Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Revenge (+16) - Pagina 21 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Revenge (+16) - Pagina 21 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Revenge (+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Urmatorul

Niste idei nu-mi dau pace, sa fac un sezon doi, dolls? :-? :*:
Da, da, da!
Revenge (+16) - Pagina 21 I_vote_lcap95%Revenge (+16) - Pagina 21 I_vote_rcap
 95% [ 41 ]
Sigur, ar fi dragut.
Revenge (+16) - Pagina 21 I_vote_lcap5%Revenge (+16) - Pagina 21 I_vote_rcap
 5% [ 2 ]
Nu, mai bine ma uit la Tanar si nelinistit decat sa iti citesc fic-ul. ( lovitura sub centura)
Revenge (+16) - Pagina 21 I_vote_lcap0%Revenge (+16) - Pagina 21 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 43

Sondaj inchis

AutorMesaj
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Revenge (+16) - Pagina 21 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

Revenge (+16) - Pagina 21 Empty
MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Lun 23 Iul 2012, 17:48

Buna a hug
Deci, capitolul asta a fost cireasa de pe tort, chiar aveam pofta sa-ti citesc unul dintre ficuri :))) Se pare ca s-au despartit.. nu-mi place asa, si nu-mi place nici ideea ca ficul mai are putin pana sa se termine :(
Oare Sakura va ramane singuram, ori se va cupla cu Gaara? O.o
Nu stiu, insa imi doresc sa postezi next-ul :)
Spor la scris :*
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Mar 24 Iul 2012, 02:26

Hei kiss

Acum, am avut si eu acces la putin internet pe telefon. Thanks God! Am postat mesajul asta pentru ca am vazut cateva mesaje primite cu next-uri de la diferite fic-uri. Vreau sa va anunt ca vreo saptamana nu o sa pot comenta, nu am laptop-ul, e stricat, iar internet nu am decat la sh*t-ul de receptie, unde sunt acum. Cand voi termina cu marea, voi reveni in forta si o sa citesc + comentez fiecare capiol pe care l-ati postat. Tot atunci, ma voi ocupa si de diferite critici, daca pot si este nevoie.
Va multumesc pentru timpul acordat. O seara buna tuturor! a hug

Edit: Pentru a evita dublu post happy2

Hei dap !

Buna dimineata! Avand in vedere ca e 5:30, soarele nu a aparut si eu am terminat capitolul. Cum am avut iar insomnii, ca de obicei, am decis sa scriu next-ul. M-am gandit la Bella, care nu are nicio tema pentru vacanta asta, spre deosebire de mine, care am biblioteci de citit, asa ca ii dau si ei sa citeasca ceva. lough Capitolul asta iti este dedicat, nu il scriam daca nu imi ziceai tu. kiss
Sper sa va placa, nu stiu daca a iesit bine sau nu, sunt putin cam adormita sa sa ma ocup bine, dar vreau sa il postez acum, nu cand o sa ma trezesc, adica pe la 5-6. Imi pare rau daca am greseli, promit ca o sa corectez cat pot de curand. roll
Oricum, va doresc Lectura placuta! a hug

Capitolul 10

„ Leave me out with the waste, this is not what I do. It's the wrong kind of place.
To be thinking of you, it's the wrong time for somebody new. It's a small crime and I've got no excuse.
Is that alright with you? „

Sakura’s Point of View:

Ma chinui de mai bine de zece minute sa imi tin ochii inchisi. Am crezut ca daca ii tin asa, somnul o sa revina, iar eu voi intra din nou in acea stare de inconstienta in care nu simt nimic. Nu stiu daca este zi sau noapte, imediat ce am terminat meditatiile m-am bagat in pat. A devenit rutina mea zilnica, fac asta de vreo patru-cinci zile, poate chiar sase. Dupa spusele Hinatei, am intrat intr-o depresie, ceea ce este posibil, insa nu o sa recunosc niciodata cu voce tare, nu ma lasa mandria. Am dat vina pe sanatate pana acum, iar ea m-a crezut pentru ca a luat in considerare antecedentele mele.

Sa ii trag o sperietura ar fi ultimul lucru pe care il vreau, mai ales de cand am aflat ca ea a fost misteriosul donator. Nu ii pot multumi indeajuns, a fost singura persoana care a putut sa imi salveze viata si a facut-o fara sa se gandeasca la propria persoana, la sanatatea pe care avea sa si-o inrautateasca. O iubesc, mi-as dori sa nu ma mai comport asa, sa nu ma mai refugiez si sa ma feresc, insa toata taria pe care am avut-o vreodata a disparut, a fost inlocuita cu o mare de durere pe care nu stiu pentru cat timp o voi mai suporta.

Dormind, devin inconstienta si nu am habar de nimic, asa, toate sentimentele negative si suferinta sunt eliminate, de aceea prefer sa ma las prada somnului, chiar daca de multe ori il fortez cu somnifere. Trag aer in piept si las ploapele sa mi se indeparteze, nu mai aveam nici o sansa sa nu stau treaza, asa ca nu am altceva de ales, decat sa infrunt realitatea. Nu era nici cea mai mica diferenta, cel putin nu la inceput. Intunericul inunda toata incaperea. Timp de un minut sau doua, nu am putut distinge nimic. Posibilitatea sa ma fi trezit in mijlocul noptii este foarte mare.

