Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Niste idei nu-mi dau pace, sa fac un sezon doi, dolls? :-? :*: | Da, da, da! | | 95% | [ 41 ] | Sigur, ar fi dragut. | | 5% | [ 2 ] | Nu, mai bine ma uit la Tanar si nelinistit decat sa iti citesc fic-ul. ( lovitura sub centura) | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 43 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 26 Iun 2012, 23:05 | |
| |
| | | Tymy Genin
Sex : Varsta : 33 Localizare : Oradea Nr. mesaje : 300 Puncte : 316 Reputatie : 14 Hobby-uri : Rime Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 26 Iun 2012, 23:25 | |
| moah lissa am o presimtire ca ii da niste poze cu ea si sasuke stiti voi unde ajunge:))....astept nextul sa vad ce se intampla |
| | | Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 26 Iun 2012, 23:58 | |
| Nu prea am multe de zis decat.....am o presimtire foarte rea in legatura cu acele poze, sunt sigura ca o sa iasa urat si nu ma mai tine pe jar ca mor de curiozitate si vino mai repede cu nextul. Scurt si la obiect |
| | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 27 Iun 2012, 00:01 | |
| Buna, Cat ma bucur ca ai adus nextul, nici nu-ti inchipui. Doamne ce fericita sunt ca Sakura nu are nimic. Intr-un fel, am avut dreptate.. sunt ghicitoare vezi? Si acum iti spun ca ficul tau este excelent, extaordinara, wow [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Cat am putut rade la faza cu usa [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Oficial Hinata este un geniu! 1. M-a facut sa rad si 2. Din cauza ei Sasuke a fost ingrijorat pentru Sakura [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Esti geniala! Abia astept sa vad cuu ce idei mai vii [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Spor la scris si la idei!^^ |
| | | NaTy nAtY EvIl Genin
Sex : Localizare : PESTE TOT SI NICAIERI acebook : https://www.facebook.com/sabou.natalia?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 160 Puncte : 188 Reputatie : 8 Hobby-uri : imi place sa citesc , sa scriu si sa traiesc Stare de spirit : In love
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 27 Iun 2012, 00:38 | |
| super capitol ce rea e saku cu privire la mama ei dar macar o sa le ramana casa pentru ele pozele au legatura cu sasuke si karena , nu-i asa? vrea sa o faca pe saku geloas? astept nextu cat de repede , pupici sa-l aduci cat de repede merci ca m-ai anintat si s-o faci si de data asta |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 27 Iun 2012, 08:46 | |
| Hei [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]De cand nu am mai trecut pe aici? o.O Trebuie sa fiu pedepsita si cred ca stiu cum. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Inca un capitol din acest fic minunat [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] M-asi simti atat de ... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ham, nu este bine ce face Sas'ke [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]O va rani pe Sakura cand aceasta v-a afla ce face. Hmm, in plic eu ma gandeasc ca sunt poze cu Sas'ke si **** [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Eu inebunesc daca ei doi se despart [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Nu vreau sa ma gandesc la asa ceva si nici tu sa nu te gandesti la aceasta prostie! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Hmm, de nex nu are sens sa iti sppun deoarece stii ca il vreau. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Iti urez o zi buna, spor la scris si imaginatia sa "te loveasca". [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 27 Iun 2012, 09:20 | |
| Dau edit dupa ce citesc :* EDIT~~> Buna Liss!
Doamne, sunt atat de fericita ca ai adus next-uletzul. Mai e nevoie sa spun cum este? Hai ca o fac si pe asta: Magnific, Superb, Fantastic. Nu am cuvinte suficiente... Ma bucur mult ca Sakura nu este bolnava. Daca sunt ceia ce cred eu ca sunt acele poze, atunci il omor pe Sasuke! In rest, abia astept next-uletzul care sper sa vina curand. Merci ca m-ai anuntat, te rog dulke sa o faci si in continuare. Nu o mai lungesc, doar te popik si ne vedem data viitoare!
