|
|
Merita "promovati" ? | - Da! :X | | 99% | [ 136 ] | - Nu! :( | | 1% | [ 2 ] |
| Total voturi : 138 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Joi 02 Dec 2010, 13:01 | |
| mai avem o noua domnisoara la membri apreciati, numele-i Aniska. a spart toate topurile! ... este loc si pentru mai multi si de mai bine!! :>:D<: hai si la mai multi! Si mai am in vizor vreo 3-4 utilizatori, fiti pe faza |
|
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Joi 02 Dec 2010, 16:05 | |
| in sfarsit ati pus-o membru apreciat....asa deci felicitari draga si spor la postat |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Joi 02 Dec 2010, 19:05 | |
| |
|
| |
JustMe Hokage
Sex : Nr. mesaje : 600 Puncte : 1509 Reputatie : 133 Hobby-uri : football Stare de spirit : merge merge =)
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Vin 03 Dec 2010, 15:00 | |
| felicitarile mele, se pare ca arcy are o preferata |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Mar 07 Dec 2010, 13:29 | |
| woow [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ...........eu la membri apreciati? .......... wow............deci m-ati lasat fara cuvinte...... ....va multumesc mult [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ps: in ultimul timp nu prea am mai intrat pentru ca mi s-a stricat calculatorul si inca nu l-am reparat ...iar acum am intrat de pe calculatorul de la scoala [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Blasphemy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhereeeeee Nr. mesaje : 305 Puncte : 345 Reputatie : 16 Hobby-uri : Karate Stare de spirit : Depressed
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Lun 07 Mar 2011, 19:59 | |
| Hey, eu una o propun pe PuffyMicutza am un fic in colaborare cu ea, imi place foarte cumlt cum se comporta, e foarte de treaba colaboreaza mutl, pune suflet in ceea ce face si din cate stiu eu nu a facut nimic rau pana acuma nu vreau sa ma bag, caci nu sunt un membru cu vechime prea mare, insa asta e parerea mea. PEACEE! <3
ItsLexxyBeibii[b] |
|
| |
Tudor. Genin
Sex : Localizare : Unde vreau ;x Nr. mesaje : 171 Puncte : 185 Reputatie : 5 Hobby-uri : Compun versuri,Liceu..Muzica..pnm Stare de spirit : Imi traiesc viata la maxim :x
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Mar 19 Apr 2011, 02:12 | |
| Heii...va propun si eu ceva... de ce nu faceti si un JDR(joc dupa rol) ar fi mai interesant....(poate ar veni si mai multi oameni) eu unu as fi incantat daca ati face un jdr
Multumesc |
|
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Mar 21 Iun 2011, 15:09 | |
| Buna eu o propun pe Sweety<<3 , am si eu un fic in colaborare cu ea si este foarte intelegatore si treaba Nu sunt membru cu vechime prea mare , dar asta este parerea mea .
|
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Dum 26 Iun 2011, 23:58 | |
| Fucking Perfect la rangul de membri apreciati si Soricelul la acelasi rang |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Lun 27 Iun 2011, 00:47 | |
| Dragele mele, aici nu sunt propuneri la care va referitii voi :)) Asta e un topic facut de JustMe, ca sa vada parerea noastra in legatura cu membrii care vroia el sa-i avanseze. Dar acei membrii au fost avansatii, in plus .. Staff-ul decide pe cine avanseaza si pe cine nu |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Lun 27 Iun 2011, 01:27 | |
| nu propuneti membri aiurea la alte ranguri ... stafful decide doar cine merita dupa un anumit timp si numar de postari + randament si ore petrecute pe forum ... adica pe scurt activitatea ( pozitiva/negativa ) depusa aici. ceaules |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Lun 25 Iul 2011, 19:54 | |
| ♪ choco ♪ - promovata la Membri Apreciati! ea merita asta, sunteti multi altii in vizorul nostru ... andreia dee - promovata la Membri Premianti a castigat cateva concursuri , deci isi merita si ea rangul felicitari la amandoua. |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Mar 26 Iul 2011, 12:39 | |
| Felicitari fetelor! Felicitari ciocolata mea! Surioara mea e la Membrii Apreciati |
|
| |
Anime-San Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Acasa pe un nor pufos Nr. mesaje : 24 Puncte : 28 Reputatie : 2 Hobby-uri : Cs , inot, bautura Stare de spirit : Mai indragostit ca niciodata
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Mar 26 Iul 2011, 12:42 | |
| Merge treaba brici pe aici:)) |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Mar 26 Iul 2011, 19:23 | |
| Da da da da da o idee mai mult decat minunata :X:X Vaii :X:X Felicitari dragelor
Ultima editare efectuata de catre º°”˜¨.GaBrIeLa. ¨˜”°º in Mar 26 Iul 2011, 21:19, editata de 1 ori |
|
| |
.Chris.. Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj Nr. mesaje : 270 Puncte : 286 Reputatie : 12 Hobby-uri : Muuulteee<3<3 Stare de spirit : Schimbatoare si pretentioasa
| |
| |
Lady marmalade. ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : În ţara minunilor. Nr. mesaje : 436 Puncte : 544 Reputatie : 33 Hobby-uri : Spending time with my amazing friends! Stare de spirit : Happy.
| |
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Joi 28 Iul 2011, 20:52 | |
| Bun deci am mai adaugat si pe cineva a staff si anume: Gabriela ca moderator, ea este o membra de valoare la forumului, etse activa atat de forum cat si pe chat deci eu presupun ca merita. Crystal la membri apreciati, momentan ne pastram la atat insa cu timpul, daca va fi la fel de activa se poate se ajunga iar si mai sus. Vreau sa spun ca mai am foarte multi membri in minte pentru ai baga in staff, doar ca inca ii mai suprabeghez O zi buna in continuare |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Joi 28 Iul 2011, 21:02 | |
| |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Joi 28 Iul 2011, 23:40 | |
| Multumesc Mey Nu am sa te dezamagesc (A) |
|
| |
Lady marmalade. ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : În ţara minunilor. Nr. mesaje : 436 Puncte : 544 Reputatie : 33 Hobby-uri : Spending time with my amazing friends! Stare de spirit : Happy.
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Joi 28 Iul 2011, 23:41 | |
| Felicitările mele fetelor! |
|
| |
Mona™ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : La casuta mea Nr. mesaje : 352 Puncte : 366 Reputatie : 12 Stare de spirit : Asa si asa
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Joi 28 Iul 2011, 23:53 | |
| Eu sunt de acord va felicit! |
|
| |
buteanlavi Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Gherla acebook : https://www.facebook.com/butean.lavinia Nr. mesaje : 155 Puncte : 171 Reputatie : 6 Hobby-uri : chitara....pian si muzica Stare de spirit : Happy ^_^
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Joi 28 Iul 2011, 23:58 | |
| Aveti felicitarile mele fetelor, chiar meritati toate acestea |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| |
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor Vin 29 Iul 2011, 15:53 | |
| Bun, pai multumesc pentru noua functie. Cand am vazut am ramas ceva de genul wow, chiar m-ati luat pe nepregatita. Felicitari si celorlalte, chiar meritati ceea ce ati primit. Choco va pupaceste dulce de tot!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Promovarile Membrilor | |
| |
|
| |
|