Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Revenge (+16) - Pagina 7 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Revenge (+16) - Pagina 7 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Revenge (+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23  Urmatorul

Niste idei nu-mi dau pace, sa fac un sezon doi, dolls? :-? :*:
Da, da, da!
Revenge (+16) - Pagina 7 I_vote_lcap95%Revenge (+16) - Pagina 7 I_vote_rcap
 95% [ 41 ]
Sigur, ar fi dragut.
Revenge (+16) - Pagina 7 I_vote_lcap5%Revenge (+16) - Pagina 7 I_vote_rcap
 5% [ 2 ]
Nu, mai bine ma uit la Tanar si nelinistit decat sa iti citesc fic-ul. ( lovitura sub centura)
Revenge (+16) - Pagina 7 I_vote_lcap0%Revenge (+16) - Pagina 7 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 43

Sondaj inchis

AutorMesaj
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

Revenge (+16) - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Dum 15 Ian 2012, 23:33

Deci am ras cu lacrimi si cum tata se uita la snooker si maine incepe scoala( sa aveti noroc ca eu nu o sa am) Imi tot zice sa ma culc dar cand am vazut ca am un mesaj de la tine cum sa ma culc?

Astept next si PWP.
Sus In jos
Alternative
Genin
Genin
Alternative

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 288
Puncte : 329
Reputatie Reputatie : 19
Hobby-uri Hobby-uri : Iubireee...
Stare de spirit Stare de spirit : Nevoie de viata

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Lun 16 Ian 2012, 09:11

Scuze ca am aparut atat de tarziu... scoala asta ma scoate din minti.
A fost un capitol frumos, mai ales partea cu Sakura si Naruto. Pe Sasuke il palmuieste cand o saruta, iar pe Naruto il lasa s-o pipaie, ba chiar se mai si dezbraca :)) . A fost amuzant capitolul... totusi nu am vazut nici o liniuta de dialog. Doar ghilimele. Vorbirea directa te intrduce mai bine in actiune. Vreau mai multe liniute de dialog =)) .
Mi-a placuuut, iar faptul ca Sakura mai e si virgina le intrece pe toate :> . Vezi ce faci cu ei doi in urmatorul capitol si nu-l lasa pe Gaara sa se atinga de eaaa!
Dragul de Naruto :((
a hug i love you a hug
Sus In jos
Ella xD
Academy Student
Academy Student
Ella xD

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : București
Nr. mesaje Nr. mesaje : 12
Puncte : 17
Reputatie Reputatie : 1

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Lun 16 Ian 2012, 13:06

Place, place , place lough !! A si : Imi place mult mult ! in love
Hai cu next`ul happy2 !
Pa in love !
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :
Revenge (+16) - Pagina 7 J5fdba
Localizare Localizare : New York
acebook acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3546
Puncte : 4549
Reputatie Reputatie : 702

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Lun 16 Ian 2012, 14:46

Hello! :)

Scuze ca am intarziat.. Din cauza scolii. hmm...?!

Asa, lasand lucrurile rele la o parte. :))

Moamaaaaaaaaaaa! huh? huh? huh? huh? Asta a fost cel mai amuzant capitol pe care l-am citit vreodata. Deci eram pe jos de ras. ! =))))))))))))))

"Esti mai amuzanta, mai frumoasa si mai desteapta decat Sasuke, renunt la el pentru tine."

Pfoaii si asa eram temrinata, ma sufocam.. Dupa ce am citit asta, m-am dat cu capul de toti peretii, jur!. =)))))))))))))))))))))))) :))))))) =))))))))))))))

Si dupa ce Sakura s-a pus peste Sasuke, tot vina brunetului e! =)))

Sau Faza cu Cioara. =))))) Femeie ma omori. =)))))))))))

Suzi. =)))) Sophie.. Tot p`acolo. =)))))

Gata ca intru la nebuni. Hai repejor cu nextu`. kiss Spor la scris, iubita. in love

Ceau! hi!
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
S-Class
S-Class
Caρρυccιησ ♥

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania.
acebook acebook : Adria
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3033
Puncte : 3625
Reputatie Reputatie : 332
Hobby-uri Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving.
Stare de spirit Stare de spirit : Meh.

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Lun 16 Ian 2012, 18:02

Goshhh ❤️

Ce next , câtă inspirație ! ❤️
Cât de amuzant a fost , doamne lough
Ce dedicație de la unchiul Sapro la Sakura , doamne =))
Și Sakura asta , numai la dezvirginare se gândește (D) ?
Mda , Tipic ei =))
Cât am putut să râd =)))
Ți-l las pe Sasuke , nu e așa de frumoasă și amuzantă ca tine , ce beat era =))
Și Hinata aia , nu putea să le zică ceva în legătură cu alcoolul (D) ?
Oricum , povestea ta e M.I.N.U.N.A.T.A <3333

Adu next mai , ca fierb aici ;* !
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Mar 17 Ian 2012, 21:30