|
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 27 Iun 2012, 10:55 | |
| Uraaa!!!! Sakura nu ete bolnava!!! Ce m-am speriat.... Cred ca pozele aduse de Karin sunt cu Sasuke la acea intalnire cu tipa aia... o sa iasa urat :D. Era si culmea sa nu afle Sakura de prostia pe care a facut-o Sasuke...nu cred ca il va crede ca nu era o intalnire oficiala.. sau ceva de genul..:D Suspansul asta ma omoara!!! Abia astept sa pui next !! Spor la treaba! Kisses and hugs ! |
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 27 Iun 2012, 11:39 | |
| Hellau, my darling Vaiiii, ce bine ca ai adus next pentru ca ultima data te-ai oprit unde nu trebuia So, mi-a placut capitolul, a fost luuung si ne-a demonstrat ca totusi Sasuke mai are putina compasiune A fost funny momentul dintre Hinata, Sakura si Tsunade la masa, oh God Deasemenea m-ai lasat iarasi cu gura cascata referitor la sfarsit. I hate youu, but I can't. Why me? Si te urasc again, nu pot sa cred ca ai incheiat capitolul tocmai asa, vaiii ce imi vine sa te bat. Imi imaginez ca pozele respective sunt cu Sasuke si tipa aia pe care vrea el sa o de-a unui traficant de carne vie. Vaiii, mi-e si frica sa vad in ce pozitii o sa-i vada Sakura. God, nu ai mila? Defapt Lissa, tu esti God in acest fic. So, bafta in continuare si nu uita ca trebuie sa ne aduci next |
| | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 27 Iun 2012, 12:18 | |
| fix in punctu culminat , leaoo!! Mersi ca m-aianuntat sa incep cu sfarsitu si sa trec la inceput, Karin? Pnm ce actorita buna:| Sigur pozele alea contin ori ceva cu Sasuke si Kim sau Karin si Sasuke>.< Next ca de nu :> |
| | | OrangeAndBlue Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 188 Puncte : 208 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 27 Iun 2012, 12:37 | |
| buna... mersi ca m-ai anuntat. este frumos, nu am cuvinte. ce sa mai zic... VREAU NEXT! Ana |
| | | Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 27 Iun 2012, 12:56 | |
| Vai deci eu ii scot dintii lui Karin daca se mai baga in viata Sakurei. Sasuke este tacut , iar Sakura muult prea tacuta, poate daca ar vorbi s-ar impaca, sper ca Sasuke sa nu moara cat timp se razbuna Deci ficul este pur si simplu minunat, nu cred ca am ceva de reprosat sau de corectat caci eu sunt varza rau la scris, iti iubesc ficul si te rog foarte dulce sa ma mai anunti cand pui nextul , si multumesc ca mai anuntat si acum, spor la tastat si la inspiratie |
| | | Theiana. Special Jōnin
Sex : Localizare : - Nr. mesaje : 1559 Puncte : 1815 Reputatie : 136
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 27 Iun 2012, 14:06 | |
| Imi place mult de tot ....... Te rog sa aduci nextul cat mai repede posibil |
| | | Bubble Academy Student
Sex : Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 2 Puncte : 2 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 27 Iun 2012, 14:23 | |
| aaaa vreau sa citesc:X:X:X:X haideeee!! sunt sigura ca sunt poze cu karin si sasuke..cand el este beat si sa dat la el...sau nu o fi asa :-? haiii cu NEXTU!!:X>:D< |
| | | Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 27 Iun 2012, 17:01 | |
| "Doar niste poze"... Doar eu cred ca nu e doar atat? Oricum, capitolul asta mi-a amintit de fiecare vacanta petrecuta cu verisoara mea. Mereu trebuia sa fim sfinte cateva zile pentru a ne lasa singure ai nostri... Vremuri bune Capitolul a fost mai mult decat perfect! Ador felul tau de a nara, de a ne tine in suspans, insa tu stii asta Eh, ma astept sa vina next la fel de repede, caci comment-uri s-au strans deja |
| | | JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 27 Iun 2012, 20:13 | |
| Ok Ok. Deci am pierdut cam multe pe aici Ei bine, a fost ceva nesteptat. Sasuke cu o tipa, Karin cu o voce blanda... Sigur vrea sa o desparta de Sasuke, doar ce altceva ar putea face? E Karin la urma urmei. Totusi, sunt foarte curioasa in legatura cu acele poze. Cum va reactiona Sakura? Of, nu mai pot de nerabdare Abia astept sa postezi, deci spor la scris si la idei. Kiss & Hug LexX^^ |
| | | LuLu Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucureşti Nr. mesaje : 56 Puncte : 79 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 27 Iun 2012, 22:19 | |
| Cum se face ca ficurile tale sunt printre preferatele mele ? Ai talent ce sa mai Te rog mult mult sa ma anunti cand pui next-ul Bafta la scris in continuare |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 27 Iun 2012, 23:07 | |
| Buna scumpa mea. Ma bucur ca ai adus continuarea si multumesc ca m-ai anuntat. Am o vaga banuiala ce poze ii da Sakurei si sincer nu cred ca ii va placea. Imi place la nebunie fic-ul tau, ideea si tot.. Superrb.. Sper sa ne aduci cat mai repede continuareaaa! Spor la scris si multe idei. Te pup:* |
| | | MeLyNa12 Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : oriunde nu ajunge soarele acebook : Adauga-ti profilul. Nr. mesaje : 2312 Puncte : 2424 Reputatie : 75 Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri Stare de spirit : Ce contează?
