Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Revenge (+16) - Pagina 8 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Revenge (+16) - Pagina 8 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Revenge (+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23  Urmatorul

Niste idei nu-mi dau pace, sa fac un sezon doi, dolls? :-? :*:
Da, da, da!
Revenge (+16) - Pagina 8 I_vote_lcap95%Revenge (+16) - Pagina 8 I_vote_rcap
 95% [ 41 ]
Sigur, ar fi dragut.
Revenge (+16) - Pagina 8 I_vote_lcap5%Revenge (+16) - Pagina 8 I_vote_rcap
 5% [ 2 ]
Nu, mai bine ma uit la Tanar si nelinistit decat sa iti citesc fic-ul. ( lovitura sub centura)
Revenge (+16) - Pagina 8 I_vote_lcap0%Revenge (+16) - Pagina 8 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 43

Sondaj inchis

AutorMesaj
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

Revenge (+16) - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Sam 21 Ian 2012, 12:18

Deci nu stiu cu ce sa incep think

Cine? happy Cum? happy Unde? happy Cand? happy

Vreau next!!!!!!!!!!!!!!!!!! angry

Capitolul a fost bestial good job

De ce trebuia sa aiba un sfarsit??? sad

Astept happy2 next a hug si think PWP kiss doolce in love
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Sam 21 Ian 2012, 13:47

WOW huh? huh? huh? huh?
Deci prea tare, fenomenal! Imi place atat de mult acest fic, nu am ce comenta. E foarte reusit din toate punctele de vedere. Ei bine, chiar vreau sa vad ce se va intampla, vreau sa vad daca cel care a invitat-o la plimbare e Sasuke sau Gaara, sau poate altcineva.
Abia astept urmatorul capitol happy2
Kiss & Hug kiss a hug

LexX^^
Sus In jos
Alternative
Genin
Genin
Alternative

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 288
Puncte : 329
Reputatie Reputatie : 19
Hobby-uri Hobby-uri : Iubireee...
Stare de spirit Stare de spirit : Nevoie de viata

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Sam 21 Ian 2012, 22:01

Hei buuna! ^^ Iar am intarziat >.<
Next-ul a fost foarte frumos. Mi-e mila de bietul Sasuke, bietul de el, eu chiar cred ca si-a demonstrat dragostea, intr-un mod atat de romantic. Sakura e prea mofturoasa, mi-a placut atitudinea ei de fata rea, desi mi-ar fi placut sa-l ierte :( .
Ai accentuat bine sentimentele, ai descris bine.. ai facut totul ca la carte :)) .
Sa ma anunti cand pui next-ul :* !
Sus In jos
Nyko
Genin
Genin
Nyko

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Lost in Paradise
Nr. mesaje Nr. mesaje : 101
Puncte : 106
Reputatie Reputatie : 5

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Dum 22 Ian 2012, 07:52

Scuze ca nu am mai lasat nici-un com la ficul tau rusinos
Deci, capitolele au fost suuuperbee nr1
Sincer ma bucur ca, Sakura nu l-a iertat pe Sasuke. Sa mai sufere si el din cand in cand good
Hmmm... suspans.....O fi Sasuke acel baiat ? Nu o fi Sasuke ? Asta e intrebarea lough
Dabea astept NEXT-ul in love

Te kiss kiss kiss
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Dum 22 Ian 2012, 10:59

Hey scumpa mea. Nu deci oficial sunt suparata pe tine. Sa nu anunti tu un biet om care iti adora fic-ul? AI pus atatea capitole si nici maacar un PM? Ce dezamagire profunda.
Adorabile capitolele, iar atitudinea lui Sasuke este geniala cu adevarat. Ma bucur atat de mult ca o iubeste, si sincer sper sa se impace:x...Nu am cuvinte sa spun cat l-as bate in realitate pentru fapta aia, dar dee...

