|
|
Autor | Mesaj |
---|
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: Help me go through this Lun 02 Ian 2012, 22:14 | |
| |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Help me go through this Lun 02 Ian 2012, 22:43 | |
| A fost un fic extraordinar :x mi`a placut la nebunie Pacat ca am ajuns la penultimu capitol ;x Ehh, ma bucur ca sunt impreuna Felicitari scumpa mea Sa mai faci ficuri ca ai talent |
|
| |
Alternative Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 288 Puncte : 329 Reputatie : 19 Hobby-uri : Iubireee... Stare de spirit : Nevoie de viata
| Subiect: Re: Help me go through this Lun 02 Ian 2012, 23:23 | |
| Cred ca iti citesc ficul de ieri. Poate ca asta este motivul pentru care mi s-a parut ca s-a terminat prea repede, am citit eu prea repede. Dar susupansul, dinamismul, romantismul nu ma lasau sa-mi iau ochii de pe monitor. Chiar m-am delectat cu ficul tau. Personajele au fost conturate destul de frumos. Sakura- puternica si rea, poate putin cam suparacioasa uneori :)) , iar Sasuke gelos, indragostit si pervers :)) . Foarta multa actiunea. De la inceputul ficului pana la sfarsit s-au intamplat o gramada de lucruri( nu ca m-ar deranja) . Ce mi-a placut cel mai mult a fost relatia lor de dragoste, atat de stransa.. si daca prin comportamentul lor ai vrut sa sugerezi o dragoste adevarata, care nu tine cont de gura lumii, care este atat de pura incat trece peste defectele si moravurile fiecaruia, sa stii ca ai reusit. Dar nu putine au fost situatiile cand cei doi au dat dovada de egoism si razbunare... dar asta pana la urma le-a condimentat relatia si a facut-o sa nu fie plictisitoare. A fost frumos. Palavragesc eu mult cand am chef :)) . ( cred ca asta e primul meu post :)) ... ma duc sa-mi slefuiesc profilul :* ) |
|
| |
/Agata\ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Oriunde doresti Nr. mesaje : 250 Puncte : 269 Reputatie : 20 Stare de spirit : Depinde
| Subiect: Re: Help me go through this Mar 03 Ian 2012, 09:26 | |
| Ce pot sa mai zic decat ca a fost superb, un final maret pentru un fic de aceeasi valoare ! Te pup si spor in continuare |
|
| |
curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Help me go through this Mar 03 Ian 2012, 15:54 | |
| Nu pot sa cred ca sa terminat.De ce vreau sezonul 2 oricum super mega exta final la fel ca tot restul fic-ului mia placut la nebunie |
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Help me go through this Lun 09 Ian 2012, 09:31 | |
| Oooo, s-a terminat! Mi-a placut enorm de mult ficul tau si de asemeni mi-a placut si finalul in care ei doi raman impreuna cu copilul. A fost un fic foarte reusit...Te pwp dulke de tot si spor la scris si alte ficuri! |
|
| |
Alternative Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 288 Puncte : 329 Reputatie : 19 Hobby-uri : Iubireee... Stare de spirit : Nevoie de viata
| Subiect: Re: Help me go through this Mar 10 Ian 2012, 00:28 | |
| Doamne! Deci chiar nu-mi vine sa cred! Sunt asa o proasta :)) ! Asta a fost primul fic pe care l-am citit de pe acest forum . M-am uitat la semnatura ta si l-am vazut la ficuri proprii si mi-am zis ca trebuie sa comentez. Deci... tu ai ceva cu titlurile! - cred ca ai prins ideea, la cat de mult ti-am laudat si celalalt titlu :)) , dar chiar merita- Ideea a fost geniala... actiunea la fel... n-are rost sa tot insir pe-aici " WOW! Prea tare! Superb" . Si inca o data ma repet... ideea!!!! Cred ca am vorbit cam fara sens... dar in seara asta ma simt mult prea bine ca sa critic ceva! :)) Mi-a parut rau ca s-a terminat... Cred ca mi-a luat cateva ore sa-l citesc pe tot... si desi dupa m-au durut ochii, nu mi-a parut rau. |
|
| |
pinkandrock Academy Student
