Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Niste idei nu-mi dau pace, sa fac un sezon doi, dolls? :-? :*: | Da, da, da! | | 95% | [ 41 ] | Sigur, ar fi dragut. | | 5% | [ 2 ] | Nu, mai bine ma uit la Tanar si nelinistit decat sa iti citesc fic-ul. ( lovitura sub centura) | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 43 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 22 Feb 2012, 17:10 | |
| Ca de obicei, super tare next-ul. Daca ai stii cat am asteptat sa il aduci, off...Deci, scumpy, capitolul a fost superb, ca de obicei. Sper sa aduci reeeeeepede next-ul, ca altfel ajung la spital nu gluma. Merci ca m-ai anuntat si sper sa o faci si in continoare. tE pwp dulke si adu repede next-ul honney! |
| | | Demi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : unde se astepta lumea mai putin Nr. mesaje : 107 Puncte : 121 Reputatie : 10 Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be Stare de spirit : Just fine
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 22 Feb 2012, 20:25 | |
| incredibil cred ca pana la urma nu se afla cine e donatorul, dar te rog sa nu le omori pe niciuna :)) debea astept sa vad ce se mai intampla in next.
P.S: mersi de mesaj |
| | | Teo.Dora Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Stefanestii de Arges Nr. mesaje : 111 Puncte : 119 Reputatie : 10 Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr. Stare de spirit : visatoare
| Subiect: Re: Revenge (+16) Vin 24 Feb 2012, 12:18 | |
| deci mi-a suuper placut :X mai vreau mai vreau !! :))) cand vine next-ul ? a fost suuuper cap asta , la fel ca toate celelalte :X
Teo;) te-a pupacit *:* |
| | | Pure ◕‿◕ Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Prinsa in lanturile amintirilor de demult. Nr. mesaje : 30 Puncte : 46 Reputatie : 14 Hobby-uri : Anime`uri ='.'= Stare de spirit : Visatoare.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Sam 25 Feb 2012, 14:19 | |
| Vreau nextul repejor. Toata lumea isi doreste nextul. Oare ce o sa se intample? |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 27 Feb 2012, 17:11 | |
| Am venit cu next-ul, sper sa va placa . Tin sa va anunt ca am luat o hotarare si voi face un sezon doi. Motivul: nu am idei pentru alt fic Lectura placuta, dollz
Capitolul 19
Sakura Pov
Soneria telefonului incepe sa rasune din ce in ce mai puternic in imensa camera. Tresar speriata, acum mi-am dat seama ca adormisem, dar cand? In timp ce raspund, duc obiectul dreptunghiular la ureche, era bezna afara, cand s-a facut asa tarziu? Tin minte ca era destul de devreme cand am ajuns, dar sunt extenuata, ma simt ca si cum as fi stat treaza cateva nopti.
Numele imi era strigat in continuu, dar abia acum m-am trezit la realitate. Dupa tonul si dulceata vocii era Hin, ma tot intreaba daca o aud, unde sunt, de ce nu am sunat-o, altele si altele, dar nu inteleg ce spune. Sunt atat de ametita, ma intreb cat fac 2+2, niciun raspuns, sunt obosita, nu constientizez nimic, nu pot gandi total coerent, tot ce pot sa fac e sa ma chinui sa stau treaza.
- Da, sunt aici, doar ca..sunt obosita, am adormit. Da, sunt la Hilton, iti vor da cheia cand..
* * * * * * * * *
- Sakura, trezeste-te, pentru numele lui Dumnezeu, Sakura!
Incerc sa deschid ochii, se pare ca am adormit, dar o voce feminina ma scoate din starea de inconstienta. Imaginea devine tot mai clasa, chipul fantomatic, neclar, devine frumos. Hinata. Era asezata in genunchi, langa marginea patului, aproape de mine. Ochii ii erau scaldati in lacrimi, ce a patit? Reusesc sa o intreb de ce plange, abia imi recunosc vocea frustrata. Incerc sa ma ridic putin, sprijinindu-ma in maini,dar dupa ce ma ridic cativa cm, cad din nou pe pat. Ma uit speriata la mainile care imi tremurau, muschii ma dureau, fiecare articulatie, ce e nenregula cu mine?