Adu repejor next-ul si anunta-ma si pe mine cnad le aduci te rog frrumos! :X Te pup
Spor la scris si la idei:*
Sus In jos
Jenni
Genin
Genin
Jenni

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ
acebook acebook : Roxana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 157
Puncte : 174
Reputatie Reputatie : 13
Stare de spirit Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Dum 22 Ian 2012, 18:51

Suspans. Suspans... Suspans? Suspans?!?! Doamne, cat de tare a fost!!! Il ador! Am o vaga presimtire ca e Sasuke...nush de ce , dar am! Astept next in seara asta, ok??? K altfel ma supar angry Glumesc kiss Cat despre celelalte capitole... uh sti deja k eu te admir foarte mult pentru felul tau unic de a scrie si descrie, deci : UIMITOR!!!
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Dum 22 Ian 2012, 20:18

Dupa cum am spus, am venit cu next-ul kiss Nu va mai zic nimic, decat : lectura placuta in love

Capitolul 15

Sakura P.O.V

Ne plimbam de vreo 10 minute, dar niciunul dintre noi nu spune nimic. Eu inca incerc sa imi joc rolul de suparata, iar el ma priveste din cand in cand, in timp ce isi intinde intentionat mana in asa fel incat sa o atinga pe a mea. Grupul de mai devreme nu ne mai urmarea, doar unul dintre ei mai era in spatele nostru, poate se ducea spre casa si era in aceeasi directie. Ma gandeam sa ii spun ceva, sa fac vreun gest, dar nimic nu vroia sa iasa afara din gura mea, ma multumeam doar sa mergem. Tresar cand simt o mana pe umarul meu, cineva a venit dupa noi, prima data am crezut ca e Naruto, dar imi era total necunoscut baiatul.

- Mai, mai, deci asta e noua ta achizitie. Trebuie sa recunosc, arata destul de bine. Sa ma anunti cand te plictisesti de ea. Tonul vocii lui ma scarbea, ma abtineam atat de greu sa nu ii dau o palma. Se vedea destul de bine cum arata pentru ca era lumina, era destul de urat, parul ii era gri si purta ochelari.

Sasuke ma trage de mana si ma duce in spatele lui, oprindu-se pe loc. Din cate reies din comportamentul lui, nu prea il suporta pe tipul asta, tare mi-e frica ca se vor lua la bataie. Chiar nu vroiam ca Sasuke sa pateasca ceva, mai ales ca daca incepe disputa o sa fie din cauza mea. Poate ca am fost suparata pe el, dar nu vreau sa fie batut. Ii prind mana in a mea si il trag spre mine, spunandu-i pe un ton bland sa mergem, dar se pare ca vorbeam singura, nu a facut decat sa intoarca putin privirea spre mine si sa zambeasca.

- Poti sa-ti iei gandul, cred ca ar fi mai bine sa dispari de aici. Vocea lui Sasuke era atat de stranie, niciodata nu i-am auzit-o. A reusit sa ma sperie si pe mine. Era nervos, trebuia sa il iau repede de aici.

Baiatul incepe sa rada si sa ma priveasca ciudat, vrand sa se apropie de mine, sau cel putin asa am crezut, pentru ca in secunda urmatoare il loveste pe Sasuke. Un tipat iese din gura mea si incerc sa ma indrept spre brunet, dar tipul ala se indrepta spre mine, facandu-ma sa ma dau cat mai mult in spate. Am o tentativa in care vreau sa il lovesc, dar ma prinde de mana. Nu inteleg de ce face asta, nu am nicio legatura cu el, care e problema lui? Din spate, se zarea doar fata nervoasa a brunetului meu care era atat de furios si sexy in acelasi timp.
Ii pune mana pe umar si il trage spre el, dandu-i un pumn de toate zilele. Normal ca nu ii ajungea, chiar daca era cazut la pamant, Sasuke nu inceta sa il loveasca.

Ma duc repede si il imping in spate si il rog sa nu mai dea, pentru ca o sa il
omoare. Dupa inca cateva lovituri, ma asculta si ma trage dupa el in directia in care am mers pana acum. Ma mai uitam din cand in cand in urma mea, sperand sa nu apara din nou, in timp ce eram tarata de Sasuke care mai avea putin si alerga. Nu spune nimic, era inca suparat. Maxilarul ii era inclestat, iar respiratia cat mai zgomotoasa. Vroiam sa il intreb daca il doare, sau daca e bine, dar tot nu puteam sa spun nimic. Unde naiba are de gand sa mearga?

