Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Niste idei nu-mi dau pace, sa fac un sezon doi, dolls? :-? :*: | Da, da, da! | | 95% | [ 41 ] | Sigur, ar fi dragut. | | 5% | [ 2 ] | Nu, mai bine ma uit la Tanar si nelinistit decat sa iti citesc fic-ul. ( lovitura sub centura) | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 43 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 04 Iul 2012, 08:02 | |
| Pentru inceput iti multumesc ca m-ai anuntat Imi place mult de tot noul titlu chiar se potriveste Stiu de ce a facut Sasule toate chestia cu tipa aia dar tot nu imi convine situatia Oricum capitol la fel de extraordinar ca toate de pana acum Iar ultima replica e super Next repede |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 04 Iul 2012, 08:40 | |
| Stii ce? Ma bucur ca m-am trezit devreme pentru ca sunt la munte cu prietena mea si cum ea doarme am putut sa intru pe site de pe laptopul ei. Ma bucur ca Sakura a vazut pozele. Chiar daca Sasuke face asta din razbunare tot e vinovat pentru ca se distanteaza de ea si o face sa suferre. Si acum are ocazia sa regrete comportamentul sau. Cum Sakura nu il urascte, il poate ierta intr-un final.Astept nwxt si pup dolshe |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 04 Iul 2012, 08:54 | |
| Buna [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Multumesc ca m-ai anuntat [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ma bucur ca ai adus next-ul. Ma bucur ca Sakura a aflat ce face Sas'ke. Chiar daca Karin este o scorpie imi pare bine ca i-a dat pozele. Imi pare rau de Sakura, nu merita asta. Chiar daca Sas'ke o face din razbunare este un copil copac facut pentru alocatie. Sper ca cei doi sa se inpace dar nu sunt sigura ca se v-a intampla curand. Chiar as vrea sa vad ce scuza penibila are Sas'ke daca nu vrea sa ii spuna de razbunare.
Spor la scris si multa imaginatie [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
| | | xCalliopeXx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Calarind bateria Duracel Nr. mesaje : 180 Puncte : 201 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 04 Iul 2012, 09:10 | |
| Super! Imi pare rau de Sakura, dar in schimb a aflat ce face Sasuke. Ms ca m-ai anuntat!!! |
| | | OrangeAndBlue Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 188 Puncte : 208 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 04 Iul 2012, 10:33 | |
| I-a uite cine s-a hotarat sa ne aduca nextu! Pai, mamaie, era si timpu! In primu rand mersi ca m-ai anuntat, esti o scumpa. Iar mai apoi, imi place mult capitolul asta. Imi pare sincer rau pentru Sakura. D'abia astept sa aduci nextu. Te pupa dulce, Ana! |
| | | Theiana. Special Jōnin
Sex : Localizare : - Nr. mesaje : 1559 Puncte : 1815 Reputatie : 136
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 04 Iul 2012, 10:53 | |
| Nu creddd!!! Sasuke este asa nesimtit ....... Saraca ..Saku Te rog sa aduci nextul :x |
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| | | | JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 04 Iul 2012, 12:28 | |
| Hei hei Chiar imi place noul titlu al ficului, se potriveste foarte bine. Capitolul a fost superb si chiar ma intreb daca Sasuke ii va spune adevarul sau o va minti iar... oricum se vor impaca, dar un gand ma macina... Cum? Anyway, mi-a placut enorm de mult, deci il astept pe urmatorul. Spor la scris si la multe idei Kiss & Hug LexX^^ |
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 04 Iul 2012, 13:35 | |
| Hellau, my darling Multumesc de anunt. Well, in legatura cu titlul. Mie imi placea mai mult celalalt, dar mna. Mi-a placut capitolul. Eram sigura ca acele fotografii facute si date de Karin aveau sa sfarseasca relatia lor, nu ca nu era deja incheiata. Adica el se comporta super urat cu Sakura, nepasandu-i absolut deloc de viata si sanatatea ei. Ofofof, cred ca persoana de langa el, respectiv Sakura, era de o mie de ori mai importanta decat o banala razbunare. Okai, poate nu banala, dar totusi.. Hmm, sunt curioasa cum va decurge discutia lor, reprosurile si toate cele. Bafta in continuare |
| | | Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 04 Iul 2012, 13:39 | |
| |
| | | Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 04 Iul 2012, 13:46 | |
| Bonjour mon cher! Multumesc mult de anunt Capitolul e minunat, bine, defapt c-am trist. Ma intreb daca Sakura va afla vreodata cine a fost donatorul? Imi pare rau ca sufera din cauza lui Sasuke, dar daca ar sti, oare cum ar reactiona? Astept cu nerabdare nextul care sper sa fie cat mai repede cu putinta! |
| | | Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 04 Iul 2012, 13:51 | |
| Heeeyyyy !!! Multumesc frumos ca m-ai anuntat. Deci nu stiu de ce dar am o vaga impresie ca pozele alea au fost trucate de diabolica si urata Karin. Dar daca nu...ooo...m-am prins..daca tipa aia era cea pe care Sasuke vrea sa o ucida ...hmmm...poate ca Sasuke are motivele lui Deci nextul a venittt dupa muuult timp dar nu a fost chiar asa de greu de asteptat, mult noroc la tastat si spor la „ agatat ” de idei Te rog sa ma anunti cand pui nextul Pupici de la otti [center] |
| | | LuLu Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucureşti Nr. mesaje : 56 Puncte : 79 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 04 Iul 2012, 15:36 | |
| Multu ca m-ai anuntat ! ,capitolul a fost super-extra-mega bun,sincer a meritat pe deplin asteptarea ^^ |
| | | MeLyNa12 Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : oriunde nu ajunge soarele acebook : Adauga-ti profilul. Nr. mesaje : 2312 Puncte : 2424 Reputatie : 75 Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri Stare de spirit : Ce contează?
