Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Niste idei nu-mi dau pace, sa fac un sezon doi, dolls? :-? :*: | Da, da, da! | | 95% | [ 41 ] | Sigur, ar fi dragut. | | 5% | [ 2 ] | Nu, mai bine ma uit la Tanar si nelinistit decat sa iti citesc fic-ul. ( lovitura sub centura) | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 43 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 11 Iun 2012, 18:59 | |
| [b] Hei Lissa! Imi pare rau ca abea acum am reusit sa comentez dar timpul nu prea e bun cu mine Acum sa revenim la fic......ca de fiecare data ma surprinzi cu, capitole extraordinare, dar chiar asa sa ne lasi in suspans? Adica unde a plecat Sasuke? Si inteleg ca moarte lui Itachi la afectat, dar Sakura il iubeste si nu cred ca trebuie sa fie distant cu ea. Acum e creatia ta deci tu decizi. Multumesc ca ma anunti mereu si sper sa o faci in continuare. Sper ca nu ai degand sa ne lasi prea mult in suspans...asa ca ADU NEXTUL CAT DE REPEDE POTI! P.S: Spor la tastat! |
| | | Theiana. Special Jōnin
Sex : Localizare : - Nr. mesaje : 1559 Puncte : 1815 Reputatie : 136
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 20 Iun 2012, 18:42 | |
| Wow ......Deci super ....Il ador ....Pune next |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 24 Iun 2012, 01:32 | |
| Imi pare rau ca ajung asa tarziu, dar nu am avut deloc inspiratie. Nici acum nu prea am avut, dar am zis ca e cazul sa scriu capitolul, pentru ca deja a trecut ceva timp. Sper sa va placa Lectura placuta Capitolul 5These wounds won't seem to heal, this pain is just too real There's just too much that time cannot erase Sasuke Pov:Razbunarea se imbina atat de mult cu moartea, atat de bine. In mare parte, este o confesiune a durerii. In cazul meu, o durere cauzata de o moarte. Nu pot uita sau ierta ce s-a intamplat, nici daca vreau, nici daca incerc, mai ales ca eu nu imi doresc asta.As putea sa le fac acelasi lucru, dar nu sunt un criminal, plus ca fratele meu nu si-ar fi dorit sa ajung asa, eu nu imi doresc sa ajung asa. Sunt alte cai mult mai dureroase, care sa dureze. Sunt oameni plini de bani, care nu cunosc nevoile unui om obisnuit. Chiar daca ideea de a-I omori este atat de ispititoare, nu o sa o fac, dar o sa ii las pe drumuri, ca pe niste caini, rugandu-se sa primeasca ceva de mancare. Asta este cel mai mare cosmar al fiecarui om, mai ales in cazul lor. Pe unul l-am rezolvat acum doua zile, a fost usor din cauza ca Itachi avea dovezi impotriva tuturor care au contribuit la moartea lui. A fost nevoie doar sa trimit un plic anonim catre politie, in care erau toate dovezile. Restul lucrurilor s-au intamplat de la sine. Pot spune ca sunt mandru de ce fac, dar faptele mele au si un pret. Itachi a fost omorat de 4 criminali. Simmons, care este eliminat; Felix Dawn, unul dintre cei mai mari interlopi, o sa fie greu de doborat, de aceea il las la sfarsit; Kimiko Osama, ex sotie de doctor, uraste femeile usoare, de aceea le omoara, a ajuns un fel de mana dreapta a lui Felix si Pharell Dawn, fratele lui Felix. - Ne vedem data viitoare, iubire? Vocea lui Kimiko ma trezeste din visare. Ochii negri ma priveau insistent, in timp ce ma lua de mana. Incerc sa afisez un zambet cat mai seducator si ii dau la o parte bretonul care ii intra in ochi. - Sigur ca da, pe maine seara. O sarut, iar ea se ridica de la masa si pleaca. Pentru 26 de ani, arata ca o adolescenta de 16-17 ani. Daca ai stii, draga Kim, in ce consta intanlirea noastra de maine..Vei fi “recrutata” de cel mai mare si sadic proxenet din Portugalia. Personal, cred ca este un