Chiar daca sunt ocupata cu scoala asta urata, m-am apucat repejor sa scriu next-ul. Va anunt de acum, nu e nimic de el, nu prea am avut deloc inspiratie. lough kiss
Sakura P.O.V

Ma doare capul ingrozitor, nu stiu ce e cu mine. Pana si corpul ma doare, mai ales zona spatelui. Deschid ochii, dar privirea imi e inca neclara. Incet, incet, incep sa ma acomodez in a tine ochii deschisi si incep sa privesc prin camera. Nu vad pe nimeni, nimic, sunt singura. Imi aduc aminte ca aseara era o mizerie aici, sticle goale, pungi, hartii, pahare insirate pe jos, acum totul e curat, luna. Nici macar nu stiu de cat timp dorm, mama nu a facut curat in niciun caz, daca ar fi vazut ce am facut aseara nu se atingea de ele, ma punea pe mine sa le strang drept pedeapsa.

Nici Hinata nu stiu unde e, nici capul nu stiu unde imi e, sunt atat de ametita, de-a dreptul mahmura. Imi pozitionez picioarele pe podeaua rece si incerc sa ma ridic, dar o durere pune stapanire pe capul meu si ma face sa ajung din nou in pat. Stau si incerc sa imi adun toate puterile, sa respire adanc si ma ridic din nou. De data asta reusesc sa stau in picioare, asa ca incep sa ma indrept spre usa. Totul se invartea in jurul meu si imi era din ce in ce mai rau, dar imi continuam drumul.

Incepeam sa ma simt ca un peste pe uscat, nu mai aveam aer, respiram atat de greu si toata puterea pe care o aveam, simteam cum o lasam in urma cu fiecare pas pe care il faceam. Corpul incepea sa imi tremure, transpiram. Drumul imi pare atat de lung, nu gasesc pe nimeni si abia mai pot sa merg. Incerc sa strig pe cineva, dar cuvintele nu imi ies pe gura, nu vor sa iasa, nu pot. Panica devine din ce in ce mai mare, oare unde e toata lumea?

Pana acum, nu mi-a fost niciodata atat de rau, nu am simtit niciodata dureri atat de mari. Imi dau seama ca plang, nu am observat pana acum, dar lacrimile imi faceau privirea neclara sau nu era de la ele? Nu mai pot sa mai fac niciun pas, nu pot sa ma mai misc, imi simt corpul terminat, fiecare miscare a muschilor doare. Umarul imi era sprijinit de perete, se simtea atat de rece, iar mie imi era atat de cald, nu facea decat sa imi faca corpul sa tremure si mai rau.

Inchid ochii si astept ca asta sa se termine cat mai repede, in timp ce imi las corpul sa alunece usor in jos. Ii deschid din nou, imaginea din fata devenea din ce in ce mai stearsa, mai alba. De fiecare data cand clipeam, se stergea mai mult si tot ce vedeam era alb. Vroiam sa stiu ce o sa se intample, daca o sa mor acum, daca o sa ma gaseasca cineva. In minte imi apare o imagine, imaginea lui. Imi doream sa il vad acum, dar nu stiu daca o sa se mai intample asta, probabil acum e cu roscata aia. Chiar si fantoma, jur ca o sa o bantui toata viata.

Hinata P.O.V

In sfarsit am terminat de curatat toata mizeria facuta aseara. Caut un ceas prin bucatarie, trebuie sa fie unu agatat pe undeva. Gasesc unul si vad ca e 12:30. Am terminat la timp, Tsunade o sa vina in putin timp. Pana acum nu am auzit nimic de la Sakura, iar Sasuke si Naruto sunt cu mine aici, m-au ajutat sa fac curat. De aseara, eu si cu Naruto formam un cuplu, ca sa zic asa. Nu stiu daca am facut bine, il cunosc doar de o zi, dar e atat de dragut, cand sunt pe langa el nu pot sa leg nici doua cuvinte, nu stiu ce e cu mine.

- Cred ca am uitat una din cutiile in care am..am pus gunoiul la Sakura in camera, Sasuke vii cu mine, iar N-naruto vezi daca mai trebuie ceva de facut. Incercam sa imi mentin tonul vocii, nu il priveam decat pe Sasuke, Naruto nu trebuia sa stie ca inima mea incepe sa scape din piept si sa fuga la el.

Sasuke ma urmeaza, nu stiu de ce abia asteptam sa ajung in camera. Sper ca Sakura sa nu pateasca nimic, aseara a baut extraordinar de mult si nu ii face bine. Oricat am incercat sa tip la ei, sa ii fac sa nu mai bea, degeaba. La un moment dat am renuntat, i-am lasat in pace. Chiar si cand a venit Sasuke, ei tot se intreceau in pahare, cantau si faceau ca toate animalele. Terminam de urcat scarile, privirea imi era indreptata spre podea, iar el era in spatele meu. Ridic incet ochii in fata si inima mea incepe sa ma doara, sa bata mai tare, prea tare.

