|
|
Niste idei nu-mi dau pace, sa fac un sezon doi, dolls? :-? :*: | Da, da, da! | | 95% | [ 41 ] | Sigur, ar fi dragut. | | 5% | [ 2 ] | Nu, mai bine ma uit la Tanar si nelinistit decat sa iti citesc fic-ul. ( lovitura sub centura) | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 43 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 06 Feb 2012, 15:31 | |
| Nu stiu cu ce sa incep:
Cum sa moara Saku? In niciun caz!
Tatal Sakurei? Abia acum decand e bonlava? Si chiar acum in momentul acesta?
Ma rog..
Astept next si pupacesc doolce |
|
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 06 Feb 2012, 15:48 | |
| |
|
| |
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 06 Feb 2012, 17:53 | |
| ma cuceresti ca de fiecare data iti iubesc fic-ul vaii ... biata Sakura pana la urma cred ca o sa mor pe scaun ma bucur pentru ca cei doi se inteleg tatal Sakurei ... SERIOS ... tatal Sakurei el abia acum s-a trezit ca are o fica care are leucemie si este pe moarte ?! sper ca ''tati'' nu va reactiona urat altfel avem pe cine lua la bataie lasa ca aflam noi te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
|
| |
Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 06 Feb 2012, 17:55 | |
| |
|
| |
Natt Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : [ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅]¡ή мү ßєđяσσм[ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅] Nr. mesaje : 225 Puncte : 259 Reputatie : 14 Hobby-uri : handball,shopping Stare de spirit : χ✖θвsεššєð κιℓ∂✖χ
| |
| |
curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 06 Feb 2012, 18:32 | |
| In sfarsit Next-ul.Sakura nu poate sa moara adica nu e corect (bine partea cu nu e corect suna mai mult a copil rasfatat )in fine imi place de noul Sasuke. |
|
| |
kristen Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic. Nr. mesaje : 243 Puncte : 264 Reputatie : 10 Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking, Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 06 Feb 2012, 20:54 | |
| Nu-mi vine sa cred ca este asa de bolnava....Ce rau imi pare pentru Sakura [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Chiar ca viata asta e asa de scurta. Imi pare foarte bine ca ai pus next-ul... si abia asptept sa citesc si a doua parte. |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 06 Feb 2012, 22:47 | |
| Am venit cu partea a doua, sper sa va placa Lectura placuta
Sakura POV Nu inteleg nici in ruptul capului ce cauta aici. Nu am nevoie de el, poate aveam la inceput cand eram speriata, cand credeam ca tata o sa ma apere de orice cum facea cand eram mica, dar se pare ca pe asta nu a putut sa o opreasca. Chiar am crezut ca o sa vina, dar dupa maxim o zi sau doua de la veste. L-am asteptat ca o pro**ta doua zile pe prispa casei, vroiam sa ma stranga in brate si sa ma imbarbateze, sa imi spuna ca nu trebuie sa ma sperii, ca nu e nimic grav. Chiar daca imi spunea minciuni, era tatal meu care ma iubea si se juca mereu cu mine. Acum nu are niciun rost, nu mai am nevoie de prezenta lui aici. Singurul de care am nevoie a fost langa mine din clipa in care a aflat, chiar si cand am incercat sa il indepartez, singurul barbat din viata mea, singurulul de care am nevoie. Ma uit din nou la Sasuke care era cam rosu la fata si incerca discret sa ma dea jos de pe el, mai mult ca sigur din cauza tatei. - Nu imi vine sa cred ca ratacitorul, cel ce si-a lasat propriul copilul singur in cele mai grele clipe, s-a intors. Unde ai fost pana acum, prin vacante si la petreceri? Stii, nu pot sa te inteleg, nu pot sa pricep cum poti fii atat de inuman. M-ai lasat sa sufar singura, te-am asteptat atata timp..doar iesi afara, pleaca. La ultima parte am inceput sa plang, trebuia sa ii spun ce simt, sa il fac sa se simta responsabil pentru greseala facuta, daca nu eram bolnava intelegeam, putea sa stea cu noua lui familie cat vroia, dar asa.. - Imi pare rau, esti fiica mea, te iubesc atat de mult, hai sa vorbim amandoi. Poti sa ne lasi singuri? Intrebarea i-a pus-o lui Sasuke, intr-un fel m-a deranjat