Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Niste idei nu-mi dau pace, sa fac un sezon doi, dolls? :-? :*: | Da, da, da! | | 95% | [ 41 ] | Sigur, ar fi dragut. | | 5% | [ 2 ] | Nu, mai bine ma uit la Tanar si nelinistit decat sa iti citesc fic-ul. ( lovitura sub centura) | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 43 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
kristen Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic. Nr. mesaje : 243 Puncte : 264 Reputatie : 10 Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking, Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 08 Apr 2012, 21:16 | |
| Deci imi vine sa plang [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ... totul este asa de trist, mai ales ca prietena ta a trecut prin aceasta cumplita boala. Imi pare asa de rau! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ce pot spune despre fic, este super, in fiecare zi iti deschid pagina pentru a vedea daca ai postat ceva. Sunt nerabdatoare si sper ca totul sa se termine cu bine. See ya! |
| | | Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 08 Apr 2012, 23:48 | |
| WAW Imi vine sa plang... Nu cred ca mai ai nevoir sa iti spun cat esti de geniala si ce tare este acest fic...tu stia asta deja Abia astept sa pui urmatorul sezon...si se pare ca aceta s-a sfarsit Iubirea e mereu pe primul loc in viata...si asta se vede in fiecare clipa si mai ales in povestea celor doi :o3 Te pwp dulce dulce si astept cu nerabdare sa vi cu urmatorul sezon |
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 09 Apr 2012, 12:45 | |
| |
| | | Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 09 Apr 2012, 14:13 | |
| Hey... Deci asa se termina sezonul I! Pai, a avut un final de sezon pe masura asteptarilor, nici nu ma asteptam la altceva din partea ta Doar stii cat de mult iti adoram noi aceasta creatie atat de originala Cred ca, de fapt sunt sigura ca acea prietena a ta este onorata sa ii fie dedicata aceasta capodopera! Sper ca totul sa decurga bine, deoarece nu imi imaginez acest fic fara Sakura in el... Un intreg sezon fara nebuniile ei ar fi de nedescris. Imi venea sa plang la partea cand isi lua "ramas bun", am avut noroc ca ai adaugat acea gluma, ca sa zic asa, care a mai ridicat moralul. Ce pot sa zic, inafara faptului ca vreau sezonul doi mai presus de orice! P.S: Am citit ultimul capitol chiar in seara cand l-ai pus, insa am avut niste probleme cu netul, dar merci ca m-ai anuntat, baby! |
| | | JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 09 Apr 2012, 19:38 | |
| |
| | | Fistic ♥ Genin
Sex : Localizare : Acasa Nr. mesaje : 98 Puncte : 118 Reputatie : 4 Hobby-uri : Sa imi traiesc viata Stare de spirit : Pusa pe sotii.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 10 Apr 2012, 17:33 | |
| |
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| | | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Revenge (+16) Sam 14 Apr 2012, 14:44 | |
| Hei iubire. Multumesc ca m-ai anuntat. In ultima perioada sincer nu am mai avut timp sa trec pe la fic-uri cum o faceam candva si sa citec, insa stii foarte bine ca este unul din fic-urile mele favorite. Imi place la nebunie, desi imi pare asa de rau ca totul a fost inspirat dintr-o poveste reala, si ca o persoana a trebuit sa treaca prin anumite chinuri si anumite dureri. Viata are prioritate si sunt mult prea multe persoane ce iau asta in ras avand senzatia ca lor nu li se poate intampla nimic rau. Un capitol excelent, un fic sublim si crede-ma sincer ca d'abea astept continuarea. Spor la scris si la postat. Un paste fericit si sa-ti aduca iepurasul ceva dragut, in special multa fericire, iubire si sanatate. |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 16 Apr 2012, 01:21 | |
| Hei In primul rand, vreau sa va urez Paste fericit, stiu ca e cam tarziu..dar va doresc multa sanatate si fericire. Cum am terminat cu petrecerea, nu mai aveam ce face. Nu stiu cat de reusit e, dar sper sa fie pe placul vostru. M-am tinut de cuvant, am venit cu sezonul doi
Sezonul 2 Capitolul 1
And now the cold came, the dark days, when fear crept into my mind..
