Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Revenge (+16) - Pagina 13 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Revenge (+16) - Pagina 13 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Revenge (+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23  Urmatorul

Niste idei nu-mi dau pace, sa fac un sezon doi, dolls? :-? :*:
Da, da, da!
Revenge (+16) - Pagina 13 I_vote_lcap95%Revenge (+16) - Pagina 13 I_vote_rcap
 95% [ 41 ]
Sigur, ar fi dragut.
Revenge (+16) - Pagina 13 I_vote_lcap5%Revenge (+16) - Pagina 13 I_vote_rcap
 5% [ 2 ]
Nu, mai bine ma uit la Tanar si nelinistit decat sa iti citesc fic-ul. ( lovitura sub centura)
Revenge (+16) - Pagina 13 I_vote_lcap0%Revenge (+16) - Pagina 13 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 43

Sondaj inchis

AutorMesaj
Jenni
Genin
Genin
Jenni

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ
acebook acebook : Roxana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 157
Puncte : 174
Reputatie Reputatie : 13
Stare de spirit Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫

Revenge (+16) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Joi 08 Mar 2012, 08:41

Nu trebuie sa imi zici...tot dau eu de el heh Doar e unul din favoritele mele in love Ma bucur ca il continui, imi pare rau ca esti racita si iti doresc succes la scris next-uri si "The End" crying E trist ca se sfarseste, insa sper sa ai si un sezon 2! Sasuke asta... imi place cand isi calca pe orgoliu lough So, I want next chapter, baby! kiss
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Revenge (+16) - Pagina 13 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Sam 10 Mar 2012, 09:51

Buna a hug
Nu stiu de ce nu am comentat, dar stiu sigur ca am citit..
Doamne, nu-mi spune ca astia fac dragoste..
Adica da.. era momentul..
Si faci un sezon doi, pai eu sunt de acord de abia astept.
Si Doamne.. mai e putin de tot?
In fine, astept next-ul si sper sa-l aduci cat poti de repede kiss
Sus In jos
kristen
Genin
Genin
kristen

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 243
Puncte : 264
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking,
Stare de spirit Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Sam 10 Mar 2012, 10:39

Ce tareeeeeeeeeeeeeeee! Imi place la nebunie.. ma tii in suspans!!!!! De abia astept next-ul sa vad ce se mai intamplaaaaaaaa.

p.s. anunta-ma
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 201
Puncte : 207
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : happy :)

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Sam 10 Mar 2012, 13:15

Ajung intr-un tarziu si eu. Cred ca deja am epuizat toate laudele si in plus nu am cuvinte sa descriu cat de mult imi place acest capitol dar oricum hai sa fac o incercare si sa imi gasesc cuvintele deci... a fost mega extra super bestial frumos.
Sus In jos
Alternative
Genin
Genin
Alternative

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 288
Puncte : 329
Reputatie Reputatie : 19
Hobby-uri Hobby-uri : Iubireee...
Stare de spirit Stare de spirit : Nevoie de viata

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Dum 11 Mar 2012, 00:09

Lissaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Iartata-ti acest fan , care n-a putut sa comenteze la fiecare capitol!!! Adica ce fel de fan mai sunt si eu? Sunt jalnica! Te rog iarta-ma ca n-am comentat :(( . Cate capitole am pierdut, cata actiune, cat suspans si cata dragosteee :X. Acum mor de ciuda :)) . Actiunea nu e deloc plictisitoare, cum ai sustinut tu la un moment dat, e cea mai "actionoasa" actiune :)) si cea mai originala din cate am citit! Nu-mi vine sa cred ca ti-a trecut prin gand sa inchizi ficul... ma dezamagesti ... nu se poate sa inchizi ficul... nici macar un cuvant negativ!
Citesc si parca nu-mi vine sa cred ca se apropie finalul! Cea mai mare greseala ar fi a abandonezi ficul, cand defapt este o minunatie!
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Revenge (+16) - Pagina 13 J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Dum 11 Mar 2012, 01:21

Miau miau !

Prea frumos fic-ul tau. Mie una chiar imi place, unele greselute ca orice om mai ai si tu, desigur. Nimic iremediabil, nimic vizibil. Eu ma declar un fan de-al tau:)) Nu am sa iti sp ca sunt cel mai mare fan ptr ca tu esti cel mai mare fan al tau:)
Astept next-ul, sper sa il pui cat mai repede pentru ca am ramas in suspans. Sa numai sp ca ficul tau nu e frumos, mare greseala, e foarte frumos.
Sa pui next-ul repede, ok? Ne suparam de nu(D) Ehaa:))
Hai, te pup dulce kiss Spor la scris si la idei, draga mea.
Sus In jos
Yukii
Chūnin
Chūnin
Yukii

Localizare Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 613
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele!
Stare de spirit Stare de spirit : Just. . . ME!