nebun. Bate fiecare din fetele pe care le detine pana le lasa aproape fara suflare si dupa cateva zile le vinde tuturor drogatilor, le bate din nou si tot asa. Aproape imi este mila de ea, dar si-a facut-o cu mana ei. Kim stie ca sunt fratele lui Itachi, dar nu stie ca am aflat ca a contribuit la moartea lui, ma crede un baiat inocent si petrecaret, genul ei. Ma uit la ceas, e aproape 21:00. Cand a trecut timpul atat de repede? Observ ca am un mesaj, era de la Naruto: “Frate, unde esti? De ce crede Sakura ca esti cu mine?” Oftez si las telefonul sa cada pe masa. I-am ascuns prietenului meu cel mai bun ce am de gand sa fac, nu am spus nimanui. Nu vreau sa ii implic, pana o sa termin totul, o sa fiu mai distant, asa o sa ii pot proteja, nu pot accepta sa li se intample si lor ceva. Pe Sakura am inceput deja sa o indepartez. Mai intai seara in care a vazut-o pe Karin in camera mea, iar acum minciuna pe care i-am spus-o azi. Urasc sa fac asta, dar nu imi asum riscuri cand vine vorba de ea. Ma ridic de la masa, dar nu inainte sa platesc consumatia si plec. Am o stare depresiva, enervanta. Nu stiu unde sa ma duc, acasa in niciun caz. Ma gandesc la cateva locuri, nu ma incanta niciunul, in afara de locuinta Sakurei, dar nu as face decat sa complic lucrurile. Ma gandeam acum cateva ore, cum ar fi fost viata mea daca nu as fi cunoscut-o pe Sakura. Poate ca lucrurile ar fi fost mult mai usoare, acum, singurul fapt care ma face sa ma indoiesc de noile mele actiuni, este ce ar crede ea despre asta. Stiu ca ar fi dezamagita, ce nu stiu este daca m-ar intelege si daca ar ramane alaturi de mine, avand in vedere ca am sa distrug viata a patru oameni. Nu vreau ca ea sa afle pentru ca si-ar face griji si poate ar face si ceva prostesc. Inainte nu as fi garantat, dar acum sunt sigur ca ma iubeste, iar daca ar reusi cumva sa afle ca eu sunt cu Kim de o saptamana, as rani-o, indiferent ca nu inseamna nimic si chiar daca ar stii de ce fac asta. M-am pus in situatia ei, iar rezultatul a fost exact cum ma asteptam, pe mine m-ar deranja foarte tare. Iubirea si prietenia sunt o distragere in cazul meu, ma pot face oricand sa gresesc, de aceea trebuie sa renunt si sa aleg o singura cale. Razbunarea este insusi durere, dar odata ce am ales drumul asta, nu o sa dau inapoi. Am incercat sa renunt si la Sakura si la prieteni, dar este atat de dificil, insa trebuie sa o fac, asa o sa fie cel mai bine. Mi-am iubit si inca imi iubesc fratele, imi este imposibil sa las lucrurile asa. Moartea lui ma bantuie, in fiecare seara am cate un cosmar, il visez pe patul din spital, exact cum era cand l-am vazut ultima data in viata, cu lacrimi in ochi, chinuindu-se pentru inca cateva secunde , dar de fiecare data se intampla acelasi lucru: moare, iar eu ma trezesc la realitate. Afara, vremea era neplacuta. In afara faptului ca cerul era acoperit de straturi de nori a caror culoare era un gri sau un albastru foarte inchis, fulgere lungi, perfect vizibile isi faceau aparitia, insotite de tunete zgomotoase. Daca nu ma insel, o sa inceapa destul de curand ploaia, asa ca o sa grabesc putin pasul. Fiind putin intuneric, luminarea brusca din cauza fulgerelor, era putin sinistra. Cand eram mic, fenomenele astea ma speriau al naibii de tare, dar Itachi mi-a aratat ca nu imi fac niciun rau, asa ca am trecut repede peste. Cum nu am avut unde sa ma duc, destinatia pe care am ales-o, a fost acasa. Oricum, se face tarziu si sunt obosit, am nevoie de niste somn linistit, asa ca o sa iau niste somnifere. Ajung in dormitor, unde imi dau geaca jos si o arunc pe pat. Cu