Inevitabilul se produce, iar mintea mea bolnava se gandeste la filmele horror in care majoritatea victimelor care sfarsesc omorate in cele mai sadice si dureroase moduri, sunt in aceeasi situatie ca a mea. Singure in camera, noaptea pe bezna totala. Nu ma pot abtine sa nu imi bat capul cu astfel de tampenii, tampenii care ma sperie al dr**ului de tare. Pulsul imi creste, iar inima imi bate si ea mai mult decat normal. Parca vad un psihopat, un violator sau vreo creatura deasupra mea, gata sa inceapa sa ma cioparteasca. De cand am vazut episodul cu Bloody Mary din Supernatural, o privesc iesind in fiecare seara din oglinda care se zareste acum in camera.

Speriata, ma afund in patura pufoasa, care imi mangaia pielea la fiecare miscare si incerc sa ma calmez. Scot mana si incep sa bajbai pe noptiera, cautand intrerupatorul care sa aprinda veioza. Imediat ce reusesc, imi dau materialul gros de pe fata si respir usurata. Am simtit ca tot raul s-a dus, iar eu sunt in siguranta si foarte penibila. Oftez, aducandu-mi aminte de motivul pentru care am ajuns asa. Trebuia sa iau in considerare sfaturile mamei, dar nu, eu sunt Sakura, invincibila care face fata oricarei provocari.

Incep sa rad, un rasa mar, batjocoritor pe care mi-l dedic cu cea mai mare placere. Am crezut ca daca tin in mine si zambesc atunci cand nu sunt bine, raul se va diminua, iar eu voi iesi triumfatoare din situatie, dar s-a adunat atat de multa suferinta incat nu mai pot face fata… am cedat. Ma simt rau, am o gaura in inima mai mare ca New York-ul si ma urasc pentru ca nu l-am putut tine langa mine. Chiar si dupa ce mi-a facut, l-as ierta usor, il iubesc si imi este dor de el. E ceva asupra caruia, din pacate, nu am control.

Incerc sa ma ridic din pat, dar primele tentative au esuat lamentabil. Imi adun toata puterea si reusesc. In momentul in care ma tin pe propriile picioare, sunt cuprinsa de o stare de ameteala, care ma face sa imi pierd echilibrul si sa ma las din nou pe pat, sprijinindu-ma in maini. Tresar speriata cand incep sa se auda niste zgomote prin casa, ceea ce m-a speriat de o suta de ori mai rau decat mai devreme. Ma adun cateva clipe, poate era Hinata, care s-a trezit pentru ca ii era sete, foame sau se duce la baie. Ceasul rotund de pe perete, arata ca e trecut de ora doua.

Cu toate ca incercam sa ma conving ca era ea, panica nu imi disparuse nici macar pe jumatate. Ce ma deranja mai mult, era impulsul care ma facea sa vreau sa verific. Mereu m-am intrebat ce era in capul actorilor care cautau sursa zgomotului, insa acum inteleg. Curiozitatea este extrem de mare, dorinta de a sti si cel mai nesemnificat detaliu. Sa ma asigur, o sun pe Hinata. Niciodata nu isi da telefonul pe silentios cand doarme, doar nu vrea sa piarda vreun apel super importantul Naruto. Doamne fereste, dupa cum spune ea, asta ar fi un dezastru.

Moartea, bolile, astea sunt dezastre. Imi dau ochii peste cap si apelez. Peste vreo douazeci de secunde, raspunde, insa nu asa cum ma asteptam. Era somnoroasa, semn ca exact acum o trezisem.

- D…dormi? Ceva mai stu*id nu puteam scoate, era logic ca asta facea. Fiori imi strabat corpul cand aud din nou zgomote, insa de data asta mai conturate, mai puternice… mai aproape.

- Da, s-a intamplat ceva? Vrei sa vin la tine? Era speriata, insa nu pentru ca a auzit ce am auzit eu, este prea adormita.

Daca crede ca am patit ceva, o sa iasa din camera si o sa vina aici, iar daca e vreun psihopat prin casa o sa o vada si o sa o atace pe ea, e mai in siguranta in camera ei. Ii spun ca am sunat din greseala si ca se poate culca la loc. In momentul asta, m-ar fi crezut si daca ii ziceam ca a sunat-o Mos Craciun, sunt sigura ca nu gandeste coerent. Podeaua de pe hol incepuse sa scartaie foarte tare, mi-am dat seama imediat ca persoana venea spre camera mea. Nu am stiut ce sa fac, asa ca m-am asezat rapid in pat, dar am lasat lumina aprinsa. Nu era puternica, insa destul pentru a-i vedea fata daca se apropie.