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Joi 15 Mar 2012, 21:46

DECI happy2
AM AJUNS SA ITI CITESC SI EU ACEST FIC SI CLAR AM RAMAS FARA CUVINTE love
IUBESC ACEST FIC...ESTI UN GENIU kiss
AM PLANS LA UNUL DINTRE CAPITOLE...ADICA AI REUSIT SA DESCRI ASA DE BINE CA SIMTEAM CA ESTE CEVA CE SE INTAMPLA CU ADEVARAT sad
SARMANA SAKURA PRIN CATE TRECE...DAR ESTE BINE CA BRUNETUL ESTE CU EA happy2
AM INTELES CA O SA URMEZE UN SEZON DOI ;;)...ABIA ASTEPT NEXT-UL kiss
TE PWP PWP PWP PWP PWP PWP ..PANA LESINI kiss
SA ADUCI REPEDE NEXT-UL SI SPOR AL TASTAT kiss
JANE!!!
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Joi 15 Mar 2012, 22:28

Sa-mi fie rusine sad
Am lipsit atat de mult... Uff. Ma revansez eu.
Deci ma bucur ca s-au impacat, chiar eram nerabdatoare cu acest lucru.
Si faza cu pistolul cu bile... hilara lough
Ok, deci eu astept next si sper sa vina cat mai repede ca mor de nerabdare in love
Spor la scris si la idei happy2
Kiss & Hug kiss a hug

LexX^^
Sus In jos
Natt
Genin
Genin
Natt

Localizare Localizare : [ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅]¡ή мү ßєđяσσм[ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅]
Nr. mesaje Nr. mesaje : 225
Puncte : 259
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : handball,shopping
Stare de spirit Stare de spirit : χ✖θвsεššєð κιℓ∂✖χ

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Vin 16 Mar 2012, 15:17

Oh gush... huh?
De cand nu am mai trecut pe aici? sad
Sa imi fie rusine! very sad
Chiar imi pare rau sincera sa fiu! crying
Sunt o ametita, ingrijorat
Deci aceste 3 capitole ratate de mine au fost extraordinare, superbe! dap !
Te pwp doolce si pls anuntama si pe mine cand pui next-ul! kiss

PS: Sorry inca o data de ameteala mea! a hug

Bye hi!
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Dum 18 Mar 2012, 14:38

Am ajuns si eu cu next-ul, stiu ca e cam tarziu lough Aceste ultime doua capitole, vor fi din perspectiva autorului, nu prea am povestit din perspectiva asta, dar sper sa iasa ceva. Vreau, daca se poate, o critica, sa stiu si eu la ce sa mai lucrez ;;) kiss

Capitolul 21

“You know that you’re in love when the hardest thing to do is say goodbye “

Autor Pov:

Ziele treceau din ce in ce mai repede, iar Sakura era internata de doua saptamani in spital. Tratatamentele au inceput din nou, reuseau sa ii mai salveze putin timp, chiar si asa, durerile provocate erau imense,incepuse sa slabeasca, abia se putea misca din pat. In tot acest timp, Hinata facea tot felul de analize, de doua trei ori, nu se putea comite nici cea mai mica greseala, altfel totul s-ar termina. Corpul Sakurei nu ar mai rezista altui transplant, dar nu se stie nici daca o sa reuseasca nici primului.

Nu vroia sa arate nimanui cat suferea, chiar daca a incercat sa ii indeparteze pe ceilalti in prima saptamana, nu reusise, iar Sasuke a fost langa ea tot timpul. “Te iubesc”, “esti frumoasa” , cuvinte de genul asta ii erau adresate in fiecare zi, pe un ton cat mai dragastos, urmate de un sarut dulce. Ii era atat de greu sa spuna “adio”, vroia sa creada ca totul o sa fie bine, dar se descuraja din ce in ce mai mult, mai ales cand aflase ca e posibil sa nu supravietuiasca unui transplant. Tsunade, Hinata, chiar si tatal sau erau mereu langa ea.

Acum era singura, uitandu-se pe pereti. Adevarul era ca se plictisea, isi dorea sa se plimbe, sa mai iasa putin afara, ii era dor sa mai fuga odata din spital, oriunde, dar sa fie afara din locul asta. Se sufocase, mirosul inchis, de medicamente devenise ceva normal. Cateodata isi dorea sa se termine pur si simplu, poate in somn, sa nu simta nimic, dar o durea si mai mult cand se gandea ca nu o sa isi mai vada familia, mai ales pe Sasuke. Il iubea atat de mult. In prezenta lui incerca sa para neutra, cum ar fi orice persoana intr-o zi normala. Niciodata nu i-a spus ca o doare ceva, ca ii e rau.

