Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Revenge (+16) - Pagina 11 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Revenge (+16) - Pagina 11 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Revenge (+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23  Urmatorul

Niste idei nu-mi dau pace, sa fac un sezon doi, dolls? :-? :*:
Da, da, da!
Revenge (+16) - Pagina 11 I_vote_lcap95%Revenge (+16) - Pagina 11 I_vote_rcap
 95% [ 41 ]
Sigur, ar fi dragut.
Revenge (+16) - Pagina 11 I_vote_lcap5%Revenge (+16) - Pagina 11 I_vote_rcap
 5% [ 2 ]
Nu, mai bine ma uit la Tanar si nelinistit decat sa iti citesc fic-ul. ( lovitura sub centura)
Revenge (+16) - Pagina 11 I_vote_lcap0%Revenge (+16) - Pagina 11 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 43

Sondaj inchis

AutorMesaj
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

Revenge (+16) - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Vin 17 Feb 2012, 13:23

Of, of, of

Cearta cearta cearta!

Ba cu Sasuke!

Ba cu tasu!

Acum se mai cearta si cu Hina si gata!

Te rog sa nu o omori!

Te rog din toata inimioara mea!

Bine oricum depinde de tine..

Astept next ,aaaa si mersi muult ca mai anuntat
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Vin 17 Feb 2012, 15:36

Hei hei dap !
Mirific capitol in love. A fost atat de tare, de .. plin de suspans, de sentimente. Foarte foarte foarte foarte tare. Imi pare rau ca Sakura nu-si da seama ca Sasuke chiar tine la ea, dar poate ii va veni mintea la cap... abia astept sa vad ce va face el cand va afla ca Saku a fugit..
Ok, deci eu vreau... ei bine, stii tu ce vreau.. vreau next lough
Kiss & Hug kiss a hug

LexX^^
Sus In jos
Natt
Genin
Genin
Natt

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : [ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅]¡ή мү ßєđяσσм[ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅]
Nr. mesaje Nr. mesaje : 225
Puncte : 259
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : handball,shopping
Stare de spirit Stare de spirit : χ✖θвsεššєð κιℓ∂✖χ

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Vin 17 Feb 2012, 16:28

heii honey a hug
next-ul a fost trist...mult prea trist pentru mine! crying
Nu imi vine sa cred ca s-au despartit! sad
M-a durut pe mine cand am citit huh?
A trebuit sa citesc inca de vre-o cinci ori sa fiu sigura! very sad
Poy pls sa ii impaci... please
Te pupacesc doolce de tot si hai cu next-ul kiss

Bye hi!
Sus In jos
Jenni
Genin
Genin
Jenni

Localizare Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ
acebook acebook : Roxana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 157
Puncte : 174
Reputatie Reputatie : 13
Stare de spirit Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Vin 17 Feb 2012, 17:31

Ok, de data asta sunt de partea lui Sas`ke! Sakura, iubire, ai uitat ca cineva vrea mult de tot sa traiesti, sa traiasca alaturi de tine o viata?!? Pe bune acum, stiu ca tineai la sticla aia, adica, era asa frumoasa... sad (o sa mi-o platesti Uchiha, o sa ii aduci fetei alta sticluta, ca de nu...! angry ) Insa sticlute mai sunt, dar viata e numai una, la fel si sufletul pereche: trebuie sa sti cum sa ai grija de el! in love Sincer, imi place mult de tot atitudinea lui Sas`ke, e chiar grijuliu si atat de dulce cand isi face griji pentru Sakura in love !!! Si stiu foarte bine ca tot ceea ce au spus amandoi, despre "reprosuri si juraminte cum ca nu o sa ne vorbim, care il uraste mai mult pe celalalt" nu sunt adevarate, ci sunt spuse la nervi! Mi-a placut mult next-ul si il astept cu sufletul la gura pe celalalt!!!
Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

Sex : feminin Varsta : 27
Nr. mesaje Nr. mesaje : 201
Puncte : 207
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : happy :)

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Vin 17 Feb 2012, 17:44

Buna! Un nou capitol ce ma bucur .Deci esti exceptionala .Nu am cuvinte sa-ti spun cat de mult iubesc toate fic-urile tale .Sakura ar trebui sa realizeze cat de mult o iubeste Sasuke Next-ul repede
Sus In jos
Liniştea mării..
Academy Student
Academy Student
Liniştea mării..

