Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Niste idei nu-mi dau pace, sa fac un sezon doi, dolls? :-? :*: | Da, da, da! | | 95% | [ 41 ] | Sigur, ar fi dragut. | | 5% | [ 2 ] | Nu, mai bine ma uit la Tanar si nelinistit decat sa iti citesc fic-ul. ( lovitura sub centura) | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 43 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 10 Ian 2012, 11:27 | |
| |
| | | JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 10 Ian 2012, 12:27 | |
| |
| | | Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 10 Ian 2012, 12:42 | |
| |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 10 Ian 2012, 12:59 | |
| |
| | | Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 10 Ian 2012, 14:16 | |
| la ultima parte chiar ma luat plansul aproape degeaba ... ai talent nu gluma de cate ori iti citesc capitolele ma face sa imi doresc mai mult iti multumesc mult pentru ca m-ai anuntat sa vi repede cu next-ul ca mor aici te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 10 Ian 2012, 18:08 | |
| Helăău, darling Off, capitolul a fost extraordinar. Atat de frumos, genial ... romantic. Mi-a placut mult replica lui Sasuke :
- Lissa a scris:
- Iti dau la dispozitie un minut. Acum te las sa pleci, dar daca trece minutul si esti inca aici, nu o sa iti mai dau niciodata voie sa ma parasesti. E singura ta sansa sa scapi de mine. Foloseste-o cu cap. Si..daca ramai, ramai cu o conditie : sa nu te mai prind cu Gaara.
Atat de dragut :x Acum presupun ca vor fi impreuna in sfarsit. M-am intristat la ultima fraza. Sunt sigura ca el se gandea ca daca ea moare, moare si el.. Trist. Draga mea, eu astept next-ul. Kiss and Hug ! |
| | | valyilie Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : somewhere, near hell...... Nr. mesaje : 11 Puncte : 20 Reputatie : 1 Hobby-uri : anime shows.......... Stare de spirit : happy......looking for friends..
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 10 Ian 2012, 21:12 | |
| |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 10 Ian 2012, 22:02 | |
| imi pare rau ca am lipsit dar am probleme cu netu' acum merge acum nu si cand merge sta tati ca na e iarna are vacanta ca sa zic! dar te-ai intrecut mult adica esti de un milion de ori mai buna si sa nu se intample ce presimt eu ca te caftesc! astept next si PWP dooooolce |
| | | Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 10 Ian 2012, 22:28 | |
| Imi vine sa ma sinucid acuma , instant !
Cea mai mare greseala pe care am facut`o !
Cred ca stii la ce ma refer , dar iti zic : - Sa nu iti citesc ficul in continuare !
Am si eu o scuza , ca nu mi-a ajuns timpul sa citesc toate nexturile ,
Dar mi-a spus o prietena sa le las dr**u toate si sa ti-l citec pe al tau
Fiindca e G.O.R.G.E.O.U.S <3333333 !
Ce momente intre cei 2 amorezi , Moama :x !
Ultima parte chiar a durut , am crezut ca se va intampla ceva , Naspa :'(
Ma intreb , cum poti sa ai cel mai minunat , emotional , sentimental , P.E.R.F.E.C.T
Fic de pe aici
Spune-mi Doamne , Spune-mi !
Iti ador ficul , Fanul NR 1 , Clar ?!
Sincer , nu mai am ce sa scriu , sunt posedata de ficul tau ,
Te-ai gandit sa publici povestea asta intr-o carte ?
Genial ... Doamne ... Sunt fermecata !
Trebuie sa ma iei in serios , ca eu cand sunt posedata de ceva nu`l mai las jos ,
Deci astept Nextul RAPID , pana nu sub la protectia Copilului =)))
Ca ma lasi sa fierb in propriul Sange !
Deci , cred ca ai inteles Morala , adu nextul rapiiiiid =)))))
Pune-te pe tastat , ca vei aduce oricum ceva ''Cald '' :x !
