Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Revenge (+16) - Pagina 18 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Revenge (+16) - Pagina 18 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Revenge (+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23  Urmatorul

Niste idei nu-mi dau pace, sa fac un sezon doi, dolls? :-? :*:
Da, da, da!
Revenge (+16) - Pagina 18 I_vote_lcap95%Revenge (+16) - Pagina 18 I_vote_rcap
 95% [ 41 ]
Sigur, ar fi dragut.
Revenge (+16) - Pagina 18 I_vote_lcap5%Revenge (+16) - Pagina 18 I_vote_rcap
 5% [ 2 ]
Nu, mai bine ma uit la Tanar si nelinistit decat sa iti citesc fic-ul. ( lovitura sub centura)
Revenge (+16) - Pagina 18 I_vote_lcap0%Revenge (+16) - Pagina 18 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 43

Sondaj inchis

AutorMesaj
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

Revenge (+16) - Pagina 18 Empty
MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Mar 26 Iun 2012, 23:05

angry angry angry angry angry Nu se poate..A fost prea scut ..S-a terminat chiar in puctul culminant..Esti rea..Cred ca ai facut-o intentionat..Astai ai facut nu-i asa? Pff. Sper ca in plic nu sunt..Ba da sper ca sunt poze cuSasuke. Poza care il vor face sa plateasca indiferenta lui fata de Sakura. Imi pare rau pentru Sakura dar (daca sunt pozele care cred eu) sper sa nu il ierte asa usor sa il faca sa sufere si mai tare. Nu imi pasa ca oficial nu a inselato pentru ca el se razbuna. A ignorato pe Sakura si trebuie sa plateasca. Sper sa ai suflet mare, inima buna si multa inspiratie si sa ne aduci next-ul rapid..PWP dolshe in love in love in love in love
Sus In jos
Tymy
Genin
Genin
Tymy

Sex : masculin Varsta : 33
Localizare Localizare : Oradea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 300
Puncte : 316
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : Rime
Stare de spirit Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Mar 26 Iun 2012, 23:25

moah lissa am o presimtire ca ii da niste poze cu ea si sasuke stiti voi unde ajunge:))....astept nextul sa vad ce se intampla
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

Sex : feminin Localizare Localizare : top secret
Nr. mesaje Nr. mesaje : 404
Puncte : 422
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : mai mereu buna

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Mar 26 Iun 2012, 23:58

Nu prea am multe de zis decat.....am o presimtire foarte rea in legatura cu acele poze, sunt sigura ca o sa iasa urat si nu ma mai tine pe jar ca mor de curiozitate si vino mai repede cu nextul.
Scurt si la obiect hi!
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 00:01

Buna,
Cat ma bucur ca ai adus nextul, nici nu-ti inchipui.
Doamne ce fericita sunt ca Sakura nu are nimic. Intr-un fel, am avut dreptate.. sunt ghicitoare vezi? Si acum iti spun ca ficul tau este excelent, extaordinara, wow [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Cat am putut rade la faza cu usa [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Oficial Hinata este un geniu! 1. M-a facut sa rad si 2. Din cauza ei Sasuke a fost ingrijorat pentru Sakura [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Esti geniala! Abia astept sa vad cuu ce idei mai vii [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Spor la scris si la idei!^^
Sus In jos
NaTy nAtY EvIl
Genin
Genin
NaTy nAtY EvIl

Sex : feminin Localizare Localizare : PESTE TOT SI NICAIERI
acebook acebook : https://www.facebook.com/sabou.natalia?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 160
Puncte : 188
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : imi place sa citesc , sa scriu si sa traiesc
Stare de spirit Stare de spirit : In love

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 00:38

super capitol
ce rea e saku cu privire la mama ei happy2
dar macar o sa le ramana casa pentru ele
pozele au legatura cu sasuke si karena , nu-i asa? i love you
vrea sa o faca pe saku geloas? love
astept nextu cat de repede , pupici kiss
sa-l aduci cat de repede in love
merci ca m-ai anintat si s-o faci si de data asta good
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 08:46

