lumi-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Medias / Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 378 Puncte : 413 Reputatie : 17 Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo Stare de spirit : melancolica alias ganditoare
| |
Raikiri Genin
Sex : Localizare : Arad, Romania acebook : Sneider Arpi Nr. mesaje : 115 Puncte : 127 Reputatie : 4 Hobby-uri : Dansatul , cantatul , Karate, Jocuri pe PC Stare de spirit : foarte buna , fericit , prietenos
| Subiect: Re: Help me go through this Lun 06 Mai 2013, 18:40 | |
| Am citit deja 2 capitole sunt superbe sunt nou si de aia nu am vazut inca , sunt foarte interesante si imi plac foarte mult, esti cu adevarat foarte buna la scris si a lasa oameni in suspans :) |
|
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| Subiect: Re: Help me go through this Sam 11 Mai 2013, 16:13 | |
| Am impresia ca l-am citit de vreo doua ori sau ceva de genu, da nu mi-am mai adus amite daca l-am citit prima oara sau nu A fost atat de frumos... felul cum ai descris sentimentele personajelor a fost pur si simplu ireal. Si ma gandeam ce fain ar fi sa gasesti un baiat care sa aiba aceleai sentimente ca si Sasuke pentru Sakura =)))) ... ceea ce m-a facut sa ma simt mai singura decat ma simteam inainte, da asta-i partea a doua Chiar daca eu nu sunt fanul ficurilor - adica le uraaaasc!!! - "Sasuke o violeaza pe Sakura, ea ramane insarcinata si el pleaca" acesta a fost chiar frumos Ma bucur mult ca mi-ai dat ocazia sa citesc asa un fic frumos Multa bafta incontinuare |
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| |
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Help me go through this Mar 17 Iun 2014, 17:08 | |
| Helăău :) M-am deschi în sfârşit să trec şi eu cu un comentariu la acest fic :d L-am citit acum ceva timp, încă dinainte să am cont pe forum, şi, acum, a venit momentul să îmi exprim şi public cât de mult mi-a plăcut această creaţie a ta. M-a ţinut în suspans încă de la început şi m-a făcut să vreau să citesc în contiuare, capitol după capitol.
Nu îmi mai amintesc prea bine unele lucruri, dar oricum, ştiu că a fost special :) Finalalul pe măsură, totul perfect. Bine lucrat :)
|
|
Melania* Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Brasov acebook : https://www.facebook.com/meliss.96mely Nr. mesaje : 10 Puncte : 22 Reputatie : 8 Hobby-uri : Vizionarea animeurilor, scrierea/citirea ficurilor etc. Stare de spirit : :D
| Subiect: Re: Help me go through this Vin 26 Feb 2016, 20:00 | |
| Am citit ficul tau si as vrea sa-ti spun ca mi-a placut foarte mult mai ales modul in care ai parcurs fiecare actiune, sentiment Bravo! Tine-o tot asa!! Abia astept sa citesc viitoarele tale ficuri ! |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Help me go through this | |
| |
|