P.S : Cappy ` ... Fierbe ! |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 12 Ian 2012, 00:16 | |
| Pentru voi, m-am grabit sa scriu repede si capitolul asta Stiu ca e cam scurt, dar nu am timp sa scriu. Cum eu am stat toata vacanta si am frecat menta, am zis ca am timp sa fac temele, dar cand am aflat ca trebuie sa umplu doar la mate un caiet studentesc :| m-am pus pe scris puternic Mai am si la romana nu stiu cate texte argumentative, carti de citit (pe alea nu le citesc nici daca ma plateste cineva) Sper ca va place si chiar daca nu ma lafai in timp zilele astea, o sa imi fac si putin timp sa continui Spor la citit
Capitolul 10
Sakura P.O.V Soneria telefonului se aude din ce in ce mai tare, iar somnul dispare. Intind mana dupa el, ghidandu-ma dupa sunet, si in sfarsit il gasesc. Raspund si aud vocea mamei, dar nu stiam de ce ma suna. “unde esti?” Stau si ma gandesc putin, ce vrea sa spuna cu asta? Unde sunt? Ma uit in dreapta si il vad pe Sasuke langa mine, o doamne, ce ii zic? Unde sunt? Las telefonul jos si il zdruncin pe Sasuke sa se trezeasca. Incepe si el sa vorbeasca nu stiu ce prostii, dar ii acopar gura cu mana si ii fac semn sa taca. Il intreb pe el unde sunt, iar raspunsul vine imediat : “la mine”. Pun din nou telefonul la ureche si ii spun : “la S..strada, acum am iesit din Mc, scuze, dar imi luasem un meniu si nu am putut sa vorbec” Imi dau o palma peste frunte si ii dau si lui una peste umar. Dupa ce sunt sigura ca ma crede, inchid telefonul si ma trantesc in pat. Nu ma grabeam, batrana nu era acasa, deci pot sa lenevesc. Sasuke ma prinde cu o mana de talie si ma trage spre el, venind spre mine in acelasi timp. Se aseaza cu capul pe pieptul meu si ofteaza. Eu stau pe spate nemiscata si privesc tavanul, eram in stare de soc dupa verificarea facuta de Tsunade, era sa ii spun ca sunt la Sasuke, pe care se pare ca l-a luat din nou somnul. Ma uit la ceas si observ ca era 9 si ceva. Imi indrept apoi privirea spre geam, era soare. Era si normal, doar e vara. Incerc sa ma ridic un pic, dar ma opreste si ridica mana, facandu-mi un semn dezaprobator. Buzele calde, faceau acum contact cu pielea gatului meu, coborand mai jos cativa centimetri pana ajunge la maieu. - Pot sa te musc? Imi spune in timp ce imi da un pic maieul in jos, lasand la iveala urma vanata de dinti facuta aseara pe unul dintre sanii mei. Incep sa cred ca baiatul asta are probleme grave cu gramul de creier pe care abia il poseda. Vede ca nu spun nimic, asa ca incepe sa rada si prin hohote continua ce a spus mai devreme: „ma gandeam ca unul are o amintire, nu vreau ca celalalt sa se simta neglijat”. Maresc ochii si imi pun din reflex mana pe piept. - Stai departe de mine, bi**c! Deja sunt in pericol cu perversul asta langa mine, o sa iau „rugamintea” de mai devreme ca pe un semn ca ar trebui sa plec. Ce imi era frica in seara aia la club, ca ma gaseste cu pantalonii in cap, maieul pe un picior si parul ca al lui wolfman, acum mi-e frica ca ma gaseste Tsunade..nici nu vreau sa imi imaginez. Nu vreau sa il provoc, asa ca ii dau usor mana la o parte si ma ridic in fund. Inca ma privea amuzat, mie imi venea sa il omor. Ma intorc cu fata spre el, sprijinindu-ma pe cot si ii spun ca trebuie sa plec. Rade zgomotos si imi spune ceva de genul „da, da. Vezi sa nu” si ma ia de cealalta mana, tragandu-ma spre el. Incep sa rad si ii spun, de fapt incerc sa ii spun ca eu chiar trebuie sa plec, dar ma trezesc peste el. „tre..” Doar asta am apucat sa spun, pentru ca buzele lui le-a prins pe ale mele intr-un sarut. Ii raspund si eu, adancindu-l mai mult, si dupa un minut, imi pun mainile de o parte si de alta a capului lui s ma sprijin in ele, incercand sa ma ridic si reusesc sa stau in genunchi intr-un fel, doar ca el era intre genunchii mei. Se ridica in fund si isi pune mainile pe picioarele mele. Ma aplec putin, pentru ca acum eu eram la inaltime, si il sarut de vreo 15-16 ori in continuu ca un copil mic, mai mult il loveam, pentru ca de fiecare data il sarutam cat mai apasat. Acum tot ce faceam era sa ne privim unul pe altul, ma uitam atent la ochii lui, la genele lungi, negre, tenul perfect, ma faceau sa amutesc. Daca o sa se dea vreodata vreo cearta intre noi, ca sa castige trebuie doar sa ma faca sa ma uit la el, in ochii lui mai exact. Atunci o sa castige mai mult ca sigur, chiar daca am dreptate. Buzele lui formeaza un zambet, eu facand acelasi lucru. Imi mangaie usor, cu degetele fruntea, coborand mai jos pana a ajuns la vanataia mea de undeva pe gat, pe