Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Revenge (+16) - Pagina 16 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Revenge (+16) - Pagina 16 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Revenge (+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23  Urmatorul

Niste idei nu-mi dau pace, sa fac un sezon doi, dolls? :-? :*:
Da, da, da!
Revenge (+16) - Pagina 16 I_vote_lcap95%Revenge (+16) - Pagina 16 I_vote_rcap
 95% [ 41 ]
Sigur, ar fi dragut.
Revenge (+16) - Pagina 16 I_vote_lcap5%Revenge (+16) - Pagina 16 I_vote_rcap
 5% [ 2 ]
Nu, mai bine ma uit la Tanar si nelinistit decat sa iti citesc fic-ul. ( lovitura sub centura)
Revenge (+16) - Pagina 16 I_vote_lcap0%Revenge (+16) - Pagina 16 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 43

Sondaj inchis

AutorMesaj
kristen
Genin
Genin
kristen

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 243
Puncte : 264
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking,
Stare de spirit Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.

Revenge (+16) - Pagina 16 Empty
MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Lun 21 Mai 2012, 23:02

Am ramas fara cuvinte....Ai descris asa de frumos scena cand Sasuke a plans.... Si mie mi se rupe sufletul [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Sa inteleg ca vrea sa se rabune... ce rau imi pare ca a murit Itachi.... un frumos uchiha ...De abia astept next-ul.
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Mar 22 Mai 2012, 23:02

Hei scumpa mea. Ehh uite ca dupa o lung absenta caci stau cam prost cu timpul, am reusit sa iti citesc si eu capitolul. Sincer pot spune ca imi place, insa ma intreb ce doamne s-a intamplat? Am impresia ca am aterizat din elvetia, insa deasemenea stii bine ca imi place fic-ul tau, si astept cu nerabdare continuarea.
Te pup, spor la scris si bafta la scoala!
Sus In jos
Jenni
Genin
Genin
Jenni

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ
acebook acebook : Roxana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 157
Puncte : 174
Reputatie Reputatie : 13
Stare de spirit Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Joi 24 Mai 2012, 14:16

WoW huh? ! Deci am ramas ceva gen "WTF?!". Itachi s-a dus...? can\'t see !!! Cum s-a intamplat? Iar cei doi... Adica ei au... Adica in acea noapte... Adica... well? awesome right? Bun, deci nu mai am cuvinte sa spun cat de mult m-au surprins toate astea jos palaria in fata Insa am o nelamurire: din cate imi aduc eu aminte, Saku mai are de terminat liceul, nu? think Sau am incurcat eu fic-ul? Sunt tare curioasa in ceea ce priveste partea aceasta, deci ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai raspunde a hug Si mai sunt curioasa daca ei doi sunt sau nu sunt impreuna ;;)
Sus In jos
NaTy nAtY EvIl
Genin
Genin
NaTy nAtY EvIl

Sex : feminin Localizare Localizare : PESTE TOT SI NICAIERI
acebook acebook : https://www.facebook.com/sabou.natalia?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 160
Puncte : 188
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : imi place sa citesc , sa scriu si sa traiesc
Stare de spirit Stare de spirit : In love

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Joi 24 Mai 2012, 20:18

wau cat de tare e ficul te il ador

nu-mi vine sa cred ca itaci a murit
imi pare rau pentru sasuke
se vede ca sufera mult
dar sunt sigura ca sakura il va ajuta sa treaca peste tot
I love this fic
astept next-ul
te pup dulce si spor la scris si la idei
Sus In jos
Majkela †
Chūnin
Chūnin
Majkela †

Localizare Localizare : In your heart, on your mind, beyond your wishes :X
Nr. mesaje Nr. mesaje : 515
Puncte : 543
Reputatie Reputatie : 12
Hobby-uri Hobby-uri : Do you love me because I am beautiful, or am I beautiful because you love me?
Stare de spirit Stare de spirit : Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop.