Sakura Pov:
Tot ce se auzea era respiratia neregulata si un zgomot, scos de un aparat, infernal. Simteam ca ma sufoc, parca ceva imi bloca aerul sa intre prin plamani, am inceput sa ma panichez. Imediat, o durere asemanatoare febrei musculare imi pune stapanire pe corp. Am incercat sa respir incet, sa deschid ochii, dar pur si simplu nu puteam. Cu cat incercam mai mult, cu atat inrautateam situatia. Daca atunci nu murisem, eram sigura ca asta avea sa mi se intample.
Incercam sa tip, sa trag aer in piept, dar nimic nu se intampla. Tot ce reuseam sa fac era sa ma zbat si sa strang cu putere cearceafurile de sub mine, realizasem ca eram intr-un pat. Chinul a durat ceva timp, nu pot spune cat, nu stiu sigur, dar simteam ca nu se mai termina. De ce eram aici, mai bine zis, unde eram? Incerc sa imi amintesc, dar nici pe mine nu ma cunosc. Teama era mai puternica, niciodata nu am mai fost atat de speriata, adica nu cred. Lacrimile imi faceau ochii sa ma usture, acum realizasem ca ii am deschisi, tot ce vedeam era negru. Cateva luminite au inceput sa se zareasca prin camera, diverse aparate.
Incetul cu incetul, ma calmasem, iar totul se distingea cat de cat, ochii mei erau acomodati cu intunericul. Amintirile imi veneau pe rand, in cateva minute totul era in regula cu mintea mea. Acum, ma intreb daca sunt moarta. Asta nu putea fi raiul meu, mereu am urat locul asta, dar nu era atat de rau precum un iad, ma asteptam la multe flacari si chinuri. Mai ramanea un singur lucru, traiam. Un val de fericire si adrenalina pusese stapanire pe mine, mai aveam putin si saream din pat.
Dar de cand sunt aici, o zi, doua? Eu ma simt de parca as fi dormit o noapte. In camera nu era nimeni in afara de mine, eram intr-un fel dezamagita. Vroiam sa le vad cat mai repede fetele. Au avut dreptate, nu trebuia sa ma indoiesc, acum sunt bine. Imi misc mainile si picioarele, ma dureau ingrozitor, dar acum durerile fizice erau insignifiante. Reusesc sa ma asez in fund, picioarele atingand gresia rece. M-am ridicat brusc, proasta miscare. Parca eram facuta din plastilina, am cazut si m-am lovit si cu capul de ceva.
Dupa cateva exercitii, reusesc sa ma tin pe picioare. Vroiam sa ma duc acasa, poate reusesc sa ies din spital. Aprind lumina, noroc ca am bec economic si nu ma dor ochii. Privirea mi se indreapta spre masuta, telefonul meu era acolo. Il iau in mana si il aprind, era trei noaptea si data era total schimbata. Trecuse aproape o luna de cand sunt aici? Nu e de mirare ca sunt singura,probabil in primele zile,mama a stat nonstop, dar se mai plictiseste si omul, si eu as fi facut la fel. Caut prin dulap, spre bucuria mea,gasisem niste haine.
Ma indrept spre geam si il deschid larg, dar nu inainte sa las un bilet pe pat. Reusisem sa scot un picior, dar cand sa ies de tot…am cazut. Nu am nici pe jumatate din forta pe care o aveam, acum sunt o fata normala. Mereu am fost mai “speciala”. Eram mai puternica decat toate fetele,aproape ca un baiat, de aceea nici nu aveam probleme cu niciuna. M-am lovit din nou, de data asta la genunchi, dar ce mai conteaza? Ma ridic de jos si ma strecor afara din curte. E ciudat, de obicei spitalele sunt pazite pe aici, dar e chiar liniste.