Hei [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]De cand nu am mai trecut pe aici? o.O Trebuie sa fiu pedepsita si cred ca stiu cum. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Inca un capitol din acest fic minunat [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] M-asi simti atat de ... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ham, nu este bine ce face Sas'ke [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]O va rani pe Sakura cand aceasta v-a afla ce face. Hmm, in plic eu ma gandeasc ca sunt poze cu Sas'ke si **** [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Eu inebunesc daca ei doi se despart [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Nu vreau sa ma gandesc la asa ceva si nici tu sa nu te gandesti la aceasta prostie! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Hmm, de nex nu are sens sa iti sppun deoarece stii ca il vreau. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Iti urez o zi buna, spor la scris si imaginatia sa "te loveasca". [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 09:20

Dau edit dupa ce citesc :*

EDIT~~>
Buna Liss!

Doamne, sunt atat de fericita ca ai adus next-uletzul.
Mai e nevoie sa spun cum este? Hai ca o fac si pe asta: Magnific, Superb, Fantastic. Nu am cuvinte suficiente...
Ma bucur mult ca Sakura nu este bolnava.
Daca sunt ceia ce cred eu ca sunt acele poze, atunci il omor pe Sasuke!
In rest, abia astept next-uletzul care sper sa vina curand.
Merci ca m-ai anuntat, te rog dulke sa o faci si in continuare.
Nu o mai lungesc, doar te popik si ne vedem data viitoare!

Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Revenge (+16) - Pagina 18 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 10:55

Uraaa!!!!
Sakura nu ete bolnava!!!
Ce m-am speriat....
Cred ca pozele aduse de Karin sunt cu Sasuke la acea intalnire cu tipa aia... o sa iasa urat :D. Era si culmea sa nu afle Sakura de prostia pe care a facut-o Sasuke...nu cred ca il va crede ca nu era o intalnire oficiala.. sau ceva de genul..:D
Suspansul asta ma omoara!!!
Abia astept sa pui next !!
Spor la treaba!
Kisses and hugs ! kiss
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 11:39

Hellau, my darling a hug
Vaiiii, ce bine ca ai adus next pentru ca ultima data te-ai oprit unde nu trebuia biciuitor
So, mi-a placut capitolul, a fost luuung si ne-a demonstrat ca totusi Sasuke mai are putina compasiune lough A fost funny momentul dintre Hinata, Sakura si Tsunade la masa, oh God lough Deasemenea m-ai lasat iarasi cu gura cascata referitor la sfarsit. I hate youu, but I can't. Why me? Si te urasc again, nu pot sa cred ca ai incheiat capitolul tocmai asa, vaiii ce imi vine sa te bat. Imi imaginez ca pozele respective sunt cu Sasuke si tipa aia pe care vrea el sa o de-a unui traficant de carne vie. Vaiii, mi-e si frica sa vad in ce pozitii o sa-i vada Sakura. God, nu ai mila? Defapt Lissa, tu esti God in acest fic. So, bafta in continuare si nu uita ca trebuie sa ne aduci next a hug
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 12:18

fix in punctu culminat , leaoo!! Mersi ca m-aianuntat sa incep cu sfarsitu si sa trec la inceput,
Karin? Pnm ce actorita buna:|
Sigur pozele alea contin ori ceva cu Sasuke si Kim sau Karin si Sasuke>.< Next biciuitor ca de nu :>
Sus In jos
OrangeAndBlue
Genin
Genin
OrangeAndBlue

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 188
Puncte : 208
Reputatie Reputatie : 4

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 12:37

buna... mersi ca m-ai anuntat. a hug este frumos, nu am cuvinte. ce sa mai zic... VREAU NEXT! puppy eyes heh

Ana ;;)
Sus In jos
Otti
Genin
Genin
Otti

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 272
Puncte : 312
Reputatie Reputatie : 26
Hobby-uri Hobby-uri : I'm Alive
Stare de spirit Stare de spirit : Drowning myself in boredom...