- Te-am sunat si ai bolborosit ceva, nu am inteles, ai inchis imediat. Acum ma chinui de 10 minute sa te trezesc, nu e normal, spune-mi daca ti-e rau sau daca te doare ceva, dar nu ma mai speria asa.
M-a sunat? Nu imi aduc aminte, poate eram prea adormita. Incep sa rad si o iau in brate, spunandu-i ca sunt doar obosita si am adormit, iar ea s-a speriat ca o fraiera. Chiar daca nici eu nu cred ce spun, trebuie sa o fac sa ma creada. Doctorii mi-au spus ca dupa un numar de tratamente, corpul incepe sa ma doara, nu o sa pot sta treaza si chestii din astea. Intr-un final, reusesc sa o opresc din plans si ii spun ca am o surpriza.
Nu degeaba ne-am cazat la Hilton, unul dintre cele mai bune hoteluri din oras, mostenitrea lui Paris Hilton. M-am ocupat sa mergem la sauna, piscina, tratamente faciale si masaj. Hinata e o maniaca cand vine vorba de masaj, nu m-ar mira daca l-ar pune si pe Naruto sa ii faca.
Ii spun ca ar trebui sa mergem, dar cum viata iti da cateodata prea multe, mult peste cat ti-ai dorit, totul se duce de rapa. Naruto e in drum spre noi, din nou se strange toata haita. Din cauza ca s-a speriat, l-a chemat si pe el. Iau geanta si scot din ea un pistol..cu bile. L-am cumparat mai devreme, credeam ca o sa ma plictisesc, asa ca ieseam pe balcon si articulam victime care treceau pe aici, nu degeaba avem camera la 1, trebuie sa simta si ei ceva, daca eram la 5-6 nici nu ajungea bila la ei.
In mai putin de doua minute, la usa bate, pentru ca ala nu e ciocanit, cineva. Oare cine poate sa tipe in halul ala? Ma asez turceste pe pat, indrept pistolul spre usa si astept ca Hin sa deschida. Ca o tornada, intra in camera cu o trusa de prim ajutor, iar eu apas pe tragaci si poc! Naruto tipa, si din nou: poc! Hinata il ia in brate, eu abia ma abtin sa nu rad, pana la urma e bine ca a venit si el, cu cat mai multi, cu atat mai bine.
Ca sa-si consoleze printul, ii da un pupic, dar Naruto se crede singur in camera, iar mainile ii coborau..si coborau..si coborau. Incarc din nou pisolul si ii ard una peste mana. Tipa din nou, muzica pentru urechile mele, ma intreb cum ar reactiona daca as trage cu o pusca de paintball.
- Amandoua mainile la vedere, blondule. Mai am destule bile. Face cum ii spun, incep sa ma cred in CSI, probabil am fost politist, lunetist intr-o viata anterioara, am tinta destul de buna.
- Numai adormita nu esti, fata. Daca doreati atat de mult prezenta mea, trebuia doar sa cereti, nu sa inventati scuze, l-am mai chemat si pe Sas'ke degeaba.
A facut ce? Nu-mi spune ca s-a speriat si el, la fel ca Hinata. Culmea ar fi sa vina Sasuke sa zica ca s-a speriat si a chemat pe nu stiu cine si tot asa, doamne. Ma surprinde ca vine, ultima data cand am vorbit, nu vroia sa ma mai vada. Chiar daca, eu nu o sa ma umilesc, nu o sa omi cer scuze, am demnitatea mea. Nu s-a nascut baiatul care sa ma umileasca, singurul o sa fie fiul meu. Poa' sa vina si cu mamaia, viata m-a invatat ca trebuie sa fiu dura, sa nu ma las calcata in picioare. Ca tot m-am enervat, bile mai am, pistol am, victima am, asa ca pregateste-te Naruto. In caz ca se baga si Hinata pentru papusel, pot sa impusc doi iepuri dintr-o lovitura.