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 04 Iul 2012, 22:21 | |
| |
| | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 05 Iul 2012, 15:27 | |
| scuze ca am ajuns asa de tarziu , am vazut mesajul de ieri dar nu m-am simtit in stare sa citesc , sunt intr-o perioada mai proasta...... Cred ca il nenorocesc pe Sasuke , chair daca stiu ca ceea ce face e pentru razbunare , il torturez pana la oase , fiecare zgarietura adanga provocata de o bormasina , hehe , vad suruburi , doctor eystein:> Iar nesuferita aia de Karin , sa se duca la raul meu prieten , , il ajut si eu , domane , cat oo facut-o pe Saku meu sa sufere , bai da o torturez in cazan , fac supa de Karin pe care nici caini nu o mananca :)) , a fost super capitolul , ma astept la cat mai multe posibile , :rainbow: |
| | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 05 Iul 2012, 16:13 | |
| ❤Imi pare sincer rau ca nu am mai comentat desi am citit fiecare capitol. Probabil ca stii.. lenea asta :-" Revenind .. capitolul a fost superb :X Doamne Liss, imi place atat de mult felul cum descrii :X Nici nu-ti inchipui. Karin asta, Doamne o urasc! :)) Nu poate sa-si vada de ... treaba ei? :)) Daca as fi in locul lui Sasuke as matura trotuarul cu ea =]] Nu pot decat sa-ti spun spor la scris si la idei!^^ Iti multumesc ca ma anunti [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 08 Iul 2012, 02:12 | |
| Capitolul 8
"Nobody said it was easy, it's such a shame for us to part. Nobody said it was easy, no one ever said it would be this hard... "
Sakura’s Point of View:
Abia reusesc sa imi tin ochii deschisi. Nu mi-a fost de ajuns o noapte nedormita, dar am mai indurat si cinci ore de meditatie. Sunt obosita, extenuata, dar nu o sa dorm deloc astazi. Mama pleaca intr-o ora, iar eu si Hin trebuie sa plecam la cumparaturi, dar mai tarziu, poate cand vom ramane singure. Imi indrept privirea spre ceas, e aproape ora doua. Bag caietele in birou si plec spre dulap. Scot o pereche de pantaloni scurti si un maieu. In mai putin de doua minute ma imbracasem, acum urma partea grea. Ma asez in fata ogliznii, unde vedeam o nebuna care se holba la mine. Aratam ciudat, poate din cauza ca am uitat sa ma mai ocup de infatisare cum o faceam inainte.
Cand am renuntat sa fiu o fata in adevaratul sens al cuvantului? Imi placea atat de mult sa ma aranjez. Niciodata nu exageram cu hainele si machiajul, dar nici nu ma neglijam. De obicei, ochii mei erau inconjurati de negru. Daca era ceva de care abuzam, era creionul dermatograf. Dupe ce termin, imi las parul desfacut si ies din camera. In toata casa era agitatie, care venea numai din partea mamei. Mereu isi aducea aminte de cate ceva, asa ca se intoarcea sa il recupereze. Ultima data cand a trecut pe aici, mi-a spus sa ies afara si sa astept un baiat, care trebuia sa aduca nu stiu ce haine. Fara sa comentez, ajung in curte. Mai am putin timp, deci trebuie sa raman fetita cuminte si ascultatoare.