Respiram mai rau ca dr**u, asta era gafaiala. Am incercat sa ma calmez, reusind intr-un timp record, pentru ca usa se deschide. Nu m-am gandit sa iau ceva tare, care sa doara daca este aplicat cuiva cu o cantitate buna de putere. Eram asezata pe spate, cu o mana deasupra capului. Am incercat sa deschid foarte putin ochii, suficient cat sa vad eu, dar nu si el. Nu imi puteam da seama cine e, doar ca era barbat si ca se apropia. Asta avea sa imi fie sfarsitul, batuta, omorata, poate chiar violata de cine stie ce nebun care sparge case? Macar de ar arata bine…

Cuprinsa dintr-o data de adrenalina, imi fac curaj pe ultima suta de metri si ma ridic rapid, fara sa privesc intrusul. Speram sa gasesc un lucru repede si singura care mi-a sarit in ochi a fost placa, care era mai buna decat nimic. Inainte sa o iau, mi-a strigat numele, iar eu am ramas pe loc. M-am inselat cand am spus ca era un nebun ce sparge case, dar nu si cand am spus ca arata bine. Doar era Sasuke… Am ramas cu spatele, nu am taria sa ma intorc, nu stiu ce reactie o sa am cand o sa ii vad chipul. A venit aici, dar nu stiu pentru ce, mai ales la ora asta, putea astepta pana maine.

Nu spunea nimic, probabil statea nemiscat in spatele meu. M-am gandit mai bine, analizand situatia. Am reusit sa trec peste faptul ca eram convinsa ca vreun psihopat era in camera mea fara sa am vreun atac de inima si nu ii pot face fata lui? M-am adunat inca odata, de data asta reusind sa ating cat de cat o parte puternica din mine, macar in exterior sa par asa. Interiorul meu este distrus, mort, are nevoie de un parastas. M-am intors incet, studiindu-i fata si am ramas socata. Inima a inceput sa ma intepe, iar lacrimile imi invadau ploapele.

Hainele ii erau prafuite in unele parti, iar urme proaspete de lovituri si sange ii acopereau buza inferioara si tampla, insa ce m-a afectat cel mai tare a fost sa vad ca… plangea. Simtisem ceva schimbat in tonul vocii sale, insa nu am bagat in seama. Parea distrus, indurerat. Imi doream sa se opreasca, niciodata nu mi-a placut sa il vad intr-o astfel de situatie. Am vrut sa fac un pas spre el, cu intentia de a elimina spatiul dintre noi, insa am incremenit cand a inceput sa vorbeasca.

- Am omorat pe cineva.

Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 201
Puncte : 207
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : happy :)

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Mar 14 Aug 2012, 09:12

Mersi pentru Mp thank you
Tu chiar nu ai somn yeah
Pai capitolul a fost absolut magnific plin de sentimente si mister a hug
In timp ce citeam am stat si m-am gandit cum reactionez eu de obicei cand aud zgomote prin casa si in comparatie cu mine Sakura a fost mai mult decat calma unsure
Abia astept sa vad cum o sa reactioneze Sakura dupa ce a auzit o asemenea veste what?
Next repede puppy eyes

Sus In jos
kristen
Genin
Genin
kristen

Localizare Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 243
Puncte : 264
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking,
Stare de spirit Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Mar 14 Aug 2012, 10:46

wowwww!!! sunt o nehalita! :)) vreau continuarea. nu pot astepta atata! este suspans!
Sus In jos
Theiana.
Special Jōnin
Special Jōnin

Sex : feminin Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1559
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 136

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Mar 14 Aug 2012, 11:29

Heyy!
Deci.....am ramas fara cuvinte!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ce bine ca ai adus next-ul!
Il asteptam
Deci.........
Vreau sa aduci next-ul cat mai repede
posibil!
Pwp![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
PS: Merci ca mai anuntat![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Theona Theo
Genin
Genin
Theona Theo

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Oare....?!La PC....:))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 207
Puncte : 233
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : My entire life it's an entertainment....
Stare de spirit Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Mar 14 Aug 2012, 14:16

OH MY GOSH what?lol!! Esti pur si simplu geniala :|!

Nu pot sa cred cat de bine poti scrie good! Doamne... deci iubesc capitolul asta in love, e preferatu' meu, si m-a impresionat foarte tare happy. Nu am destule cuvinte sa-ti multumesc pentru capitol nervi!. Sper doar sa nu mai tina suspansul asta atat de mult puppy eyes. Vreau sa aduci mai repede capitolul urmator sad.
Nici nu stiu ce sa mai spun... nu-mi ajung cuvintele lough.
Sunt atat de nerabdatoare sa citesc... waiting. Ma simt mai curioasa decat un copil de 5 ani, care in Ajunul Craciunului, cu capul pe perna aceea pufoasa si moale, asteapta sa rasara soarele, pentru a vedea acea urma magica a Mosului: cadoul in love in love in love. Daca ne-ar da profesorii sa citim scriitori care scriu ca si tine... ;;), asta as face o zi intreaga... nu mi-ar mai trebui nici mancare, NIMIC rolling on the floor.
Stii, probabil ca sunt foarte norocoasa ca pot citi ceea ce scrii tu... pur si simplu ma uimesti, adica, de unde iti vin atatea ideei huh????
Abia astept sa vad ce se v-a intampla intre cei doi, nu mai am rabdare lough. Vreau sa stiu neaparat cum va reactiona Sakura, si daca cei doi vor fi iar impreuna in love puppy eyes. Eu sper sa-l ierte Sakura ;;).
Te kiss dolche! hi!!