sub maxilar. Atingerea lui imi dadea fiori, dar ma intrista ca trebuie sa vada chestiile astea care mi-au aparut pe suprafata corpului. Zambetul imi piere incet, imi pun mana peste a lui, acum a lasat-o jos. Ma gandesc daca o sa mai fie cu mine si peste vreo doua luni, cand pielea mea o sa fie alba ca varul, cearcanele imense, iar vanataile mov cat mai multe, cand o sa arat ca un monstru. - Esti frumoasa. Imi las privirea in jos, nici acum nu reusesc sa imi dau seama ce caut aici, cu el. Cum poate sa tina la mine, tot astept sa ma trezesc, sa se sfarseasca visul asta. Singurul motiv pentru care inca vreau sa traiesc este el, nici acum nu imi dau seama cum o sa fie fara el, nu ma pot pregatii pentru faza asta, simt ca e prea mult de suportat. Arat ca o ciudatenie si el imi spune ca sunt frumoasa, cum poate spune asa ceva? Am crezut atata timp ca nu are inima, ca stie doar sa isi bata joc. Dar totul e diferit, nu ma asteptam niciodata la asta din partea lui. - Te iubesc. Acum imi era rusine sa ma uit la el, ma simteam putin, adica simt ca sunt penibila ca trebuie sa ii spun asta, nu ca ar fi prima oara. Am mai facut asta si in tineretea mea, dar totusi. . El mi-a spus destule lucruri dragute, cred ca acum e timpul sa ii raspund si eu in acelasi fel, si adevarul e ca il iubesc. Raman putin uimita de faptul ca m-a luat in brate, de cand e atat de sensibil? Cred ca am ajuns in alta casa total gresita, sau am intrat in lumea a 3-a si eu nu stiu. Imi duc si eu mainile in jurul lui si il imbratisez, tragandu-l cat mai aproape de mine. Era unu moment asa frumos, cred ca am stat vreo 10 minute asa, nu vroiam sa ma despart de el, dar imi era foame. Acum sunt acasa, cred ca e ora doua si ceva. Dupa ce am plecat de la el, am fost sa imi cumpar un meniu, binenteles ca m-a vazut pe geam si mi-a spus sa ii iau si lui. Probabil ca daca era Itachi acasa nu imi mai spunea sa iau nimic, ii fura lui mancare, nu ca ar fi ceva nou pentru unicul si inegalabilul Sasuke Uchiha. Termin cu baia, cred ca sunt aici de o jumatate de ora, trebuie sa spal vasele, Tsunade nu a uitat sa imi lase bilet. Ma duc in camera, imi iau pe mine un tricou si niste colanti, ies din camera si ma indrept spre bucatarie. Holul incepe sa se invarta, capul incepe si el sa ma doara. Ma ajut putin de pereti sa ma deplasez pana in bucatarie, dar pe la jumatatea drumul am renuntat, le foloseam sa imi acopar capul, sa ma trag de par, sa fac ceva sa nu imi mai fie rau. Nu stiu cum reusesc, dar ajung i bucatarie cu ochii inchisi. Cand las minile jos, vad sange pe una dintre ele, probabil mi-am atins nasul. Verific daca intradevar imi curge sange, acum mana mea era mult mai acoperita de lichidul rosu. Aveam inca o stare din aia urata, dureri, sangerari si etc. Deveneau din ce in ce mai dese si mai rele. Un zgomot se aude in fata mea, iar cand ridic privirea, raman fara cuvinte. Acum daca spun ca sunt bine nu o sa ma mai creada nici satana. Era chiar.... Sakura si Sasuke in pat Imi place poza si se potriveste, asa ca m-am gandit sa o pun: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Era suspansul >:) Capitol necorectat |
| | | Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| | | | KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 12 Ian 2012, 00:23 | |
| Scumpa meah, imi pare atat de rau ca ajung asa de tarziu, insa nu am mai avut timp de nimic, eu am inceput scoala deja ( adica nu am inceput-o, dar tb sa ma duc in fiecare zi pentru pregatiri pt olimpiada, pff ce penibila sunt nici macar nu te-ar interesa ce palavragesc acum, dar la ora asta nici nu prea mai gandesc bine, deci ce spun acum ramane scris, sper sa nu zic cv prostesc ) Toate capitolele au fost frumoase , mi-a placut mult cum a decurs actiunea, tu chiar scrii foarte frumos . Esti asa ca o zapada pura, curata si alba. Ador inocena si perversitatea acestui fic. Nu ma pot dezlipi de el. Toate momentele au fost strategic si frumos gandite. Off au fost atat de multe, dar imi pare rau de aceasta boala. Vreau sa vad cum o sa se termine. Desi ( nu gandesc ca lumea la ora asta, urmatorul rand sa nu il iei in seama ) sper sa nu fie una dintre povestile acelea triste. Sasuke sa ii devina donator, ea sa scape si el sa moara, ar fi prea crud si nemilos, totodata foarte frumos, insa nu stiu. Oricum ei 2 sunt ca niste ingerasi indragostiti nu poti sa nu-i adori. Mai ales faza aia cu muscatul, o Doamne baiatul ala e nebun . Sau faza cu minutul, pfff prea tare. Se pare ca acum va ramane a lui 4ever . Dar cel mai mult mi-a placut cand ai spus ca ai plans la sfarsitul unui next. Acest lucru inseamna ca esti o scriitoare adevarata si ca iubesti din suflet ceea ce faci. Esti incredibila, multa lume si-ar dori sa fie ca tine, adica ar trebui sa fie. Eu iti ador povestea, te felicit pentru aceasta munca uimitor de bine facuta. Te-am pupacit dooolce, dooolce si astept nextul cu nerabdare. Ciao