Incep sa alerg spre corpul ei care zacea pe jos de cine stie cand, cum am putut sa o las singura? In spatele meu se auzea Sasuke care o striga, asta nu trebuia sa se intample, nu trebuia sa pateasca nimic. Ma aplec si o intorc cu fata la mine, era leoarca, dar respira.

- Trebuie sa o ducem la spital, trebuie sa facem ceva. Sakura! Sakura, revino-ti, nu te juca cu noi. Sakura, te.. rog. Vocea lui era atat de tremuranda, abia putea sa vorbeasca. Nici el nu stia ce sa faca, era speriat pentru ea, ca si mie. Nu vroia sa o piarda, era mult prea panicat.

- O sa fie in regula, Tsunade mi-a spus ce sa fac daca se intampla asta si ea nu e aici. E normal ca ea sa lesine, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o lasam aici pana isi revine. Du-o in pat, toate sunt din cauza ca a baut. Nu..
- Nu ma intereseaza, nu o las asa. O chem pe Kazumi.

Sakura P.O.V

Respir din nou, dar totul e intuneric. Mi-e frica sa incerc sa deschid ochii, mi-e teama de ceea ce o sa vad, chiar si asa trebuie sa fac asta, doar nu o sa ma sperie o amarata de ameteala? Deschid larg ochii si imediat simt o durere ascutita in ploape, am gresit ca i-am deschis atat de rapid. Incerc sa fac miscari lente, pana la urma ma acomodez, incep sa vad totul clar. Eram in camera mea, cum am ajuns aici? Incep sa imi dau seama ca cineva ma tine de mana.

Privirea mi se indreapta instantaneu in dreapta si o vad pe mama care isi odihnea capul pe marginea patului. E exact aceeasi priveliste trista de care am avut parte la spital. Niste pasi se aud in camera, nu mi-am dat seama ca mai e cineva aici. Hinata si Sasuke erau la doi metri de patul meu si vorbeau, dar despre ce nu stiu. Incerc sa ma ridic in fund, dar am facut zgomot, iar in urmatoarea secunda, toti trei erau cu gura pe mine, daca ma simt bine, daca ma doare ceva, etc.

- Sakura, daca nu te simti bine, poti amana plimbarea cu Sasuke de care mi-ai spus, stiu ca in seara asta vroiai sa iesi, dar mai bine ramai in casa. Stau si ma gandesc putin la ce plimbare vorbeste ca trebuie sa plec, asa e. Nu i-am spus ca merg la petrecere, i-am spus ca ies cu Sasuke prin oras, pentru ca are incredere in el.
Ca tot veni vorba de tradator, avea o fata confuza, normal ca nu stie despre ce vorbeste Tsunade, nici lui nu i-am spus, credeam ca nu o sa fie nevoie. Maresc ochii si ma uit insistent la el, semn sa taca. Trebuie sa ma duc in seara asta, nu o sa stau in casa pentru nimic in lume. Din cate observ, Tsunade nu stie nimic din ce am facut aseara, daca stia, pana acum aveam capul calendar si plin de sfaturi si predici.

- Nu, mama. I-am promis lui Sasuke ca o sa iesim, vreau sa ies in oras, mai ales ca vor merge si Naruto cu Hinata. Ma simt bine acum. Spun increzatoare si total zambitoare. Inca ma uitam la el, fiind pe pozitie in caz ca vrea sa spuna ceva.

Tsunade a mai incercat sa comenteze, sa gaseasca scuze, dar a iesit cum am vrut eu. Timpul a trecut repede, ma simt mult mai bine. Eu si Hin suntem imbracate, mai trebuie doar sa vina cavalerii sa ne ia, daca nu ii spuneam mamei ca ies cu el, plecam de mult. In sfarsit, primesc un mesaj in care sunt informata ca trebuie sa cobor. Ma mai privesc odata in oglinda, purtam rochia neagra pe care am cumparat-o ieri, iar bruneta la fel. Ne-am aranjat si noi putin, doar in seara asta ne punem pe cucerit, cel putin eu.

Iesim din casa, iar Marele Uchiha se indreapta spre noi, spre mine mai exact si ma ia in brate. Incearca sa ma sarute, dar il strang si eu mai rau, iar una din maini i-o plimb pe ceafa si bobor cu ea pe sub camasa. Infig unchiile si trag tare in sus. Sunetul pe care il scotea incercand sa acopere geamatul de durere imi hranea mandria, asa ii trebuie.

Acum vreau sa ii arat ca indiferenta doare, in seara asta o sa flirtez si eu cu toata lumea doar sa ii fac in ciuda, sa vada cum e sa te simti tradat. A incercat in masina sa imi spuna sau sa ma intrebe diferite chestii, dar de fiecare data ma faceam ca nu aud, sau ii raspundeam sec, asa ca a renuntat la conversatie. Ajungem la destinatie, din nou era destrabalare, un adevarat haos. E timpul sa ne alaturam si noi, doar nu suntem aici degeaba.