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Lun 28 Mai 2012, 18:18

Hei Hei Heiii scuze ca deabia acum am comentat la ficul tau, dar sa sti ca tot timpul asta l-am citit si e foarte tare. Cine si-a permis sa il omoare pe Itachi??!!??!?!
Deci sunt foarte nerabdatoare sa pui next-ul. Te pup spor la scris si anunta-ma si pe mine cand il pui;)
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Mar 29 Mai 2012, 15:08

Heey Liss! ;;)

Uite, chiar imi pare rau ca nu am trecut mai devreme la next, dar tezele astea nu mi-au dat pace in ultima perioada! In sfarsit le-am terminat astazi pe toate, ultima fiind chiar cea de la mate... ingrijorat
Ma rog, nu cred ca te intereseaza tezele mele! Capitolul a fost... Off Doamne, nu am cuvinte sa ti-l descriu! Minunat, surprinzator, magnific. Toate cuvintele de lauda nu ar fi de ajuns! jos palaria in fata
Imi pare rau de Sasuke. Poate din aceasta cauza era atunci cu Karin, incercand sa uite... sau poate nu! waiting
Dar, ce m-a pus pe ganduri a fost atunci cand a spus brunetul: "-Nu-ti face griji, fratioare. O sa ii fac sa plateasca.". Oare prin acest "ii" se referea si la Saku? Hmm... think
Abia astept sa aduci next-uletzul ca sa aflu. Nu uita sa ma anunti scumpik. puppy eyes
Pai, eu te poopik dulkik, si ne vedem la next! heh

Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Mar 29 Mai 2012, 21:12

Hei kiss

Dragele mele, vreau sa va multumesc din tot sufletul pentru comentarii, chiar ma bucur ca dupa atatea capitole nu v-ati saturat de fic-ul meu in love
Stiu ca unele dintre voi o sa credeti ca am postat nextul, imi pare foarte rau sa va dezamagesc sad. Stiu ca a trecut mai mult de o saptamana de cand nu am mai postat, dar nu prea mai am inspiratie. Ideea urmatorului capitol o am, dar e cam seaca...asa ca mai astept noi idei lough
Am vazut ca in unele comentarii, spuneti ca vrea sa se razbune pe Saku, sau familia ei. Ei bine, va dau un indiciu, nu au nici o legatura cu ce i s-a intamplat lui Itachi kiss
Cam atat a avut de spux, va multumesc inca o data pentru comentarii, o sa incerc sa scriu urmatorul capitol cat mai repede. (Va rog sa ma scuzati daca am greseli gramaticale, dar mesajul asta l-a postat de pe telefon )
Va pup dulce, dulce kiss
Sus In jos
Tymy
Genin
Genin
Tymy

Sex : masculin Varsta : 33
Localizare Localizare : Oradea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 300
Puncte : 316
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : Rime
Stare de spirit Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Dum 03 Iun 2012, 22:10

ala bala portocala iata ca am sarit cu oala:))(rima proprie)....k k am aterizat la un fic iti zic lissa....timp de 4-6 ore nu mi-am luat ochii de la laptop k am mers la baie cateodata dar asta nu e important;).......astept un next de sa ma dea pe spate mai tare ca.....ca.......ca ceva tare:)) k deja capu mi adormit de la cat am citit dar daca mai pun nexturi nu ma intere daca am cv boala pt ca am sa-l citesc cu drag a hug
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 02:31

Hei, fetelor kiss
Cum nu am somn,m-am gandit sa aduc scriu next-ul. Nu stiu daca o sa anunt petoata lumea, e 2:30 si eu mor de somn,dar o sa incerc sa dau tuturor mp. Daca sar pe cineva,imi cer mii de scuze sad
Va multumesc pentru ca imi cititi fic-ul, sper sa va placa capitolul asta kiss
Lectura placuta kiss

Capitolul 4

There's another world inside of me that you may never see
Somewhere in this darkness there's a light that I can't find

Cu doua saptamani in urma:

Sasuke Pov:

Ochii I se deschideau usor, in acelasi timp, respiratia imi era taiata. Incercarea trecuta de a se trezi, aproape l-a costat viata, intrase in soc. Doar gandul ca fratele meu ar muri, ar ucide si o parte din mine. Jumatate a disparut cand doctorii mi-au spus ca sansele ca Sakura sa se trezeasca sunt minime, e in coma de mai bine de o saptamana, nu stiu ce sa fac sa o ajut, in afara de holbat. M-am obisnuit sa ma duc sa o privesc, convingandu-ma ca doarme si ca o sa deschida ochii in orice minut.