ca a spus-o asa. Chiar daca avea lacrimi in ochi, nu ma impresiona. Majoritatea pe care le-am varsat eu au fost din cauza lui, dar nu am recunoscut niciodata. Sasuke tot incearca sa se ridice din pat, dar nu il las nici daca e ultimul lucru pe care il fac. - Sa nu indraznesti sa il dai pe el afara, tu trebuie sa pleci. Sasuke a fost cu mine de la inceput, chiar daca am crezut ca e imposibil, ma iubeste. A fost alaturi de mine cand tu erai cu iubita ta pe nu stiu unde. - Te astept acasa, o sa vorbim acolo. Nu ii mai spun nimic, oricum nu puteam din cauza plansului, tocmai cand ma chinuiam sa fiu cat mai zambitoare pentru ca Sasuke a vorbit cu doctora si stiam ca o sa se intristeze. Cand am deschis ochii si era langa mine in pat, am zambit si asta a facut si el, totul mergea atat de bine pana a intrat monstrul pe usa. Mi-a stricat toata ziua, am incercat sa evit si o secunda in care m-ar putea vedea plangand, acum i-am udat si tricoul. Ma ridic in fund si imi sterg lacrimile, trag aer in piept si ma uit la Sasuke. Privea in jos, expresia fetei ii era trista. Ma apropii si il imbrancesc in joaca, acum ma privea pe mine. Din nou am dat peste ochii care ma hipnotizau de fiecare data. Nu stiu care dintre noi se misca, dar distanta se micsora pana cand nu a mai ramas. Buzele lui erau peste ale mele, un sarut atat de inocent si dulce. - Esti bine? Vocea ii suna atat de bland. Dau din cap in semn de ''da'' si il sarut din nou. Nu prea era convins de raspunsul meu, dar nu mai incerc sa il conving. Cred ca acum era timpul sa plec din spital, deci trebuie sa ma schimb de pijamale. Fara sa tin cont sa nu sunt singura, ma ridic si in acelasi timp arunc bluza si pantalonii in pat, nu e prima data cand ma vede in lenjerie, deci una in plus nu mai conteaza. Scot din geanta de langa pat un maieu gri, larg si o pereche de pantaloni scurti. Imi trag repede pantalonii pe mine, iar cand incerc sa imi iau maieul sunt trasa spre pat. Zambesc satisfacuta si ma las purtata pana ajung pe cearceaful alb, ravasit. Sasuke ajunge in mai putin de cateva secunde peste mine, zambindu-mi pervers. Asta e baiatul meu! Imi incolacesc picioarele in jurul taliei lui, sarutandu-l pe gat, din ce in ce mai sus, pana ajung la buze. Imi raspunde, acum buzele noastre formau saruturi din ce in ce mai pasionale si apasate. Nu stiu daca as putea sa ma mai opresc acum, sper doar sa nu intre cineva peste noi, cu exceptia tatei care ar face infarct. Amin! Aveam tentativa sa ii dau tricoul jos, dar inainte sa misc mainile sunt prinse de ale lui si ridicate deasupra capului. Incep sa observ cum maieul acopera suprafata pieptului. Asta vroia sa faca, sa ma imbrace? Ma uit urat pe el, care era inca deasupra mea, dar tot ce facea era sa ma priveasca si imi placea, iubeam modul in care o facea, ma facea sa ma simt speciala, pentru mintea mea insemna mult sa il stiu langa mine. - Hai sa plecam de aici, noi doi, departe de locul asta. Ai fugii cu mine? Ma intreaba Sasuke, asteptand un raspuns din partea mea, asta e cumva o gluma? Capitol necorectat
Daca o sa accepte Sakura, o sa vedeti in next. Pana atunci, sper ca v-a placut Nu uitati ca va iubesc. |
|
| |
kristen Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic. Nr. mesaje : 243 Puncte : 264 Reputatie : 10 Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking, Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 06 Feb 2012, 22:57 | |
| Super! Cum sa o imbrace in loc sa o dezbrace? Ofof... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Astept next-ul... |
|
| |
Kiky Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acolo unde te afli Tuh ¤ * acebook : Annamaria Herta
Annamaria Nr. mesaje : 253 Puncte : 312 Reputatie : 19 Hobby-uri : Scoala Stare de spirit : Plictisita ;)
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 06 Feb 2012, 23:18 | |
| Super tare.continua. :thx:Woow |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 06 Feb 2012, 23:30 | |
| Hey hey scumpa mea..AHh ce vroiam sa spun..ai grija la double post...Spune intr-un singur mesaj,,daca e...