Localizare Localizare : -.- -.- -.-
Nr. mesaje Nr. mesaje : 25
Puncte : 25
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Sa stau tolanita in pat...
Stare de spirit Stare de spirit : Obraznica

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Vin 17 Feb 2012, 18:55

D.E.M.E.N.T.I.A.L !!!!! Scump'o esti fantastica !
Atata talent nu am mai vazut! Next'ul este bestial
Fa'i,te rog, crying sa se impace !
astept Netu Lissa
P.S:sa imi trm mesaj
Sus In jos
Dellz
Chūnin
Chūnin
Dellz

Localizare Localizare : Hell
acebook acebook : Delia P.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 849
Puncte : 1052
Reputatie Reputatie : 121
Hobby-uri Hobby-uri : Slaying
Stare de spirit Stare de spirit : Are you stupid or something?

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Vin 17 Feb 2012, 22:10

Lissu esti geniala, fetita mea!! xDD
SAsuke nu stiu ce o sa faca, cand va afla ca Sasura a fugir, dar dupa tine ori va face o criza ori o va urmari, una din 2 !!
Descrii frumos, povestea e din ce mai incinta, yeah deLL !! xDD
Esti o scumpa ca m`ai anuntat, iti urez spor si nu uita sa ma anunti !
Pa-Pa! Numai bine!
Sus In jos
http://dellz405.tumblr.com/
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Sam 18 Feb 2012, 00:31

Hei iubita!:*
Multumesc ca m-ai anuntat si scuze ca am ajuns asa de tarziu pe aici...
Imi place capitolul si ma bucur ca l-ai adus, dar nu ma incanta ca s-au certat cei doi...nu asta vroiam:(
oricum mi-a placut si astept continuarea cat mai repede!
Spor la scris si multe idei:* te pup!
Sus In jos
Teo.Dora
Genin
Genin
Teo.Dora

Localizare Localizare : Stefanestii de Arges
Nr. mesaje Nr. mesaje : 111
Puncte : 119
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr.
Stare de spirit Stare de spirit : visatoare

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Sam 18 Feb 2012, 16:52

mi-a pacut ffffoooarteeeeeeeeeeeeeee muuultttttt acest capitol :X
astep N.E.X.T-U.L !!!!!!!

Teo ;) te-a puacit kiss*:*
Sus In jos
The~First~Angel~
Academy Student
Academy Student
The~First~Angel~

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Romania
Nr. mesaje Nr. mesaje : 17
Puncte : 18
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : sa citesc( ficuri, romane ,..), sa desenez, sa dansez ...
Stare de spirit Stare de spirit : happy

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Sam 18 Feb 2012, 17:03

Hey. Snt noua pe aici doar pot sa spun ca iti ador ficul, este absolut genial. Asa ca te rog pune NEXT-ul :O3 Te pup si spor la scris :*
Sus In jos
Avada Kedavra
Jōnin
Jōnin
Avada Kedavra

Localizare Localizare : In coltul intunecat al propriei minti...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1080
Puncte : 1250
Reputatie Reputatie : 84
Stare de spirit Stare de spirit : Neutra

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Sam 18 Feb 2012, 17:37

Lissa esti total nebuna....secearta cu Sasuke si fuge si de acasa...o sa iasa cu scantei capitolul urmator:* Scuze ca citesc cu intarziere dar scoala ma omoara.Te pup dulce si spor la scris..
Sus In jos
Otti
Genin
Genin
Otti

Localizare Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 272
Puncte : 312
Reputatie Reputatie : 26
Hobby-uri Hobby-uri : I'm Alive
Stare de spirit Stare de spirit : Drowning myself in boredom...