Sasuke P.O.V

De o jumatate de ora stau cu ochii atintiti asupra ei, se pare ca i-au pastrat bara. Normal ca acelasi lucru face si Gaara, cum am intrat aici a sarit pe ea. Nu cred ca am facut bine ca am adus-o aici, azi am tras cea mai mare sperietura din toata viata mea, nu stiam ce sa mai fac. Noroc ca a venit Kazumi, dar nu a putut sa ramana pentru ca intra in operatie, tot ce mi-a spus a fost ca daca se mai intampla asta odata sa o anunt si sa nu pierd timpul. Totusi, ma bucur ca e bine acum.

Rihanna – rude boy se aude in toata incaperea imensa, iar Sakura se pare ca se distreaza. O tot analizez si incerc sa gasesc ceva care sa ma faca sa cred ca e aceeasi fata ca acum cativa ani, dar nu gasesc nimic. Nu mai e timida cu mine, cu alte persoane nu a fost niciodata. Tin minte cand a incercat una sa o bata pe Hinata, Sakura a venit imediat si a luat-o la o partida. Chiar daca era mai mica ca tipa aia cu doi sau trei ani, a facut-o una cu pamantul.

Acum te face sa te indragostesti de ea, felul in care se misca pe langa bara aia, modul in care coboara incet in jos, e mult mai mult de cat era in trecut, face totul perfect, stie cum sa se miste in asa fel incat sa te seduca, te face sa vrei sa o atingi, spre binele meu, asta ar trebui sa fie in contra legii, fata asta ma omoara.
Are miscarile si stilul diferite de celelate fete, ador felul in care se misca. Ma face sa ma gandesc numai la prostii, doamne ce i-as face. Stai putin, stiu cum sa o scot de aici, in seara asta incepe operatiunea „recucerirea bestiei”, dar inainte, trebuie sa imi iau o masca protectoare pentru fata, presimt ca o sa primesc cateva palme.

Tinute:

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 201
Puncte : 207
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : happy :)

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Mar 17 Ian 2012, 21:41

Prima.Yupii nr1 .Revenind la capitol cum poti sa spui ca nu-i nimic de el e bestial magnific uimitor la fel ca toate de altfel.
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Mar 17 Ian 2012, 22:42

Buna,
Iti multumesc ca m-ai anuntat!
Descrierea este minunata, capitolul a fost unul reusit. Chiar imi place, nespus de mult!
Sakura a scapat ca prin urechile acului cu "mica petrecere". Noroc cu Hinata si cei doi cavaleri, care au facut curatenie.
N-am ce sa mai palavragesc. Fic-ul este minunat, stii asta. Te rog sa ma anunti cand aduci next-ul.
Spor la scris si idei!^^
Sus In jos
KatKathleen
Jōnin
Jōnin
KatKathleen

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1269
Puncte : 1487
Reputatie Reputatie : 167
Hobby-uri Hobby-uri : Anime-uri :)
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu schimbatoare

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Mar 17 Ian 2012, 22:48

Hello scumpa meah... a hug
Waw.. chiar credeam ca nu o sa mai apuce petrecerea insa ma bucur ca s-a intamplat asa. Recucerirea bestiei uuu (HELLO). Chiar nu imi pot da seama ce ar putea face? think lough
Adica sunt sigura ca Sakura nu o sa se lase usor, o sa iasa scantei sunt sigura de asta. lough
Pfff.. nextul fenomenal ca de fiecare data. Ador acest fic, rar intalnesti povesti asa frumoase ca si aceasta. in love
Te-am pupacit doolce si astept continuarea. Ciao kiss
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Mar 17 Ian 2012, 22:52

Hei hei dap !
Aterizez si eu pe aici ca de... cum sa lipsesc?
Mda... deci... deci, deci, deci si iarasi deci...
Da... nu ma lua in seama, sunt dusa cu pluta cand am febra lough
Asa, acum sa las totusi prostiile la o parte si sa imi indrept atentia spre acest capitol.
Il ador. Nu mai spune ca nu ti-a iesit ca nu e adevarat. E foarte reusit, la fel ca celelalte bineinteles. E plin de actiune, de suspans, de descriere. Are tot ce ii trebuie unui fic.
Abia astept sa vad ce ne mai aduce next-ul asa ca... spor la scris si ca tot a inceput scoala... spor la invatat lough
Kiss & Hug kiss a hug

LexX^^
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Mar 17 Ian 2012, 23:08

frumos frumos in love
vreau sa sti ca de data asta am tras de timp pentru ca tatal meu sa ma lase la calculator doar pentru ca sa iti citesc capitolul roll
desi am incasat cateva predici ce sa-i faci lough
fic-ul tau merita efortul in love
minunat si ma bucur pentru ca Sakurei nu i s-a intamplat nimic in love
sa vi repede cu next-ul dap !
Doamne ... ce are de gand Uchiha? nervi!
te rog sa ma anunti cand pui next-ul good
astept next-ul cu ardoare dance2
cu drag Iva good job
Sus In jos
Alternative
Genin
Genin
Alternative