Asa facea de obicei, cand era suparata, se inchide in ea, e ca si cum ai oprii un televizor. Simtea nevoia de a plange, de a se certa cu cineva, dar nu putea sa o faca. Apasa intotdeauna pe butonul “off”, se uita in gol si gandea, la ce, numai ea stie. Dintr-o data usa se deschide, tocmai cand ea era pe punctul sa adoarma. Nu a deschis ochii, stia deja cine e, l-ar putea recunoaste dintr-o mie. Mirosul lui a invadat incaperea,atat de frumos. De fiecare data cand il vede, tristetea dispare ca un balon de sapun,el chiar reusea sa ii aduca zambetul pe buze, era ca un drog. Chiar daca esti suprarat, de fiecare data cand il ei, te cuprinde starea de euforie, de fericire.

Se aseaza langa ea, nu atat de incet, de obicei nu se trezea niciodata, asa ca nu trebuia sa fie atat de silentios. O privea surprins, ochii ei se deschideau incet, iar buzele ii formau un zambet, ceea ce l-a facut si pe el sa faca acelasi lucru. Chiar daca ea nu ii zicea, stia ca se simte rau. Zambetul ii era combinat cu durere, iar el se intrista mereu, dar nu lasa pe nimeni sa vada.

- Vreau sa te rog ceva…Vocea ii era ragusita de ceva vreme, mai ales ca nu prea mai vorbea mult. Stia ca Sasuke nu o sa o refuze, pana acum nu a facut-o. El stia ce o sa ii ceara, tocmai de asta a si venit acum la ea, de vreo doua zile a incercat sa o convinga pe Kazumi, iar astazi reusise. Si el vroia asta, s-a saturat sa o vada numai aici, avea nevoie de o pauza.

- Stiu, avem cateva ore la dispozitie, doar spune locul. Fara sa se mai gandeasca, ii sare in brate si il saruta, parca totul se schimbase acum, iar el era incantat de reactia ei. De data asta nu se mai preface multumita, chiar era.

Nu stia unde sa se duca, se gandise atat de mult sa plece, dar niciodata la locatie. Nu cunostea nici asa bine orasul, dar stia ca e unul aglomerat, doar era orasul care nu doarme niciodata. Multe strazi aglomerate, masini zgomotoase peste tot. Oricat de mult dorea acasa, nu era acum momentul. Mintea incepea sa realizeze un model de imagine, un loc linistit, cu multa verdeata si flori. Niciodata nu i-au placut florile cum le plac altor fete, nu vedea nimic interesant la ele, erau pur si simplu balarii pe care le gasesti peste tot.

Se satura de ele, mereu avea curtea si casa plina, pana si in camera ei. De multe ori darama ghivecele, le arunca pe geam. Acum era diferit, vroia sa vada niste flori,sa se joace cu ele, sa le simta mirosul dulce, frumos. Spre deosebire de ea, Tsunade le iubea. Ii placea sa planteze flori, sa aiba curtea plina. Mai ales zambilele, abia astepta primavara. Sakura era nascuta primavara, era micuta ei zambila roz, de fapt o asemana cu fiecare floare, de aici i-a venit si numele, credea ca I se potriveste perfect.

- Undeva unde nu e aglomeratie. Undeva unde sunt multe flori, vreau sa ii aduc mamei cateva. Sasuke se gandea la un atfel de loc, chiar cunostea unul. O insotea mereu pe Kazumi, chiar si lui I se parea un loc rupt din rai, abia astepta sa i-l arate Sakurei.

Se ridica din pat pentru a-I scoate niste haine dintr-un mic dulapior. Cat timp se imbraca, el o anunta pe Kazumi. In timp ce se imbraca, se gandea la acel loc, Sasuke nu i-a zis nimic, doar i-a dat hainele si a plecat. Nici pe drum nu ii dadea niciun detaliu, desi ea il intreba mereu. “Surpriza”, doar asta reusea sa scoata de la el. Mergeau cu masina, pana la urma a renuntat sa il mai intrebe si a inceput sa priveasca lumea. Era atat de bine afara,deja se gandea sa nu se mai intoarca,mai ales ca acum este cu Sasuke.

- O sa iti placa locul, e atat de…de… Incepuse la un moment dat sa o amageasca, niciodata nu termina ce avea de zis. Sakura se enerva repede, mai ales ca era si curioasa.

- Atat de amuzant..

S-au tachinat tot drumul, in jur de vreo 40 de minute, drumul a fost lung, mai ales ca era aglomerat, iar acest loc era pe la marginea orasului. Cand au ajuns, Sakura a ramas uimita, niciodata nu vazuse un astfel de peisaj, era de-a dreptul magnific. Multe flori roz, atat de frumoase. Copacii erau mari, probabil aveau 80-90 de ani, iar crengile lor atarnau, unele atingand pamantul. Parea rupt dintr-o poveste, adevaratul rai. Isi aduse aminte de clasele mai mici, a9-a sau a10a cand a avut de pregatit un proiect despre Gradina Edenului, probabil asa arata.