intentia de a trage draperiile, ma indrept spre geam. Ca de obicei, imi indrept privirea in fata, spre casa Sakurei. O vedeam pe ea destul de bine, deschizand fiecare sertar, cautand ceva anume..cred. Intr-un final, scoate ceva dreptungiular, alb si scoate o hartie..nu, un servetel. Se intoarce cu fata spre mine, dar nu ma vede. Raman socat cand vad ca servetelul de un alb imaculat, avea pe el pete rosii de sange, care ii acoperea de asemenea buzele si barbia. Am mai vazut-o asa in spital, cand am aflat ca e bolnava, tusea sange, dar asta inseamna ca..stai putin, nu e posibil.. Capitol necorectat xD
|
| | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 24 Iun 2012, 01:37 | |
| prima poftim?!!!! Adika nu si-a revenit Sakura? Of la naiba cu tine Sasuke , esti la fel ca in amine mistuit de dorinta de razbunare... nu vreau sa o ranesti pe Saku dar vei reusi in cel mai urat hal , dute-n.. Nextul please:o3 si da ,,, de mult nu ai mai bantuit pe aici,, |
| | | NaTy nAtY EvIl Genin
Sex : Localizare : PESTE TOT SI NICAIERI acebook : https://www.facebook.com/sabou.natalia?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 160 Puncte : 188 Reputatie : 8 Hobby-uri : imi place sa citesc , sa scriu si sa traiesc Stare de spirit : In love
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 24 Iun 2012, 02:02 | |
| CUM !? Sakura innca e bolnava? da parca ii trecuse nui corect ori cum m-ai facut foarte curioasa si astept nextu cu nerabdare sper sa-l pui cat de repede sa ma anti ca si pana acum pupici , spor la scris si la ideei |
| | | Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 24 Iun 2012, 02:03 | |
| Draga Lissa, mersi mult de anunt. Capitolul ca de fiecare data foarte super extra mega bun. Alte complimente nu nimi mai vin in cap, momentan. Si acum ce se intampla cu Saku? Te rog nu-mi spune ca inca are probleme de sanatate.....te rog. Si Sasuke......inteleg ca are toate motivele sa vrea sa se razbune.....Dar nu stie cate pericole i se poate intampla atat lui cat si Sakurei? Am o presimtire rea legata de urmatoarele capitole, ceea ce imi creaza o usoara ingrijorare. Sper doar sa nu se intample nimic rau. Sper ca vei putea aduce repede nextul. Si mult noroc cu ideile si tastatul. |
| | | curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 24 Iun 2012, 09:45 | |
| Mersi mult pentru Mp Cu cat ne dezvaluiesti unele lucruri cu atat ne lasi cu semne de intrebare asupra altora Fic-ul tau e ca un mister continu.Si ador asta Ca tot am amintit mai sus de semne de intrebare: Boala sakurei a revenit? sper sa nu Next repede |
| | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 24 Iun 2012, 11:17 | |
| Buna, Iti multumesc ca m-ai anuntat [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Capitolul a fost superb, ca de fiecare data. Are rost sa mai spun cat de mult imi place? Stii deja.. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Cum!? Sakura inca mai este bolnava? De ce? Zi-mi ca si-a spart cumva buza si ca nu are nimic altceva [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Si Sasuke [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] se joaca cu focul [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Next! Spor la scris si la idei!^^ |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 24 Iun 2012, 11:22 | |
| Dar asta insesamna caa?? ca ce? Doamne un capitol genial, insa ma gandesc la faptul ca Sakura l-ar fi inteles, daca i-ar fi explicat cum sta situatia. Sunt atat de curioasa, incat te rog frumos sa aduci repede continuarea si sa ne explici.. Sakura e inca bolnava??