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Dum 19 Feb 2012, 14:50

Next ... esti geniala , mie nu mi-ar fi venit never ideea asta ... iti ubesc ficul :D spor la scris in continuare happy2
Sus In jos
http://bastille07.tumblr.com/
Camelia. †
Jōnin
Jōnin
Camelia. †

Localizare Localizare : Undeva!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1306
Puncte : 1525
Reputatie Reputatie : 125
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:>
Stare de spirit Stare de spirit : :3

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Dum 19 Feb 2012, 15:10

Lissa meaaaa in love Ce capitol exceptional , demential , super mega extraordinar si toate celelalte kiss . Esti minunata ^^ . dap ! Deci mea placut mult mult mult de tot acest capitol :) . Descrii minunat si chiar sunt curioasa sa vad daca Sasu si Saku se impaca lough .Dar la cum i stiu eu pe ei doi se vor impaca cu siguranta \m/ !! :o3

My darling , astept cu mare mare nerabdare sa pui urmatorul capitol kiss . Si sa vad ce se mai intampla pentru ca mai facut extrem de curioasa =)) . Si mie nu imi place sa fiu curioasa hmm...?! Nu e de bine :)) lough Asa deci , sa-mi dai si mie te rog un Pm cand pui urmatorul capitol din acest fic exceptional ca si toate celelalte ale tale heh .

Te-am pupat si spor la scris si inspiratie kiss . !! :o3 ❌x:x
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Dum 19 Feb 2012, 16:19

Ohh scumpo...
Ma intreb cum de nu am lasat niciun comm chiar daca am citit capitlul asta? think
Ma rog...
Capitolul a fost ca de obicei genial, nu am cuvinte sa iti spun cat de mult imi place. in love
Si in res? Astept cu ardoare:
N
E
X
T
U
L

Care sper sa vina curand ca altfel biciuitor
Te poop kiss
Zbye hi!

P.S: Sa ma anunti si pe mine de next! happy2
~Sexy Bee'~
Sus In jos
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

Localizare Localizare : ..In padurea cu alune...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 198
Puncte : 212
Hobby-uri Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv
Stare de spirit Stare de spirit : se putea si mai bine :-??

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Lun 20 Feb 2012, 14:12

Nu pot sa vad pagina 17!!!!! Nuuuuu!!!
crying sad
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Mar 21 Feb 2012, 19:58

Am venit cu next-ul, dollz kiss lectura placuta a hug kiss
Imi pare rau daca nu anunt pe toata lumea sad

Capitolul 19

Hinata Pov

De mai bine de o ora asist la cearta dintre ei, nici macar nu par sa aiba mai mult de 7 ani. Naruto l-a scos putin din casa pe Sasuke pentru ca e suparat. De ce, numai el stie, nu vrea sa zica, tocmai de asta se ataca unul pe altul. Invarteam telefonul pe masa de lemn din foisor, pana cand a inceput sa vibreze, era Sakura.

- Imi suna telefonul, spun incercand sa ii fac sa termine putin, dar nimic. La dr..u, am spus ca imi suna telefonul, incetati sa va comportati ca doi copii mici. Amandoi au tacut malc, se uitau ciudat pe mine, dar ma saturasem de disputa lor infantila. Intr-un sfarsit, raspund la telefon. Ma intreaba unde sunt, ii spun locul si imi raspunde, cum ca in 2 minute e aici, locul asta e aproape de casa, mai mult de 5-10 minute nu face.

Am realizat ca vorbesc singura, inchisese de cand i-am spus locul, e ceva ciudat, cred ca e din cauza certii parintilor ei, poate suporta de toate, dar are o slabiciune in chestia asta, o raneste prea mult. Dupa putin timp, o puteam vedea apropiindu-se cu un rucsac in spate, e clar. Fara sa bage pe nimeni in seama, cu ochii in telefon, ma intreaba daca am buletinul la mine. Stau putin si ma gandesc, pana imi dau seama de adevarata intrebare. Ma uit prin portofel, acolo era. Buletinele false in care aveam 20 de ani, nume diferite si de toate. Plecam, unde, ea stie. Le foloseste cand nu vrea sa fie gasita, nu credeam ca se simte atat de rau, ceva s-a intamplat.

De cand am vorbit la telefon, niciodata nu inchide asa repede. Acum privirea ei nu exprima nimic, absolut nimic. Are acea expresie nepasatoare caruia ii adauga un zambet fals si rezolva totul, poate pacali pe oricine, dar nu pe mine. Stiu absolut totul despre ea, e ca o carte deschisa, fiecare gest, de fiecare data cand nu e in apele ei.