Strada era pustie, atat de liniste. Eu mergeam incet, nu prea ma simteam bine, probabil nu trebuia sa plec asa repede. Drumul nu se mai termina,mai ales de cand am dat de un miros urat de care nu mai scapam. Ma gandesc la ce o sa ii spun mamei, daca o sa o trezesc. Nu stiu ce sa fac. A fost o prostie, Sakura. Trebuia sa mai stau sa ma gandesc, am venit fara niciun plan. Eram aproape de poarta, care cred ca e incuiata. Frumos, acum cum o sa intru? Incerc sa o deschid si…aveam dreptate. Ma indrept spre bancuta, noroc ca e lipita de gard. Sa ma urc e usor, dar cum o sa aterizez e partea a doua. Se pare ca o sa cad de 3 ori azi, extraordinar!
Ma urc pe banca, fara sa vreau, ma uit la geamul lui Sasuke. I se vedea jumatate din camera, mai ales ca avea lumina aprinsa. Ce face la ora asta? Ma dau putin mai in spate, dar nu vedeam nimic, doar putin din pat, asta pana cand apare la geam. Pentru un moment, nu mai respiram. Purta doar niste blugi negri, iar in mana avea vesnicul pahar. Privea drept, exact in directia camerei mele. Credeam ca ii e dor de mine, dar peste cateva secunde, langa el a aparut roscata, isi lua bluza pe ea. M-am lasat in jos, nu vroiam sa ma vada. Ma insela, nu cu o necunoscuta, cu ea.
Mereu am crezut ca are sentimente si pentru acea fata, speram sa ma insel. De fiecare data s-a intors numai la ea . In club erau amandoi, atunci nu eram un cuplu, dar totusi. In cabina erau tot impreuna, atunci era si cu mine. Acum la fel, probabil m-a uitat. Il urasc, ba nu, nu o fac. Stiam ca asta o sa se intample odata si odata, dar daca nu ma mai trezeam. Poate asta a crezut, pana la urma a trecut o luna, cred ca s-a plictisit singur. Ma simt atat de rau, nu imi vine sa cred ca plang din nou. Sa intru in curte? Asa o sa ma vada…probabil o sa creada ca sunt vreo stafie mergatoare. Mi-a facut-o din nou, pentru ultima oara, acum e si randul meu.
Il iubesc, dar nu e prima data cand face asta. Ii sunt recunoscatoare, a fost tot timpul alaturi de mine…insa nu inseamna ca eu o sa ii iert lui toate iesirile, pana la urma nu e singurul baiat din lume. Sunt o pr..sta, o mare, autentica pr..sta! Nici nu ma mira, cine ar putea sa ma suporte pe mine si pe capul meu mare? Trag aer in piept si incerc sa ma calmez, totul e atat de complicat. Nici macar nu stiu cum o sa intru in casa, afara e cam racoare. Stiu, o sa…
- Esti bine? Tresar si ma uit la persoana care mi-a vorbit, era chiar roscata de la el din camera. Era draguta, chiar foarte draguta. Sincer, imi venea sa o strang de gat, imi trec atat de multe moduri prin care as putea sa o fac sa sufere prin minte..”Nu arati bine deloc, esti palida. Vrei sa chem pe cineva, locuiesti aici? Doar spune-mi, o sa te ajut…”
Raman socata. Mi-o imaginam o vrajitoare, o ingamfata. Nici nu cred ca stie cine sunt, daca stia nu mai era asa amabila. Vreau sa o urasc, dar nu e vina ei. Suntem doua victime, as vrea atat de mult sa ii spun ce se intampla aici, si nu pot. Ma urasc,eu m-am bagat intre ea si Sasuke, au fost impreuna inainte sa vin eu aici, inca erau. Ce ar trebui sa fac e sa imi cer scuze, dar o sa ii stric seara, destul e a mea ruinata.
- Sunt bine, am iesit sa iau putin aer. Nu te-am mai vazut pe aici, locuiesti in casa asta? Spun in timp ce arat spre casa lui Sasuke. Eram curioasa, vroiam sa sar pe ea cu intrebari, dar ar da de banuit, asa ca o agresez mai subtil.