- Sasuke! Spun in timp ce incerc sa imi scot mana dintr-a lui, nu imi raspundea, mergea pur si simplu inainte. Ma enervez si trag tare, reusind sa scap. Se opreste, fiind cu cativa metri in fata mea si se uita urat pe mine.

Incerc sa ii evit privirea si incep sa analizez locul in care eram. Exact in stanga se zareau niste banci la vreo 20 de metri printre pomi, era un fel de parc. Il prind de mana si il trag dupa mine la una dintre ele. Spre surprinderea mea, nu se opune si ma urmeaza. Era intuneric aici, erau multi copaci si putine becuri atarnate de stalpi. Ajung la una dintre ele si il imping jos, iar eu raman in fata , in picioare. Imi sprijin genunchii de marginea bancii, de o parte si de alta a picioarelo lui. Era o pozitie cam nepotrivita, dar trebuia sa fiu cat mai aproape sa privesc atent, ma simt vinovata pentru ce s-a intamplat.

Isi sprijina fata in maini, dar ii ridic barbia spre mine, cautand sa vad daca s-a invinetit din cauza pumnului pe care l-a primit mai devreme. Se vedea slab, dar se vedea, o urma de sange care i s-a intins de la buza pana la barbie. Nu aveam nimic la mine cu care sa il sterg, asa ca trag de maneca rochiei pana imi trece de degete si incep sa ii indepartez incet sangele de pe fata. Imi duc privirea de la buze la ochii negrii, intrebatori, si observ ca se uita fix in ai mei. Nu stiu daca o facea cu intentie, dar deja incepeam sa fiu in alta lume, rezistam la orice, dar sa nu il privesc in ochi. Ma face sa raman blocata ca intr-o sedinta de hipnoza, era absolut irezistibil.

Fara sa mai rezist tentatiei, ma apropii mai mult de el, sprijinindu-mi fruntea de a lui. Oftez si inchid ochii, nu stiam ce sa fac in continuare. Pielea fina a piciorului meu, incepea sa fie mangaiata de degetele lui lungi in sus si in jos, de fiecare data capatand cat mai multa suprafata. Termina cu mangaiatul si incepe sa ma traga spre el, nu ca mie nu mi-ar fi placut, tanjeam sa ii simt buzele moi si calde peste ale mele, si exact asa s-a intamplat. Un sarut dulce ne unea pe amandoi, ma simteam atat de bine. Nu ma mai interesa ce s-a intamplat in trecut, vroiam sa ma bucur cat pot de momentele alaturi de el.

Deschid ochii cand observ ca a intrerupt sarutul. Privirea ii era blanda, iar buzele ii erau arcuite intr-un zambet strengar. Tocmai cand aveam eu chef, nu avea el. Nu stiu daca am auzit bine, dar isi cere scuze. Acel „imi pare rau” se datora faptului ca m-a sarutat, el inca crede ca mai sunt suparata pe el. Privesc in jur, iar atentia imi este atrasa de un foisor mare, din lemn. Imi aduc aminte de prima zi cand am venit aici si zambesc pervers. Il iau de mana si ma indrept spre „cuibusorul de nebunii”. Intru si ma urc pe masa, tragandu-l spre mine. Nu ii puteam vedea expresia fetei pentru ca aici era de-a dreptul bezna, nu se vedea nimic. Imi incolacesc picioarele in jurul taliei lui, fiind sigura ca nu are scapare.

Buzele i se plimbau pe obraz, spre gat si ma musca din cand in cand. Mainile redescopereau libere fiecare trasatura a corpului meu, avand ca preferat pieptul, cica vroia sa imi simta bataile inimii. Stiam ca ar fi in zadar sa ii dau mainile la o parte, nu pot sa spun ca nu imi placea, nu exagera niciodata, probabil s-a saturat sa tot primeasca palme de la mine. Acum buzele ii erau peste ale mele, sarutandu-ma intr-un fel brutal, dar atat de placut. Nici eu nu ma las mai prejos, incep sa il musc de buza inferioara, zambind superior cand scotea cate un geamat care stiam ca e din cauza ca avea buza sparta.