Spor la scris si multe idei. Un fic genial. :* Te pup: |
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 24 Iun 2012, 12:53 | |
| Hellau, my darling Ah, ce pacat ca nu am fost prima, ofofof. Anyway, ma bucur asa tare ca ai reusit in sfarsit sa aduci next-ul, chiar daca ai facut-o cam tarziu te inteleg, si eu am momente cand nu am inspiratie deloc si fac pauze imense, de luni de zile Revenind la capitol, mi-a placut enorm de mult. Pe o parte apreciez si il incurajez pe Sasuke in ceea ce face, deoarece parerea mea e ca moartea lui Itachi ar trebui razbunata. Sper sa ii reuseasca toate planurile cu bine si sa isi revina, sa se reintoarca la vechea viata. Ahh, mi-am amintit sfarsitul capitolului...Mi-e teama..Cancerul a reaparut? Off, bafta in continuare, multa inspiratie si multe idei |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 24 Iun 2012, 13:27 | |
| Inseamna ca..ca ..ca ce?! Sakura e inca bonlava? Nu s-a refacut complet? Eu am crezut ca e bine..Sper sa ma insel si sa se fi lovit sau ceva..Si tot nu il pot ierta pe Sasuke...Face asta pentru Itachi dar so neglijeze asa? Nu se poate..E rau! Daca Sakura afla (si sunt sigura ca va afla) si face ceva prostesc atunci..Mai putea baga in film ca ucigasa lui Sasuke? |
| | | Theiana. Special Jōnin
Sex : Localizare : - Nr. mesaje : 1559 Puncte : 1815 Reputatie : 136
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 24 Iun 2012, 13:45 | |
| Doamne ....nu pot sa cred,Sakura e inca bolnava .......... Te rog sa aduci nextul cat mai repede posibil |
| | | Angy Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata pc-ului . Nr. mesaje : 167 Puncte : 189 Reputatie : 12 Hobby-uri : Ce fac e purã fictsiune ! Stare de spirit : Chiar de mi-ar fi greu tot as zambi, daca as fi plina de probleme tot as glumi! Pt. ca stii .. viata e grea si lumea e rea .. Cum as putea sa rezist daca nu m-as purta asa?! :)
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 24 Iun 2012, 14:03 | |
| Hey sweety ! >:D< :3 Mersi ca mai anuntat :* Of,of Sasuke,Sasuke .. ce ne facem noi cu tine ] ? Hmm...ce sa-r fi putut intampla cu Sakura :3 , a si nu-mi vine sa cred ca Sasuke , el ... vrea sa o paraseasca :-< viata e nedreapta :(( ... La faza cu Sakura cred ca si-a taiat venele sau ceva in gen :)) ..sper .. Pe data viitoare , kiss you ! :3 >:D< |
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| | | | Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 24 Iun 2012, 16:32 | |
| Ascultam melodia in timp ce citeam... Intotdeauna melodia asta m-a atins, insa citind si capitolul, mi-au dat lacrimile Ultima fraza ne-a marcat pe toti, sunt sigura, iar restul au fost raspunsul la intrebarile cu care ne-ai lasat capitolul trecut. A fost chiar emotionant... Nici nu mai stiu ce sa-ti scriu, imi e greu sa ma exprim in momentul de fata... |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 25 Iun 2012, 01:45 | |
| |
| | | OrangeAndBlue Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 188 Puncte : 208 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 25 Iun 2012, 12:17 | |
| Hey Lisa, nu de mult am venit si eu pe la ficul tau. Mi se pare genial. Nu mi se pare, chiar este. Imi place la nebunie! rock . Am si eu o intrebare : Vrei sa fim prietene? A da... sa pui nextu' cat de repede poti. Spor la scris! Cu multa dragoste, Ana . |
| | | Tymy Genin
Sex : Varsta : 33 Localizare : Oradea Nr. mesaje : 300 Puncte : 316 Reputatie : 14 Hobby-uri : Rime Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 25 Iun 2012, 12:56 | |
| super capitolul Lissa....astept nextul mai cu inspiratie sa zic asa=)) |
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 26 Iun 2012, 10:58 | |
|
Buna Liss!
Nooooo, nu cred! Sakura e... Adica nu e... Defapt.... Off Doamne, nu stiu ce sa mai spun, m-ai lasat fara cuvinte. Spune-mi ca e bine si ca e doar asa, ceva trecator, care nu are legatura cu boala. Ca de obicei, ne-ai lasat cu ochii in soare. Cat urasc eu asta! Merci ca m-ai anuntat, sper sa o faci si in continuare. Eu acum iti trimit un pupik, si pune-te pe tastat repede!