|
| | | Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 27 Feb 2012, 18:02 | |
| Next... Nu pot sa cred! Credeam ca ai patit ceva, sincer. Nu ai mai pus niciun next in ultima vreme... Eh, eu ma bucur si il savurez cu fiecare litera! De ce? Pentru ca e scurt!!! Deci, daca in urmatorul nu il bagi pe Sasuke in actiune, si ma refer la persevitate, nu gluma si "sarutari suave"... Nu! Ceva senzual, dur, pervers si amuzant ca si capitolul asta Doamne, nu cred ca ai sesizat cat de mult rau ii faci lui Naruto cand ai inzestrat-o pe Sakura cu darul de a tinti Oricum, acum astept next la acest fic si sper ca vine si un next azi la celalalt, ok? |
| | | curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 27 Feb 2012, 19:57 | |
| Ce super mega extra frumos e next-ul.E asa amuzant.Dar parca e prea scurt.Bietul Naruto cum se face ca el e mareu "tinta" Sakurei.Dar Sasuke unde e chiar i-am simtit lipsa in capitolul asta mi-e dor de el.Deci next-ul repede |
| | | Demi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : unde se astepta lumea mai putin Nr. mesaje : 107 Puncte : 121 Reputatie : 10 Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be Stare de spirit : Just fine
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 27 Feb 2012, 20:11 | |
| prea tare capitolul sa vezi ca acum il pocneste si pe Sasuke :)) love it and thanks si spor la scris |
| | | Pure ◕‿◕ Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Prinsa in lanturile amintirilor de demult. Nr. mesaje : 30 Puncte : 46 Reputatie : 14 Hobby-uri : Anime`uri ='.'= Stare de spirit : Visatoare.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 27 Feb 2012, 20:40 | |
| Oare ce sa va intampla? Suspans. Sa ma anunti din nou cand apare nextul. Te pup! |
| | | kristen Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic. Nr. mesaje : 243 Puncte : 264 Reputatie : 10 Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking, Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 27 Feb 2012, 21:21 | |
| Ce amuzant... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Pistol cu bile? A fost super tare faza cu Naruto care nu-si lasa mainile acasa.... deci este bestial.. de abia astept urmatorul capitol cu aventura dintre sasuke si sakura... oare ce se va intmpla? nu uita.. poate ma poti anunta si pe mine din cand in cand [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 27 Feb 2012, 23:11 | |
| Buna seara! Meriti o bataie ca nu m-ai anuntat si pe mine ca ai adus continuarea! Superb:x, insa sunt curioasa cand va veni Sasuke si o va vedea cu pistolul ce se va intampla:)) Vai doamnee doamnee..adu repede continuarea si sa nu mai uiti sa ma anunti. Te pup:* Spor la scris
|
| | | Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 29 Feb 2012, 20:09 | |
| Ce frumos...a fost amuzanta faza cu CSI....spor la scris si la ideei si pune nextul repejor |
| | | JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Revenge (+16) Vin 02 Mar 2012, 20:04 | |
| |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Revenge (+16) Sam 03 Mar 2012, 18:19 | |
| Ola, aloha, bon jorno, guten tag, conichiwa...hei
Ma gandeam sa inchid fic-ul asta. L-am citit aseara, de la capat. Nu pe tot, binenteles, am mai sarit si eu, imi era prea lene si sunt foarte racita, nu am vrut sa ma solicit prea mult. Mi-am dat seama ca e..nu stiu cum sa spun..plictisitor. Critica mea suprema, mi-a spus de asemenea asta, daca e asa, chiar nu cred ca are rost sa continui..nu stiu ce sa fac Stiu ca sunt cateva persoane carora le place fic-ul asta, le multumesc si vreau sa imi spuna cu adevarat ce cred, daca mai merita continuat si daca lipseste ceva.. Pe celalalt (too broken to fix?) sunt hotarata sa il inchid, e scris in piatra Nu mai am idei la el, asa ca l-am omorat, i-am luat viata Acum, mai ramane acesta, deci va rog, spuneti-mi ce credeti, sa il inchid, dolls?