Nr. mesaje : 2 Puncte : 2 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Help me go through this Mier 11 Ian 2012, 17:17 | |
| ahhh ador ficu asta sakura ce rea e imi plc de ea si puternica hai cu nextu |
|
| |
☆SnikerS☆ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lasă. . . Nr. mesaje : 164 Puncte : 215 Reputatie : 32 Hobby-uri : multe
| Subiect: Re: Help me go through this Sam 14 Ian 2012, 14:57 | |
| decii e primul fic la care am plans.esti prea tare fato te pup si continua sa faci cat mai multe .nota 10+ de la mine :*:x |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Help me go through this Mier 01 Feb 2012, 01:36 | |
| Este cel mai frumos fic... Regret ca nu ti-am dat com, dar nu il vazusem... Nu o sa il uit never... Ai mare talent, ai , ai, ai ... Scritoare te faci! Mai facut... De multe ori eram ceva de genul : De ce s-a terminat? L-am iubit si inca il voi iubi... TE-AM PUPAT ! : |
|
| |
Liniştea mării.. Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : -.- -.- -.- Nr. mesaje : 25 Puncte : 25 Reputatie : 0 Hobby-uri : Sa stau tolanita in pat... Stare de spirit : Obraznica
| Subiect: Re: Help me go through this Sam 31 Mar 2012, 17:35 | |
| Dc?Dc?Dc? Pur si simplu dc? Dc s'a terminat ,dar asta este. Mi'a placut foarte foarte mult a fost extraodinar,minunat,superb, fantastic,mirific,dumnezeiesc,sensibil,amoros. Imi place de asemena si celalalt fic al tau Born to die {16} .Esti extraordinara sa nu te oprsti niciodata din scris |
|
| |
kristen Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic. Nr. mesaje : 243 Puncte : 264 Reputatie : 10 Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking, Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.
| |
| |
predadariana Academy Student
Sex : Localizare : craiova Nr. mesaje : 1 Puncte : 1 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Help me go through this Mar 01 Mai 2012, 15:01 | |
| frumos abia astept sa vad |
|
| |
xCalliopeXx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Calarind bateria Duracel Nr. mesaje : 180 Puncte : 201 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Help me go through this Mar 08 Mai 2012, 18:05 | |
| |
|
| |
AnitzaSkumpika Academy Student
Sex : Varsta : 23 Localizare : Pe aici.. ^-^ Nr. mesaje : 3 Puncte : 3 Reputatie : 0 Hobby-uri : Mda.. Imi place sa cant ATAT :P Stare de spirit : happy :D
| Subiect: Re: Help me go through this Dum 27 Mai 2012, 15:55 | |
| WOW deci o fost magnific |
|
| |
Madeline.Lestrange Genin
Sex : Varsta : 31 Localizare : Baia Mare Nr. mesaje : 218 Puncte : 247 Reputatie : 5 Hobby-uri : Desen, Lectura.
| Subiect: Re: Help me go through this Sam 07 Iul 2012, 14:31 | |
| DECI ITI IUBESK FICUL... CEL MAI BUN P CARE LAM CITIT BRAVOOOO!!! cred kal mai citesk odata:D JOS PALARIA PT TINE si FIC-UL TAU!:X:X::X:X |
|
| |
dedde14 Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 149 Puncte : 153 Reputatie : 6 Hobby-uri : Cam tot ce se poate face... Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND
| Subiect: Re: Help me go through this Lun 09 Iul 2012, 16:05 | |
| hmm....unul dintre cele mai frumoase ficuri pe care le-am citit...
|
|
| |
OrangeAndBlue Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 188 Puncte : 208 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Help me go through this Lun 23 Iul 2012, 16:29 | |
| Draga mea Lissa
Deci, ficul tau, acest minunat fic, a fost primul pe care l-am citit. Inainte sa-mi fac cont. Si mi-am placut fantastic de mult. Vreau sa-ti mai spun ca am plans si am suspinat enorm. Nu credeam, sincer, chiar n-am crezut vreo data. Ti-as fi dat comm, imediat dupa ce mi-am facut si eu aparitia aici, doar ca am uitat, apoi am inceput sa citesc si alte ficuri... Deci cum spuneam, tine-o tot asa.