~Black Coffee~
|
| | | kristen Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic. Nr. mesaje : 243 Puncte : 264 Reputatie : 10 Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking, Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 26 Iun 2012, 12:53 | |
| wow... lissa, esti fenomenala...tu si cand nu ai inspiratie faci un mega capitol fain. Te felicit. Imi place din ce in ce mai mult ficul tau, de abia astept nextul! Pup [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| | | | Bubble Academy Student
Sex : Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 2 Puncte : 2 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 26 Iun 2012, 20:20 | |
| deci este absolut genial:X ahhh:)) si mai citesc si cu o zi inainte de examen..nici nu stiu formulele dar e prea frumos:X bravo! te felicit!>:D< |
| | | Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 26 Iun 2012, 22:09 | |
| Hey..n-am mai trecut de muult pe aici Lucrurile au mai evoluat...Itachi moare, Sakura se vindeca ..cred Ma intreb ce are ..oare o sa traiasca fericiti sau Sasuke ii va plange pe amandoi..mie mile de el ca sufera..sper sa ii iasa bine razbunarea ...bafta la tastat si te rog sa ma anunti cand pui next :D |
| | | VMVDD ♛ Sennin
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 26 Iun 2012, 22:46 | |
| Hei Va multumesc mult pentru comentarii, nu ma asteptam sa fie atat de multe intr-un timp atat de scurt, asta inseamna ca va place fic-ul meu, asa ca m-am hotarat, pentru voi, sa ma pun pe scris next-ul si sa nu va mai las sa asteptati atat de mult . Nu stiu ce a fost cu mine, dar de cand am inceput sa scriu, nu m-am mai oprit. Sper sa va placa capitolul asta la fel ca si celelalte. Lectura placuta! Capitolul 6 "Loving you forever, can't be wrong Even though you're not here, won't move on. That's how we played it"Sakura Pov:
F*ck! F*ck! F*ck! De o mie de ori, de o suta de mii de ori daca e nevoie. In ultimul timp, asta a devenit cuvantul meu favorit si cel mai des folosit. Pff, ce gluma buna. In ultimul timp, vezi sa nu. De cand ma stiu folosesc cuvantul asta, nu m-ar mira daca nu a fost primul cuvant pe care l-am spus. Numai mie mi se putea intampla asa ceva.Servetele tampite, servetelele saracilor, cred ca mama a cumparat cele mai ieftine servetele, mai transparente ca o foita de ceapa. Nici macar nu apuc sa le scot, se rup imediat. Sangele asta nu se mai opreste, mi s-a transformat nasul in cascada, exact ce aveam nevoie. Iau un pumn de servetele si incep sa ma sterg, deja aveam jumatate de fata acoperita, plus gatul pe care se scurgea. - Sakura, esti bine? Nu pot sa cred, eu…Hinata intrase ca o tornada pe usa, era atat de rosie la fata si panicata, din punctul meu de vedere, foarte amuzanta. Mereu mi-a placut sa ii vad reactia dupa ce face ceva. De cand era mica, cum facea vreo prostie, se panica atat de rau. Vorbea intr-un minut, in care isi cerea scuze, cat vorbea, in mod normal, in doua zile. Incep sa rad, reusind sa o fac si pe ea sa ofteze si sa zambeasca oarecum, stie ca nu pot sta suparata pe ea, mai ales pentru un astfel de lucru. - Nu e vina ta, de fapt, e a mea. Nu trebuia sa fiu langa usa atunci. Nici macar nu doare asa de rau.. Incep din nou sa rad. Nu doare, pe dra*u, doare rau. Ziua asta a fost molesitoare, plictisitoare. Mai ales cand m-am trezit cu profesoara in mijlocul zilei, gata de actiune, incantata. A stat pe capul meu patru ore, dar este bine ca nu o sa dureze prea mult timp toata chestia cu invatatul si scoala acasa. Semestrul doi, nu e nevoie sa il fac la scoala. In maxim doua luni, termin tot. O sa fac doar materiile importante, plus ca majoritatea lucrurilor le stiu deja. Macar o veste buna intr-o zi mult prea..goala. Cum am mai spus, astazi mai aveam putin si adormeam, dar usa pe care mi-a trantit-o Hin in fata, extrem de tare,m-a trezit intr-un fel. A fost ca un apel de trezire, reincarcarea