P.S.:mersi de MP, si scuze ca am ajuns atat de tarziu lough, da' abia m-am trezit happy2.
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Mar 14 Aug 2012, 14:30

Hellau, my darling a hug

Multumesc pentru anunt, so... nici nu stiu cu ce sa incep lough Mi-a placut foarte mult capitolul si mai ales am ramas surpinsa la ultimele paragrafe.
Si eu am avut momente din astea cand eram home alone. Imi imaginem fel de fel de chestii si totusi nu se intampla nimic. Okai, asta se intampla acum ceva timp, acum nu mai am probleme lough Ahh, ce frumos a fost episodul ala cu Bloody Mary, genial. Am tresarit cand fantoma respectiva a iesit din acea oglinda din acel magazin, destul de scary. Well, in legatura cu momentul dintre cei doi... am ramas socata oarecum, desi nu trebuia avand in vedere ca Sasuke avea sa isi razbune fratele indiferent de ce facea. O crima... nu e mare lucru lough in fic, desigur, eu cred ca va fi bine si nimeni nu va mai afla.
A fost deasemenea induiosator momentul, mai lipsea un hug si lesinam, dar sper sa se intample asta in capitolul urmator. Sper sa se rezolve totul si sa se impace.

Bafta in continuare:hug:
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

Sex : feminin Localizare Localizare : top secret
Nr. mesaje Nr. mesaje : 404
Puncte : 422
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : mai mereu buna

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Mar 14 Aug 2012, 15:00

Da tarziu am venit si eu nervi!
Mersii muult de anunt, draguta in love. Un capitol trist si cu suspans. Ca de fiecare data, unul foarte bun.
Dar ultima parte a fost.....TRISTA! sad
Sunt curioasa sa vad ce va zice Saku si ce se va mai intampla think deci adu nextul cand poti. in love hi!
Sus In jos
Otti
Genin
Genin
Otti

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 272
Puncte : 312
Reputatie Reputatie : 26
Hobby-uri Hobby-uri : I'm Alive
Stare de spirit Stare de spirit : Drowning myself in boredom...

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Mar 14 Aug 2012, 23:35

crying te rog, te roggg !!!!!!!! pune nextul repede !!! crying

Deci acum ca mi-am spus punctul de vedere sa discutam mai inde-aproape lough

Deci sunt sigura ca Sakura are grija de Sasuke si ei raman impreuna doar ca Sasuke o sa aiba probleme huh?

Sper sa ma anunti si data viitoare cand postezi si BTW multumesc pentru acest anunt a hug

Bafta la tastat !! hi!
Sus In jos
http://bastille07.tumblr.com/
NaTy nAtY EvIl
Genin
Genin
NaTy nAtY EvIl

Sex : feminin Localizare Localizare : PESTE TOT SI NICAIERI
acebook acebook : https://www.facebook.com/sabou.natalia?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 160
Puncte : 188
Hobby-uri Hobby-uri : imi place sa citesc , sa scriu si sa traiesc
Stare de spirit Stare de spirit : In love

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Mar 14 Aug 2012, 23:37

Sal, merci ca m-ai anuntat thank you
capitolul a fost de-a dreptul magnific
extraordinar, genial , il asteptam de ceva vreme a hug
si ma bucur extrem de mult ca l-ai pus insfarsit
astept cu nerabdare next-ul si sper sa-l pui cat mai repede posibil
m-ai facut foarte curioasa , vreau sa stiu ce a facut Sasuke
sau m-ai bine spus pe cine a omorat , nu-mi place ca O face pe Sakura
sa sufere , ar trebui sa-i spuna de ce face tot ceea ce face
Deci cum am mai spus iti ador ficul love
si sunt foarte curioasa sa aflu finalul
spor la scris si la ideei si sa aduci cat mai curand in love
noul capitol kiss
I love you , si te pup dulce i love you

P.S. Sa ma anunti cand aduci next-ul
Sus In jos
Jenni
Genin
Genin
Jenni

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ
acebook acebook : Roxana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 157
Puncte : 174
Reputatie Reputatie : 13
Stare de spirit Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Vin 17 Aug 2012, 12:21

Doamne, daca ai stii ca si eu am aceeasi problema in unele nopti. Chiar aseara, senzorul de pe scara blocului nu a functionat pana dupa ora zece, iar eu, cu fricile mele, m-am speriat de un biet carucior gol can\'t see !!! Incepeam sa imi imaginez chestii ciudate gen "daca orfana apare din senin si ma ucide fara mila, psihopata?". Finalul a fost ca am iesit ca arsa din scara blocului, destul de usurata. rusinos Acum la capitol, cel mai mult mi-au placut ultimele parti. Mai exact acel ultim fragment cand Sasuke vine plin de sange, batut si doborat, spunand in final de capitol "Am omorat pe cineva". :| A fost frumos, extrem de frumos... Cand ma gandesc ca in curand se va termina ingrijorat

orfana=personajul negativ, Esther, din filmul Orphan [horror, drama].
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Sam 18 Aug 2012, 20:53