Isi pozitioneaza mainile pe banca, iar eu imi las picioarele sa cada libere in jos. Respiratia mea era ridicata, pulsul la fel. Nu eram singura, si el respira cam greu. Gafaiam ca si cand as fi alrgat nu stiu cat fara sa ma opresc. Imi sprijin fruntea de umarul lui, iar el ma saruta in crestetul capului. Ridic privirea cu speranta sa o gasesc pe a lui, dar nu vedeam nimic, era intuneric. Ma uit mai atent, acum se vedea sclipirea pe care o avea mereu in ochi, ma multumeam si cu atat.

- Tsunade a sunat, m-a intrebat cand te aduc acasa, dar ma gandeam sa te iau la mine... Spune cu o voce perversa, dupa care ma saruta apasat pe buze. Incep sa rad si ma dau jos de pe masa.Nu s-a miscat niciun centimetru, deci eu eram aproape storcita intre el si masa.

- Si tu ce i-ai spus? Chiar eram curioasa sa vad daca i-a zis ca ma ia la el, nu cred ca a facut asta, dar il cred in stare. Isi permite multe cu mama, ea niciodata nu a suportat vreunul dintre prietenii mei, nu stiu ce e cu ea.

- Ca te aduc intr-o ora, a folosit vocea de soacra si nu am mai indraznit sa zic nimic sau sa bat vreun apropo cum ca te-as aduce mai tarziu. Regretul i se citea in voce, asta e mama mea. Nu m-ar lasa nici in ruptul capului sa dorm la el, ma mir cum ma lasa sa ies asa tarziu, de obicei trebuia sa sar pe geam sa pot sa scap de ea.

- Oricum nu puteam sa raman, maine dimineata trebuie sa ma duc la spital, dar ne vedem poimaine cand ma intorc acasa. Nu spune nimic, doar ofteaza. I-am spus ca ma duc, dupa sa nu se supere pe mine pentru ca ii ascund lucruri si il exclud din activitatile mele extraordinar de distractive.

Toata noaptea nu s-a mai intamplat nimic interesant, in afara faptului ca mi-a ridicat rochia in mijlocul strazii de vreo 4 sau 5 si imi ajungea pana la buric de fiecare data. Spre deosebire de el, eu am avut noroc. Nu era nimeni pe strada. Ne-am luat putin la bataie, eu iesind castigatoarea, normal ca nu a indraznit sa se puna cu mine, ma transform in hulk la nervi. I-am sters imediat zambetul dupa buze si a jurat ca o sa se razbune, vezi sa nu. Ne-am intors la club dupa ceilalti doi petrecareti pe care i-am gasit in masina, Naruto povestea de papagalul lui care a murit, cel pe care il numeste Sasuke „cioara”.
Din nou ne-am batut, de data asta am pierdut, nu am avut spatiu de deplasare pe bancheta din spate a masinii. In curte, Sasuke m-a alergat cu un gandac, eu prefacandu-ma ca imi e frica de el. Mi l-a asezat in par, eu l-am luat repede si i l-am bagat in pantaloni. 2-1 pentru mine. Cea mai mare surpriza am avut-o cand am ajuns acasa. Am gasit-o pe mama in bucatarie vorbind cu „partenerul de afaceri”, vezi sa nu, si eu m-am nascut ieri. Acum ma chinui sa adorm, imi e rau. Am mai fost la baie de doua ori, mereu mia fost frica sa vomit, dar odata si odata te acomodezi. Tot ce vreau e sa scap mai repede de tratamentul de maine, din cauza lui mi-am pierdut eu tot parul.

Asta face chimioterapia, din cauza ei, slabesti si iti pica parul. A fost nevoie sa imi fac un fel de operatie acum doua luni pentru ca imi cazuse fiecare fir. Nu stiu ce mi-au facut doctorii, dar nu se observa ca nu am parul natural, e ca al meu. Macar atat sa am si eu, singurul lucru de care aveam nevoie e sa fiu cheala, partea buna e ca nu trebuie sa ma mai epilez. In fine, tot ce am nevoie acum e sa vina Morfeu pe la mine, deja ii simt prezenta..