bateriilor. Ciudat, extrem de ciudat. Reusesc sa o conving ca totul e in regula si ca poate sa se intoarca la preparatul cinei. Vrem sa ii facem o surpriza mamei, asa o sa vada ca suntem capabile sa traim singure si se poate intoarce in Anglia. Parca spunea ca se intoarce pe la 23:00- 00:00, deci avem destul timp. E destul de suparata pentru ca a pierdut copilul, fratiorul sau surioara mea. Chiar si asa, o vad putin usurata, nu cred ca ar fi vrut sa stea sa schimbe scutece, eu i-am fost de ajuns. La fel ma simt si eu, recunosc, nu mi-ar place un alt concurent la tron . Chiar si asa, eu eram sora mare, eu eram sefa, dar chiar nu vreau un copil razgaiat prin casa. Acum, las stersul la o parte pentru un moment si imi pun un pahar de cola. Chiar daca mai aveam putin sange pe fata, il las asa cateva minute. Adevarul e ca trag de timp sa nu ma duc in bucatarie, urasc sa gatesc. Oricum, o am pe Hinata. Ne completam una pe cealalta, ea nu prea face curat, asa ca fac eu. Eu nu gatesc, asa ca o face ea. Cum am mai spus, urasc sa fac mancare, si cand urasc ceva ce trebuie facut, e simplu: nu fac! Iau o gura din suc, dupa care, fara sa vreau, imi musc buza. Observ ca e si ea sparta, deoarece am simtit o durere cand am facut-o, ceea ce m-a facut sa rad. Ironia sortii. Tresar cand aud pasi venind spre mine si imi ridic privirea. - Esti bine, ce ai facut? Se lasa in jos, sprijinindu-se pe un genunchi, deoarece eu eram in fund, cu spatele rezemat de pat. Ce e asta, ai baut? Imi ia paharul din mana si ia o gura, era chiar mai panicat decat Hinata. Ma uit urat la el. Ok, poate ca aveam niste probleme cu alcoolul in trecut, asta a fost si una din cauzele care m-au imbolnavit, dar asta nu inseamna ca inca mai am. Doar nu sunt nebuna sa beau din nou, credeam ca stie si el asta, macar atat. O persoana si-a pus viata in pericol pentru mine, datorita donatiei. Pentru numele lui Dumnezeu, mi-a donat in plus si un rinichi, deoarece ai mei erau pe duca si in doua zile muream pentru ca nu mai functionau, iar Sasuke crede ca sunt atat de fraiera cat sa ajung din nou acolo? - Sunt bine, doar … mi-am spart nasul. Spun in timp ce incerc sa ma indepartez de el. Inca sunt suparata pentru comportamentul pe care l-a abordat. Inteleg, e trist dupa cele intamplate, dar a devenit indiferent si ma face sa ma simt prost. Se ridica, pentru cateva clipe, nu a spus nimic, doar privea spre mine, dar era ca si cum nu as fi fost acolo. Nu am reusit sa imi dau seama la ce se gandea. In gand imi veneau tot felul de replici, de intrebari. Vroiam sa stiu de ce se comporta asa cu mine, daca am facut ceva sau daca mai e altcineva. Nu am reusit sa scot nici o vorba, poate asteptam sa spuna el ceva sau imi era frica de raspunsul pe care o sa il primesc. Cu toate astea, trebuia sa fac ceva, daca continuam asa, asta nu o sa duca nicaieri. Cand m-am hotarat, in sfarsit, sa spun un cuvant. Cand am reusit sa nu ma mai cert cu demonii mei interiori si am reusit sa fim de aceeasi parte, el a plecat. Fara sa spuna nimic, pur si simplu a iesit din camera. Incercam sa ma conving ca s-a dus sa ia ceva si ca o sa se intoarca, dar ma amageam degeaba, nu s-a mai intors. Am mai asteptat cateva minute, asta pana cand l-am vazut la el in camera. Atunci am plecat si am incercat sa nu ma mai gandesc la el. M-am grabit sa ma spal repede, seara asta era una importanta. Batrana trebuia sa se convinga de maturitatea noastra intr-o ora, maine trebuie sa plece si nu stie ce sa faca, iar daca nu pleaca maine, nu mai pleaca deloc. Mi-am mai dat odata cu apa rece pe fata si privindu-ma in oglinda mi-am spus: Libertatea ta depinde de tine . Am plecat in bucatarie, unde Hin incepuse deja treaba. Eu doar am scos cateva condimente in caz ca aveam nevoie, si aveam. Gateam singura mancare pe care stiam, sau mai bine zis, stia sa o faca bine. Un fel de paste cu sos alb si piept de pui, ceva in