- Nu, aici locuieste fostul…adica prietenul meu. Ne-am impacat acum doua-trei zile..cred..nu stiu. Oricum, trebuie sa plec. Era sa uit..numele meu este Karin. Imi intinde mana si imi zambeste dulce.
- Sakura, ma bucur sa te cunosc. Dam mana, iar peste cateva secunde pleaca. Am ramas aici ca o fraiera, de ce trebuia sa fie atat de draguta? Si Sasuke..ce nesimtit. Putea macar sa o duca pana acasa.
Ma ridic si eu si incerc sa sar gardul, bine macar ca nu am cazut din nou. Sincer, asta imi mai trebuia. Ma simt vinovata, ma simt prost. Tot ce pot sa fac e sa imi plang de mila. Era atat de entuziasmata cand mi-a spus ca s-au impacat. Ma uit putin in jurul meu, nu ma miscam. Fac cativa pasi, sper ca usa sa fie deschisa. Acum, nu imi doream sa il vad, pentru prima data in mult timp.
Spre norocul meu, nu era incuiat. Intru in casa si urc scarile, destinatia fiind camera Hinatei care era langa a mea.Lumina era aprinsa si nimeni inauntru, cred ca e la mine. Mai fac un pas si deschid usa camerei mele.La fel,lumina era aprinsa,dar camera nu era goala. Hin si mama erau in pat, se uitau la televizor. Amandoua ma priveau, probabil aratam jalnic. Plansa toata, ciufulita, palida si toate cele. Au inceput sa planga, eu o faceam de mult.
Nu a durat mult pana m-au imbratisat. Era atat de bine,mama imi tot repeta numele prin hohote de plans, Hinata nu spunea nimic. Niciodata nu m-am simtit mai bine acasa. Cum as putea sa traiesc fara ele? Binenteles, acum urmeaza o mare de explicatii, mai ales ca am fugit din spital…din nou. Numai cand ma gandesc ca nu o sa dorm toata noaptea, dar pana la urma,am dormit destul. |
| | | JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 16 Apr 2012, 01:40 | |
| |
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 16 Apr 2012, 08:19 | |
| |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 16 Apr 2012, 09:34 | |
| Hei scumpa mea. Multumesc ca m-ai anuntat. Sincer nu ma asteptam sa ne aduci asa de repede continuarea, insa crede-ma pe cuvant ca ma bucur.
Mi-a plauct capitolul, insa sincer nu-l inteleg pe Sasuke, Inainte cica o iubea, o va astepta si acum e cu fosta? Doamne cine sa-i inteleaga?
Spor la scris si la idei:* |
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 16 Apr 2012, 11:53 | |
| Heeey Scumpy! Deci sincer in momentul asta imi vine sa pun mana pe o farfurie si sa i-o sparg in cap lu Sasuke, TRADATORUL! Adica frate, si ce daca nu se mai trezea? Ramanea cu ea pana in ultimul moment cand o ingropa, nu fugea repde la alta ca sa se distreze. Iubita ta e in spital si tu ce faci, de (scuzati-ma nu stiu ce vorbesc) cu alta? Daca il prind ii rup gatul! Capitolul a fost super, ma bucur ca Sakura e bine dupa operatie. Acum ramane de vazut ce va face cu Tradatorul ala de Sasuke. In rest, abia astept next-uletzul care sper sa vina repede. Sa ma anunti si pe mine de el, te rog! Merci ca m-ai anuntat! In rest...Te poop, and zbye! |
| | | curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 16 Apr 2012, 13:23 | |
| Mersi mult mult de tot pentru mesaj. Capitolul magnific .Ma bucut nespus de mult ca Sakura e in regula . Sasuke merita o bataie zdravana el trebuia sa fie langa Sakura . Intr-un fel imi pare rau de Karin e si ea o victima a marelui Don Juan Uchiha. Next-ul repejor |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 16 Apr 2012, 13:28 | |
| Sasuke, ce nesimtit! Cum poate face asa ceva...adica inteleg ca Sakura era in coma de o luna dra totusi...Nu mai zic nimic pentru ca daca as zice as injura..Astept next si PWP dolshe |