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 12:56

Vai deci eu ii scot dintii lui Karin daca se mai baga in viata Sakurei. biciuitor
Sasuke este tacut , iar Sakura muult prea tacuta, poate daca ar vorbi s-ar impaca, sper ca Sasuke sa nu moara cat timp se razbuna sad
Deci ficul este pur si simplu minunat, nu cred ca am ceva de reprosat sau de corectat caci eu sunt varza rau la scris, iti iubesc ficul si te rog foarte dulce sa ma mai anunti cand pui nextul , si multumesc ca mai anuntat si acum, spor la tastat si la inspiratie kiss
Sus In jos
http://bastille07.tumblr.com/
Theiana.
Special Jōnin
Special Jōnin

Sex : feminin Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1559
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 136

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 14:06

Imi place mult de tot ....... in love kiss
Te rog sa aduci nextul cat mai repede posibil please
Sus In jos
Bubble
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2
Puncte : 2
Reputatie Reputatie : 0

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 14:23

aaaa vreau sa citesc:X:X:X:X haideeee!! sunt sigura ca sunt poze cu karin si sasuke..cand el este beat si sa dat la el...sau nu o fi asa :-? haiii cu NEXTU!!:X>:D<
Sus In jos
Jenni
Genin
Genin
Jenni

Localizare Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ
acebook acebook : Roxana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 157
Puncte : 174
Reputatie Reputatie : 13
Stare de spirit Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 17:01

"Doar niste poze"... Doar eu cred ca nu e doar atat? hmm..realy? Oricum, capitolul asta mi-a amintit de fiecare vacanta petrecuta cu verisoara mea. puppy eyes Mereu trebuia sa fim sfinte cateva zile pentru a ne lasa singure ai nostri... lough Vremuri bune ;;)
Capitolul a fost mai mult decat perfect! Ador felul tau de a nara, de a ne tine in suspans, insa tu stii asta in love Eh, ma astept sa vina next la fel de repede, caci comment-uri s-au strans deja a hug
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 20:13

Ok Ok. Deci am pierdut cam multe pe aici sad
Ei bine, a fost ceva nesteptat. Sasuke cu o tipa, Karin cu o voce blanda... Sigur vrea sa o desparta de Sasuke, doar ce altceva ar putea face? E Karin la urma urmei.
Totusi, sunt foarte curioasa in legatura cu acele poze. Cum va reactiona Sakura? Of, nu mai pot de nerabdare lough
Abia astept sa postezi, deci spor la scris si la idei. in love

Kiss & Hug kiss a hug

LexX^^
Sus In jos
LuLu
Genin
Genin
LuLu

Localizare Localizare : Bucureşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 56
Puncte : 79
Reputatie Reputatie : 5

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 22:19

Cum se face ca ficurile tale sunt printre preferatele mele ?
Ai talent ce sa mai happy Te rog mult mult sa ma anunti cand pui next-ul

Bafta la scris in continuare kiss
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 23:07

Buna scumpa mea. Ma bucur ca ai adus continuarea si multumesc ca m-ai anuntat.
Am o vaga banuiala ce poze ii da Sakurei si sincer nu cred ca ii va placea. Imi place la nebunie fic-ul tau, ideea si tot.. Superrb..
Sper sa ne aduci cat mai repede continuareaaa! Spor la scris si multe idei. Te pup:*
Sus In jos
MeLyNa12
Guardian Ninja
Guardian Ninja
MeLyNa12

Localizare Localizare : oriunde nu ajunge soarele
acebook acebook : Adauga-ti profilul.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2312
Puncte : 2424
Reputatie Reputatie : 75
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri
Stare de spirit Stare de spirit : Ce contează?

