata timp insa na, cu scoala si acum liceul... intelegeti voi. Astept multe pareri la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] V-am pupat! Zbye
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Dum 08 Iul 2012, 11:16
Asta da capitol ! A fost super tare , pacat ca nu l-ai adus mai devreme . Mi-a placut mult a fost foarte frumos . Ai facut o treaba minunata , tine-o tot asa ! Sper sa aduci nextul curand si sa ma anunti si pe mine ! Bafta in continuare .
MeLyNa12 Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : oriunde nu ajunge soarele acebook : Adauga-ti profilul. Nr. mesaje : 2312 Puncte : 2424 Reputatie : 75 Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri Stare de spirit : Ce contează?
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Dum 08 Iul 2012, 11:37
Awww ce pot sa spun? Ce am avut de spus am spus pe youtube. Astept cu nerabdare sa aduceti urmatorul capitol . As vrea ca aceasta manga sa nu mai aiba sfarsit dar nu este posibil . Cine a creat'o e asa bun/a , cred ca iubea cuplurile sasusaku naruhina
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Dum 08 Iul 2012, 19:52
WaW....mi.a placut mult de tot acest episod. A iesit minunat. Felicitari pentru munca depunsa, a meritat tot efortul Multumesc mult ca m.ai anuntat si pe mine Spor la scris si la ideei multa bafta in continuare PwP dulce d etot la voi
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Lun 09 Iul 2012, 01:33
Cum am mai spus-o. SUNTETI GENIALE Iubesc melodiile ( se potrivesc de minune) si imaginile sunt mari si clare si puse pe rand. Nu toata lumea le pune asa. Pur si simplu faceti ceea ce faceti cu drag si eu nu pot decat sa va felicit Astept episodul urmator, stiu ca o sa dureze mult, dar de asemenea stiu ca o sa MERITE. Deci v-am pupat si sport la treaba. Vacanta placuta
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Lun 09 Iul 2012, 16:50
Buna darga mea!
Ma bucur enorm ca ai adus capitolul!
Cum te-a ajutat si Choco sa nu uitam sa o felicitam si pe ea
Saracutul Naruto...
Imi pare extrem de rau pentru el...
Neji, Gaara si Lee...
Trebuie pedepsiti rau....
Sakura e o dulce...
Sasuke e intragostit lulea de Sakura
Iar eu sunt indragostita de aceasta creatie!
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Lun 09 Iul 2012, 18:57
ce frumos !!!!!! regret ca ajung asa de tarziu pe aici , m-ai lasat in suspans , nu-mi vine sa cred ca pleaca pentru 3 ani , deabia astept partea a doua din ep 6 , pupici de la crisu
CatsuKee Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Ploiesti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 46 Puncte : 55 Reputatie : 3 Hobby-uri : Aruncatu' cu privirea in TV / PC .. iesitul pe afara cu prietenii :-??.. fotbalul .. shi Naruto ;x Stare de spirit : Vesel 24/7 .
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Mier 11 Iul 2012, 19:19
.. episodul 7 nu il traduceti si in ro?:D .. sau daka stiti alt site sau cv de unde pot sa citesc :D . va rog ^^.
♥ Nekko ♥ Chūnin
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Joi 12 Iul 2012, 09:14
CatsuKee a scris:
.. episodul 7 nu il traduceti si in ro?:D .. sau daka stiti alt site sau cv de unde pot sa citesc :D . va rog ^^.
Nu. in prezent nu exista. Noi, Choco si cu mine, suntem singurele persoane care se ocupa de traducerea acestui manga. Urmatorul episod va aparea cat de curand, cand voi avea si eu si colega mea timp. Cu ocazia acestui post, va multumim tuturor de comentarii si ca ne urmariti munca pe youtube, si cum nu mai e mult si terminam de tradus acest manga, astept propuneri cu privire la urmatorul proiesct. Pana cand voi aduce urmatorul episod, astept in continuare comentarii. V-am pupat! :*:Zbye
Ultima editare efectuata de catre ♥ Nekko ♥ in Dum 16 Mar 2014, 22:14, editata de 1 ori
CatsuKee Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Ploiesti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 46 Puncte : 55 Reputatie : 3 Hobby-uri : Aruncatu' cu privirea in TV / PC .. iesitul pe afara cu prietenii :-??.. fotbalul .. shi Naruto ;x Stare de spirit : Vesel 24/7 .