In jur de cinci minute, am stat degeaba. Tot ce faceam era sa trag cu ochiul din cand in cand la camera lui Sasuke. Chiar daca am spus ca este un capitol aproape incheiat din viata mea, imi e imposibil sa nu ma gandesc la el. Totul se va termina cand vom vorbi astazi, vreau o explicatie pentru acele poze, una care e deja evidenta, dar vreau sa aud ce are de spus. Chiar si acum, dupa tot ce s-a intamplat, inca mai sper ca situatia se va schimba, exact ca o fr***ra. Ce simt pentru el, este iubire, dar aceasta iubire nu imi face bine deloc, ma face sa uit propria persoana, de binele meu. Ma consuma prea mult…
In sfarsit, acel baiat se hotaraste sa ajunga. Cu cat se apropia mai mult, imi parea din ce in ce mai cunoscut. Parul roscat, rebel, era acum strabatut de mana lui, ciufulindu-l mai rau. Un zambet strengar ii era intiparit pe chip, unul destul de fermecator, iar acei ochi de un verde albastrui… Gaara! Incerc sa afisez un zambet cat mai normal, chiar nu doream sa il sperii. Nimeni nu a spus nimic in afara de “buna”, situatia era un pic ciudata. Ne-am intanlit intr-un club, ne-am sarutat, apoi nu am mai auzit niciodata unul de celalalt.
- Si… cum te mai simti? Am auzit ca ai avut niste probleme cu sanatatea. Este totul in regula acum? Vocea ii era ragusita, probabil din cauza noptilor petrecute la diferite petreceri, unde tipa cat il tineau plamanii.
- Sunt bine, multumesc. Tu ce ai mai facut? In afara de faptul ca glasul meu era enervant, intreaga conversatie era.
Cred ca e primul baiat, caruia chiar nu stiu ce sa ii spun. Nu stiu de ce, poate din cauza faptului ca de fiecare data cand il privesc, imi apare in minte momentul in care eram in acea seara. Ne-am sarutat, asta il face, oarecum, un fost prieten, iar eu ma simt ciudat cand sunt in acelasi loc cu unul. Incep sa ma gandesc la clipele petrecute, chiar daca in cazul de fata au durat cateva minute, la discutii, la ce ii spuneam, si de fiecare data cand imi amintesc, ma intreb ce a fost in capul meu, pentru ca ma comportam ca un copil mic.
- Nimic interesant. Ei bine, eu trebuie sa plec, dar iti las numarul meu de telefon. Asta doar daca vrei… Abordase din nou acel zambet, insa nici privirea nu era mai prejos. Stie cum sa obtina ce vrea.
Chiar si eu, care nu sunt atrasa de el, sunt tentata sa ii dau numarul. Este hipnotizant, dragut. Exact ca mancarea de la Mc, arata foarte bine, este gustoasa, insa iti face rau. Cam asa este si Sasuke, asa presupun ca este si Gaara, chiar daca nu il cunosc deloc. Din momentul in care imi simteam telefonul virbrand in buzunar, toata atentia acordata baiatului care imi astepta raspunusul, era in alta parte. Doream sa scap cat mai repede, asa ca accept si il las sa plece.
Sasuke’s Point of View:
Timpul trece, iar Kimiko nu da nici macar un semn de viata. Trebuia sa ajunga aici de mai bine de o ora, insa nimic. O urma de panica isi facea simtita prezenta, poate aflase ceva, iar daca s-a intamplat asta, sunt terminat. Am ales sa actionez in liniste, asa am o sansa sa reusesc, dar daca urmatorii de pe lista mea ar afla despre planul meu cu ei, nu as mai apuca sa traiesc suficient timp cat sa spun cuiva. Masina in care trebuia sa o ademenesc este afara, asteptandu-ma. Am inceput sa privesc in toate partile. Disperare, furie, nervozitate, nu stiam care dintre ele e mai puternica.
Starile s-au diminuat imediat ce am vazut-o. Se indrepta spre mine, zambind. Vroiam ca totul sa se termine cat mai repede, asa ca m-am indreptat spre Kim si am sarutat-o. Incercam sa o conving ca eram cat mai atras, nu trebuia sa ma mai prefac mult timp. Stiu ca este gresit, de fiecare data cand sunt cu ea , ma gandesc la Sakura. O sa ma urasca pentru asta, o sa o indepartez mai mult ca niciodata, insa nu pot da inapoi, nu cand sunt atat de aproape. Ii prind mana, tragand-o spre destinatie. Dintr-o data, se opreste. Inchid ochii si trag aer in piept, tocmai acum s-a gasit?
- Sasuke, eu incep sa simt ceva pentru tine. Cred ca este iubire. Tu… ma iubesti? Deschid brusc ochii, chiar vorbeste serios?