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 288
Puncte : 329
Reputatie Reputatie : 19
Hobby-uri Hobby-uri : Iubireee...
Stare de spirit Stare de spirit : Nevoie de viata

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Mier 18 Ian 2012, 08:14

Sunt o intarziata :(
Acum chiar nu stiu ce as mai putea spune. Daca as fi fost in locul lui Sasuke as fi luat-o pe Sakura cu forta de acolo. Sakura e o imatura :)) ... dar poate asta il face pe Sasuke ssa fie atat de atras de ea. Sakura ar trebui sa fie putin mai atenta totusi... si s-o lase mai moale cu bautura, pana la urma e in joc viata ei. sad
Mi-a placut foarte mult cum ai descris mahmureala aceea si starea de rau de dupa. Mi-a placut ca Sasuke a fost mereu langa ea:X: , dar rusine sa-i fie ca nu a oprit-o din a face atatea prostii.
Mi-a placut mult, iar tu ma surprinzi de fiecare data :* . Astept next-ul. in love

i love you
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Mier 18 Ian 2012, 09:26

Hei! in love

Mda, eu nu am primit mesaj :| Deaia ajuns asa tarziu hmm...?!

Capitolul a fost bestial in love Cica n-ai inspiratie auzi (D)

Toate capitolele sunt minunate :x

Ma intreb ce va face Sasuke >:)

Spor la scris si idei! kiss <3
Sus In jos
kristen
Genin
Genin
kristen

Localizare Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 243
Puncte : 264
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking,
Stare de spirit Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Mier 18 Ian 2012, 11:16

Lissa, esti bestiala! Ador fic-ul tau. Este super, desi Sasuke se gandeste numai la prostii... nu prea il vad facand asta... dar merge foarte bine. E innebunit dupa Sakura si ea la fel. Sper sa-i reimpaci si Sakura sa scape de leucemie... Poate Sasuke ii va dona sange.. mai stii? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] De abia astept urmatorul capitol.. Sa vad next-ul cat mai repede!!!!
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

Localizare Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 750
Puncte : 898
Reputatie Reputatie : 108
Hobby-uri Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Mier 18 Ian 2012, 11:38

Buna Lisa kiss
Ti-am citit ficul deoarece cineva mi l-a recomandat si sa stii ca imi place foarte mult. dap !
Ai pus multa dragoste in ceea ce ai pus si uneori am putut simti sentimentele personajelor. happy
Vreau sa stii ca de azi inainte eu iti urmaresc ficul si sper sa o tii tot asa. happy2
Adu-ne repede nextul! Te-am a hug Zbye hi!
Sus In jos
http://miekosayuri.tumblr.com/
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Mier 18 Ian 2012, 13:41

Inca un capitol minunat happy2

Scris de minunata mea bombo doolce kiss

Imi place Saku viclea good job

Imi place Sasu gelos dance2

Misto la multi ani!
Sus In jos
Natt
Genin
Genin
Natt

Localizare Localizare : [ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅]¡ή мү ßєđяσσм[ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅]
Nr. mesaje Nr. mesaje : 225
Puncte : 259
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : handball,shopping
Stare de spirit Stare de spirit : χ✖θвsεššєð κιℓ∂✖χ

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Mier 18 Ian 2012, 19:15

Yaw...mi-a plk la nebuniie! Sunt curioasa sa vad ce are de gand sa faca el ca sa o recucereasca! Pls aduu next-ul repede! kiss
Sus In jos
Teo.Dora
Genin
Genin
Teo.Dora

Localizare Localizare : Stefanestii de Arges
Nr. mesaje Nr. mesaje : 111
Puncte : 119
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr.
Stare de spirit Stare de spirit : visatoare

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Mier 18 Ian 2012, 22:48

deci e super tare!!!!!!
astept cu nerabdare next-ul

Teo ;) te-a pupacit kiss*:*
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Vin 20 Ian 2012, 19:54

Am venit cu next-ul, mai tarziu decat am planuit, dar am ajuns lough Acum am terminat de scris, sper sa va placa kiss Spor la citit in love a hug

Capitolul 14 (banuiesc..)

Sakura P.O.V

On my waist, through my hair./ Think about it when you touch me there/Close my eyes, here you are all alone dancing in the dark. Pur si simplu iubesc melodia asta, si se pare ca si dj-ul. E a 2 sau a3-a oara cand o pune, dar pana la urma, cui nu ii place? De aici privelistea e minunata, toata lumea se distreaza. La mine e mai greu cu rochita asta, trebuie sa mai trag de ea din cand in cand, altfel imi ajunge doar pe post de tricou.