Multumesc ca m-ai anuntat:x. Mi-a placut capitolul, si ma bucur ca Sasuke nu o va parasi:x..SPer ca Sakura sa isi revina, cat mai repede. Ahh si tatal ei:O? CUm unde ce,de ce? Adu repede next-ul ca sunt curioasa:x SPor la scris si la idei:* Sa nu uiti sa ma anunti si multumesc ca ai facut-o. Te pup:*:* |
|
| |
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 06 Feb 2012, 23:42 | |
| frumos frumos frumos iti IUBESC fic-ul nu credeam ca vei pune next-ul asa de repede ori cum .... te iubesc of of ... tatal Sakurei ... ce idiot sper sa nu isi bage coada unde nu trebuie ma bucur pentru ca cei doi se iubesc cu adevarat te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
|
| |
Alternative Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 288 Puncte : 329 Reputatie : 19 Hobby-uri : Iubireee... Stare de spirit : Nevoie de viata
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 07 Feb 2012, 08:38 | |
| Rusine sa-mi fie... cum doamne sa nu comentez? :(( X( A fost extrem de frumooos! Atiutudinea lui Sasuke cand a aflat cat mai are Sakura de trait a fost o dovada la cat de mult o iubeste. I-a facut pe toti nebuni, toata lumea e nebuna. Dar sunt de acord cu el! ASA SASUKE! :)) Cum mai baietii nu se gandesc si ei la " chestii" siropoase?! aa?? Gandeste-te si tu la Eminescu, Eliade :> . Sfarsitul a fost extraordinar. Asta asteptam eu sa se intampla inca din primele capitole: sa plece amandoi departeee! Pana la urma exista o sansa, ca e ea de 1% nu conteaza, e bine ca exista. Sper ca Sakura sa raspunda afirmativ :X! Astept next-ul si sa ma anunti! :* |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 07 Feb 2012, 10:34 | |
| Buna! Stiu n-am mai comentat demult, dar nu prea am avut timp sa citesc. Doamne sa fuga cu el? Si cu boala cum ramane? Sa nu-mi psui ca vrei sa o faci sa moara.. Te rog, asta nu... Cred ca daca ai face asta te-as ura.. (fara suparare) Nici nu stiu ce ar fi bine sa raspunda.. te rog sa aduci next-ul fiindca nu mai pot de nerabdare.. Sa ma anunti te rog din suflet. Imi poti da id-ul tau te rog, prin pm? |
|
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 07 Feb 2012, 11:14 | |
| |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 07 Feb 2012, 12:39 | |
| |
|
| |
Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| |
| |
Natt Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : [ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅]¡ή мү ßєđяσσм[ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅] Nr. mesaje : 225 Puncte : 259 Reputatie : 14 Hobby-uri : handball,shopping Stare de spirit : χ✖θвsεššєð κιℓ∂✖χ
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 07 Feb 2012, 19:07 | |
| |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 08 Feb 2012, 12:33 | |
| Multumesc ca mai anuntat
As fi comentat mai repede dar nu am avut curent!!!
