|
|
Merita "promovati" ? | - Da! :X | | 99% | [ 136 ] | - Nu! :( | | 1% | [ 2 ] |
| Total voturi : 138 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Đebra ۞ Academy Student
Sex : Localizare : In paharul tau cu Tequilla . :] Nr. mesaje : 20 Puncte : 21 Reputatie : 1
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Mar 01 Mai 2012, 15:31 | |
| Aii meritat Zummy sa devii membru premiat ! Ai niste GFX`uri super faine ;o3 |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Mar 01 Mai 2012, 16:12 | |
| Felicitari Zummy pentru noul tau rang :) |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Mar 01 Mai 2012, 16:18 | |
| - Đεbя∂ ۞ a scris:
- Aii meritat Zummy sa devii membru premiat !
Ai niste GFX`uri super faine ;o3 Iti multumesc de felicitare si ma bucur ca-ti plac *big hug*
Iti multumesc si tie Elyy >:D<
Ultima editare efectuata de catre Equinox. in Lun 06 Mai 2013, 20:06, editata de 1 ori |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Lun 10 Sept 2012, 14:35 | |
| Pe membra noastra Kenta am saltat-o la membri Apreciati. Are vechime, are o duzina si jumatate de mesaje ( numai ea stie unde si cum si le-a facut ). Felicitari si la mai multi ! |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Lun 10 Sept 2012, 17:28 | |
| Hello ^.^ Felicitari Kenta ~^o^~ Ma bucur ca insfarsit gramada ta de mesaje, a fost rasplatita cu un rang pe masura :3 Sa urci tot mai sus pe "scara rangurilor" =]]
Fasole xD
Ultima editare efectuata de catre Equinox. in Lun 06 Mai 2013, 20:05, editata de 1 ori |
|
| |
Mumf Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 110 Localizare : Paradox, CO Nr. mesaje : 13635 Puncte : 14127 Reputatie : 481 Hobby-uri : AMV , Fan fiction . Stare de spirit : Yuk <.<
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Lun 10 Sept 2012, 17:53 | |
| Bună . ^^ Vă mulţumesc pentru rangul de Membru Apreciat . Vă promit că o să fac şi mai multe mesaje . |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Lun 10 Sept 2012, 18:16 | |
| Muscaaaa!! Deci in sfarsit. =))) Bree, sa faci multe multe mesaje. (D) |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| |
| |
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Dum 17 Mar 2013, 08:27 | |
| Felicitari tuturor. Meritati toate aceste ranguri ! |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Lun 25 Mar 2013, 17:29 | |
| Felicitari! Va meritati rang-urile! Ati muncit si ati castigat. Respect! Premiantii si apreciatii nostri dragi! |
|
| |
Cherry Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Paris acebook : Dumy Ryta Nr. mesaje : 195 Puncte : 226 Reputatie : 9 Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Dum 07 Apr 2013, 14:33 | |
| Felicitari!Ati meritat |
|
| |
Raikiri Genin
Sex : Localizare : Arad, Romania acebook : Sneider Arpi Nr. mesaje : 115 Puncte : 127 Reputatie : 4 Hobby-uri : Dansatul , cantatul , Karate, Jocuri pe PC Stare de spirit : foarte buna , fericit , prietenos
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Lun 06 Mai 2013, 19:32 | |
| Felicitari ati meritat , si founder cand vor mai fi promovari? |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Lun 06 Mai 2013, 21:25 | |
| Membrii forumului sunt promovaţi în funcţie de criteriile care trebuie să fie indeplinite în cazul fiecărui rang. Nimeni nu avansează doar din dorinţa de a o face. |
|
| |
Raikiri Genin
Sex : Localizare : Arad, Romania acebook : Sneider Arpi Nr. mesaje : 115 Puncte : 127 Reputatie : 4 Hobby-uri : Dansatul , cantatul , Karate, Jocuri pe PC Stare de spirit : foarte buna , fericit , prietenos
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Lun 06 Mai 2013, 21:29 | |