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 12:27

Awww am ajuns si eu in sfarsit. De ieri citesc in continuu. M'a fascinat puppy eyes. Oare de ce am ajuns asa de tarziu? Nici eu nu stiu? Poate din cauza scolii care mi'a ocupat cam tot timpul de nu am putut citit nici un fic pan saptamana trecuta? Da, asta e cauza!
AAAAAADDDDOOOOOORRRRRRR ficul tau puppy eyes. Vreau sa iti cer o favoare nu prea greu de realizat dar vreau sa ti'o cer. Anuntama cand pui nextul! puppy eyes. Nu ma satur sa citesc. Vreau sa aflu in continuare.... Iara scriu ca o nebuna pe aici plictisind pe toata lumea dar trebuie sa recuperez toate capitolele.
Uneori eram in dubii dar m'am recuperat pe parcurs.
Of of. Uite cat am scris! Nu e bine, aberez nu'i asa? Da, asa e! Hai ca nu te mai bat la cap. Nu e un concurs cu cel mai lung comm.
Te rog sa ma anunti cand pui nextul. Mely te pupacete kiss spor la scris si la idei.
NEXT!
Sus In jos
xCalliopeXx
Genin
Genin
xCalliopeXx

Localizare Localizare : Calarind bateria Duracel
Nr. mesaje Nr. mesaje : 180
Puncte : 201
Reputatie Reputatie : 17

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 12:34

Hei!Hei!Hei!Scz ca acum am ajuns sa citesc acest fic, dar cu adevarat ma fascinează!
Citesc de ieri de pe la 18:00 incontinu!!!!
Hai cu NEXT!!! Orice e mai bine decat sa stau!!1
Next! Next!
Next! Next! please please please
like michael jackson like michael jackson
Sus In jos
kristen
Genin
Genin
kristen

Localizare Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 243
Puncte : 264
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking,
Stare de spirit Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 13:03

Ce palpitant! Ce fel de poze? De ce a venit rodscata la usa ei? Ce legatura are? Nu-mi spune ca vrea sa intervina in relatia lor. Este imposibil. Eu cred ca le-as fi rupt demult! Sasuke trebuie sa dea neaparat o explicatie. Nu se mai poate. De abia astept nextul. Ma mir cu de ai inspiratie... pana imi vine mie o idee... dureaza o luna. Sa ma anunti cand pui next! Pana atunci o sa-mi rod unghiile de nerabdare. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 201
Puncte : 207
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : happy :)

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 16:46

Nu pot sa cred ce tarziu ajung si eu nervi!
A fost un capitol lung si imi place asta in love
Pai cum am mai zis nu intri dintr-un mister in altul think
Ma bucur mult ca Sakura nu e bolnava happy2 dar acum vine alta intrebare Ce e cu pozele pe care i le-a dat Karin lui Sakura?
Astept cu nerabdare Next-ul puppy eyes please
P.S Mersi mult mult de tot pentru MP thank you
Sus In jos
Theona Theo
Genin
Genin
Theona Theo

Localizare Localizare : Oare....?!La PC....:))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 207
Puncte : 233
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : My entire life it's an entertainment....
Stare de spirit Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Joi 28 Iun 2012, 16:54

Helllo rock !
Deci...am ajuns si eu pe la ficul tau , si pot spune cu mana pe inima ca am ramas placut impresionata de ceea ce am citit what?lol! !Imi place la nebunie ideea in love !E foarte originala si foarte bine structurata good job !Descrii minunat si narezi fara probleme happy2 !Chiar daca mi-a luat 4 ore sa citesc toate capitolele...a meritat pe deplin rainbow :\ !E extraordinar ce ai putut scrie pana acum huh? !
Abia astept sa citesc si capitolul urmator ca sa vad ce poza a primit Sakura... happy2 Sper ca Sasuke sa termine cat mai repede cu razbunarea si sa se in toarca la Saku puppy eyes !E un cuplu foarte frumos...s-ar fi pacat de ei... :>happy !
Te kiss doulche si sper sa ma anunti si pe mine rusinos ! hi!
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Mier 04 Iul 2012, 01:46