- Ai optiuni. Imi spune zambind, si totusi, zambetul ei e atat de real. Imi amintesc cand mi-a spus ca un prieten adevarat vede durerea ascunsa in ochi si ce se afla in spatele acestui zambet fals, avea dreptate. Nu stiu de ce imi spune ca am optiuni, stie ca o sa merg cu ea oriunde, indiferent de cauza, e cea mai buna prietena a mea, cu ea am avut si primul sarut, daca-l pot numi asa. Aveam vreo 14 ani, niciuna nu avea prieten, asa ca am spus sa incercam amandoua, sa nu ne facem de ras, sa fim pregatite, posibil ca asta sa ne fi unit, stii cum e, primul sarut nu il uiti niciodata, oricum e imposibil de uitat in cazul asta.

- Oricand, doar spune-mi. Fata i se lumineaza un pic, cred ca avea nevoie sa auda asta de la mine, altfel nu ma intreba, raspunsul meu era evident. Acum inteleg si de ce m-a intrebat daca am buletinul, e un fel de cod, nu vrea sa stie nimeni ce o sa facem, nici macar ei. Ca tot veni vorba, amandoi se uitau ca la filmele chinezesti fara traducere.

- S-a intamplat ceva, pentru ca vorbiti ciudat? Naruto e asa de dragut, iar Sasuke o privea intr-un fel..urat pe Sakura, deci din cauza ei e suparat. Nu imi fac griji, nu e prima data, in maxim cateva zile o sa revina totul la normal, asta daca ne intoarcem de oriunde am merge.

Inca nu reusesc sa inteleg cum poate rezista fara sa planga, sa tipe. Fata ei nu tradeaza nimic, arata doar plictisita. Nici urma de lacrimi in ochi, priviri suparate. Ei bine, totul e diferit cand bea, plange imediat, spune tot ce gandeste, atunci ies adevarate sentimente la suprafata. Chiar am crezut ca o sa o pierd pentru totdeauna, dar a aparut inca ceva care sa salveze totul, chiar daca nu e sigur, stiu ca totul o sa fie bine.

Analizele pe care le-am facut, probele de sange, ale mele sunt cele mai apropiate de ale ei, e posibil ca noi sa fin compatibile, dar nu trebuie sa stie ca eu sunt, donatia pe care i-o ofer o sa ma puna la un regim, fara sport mult, trebuie sa am mai multa grija, dar nu imi pasa, insa ei da. Daca o sa stie asta nu o sa ma lase, stiind ca exista riscuri ca viata mea sa fie aproape de pericol. Donatorul o sa fie necunoscut, daca eu semnez, nu o sa afle nimeni niciodata. Anazilele decisive, vor fi aici saptamana viitoare, au fost trimise in Austria, sper doar ca totul sa iasa bine, nu imi permit sa o pierd, niciunul dintre noi nu isi permite.

- Plec, daca nu te sun pana diseara la 8..spune imi timp ce imi da o hartie pe care era scrisa adresa hotelului Hilton. Deci daca nu ma suna, ma duc acolo diseara, presupun ca ea vrea sa se duca sa rezerve camere. Aprob, iar ea pleaca imediat, nu inainte sa raspunda la telefonul care ii vibra de ceva timp in buzunar. ''O sa fiu bine, mama. Intotdeauna sunt, asta vroiai sa auzi?'' de data asta nu si-a stapanit vocea, pentru prima data, s-a dat de gol. Imi indrept privirea spre Sasuke care inca privea in urma ei, mainile ii tremurau, le tinea stranse in pumn, daca nu ar fi avut orgoliu, ar fi plecat in momentul asta dupa ea, probabil ca acum se da un razboi in mintea lui.
Sus In jos
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

Localizare Localizare : ..In padurea cu alune...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 198
Puncte : 212
Hobby-uri Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv
Stare de spirit Stare de spirit : se putea si mai bine :-??