Te pup :* !!
Ultima editare efectuata de catre OrangeAndBlue in Dum 05 Feb 2017, 22:45, editata de 1 ori |
|
| |
Temari Chūnin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri Nr. mesaje : 923 Puncte : 984 Reputatie : 37 Hobby-uri : Handball Stare de spirit : Bucuroasa
| Subiect: Re: Help me go through this Lun 06 Aug 2012, 12:24 | |
| Foarte frumoase fic-ul tale!Le ador!L-am luat de pe TPU . Sunt incredibile! |
|
| |
Temari Chūnin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri Nr. mesaje : 923 Puncte : 984 Reputatie : 37 Hobby-uri : Handball Stare de spirit : Bucuroasa
| Subiect: Re: Help me go through this Lun 06 Aug 2012, 13:10 | |
| Ma faci sa sufar cu fic-ul asta! |
|
| |
Temari Chūnin
| Subiect: Re: Help me go through this Lun 06 Aug 2012, 13:41 | |
| [b]Te iubesc!Deci ador asta abia astept sa ajung mai departe ! |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Help me go through this Mar 07 Aug 2012, 18:05 | |
| Temari nu mai posta de mai multe ori...Daca ai uitat sa zici ceva dai edit la comentariul tau. Faci SPAM.:)
Scuze pentru off topic... Deci... ficul asta mi-a placut foarte mult :X:X! Este prea frumos :X:X! O sa imi fie dor de el :( ..! :( |
|
| |
Alyson Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : De prin zona... Nr. mesaje : 51 Puncte : 52 Reputatie : 1 Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, petrecerile etc. Stare de spirit : Intotdeauna vad partea buna a lucrurilor...SMILE:)
| Subiect: Re: Help me go through this Mar 21 Aug 2012, 15:55 | |
| Buna Acesta a fost primul fic care l-am citit de pe acest site, inainte sa ma si loghez pe el Azi l-am recitit si pot sa spun ca e cel mai reusit fic Din cate am reusit sa citesc pana azi al tau detine locul 1 pentru mine Nu cred ca o sa ma satur din al reciti cu fiecare ocazie Titlul ficului m-a atras de la inceput, iar cand l-am citit prima data era finalizat asa ca am stat pana noaptea tarziu sa il termin... M-ia placut foarte mult succes in continuare la alte ficuri |
|
| |
Adelina^.^ Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Orasul viselor sarcastice Nr. mesaje : 14 Puncte : 14 Reputatie : 0 Hobby-uri : sa desenez si sa pictez Stare de spirit : moarta de plictisita
| Subiect: Re: Help me go through this Mier 14 Noi 2012, 23:29 | |
| Next!!!!!!!!!!!!!!Next!!!!!!!!!!!!!!!!!!Next!!!!!!!!!!!!!!!! Ador acest ficsi vreau neaparat nextul |
|
| |
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Help me go through this Mier 03 Apr 2013, 12:51 | |
| Hellăăăăăăăuuu!
Am terminat şi eu ficul tau, în sfârşit, dupa o pauza de vreo două săptămâni cred. Oricum, după cum cred că şti, acest fic este mirificccc, singurul lucru de care mă pot plânge e faptul că nu e la fel cu ce scri tu în prezent. Dar fiind primul tau fic, jos pălăria! Nici nu vrei să şti cum scriam eu primul meu fic.=)) Lăsând asta la o parte, ficul acesta mi-a plăcut de la primul capitol până la ultimul. Eşti genială, ştiai asta? Bănuiesc că ştiai având în vedere că toţi cei de aici ţi-au repetat-o de n ori! Sper totuşi că o să am timp să trec şi pe la celelalte ficuri ale tale, sunt sigură că nu voi regreta. Te pup! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Help me go through this | |
| |
|
| |
|