Acum, Itachi e in stare grava. La fel, tot ce fac e sa privesc, sa fiu inutil. Nu trebuia niciodata sa accepte misiunea asta, stia ca e periculoasa, dar daca stau sa ma gandesc, lui mereu i-au placut cazurile grele, isi doreste atat de mult sa fie un detectiv din ce in ce mai bun. Si asa, uite unde a ajuns. Plin de rani grave, intr-un spital. Clipesc de cateva ori si pasesc spre patul pe care se odihneste Itachi. Kazumi se indeparteaza usor, privindu-ma cu regret. O tintesc cu privirea, nu intelegeam nimic. S-a trezit, de ce are expresia asta.

Cand sa iasa afara, ma scoate usor pe usa, inchizand-o in urma ei. In secunda urmatoare, lacrimile ii izbucnesc, acoperindu-I obrajii rosiatici. O mana si-o duce in par, tragand cu putere. Reusesc intr-un final sa o intreb ce a patit, de ce se comporta asa. Raspunsul care a venit, mi-a facut lumea sa se destrame usor, ma simteam pe alta lume. Nu poate fi adevarat, asta e prea mult. Mai intai Sakura, acum Itachi. Fara sa mai stau pe ganduri, intru ca o vijelie inapoi in incapere.Trebuia sa nu ma conving ca nu e adevarat, asta chiar nu poate fi adevarat!

“Din cauza accidentului, multe organe au fost afectate, tot corpul lui este zdrobit. Itachi al nostru, Sasuke. Baiatul meu frumos…” Vorbele matusii imi rasunau in minte. Iar si iar, inca odata. Asa ne alinta pe amandoi, este ca o adevarata mama. Ochii negri ma priveau cu bland, trist. Chiar si asa, sentimentele astea se observau greu. Niciodata nu am reusit sa descifrez cu adevarat gesturile lui Itachi, e imposibil. In atatia ani, nu l-am vazut niciodata plangand, este genul protector si grijuliu, intotdeauna a dat dovada de maturitate si seriozitate.

Cu toate astea, acum incepea sa isi lase masca sa cada. Ma asez pe scaunul de langa pat fara sa spun nimic, incercam sa gasesc cuvintele potrivite. “O sa fii bine” asta a fost tot ce am reusit sa spun.A scos un zambet urmat de o tuse si un geamat de durere, fapt care m-a facut sa tresar si sa ma ridic de pe scaun pentru a chema pe cineva. Inainte sa fac un pas, ma prinde de incheietura mainii.

- Nu iti face griji, nu doare asa de rau. Mi-au dat morfina. Sasuke, asculta-ma. Trebuie sa ramai puternic, chiar daca nu o sa mai fiu langa tine, eu..

- Nu te forta, totul o sa se termine curand, iar noi vom merge acasa. I-o tai repede, stiam ca vrea sa isi ia ramas bun de la mine. Stiam ca asta o sa se intample, dar nu vreau sa accept, nu pot sa accept. Nu o sa imi las fratele sa moara, poate peste 100 de ani, dar nu la 24 de ani, nu cand am nevoie de el sa ma tina cu picioarele pe pamant.

De data asta, lacrimile isi faceau loc prin ploapele vinete. Plangea, el chiar plangea. Ma strange mai tare si inchide ochii. Am mai trecut prin asta, meseria il aducea in stari grave, dar nu a fost niciodata asa, nu si-a lasat garda jos nici o secunda,mereu a stiut ca isi va reveni, de ce nu o face si acum?

- Eu o sa am mereu grija de tine, esti fratele meu mai mic si te iubesc. Nu te voi lasa singur niciodata. Ai incredere in mine.. Durerea I se citea in voce, nu stiu daca era din cauza ca nu credea ca mai are sanse, sau din cauza durerii fizice.
Las privirea in jos si imi trec mana prin par, ciufulindu-l. Cautam un raspuns care sa ii ridice moralul, care sa il faca sa aiba incredere. Reusisem cu Sakura, cel putin asa cred. Poate reusesc si cu el.