Buna Lissa !
Ma bucur ca m-ai anuntat !
Am ajuns cam tarziu ...
Imi cer scuze...
Capitolul a fost foarte interesant si parca ma simteam intr-un film horror....
Sakura a fost destul de calma..in acel moment de panica ...
Insa..ceea ce ma intereseaza mai mult este Sasuke... Ce cauta la ea acasa? De ce era batut? Pe cine a omorat?
Am fost surprinsa la ultima replica.. m-a lasat in suspans si in ceata...
Presupun ca in urmatorul capitol voi afla mai multe detalii despre ce a spus Sasuke.. :-s
Sper sa fie totul bine si cei doi sa se impace..
Astept next !
PUP kiss*:*
Sus In jos
Yukii
Chūnin
Chūnin
Yukii

Localizare Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 613
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele!
Stare de spirit Stare de spirit : Just. . . ME!

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Sam 18 Aug 2012, 23:56

Buna ^^
Waw..das tiu ca nu am ami trecut de mult timp pe aici ...dat love
Ador la nebunie cum ai continuat love
Pe cine a omorat ? huh?
Bloody Marie...si eu am avut o noapte de insomnie si de teama din cauza ei :));
A fost frumos!
Ai o descriere superba si chiar imbini super tare totul heh
Astept sa aduci next-ul...si ce am auzit?...o sa se termine in curand puppy eyes
Nu e corect ma vreau happy2 love
Deci sper ca o sa ma anunti si pe mine ...ca nu ai mai facut-o happy2
Astept next-ul kiss
Te pwpacesc dulce rau de tot kiss kiss kiss
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Dum 19 Aug 2012, 11:06

Buna :|
Capitolul asta a fost socant, nu ma asteptam ca Sasuke sa omoare pe cineva. Ma intreb daca Sakura il va apara.. adica, nah. Il poate ierta si pentru asta, nu? :|
Dohh, am ramas fara cuvinte, numai am altceva de spus in afara de faptul ca astept next-ul si ca vreau sa te grabesti cu el. :|
Spor la scris :*
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Mar 21 Aug 2012, 21:48

As vrea sa spun ceav dar..nu pot...

De ce faci asta mereu?

Ne indulcesti cu descriere , cu fel si fel de actiuni...

Iar la puctul culminant: PAC!

S-a taiat firul... S-a luat curentul...Publicitate de o vesnicie..Sfarsitul episodului

Nimic...O replica apoi...

Doar asteptati pana revine autorul... Este in pauza de toaleta

E tragic..Mereu faci asta..

Stii ce trebuie sa faci tu?

Renunti la absolut tot...Tot, tot, tot

Iai laptopul in brate si scri non stop

Cum ai terminat un capitol te apuci de altul, il postezi, iar apoi te apuci de urmatorul si tot asa

Asa toata lumea este fericita

Bine...Mai putin tu pentru ca 24h/24h stai pe net si scrii

Asa revenind la actiunea din capitol...

WOW WOW WOW WOW WOW WOW WOW WOW WOW WOW WOW WOW WOW

Ai inceput normal : Sakura nu avea somn , incerca sa doarma, marturisea cateva lucruri..descrierea a ala Tu! Adica minunata...

A continuat : Cu zgomote , cu scene din filme horror..Ne-ai tinut in suspans vreo ora...

Mai departe (folosind aceasi descriere minunata) l-ai introdus si pe Sasuke...

Nu ne-ai dat nici un indiciu apoi...

Din nou PAC!

Ne-ai facut sa lacrimam din doua motive:

1. Contextul ion care s-a terminat capitolul

2. Faprul ca..S-a terminat capitolul !

Deci..Apucate sa faci ce am spus eu mai sus si ...

Aduuu next-ul fooarte repede, adica foarte R-E-P-E-D-E!

Priceput??

Daca da atunci..

Te pup dolshe si sper sa ma anunti cand aduci next-ul

Sus In jos
Alice Demonia
Genin
Genin
Alice Demonia

Sex : feminin Localizare Localizare : constanta
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 141
Puncte : 154
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : MUSIC ON!
Stare de spirit Stare de spirit : who cares?

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Joi 23 Aug 2012, 15:23

am picat si eu pe-aici asa aiurea scuzandu-ma...imi pare rau k am comentat asa de tarziu dar am avut treaba si nu prea am mai trecut pe la forum orikm stii k , capitolul a fost bun deki nai nevoie de parerea mea umila..adune next cat mai repede si anuntama in continuare te rog
Sus In jos
Alyson
Genin
Genin
Alyson

Localizare Localizare : De prin zona...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 51
Puncte : 52
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, petrecerile etc.
Stare de spirit Stare de spirit : Intotdeauna vad partea buna a lucrurilor...SMILE:)

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Vin 24 Aug 2012, 15:13

Buna
Deci sunt uimita la fel ca la "Help me trought this"
ficurile tale sunt superbe
mau vrajit de la primu
sper sa continui acest fic
as fi foarte fericita ssa vad si alte ficuri de ale tale
iti urez mult succes in tot ce scri si sper sa nu te lasi
Cat despre acest fic este superb actiune, romantism, dialog perfect, imi place maxiiiim:X:X:X
SA NU INDRAZNESTI SA NU IL CONTINUI biciuitor
hi! pup kiss
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Sam 22 Sept 2012, 20:48