M-am hotarat si eu sa scriu capitolul, nu stiu cat de reusit este, dar sper sa va placa kiss
Lectura placuta! in love

Capitolul 7

‚‚ I shot for the sky, I’m stuck on the ground. So why do I try, I know I’m gonna fall down
I thought I could fly, so why did I drown? Never know why it’s coming down, down, down. ’’

Sakura’s Point of View:

In timp ce Karin se indeparta, corpul ei transformandu-se intr-o umbra in intuneric, priveam cu o usoara urma de teama si curiozitate plicul maroniu. Banuiam ce contine, dar nu doream sa cred ca el mi-ar fi putut face una ca asta, mi se parea imposibil. E a doua oara cand bat in retragere, ceva ma opreste sa il deschid, in ciuda faptului ca dorinta de a vedea continutul este foarte mare. Inaltur toate gandurile negative si scot usor, dar rapid faimoasele poze. Stomacul incepuse sa se simta ciudat, trimitandu-mi o durere intepatoare, care s-a oprit putin mai sus, in capul pieptului.

Un ras batjocoritor imi scapa printre buze, in timp ce vedeam pozele. In fiecare, era cu aceeasi fata bruneta, cu parul lung. In unele nu faceau nimic, doar stateau asezati la masa, dar in majoritatea se tineau de mana, se sarutau. Ma inseala, iar eu credeam ca este atat de distant din cauza mortii fratelui sau. Mainile imi tremurau datorita nervilor, stiam ca e o greseala sa pun atat de mult suflet intr-o relatie, sa il las sa se apropie atat de mult de mine. Chiar si asa, nu regret nimic, nici macar nu il pot uri. Sunt suparata, vreau sa il urasc, dar nu reusesc.

Nu pot spune acelasi lucru despre ea, in ciuda faptului ca nu ar putea avea nici o vina, imi e greu sa nu am acest sentiment uracios de dusmanie, de repulsie. Imi arunc privirea prin curte, deschizand larg ochii si clipind des, sperand ca lacrimile sa se usuce si sa dispara, dar este atat de dificil. Oricat as incerca sa ma calmez, corpul si mintea sunt in contradictie, doare mult prea mult. Renunt la toata taria si las picaturile sarate de apa sa imi strabata in voie obrajii, toata dezamagirea si tristetea sa ma acapereze. Stiu ca la un moment dat o sa fie mai bine.

De mult timp nu am mai plans asa. De obicei, se rezuma doar la cateva lacrimi varsate si cateva suspine, nimic mai mult. Acum, devine din ce in ce mai greu de respirat, mi-as dori atat de mult sa nu mai simt nimic, niciodata. In sfarsit imi dau seama de ce plangeau prietenele mele atat de rau, iar eu le spuneam tot timpul sa nu o mai faca pentru ca nu e sfarsitul, reuseam sa vorbesc atat de usor, acum inteleg cat de mult afecteaza. Aveam dreptate, nu este sfarsitul, dar asa se simte si nu pot opri acest sentiment. Chiar si incercarea de a evita sau ascunde este fara speranta.

Dorinta fiecarui baiat de a avea cat mai multe fete, mandria de a reusi sa le cucereasca atat de repede, asta este motivul pentru care este cu ea, sa isi demonstreze ca poate mai mult, sau sunt si sentimente implicate? Poate nu ma iubeste, dar puteam sa jur ca asa e, ca tine cat de cat la mine. Mi-a spus-o de atatea ori, mi-a demonstrat-o… A fost alaturi de mine din mila? Mereu m-am intrebat cum ar fi putut iubi o bolnava buna de nimic, nu ii puteam oferi decat un loc la inmormantare. Totul era atat de frumos, dar trebuia sa stiu, toate lucrurile bune au un sfarsit.