Capitol necorectat xD
Asta a fost, nu stiu cand o sa mai pun next-ul, stiti cum e cu scoala kiss

Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Dum 22 Ian 2012, 20:45

Hei hei dap !
Deci, ador acest fic. E magnific felul in care evolueaza actiunea, felul in care creezi stiuatii limita. Ador asta!
Acest capitol a fost foarte reusit, mi-a placut mult si ma bucur sa-i vad pe cei doi din nou impreuna.
In concluzie, astept next-ul happy2.
Kiss & Hug kiss a hug

LexX^^
Sus In jos
KatKathleen
Jōnin
Jōnin
KatKathleen

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1269
Puncte : 1487
Reputatie Reputatie : 167
Hobby-uri Hobby-uri : Anime-uri :)
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu schimbatoare

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Dum 22 Ian 2012, 21:45

Hello scumpetea meah a hug

Imi pare rau ca am intarziat, dar e foarte greu cu scoala :o3

Oricum capitolele au fost super frumoase in love. Distractive si perverse =p~~. Imi place la nebunie cum decurge actiunea. Imi pare rau pentru boala Sakurei, as vrea sa se faca bine repede. Insa nu are cum sa ramana totul lapte si miere crying . Dupa cum te stiu, o sa ne trantesti o veste de nu o sa mai dorm o saptamana. sad lough
Mai bine nu mai gandesc negativ, astept sa vad ce o sa se intample in continuare. Te-am pupacit doolce. Stii deja ca te iubesc si pe tine si pe ficul asta superbicios de genial in love
Sus In jos
kristen
Genin
Genin
kristen

Localizare Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 243
Puncte : 264
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking,
Stare de spirit Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Dum 22 Ian 2012, 21:48

Hey Lissa, mi-a placut foarte mult momentul in care Sasuke o apara pe rozalie de huliganul acela. Este un adevart Super erou. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ce romantic a fost momentul in care ea se aseaza pe masa si nu mai continui ca deja incep sa fac rezumatul. In orice caz fic-ul este super palpitant. Tine-o tot asa! De abia astept next-ul! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

Sex : feminin Varsta : 27
Nr. mesaje Nr. mesaje : 201
Puncte : 207
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : happy :)

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Dum 22 Ian 2012, 21:53

Ma bucur mult mult mult ca s-au impacat hug2 dar erau simpatici si cand erau certati heh dar totusi e mai bine asa cum sunt acum sunt super mega extra draguti si amuzanti.Next-ul repede please
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Dum 22 Ian 2012, 21:55

Hello hi! azi am "reusit" si eu sa iti citesc ficul [ scoala asta e de vina ca nu ti'lam citit mai devreme lough ] este un fic suuuperb kiss nota 10+! se vede ca pui suflet atunci cand scrii capitolele good job si apro'po de capitole.... de'abea'l astept pe urmatorul!! a hug

[ Spor la scris! ] Te Pupa iLynxiii kiss in love
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Dum 22 Ian 2012, 22:09

Hey hey draga mea!
Superb capitol. Ma bucur ca cei doi intr-un final s-au impacat!:-x
Inca iti dau o mama de bataie ca nu m-ai anuntat:))..Dar trecem si peste caci acest fic este genial:x superb!
Sa ne aduci repejor next-ul . Stiu ca e greu cu scoala, insa cand ai tu timp noi il asteptam cu drag. Spor la scris, idei! Bafta la scoala, sa iei note mari...
Sa ma anunti si pe mine cand aduci next-ul! Spor la scris si la idei:X
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Dum 22 Ian 2012, 22:37

atat de grozav huh?
te felicit huh?
sper ca sti ca este unul dintre fic-urile mele preferate in love
ma bucur pentru ca s-au impacat ... cel putin asa cred eu happy2
este tarziu deci...
te rog sa ma anunti cand pui next-ul good
astept next-ul cu ardoare dance2
cu drag Iva good job
Sus In jos
Teo.Dora
Genin
Genin
Teo.Dora