Ii mai spionez din cand in cand pe Naruto si Hinata, se pare ca nu se mai satura unul de altul..fizic. Nu ma refer ca fac prostii, cel putin nu acum, mai tarziu e treaba lor. De aici il mai pot vedea si pe dracusorul meu, fostul..ma rog. Nu inteleg de ce tot ma mai uit dupa el dupa ce mi-a facut, dar nu pot sa ma opresc, e impotriva naturii. Singurul sport pe care il opresc e dansul, cu o mana tineam bara, iar corpul se sprijinea si el de ea.

Adevarul e ca obosisem foarte mult, de obicei nu imi sta in fire, dar acum trebuie sa ma odihnesc. Imi indrept privirea din nou spre Sasuke. Era la vreo doi metri de mine cu paharul in mana, vai ce surpriza. Isi indreapta privirea spre a mea, de data asta era atat de blanda. Un zambet mic ii apare pe chip, ma simteam prea de atrasa de el. Gravitatia e nimic pe langa forta care ma tot trage spre el, nici nu stiu cum sa explic asta.

Dau din cap de cateva ori si ma intorc cu spatele la el. Incep sa ma misc incet, un dans lent pe langa melodie, nu mai aveam chef de petrecere. Imi duc capul 90 de grade intr-o parte, si cu coltul ochiului incerc sa il privesc, dar ia-l de unde nu-i. Sasuke nu mai era acolo, doua secunde l-am scapat din ochi, nu mai mult. Oftez si incerc sa cobor de aici, dar totul se stinge dintr-o data. Muzica, lumini, tot. Era bezna, se auzeau doar vocile dezamagite ale adolescentilor, „aaa”-urile dezaprobatoare. Nu reuseam sa descifrez nimic din ce zic, vorbeau prea multi, multe erau injuraturi. Raman pe loc, imi e frica sa cobor in momentul de fata, cine stie pe cine aterizez.

Un zgomot asurzitor se aude, cineva a dat peste microfon, sau a cazut. Una din doua. Lumina se aprinde incet, era destul de slaba, abia ne vedeam. Nu reusesc sa imi dau seama ce se intampla aici, probabil vor sa faca vreo gluma, dar nu e deloc reusita. Ma simt ciudat, vreau sa stiu ce inseamna asta. O melodie lenta incepe sa se auda, daca nu ma insel e „Down”, Jason Walker. Iubesc melodia, am cautat-o ore intregi acum ceva timp, dar pana la urma am gasit-o ca soundtrack la Vampire Diaries, nu mai stiu ce episod. Nimeni nu mai scotea un sunet, tot ce auzeam erau versurile melodiei.

I’m not ready to let go / Cause then I'd never know / What I could be missing / But I’m missing way too much..Buzele mele se miscau incet, sopteam versurile. Nu indrazneam sa fac o demonstratie live a vocii mele care stiu ca e dezastru, ma multumesc si cu mimatul. Cred ca ei vor sa faca un moment romantic, sau cine stie. Nici nu stiu cat e ceasul, nu pot sa stau nici mult pentru ca baba stie ca ma plimb, tocmai de aia nu m-am apucat de alcool sau alte chestii. Adevarul e ca imi e frica sa ma mai ating dupa ce am patit.

- Imi pare rau ca va intrerup dansul, dar trebuie sa spun ceva important. Vocea asta, pielea mi s-a zmbarlit de-a binelea, ce naiba e in capul lui, cred ca a baut cam mult. Doar nu se apuca de cantat. Lumina se aprinde si mai mult, acum puteam vedea tot. Eu eram cocotata aici, iar ceilalti erau prin toata incaperea si se uitau la Sasuke care tinea microfonul in mana.

- Asa te vreau, Sas’ke. Arata-le partea ta sensibila. Caut sursa vocii si il vad pe Naruto prin multime urcat pe un scaun. Incepe sa tipe si sa aplaude, ce naiba vor sa faca?

- „Sakura, eu..” Raman nemiscata ca o statuie si ma inrosesc ca racul, cred ca am o vaga banuiala. Inima incepe sa imi bata din ce in ce mai tare, parca vroia sa iasa din piept si sa ii spuna „continua, te rog, continua” si tocmai asta a facut: „Eu..vreau sa imi cer iertare, stiu ca esti suparata pe mine, dar iarta-ma. Nu sunt perfect, nu stiu cum sa ma comport cu persoanele pe care le iubesc, cu singura persoana pe care o iubesc de fapt..”

Acum toti se uitau la mine ca la masini straine, eu simteam ca nu mai pot sa respir. Egoul imi dadea pe din afara,sincer, ma simteam atat de bine, de satisfacuta, dar asta e tot un joc de-al lui. Nu puteam sa fac nicio miscare, toate privirile erau asupra mea, Naruto inca mai tipa, Sasuke se uita la mine cu o fata de cerea indurare, eu nu stiu ce sa fac. Nu pot sa trec pur si simplu peste asta pentru ca el imi spune niste cuvinte care sunt doar vorbe in vant.