| am inteles si daca te rog frumos poti sami zici criterile |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Lun 06 Mai 2013, 21:32 | |
| Daca de exemplu castigi la unul dintre concursurile de creatie de pe forum, din sectiunea Concursuri, poti deveni Membru Premiant si apoi chiar Membru apreciat. De asemenea, poti capata si rangul de Scriitor, Comediant, Fotograf, Grafician etc. Un alt criteriu ar fi activitatea pe forum, numarul de mesaje inregistrate si felul in care ajuti forumul sa evolueze, cat te implici in activitatea sa. Te poti uita si in urma, la paginile anterioare ale acestui topic si vei vedea de ce au fost promovati anumiti membrii in trecut pentru a-ti face o idee. :) |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Vin 31 Mai 2013, 22:57 | |
| Choco :) administratoare din seara asta! |
|
| |
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Vin 31 Mai 2013, 23:03 | |
| NICI UNA, MIHAI! TE IUBESC, TE ADOR, TE CE VREI TU! Felicitaaaaaaaaaaaaaaari maxime, Choco, iti sta foarte bine in rosu si asteptam momentul asta de un car de ani. Bravo, esti cea mai buna, ai fost si vei fi. Ma bucur atat de mult, doamneee, cred ca sunt mai fericita ca tine . Hai, ai grija de functie si baneaza-ne cu grijaa! Choco :) : Multumesc. |
|
| |
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Vin 31 Mai 2013, 23:09 | |
| Chocoliiiinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! În sfârşiiiiittt, de când am aşteptat momentul ăsta!!! Ohhhhh daaaaaaaaaaaaaa!! Mă bucur atât de mult pentru tine, scumpo! Meriţi acest rang şi încă cât! Felicităriiiii!!!! Choco :) : Merciii. |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Vin 31 Mai 2013, 23:13 | |
| Chocoooooooooooooooooooo!!!! :hug; Felicitari, scumpo! Meriti acest rang, ai muncit mult pentru el. Nu ai idee cat ma bucur pentru tine! Si ca tot vorbeam, rosul te prinde. :> =)) Te pup ! :* Choco :) : Merci, Ely. |
|
| |
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Sam 01 Iun 2013, 00:23 | |
| Era și cazul să avansezi naiba! :)) Meriti! Ai muncit mult, ai ajutat forumul cât ai putut, ai fost cea mai activă persoană de pe forum. Mă bucur atât de mult pentru tine, Chocolate. :* Îți stă superb în roșu, mereu a fost culoarea mea preferată, nu știu de ce, iar ție îți vine de-a dreptul minunat. Felicitări! Tot respectul! :* Choco :) : Multumesc frumos. |
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Sam 01 Iun 2013, 09:55 | |
| Mi-a stat inima in loc cand te-am vazut rosie!!! Bravo Mihai, Crystal, Layla pentru decizie, era si timpul sa-i dati un "upgrade" la Choco. :)) Metiti cu desavarsire acest rang, faci o treaba minunata. Incerc sa-mi imaginez reactia ta cand ai vazut rangul, dar nu pot. :)) Mi-ati infrumusetat ziua. Choco :) : Chiar n-ai sa reusesti sa iti imaginezi, am avut o fata de milioane. Multumesc. |
|
| |
Superbia. Chūbu
Sex : Varsta : 24 Localizare : Wonderland awaits. Nr. mesaje : 479 Puncte : 541 Reputatie : 38 Stare de spirit : damned
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Sam 01 Iun 2013, 11:27 | |
| Yeeey!!! Bravo Choco!! Abia asteptam sa te vad avansata O meritai din plin. Chiar nu stiu ce sa zic, am ramas socata cand am vasut scrisul rosu, chiar iti sta bune Te iubesc si felicitari inca o data
Bye-Bye Cu drag, Kiddo ^_^ Choco :) : Merci. |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Sam 01 Iun 2013, 13:23 | |
| |
|
| |
Eos Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Italia, Vigevano. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1525 Puncte : 1732 Reputatie : 101 Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu! Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Sam 01 Iun 2013, 13:35 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor | |
| |
|
| |
|