- Termina cu prostiile, am trecut prin altele mai grele. Cum ai spus, esti fratele meu mai mare, trebuie sa ramai aici sa ai grija de m…Sunt intrerupt brusc de bipaitul din ce in ce mai zgomotot si intensificat al aparatului. Itachi?! Ochii ii erau inchisi, tot ce puteam auzi era zgomotul lung, ascutit. Linia in zigzag ce indica pulsul, era acum una perfect dreapta. Nu!

Stransoarea devenea slaba, pana cand mana lui a cazut pe pat. Tipam la el sa se trezeasca, sa se mise, macar un gest. Atata durere, era prea multa. Lacrimile au inceput sa curga, speram ca el sa se ridice si sa inceapa sa rada demine pentru ca plang ca o fetita…speram. Din nou, mi-am inclestat degetele de gulerul camasii pe care o purta, strigandu-l. Nimic, doar liniste. Disperare, nervozitate, suparare si cel mai mult…durere. Fratele meu a murit.

Nu mai vedeam nimic, nu mai auzeam. Intuneric si ura. Persoanele pe care le-am iubit cel mai mult, au plecat, lasandu-ma singur. Sunt doar eu, viata mi s-a transformat intr-un iad. Imi vreau fratele inapoi. Itachi, ai promis ca o sa ai mereu grija de mine, cum o sa faci asta daca nu esti aici? Revin din nou cu picioarele pe pamant si simt cum sunt tras de langa pat, indepartandu-ma din ce in ce mai mult, in ciuda faptului ca ma zbateam.

Vor sa ma ia de langa el exact cum…el a fost luat de langa mine. Nu a vrut sa plece, dar a fost obligat, i-au planuit moartea, zdrobindu-I fiecare particica din corp. A fost omorat, o moarte urmata de o razbunare. Vreau sa ii fac sa plateasca pentru ce au facut, chiar daca inseamna sa sacrific tot, oricum,nu mai am nimic de pierdut.

In prezent:

Sakura Pov:

In sfarsit, acum casa arata total diferit. Am umplut ceva saci cu sticle si hartii, habar nu am cat timp am petrecut, dar stiu ca a meritat. Bag spray-urile si detergentii inapoi in dulap si ma asez pe canapea. Ma dureau mainile si gatul, halal rezistenta. Lipsa de experienta isi spune cuvantul. Obosisesm, am inceput sa tanjesc atat de mult dupa un pui de somn. Am ajuns la concluzia ca sunt prea obosita, asa ca am incercat sa ma las prada somnului.

Un zgomot ma face sa tresar si sa ma uit spre sursa. Sasuke cobora grabit scarile. Cu o mana,imi frec cu putere ochiul drept, nu stiu cat timp atipisem,dar a fost destul cat sa ma zapaceasca. Se opreste si ma priveste surprins, nu cred ca avea in plan sa ma trezeasca. Fata ii devine lipsita de expresie, nepasatoare. Isi continua drumul, spunandu-mi in timp ce se indeparta ca se duce afara cu Naruto. Deschid gura, dorind sa ii spun ceva, dar nu mai apuc. Iesise deja din casa.

Ma ridic si eu, directia mea fiind casa. Se intampla ceva cu el, inca de cand a avut cosmarul acela, spunea ceva de razbunare. L-am intrebat ce vroia sa spuna cu asta, dar a negat, incercand sa ma convinga ca am visat. De asemenea, mi-a spus ca Itachi a facut accident cu masina. S-a schimbat, privirea ii este atat de rece, iar el a devenit mult mai distant. Nu ma astept ca lucrurile sa fie la fel ca inainte, dar e ceva ciudat.. abia daca mai vorbeste. Cand am venit mai devreme, prima data, avea acelasi comportament rece, dar renuntase la el. Acum l-a abordat din nou.

Intru in casa, iar in bucatarie erau Hinata si..Naruto. Ma uit confuza la el, nu trebuia sa fie pe afara? Ma asez langa ei la masa, asteptand ca unul sa vorbeasca. Nu era nicio sansa, amandoi mancau. Naruto sigur nu era pe cale sa spuna nimic, Hinata la fel,asa ca..