Ultima editare efectuata de catre (='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=) in Joi 12 Ian 2012, 02:05, editata de 2 ori |
| | | Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 12 Ian 2012, 00:25 | |
| |
| | | Alternative Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 288 Puncte : 329 Reputatie : 19 Hobby-uri : Iubireee... Stare de spirit : Nevoie de viata
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 12 Ian 2012, 00:28 | |
| Off doamne... un fic mai trist ca acesta nu exista. Momentul dintre ei doi a fost atat de romantic. Acel te iubesc, spus de ea, a fost atat de sincer... iar el atat de sensibil. Nu vreau ca Sakura sa moara! Nu! Nu! Nu! Trebuie sa gasesti tu o cale ca sa-i faci sa fie impreuna. Descrierea e foarte frumoasa, iar suspansul e prezent din plin... Sasuke era cel care a venit la Sakura, nu? :> N-am chef sa critic nimic... nici n-as prea avea ce :)) . Astept next-ul si nu te mai chinui sa ma anunti ca oricum trec pe la ficul tau si fara invitatie >:D< :* . Edit: Acum am vazut poza! E bestiala! ^^ |
| | | Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 12 Ian 2012, 00:42 | |
| iti iubesc fic-ul ma uimesti pe zi ce trece biata Sakura cine era ? Tsunade , Sasuke .... cine ??? vino repede cu next-ul ca mor aici te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
| | | JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| | | | Natt Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : [ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅]¡ή мү ßєđяσσм[ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅] Nr. mesaje : 225 Puncte : 259 Reputatie : 14 Hobby-uri : handball,shopping Stare de spirit : χ✖θвsεššєð κιℓ∂✖χ
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 12 Ian 2012, 07:48 | |
| |
| | | FreakaDaMenta Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : ..In padurea cu alune... Nr. mesaje : 198 Puncte : 212 Reputatie : 14 Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv Stare de spirit : se putea si mai bine :-??
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 12 Ian 2012, 09:14 | |
| Cat de draguti sunt aia doi.. Imi pare rau de Saku, si banuiesc ca in casa era Sasuke? Nu? Oricum, imi place multu, mult , mult de tot! Astept next-ul! |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 12 Ian 2012, 10:34 | |
| |
| | | curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 12 Ian 2012, 10:57 | |
| Ce tarziu ajung si eu...in fine ador capitolul si cei doi sunt extremi de draguti si imi place mult noul comportament al lui Sasuke .Next repede |
| | | Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 12 Ian 2012, 13:59 | |
| Ehhh ajung si eu ...ultima dar aung... Cee romantic...Superb e atat de frumos ...Ador felul in care scrii si mai ales cum conturezi caracterul Sakurei e delicata si totusi o luptatoare...Si imi place de Sasuke nu ca ar fi ceva nou :D Multumesc ca mai anuntat ...
|
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 12 Ian 2012, 14:02 | |
| Mersi ca m-ai anuntat. Este foarte frumos. SI poza de la final m-a dat gata. Sper sa nu fie Tsunade sau poate e matusisa, in fine, sper sa aduci next-ul si nu esti singura care are teme de vacanta si eu am rams in urma si trebuie sa umplu mia multe. Da. Succes si spor la scris |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 12 Ian 2012, 14:20 | |
| Multumesc ca mai anuntat si pot sa spun ca e formidabil! Vreau next ca ne-ai lasat in suspans si nu imi place. |
| | | Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 12 Ian 2012, 14:30 | |
| |
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 12 Ian 2012, 19:45 | |
| Hellăău, darling Multumesc pentru ca m-ai anuntat. Deci a fost super genial capitolul asta, fic-ul tau devinde din ce in ce mai siropos. Ma gandesc insa la ce se va intampla in continuare... Sakura si boala ei.. Mi-e frica pentru ea, dar cred ca va scapa cu bine. Oare pe cine vede la finalul capitolului? Cred ca doar tu poti inlatura suspansul. So, next please. Kiss and Hug ! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revenge (+16) | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|