Nu am urat vreo fata la fel de mult ca pe Kim. Simpla prezenta ma enerveaza, de fiecare data cand ne-am intanlit, simteam nevoia sa ii amintesc tare si clar ce au facut ea si prietenii ei. Vreau sa o vad suferind, cersind mila. Daca as putea, i-as termina acum viata mizerabila, dar nu suntem la fel, nu as putea omori pe cineva, nu am dreptul sa o fac, indiferent de ce fapta a comis. Ii zambesc, iar cu o mana ii mangai usor obrazul. Mai fac un pas spre masina si deschid putin usa.
- Lasa-ma sa iti arat cat de mult te iubesc. Era incantata de raspunsul meu, de aceea s-a apropiat de mine, insa nu a mai apucat sa spuna nimic, pentru ca a fost bagata in masina si dusa cat mai departe. Inca o problema rezolvata.
Pentru un moment, pot sta linistit. Acum, simt nevoia sa o vad pe Sakura. Stiu ca nu ma comport cum trebuie cu ea, iar actiunile mele o vor face sa sufere. Cateodata, imi doresc sa las totul balta si sa ma intorc la vechea noastra relatie, atunci cand lucrurile erau frumoase, dar ceva ma impiedica, nu pot sa o fac. Cu toate astea, nu vreau sa o pierd, nu m-am gandit niciodata la asta. Stiu ca o sa fie suparata daca afla, dar daca nu ma va ierta? |
| | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 08 Iul 2012, 02:28 | |
| Buna, Chiar ma gandeam cand o sa ne aduci nextul :X Capitolul a fost superb si totusi, mi s-a parut cam scurt [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Oricum, esti geniala! :X Descrierea ta, este rupta din rai si reusesti mereu sa ne transmiti si noua ceea ce simt personajele. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ma bucur ca a scapat de lipitoarea aia. Acum poate fi numai al Sakurei :X Abia astept sa vad ce o sa fie intre ei :X Spor la scris si la idei!^^ PS: Odata in viata, prima! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 08 Iul 2012, 07:51 | |
| Buna. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Multumesc ca m-ai anuntat. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Hamm, in sfarsit a scapat de Kimiko. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Chiar ma intrebam cand rolul ei in acest fic se va termina. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Incepuse sa ma calce pe nervi [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Iar Gaara? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Daca renunta la Sas'ke si se duce la el in brate? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dupa cate a facut are nevoie de consolare [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] "Stiu ca este gresit, de fiecare data cand sunt cu ea , ma gandesc la Sakura."
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Sas'ke este ... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ma bucur ca ai adus next-ul [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Il iubesc [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Spor la scris si multa imaginatie! |
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 08 Iul 2012, 09:22 | |
| |
| | | curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 08 Iul 2012, 10:10 | |
| Hey ! Mersi de mesaj In sfarsit a scapat de afurisita aia de Kim. Totusi Saku a vazut pozele cu ei si s-ar putea( banuiesc eu )ca impacarea sa m-ai astepte Oricum a fost sublim capitolul Next repede |
| | | Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 08 Iul 2012, 11:12 | |
| Heeeyyyy!! Multumesc ca m-ai anuntat si sper sa o mai faci Sper ca Sasuke sa fie bine in misiune si Saku sa nu il urasca Bafta la scris si noroc la idei Pwpici de la mine !! |
| | | MeLyNa12 Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : oriunde nu ajunge soarele acebook : Adauga-ti profilul. Nr. mesaje : 2312 Puncte : 2424 Reputatie : 75 Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri Stare de spirit : Ce contează?
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 08 Iul 2012, 11:50 | |
| |
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 08 Iul 2012, 12:32 | |
| Hellau, darling Ce bine imi pare ca ai adus next-ul :x Mi-a placut, desi tristetea Sakurei m-a intristat si pe mine. Off, saraca. Gaara nu se lasa normal ca nu, dar sunt curioasa daca ea o sa incerce ceva cu el, adica e ranita, poate actiona fara prea multa gandire. Well, ma bucur ca Sasuke a terminat cu acea Kim, eram ferm convinsa ca respectiva femeie era indragostita de el. Off, saraca Eh, merita. Din fericire Sasuke regreta ceea ce ii face Sakurei, dar parca razbunarea e mai importanta pentru el...mna... Abia astept conversatia dintre cei doi. Prevad multe lacrimi. Bafta in continuare |
| | | Theiana. Special Jōnin
Sex : Localizare : - Nr. mesaje : 1559 Puncte : 1815 Reputatie : 136
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 08 Iul 2012, 12:40 | |
| Multumesc ca m-ai anuntat.......[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Capitolul acesta a fost superb .........Imi pare rau pentru Sakura ,nu merita asta[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Astept cu nerabdare next-ul Te [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Olivia |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revenge (+16) | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|