| | | miahara_chan Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe undeva pe aici....cred acebook : https://www.facebook.com/acsinte.mihaela Nr. mesaje : 37 Puncte : 40 Reputatie : 1 Hobby-uri : desenul,iesitul cu prietenii si bineinteles vizionarea de animeuri si sa citesc fan ficuri Stare de spirit : nici rea nici buna ceva intre cele doua si pe langa
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 16 Apr 2012, 20:23 | |
| uuuuuuuuuuuuuuu super tare nextul e superb.sasuke cum a pputut sai baca asta sakurei deabe astept sa vad ce se mai intampla deabea astept sa vad ce se mai intampla si te rog sa aduci cat poti tu de repede nextul
|
| | | Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 16 Apr 2012, 21:55 | |
| |
| | | Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 17 Apr 2012, 10:43 | |
| Lissa Ai venit cu next! Adica primul capitol din sezonul 2 Nu pot sa cred... Deci ma simteam asa de mine azi noapte cand iti citeam capitolul! Fiecare cuvant imi ajungea la inima si imi dadea un sentiment de... "fascinatie"! Stii ca eu iti iubesc creatiile, iar acest capitol imi spune ca lucrurile vor deveni complicate, iar Saku noastra rea si ingamfata va reveniiii P.S: Merci de PM, mai astept unul! |
| | | kristen Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic. Nr. mesaje : 243 Puncte : 264 Reputatie : 10 Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking, Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 17 Apr 2012, 23:02 | |
| Buna seara, Lissa. Iti multumesc pentru ca m-ai anuntat! Ce bine ca ai si sezonul 2. Sunt chiar foarte curioasa. Sper sa fie o coincidenta sau ceva... Karin la ora 3 la Sasuke in camera??????? Iar Sakura se zbatea pe patul de moarte. Macar putea sa astepte. Incredibil baiatul asta! NU O SUPoRT PE KARIN. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 19 Apr 2012, 19:15 | |
| Hellăăuuu, my darling Ce frumos a fost ultimul capitol al sezonui 1, deci genialllllll ! A fost plin de sentimente, mi-au dat lacrimile la naiba... e atat de trist sa stii ca 2 persoane se iubesc atat de mult si una dintre ele, ei bine... mai are putin de tot si moare. Esti un pui mic foarte foarte genial care a facut si sezonul 2 si nu a incetat sa surprinda ceilalti pui mici cititori care is dependenti de fic-ul puiului suprem :x Mi-a placut enorm de mult si primul capitol, putin cam aiurea si trist ca Sasuke era cu Karin, dar sunt 100% ca nu a uitat-o pe Sakura.. adica totusi o iubea, off, dar e okai acuma ca ea a scapat, se impaca ei. Astept next-ul si te rog eu din toata inima mea de pui sa-l aduci repede. Kiss and Hug ! |
| | | NaTy nAtY EvIl Genin
Sex : Localizare : PESTE TOT SI NICAIERI acebook : https://www.facebook.com/sabou.natalia?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 160 Puncte : 188 Reputatie : 8 Hobby-uri : imi place sa citesc , sa scriu si sa traiesc Stare de spirit : In love
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 19 Apr 2012, 23:22 | |
| |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 19 Apr 2012, 23:25 | |
| Pentru voi, surorile mele, m-am gandit sa scriu next-ul. Chiar daca pe la jumatate am vrut sa ma las pagubasa pentru ca...inspiratia chiar m-a parasit, am zis sa il continui Tin sa va anunt, capitolul este necorectat xD Lectura placuta Capitolul 2
“Sooner or later the truth comes out”