- Nu ai vorbit azi cu Sasuke? Il intreb cu un glas destul de ragusit. Imi dreg vocea, asta m-a facut sa simt o usoara iritatie in gat.

- Nu chiar. Imi ridic privirea spre el, dandu-mi seama ca Sasuke a mintit. De ce ar face asta?

Capitol necorectat xD
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 02:32

Vaai .. de mine :)) Nu esti singura care scrie nexturi pe la ora asta =) Imi vedeam linistita de treaba si primesc un e-mail pentru ficul tau. Sincer, chiar m-am gandit ca ai adus nextul, nu avea cine sa mai comenteze la ora asta.
Revenind .. Capitolul a fost, superb! Tu chiar esti uimitoare si stii cum sa faci sa descrii totul perfect, sa respecti ordinea ideilor... Nu exista capitol in care sa nu ne aduci ceva nou, sa ne faci curiosi si dupa sa ne lasi cu ochii`n soare:))
Recunosc, sunt invidioasa pe tine :P Tie iti ies toate atat de bine deci .. >.< Da` tot iubesc :X
Ma intreb, cu ce se ocupa Itachi? Iar Sasuke, pe cat de dulce paruse in sezonul trecut, acum a devenit iar baka! Spunea ca a pierdut persoane importante, Saku si Itachi. La fel ca in anime, e orbit de ura si nu o vede pe saraca rozalie? o.o :(
Noo, mi-a fugit tot somnul de la ficul tau :X Fara niciun fel de milogeala, cred ca esti scriitoarea mea preferata de forum. Defapt, din toata lumea :X Imi plaaace atat de mult felul in care scrii, ideile, totul!
Nu uita sa ma anunti si data viitoare, nu pot rata niciun capitol! ^^ Spor la scris si la idei! ^^
Love ya! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]*
Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 201
Puncte : 207
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : happy :)

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 07:49

Mersi mult mult mult pentru Mp thank you
Nici nu stii cat m-am bucurat ca ai adus next-ul happy2
Pai... capitol genial ca de obicei
Ai descris asa bine sentimentele lui Sasuke
Acest capitol ne-a dat cateva lamuriri, sper totusi ca Sasu sa nu se lase orbit de furie si sa faca ceva prostesc
Next repede puppy eyes
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 08:15

Saracul Itachi nu trebuia sa moara asa...Dar de ce mine Sasuke? Unde se duce? De ce e rece ? Doar nu e cu Karin (D). Il bat daca o mai raneste pe Saku. Imi dau seama ca e suparat pantru Itachi dar credea ca si pe Saku a pirduto si nu a fost adevarat. Ea traieste, de ce nu e vesel? NNu stiu ca sa spun...Astept next si sper sa ma lamuresti..PWP dolshe
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 09:29

Hellau, my darling a hug
Nici nu-ti inchipui cat de fericita m-ai facut aducand next-ul what?lol! A fost atat de frumoooooos, doamneeeee. Ma crezi ca mi-au dat lacrimile la scena dintre Sasuke si Itachi? Ohh, atatea sentimente, juuuur ca e genial capitolul. In schimb, imi pare tare rau ca Itachi a murit, a fost ucis. Chiar imi pare, insa se pare ca ne-ai adus un Sasuke razbunator, exeact ca in anime, Ofofof, sper sa nu se sfarseasca cu rau.
Cat despre Sakura, cred ca va incerca sa ii scoata lui Sasuke ideea cu razbunarea, dar ma insel ca va reusi. Hm, bafta in continuare si te rog din tot sufletul sa aduci next-ul repede:hug:
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 13:37

la ora asta? Hau cred ca esti mai nebuna ca mine :))
Capitolul a fost super , cine a indraznit sa ii faca asta lui Itachi? Cineva vrea omorat , asa ca imi asum responsabilitatea ca eu , sa il omor pe ala impreuna cu Sasuke.
Deci , next si mersi ca m-ai anuntat :D
Sus In jos
Tymy
Genin
Genin
Tymy

Sex : masculin Varsta : 33
Localizare Localizare : Oradea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 300
Puncte : 316
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : Rime
Stare de spirit Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 13:43

huh......nu mi-as fi imaginat ca sasuke ar minti dar se pare ca devine clar incetu cu incetu......lissa next maine sau chiar azi daca ai inspiratie si transpiratie
Sus In jos
Yukii
Chūnin
Chūnin
Yukii

Localizare Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 613
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele!
Stare de spirit Stare de spirit : Just. . . ME!