va dulce, dulce de tot
Anunt Important: Va rog, sa va rugati si pentru mine, sa se duca la demonio raceala asta a mea pentru ca nu o mai suport. Un gand bun, poate inainte de culcare mor, am inceput sa apelez la hartia igienica, servetele nu mai fac fata, mi s-a transformat nasul in cascada. (nu doresc nimanui). Va multumesc
|
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Sam 03 Mar 2012, 18:33 | |
| Ce???????????????????????????????????????????????????????? Tu nu ai inima? Cum sa il inchizi? Vrei sa ma omori si pe mine odata ce il inchizi pe el? Ficul tau e viatza mea, pe langa altele ce imi plac dar ma rog...Ficul tau ocupa un loc important in inima mea De ce sa il inchizi, ca sa imi iei tot odata si fericirea care o aveam atunci cand ti-l citeam??? NU, NU, NU SI NU! NU VREAU SA INCHIZI ACEST FIC, TE IMPLOOOOORRRR!!! Daca ti la mine, nu il inchide! Cum sa ai inima sa inchizi un asa fic special? Inca odata te imploor sa ai inima si sa nu il inchizi, gandestete la cei ce ti l-au citit! P.S: O sa ma rog pentru tine si mai ales pentru sanatatea ta! |
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Sam 03 Mar 2012, 18:36 | |
| Doamne! Tu esti nebuna? Scuze! Deci eu am dat ficurl tau mai departe unor colegi de scoala si imi spunea : " Ce tare" Doamne de unde are fata asta atata imaginatie? Iti spun eu ca una memorase capitole, pur si simplu le devorase. Mereu la ore imi trimiteau bilete cu," fata aia a pus next-ul?" Iti spun eu ca nu e plcitisitor, iti jur asta. Nici n-ai idee ce greseala faci daca il inchizi. Mai Lissa.. nici pe celalalt nu trebuie sa-l inchizi doar sa astepti sa te loveasca inspiratia. Iti spun, treci si tu pe la mai multe ficuri si vei vedea ca al tau e in top. Vei vedea ca esti mai buna decat majoritatea. Nici nu sti ca pentur mine faptul ca tu ai spus ca vrei sa renunti m-a derutat, dezamagit, intristat si asa mai departe e o lista de 5 metri si nu incape. Si daca ar fi diferit.. sa spunem ca nu ar fi placut, crezi ca ai mai avea atatea comentarii? Nu e asta.. cand cineva iti spun "Nu-mi place" si esti in stadiul de fata.. sa sti ca e gelos sau vrea sa te descurajeze, nu-ti este.. apropriat si nu te intelege.. cam asta e. Insa eu una mereu am spus tuturor ca au niste ficuri extraordinare.. dar nu de multe m-am tinut, iti pot da n ficuri unde am cometnat numai primul capitol, dar aici am incercat sa comentez cat mai mult. Sa sti ca eu urasc oamenii care incep ceva si nu termina.. Tu nu esti asa.. tu esti o luptatoare si toate sentimentele care curg printre randurile acestui fic demonstreaza asta, arata cat de devotata esti tu acestui lucru. Te rog sa nu renunti la niciun fic.. Daca da.. ei bine eu nu am puterea necesara sa-ti intru in cap si sa-ti sterg gandurile astea prostesti. |
| | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Revenge (+16) Sam 03 Mar 2012, 18:50 | |
| |
| | | kristen Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic. Nr. mesaje : 243 Puncte : 264 Reputatie : 10 Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking, Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Sam 03 Mar 2012, 21:09 | |
| Te rog... nuuuuuuuu.. tocmai acum cand devine mai palpitanta actiunea tu te gansesti sa il inchizi.? In niciun caz! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
| | | Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Revenge (+16) Sam 03 Mar 2012, 21:17 | |
| Nu, nu, nu, nu, nu, nu, nu, nu, nu!!!!!!!! Nici sa nu te gandesti! Nu mai ai idei? Plictisitor?!?! Ai innebunit?!? Pe bune, Lissa, noua chiar ne place ficul tau mie una nu mi se pare plistisitor... Adica da, poate in ultimele capitole ai cam lungit actiunea, in sensul ca nu "vroiai" sa o faci pe Sakura sa pateasca ceva sau sa se faca bine. Adica partea aceea de sfarsit a primului sezon ai cam amanat-o... Pentru ca, iti reamintesc, ai facut un sondaj in care ai spus ca ai cateva idei de sezon 2!!! Cat despre celalalt, acum, cand e mai incitanta actiunea, vrei sa te opresti? Nu te inteleg... Chiar nu iti pasa de cititorii tai? Pe bune, daca tu nu ai cititori si fani... Ficurile tale sunt originale si nu te adancesti in sentimente, facundu-ne sa ametim... La celalalt fic, "Too broken to fix?", ai putea sa scri multe...Adica, de abia am aflat ca Sakura a fost violata!!! E posibil ca Sasuke sa fie parintele, deci te rog... Vreau sa il vad cum fierbe de gelozie!!!Mai gandeste-te, ok? Aminteste-ti de noi, cititorii tai, si nu te pripii in decizii, baby...! |
| | | Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Revenge (+16) Sam 03 Mar 2012, 21:55 | |
| Nuuu . nuuuuu . nuuuuu nu ne poti face ata ...ne-am pus vise si sperante in ficul asta ...nu il poti inchide te rog !!!! iti ador ficul si nu este deloc plictisitor ...te roog !!!! continua te rog ! |
| | | Demi Genin
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 04 Mar 2012, 12:57 | |
| daca il inchizi te bantui :( nu e plictisitor mie imi place ficul si as vrea sa il continui vreau sa vad ce se intampla pana la urma :X continua pls * |
| | | curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 04 Mar 2012, 17:47 | |
| Cum sa-l inchizi asta e crima curata chiar vrei sa ma ai pe constiinta si cum adica plictisitor e extraordinar e magnific .Te rog nu-l inchide e super ma multumesc si cu un capitol pe an numai sa stiu ca o sa pui odata si odata next-ul.Insanatosire rapida |
| | | VMVDD ♛ Sennin
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 07 Mar 2012, 22:47 | |
| Daca tot am timp, am zis sa termin macar sezonul asta. Mai sunt doua next-uri de pus si The End Of The Season 1 Imi pare rau ca nu o sa va anunt in seara asta, dar imi e foarte somn, m-am prostit..stiu, am ajuns sa ma culc prea devreme, shame on me! Lectura placuta
Capitolul 20
Sasuke Pov
Cum adica nu se mai trezeste? Naruto cred ca glumeste, dar nici nu m-ar mira, cine stie ce prostie a mai facut Sakura de data asta, s-a drogat, s-a imbatat...stiu ca-i poate pielea. E atat de...imatura, are numai prostii in cap, un mare nimic defapt, daca nu se gandeste deloc la binele ei. Toata cearta a fost din cauza ei, tot ce am facut a fost sa ii fiu alaturi si sa imi fac griji, nu cred ca asta e gresit. E singura fata pentru care mi-am dezvoltat cu adevarat sentimente, inca de cand am vazut-o, noi avem ceva special, sau am avut..
Ce trebuia sa fac cu adevarat, e sa stau in casa si sa nu imi fac nicio grija, acum ma duc sa vad de ce e fraiera inconstienta, sper doar sa nu fie ceva grav. Ajung la hotel intr-un sfarsit, parchez masina pe undeva si inaintez spre camera indicata de Naruto. Data trecuta cand m-a trimis undeva, am aterizat intr-o camera, peste o baba zbarcita care era acoperita doar de un prosop, asta nu a fost partea proasta. Partea proasta a fost ca s-a speriat si a dat drumul prosopului, facandu-ma sa vad, chiar si o secunda mi-a fost destul, iadul cu ochii, zeci de straturi de piele batrana, si toate din cauza cui? A prietenului meu cel mai bun care a notat gresit adresa.
Gasesc asa zisa camera si bat la usa, nimic. Peste 5 minute, nimic. Intru oricum, lumini stinse, nicio soapta. Incerc sa luminez cat de cat cu telefonul, reusind doar sa ma indrept spre pat si sa ma asez, nu imi vine sa cred ca e camera gresita. Nu ma asez bine si sar imediat in picioare pentru ca m-am asezat pe cineva. Nu se vedea fata, nimic, era bagat sub patura groasa peste care erau perne. Mi-a cazut si telefonul, pe unde nu stiu, o-i mai fi si cu vreun psihopat in camera, il omor pe Naruto.
- Oricine ai fi, iesi dr..u afaraa! Dintr-o data se aude un zgomot, iar in abdomen se simte o usturime. Vocea am recunoscut-o imediar, dar de unde dr..u a facut rost de un pistol? Am zis cumva ca e si imatura, pe bune, un pistol cu bile? Tragea cu el nonstop, reusind sa ma inimereasca de multe ori, probabil am urme pe..nu stiu..tot corpul, una sau doua bile m-au lovit direct in fata.