genul celor carbonara, dar putin diferite. Nu dureaza mult prepararea, sunt foarte bune si le poti manca la orice ora. Vorbesc pentru mine, eu mananc desertul inainte, deci.. Intr-o jumatate de ora terminam totul, asezam masa, facem putin curat prin bucatarie. Adica, FAC putin curat prin bucatarie. Mama a ajuns si ea, dupa privirea pe care ne-a adresat-o, era pe jumatate cucerita, sau asa vroia sa para. Ne asezam toate trei la masa. Dupa cum era de asteptat, i-a placut mancarea, deci seara a inceput bine. - La ce ora pleci maine, frumoasa mea mama? O intreb cat mai serios, dar in acelasi timp jucaus. Hinata se uita urat la mine pentru ca o linguseam. Ma mira ca nici acum nu a invatat esentialul in legatura cu mama. Cand vrei ceva de la ea, linguseste-o. Fa-o frumoasa, desteapta, toate adjectivele de genul asta. Chiar daca isi da seama ca o faci cu interes, tot se topeste imeditat, pur si simplu nu poate rezista. E bine sa ai o mama narcisista. Zambeste si imi spune ca nu stie sigur daca pleaca. Tot zambetul meu a disparut, trebuie sa ma straduiesc mai mult. - Nu vrem sa pleci. Spune Hinata, facand tavanul sa-mi cada in cap. N-as spune ca am vorbit de doua zile sa o facem sa plece, e total paralela. Ii dau un picior pe sub masa, unul destul de tare, poate asa se simte. Scoate un geamat scurt de durere si se uita urat la mine. Ma las discret spre ea, sprijinindu-mi barba in palma, in timp ce apasam repetitiv cu degetul mic nasul pe care mi l-a spart mai devreme. Isi da seama de mesajul meu, si continua: - Dar, asta este o ocazie unica. Plus ca esti cea mai buna coregrafa, iar acum ti s-a cerut sa regizezi un videoclip. Asta e o sansa uriasa. Zambesc satisfacuta, nici eu nu gaseam niste vorbe mai bune ca ale Hinatei. O priveam cat puteam de atent pe mama, sperand sa descifrez ceva de pe chipul ei. Degetele subtiri loveau consecutiv suprafata lemnoasa, scotand niste zgomote enervante de fiecare data cand unghiile lungi si rosii se loveau de masa. Se gandea, o tenta mult plecarea, chiar este o ocazie uriasa. Asteptam, asteptam si asteptam, pana cand se opreste, in sfarsit. Ofteaza si ne priveste pe amandoua, schimbandu-si privirea; cand la mine, cand la Hin. - Voi chiar vreti sa plec, nu-I asa? Vocea ii era amuzanta, subtire, jucausa. Stiam deja ce o sa se intample. Raspunsul nostru la intrebarea ei a fost identic: sigur ca nu.Pe naiba, vroiam sa plece. Ma manca limba, vroiam sa strig in gura mare “f*ck yeah, just go motherfu..”, dar m-am abtinut. Pleca, iar noi doua aveam timp sa tipam si sa facem pe nebunele prin casa, de ce sa stric totul acum. Am mai ramas putin la masa. Mama manca, iar noi ne dadeam picioare pe sub masa si ne zambeam una alteia in timp ce ridicam din sprancene. Eram fericite, in extaz, urma sa avem casa asta intreaga numai pentru noi, cine stie pentru cat timp. Dupa ce termina de mancat, mama se ridica de la masa, dar nu inainte sa ne spuna ca se duce sa isi faca bagajul. Ne-am oferit sa o ajutam, asa ca am pornit in camera ei, aveam destule de impachetat. In timp ce ii duceam bagajele in hol, mi-am adus aminte de ce s-a intamplat mai devreme cu Sasuke. Trebuie sa clarificam situatia,pentru ca nimic nu mai e in ordine. Ii dau un mesaj in care ii spun ca vreau sa vorbim, iar cand vreau sa ma intorc in camera, un zgomot care vene de la usa de la iesire imi atrage atentia. Cineva ciocane la usa, iar cand deschid, o vad pe Karin. - Sper ca nu te deranjez. Avea o voce calda, placuta. Imi intinde mana in care se afla un plic mare, cam cat o coala A4. Pentru un moment, am batut in retragere, dar l-am am luat. - Ce contine? O intreb confuza, ma omora curiozitatea cu privire la ce se afla in el, mai ales ca nu aveam o presimtire prea buna. - Doar niste poze. Capitol necorectat xD |
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revenge (+16) | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|