Sakura Pov:Sunt atat de obosita, nu mai stiu cum e sa fiu plina de energie, fara sa ma doara nimic. Aseara nu am dormit deloc, veveritele mele nu m-au lasat. Stiam ca le era dor de mine, dar nici in halul asta. Eram mai ceva ca in filmele cu pr**ti, toate trei in pat, eu in mijloc si imbratisata in ambele parti.Primele doua-trei minute mi-a placut, dar devenea ciudat. Nici dimineata nu am scapat, am plecat inapoi la spital pentru un control, era normal, doctorii nici nu au apucat sa ma vada. Vreo doua ore au trecut si acolo, am apucat si eu sa dorm putin, de la 11:00 la 13:00. Chiar si asa, ma simt mai epuizata, mai ales ca nici acum nu sunt singura. Hinata are un invitat special, care ma oboseste si mai rau cu energia lui. Dar, daca ea il iubeste, eu nu am nimic in potriva. De fapt, ar trebui sa imi multumeasca, daca nu eram eu, ei nu s-ar fi cunoscut niciodata. Dar am auzit vreun multumesc, macar o ciocolata, bomboana, ceva. Vezi sa nu, nici praful de pe toba. Am avut timp doar o jumatate de ora sa stau in dus. Acela este locul meu de odihna, locul in care ma gandesc bine la ce fac si iau decizii. Singura decizie pe care am luat-o azi, a fost felul gelului de dus. Ma simt rau, pana acum am fost calma si m-am prefacut ca totul este bine,dar cat o sa mai dureze? Nu sunt bine deloc, imi e dor de el. Mi-as fi dorit sa nu se intample nimic, iar el sa fie aici. Acum, am inceput sa simt ca ma uita. - Uu, cine-I bestia asta sexy si aratoasa? Ups, stati fetelor, am dat click pe profilul meu, din nou. Am incercat sa ma abtin, dar era imposibil sa nu rad. Mai ales din cauza gesturilor, cum ridica mainile cand vorbea. Naruto era pe laptop, facebook daca nu ma insel. Hinata isi facea unghiile, eu ma plictisesc. What the f… stai putin. Naruto este cel mai bun prieten al lui Sasuke, el trebuie sa stie mai multe despre el si Karin. Ca tot veni vorba de Uchiha, acum imi pare bine ca nu stie ca sunt acasa, nu mi-am pregatit discursul, dar stiu ca o sa fac pe drama queen, eu, tanara cu inima franta. I-am spus sa imi zica tot ce stie, daca nici el nu mai era la curent… - Ai vorbit cu ea? Te-a atacat, v-ati batut? Adica, ea nu te suporta de cand a observat ca Sasuke are sentimente pentru tine. Orice a spus, te-a mintit, stai linistita. Ok, acum sunt confuza. Cum adica nu ma suporta? Ea nici nu ma cunoaste,corect? - Exista posibilitatea sa ma minta? Era la el in camera, noaptea si se imbraca. Pe deasupra, Sasuke avea si el doar pantalonii pe el. Faptele contrazic vorbele lui Naruto, dar din cate mi-a spus, ea ma cunoaste si ma uraste, asta chiar are sens. In plus, blondul nu are motive sa ma minta, mai ales ca stie ca ar supara-o si pe Hin, sau poate l-ar proteja pe Sasuke. “Sa nu crezi nimic din ce auzi, si doar jumatate din ce vezi” se poate aplica in cazul de fata. Asta ar insemna sa pun la indoiala ce am vazut si vorbele lor. Acum ce trebuie sa fac, sa vorbesc cu Sasuke? Mai mult ca sigur o sa-mi aplice niste vorbe dulci, o sa ma prosteasca de tot cu sarmul lui. .dar odata si odata tot o sa trebuiasca sa vorbim. Ma gandisem mai demult sa ii pun o porecla, cred ca am gasit: loverboy - Sa o bata pe Sakura? Stai linistit, iubire. Nu prea exista fata care sa o bata pe amazoana noastra, avem aici o specie rara. Imi indrept privirea spre Hinata, la asta are dreptate. Cand eram mai mica, imi faceam singura dreptate, bataia era iubirea mea,dar am invatat ca prin bataie ma simt prea mult pentru unele