- Termina, imi placea mai mult de tine inconstienta, nebuno. Se opreste, dar numai dupa ce mai trage de cateva ori. Deja ma scoate din sarite, vede ea daca pun mana pe jucaria aia o sa treaca si ea prin ce trec eu acum.
Se ridica din pat si aprinde lumina. Nu purta decat un tricou negru, cu o palma mai jos de fund, arata bine, desi imi placea mai mult fara. Parul il avea ciufulit,dar si-a dat odata cu mana prin el, aranjandu-l putin. Ma privea urat cu fata de copil inocent, parca asteptand o explicatie. Era atat de traguta, tragand din cand in cand de tricou, ceea ce ma facea sa rad, am mai vazut-o si mai dezbracata de atat.
- Vroiam doar sa vad daca esti bine...Tot eu am facut primul pas, am spus-o. S-a dus la naiba toata taria, toata mandria mea, dar o sa am de castigat, oricare fata adora sa te injosesti putin, cred ca in momentul asta stiu mai ulte despre fete decat stiu ele. Chipul ei nu trada niciun fel de sentiment, absolut nimic, asa ceva nu e posibil, chiar si acum...
Sakura Pov
Inca nu imi vine sa cred ca e aici, nu dupa ce l-am impuscat cu vreo 20 de bile, Naruto nu a rezistat nici la 10. De aceea am ramas si singura, el si Hinata si-au luat o camera separata, exact langa a mea, pe dreapta. Niciunul nu mai spunea nimic, cred ca o sa ma ia somnul daca mai stam mult asa, banuiesc ca e randul meu sa spun sau sa fac ceva, poate...o imbratisare prieteneasca? Da, asta o sa fie de ajuns. Ma apropii de el, si fara sa il privesc il iau in brate.
Cu fiecare secunda, il strangeam din ce in ce mai tare, imbratisarea mea prieteneasca s-a dus de mult, mai ales de cand mi-a raspuns. Isi plimba incet buzele reci pe gatul meu, sarutandu-l din cand in cand. Degetele i se jucau cu tivul tricoului, ridicand-ul din ce in ce mai sus. Mi-am dat seama unde bate, oricine si-ar da, dar daca tot suntem aici, odata si odata trebuia sa se intample. Il iubesc, asta e tot ce conteaza si stiu ca si el ma iubeste, altfel nu ar mai fi aici. Isi lipeste intr-un final buzele de ale mele, dar nu inainte sa imi dea de tot tricoul jos.
Mai rapida ca el, ii dau si eu tricoul jos, imi era dor sa ii vad abdomenul perfect, unul dintre viciile mele. Face un pas inainte, facandu-ma pe mine sa ma dau inapoi, pana am ajuns in dreptul patului, peste care eram acum, iar el deasupra mea. La dr..u, arata atat de bine, parca ar fi prima data cand il vad, e ca si cum as fi vazut apa in mijlocul desertului. Ma facea sa ma simt atat de bine stiind ca e aici cu mine..mai ales ca aveam toata noaptea la dispozitie.
|
| | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 07 Mar 2012, 22:59 | |
| Odododo :X Liss, este minunat! Acum ti-ai gasit si tu sa te opresti? Tocmai la partea mai interesant, uff ... vezi ca plang:D Imi place atat de mult capitolul asta, la fel ca toate celelalte. Saracul Sasuke.. Deci sunt cam geloasa pe Sakura. Pistolul meu cu bile s-a cam stricat. * Mda, imi dau banii pe prostii :))* Doar doua capitole si sfarsit? Primul sezon, caci dupa aceea urmeaza sezonul doi asa-i? zi ca Da.. ^^ Spor la scris si la idei!
PS: Daca tot mai esti racita iti urez ... Insanatosire grabnica! |
| | | Demi Genin
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 07 Mar 2012, 23:00 | |
| ohoooooo suuuuper tare nu-mi vine sa cred ca mai sunt doar 2 nexturi :(( dar lasand asta la o parte e super tare capitolul se vede ca Sasuke are tarie, dar e si ok baiatul ;) ador capitolul si sper ca data viitoare sa ma anunti (daca poti) te pwp dulce si spor la scris ;) |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revenge (+16) | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|