Se potrivea perfect pe fundal, parul ei era asemenea florilor, iar ochii precum iarba. Plangea, dar nu erau lacrimi de tristete, era melancolica. “Nu ai plans de durere, dar plangi pentru ca vezi niste flori, bravo Sakura” Asta a fost primul lucru la care s-a gandit, se purta prosteste. Sasuke o ajuta sa se dea jos din masina, s-au asezat undeva langa un pom. O privea cu dragoste si tristete, era atat de firava, nici macar nu mai putea sa mearga singura. Si cat timp mai avea, o saptamana, poate nici atat, o zi, doua, trei? A privit in tot acest timp cum se scurge viata prin ea, lasand o urma a ce a fost.

Dar nu conta pentru el, ca mai slabise, o iubea oricum si nimic nu schimba asta. Pana acum nu s-a gandit serios ca e posibil ca ea sa plece, sa fi fost din cauza ca nu a vazut-o niciodata asa slabita. Asta era scenariul unui film, acum fiind ultima ei dorinta, sa iasa din spital. Nu era posibil sa o piarda, nu-si poate vedea viata altfel, ar fi o viata in care ea nu mai exista. Pur si simplu nu poate sa isi ia ramas bun, o iubeste prea mult. Stia ca rezultatele ultimelor analize vor veni azi, ce o sa faca daca nu coincid? Nu stie cat o sa mai reziste, petele mov I s-au extins, mai ales pe spate, dar si pe fata, in jurul tamplei.

O ia in brate si o saruta, vroia sa uite de gandurile astea, sa petreaca cat mai mult timp impreuna. Totul o sa fie bine, nu-i asa? Avea nevoie ca cineva sa ii spuna asta, ca ea sa ii spuna asta. Vroia sa stie ca ea o sa lupte, ca nu o sa il paraseasca niciodata. De ce trebuia sa fie totul atat de complicat? Sakura il privea bland, ii vedea ochii negri scaldati in lacrimi, nu il mai vazuse niciodata asa.

- Spune-mi ca totul o sa fie bine. Il privea trist, nu credea ca el o sa isi lase garda jos, parea un copilas speriat, pierdut, fara nicio speranta, iar ea trebuia sa il incurajeze, sa ii spuna ce avea nevoie sa auda.

- Totul o sa fie bine, iti promit.

Locul in care a dus-o Sasuke:

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Revenge (+16) - Pagina 13 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Dum 18 Mar 2012, 14:44

Buna!
Multumesc ca m-ai anuntat..
Am plans pe parcursul capitolului..
Este tare emotionant.
Te rog spune-mi ca ea nu moare..
Nu as putea rezista nici eu si as incepe sa plang..
Sa aduci next-ul cand poti..

Ultima editare efectuata de catre Diavola in Dum 18 Mar 2012, 15:26, editata de 1 ori
Sus In jos
Yukii
Chūnin
Chūnin
Yukii

Localizare Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 613
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele!
Stare de spirit Stare de spirit : Just. . . ME!

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Dum 18 Mar 2012, 15:05

IMI VINE SA PLANG sad
SARMANUL SASUKE...SI DE SAKURA NU MAI ZIC
DOAMNE DACA DESTINUL LOR SE INTRERUPE?...
ATAT EMOTIE SI ...DECI NU MAI POT...AM CITIT CA SI CUM EU AS FI IN PIELE EI...SI NU-MI PLACUT DELOC sad
ABIA ASTEPT SA VAD CE SE INTAMPLA...DAR ASTA DOAR TU O STI kiss
MERSI MULT CA M-AI ANUNTAT...SI NU MAI AM CUVINTE DE LAUDA LA ADRESA ACESTUI FIC CARE ...NU POT SA DESCRIU CE SENZATIE AM CADN IL CITESC
IL ADOR...LA FEL SI PE TINE love
ASTEPT NEXT-UL SI TE PWP PANA LESINI kiss
SPOR LA TASTAT SI LA IDEEI DRAGA kiss
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Dum 18 Mar 2012, 16:29

Offffff. Atat de trist sad
Mai ca mi-au dat lacrimile. Sper sa fie bine.
Sper ca Hinata e compatibila...
De fapt, tot ce vreau e sa traiasca lough
Ok, deci eu astept next cu sufletul la gura, asa ca sa-l pui repede.
Kiss & Hug kiss a hug

LexX^^
Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Dum 18 Mar 2012, 18:42

Uimitor capitolul, extraordinar. Atat de emotionant si de sensibil. Sper ca Hinata sa fie compatibila , adica daca Sakura ar muri ar insemna cam sfarsitul fic-ului si chiar nu vreau asta.Deci astept cu nerabdare urmatorul capitol
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Dum 18 Mar 2012, 20:35

vaai scumpa meaa:x
Multumesc ca m-ai anuntat:x..A fost extraordinar:x Un caoitol de exceptie:)) atat de dulce:x..Si Sasuke a fost atat de dulce in tot acest timp:x, si mai ales "ca un copilas mic":X

off vin-o repede cu next-ul:x te pup si spor la scris:-x
Sus In jos
Jenni
Genin
Genin
Jenni