Localizare Localizare : Stefanestii de Arges
Nr. mesaje Nr. mesaje : 111
Puncte : 119
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr.
Stare de spirit Stare de spirit : visatoare

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Lun 23 Ian 2012, 00:42

mi-a placut super multtttttttttttt :X:X:X
astept cu nerabdareeeeeee N.E.X.T-U.L !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teo ;) te-a pupacit kiss*:*
Sus In jos
Alternative
Genin
Genin
Alternative

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 288
Puncte : 329
Reputatie Reputatie : 19
Hobby-uri Hobby-uri : Iubireee...
Stare de spirit Stare de spirit : Nevoie de viata

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Lun 23 Ian 2012, 08:33

Ehh... ce sa mai zic si eu acum? :-??
Totul este perfect. Ficul e genial( cred ca am mai zis asta :)) ) . Actiunea curge frumos si incet. Eu cred ca Sasuke a castigat " acea batalie" dintre ei doar prin simplul fapt ca a aparat-o de acel nemernic. Mi-a placut momentul romantic :"> , dar si momemntul copilaros dintre ei.
Am ramas muta despre parul Sakurei. Se vede ca te-ai interesat despre aceasta boala inainte sa incepi ficul.
Te pupacesc si astept next-ul! i love you
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

Localizare Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 750
Puncte : 898
Reputatie Reputatie : 108
Hobby-uri Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Lun 23 Ian 2012, 10:43

Buna Lissa happy2
Ei se pare ca ti-ai tinut cuvantul si ne-ai adus nextul cand ne-ai promis heh
Imi place mult acest capitol, ai adaugat un strop de perversitate la acele emotii ce mai destinde putin atmosfera. yeah
In acelasi timp ne-ai facut sa si radem - cel putin pe mine - aducand vorba de cio... papagalul lui Naruto lough
Crede-ma prima data cand ai pomenit de ea ma bufnit rasul de cred ca m-a auzit si tata de la parter good
Ei bine, astept sa vedem ce ne mai aduci si anunta-ma cand ai postat continuarea dap !
Te-am kiss Zbye hi!
Sus In jos
http://miekosayuri.tumblr.com/
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Lun 23 Ian 2012, 13:40

Cum ma faci sa ma indragostesc de ficurite tale?

Sunt minunate

Mia placut mult!!!!!!!!

Vreau next rapid
Sus In jos
Natt
Genin
Genin
Natt

Localizare Localizare : [ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅]¡ή мү ßєđяσσм[ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅]
Nr. mesaje Nr. mesaje : 225
Puncte : 259
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : handball,shopping
Stare de spirit Stare de spirit : χ✖θвsεššєð κιℓ∂✖χ

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Lun 23 Ian 2012, 14:11

yaaaii....a fost asa dragutz!!!! Mi-a plk faptul ca cei doi s-au impacat!!! Deabea astept sa vad ce iti mai trece prin cap!!! Pls anuntama cand aduci next-ul! Te pwp kiss
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Mar 24 Ian 2012, 01:47

Si vine si cea mai mare intarziata ever.. hmm...?!

And that it's me (D)

Cele 2 capitole au fost geniale scumpo in love

Doamne, trebuie sa scri o carte! <3

Ti-am mai spus, iti mai spun, si o sa-ti mai repet: Fic-ul tau e de milioane.

As vrea sa trec si pe la celalalt dar sincer e 2 si maine am meditatii de dimineata si tre sa invat si la romana deci.. lough

Imi pare foarte rau ca am ajuns asa tarziu, dar olimpiadele astea ma omoaa x_x mai ales chimia :-l
Abia astept urmatorul capitol:X:

Spor la scris si idei scumpo! kiss
Sus In jos
Jenni
Genin
Genin
Jenni

Localizare Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ
acebook acebook : Roxana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 157
Puncte : 174
Reputatie Reputatie : 13
Stare de spirit Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Mier 25 Ian 2012, 17:50