persoane, asa ca am decis sa tratez cu indiferenta, pentru ca doare cel mai tare … nu ca ar avea legatura cu faptul ca am primit amenda si avertizare. - Cum adica minte? Karin nu stie cine sunt,nu ma cunoaste. Aseara era la Sasuke in camera, se imbraca. Eu vorbeam serios, dar Naruto radea. Nu reusea sa se opreasca, asta pana cand am aruncat cu perna in el. - Desigur ca te cunoaste, are o tinta pe care e lipita poza ta, sau ceva de genul. Eu spun adevarul, ea minte. Nu e prima data cand Sasuke se trezeste cu ea dezbracata in camera. Acum vreo saptamana, am dormit la el pentru ca mi-a fost lene sa ma duc acasa. Pe la 12 seara am plecat sa ne luam mancare, am incuiat usile,tot. Cand ne-am intors, Karin era la el in camera aproape dezbra..Ce? Fii serioasa, iubire. Nu m-am uitat, eu doar... Atunci observasem ca nu mai vorbea cu mine, cand m-am uitat si la Hinata, avea o privire care te lovea mai ceva ca un tanc. Am asteptat, dar Naruto se scuza in continuu, iar eu asteptam sa termine. Oftez si tusesc superficial, degeaba. Era ca si cum as fi fost invizibila. “Continua, nu totul se invarte in jurul vostru!” Acum se uitau la mine ca la al 7-lea fel de mancare, dar pe fata lui se citea usurare, nu cred ca mai stia cesa zica. Trecuse un minut de cand ne uitam asa unul la altul, era chiar enervant. “Naruto..” - Sigur. Sasuke a pus-o sa se imbrace si a dat-o afara. De atunci, numai asa continua. Pe mine m-a speriat, si acum ma intreb cum a intrat in casa. Cred ca e un drac, ceva. Cautasem un crucifix, vroiam sa il pun sub perna noaptea. Pentru prima data, el vorbea serios, fara sa rada, chiar daca pot sa bag mana in foc ca la faza cu (,) crucifixul a exagerat. Ma simteam bine, chiar daca nu stiam in totalitate ce sa cred, exista o sansa ca Sasuke sa nu ma fi tradat. Inca ma doare cand ma gandesc ca poate fi adevarat. Pe bune, Sakura? De cand ai devenit asa profunda? Ai inceput sa vorbesti in texte de telenovela, rusinos. Noua nu ne plac telenovelele, dar vad ca tu te crezi intr-una. Ar trebui sa scoti o patura afara, sa te pui la umbra nucului batran si sa creezi niste poezii sau cantece despre tradare si iubire. Daca ma gandesc mai bine, mi-ar prinde bine niste timp in natura. Cand ma gandesc ca scoala a inceput deja, iar eu sunt in urma. O sa fac primul semestru acasa, iar in al doilea ma inscriu la liceu. E ultimul an, iar eu sunt singura care mai invata. Mai e si Hin, dar ea s-a inscris la scoala. O sa ramana cu noi, paritii ei sunt plecati cu afaceri, oricum vroia sa dea la facultate aici, asa ca iesim amandoua in castig. Eu nu o sa fiu forever alone, iar ea il are pe Naruto si alte chestii. Oftez si imi arunc privirea prin camera, vroiam sa ma uit la un film, dar laptop-ul meu e la domnul narcisist, asa ca imi pun pofta in cui, nu prea mai am nimic de facut Incep sa privesc pe geam, era atat de cald si de frumos. Imi place vremea calda,dar iubesc ploaia. Cine spune ca razele soarelui sunt o binecuvantare, nu a dansat in ploaie. De asemenea, imi place mai mult noaptea decat ziua. Atunci te poti ascunde mai bine de ochii lumii, urasc cand sunt in centrul atentiei. Numai cand beam incepeam sa o iau razna, dar acum nu mai e cazul. Mereu am crezut ca sunt o fire mai ciudata, chiar si profesorii spuneau ca traiesc in propria mea lume pentru ca visam cu ochii deschisi. Daca ma gandesc mai bine, oamenii de stiinta au gasit visatul cu ochii deschisi un semn al inteligentei. Asta inseamna