Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Niste idei nu-mi dau pace, sa fac un sezon doi, dolls? :-? :*: | Da, da, da! | | 95% | [ 41 ] | Sigur, ar fi dragut. | | 5% | [ 2 ] | Nu, mai bine ma uit la Tanar si nelinistit decat sa iti citesc fic-ul. ( lovitura sub centura) | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 43 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Revenge (+16) Vin 13 Ian 2012, 17:17 | |
| Capitolul 11
Sakura P.O.V Era Hinata. Scumpa si iubita Hinata. Cum am putut sa uit ca trebuie sa vina, nu o sa mi-o iert niciodata. E cea mai buna prietena a mea, am fost la gradinita si in generala impreuna, eram nedespartite, siameze. E atat de frumoasa, parul lung de un albastru inchis, ochii lila, corp de zeita si toate cele. Imi era dor de ea, simteam nevoia sa o am alaturi, sa ne distram ca in vremurile bune. Imi arunc privirea pe undeva prin incapere dupa un prosop, dar nu apuc s ail gasesc pentru ca ea era langa mine. Se panicase, nu stia ce sa faca, dar eu zambeam, nu ma mai interesa de dureri, de nimic. Spune o mare prostie, adica sa mergem la spital, dar o linistesc si ii zic ca e ceva normal, asa ca ma indrept spre chiuveta si ma spal pe fata. Acum ii sar in brate si incep sa o pup pe obraji, pe frunte, pe unde inimeresc, dupa care plecam afara sa luam bagajele. O duc in una din camerele de oaspeti si o ajut sa isi aseze hainele si ce mai avea pe acolo. Ma bucur atat de mult ca a venit, nici nu intra in discutie sa nu iesim in seara asta. Imi aduc aminte cand am fugit amandoua de acasa, eram in clasa a8a. Tsunade mi-a spus ca in seara aia nu vine acasa sis a o chem pe Hin sa stea cu mine. Zis si facut. Pe la 8 am plecat prin oras, prin cluburi, parcuri, am ajuns acasa pe la 4 si ceva. Cand am intrat inauntru, in bucatarie era mama cu mopul, de fapt avea doar coada. Nu am mai iesit din casa o saptamana dupa micul incident. Cred ca am povestit amintiri din copilaria noastra, incepand de la 8 pana la 16 ani, timp de doua ore, acum e timpul sa iesim in oras, mergem la un film intr-un mall sau ceva. Eu ma duc la mine in camera sa ma schimb si sa ma aranjez putin, lasand-o pe Hinata la ea in camera sa faca acelasi lucru. Imi iau o pereche de blugi gri, un tricoul alb cu rosu, o pereche de pantofi rosii cu platforma, parul il las pe spate. Ies pe usa, iar cand ajung in bucatarie o vad pe Hinata care era superba. Purta un tricou gri, niste blugi rupti si cizme. Parul ii era drept si lung ca de obicei. Iesim din casa, dorind sa chem un taxi, dar se pare ca fata venise pregatita cu masina cu tot. Ne urcam amandoua inauntru si plecam spre mall. Am ajuns in 15 minute din cauza traficului, noroc ca nu e prea departe de noi. Lasam masina in parcare si pasim spre paradis. Nu am mai fost de mult prin magazine, nici nu mai stiu cum arata unul. Ne-am luat cate o rochie deocamdata, a mea era neagra, scurta, iar a ei era de un roz pal, tot scurta. Exact cand sa iesim din magazin, il vad pe blond, prietenul lui Sasuke. O iau pe Hinata si ne ducem la el, era chiar de treaba, poate il luam cu noi la o cafea. Cand ne vede si el, ne ia pe fiecare in brate si ne da cate un pupic pe obraz, de fapt Hinatei i-a dat vreo doua. Pentru prima data, o vad rosie la fata. Se tot uitau unul la altul, era ca si cum eu nu sunt aici, incep sa ma simt ca a 5-a roata de la caruta. Le fac cunostinta si ma indrept spre diferite haine, lasandu-i singuri. Cine stie, poate iese ceva. Iau cateva tricouri si niste blugi care mi-au placut, si ma indrept spre cabina. Mai trag cu ochiul la porumbeii pe care i-am lasat, se pare ca vorbeau. Naruto e asa dragut, are un zambet de copil si o sclipire in ochi, iti vine sa il mananci. Dintr-una din cabine se auzeau niste zgomote, daca pot sa spun asa, se pare ca cineva