Deci iti ador ficurile si la acesta astept next pt ca stiu ca ne vei surprinde cu ceva surprinzator...( da... asta a sunat la fel ca:"imi imprumuti culori colorate lough " am facut gafa asta la scoala) In fine, nu prea am inspiratie... de fapt nu prea am cuvinte deoarece ficul asta e de nedescris!!! Il ador, iubesc si ii astept nexu-ul...
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Dum 29 Ian 2012, 14:20

in sfarsit am ajuns sa pun mana pe ceva net , de marti nu am mai avut, imi pare rau ca nu am mai postat next-urile, dar s-au rupt firele de la net si am ramas fara, probabil o sa le faca saptamana asta, pana atunci vizitez rar site-ul lough Nu va doresc soarta ca a mea, e tragica, te omoara incet si dureros ingrijorat
O sa citesc,
eventual comentez cateva fic_uri la care ati pus next, nu stiu daca o sa ajung la toate, e greu pe telefon, mai ales cand nu e al tau lough [/u]

Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Dum 29 Ian 2012, 19:01

vaai scumpa mea, si eu care ma pregateam sa zic unde-i next-ul ala..
Te inteleg:* si cred si eu ca e naspa..
Pai sper sa ti se faca cat mai repede netul si sa-ti iei revansa in capitole nu?:X
Sa ma anunti si pe mine cand aduci continuarile:* Te pup
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Lun 06 Feb 2012, 12:11

[b] O sa fie scurt, e scris pe tel sad

Sasuke POV

Sa ma ridic din pat? Nici nu stiu cat e ceasul. Oftez si imi ridic capul de pe perna, care se simte mai greu de 10 kg. Privirea imi era inca neclara, indreptata spre deasul asezat pe noptiera. Ma chinui sa disting liniile mici si negre, e aproape 12. Sar din pat, sunt un fr**er, trebuie sa ma duc la Sakura, azi sta in spital. Chiar daca mi-a zis ca o sa ne vedem peste.. nu stiu cat timp, o sa ma duc eu la ea, de parca as ramane aici.

Nu stiu cum a reusit sa aprinda genul asta de sentimente in mintea mea, iubire, blandete si genul asta, nu sunt bun la exprimarea sentimentelor, oricum, sentimentele pe care le simt in momentul in care sunt sau ma gandesc la ea, sunt greu de descris in cuvinte. Las gandurile astea, doar sunt baiat, noi nu ne gandim la asa ceva, doar actionam.

Dusul, imbracatul si ce am mai facut mi-au luat o jumatate de ora, acum sunt pe holul spitalului, o astept pe Kazumi, daca tot e doctorul Sakurei, o sa o intreb in detaliu despre ea, trebuie sa stiu totul,de la Sakura nu stiu nimic, nici nu o sa aflu. Mi-a spus ca in maxim 10 minute o sa ajunga aici, dar a trecut deja un sfert de ora, mai bine ma duc la Sakura si vorbesc cu ea dupa, am timp. Dar, nu. Asta nu trebuie lasat in urma, e o discutie prea importanta sa fie amanata. Greutatea care era acum pe umarul meu, apartinea mainii matusii mele, spre norocul meu venise.

Ma intorc spre ea, avea o fata posomorata. Ochii ii erau putin umezi. Ma priveste trist si ma trage de mana spre biroul ei. O urmez, iar cand intram se aseaza pe scaun si ofteaza, iar a avut un inceput de zi prost. Am mai vorbit si inainte sa vin aici cu ea, dar la telefon. Mi-a spus ca o sa imi spuna aici ce se intampla, eu i-am povestit doar esentialul, ca eu si Sakura suntem impreuna. Inca o cercetez cu privirea si astept sa sparga linistea dintre noi, altfel o sparg eu, si asta o sa fac. Exact cand sa deschid gura sa spun ceva, ma intrerupe, exact ca Itachi.
- Nu stiam ca Sakura este cea de care ma intrebai atunci, despre vanatai. Dupa cum stii, situatia ei e foarte grava, o sa iti spun clar si raspicat. Incepea sa ma sperie, intradevar, e grav, dar totul se poate rezolva, doar face tratamente. ''Asta a fost ultimul ei tratament, corpul nu ii raspunde, o chinuim degeaba. Singurul ajutor care mai exista pentru ea: transplantul si sansele de a-l obtine sunt de 1%, imi pare rau''.