ca sunt un al dr**u geniu! - Saku, poti sa imi aduci…aa..geanta de pe balcon, te rog? Fara sa o privesc, aprob din cap si ma ridic. Ma gandisem mai devreme sa ies afara, dar imi era lene si imi trebuia un motiv, asa ca am profitat. E mult mai bine ca inauntru, aerul e proaspat, iar vantul adie usor, diminuand putin caldura. As mai fi ramas aici, e atat de placut, dar nu am venit degeaba,poate o sa ies dupa ce ii arunc..ce cautam? Aa..da. Incep sa ma uit pe jos, peste tot,dar nici urma de geanta. Ma uit din nou, nimic. Nu e nimic aici, cred ca e pe balconul camerei ei. Incepe sa mi se faca somn, pana la urma cred ca ma duc intr-o camera si ma culc. Motivul pentru care nu am facut-o pana acum, au fost ei. “Stai cu noi, o sa ne distram”, mi-au spus. M-am distrat pana n-am mai putut, am asistat numai la scene de iubire, oricum ma simt ca a treia roata de la caruta. Ma intorc lenes si…Auu! What the … Eu nu am inchis geamul,usa sau ce e asta, nici acum nu mi-am dat seama, un geam care arata ca o usa. Asta imi mai trebuia,sa intru cu (,) capul in el, noroc ca m-am intors usor. Incerc sa o deschid, totul in zadar. Chestia asta se incuie singura? Incep sa ma imping in ea, sa dau cu pumnii, crezand ca cineva din camera se simte, dar nimic. Hinata ma privea amuzata. O strig, o rog sa imi deschida, fara speranta. Tot ce facea era sa rada, atat ea cat si prietenul ei. Poate i-am facut ceva si nu mi-am dat seama, iar acum se razbuna, dar din cate imi amintesc, sunt curata ca lacrima, nu am avut nici macar o tentativa…pana acum. Dupa ce intru in casa, sobolanii mi-o vor plati. - Dar vaai, ce amuzant. Am inchis-o pe Sakura in afara camerei, hai sa radem. Foarte matur, Hinata. De la Naruto ma asteptam, dar tu? Gata cu glumele, deschide. Cred ca m-a auzit jumate de cartier, numai prietena mea cea mai buna nu. Ma tin aici de vreo cinci minute, habar nu am cat o sa mai dureze, dar cred ca sparg geamul asta neno***it pana nu mai ramane nimic de el. Un motiv in plus sa fac asta este ca imi vad si reflexia, ma refer ca asta e una din zilele in care parul meu arata ca al lui Hagrid (din Harry Potter). In sfarsit, glumeata se hotaraste sa spuna ceva. “Nu te supara pe mine” si imi face semn sa ma intorc. Cand imi dau seama de adevaratul motiv pentru care ma aflu aici, nu mai vreau sa sparg geamul, vreau sa daram toata casa. De ce te feresti, nu poti scapa. Ei bine, Hin. Nu pot spune ca sunt suparata, dar daca jucam amandoua in The hunger games, nu m-as fi suparat sa te omor. - Mie nu imi spui nimic? Acea voce atat de familiara, nici nu vreau sa ma gandesc de cat timp sta acolo. Tot eu trebuie sa spun ceva? Nu ma judeca pentru ca sunt tacuta. Nimeni nu planuieste o crima in gura mare. |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 19 Apr 2012, 23:28 | |
| |
| | | JoaquiN Sensei
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 19 Apr 2012, 23:44 | |
| Mai rapida decat MP-ul Am fost si eu pe faza odata. Deci ce sa-ti spun? Ca esti geniala? Mda.. cred ca o stii, dar o repet. Esti geniala !! Ador capitolul, mai ales faza cand au inchis-o afara. Sasuke... a aparut in cadru... apoi.. nu vreau sa fie adevarat ca el o insela. Abia astept next-ul si sper sa fiu iar mai rapida ca tine |
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Revenge (+16) Vin 20 Apr 2012, 08:00 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revenge (+16) | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|