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 28 Iun 2012, 12:27 | |
| |
| | | xCalliopeXx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Calarind bateria Duracel Nr. mesaje : 180 Puncte : 201 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 28 Iun 2012, 12:34 | |
| Hei!Hei!Hei!Scz ca acum am ajuns sa citesc acest fic, dar cu adevarat ma fascinează! Citesc de ieri de pe la 18:00 incontinu!!!! Hai cu NEXT!!! Orice e mai bine decat sa stau!!1 Next! Next! Next! Next! |
| | | kristen Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic. Nr. mesaje : 243 Puncte : 264 Reputatie : 10 Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking, Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 28 Iun 2012, 13:03 | |
| Ce palpitant! Ce fel de poze? De ce a venit rodscata la usa ei? Ce legatura are? Nu-mi spune ca vrea sa intervina in relatia lor. Este imposibil. Eu cred ca le-as fi rupt demult! Sasuke trebuie sa dea neaparat o explicatie. Nu se mai poate. De abia astept nextul. Ma mir cu de ai inspiratie... pana imi vine mie o idee... dureaza o luna. Sa ma anunti cand pui next! Pana atunci o sa-mi rod unghiile de nerabdare. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
| | | curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 28 Iun 2012, 16:46 | |
| Nu pot sa cred ce tarziu ajung si eu A fost un capitol lung si imi place asta Pai cum am mai zis nu intri dintr-un mister in altul Ma bucur mult ca Sakura nu e bolnava dar acum vine alta intrebare Ce e cu pozele pe care i le-a dat Karin lui Sakura? Astept cu nerabdare Next-ul P.S Mersi mult mult de tot pentru MP |
| | | Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 28 Iun 2012, 16:54 | |
| |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 04 Iul 2012, 01:46 | |
| M-am hotarat si eu sa scriu capitolul, nu stiu cat de reusit este, dar sper sa va placa Lectura placuta! Capitolul 7‚‚ I shot for the sky, I’m stuck on the ground. So why do I try, I know I’m gonna fall down I thought I could fly, so why did I drown? Never know why it’s coming down, down, down. ’’Sakura’s Point of View: In timp ce Karin se indeparta, corpul ei transformandu-se intr-o umbra in intuneric, priveam cu o usoara urma de teama si curiozitate plicul maroniu. Banuiam ce contine, dar nu doream sa cred ca el mi-ar fi putut face una ca asta, mi se parea imposibil. E a doua oara cand bat in retragere, ceva ma opreste sa il deschid, in ciuda faptului ca dorinta de a vedea continutul este foarte mare. Inaltur toate gandurile negative si scot usor, dar rapid faimoasele poze. Stomacul incepuse sa se simta ciudat, trimitandu-mi o durere intepatoare, care s-a oprit putin mai sus, in capul pieptului. Un ras batjocoritor imi scapa printre buze, in timp ce vedeam pozele. In fiecare, era cu aceeasi fata bruneta, cu parul lung. In unele nu faceau nimic, doar stateau asezati la masa, dar in majoritatea se tineau de mana, se sarutau. Ma inseala, iar eu credeam ca este atat de distant din cauza mortii fratelui sau. Mainile imi tremurau datorita nervilor, stiam ca e o greseala sa pun atat de mult suflet intr-o relatie, sa il las sa se apropie atat de mult de mine. Chiar si asa, nu regret nimic, nici macar nu il pot uri. Sunt suparata, vreau sa il urasc, dar nu reusesc. Nu pot spune acelasi lucru despre ea, in ciuda faptului ca nu ar putea avea nici o vina, imi e greu sa nu am acest sentiment uracios de dusmanie, de repulsie. Imi arunc privirea prin curte, deschizand larg ochii si clipind des, sperand ca lacrimile sa se usuce si sa dispara, dar este atat de dificil. Oricat as incerca sa ma calmez, corpul si mintea sunt in contradictie, doare mult prea mult. Renunt la toata taria si las picaturile sarate de apa sa imi strabata in voie obrajii, toata dezamagirea si tristetea sa ma acapereze. Stiu ca la un moment dat o sa fie mai bine. De mult timp nu am mai plans asa. De obicei, se rezuma doar la cateva lacrimi varsate si cateva suspine, nimic mai mult. Acum, devine