E minunat capitolul!!!!!
Astept next si PWP doolce |
|
| |
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 08 Feb 2012, 13:35 | |
| Doamne, Doamne, Doamne cum m`iam permiis! OMG! Ce am facut toti anii astia si `nam citit asta mi`am pierdut dimineata citind asta!
Ce nu a vrut firar de ce nu a a cceptat. Imi vine sa explodez, firar. oricum spunei ca e pe sfarsite, cum sa faci una ca asta. Revanseaza`te cu sezonul 2!:))) oricum mi`a placut pana acuma si vreau mai mult!
Poate`mi dai PM cand aduci next! Nu poate esti obligata!
Iti urez succes in continuare! ^___^ |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 08 Feb 2012, 16:21 | |
| Buna, Vai de mine, Liss ... iarta-ma. Deci imi pare atat de rau ca nu am mai trecut pe aici. Urat din partea mea! Acum fic-ul, esti geniala! Imi place mult cum descrii si cum dezvolti actiunea. Nu incetezi sa ma uimesti cu ideile tale nebunesti ( in sensul bun). Cum, Saku sa moara? Liss, nu ma face sa plang >.< Oricum, ai spus la descriere ca va fi un sfarsit trist .. Fie ce-o fi, tot geniala ramai. Ce-a putut spune si Sasuke asta, off. Sa fuga cu el, departe .. departe [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]. Zau ca te iubesc! Adu` repede next-ul si te rog sa ma anunti. Spor la scris si la idei!^^
|
|
| |
Teo.Dora Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Stefanestii de Arges Nr. mesaje : 111 Puncte : 119 Reputatie : 10 Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr. Stare de spirit : visatoare
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 08 Feb 2012, 20:14 | |
| Mi-a pacut sssssuuuuuuuuuuuper mult :X:X sper sa nu fie asa trist finalul N.E.X.T.!!!!!!!!!!!!!!!!! Teo;) te-a pupacit *:* |
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 08 Feb 2012, 20:53 | |
| , eu de ce nu am trecut pe aici pana acum? Rusine mie, rusine mie ! Liss, ai u fic de milioane. Ce milioane? Miliarde! . Daca moare Sakura, te omor si eu pe tine ! Hai te roog fi fata buna si fa un Happy End ! Ma suppy pe tine daca nu faci un Happy End si ne certam ! Abia astept next-ul dragutza mea, si sper sa il aduci curand... Te roog ca atunci cand il aduci sa ma anunti si pe mine de el, ok? . Te poop Te amo Zbye . ~A ta Sexy Bee'~ |
|
| |
curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Revenge (+16) Vin 10 Feb 2012, 13:20 | |
| Ce tarziu ajung si eu .Oricum magnific capitol .Oricat da mult mi-as dori ca ei doi sa plece impreuna cred ca pentru un Happy end e nevoie sa ramana momentan (parerea mea).Mor de nerabdare sa vad raspunsul Sakurei dar si intreg-ul capitol care urmeaza |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Revenge (+16) Sam 11 Feb 2012, 00:41 | |
| Regret nespus! :o3 Off, asa tarziu sa ajung?! Scuze, nu am mai trecut de mult pe la ficuri.. Deci acele doua mini capitole ca sa le zic asa :)) ca din cate am inteles ai fost pe telefon sunt bestiale! Off, o sa moara? Sper sa nu, tre sa faci tu ceva, haide! :o3 Sunt asa curioasaa Abia astept continuarea :x Spor la scris si idei scumpo! Regret nespus ca am ajuns asa tarziu ;o3. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revenge (+16) | |
| |
|
| |
|