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Joi 12 Iul 2012, 18:06
♥ Nekko ♥ a scris:
CatsuKee a scris:
Nu. in prezent nu exista. Noi, Choco si cu mine, suntem singurele persoane care se ocupa de traducerea acesui manga. Urmatorul episod va aparea cat de curand, cand voi avea si eu si colega mea timp. Cu ocazia acestui post, va multumim tuturor de comentarii si ca ne urmariti munca pe youtube, si cum nu mai e mult si terminam de tradus acest manga, astept propuneri cu privire la urmatorul proiesct. Pana cand voi aduce urmatorul episod, astept in continuare comentarii. V-am pupat! Zbye
Din cate am vazut .. mangaul asta are 7 capitole sau mai mult :)) iar uh si choco ati tradus doar primul capitol. din cate am vazut.. deci cred ca mai aveti de lucru' :D . :-s
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Sam 14 Iul 2012, 14:15
Minunata traducere! Fetelor faceti o treaba incredibila! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
♥ Nekko ♥ Chūnin
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Sam 14 Iul 2012, 18:34
CatsuKee a scris:
Din cate am vazut .. mangaul asta are 7 capitole sau mai mult :)) iar uh si choco ati tradus doar primul capitol. din cate am vazut.. deci cred ca mai aveti de lucru' :D . :-s
Katsu, nu cred ca vezi bine, dar eu am tradus impreuna cu choco 6 capitole. Pun un link unde gasesti toate episoadele traduse de noi mai jos special pentru tine. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Sper ca acum sa le poti vedea Te-am Zbye
Day Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares Nr. mesaje : 1238 Puncte : 1392 Reputatie : 108 Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Lun 30 Iul 2012, 14:43
Big like ! A fost foarte frumos si mi-a placut enorm.Multumesc mult ca m-ai anuntat si scuze ca nu am venit mai devreme (pov. lunga ) . Felicitari si bafta in continaure! papa
~Linna~ Chūnin
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Dum 11 Noi 2012, 14:20
Scumpele mele scumpe...Cand vine urmatorul episod..... Nu mai am radare..... Sa ma anunti neaparat cand ilpostati.... <3333333
Cece :) Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Horodnic de Sus (=^.^=) acebook : I'm Neko:Miauuu! (≧3≦) Nr. mesaje : 210 Puncte : 269 Reputatie : 5 Hobby-uri : Am multe,prea multe ca sa le stiti voi :P Stare de spirit : I'm ok friends!
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Dum 18 Noi 2012, 13:49
Cetare faza cu Sasuke si rock lee din ep.3
Sasuke. Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cluj-Napoca acebook : -.-'' Nr. mesaje : 231 Puncte : 319 Reputatie : 42 Hobby-uri : In the club \m/ Stare de spirit : indiferent
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Mar 02 Apr 2013, 21:41
Buna treaba fetelor! Va apreciez munca in totalitate si va incurajez sa continuati. Capitolele au fost superbe si astept cu nerabdare urmatorul episod. Ja ne ~~
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Mier 10 Apr 2013, 12:35
Buna fetelor, si imi pare bine ca s-a gasit cineva care sa traduca aceste episoade din Manga. Povestea este frumoasa, reusita, si ma bucur ca subtitrarea voastra este okey. Va apreciez munca, si sper sa aveti mult mai multe vizionari de acum in colo. Daca postati un nou capitol tradus, va rog din suflet sa imi trimiteti un pm.
♥ Nekko ♥ Chūnin
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Dum 16 Mar 2014, 19:52
După mult timp, am adus și episodul 7 din Konoha High School. <:
Aștept comentarii atât aici, cât și pe Youtube. C:
Enjoy every minute! ^^
Ultima editare efectuata de catre ♥ Nekko ♥ in Dum 16 Mar 2014, 20:05, editata de 1 ori
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Dum 16 Mar 2014, 19:59
Edit In sfarsit episodul 7. Ce bine, ce bine! Nu pot sa cred ca voi va sacrificati timpul pentru a afce ceva pentru toti fanii din tara ce nu stiu sa traduca aceste episoade. Meritati tot respectul deoarece, eu una nu as putea sa fac asta. Sa stau sa potrivesc fiecare imagine la secunda pe melodie.
Felicitari
Geo
Ultima editare efectuata de catre Amphetamine in Dum 16 Mar 2014, 22:11, editata de 4 ori