Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Dum 16 Mar 2014, 21:26
Nu stiu cum ai reusit sa montezi tot intr-o noapte, insa a iesit foarte bine. Felicitari!
Rhye ANBU
Sex : Varsta : 15 Localizare : intr-un ocean cu bani acebook : . Nr. mesaje : 1164 Puncte : 1496 Reputatie : 212
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Mier 16 Apr 2014, 17:24
Eu vazusem cu mult timp in urma descrierea de pe youtube,unde scria numele:Choco. Am vrut sa–i scriu un pm lui Choco, dar nu eram sigur de faptul ca era vorba chiar de Choco pe care o stiu eu..... Faceti o treaba foarte buna si ii faceti pe cei indragostiti de cuplul Sasusaku foarte fericiti. Va felicit pentru munca si efortul pe care il depuneti. Cum se spune?! Jos palaria!!!! Nu pot crede ca spun asta,dar va iubesc si nu sunt atrasa de fete. Doamne....Ma bucur atat de tare ca ati pus un videoclip nou. Acum stiu si eu cine este Ioana Neagu....Sunt mandra de faptul ca videoclipul este tradus si postat de catre niste fete de pe forum. Wow
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Mar 08 Iul 2014, 23:16
Apreciez toate încurajările voastre! Dacă nu ați fi fost voi, probabil nu l-aș fi terminat acum.
Am adus și ultimul episod din manga. Sper să vă placă. Multe mulțumiri lui Choco pentru ajutor. Enjoy!
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Mier 09 Iul 2014, 11:21
Intr-un final am reusit si noi sa finalizam proiectul asta. A iesit foarte bine, ca de fiecare data, si ma bucur ca am putut fi de ajutor. Hurray.
Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Mier 09 Iul 2014, 14:03
Damn it, sfârșitul ăsta e deprimant. Foarte bine realizat videoclipul, deși probabil știți asta deja. Ați făcut o treabă bună, sper să mai faceți ceva de genul acestui proiect.
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Mier 09 Iul 2014, 15:13
Foarte frumos capitolul 8. Este putin trist, adevarat. Astept o viitoare continuare Felicitari pentru munca depusa, fetelor. Am dat si eu like. Subscribe am dat mai de mult.
Rhye ANBU
Sex : Varsta : 15 Localizare : intr-un ocean cu bani acebook : . Nr. mesaje : 1164 Puncte : 1496 Reputatie : 212
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Mier 16 Iul 2014, 19:21
Felicitari fetelor! Chiar ma bucur ca ati adus capitolul 8, este chiar reusit. Chiar mi-a venit sa plang la sfarsit, probabil datorita melodie.....Noroc, Ioana, cu canalul de gameplay, sper sa ai succes cu el!! :)))
Simona135 Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : In Andy's arms Nr. mesaje : 12 Puncte : 21 Reputatie : 5 Hobby-uri : Muzica
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Mier 23 Iul 2014, 16:50
Am vazut ca povestea o sa fie preluata de o alta fata (in engleza), voi o sa o traduceti in continuare?
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Mier 23 Iul 2014, 18:42
Asta ar fi planul, dar sa vedem cum merg lucrurile si cat de des posteaza SakuraH-07.
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Lun 22 Dec 2014, 11:46
Bună tuturor! Am revenit cu un nou video înainte de Crăciun.
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Lun 22 Dec 2014, 12:30
Mișto ca-ntotdeauna. Ce să zic, nu credeam că o să devină un proiect atât de amplu, dar mă bucur că fac parte din el și sper să avem ce traduce/ edita cât de curând. Crăciun fericit.
hiatus ANBU
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
Subiect: Re: Manga-ul Konoha High School Lun 22 Dec 2014, 13:09
Cat de bine a iesiiit! Ati facut o treaba buna si chiar este o idee geniala pentru mereu gaseam doar parti din episoade si nu toate in engleza sau romana. Multumesc mult si spor in continuare la treaba!^^