Localizare Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ
acebook acebook : Roxana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 157
Puncte : 174
Reputatie Reputatie : 13
Stare de spirit Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Lun 19 Mar 2012, 18:36

Deci, in fine ajung si eu pe aici... rusinos God, am fost ataaat de busy in ultima vreme... Dar capitolul l-am citit, deci chiar l-am citit in love A fost ataaaat de... dulce! Sasuke poate fi ataaaat de dulce uneori♥️Iar tu esti ataaaaat de dulce cand descri kiss Iar sfarsitul sper sa fie unul ataaaaat de dulce, si nu unul ataaaat de trist crying Pentru ca situatia pare lipsita de speranta in momentul de fata, chiar daca cei doi nu prea vreau sa o arate... So, in concluzie, astept next pana la "the end", ok, baby?
Sus In jos
SakuraH
Academy Student
Academy Student
SakuraH

Nr. mesaje Nr. mesaje : 16
Puncte : 17
Reputatie Reputatie : 1

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Sam 31 Mar 2012, 16:50

Buna buna happy2

Am citit si eu fic.ul tau. defapt il citesc de mult.. rusinos este foarte dragut..dar m.am cam intristat acum..eram si inainte dar acum mai mult.
Ma gandesc ca daca faci un nou sezon Saku' nu o sa moara..acum nu stiu ce sa mai cred..vad ca nu mai sunt sanse sad eu sper totusi sa apara ceva care sa o salveze.
Sasuke e chiar dragut..mai ales ca e langa ea in momentele astea love
Sa sti ca mi.au placut toate capitolele..ai mai avut cateva greseli..toata lumea are lough dar foarte mici si ma bucur.
Nu prea comentez eu fic.uri..dar al tau imi place mult.
Te pup scumpo si succes in continuare. Sper sa ma anunti si pe mine cand pui urmatorul capitol..asta daca vrei kiss

O zi buna! >:D<
Sus In jos
SasukeloveSakura20
Genin
Genin
SasukeloveSakura20

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Campina
Nr. mesaje Nr. mesaje : 53
Puncte : 56
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa compun fanficuri despre Sasuke si Sakura , si chiar pot spune ca ma pricep la scris:D::P
Stare de spirit Stare de spirit : Energica , shi foooarte vesele

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Sam 31 Mar 2012, 20:28

heii si wow, asta da fic, dar cam trist.Sakura nu merita o soarta atat de cruda.Bravo..ai talent la scris
Te pwp!
Ficul meu ,, Sasuke si Sakura, iubirea nu moare"
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Sam 07 Apr 2012, 16:12

Ce rau imi pare ca am intarziat atata timp.
Acest capitol a fost minunat, ca tot fic-ul de asemeni.
Imi pare tare bine ca Sasuke e langa ea.
Sper sa nu moara rozalia!
Te poop!
Abia astept next-uletzul! Adu-l repede te rogg!
Sa ma anunti si pe mine, te roog!
Zbye!
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Sam 07 Apr 2012, 16:53

M-a apucat plansul din doua motiva. 1. Nu mai anuntat 2. Capitolele au fost asa dramatice si emotionante...Sper ca ficul sa aiba un final fericit si desigur sa vina si sezonul doi. Astept next si iti iei bataie daca nu ma anunti
Sus In jos
Alternative
Genin
Genin
Alternative

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Dum 08 Apr 2012, 19:18

Draga mea Lissa... nici nu stiu ce sa-ti mai spun... sincer! Am citit acest capitol acum ceeeva timp, dar cum lenea era atat de incantatoare nu am putut sa nu ma alatur ei :)) . Mi-ar fi placut daca ai fi pastrat persoana I , pentru ca asa subliniezi mult mai bine sentimentele lor... bine, si asa le conturezi frumos, dar e putin mai greu. Mie imi place sa scriu atat la pers. I cat si la a III-a. Nu cred ca am ce sa critic... poate mai multa descriere ( eu sunt persoana care crede ca o compunere, de orice tip, nu mai e compunere daca nu are descriere... o iubesc si de aceea o folosesc... fiecare cu atuurile lui) .
Mi-e mila de biata Sakura, dar mai mult mi-e mila de Sasuke... rozalia are atata putere inmagazinata incat ea a fost cea care l-a consolat pe Sasuke, desi invers ar fi fost normal. Cred ca Sasuke va innebuni pana la urma, bietul baiat, atat de mult o iubeste...
Dorinta mea cea mai crunta, este ca fic-ul sa aiba un final fericit! macar spune-mi daca va fi fericit sau nu... nu vreau ca sacrificiul Hinatei sa fie in zadar.
Multe pupincureli si tot tacamul, multe "haguri" si "chisuri" , atat tie cat si ideii ficului! lough fotbal

Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Dum 08 Apr 2012, 20:36

Imi pare rau ca ajung asa tarziu..dar mai bine asa decat niciodata lough Nu stiu cat o sa va incante capitolul asta, nu prea am avut deloc inspiratie.
Vreau sa va rog sa nu imi mutati fic-ul la finalizate, pentru ca o sa il continui aici, iar urmatorul..de fapt..primul capitol din sezonul doi va fi aici in cateva zile..sper in love
Asta a fost finalul primului Sezon. Vreau sa va multumesc pentru ca imi cititi fic-ul, inseamna foarte mult pentru mine. Stiu ca am mai spus-o, dar asa e ingrijorat kiss
Tin sa va anunt si ca acest capitol este necorectat..total, deci imi scuzati greselile de tastare i love you
Lectura placuta kiss

Capitolul 22

I remember tears streaming down your face
When I said, "I'll never let you go"
When all those shadows almost killed your light

Autor Pov

Din nou, in acelasi loc. S-a intors in acel loc pe care il detesta, de care vrea sa scape cat mai repede, dar tot odata si cel care o tine in viata. Simtea cum se stinge incetul cu incetul, cum inima ei renuntase la lupta, acum batea usor, slab, fara vlaga. Aparatul ce ii monitoriza bataile, bipaia mai rar, se putea transforma dintr-o data intr-un bipait continuu, dar atunci insemna ca totul se sfarsise, ca inca unui suflet I se luase dreptul la viata.

Nu a inteles cat de importanta ii era viata, pana acum, cand era pe cale sa ii fie luata, dar nici in momentul asta nu o pretuia in totalitate. Se ura mai mult ca niciodata, nu numai interiorul ii era zdrobit, exteriorul, dupa parerea ei, era si mai rau, groaznic. Slabise mult, buzele ii erau crapate si vinete, ochii inconjurati de cearcane negricioase, iar fata acoperita si ea de cateva echimoze. Se privea cand era singura in oglinda pe care a ascuns-o sub pat, sperand la cea mai mica imbunatatire, dar vedea opusul.

Astazi aflase o veste buna, devenea sora, Tsunade astepta un copil, se pare ca partenerul ei de afaceri era mai mult de atat. Era fericita pentru ca acum, Tsunade nu o sa mai fie singura, cineva avea sa o inlocuiasca in rolul de fiica, nu total, dar de ajuns incat sa umple golul pe care o sa il lase in urma. Cu mama o rezolvase, dar cum ramane cu el? Era atat de afectat, poate mai mult decat a fost ea vreodata. Sasuke, baiatul caruia nu ii pasa de nimeni, acum plangea pentru o fata. Incerca si el sa fie tare, dar totul are o limita. Ceda, lasa gandurile rele sa ii puna stapanire pe minte…gandurile realiste.

Pana la urma era adevarul. Crud, nemilos, dar adevarul. Nu degeaba se spune ca doare, dar ce nu se spune, e cat de mult doare, asta o afli pe pielea ta. Nu se gandise niciodata la ce o sa se intample daca ea nu o sa mai fie, traseul este parcurs pana la o anumita destinatie, gandea ca moartea ei ar fi anumita destinatie, mai departe nu reusea sa realizeze ce o sa se intample, ca si cum totul s-ar termina odata cu ea. Si-a dat seama, insa, ca lucrurile bune nu dureaza niciodata, ca dragostea nu aduce atata bine cum spun altii, te supune mai mult suferintei.

Acum, el era in fata usii. Incerca sa isi gaseasca cuvintele, niste vorbe care sa o bine dispuna. Vazuse mai devreme mica scena cu oglinda, imediat ce iesise din camera, de aceea incerca sa ii spuna ca pentru el e la fel de frumoasa. Cu toate astea, nu prea ii reusea. Era atat de complicata, odata ce ii intra ceva in cap, nu era scos usor. Deschise putin usa, dar intrarea i-a fost intrerupta de un medic. Il mai vazuse prin camera Sakurei, se ocupa si el de ea, un specialist in aceasta cauza. Se aseaza pe unul dintre scaunele de langa usa, dar nu inainte sa traga cu ochiul in camera, se pare ca dormea. Ii face semn lui Sasuke, acesta urmandu-I exemplul.

- Stiu situatia voastra, o iubesti. Fata nu mai are mult timp, de aceea o sa fiu direct. Sunt compatibile, dar starea ei este grava, nu sunt multe sanse, iar daca o sa reusim transplantul, e posibil sa ramana in coma pe o perioada nedefinita. De aceea…

- Nu o sa imi iau ramas bun..Se saturase de astfel de sfaturi, toti ii spuneau acelasi lucru,insa acum era fericit, exista o sansa cat de mica, dar era acolo. O piatra ii era luata de pe inima, asteptase cu nerabdare rezultatele analizelor si se temea tot odata, dar acum nu era nicio teama, doar fericire si usurare.