Acesta e unul dintre cele mai geniale ficuri citite de mine -şi nu sunt tocmai puţine-.
Unde încape Doamne atâta imaginaţie?!
Descrii atat de frumos, parcă sunt în mijlocul acţiunii. Împleteşti minunat toate modurile
de expunere. Tot ficul e genial, titlul e genial, tu eşti genială. Ideea e minunată,
cu fiecare capitol mă făceai să îmi doresc să citesc mai mult, şi mai mult, şi mai mult.
De suspans nici nu mai zic, exista în fiecare capitol. Iar ultima parte a fost uimitoare.
Finalul, acea replică a lui Sasuke m-a lasat în aer total, în suspans maxim.
Sunt atât de curioasă să aflu motivul pentru care Sasuke a venit exact la Sakura
după ce a omorât acea persoană. Abia aştept să îi văd reacţia Sakurei.
Sper ca totul să aibă un happy ending. Parcă au suferit prea mult personajele.
Îmi pare atât de rău pentru Sasuke; nu e deloc uşor să îţi moară fratele, dar asta nu
trebuia să îl determine să se îndepărteze de Sakura. Ştiu că o face pentru binele ei, dar totuşi...
Abia aştept urmatoarea parte. Sper să vină repede.
Şi dacă nu cer prea mult, mă poţi anunţa când o vei posta? puppy eyes
-Pupici şi baftă la scris- kisskiss
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Sam 20 Oct 2012, 23:28

Am adus capitolul acesta după o mare întarziere, abia dacă mai ştiu să scriu, a trecut ceva timp de când nu am mai făcut-o, deci încă nu mi-am revenit, aşa că nu e mare lucru. Sper să vă placă, ţin să vă anunţ că mai sunt doar două capitole din acest fic, apoi vine sfârşitul. E cazul să îl înmormântez, l-a răpus bătrâneţea.
Lectură plăcută! kiss

Capitolul 11

We might live like never before, when there's nothing to give
Well how can we ask for more? We might make love in some secret place. The look on your face is delicate...

Sakura's Point of View:

Situaţia în care se alfla m-a lăsat fără cuvinte. Nu credeam că o să ajung vreodată să văd, în cazul de faţă, să trec prin aşa ceva. Numai în filme se întâmplă, iar protagoniştii ies învingători, trec nepedepsiţi, pentru că au fost obligaţi să o facă, nu neapărat de alte persoane, ci de ce se întâmplă în mintea lor, tristeţea, nedreptatea, dorinţa de răzbunare îi imping la astfel de fapte. Îi orbeşte, exilându-i în întuneric. Deşi asta l-a determinat să mă îndeparteze, crezând că mă va proteja, iar lui îi va fi mai uşor, este total greşit. Acum ştiu sigur, nu l-aş putea urî niciodată, indiferent de ce ar face. Chiar şi în momentul în care a intrat în cameră şi mi-a spus că a omorât pe cineva, fără să îmi explice de ce, singurul lucru la care m-am gândit a fost siguranţa lui, cum o să îl afecteze şi posibilitatea ca nimeni să nu afle.

Nu-mi păsa de ce a făcut-o, poate ca întrebarea asta era, undeva, în mintea mea, dar nu o găseam, era fără importanţă. Peste câteva minute, situaţia s-a schimbat. Mi-a spus totul, motivul pentru care a ucis. Fiecare cuvânt spus, mă facea să îl îndrăgesc mai intens. Mai mult ca niciodată, sunt sigură că îl iubesc şi ştiu că este reciproc. Îmi era imposibil să cred că cineva ca el, ar putea iubi pe cineva ca mine, în special acum, când nu sunt nici pe jumătate din ce am fost. În momentul de faţă, când îl privesc, inima îmi bate din ce în ce mai tare, iar stomacul mi se agită puternic. După atâta timp, mă simt la fel de neputincioasă în faţa lui, ca la început. Aceleaşi stări, aceleaşi sentimente, care nu se vor termina niciodata, cred că am să-l iubesc pentru totdeauna.

El, pare atât de speriat. Nu i-am spus nimic până acum, nici măcar nu ştiu ce. Una este sa gândesc ce simt şi alta să spun cu voce tare. De mi-ar putea citi gândurile, totul ar fi mai uşor, ne-ar scuti atâta timp. Ochii îi erau captaţi în ai mei, în ciuda faptului că lumina micuţei lampe nu era cine ştie ce, îl puteam vedea destul de bine, chiar detaliat. Nu era momentul pentru aşa ceva, dar celulele mele începeau să-şi intensifice activitatile, mă incita. Mi-a fost dor de el, şi chiar dacă este aici, încă îmi este. Îmi lipsesc atingerile lui, felul în care îmi mângâia spatele, conturând, cu degetele, diferite forme sau felul timid, în care zâmbeşte câteodată. Nişte detalii mici, care mi se repetă în minte, care mă obsedează.