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 15:22

Buna iubita kiss
A fost un capitlo superb love
Plin de emotie si...nu mai am cuvinte de lauda love
Si cred ca si tu te-ai saturat de ele kiss
Mi-a venit sa plang in momentul cand era descrisa...sti tu ce a lui Itachi sad
Viata nu este corecta kiss
Mersi ca m-ai anuntat kiss
Sa o faci si pe viitor..iti spun spor la tastat si al idei ca eu nu mai pot kiss kiss kiss love love :
X:
Sus In jos
NaTy nAtY EvIl
Genin
Genin
NaTy nAtY EvIl

Sex : feminin Localizare Localizare : PESTE TOT SI NICAIERI
acebook acebook : https://www.facebook.com/sabou.natalia?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 160
Puncte : 188
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : imi place sa citesc , sa scriu si sa traiesc
Stare de spirit Stare de spirit : In love

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 22:43

merci mult ca m-ai anuntat , [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
super ficul tau il iubesc , este din ce in ce mai interesant , nu-mi pot da seama de unde iti vin atatea ideei frumoase [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

ador capitolul si astept cu nerabdare nextu ,anunta-ma te rog cand il pui [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

te pup si spor la ideei la fel de bune si mai bune de atat
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Majkela †
Chūnin
Chūnin
Majkela †

Localizare Localizare : In your heart, on your mind, beyond your wishes :X
Nr. mesaje Nr. mesaje : 515
Puncte : 543
Hobby-uri Hobby-uri : Do you love me because I am beautiful, or am I beautiful because you love me?
Stare de spirit Stare de spirit : Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop.

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 22:50

Hey Hey Hey
Mersi ca m-ai anuntat kiss
Deci la acest capitol am plans cand am auzit ca Itachi a murit. huh? can\'t see !!!
Cine l-a omorat o sa arda in Iad! very sad
puppy eyes puppy eyes Succes la idei si scris si te rog sa ma anunti cand pui nextul ca nu mai pot de nerabdare
Sus In jos
kristen
Genin
Genin
kristen

Localizare Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 243
Puncte : 264
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking,
Stare de spirit Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Sam 09 Iun 2012, 23:57

Ce mi-a placut capitolul... De vreo 2 saptamani ma tot uit pe fic-ul tau sa vad daca ai postat ceva. Secventa aceea cand Itachi a murit mi-a rascolit sentimentele. Trist... chiar nu ma asteptam la asa ceva. Imi pare foarte rau ca Sasuke nu-i mai acorda mai multa atentie Sakurei. De abia astept next-ul.
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Dum 10 Iun 2012, 00:50

Hei kiss

Va multumesc tuturor pentru commuri si pentru ca imi cititi fic-ul in love
O sa incerc sa scriu next-ul cat de repede pot si sa il fac pe placul vostru kiss
Nu stiu sigur cand o sa il postez, in ultimul timp, m-a cam lasat inspiratia...dar o sa ma descurc eu lough
Imi pare rau daca am lasat ceva nelamurit, lucrurile vor deveni mai clare pe viitor, iar daca vreti sa stiti ceva, ma puteti intreba orice printr-un mesaj privat, eventual pe mess.