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Mar 21 Feb 2012, 20:20

Wohoooo!!! Primaaa!
:)) In sfarsit am putut citi si celalat capitol!
Imi place mult, si imi pare rau ca cei doi s-au certat, dar imi pace sa-i vad asa incapatanati yeah
Oricum, de abia astept next-ul!
Spor la scris!
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Mar 21 Feb 2012, 20:43

Vaii in love
Cat am asteptat eu capitolul asta. Este mirific, ca de obicei. Deci... se pare ca a aparut o licarire de speranta, Sakura inca poate fi salvata [sper]. Deci esti geniala. Geniala iti spun!
Capitolul a fost mortal. Deci chiar m-au facut ultracurioasa, asa ca fa bine si scrie next repede huh? . Abia astept urmatorul capitol. Spor la scris si la idei.
Kiss & Hug kiss a hug

LexX^^
Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

Nr. mesaje Nr. mesaje : 201
Puncte : 207
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : happy :)

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Mar 21 Feb 2012, 20:54

Sper ca Sakura sa fie salvata adica un fic asa grozav ar merita un happy end .Oricum capitolul la fel de frumos ca restul .Abie astept next-ul
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Mar 21 Feb 2012, 20:56

Ceeeeeeeeeeee? huh?

Doanator..Hina? happy

Ai ..ai ..ai ce ma bucur! dance2

Sasuke tu si orgoliul tau! angry

Dute dupa ea! biciuitor

Primul sarut?! love

Asta-i tare! dance 2

Nu imi vine sa cred! dance1

Astept next si PWP dolshe in love
Sus In jos
miahara_chan
Academy Student
Academy Student
miahara_chan

Localizare Localizare : pe undeva pe aici....cred
acebook acebook : https://www.facebook.com/acsinte.mihaela
Nr. mesaje Nr. mesaje : 37
Puncte : 40
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : desenul,iesitul cu prietenii si bineinteles vizionarea de animeuri si sa citesc fan ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : nici rea nici buna ceva intre cele doua si pe langa

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Mar 21 Feb 2012, 21:01

o ce superb e deabea astept sa vad ce se mai intampla intre saku si sasuke.oare sakura o sa afle ca hinata e donatorul?orcu adu next cat poti tu de repede
Sus In jos
Jenni
Genin
Genin
Jenni

Localizare Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ
acebook acebook : Roxana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 157
Puncte : 174
Reputatie Reputatie : 13
Stare de spirit Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Mar 21 Feb 2012, 21:11

Orgoliul... E cel mai prostesc lucru!!! Uchiha, trebuie sa afli unde merg ele si sa ii alini durerea Sakurei, trebuie!!! Sper ca Hin sa fie compatibila, insa nu vreau sa pateasca ceva, vreau ca totul sa fie ok... A fost scurt sad ... De ce a fost scurt...? sad Urmatorul va fi mai lung, da? Promiti? Imi faci placerea asta? Astept next si iti multu-multu-multumesc ca mai anuntat! in love
Sus In jos
Otti
Genin
Genin
Otti

Localizare Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 272
Puncte : 312
Reputatie Reputatie : 26
Hobby-uri Hobby-uri : I'm Alive
Stare de spirit Stare de spirit : Drowning myself in boredom...

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Mar 21 Feb 2012, 21:31

Yeeeei !!! Deci mi-a placut mult nextul ...hi-voiam sa vad ce se intampla , te rog dulce sa pui nextul repejor kiss
Sus In jos
http://bastille07.tumblr.com/
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Mier 22 Feb 2012, 00:17

Hei hei scumpa mea.
Multumesc ca m-ai anuntat si ma bucur ca ai adus capitolul asa repejor.
Mi-a placut sincer. Crede-ma ca sunt asa de curioasa ce se va intampla. As vrea ca Sasuke sa lase orgoliul, si sa plece dupa ea, dar de..

ORIcum adu-ne repede continuarea caci mor de curiozitate. Spor la scris si la idei:*
Sus In jos
Nyko
Genin
Genin
Nyko

Localizare Localizare : Lost in Paradise
Nr. mesaje Nr. mesaje : 101
Puncte : 106
Reputatie Reputatie : 5

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19Mier 22 Feb 2012, 15:50

Hey, am cam lipsit nervi! . Scuze ca nu am mai lasat nici-un com sad
Au fost super capitolele. Ai niste idei in love .
Sper ca Nextu sa vina cat mai repede. Mor de nerabdare sa vad ce se mai intampla intre cei doi. O sa ma ai pe constiinta lough

Succes in continuare in love
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 11 I_icon19

Sus In jos

Revenge (+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 11 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri "Hall of Fame"-