De cand am venit aici, m-am inmuiat de tot. In mintea mea au existat mereu un dracusor si un ingeras care ma sfatuiau, era doar imaginatia mea, din plictiseala se intampla multe..De fiecare data, dracusorul castiga, acum nu il mai gasesc deloc. Sakura, unde a disparut toata taria ta? iti placea sa te joci cu cei ce te enervau, mai ales cei care te faceasu sa suferi, arata-mi ca inca esti aceeasi lupatoare, fa-l sa planga, fato.

- Vrei iertare? Il intreb cu o voce blanda si zambind dulce. Acelasi zambet apare si pe fata lui si da aprobator din cap, ceea ce ma face sa continui: „atunci, du-te la un preot!” De data asta vocea mea era infricosatoare, rautacioasa. Ma priveste ciudat, iar zambetul era disparut de pe fata lui. Ma surprindea faptul ca ceilalti nu vorbeau, parca erau la film. Oricum, trebuie sa ma joc putin cu el, cu atat mai bine daca vede toata lumea ca se umileste pentru o fata.

- O sa ma duc la dr**u! Cu tine nu se poate in niciun fel, nu fii fr****a, stii ca te iubesc. La prima parte era nervos, dar la sfarsit avea o voce atat de seducatoare. De fapt nu stiam, asta ar fi prima data cand imi zice ca ma iubeste. Multe fete se uitau urat pe el, mai ales pe mine. Nu cred ca o sa mai ies intreaga de aici.

- Frumos mod de a-mi arata, n-am ce zice.. Voce mai dramatica ca a mea nici ca exista, am reusit sa il intristez. Mai ales lacrima de la sfarsitul replicii, poti sa juri ca a fost facuta din durere, placata cu tristete. Normal ca sarcasmul nu a lipsit, a fost chiar din belsug. Trebuia odata si odata sa fie pus la respect.

- Cum vrei sa iti demonstrez, vrei sa ma duc la ma-ta sa te cer? O fac si p-asta, numai iarta-ma. Baiatul asta e nebun, frustrat, disperat. Chiar daca m-am topit toata, nu trebuie sa vada, las asta in interior. Majoritatea spuneau sa il iert, dar erau si contra. Unul mi-a zis ca el ma iubeste, sa-l dau satanei pe Sasuke. Sincer, nu stiu ce sa fac, sau stiu, dar o sa ma mai joc putin.

- Vaya con Dios, amore. Eu am plecat de aici. Nici nu am mai asteptat sa ii vad reactia sau daca mai vrea sa spuna ceva, am coborat pur si simplu si m-am strecurat prin multime pana am ajuns la iesire. Chiar vroiam sa ma duc acasa, vroiam sa ma gandesc mai bine la ce am de facut. Intr-un fel ma durea sa il las asa, mai mult ca sigur si-a calcat pe mandrie sa faca asta, s-a mai si ales cu (,) calea inchisa la celelalte fete, numai o nebuna l-ar mai accepta dupa ce a facut o declaratie alteia.

Sa il iert, sa nu il iert? Asta e intrebarea. Intrebarea de care mi-o pun de cateva minute, nici macar nu stiu pe unde am ajuns. Am mers de nebuna pe strazi si m-am pierdut, bravo mie. Nu am nici bani, portofelul si geanta sunt in masina, binenteles si telefonul care se afla tot in geanta. Masina e a lui Sasuke, deci nu ma intorc. Cum am mers pana acum, o sa merg de aici inainte. Odata si odata tot o sa gasesc casa, intreb oamenii care nu prea mai sunt afara, e destul de tarziu.

E bine ca macar nu e frig, asa imi mai trebuia. La vreo 20 de metri in fata, era un grup de baieti, vreo 5-6 daca nu ma insel. Mintea mea imi cam spune sa ma intorc, sa o iau in alta parte si exact asta o sa fac, nu vreau sa risc, nu cu tinuta asta. Fac o pirueta si incep sa merg pe unde am venit din ce in ce mai tare, cred ca o sa ma bag in niste boscheti. Dar daca sunt paranoica, daca merg pe strada si trec pe langa mine, nu inseamna ca o sa imi faca si ceva.

Oricum, nu ma mai intorc, merg sa o caut pe Hinata, poate vrea sa mergem acasa, ii zic ca imi e cam rau si se rezolva. Acum sunt egoista, ma gandesc doar la mine. Poate ea se distreaza cu blondul, ma bag eu repede ca musca in lapte sa o iau de acolo, nu, o sa o las sa se distreze. Din spatele meu se auzeau rasete si fluierari. M-au prins din urma, nu se poate. Incerc sa grabesc pasul, dar il grabeau si ei. Daca nu ma insel, m-am intors bine spre club, muzica se aude din ce in ce mai tare in timp ce merg.

Din fata se auzeau alti pasi, dar aveam privirea in pamant asa ca nu am ridicat-o. Cel care venea ramane pe loc, iar eu ma lovesc de el. Isi pune mana pe spatele meu si se apropie incet, e mai bine decat sa am parte de o „noapte alba” cu cei din spate. „Vrei sa facem o plimbare?” vocea lui era calda, protectoare. Nu mai stau pe ganduri si accept, acum totul o sa fie bine.