Va pup dulce, dulce de tot in love kiss
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Dum 10 Iun 2012, 08:57

Buna:*
Multumesc ca m-ai anuntat. Imi place continuarea si cum usor se schimba lucrurile. insa nu prea imi place comportamentul lui Sasuke. Sunt curioasa cum o sa se razbune si ce o sa faca Sakura in toata asta.
Spor la scris, idei si sa nu uiti sa ma anunti si pe mine. Te pup:*
Sus In jos
Jenni
Genin
Genin
Jenni

Localizare Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ
acebook acebook : Roxana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 157
Puncte : 174
Reputatie Reputatie : 13
Stare de spirit Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Dum 10 Iun 2012, 12:24

"So hold me when I'm here, right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared and love me when I'm gone
Everything I am and everything in me
Wants to be the one you wanted me to be

I'll never let you down even if I could
I'd give up everything if only for your good
So hold me when I'm here, right me when I'm wrong
You can hold me when I'm scared you won't always be there
So love me when I'm gone, love me when I'm gone..."

Cat o ador... in love Despre capitol nu mai zic kiss Deci, pana la urma sunt chiar curioasa pe cine vrea Sasuke sa se razbune, caci din cate am inteles eu, e furios atat pe acei infractori pe care ii urmarea Itachi, cat si pe doctori hmm..realy? Oricum, imi voi da eu seama din cele ce urmeaza rusinos Biata Saku'... Cred ca e putin dezamagita, tradata poate very sad Eh, ce sa mai... Sper ca toate sa se rezolve rusinos

P.S: Itachi detectiv... well? awesome right?
Sus In jos
Angy
Genin
Genin
Angy

Localizare Localizare : In fata pc-ului .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 167
Puncte : 189
Hobby-uri Hobby-uri : Ce fac e purã fictsiune !
Stare de spirit Stare de spirit : Chiar de mi-ar fi greu tot as zambi, daca as fi plina de probleme tot as glumi! Pt. ca stii .. viata e grea si lumea e rea .. Cum as putea sa rezist daca nu m-as purta asa?! :)

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Dum 10 Iun 2012, 14:43

Buna !
Aa..In primul rand vreau sa iti zic ca iti ador fic-ul . Actiunea este perfecta, nici grabita dar nici prea monotona , dialogul a fost si el super . Intradevar stii ca scrii un fic. Cel mai mult mia placut ca este foarte lung o.o , de obicei cei mai multi se opresc din scris chiar daca au niste povesti super dragute, in fine ... Succes in continuare >D:<
O imaginatie cat mai bogata ! >D:<
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Dum 10 Iun 2012, 19:26

Hei hei dap !

Deci, oficial esti geniala huh? . Ok, am ramas masca atunci cand am terminat. A fost absolut sublim capitolul. Scrii atat de frumos incat as citi intr-una ceea ce scrii tu. Mi-a placut foarte mult. Si m-ai surprins, adica e prima daca cand mentionezi ca Itachi era detectiv. E chiar foarte ciudat, dar se pare ca intervine si razbunarea. Ahh, abia astept sa vad ce va face Sasuke si unde s-a dus. A mintit-o pe Sakura... Off. Sper sa nu se certe prea tare ingrijorat
Anyway, astept next si sa nu uiti sa ma anunti. happy2
Spor la scris si la idei in love

Kiss & Hug kiss a hug

LexX^^
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19Lun 11 Iun 2012, 16:14

Buna Liss! ;;)

Eu unde Doamne am fost pana acum? Pe Luna? Pai cred... nervi!
Cum de n-am trecut eu mai de-vreme pe aici, sa vad si eu next-uletzul tau incredibil de frumos? what?
Te implor sa ma ierti pentru ca nu am venit atunci cand trebuia... angel hug
Revenind acum la fic.... De ce Sasuke nu se bucura macar ca Sakura este in regula? Unde o fi plecat el, fara sa ii spuna, si a mintito? Da, da, da. Acum tu spui: "Asteapta si ai sa vezi in capitolele urmatoare!" lol!
Dar eu nu mai pot astepta pana atunci!!! kboom
Pune manuta pe tastatura si te rooooooog sa incepi sa scri next-ul, daca inca nu l-ai scris. please please please please please please please
Merci ca m-ai anuntat, sper sa o faci si in continuare. i love you
Ce sa mai spun? Poate doar doua cuvinte, apoi te las: NEXT REPEJOR! caterinca

~Black Coffee~

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 16 I_icon19

Sus In jos

Revenge (+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 16 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri "Hall of Fame"-