- Bine, atunci intareste-I moralul, avem nevoie de toata puterea ei, ai doar 10 minute. Aceasta fraza, spusa atat de diferit. Se pare ca asta a vrut de la inceput, sa vada daca poate creste indoiala in mintea lui, dar nu. Daca Sasuke avea speranta, era imposibil sa nu o molipseasca si pe ea, devreme ce era singurul pe care il asculta.

Fara sa mai gandeasca, se ridica imediat si intra in incapere. Ea avea ochii inchisi, dar o lacrima ii scapase printre ploape, semn ca a fost treaza tot timpul, auzise si cea spus doctorul, ca sansele de reusita erau minime. Face un pas inapoi si se rezema de tocul usii, asteptand ca ea sa ii observe prezenta. Deschide ochii, privindu-I chipul. Acum putea fi ultima oara cand l-ar mai vedea, era panicata. Nu stia ce sa ii spuna, nu stia cum sa fie romantica si nu ii placeau discursurile siropoase si asta nu e o telenovela.

O sa spuna ce simte,pana la urma cat de rau poate sa fie? Macar acum sa nu tina cont de rusine, mandrie si prostii de genul asta. S-a dat putin in spate, facand mai mult loc, in asa fel incat Sasuke sa se aseze langa ea. Cu pasi rapizi, se indreapta spre ea fara sa spuna nimic. Nu faceau decat sa se priveasca, fiind despartiti doar de cativa centimetri. Amandoi au ramas fara glas, unde sunt discursurile pe care si le-au facut amandoi? Bip, bip, bip…singurul zgomot din incapere, atat de enervant.

De cateva minute incepuse sa ploua, pana si cerul plangea cu mii de lacrimi cristaline ce se izbeau de pamantul rece. Ceva rau avea sa se intample? De obicei, cand ploua, se spune ca ingerii plang, dar nu de fericire. Pe Sakura, sunetul facut de ploaie, o facea sa doarma ca un bebelus, binenteles ca acum nu era momentul, mai aveau doar cateva minute, poate ultimele…Il privea fascinata, niciodata nu se satura de el, de chipul de portelan, perfect pentru ea. Degetele I se plimbau pe pielea alba, putin rosie in obraji a baiatului, cum putea sa se desparta de el?

- In caz ca lucrurile nu vor avea un rezultat bun, vreau sa stii ca…

- Shh, imi spui dupa. Nu o sa patesti nimic. Banuia ca o sa ii spuna asta si era mai dureros decat si-a imaginat, inca nu ii venea sa creada ca iubirea o sa il doara atat de mult.

- Doar..lasa-ma sa termin. Te iubesc atat de mult, nici nu ai idee. Daca nu o sa ne mai vedem, vreau sa stii ca nu regret nimic, sunt fericita. Nu iti cer sa ma uiti, dar nu vreau sa iubesti o amintire, o urma a ce am fost. Vreau ca tu sa traiesti pentru amandoi. Vocea ii era stinsa si ragusita, acum putin pitigaiata din cauza plansului. Era atat de greu, totusi, trebuia sa aiba credinta. Trage tare aer in piept, gresise. Nu trebuia sa planga, din contra, Sasuke trebuia sa o tina minte zambind, fiind fericita. Parca ii promisese ca totul o sa fie bine, ea mereu isi tine promisiunile si asta nu e o exceptie. “Imi pare rau…sa imi aduci un meniu de la Mc dupa ce terminam, OK?”

- Asta e spiritul. O saruta dulce in timp ce o strangea in brate. Nu realiza, dar stransoarea lui era cam puternica, gesturile il dadeau si pe el de gol, savura cat mai mult momentul,mai ales ca Hinata si Tsunade trebuiau sa apara in orice minut. Dupa cum banuise, au dat buzna in camera. Femeia avea cearcane adanci, iar ochii ii erau rosii. La fel si Hinata, era trista,dar stia ca datorita ei, Sakura o sa traiasca, o sa aiba o viata normala.

Amandoua erau totusi de neclintit, nici urma de lacrima, probabil le-au irosit pe toate, oricum acum nu aveau nevoie in niciun caz de ele, isi jucau bine rolurile, pareau sigure ca o sa fie o reusita. Cine nu le cunoaste, ar spune ca doar asteapta ca Sakura sa se opereze de apendicita. Multe incurajari, majoritatea din partea mamei , care abia mai avea cuvinte, deja spusese tot ce era nevoie si de mai multe ori, insa asa sunt mamele. Cu greu, fetele au ramas singure. Tsunade si Sasuke au iesit afara, Hinata trebuia sa vorbeasca cu Sakura, chiar daca si ea trebuia la randul ei, sa intre in operatie.