Încerc să revin cu picioarele pe pământ, chiar dacă am nevoie de Sasuke, el are nevoie de mine mai mult. Imediat, deschid gura, cu intenţia de a scoate nişte cuvinte, însă nu îmi găsesc nici vocea, dar să mai spun ceva. Face un pas spre mine, unul prea mic. Voiam să continue, dar nu se mai mişca. Aştepta un semn din partea mea, bănuiesc, un acord sau un dezacord. Încă nu i-am spus nimic, doar am privit în gol şi pe el, din când în când. Trag aer în piept şi mă îndrept spre el, destul de încet, privindu-l uşor surprins. Nu făcea nimic, nici când am ajuns doar la câtiva centimetri departare. Ce nu se schimbase, erau ochii negri, care îi studia intens pe ai mei, ceea ce m-a făcut să-mi las capul în jos, pentru că niciodată nu am fost bună la privitul în ochi, mai ales cu el.

Mâinile îi atârnau, fără vlagă, pe lânga corp. Un impuls nebunesc mă făcea să le îndrept pe ale mele spre ale lui. Cu dreapta, i-am prins şi i-am ridicat, usor, mâna stângă la nivelul bărbiei mele, sărutându-i dosul pălmii, afişând un zâmbet blând, care să îl facă să înţeleagă că nimic din ce a făcut nu schimbă ceea ce avem noi, nimic nu ar putea să o facă. În schimb, primesc şi eu un zâmbet, cel mai frumos văzut vreodată. Al meu, al oricui, pălea în comparaţie cu al lui, părea ireal. Nu ştiu dacă o făcea dinadins, însă nu mă puteam opri din holbat şi îmi doream ca nici el să nu se oprească.

- Eşti sigur că nu te-a văzut nimeni? Şoptesc mai mult pentru mine, dezamăgita că faţa îi era serioasă, dar trebuia să ştiu, nu e ceva ce poate fi lăsat pe mâine, atunci poate fi prea târziu.

- Sunt sigur, nu ştiu... nu era nimeni acolo, oamenii nu stau noaptea prin pădure. Plus că atunci când a încercat să mă împuşte pe mine, prietenul său a fost o victimă colaterală şi a murit. Am făcut-o în aşa fel, încat poliţia o să creadă că s-au omorît între ei. Nu e prima dată când s-au certat, aveau o prietenie instabilă, făceau bani unul pe seama altuia.

Acel „nu ştiu” mă nelinişteşte, chiar dacă spune că nu era nimeni, nu este 100% sigur, deci cineva putea fi acolo, nu ne putem linişti şi să riscăm, miza e prea mare. Dar ce altceva puteam face, nu-l pot lăsa singur, dar nici nu îl pot ajuta, sau pot? Dar cum? Să... fugim? Ne putem întoarce în Anglia, oamenii se mută tot timpul, iar eu nu mai am probleme mari de sănătate, nimic ce nu poate fi rezolvat acolo. Deschid gura să îi comunic şi lui această opţiune, deşi sunt sigură că i-a trecut deja prin minte, însa înainte să spun ceva, îmi dau seama cât de lovit era şi îl iau cu mine în baie, unde îi puteam curăţa mai bine rănile. Numai pe faţă îi puteam vedea nişte zgârieturi si urme de sânge, dar era cu putinţă să mai aibă şi prin alte locuri.

Scot dintr-un dulăpior nişte spirt, pansamente, vată şi mă întorc cu faţa spre el. Un întreg spectacol se derula, el... dezbrăcându-se de majoritatea hainelor. Moment istoric, pe care am fost născuta să-l văd. Începeam să mă topesc, nu mă gândeam decât ca timpul trece atât de greu, iar hainele nu se mai terminau odată. Spre dezamăgirea mea, a rămas cu pantalonii pe el, dar erau rupţi deasupra genunchiului, deci o zgârietură cât de mică tot era. Scuza perfectă. Bâlbâindu-mă la aproape fiecare cuvânt, îi spun să işi dea şi pantalonii jos, pentru că am vazut acea gaură în ei şi nu vreau să se infecteze rana.

Binenţeles că şi-a dat seama unde băteam, dar a făcut ce i-am cerut fără să comenteze. În timp ce se dezbrăca, mi-am aruncat privirea pe pereţi, pe orice în afară de corpul lui, pentru că mai mult ca sigur îmi roşise obrajii, iar eu eram din plastilină. Eram penibilă, de parcă-i prima dată când îl văd dezbrăcat, ce dracu... Doamne, sunt atât de, ah, nu am cuvinte. Am tresărit şi l-am privit imediat în momentul când i-am auzit paşii. Din ce în ce mai aproape, cu o privire de prădător, un pic amuzată. Eu îi făceam jocul, doar sunt victima, mă indepărtam de el, făcând cate un pas în spate, până m-am lovit de perete. Ajuns lângă mine, îi simţeam respiraţia caldă, neregulată pe frunte, pe care o sărută. Mi-am închis ochii, aşteptând următoarea mişcare.

- Cred că ar trebui să închidem uşa, în caz că... ăăă... vom face puţin zgomot. Mii de fiori îmi străbăteau şira spinării, îl voiam atât de mult, iar el, el era doar al meu.
Sus In jos
Yukii
Chūnin
Chūnin
Yukii

Localizare Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 613
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele!
Stare de spirit Stare de spirit : Just. . . ME!