din ce in ce mai greu de respirat, mi-as dori atat de mult sa nu mai simt nimic, niciodata. In sfarsit imi dau seama de ce plangeau prietenele mele atat de rau, iar eu le spuneam tot timpul sa nu o mai faca pentru ca nu e sfarsitul, reuseam sa vorbesc atat de usor, acum inteleg cat de mult afecteaza. Aveam dreptate, nu este sfarsitul, dar asa se simte si nu pot opri acest sentiment. Chiar si incercarea de a evita sau ascunde este fara speranta. Dorinta fiecarui baiat de a avea cat mai multe fete, mandria de a reusi sa le cucereasca atat de repede, asta este motivul pentru care este cu ea, sa isi demonstreze ca poate mai mult, sau sunt si sentimente implicate? Poate nu ma iubeste, dar puteam sa jur ca asa e, ca tine cat de cat la mine. Mi-a spus-o de atatea ori, mi-a demonstrat-o… A fost alaturi de mine din mila? Mereu m-am intrebat cum ar fi putut iubi o bolnava buna de nimic, nu ii puteam oferi decat un loc la inmormantare. Totul era atat de frumos, dar trebuia sa stiu, toate lucrurile bune au un sfarsit. Niciodata nu m-am considerat frumoasa, mai ales cand am inceput sa slabesc, sa ma transform intr-o uratenie si mai mare, in Voldemort. Nici acum nu s-au schimbatlucrurile, nici macar cea mai mica diferenta vizibila nu exista intre ce sunt acum si ce eram inainte de operatie. Asta e inca un motiv, dar daca stau sa ma gandesc, sunt atat de multe. Cu toate astea, nu meritam sa aflu in felul asta, mai ales de la Karin. I se citea atat de usor satisfactia in privire. Pare o persoana atat de buna, se preface de minune, insa pe cat de bine joaca, pe atat de rea este. Tresar imediat cand imi aud numele. Stiam cine este, dar nu vroiam sa ma intorc si sa ma vada asa. Este atat de fericita, nu imi doresc sa o intristez si pe ea, m-ar face sa ma simt si mai prost. Imi sterg lacrimile discret si ii spun Hinatei ca am vrut sa iau putin aer curat. Scap o injuratura printre dinti cand observ ca se panicheaza si ma bombardeaza cu tot felul de intrebari legate de starea mea, vocea ma tradase. A vazut si pozele, se intamplase exact ceea ce vroiam sa evit cel mai mult, era suparata. Ochii ei mari, blanzi ma priveau cu regret si tristete. - Nu iti face griji, totul o sa fie bine. Vei vedea. Vocea ei ma hipnotiza, era atat de credibila, incat incepeam sa am indoieli. Imi ingrop fata in maini, incercand sa ascund o alta cadere nervoasa. Nu vroiam sa plang din nou, dar nu m-am putut abtine cand am simtit imbratisarea calda a celei mai bune prietene. Mi-a spus ca e in regula sa o fac, pentru ca e in natura fiecarui om. Are dreptate, inseamna ca dau dovada de umanitate, ca ma las prada sentimentelor. Ar fi fost atat de usor sa fi lipsit de ele, sa nu iti pese de nimeni, pentru ca unde este dragoste, gasesti automat si durere. Sunt ca doua parti ce formeaza un intreg, una fara cealalta nu pot exista. Hinata se ridica, tragandu-ma dupa ea. Uitasem ca suntem afara, probabil ii era frig. Intram inauntru, dar nu inainte sa iau pozele, poate Sasuke doreste sa le puna in rama sau sa le lipeasca pe pereti. Ar fi urat din partea mea sa le pierd. Odata ajunsa in camera, ma indrept catre dulap si scot un tricou si niste pantaloni scurti in care sa dorm. In timp ce ma dezbracam, privirea mi-a fost atrasa de cicatricea ramasa de la operatie. Ma intreb cine a fost donatorul, daca este fata sau baiat. Nu am putut afla, nici mama nu vrea sa imi spuna. Usa camerei se deschide, Hinata tinea in mana o tava plina de batoane de ciocolata, bomboane si doze de Cola. - Ciocolata te face mai fericita, stiai? Daca mai adaugam si Coca Cola… Inchid usa si o urmez pe Hin in pat. Desfac cutia de bomboane si bag vreo doua in gura. - Numai Chace Crawford sau Jensen Ackles m-ar face mai fericita. Daca e vorba de amandoi, atunci trecem la extaz. Spun in timp ce mestecam, sper sa fi inteles ceva din replica mea. |
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revenge (+16) | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|