Pana la urma, era singura care o aducea cu picioarele pe pamant pe Sakura, nici Tsunade nu avea o astfel de influenta asupra ei. Nu vroia sa stie ca ea e donatorul pentru ca nu ar lasa-o sa faca asta, s-ar panica, iar in starea ei, era picatura care umplea paharul, de aceea trebuia sa fie linistita. Se aseaza in spatele Sakurei, incolacindu-si mainile si picioarele in jurul acesteia. Asistenta venise si ea, era timpul ca Sakura sa fie adormita. Le anuntase ca mai au doua minute pana cand somniferul isi va face efectul si parasise incaperea, erau din nou singure.

- Promite-mi ca o sa ai grija de ei…Starea de somnolenta incepuse deja sa se simta, tot odata si euforia. Somniferele astea pareau mai mult a fi droguri, te-ai opera de placere, numai pentru partea asta in care te simti atat de bine. “Poti sa imi canti ceva?”

- Tu da, acum taci, am cumparat bilete la The Hunger Games, de azi intr-o saptamana mergem la film.

Sakura incepuse sa rada, fie din cauza Hinatei, fie din cauza somniferelor, probabil erau amandoua. “Abia astept…” raspunde intr-un final, fixandu-si ochii pe jumatate inchisi spre usa care era alcatuita pe jumatate dintr-un geam. Marise din senin ochii, il vedea pe Sasuke. El o privea la randul lui, zambind strengar. In cateva secunde, era pe jumatate adormita, Hinata ii canta deja melodia care o linistea.
“Just close your eyes, the sun is going down. You'll be alright, no one can hurt you now. Come morning light, you and I'll be safe and sound…”

To be continued

Noi nu pretuim viata pe cat ar trebui, poate doar cand totul este prea tarziu. Trebuie sa luptam pentru fiecare clipa, fie buna sau rea, toate fac parte din noi, din viata noastra. Fara ele nimic nu ar mai fi la fel. Adevarata mea inspiratie, a fost o fata care a murit din cauza acestei boli, iar eu am incercat sa redau cat mai bine comportamentul ei. In ultimul timp, renuntase sa mai creada ca e capabila sa invinga, poate asta a incurajat moartea sau poate asa a fost sa fie. Cauzele acestei boli, au fost consumul de alcool si tigarile, iar eu am deschis ochii bine. Poate ca aceste vicii ne fac sa ne simtim bine pentru putin timp, dar ne distruge cand ne e lumea mai draga. Nu doar pe noi, ci si pe cei dragi. Inca ii simt lipsa, era una dintre cele mai bune prietene ale mele, dar imi place sa cred ca acum e un inger care are grija de noi. Cu totii ar trebui sa stim ca viata are prioritate.

Sus In jos
Alternative
Genin
Genin
Alternative

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Dum 08 Apr 2012, 20:42

A fost un ultim capitol pe masura! Niciodata nu am fost " Isterica ce dorea sa fie prima" , dar de data aceasta mi-am rezervat primul loc din cauza dorintei mele de a comenta macar o singura data, prima acest fic, care m-a vrajit fara dar si poate! Ce ma bucura este faptul ca acesta nu este finalul finalului... Emotii, teama, iubire, romantism, nebunie, atractie... crede-ma ca toate trairile posibile le-am simtit si vazut in aceasta prima jumatate de fic. Incerc sa-mi asez gandurile, fara sa sar vreunul, dar e extrem de greu. Am atatea pareri si idei despre ficul tau, toate bune, fii linistita.
Ai pus atata suflet in acest fic, incat se vedea ca nu a fost doar o simpla idee ce ti-a trecut prin cap... a fost un fapt real, iar asta chiar m-a pus pe ganduri.... si poate chiar lucrul asta iti face ficul special si original.
Iti spun sincer ca nu am mai citit un alt fic atat de intens cum l-am citit pe-al tau. Si ce ma bucura si mai tare este ca nu este gata. Stiu ca urmeaza si un " volum doi" pe care il astept cum n-ai crede! lough

fotbal

Ultima editare efectuata de catre Assyria in Dum 08 Apr 2012, 21:04, editata de 1 ori
Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Dum 08 Apr 2012, 20:53

Buna! Pur si simplu nu am cuvinte sa descriu cat de mult imi place acest capitol.
Ai adunat atatea sentimente intr-un singur capitol ajungeam de la ras la plans fara sa imi dau seama.
Si de asta iti iubesc asa mult fic-urile asta si faptul ca esti extrem de imprevizibila.
Abia astept sezonul 2.
Aaa...da aproape uitasem in legatura cu Viata are prioritate ai dreptate viiata ne fost data sa o traim nu sa o fumam sau sa o bem
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19Dum 08 Apr 2012, 21:05

Multumesc ca m-ai anuntat dulcica! Deci sunt sanse! Nu conteaza ca sunt minime o sa traiasca daca nu o sa moara iar Sasuke o sa se arunce in put de dorul ei. Nu imi spui mie ca nu ti-a trecut si asta prin cap. Te cunosc eu pe tine. Astept next si PWP dolshe
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 13 I_icon19

Sus In jos

Revenge (+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 13 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri "Hall of Fame"-