|
|
Merita "promovati" ? | - Da! :X | | 99% | [ 136 ] | - Nu! :( | | 1% | [ 2 ] |
| Total voturi : 138 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Vin 30 Dec 2011, 20:07 | |
| Wow.... A trecut o ora dar inca sunt in soc. =))
Multumim. |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Vin 30 Dec 2011, 20:12 | |
| Felicitari fetelor! Meritati din plin. Ma intreb cine o sa se mai alture voua? |
|
| |
♥Finetti♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Acolo unde elfii danseaza in continuare Nr. mesaje : 377 Puncte : 423 Reputatie : 18 Hobby-uri : lenevitul, manga-ul, cititul si etc. Stare de spirit : I am no one, I don't want to be anyone...
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Vin 30 Dec 2011, 20:33 | |
| Felicitari scumpelor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Meritati functiile mai mult decat oricine [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] , deci sa nu va mai aud Multi pupici si succes in continuare [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Finetti va iubeste [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Vin 30 Dec 2011, 20:34 | |
| Ieee Deci va iau pe rand:~ Bubu, imi pare asa de bine ca esti admin, adica de cand asteptam eu asta :)) ~ Bee, draga, bine ai venit, sigur te vei descurca foarte bine~ Capps`, la fel, sunt sigura ca vei face fata provocarii.Felicitari tuturor, chiar meritati.. Si ma bucur ca intregiti fortele verzi, deoarece chiar era nevoie. |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Vin 30 Dec 2011, 20:57 | |
| Felicitari fetelor, sa aveti grija de forum . |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| |
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Sam 31 Dec 2011, 12:52 | |
| |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Sam 31 Dec 2011, 13:01 | |
| |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| |
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Sam 31 Dec 2011, 17:37 | |
| Bubs , cred ca vei fi foarte buna ca administratoare ! Iti sta bine in rossu` (HELLO) . Meritai cu desavarsire rangul acesta !
Si stati linistiti , Eu si Milkshake [ si-a schimbat numele (D) ] vom face treaba buna . Dupa cum o cunosc [ in realitate si virtual ] se v-a tine de 'slujba' , iar eu lafel . Inca odata va multumim enoorm pentru rangul care ni-l l-ati dat . Vom tine forumul suuus >;] ! |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Sam 31 Dec 2011, 17:57 | |
| Toate 3 ne bucuram extrem de mult de randuile cele noi. :x
Multumim mult si promitem ca o sa facem treaba.
[Aici am vorbit in numele nostru. :)) ] |
|
| |
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Dum 08 Ian 2012, 21:49 | |
| Stiu ca sunt o foarte mare intarziata >.< Si stiu k deja cele patru au fst promovate, dar nu m-am putut abtine sa nu te felicit pe tine pentru alegerea facuta, si pe ele pentru munca depusa. Ma bucur pentru voi sincer! Tineti-o tot asa. Ja ne! |
|
| |
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Lun 09 Ian 2012, 13:24 | |
| Fetelor, am observat cat de preocupate ati fost de acest forum de cand m-am inscris si eu pe el. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Chiar v-am respectat si o sa va respect in continuare pentru munca depusa. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Inca o data felicitari! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Joi 12 Ian 2012, 00:42 | |
| Duracel a fost promovata si ea pe forum la rang de moderator |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| |
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Joi 12 Ian 2012, 09:06 | |
| Felicitari iubita!! Te pup dulce si iti urez mult succes. Inca o data bine ai venit |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Joi 12 Ian 2012, 09:07 | |
| Ei bine,felicitari pentru cei avansati in ranguri :X |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Joi 12 Ian 2012, 10:24 | |
| Felicitari! |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Joi 12 Ian 2012, 11:33 | |
| Felicitari Luciii (GOO) Te vei descurca ! |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Joi 12 Ian 2012, 23:49 | |
| Felicitari! Sa faci o treaba cat mai buna! |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Vin 13 Ian 2012, 18:38 | |
| Felicitari Luci ! Speram sa faci treaba buna in continuare. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Mier 08 Feb 2012, 22:02 | |
| Deyuta si Bella au fost avansate intr-un nou grup, Membri Apreciati. Din cate imi aduc aminte ele n-au creat probleme pe forum care sa merite mentionate ori sa fi afectat acest forum. Comportamentul lor merita apreciat pentru ca ele sunt cuminti si active |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Mier 08 Feb 2012, 22:05 | |
| Bravo fetelor ! ^^ Vedeti ca se poate ? Meritati rangul cu desavarsire dragele mele ! O sa va descurcati excelent , am incredere in voi 2 ! Va pupa jee . *kiss and hug* |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| |
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Mier 08 Feb 2012, 22:09 | |
| Eu? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Nu stiu ce sa spun . Sunt in soc, ca sa zic asa. Pai.. Multumesc si promit solemn ca o sa fiu si mai activa [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Felicitari Deyuta! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor | |
| |
|
| |
|