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Sam 20 Oct 2012, 23:45

Prima happy2
CE bine ca nu a patit nimic grav...uhhhh
Aveam emotiiiiii...
O sa faca zgomot?...oare o sa fie ceea la ce ma gandesc eu?
Sper ca da happy2
Doar doua capitole? puppy eyes...de ce?...nu e corect sad
Dar daca asa o sa fie sunt sigura ca o sa fie un final neasteptat..nu spun ca vreau Happy End sua Sad End..pentru ca stiu ca o sa ne uimesti kiss
Mersi mult ca m-ai anuntat .... sa o faci si la next care il astept cu nerabdare si sa nu faci sa ne mai ti atat de mult in asteptare heh
Spor la tastat si la Idei cat mai ingenioase originale..cum vrei tu sa fie happy
Te pwpacesc dulse rau de tot... kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss
Yukii
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Dum 21 Oct 2012, 00:05

Buna!
Multumesc pentru anunt.
Mi-a placut capitolul.
Ultima fraza m-a lasat ...OMG :O...presimt o noapte fierbinte :-". NOSEBLEED!!!
Am asteptat dupa next 1000 de ani :-w..am crezut ca nu o sa mai vad continuarea.:-w
Sa aduci next!
Te pup kiss
Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 201
Puncte : 207
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : happy :)

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Dum 21 Oct 2012, 07:27

M-am bucurat asa mult cand am vazut mesajul tau happy
Asteptat asa mult acest capitol... confirmarea ca Sasuke e bine dap ! si Sakura care inca e topita dupa el m-au multumit pe deplin love
Si chiar nu stiu ce sa mai zic rusinos de altfel ce poti sa zici dupa ce citesti un capitol asa magnific in love
Nu ti-ai iesit deloc din mana si continui sa ma fascinezi jos palaria in fata
Next repede repede repede please
Sus In jos
NaTy nAtY EvIl
Genin
Genin
NaTy nAtY EvIl

Sex : feminin Localizare Localizare : PESTE TOT SI NICAIERI
acebook acebook : https://www.facebook.com/sabou.natalia?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 160
Puncte : 188
Hobby-uri Hobby-uri : imi place sa citesc , sa scriu si sa traiesc
Stare de spirit Stare de spirit : In love

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Dum 21 Oct 2012, 09:58

Mersi scumpo ca m-ai anuntat si pe mine sa o faci si de acum inainte
capitolul a fost super , si ma bucur ca sasu si saku sunt acum
impreuna
mai sunt doar doua capitole ... ce pacat ...
dar oricum sunt foarte curioasa cum va fi finalul
dar banuiesc la la fel de mirific ca tot ficul tau
te pupacesc si de-abea astept nextu-l kiss
sper sa-l aduci repere
I LOVE YOU i love you
Sus In jos
Otti
Genin
Genin
Otti

Localizare Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 272
Puncte : 312
Reputatie Reputatie : 26
Hobby-uri Hobby-uri : I'm Alive
Stare de spirit Stare de spirit : Drowning myself in boredom...

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Dum 21 Oct 2012, 10:03

Ai pus Next-ul ! what?lol!

Buna.. hi! . sa fiu sincera mi-a picat fata cand am vazut ca ai adus next-ul de la Revenge ;;) ...
Am crezut ca nu o sa-l mai continui, dar iata ca m-am inselat. Imi place foarte mult faptul ca Sakura a ineput sa simta iar fiorii dragostei pentru Sasuke. Imi pare rau ca o sa inmormantezi ficul acesta superb, dar totusi Sasuke si Sakura trebuie sa aiba si ei intimitate, sa nu stim noi tot ce fac ei lough . Astept cu nerabdare sa aduci urmatorul capitol, sa il faci lafel de frumos si da, cel mai greu, sa-ti gasesti inspiratie si idei.
Multumesc de Pm, si te rog mai anunta-ma ! ( este obligatoriu) lough

Au revoir ! :
*:
Sus In jos
http://bastille07.tumblr.com/
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19Dum 21 Oct 2012, 12:31

Si eu sunt surpinsa la fel de tare ca si celelalte fete. Nu pot sa cred ca ai adus next-ul la Revenge <3.
L-am asteptat o groaza de timp. Chiar aseara am inceput sa il recitesc a III-a sau a IV-a oara =]].
Mi-a placut asa de muuult. Pfuu, ma bucur ca nu s-au certat, si ca Sakura a fost atat de dragastoasa cu el,
si atat de grijulie . Sa se mute in Anglia? Hm, asta ar fi bine, atata timp cat raman impreuna. Vreau un
Happy-End, te rog? puppy eyes. Imi pare rau ca va urma finalul crying Judecand dupa ultima replica, va urma o noapte fierbinte.

Abia astept urmatorul capitol, si sper sa ma anunti. Spor la scris si la idei in love.

Zbyee kiss
Claudia.
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 21 I_icon19

Sus In jos

Revenge (+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 21 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri "Hall of Fame"-