Ultima parte nu am auzit-o, sau nu am vrut sa o aud? Cred ca mintea, auzul imi joaca feste. Kazumi e nebuna, toti sunt. Trebuie sa mai existe ceva, nici eu nu sunt compatibil, nimeni nu e. Nervii incep sa ma stapaneasca, nu mai am stare. Simt nevoia sa distrug ceva, ma simt prea neputincios, nefolositor. Poate aici nu e solutie, dar altundeva, in alta tara, trebuie sa fie. Incerc sa ma calmez si imi indrept privirea spre persoana din fata care ma privea inca trista.

- Ce vrei sa spui, o sa moara? Trebuie sa existe o solutie, nu o sa o las sa moara, intelegi? Niciodata nu mi-a tremurat vocea atat de tare, imi dau sesma ca ma aplecasem peste masa, eram plin de ura, daca Kazumi era barbat, o luam la bataie.

- In maxim doua luni ea..nu exista altceva. Tu trebuie sa te indepartezi de ea, pentru binele tau, nu vreau sa te vad suferind. Sa pierzi pe cineva nu este usor. Nu a existat o zi, din toata viata in care sa o urasc, dar acum imi vine sa o omor. Cum poate sa imi spuna sa stau departe de ea, mai ales acum? Pentru a nu face nimic prostesc, ma ridic si ies rapid din incapere.

Durerea care ma acapara acum, nu am mai simtit-o, nu cred ca mi-as fi dorit vreodata sa o simt. Pana si ochii imi sunt umezi din cauza lacrimilor pe care le blochez. Pentru prima data simt ceva pentru o persoana, ceva ce nimeni nu intelege, iar aceasta urmeaza sa fie luata de langa mine. Asta nu o pot accepta. Deschid usa dupa care se afla Sakura si intru. Era intinsa pe patul alb, dormea atat de frumos. Fata ii era idreptata spre mine, o suvita cobora pe tenul perfec, acoperindu-i o parte din buzele care erau intredeschise.

Ma indrept spre ea, am de gand sa stau aici pana se trezeste. Patul era destul de lat, asa ca ma strecor sub patura roz, pufoasa, care sigur nu era din spital, cum nu era nici tinuta ei. Corpul ii era cald, prea cald de fapt. O iau in brate si o trag spre mine, spatele fiindu-i lipit de pieptul meu. Inca ma gandesc la discutia de mai devreme, trebuie sa fie un fel de greseala. Totusi, ma intreb daca ea stie, probabil doarme de mult, nu cred ca a aflat.

Incepe sa se miste, se intorcea din ce in ce mai mult spre mine. Deschide ochii si ma intampina cu un zambet larg. Parea fericita, nu aveam niciun drept sa ii schimb dispozitia, asa ca ii raspund.

- Stii, in cazul meu, pot avea dezechilibrari hormonale, tu trebuie sa fii extra intelegator. Vorbea prea clar, nu era deloc adormita, nu dormea cand am venit aici. Incep sa rad, si incerc sa ii raspund, buzele ei ma opresc si usa care se deschide. Era chiar:

- Tati? Intreaba Sakura care era peste mine
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19Lun 06 Feb 2012, 12:21

A fost scurt, dar o sa repar lucrurile, pot spune ca a fost prima parte, pe a doua o pun diseara lough

O sa incerc sa va anunt pe toate kiss, sper sa nu sar pe nimeni, iar daca cineva ramane neanuntat imi pare sincer rau sad

E urat ca aveam la dispozitite 5000 de caractere, de aceea a iesit asa scurt, oricum :-j o sa mai adaug diseara kiss

Spor la citit, nu prea am avut inspiratie, dar..mai bine atat decat nimic a hug

Va kiss kiss kiss
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 8 I_icon19

Sus In jos

Revenge (+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 8 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri "Hall of Fame"-