Niciodata nu m-am considerat frumoasa, mai ales cand am inceput sa slabesc, sa ma transform intr-o uratenie si mai mare, in Voldemort. Nici acum nu s-au schimbatlucrurile, nici macar cea mai mica diferenta vizibila nu exista intre ce sunt acum si ce eram inainte de operatie. Asta e inca un motiv, dar daca stau sa ma gandesc, sunt atat de multe. Cu toate astea, nu meritam sa aflu in felul asta, mai ales de la Karin. I se citea atat de usor satisfactia in privire. Pare o persoana atat de buna, se preface de minune, insa pe cat de bine joaca, pe atat de rea este.

Tresar imediat cand imi aud numele. Stiam cine este, dar nu vroiam sa ma intorc si sa ma vada asa. Este atat de fericita, nu imi doresc sa o intristez si pe ea, m-ar face sa ma simt si mai prost. Imi sterg lacrimile discret si ii spun Hinatei ca am vrut sa iau putin aer curat. Scap o injuratura printre dinti cand observ ca se panicheaza si ma bombardeaza cu tot felul de intrebari legate de starea mea, vocea ma tradase. A vazut si pozele, se intamplase exact ceea ce vroiam sa evit cel mai mult, era suparata. Ochii ei mari, blanzi ma priveau cu regret si tristete.

- Nu iti face griji, totul o sa fie bine. Vei vedea. Vocea ei ma hipnotiza, era atat de credibila, incat incepeam sa am indoieli.

Imi ingrop fata in maini, incercand sa ascund o alta cadere nervoasa. Nu vroiam sa plang din nou, dar nu m-am putut abtine cand am simtit imbratisarea calda a celei mai bune prietene. Mi-a spus ca e in regula sa o fac, pentru ca e in natura fiecarui om. Are dreptate, inseamna ca dau dovada de umanitate, ca ma las prada sentimentelor. Ar fi fost atat de usor sa fi lipsit de ele, sa nu iti pese de nimeni, pentru ca unde este dragoste, gasesti automat si durere. Sunt ca doua parti ce formeaza un intreg, una fara cealalta nu pot exista.

Hinata se ridica, tragandu-ma dupa ea. Uitasem ca suntem afara, probabil ii era frig. Intram inauntru, dar nu inainte sa iau pozele, poate Sasuke doreste sa le puna in rama sau sa le lipeasca pe pereti. Ar fi urat din partea mea sa le pierd. Odata ajunsa in camera, ma indrept catre dulap si scot un tricou si niste pantaloni scurti in care sa dorm. In timp ce ma dezbracam, privirea mi-a fost atrasa de cicatricea ramasa de la operatie. Ma intreb cine a fost donatorul, daca este fata sau baiat. Nu am putut afla, nici mama nu vrea sa imi spuna. Usa camerei se deschide, Hinata tinea in mana o tava plina de batoane de ciocolata, bomboane si doze de Cola.

- Ciocolata te face mai fericita, stiai? Daca mai adaugam si Coca Cola… Inchid usa si o urmez pe Hin in pat. Desfac cutia de bomboane si bag vreo doua in gura.

- Numai Chace Crawford sau Jensen Ackles m-ar face mai fericita. Daca e vorba de amandoi, atunci trecem la extaz. Spun in timp ce mestecam, sper sa fi inteles ceva din replica mea.
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Revenge (+16) - Pagina 18 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19Mier 04 Iul 2012, 06:53

Nu-mi vine sa cred ca in sfarsit am terminat :-L
Buna Liss kiss
Multumesc mult ca m-ai anuntat ;;)
Deci, nu-mi vine sa cred, cat de nesimtita poate fi Karin..
Iar Sasuke? Ce va face acum ? :( Sper ca se vor impaca..
Astept urmatorul capitol.
Spor la scris :-*
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 18 I_icon19

Sus In jos

Revenge (+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 18 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri "Hall of Fame"-