Cine era? O sa vedeti data viitoare cand o sa vin cu next-ul, destul de probabil ar fi : duminica seara lough. Pana atunci, va puuup dulce si va iubesc mult. Va multumesc ca imi urmariti fic-ul kiss
Capitol necorectat xD

Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Vin 20 Ian 2012, 19:55

tu cum ai postat next-ul am fost prezenta lough
jur ca ma omori nervi!
cine era acel ''cineva'' ? nervi!
si eu ce intrebari mai pun lough
foarte tare next-ul huh?
te felicit good job
tu mereu ma faci sa mi doresc mai mult in love
mereu ma lasi fara cuvinte huh?
inca o data te felicit heh
sa vi repede cu next-ul happy2
te rog sa ma anunti cand pui next-ul good
astept next-ul cu ardoare dance2
cu drag Iva good job
Sus In jos
Natt
Genin
Genin
Natt

Localizare Localizare : [ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅]¡ή мү ßєđяσσм[ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅]
Nr. mesaje Nr. mesaje : 225
Puncte : 259
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : handball,shopping
Stare de spirit Stare de spirit : χ✖θвsεššєð κιℓ∂✖χ

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Vin 20 Ian 2012, 20:41

yaw....a fost super dragutz! Dar intrebare...Cine-i tipul? Cine-i tipul? Deci pls adu´ next sa aflu si eu ciine-i tipul! Te pwp kiss
Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

Nr. mesaje Nr. mesaje : 201
Puncte : 207
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : happy :)

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Vin 20 Ian 2012, 22:02

Yupii...Next-ul.Ce mult imi place partea mai sensibila a lui Sasuke la noapte il fur din fic in fine cine e tipul? As vrea sa fie Sasuke dar la cat de imprevizibila esti ar putea fi oricine poate ...Motanu Incaltat sau Pinochio
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
S-Class
S-Class
Caρρυccιησ ♥

Localizare Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania.
acebook acebook : Adria
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3033
Puncte : 3625
Reputatie Reputatie : 332
Hobby-uri Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving.
Stare de spirit Stare de spirit : Meh.

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Vin 20 Ian 2012, 22:21

Uau , ce capittttoll bestial ;333 !

Recucerirea bestiei zici :>:> ?
Doamne , scuuza-ma ca am aterizat asa de tarziu ,
dar in timpul scolii cam asa o sa fac :'(
Sper ca ma ierti ;o3 ?
Nu mai am ce sa spun . toate cuvintele mele
s-au asternut in celelalte comuri luungi , lungi ,
nu am decat sa iti adresez cuvinte de lauda .
Fi multumita de arta care ai creat-o ,
deoarece talentul de a fi scriitoare este special si meriti din plin sa fi apreciata :x !

Hai ca o dau pe asfalt=))
Te pupa Cappuccinoùl tau de dimineata ;**
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

Localizare Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 750
Puncte : 898
Reputatie Reputatie : 108
Hobby-uri Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Vin 20 Ian 2012, 22:49

Yuppy!!! happy
Ai adus nextul in love
Ce bine imi pare dance2
Pai, sa stii ca mi-a placut mult replica Sakurei cu preotul lough
Sper sa mai aduci faze d-astea comice in momente de suspans heh
Am impresia ca Sakura s-a lovit de Gaara good
Oricine ar fi, e clar ca il cunoaste yeah
In concluzie, astept nextul de sambata seara dap !
Te-am kiss Zbye hi!

Ultima editare efectuata de catre ♥ Nekko ♥ in Vin 20 Ian 2012, 23:16, editata de 1 ori
Sus In jos
http://miekosayuri.tumblr.com/
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19Vin 20 Ian 2012, 22:53

Buna,
Iti multumesc ca m-ai anuntat. Capitolul este excelent! Cum poti descrie atat de bine, cum poti povesti atat de frumos. Daca nu as tine atat de mult la tine si la fic-ul asta, m-ai ca te-as lua la bataie (glumesc). Oricum, geloasa pe fic-ul tau si pe tine, ca ai niste idei stralucite, tot sunt. La ultima parte mi se imuiasera picioarele. Vai, vai ... ce sperietura am luat. Daca eram in locul Sakurei, ma duceam 99 (cum ar spune verisoar`mea). Reactia Sakurei, nu prea mi-a placut. A inselat-o in cel mai urat mod posibil, dar dupa felul in care si-a cerut iertare Sasuke .. Ce relatie complicata. O las in seama ta si nu mai comentez despre ea ca spun numai baliverne. Era sa uit, ce tip? Hai ca m-ai lasat intr-un suspans.. Eu sper totusi sa fie Sasuke
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Te rog sa ma anunti cand aduci next-ul. Spor la scris si la idei!^^ Te-am pupacit [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 7 I_icon19

Sus In jos

Revenge (+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 7 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri "Hall of Fame"-