era in mijlocul actiunii. Incerc sa ma fac ca nu aud, si incep sa probez hainele. Toate veneau bine, se pare ca am ales marimile potrivite, doar imi cunosc corpul mai bine ca oricine. Exact cand am iesit din cabina, din cea din fata iese si roscata care era la Sasuke in camera, se pare ca ea facea ca toate animalele. Sasuke P.O.V O, doamne. Nu imi vine sa cred ca am facut asta, nu ma pot abtine. Ce baiat ar rezista sa intre in cabina sa probeze ceva si sa intre peste el o roscata in calduri. Am incercat sa o dau afara de cateva ori, dar nu a vrut, asa ca m-am lasat dus in pacat. Sper ca Sakura sa nu afle, nu o sa mai fac asta niciodata. Nu o sa mai cad prada ispitei, ea e singura pe care o vreau. I-am si spus astazi lui Karin ca nu o sa mai fie nimic intre noi, dar a venit aici si a spus ca asta este un fel de cadou de despartire, cum sa refuzi un cadou? Oricum, probabil Naruto ma asteapta, ar trebui sa ies de aici. Nu fac doi pasi, ca ma lovesc de cineva. Ma uit sa vad cine era, si o vad pe Sakura cu o expresie nervoasa pe fata. Am incurcat-o. Incerc sa fac un pas spre ea, dar ma trezesc cu o palma care imi intoarce capul 90 de grade. Incerc sa deschid gura sa ii zic ceva, si din nou imi da o palma, mai dureroasa ca prima. Raman pe loc si o privesc, avea lacrimi in ochi si pe deasupra mai era si atat de..buna. De data asta sigur nu o sa ma ierte, am facut-o lata. Imi pun mainile pe amandoi obrajii, in caz ca mai vrea sa dea in mine, si incerc sa ii spun ca nu e ceea ce pare, dar ma trezesc cu un genunchi sub centura. - Nu te apropia de mine, niciodata sa nu te mai apropii de mine. Totul s-a incheiat din clipa asta, daca vrei, suntem prieteni, ne salutam, dar atat. Tu nu o sa te mai atingi de mine niciodata. Vocea inca ii tremura din cauza ca incerca sa se abtina din plans. Era atat de suparata, eu sunt atat de pr**t, un neno***it, am pierdut-o pe Sakura in favoarea lui Karin. Ii spun doar ca imi pare rau, dar fara sa ma mai apropii de ea, nu indraznesc sa mai fac asta. O privesc cum pleaca, iar in urma ei si eu. Se pare ca se opreste la Naruto care e langa o fata destul de frumusica, se pare ca blondul a castigat la loterie. Ma duc si eu langa el si o privesc pe Sakura care analiza fiecare colt al magazinului. Telefonul lui Naruto incepe sa sune. Nu stiu cu cine vorbeste, dar ii spune unde suntem, cine stie pe cine a mai chemat. Ma uit spre intrare si il vad pe nimeni altul decat Gaara. Incep sa ma inrosesc la fata, sper sa nu vina aici. In ciuda rugamintilor mele, vine spre noi, si spre marea mea surprindere se apropie mai mult de Sakura care era cu spatele la el, deci nu il vedea. Isi pune mainile pe talia ei, iar ea tresare si se uita in spate. Ma priveste o secunda si un zambet pervers ii apare pe fata. Nu, nu ar face asta doar ca sa ma enerveze pe mine. Se intoarce cu fata spre el si isi pune mainile in jurul gatului lui. Ea numeste asta imbratisare? Una lasciva poate, nenoro***ul coboara cu mainile alea cam jos. Bruneta se uita uimita la ei, Naruto se uita numai la bruneta, iar eu nu mai puteam de nervi. - Mai, mai, mai. Sa fie chiar cea mai buna dansatoare care m-a lasat in club cu ochii in soare? Ma intreb cum poti sa te revansezi fata de mine. Ce sa spun, incerca cumva sa o cucereasca, sau ce? Mie nu mi se pare nimic atractiv in tonul lui, dar se pare ca ea nu e de aceeasi parere. Se apropie mai mult de el si il saruta pe obraz, plimandu-si buzele pana ajunge la ale lui. Incep sa se sarute aici, in fata noastra. Nu stiu daca au observat, dar nu sunt singuri, mai sunt si alti oameni prin preajma, oameni carora le e scarba de ce fac ei. Se despart intr-un final, iar Gaara continua : „ maine seara e din nou petrecere la club, tocmai de asta am venit aici, sa ii intreb pe Naruto si pe Sasuke daca pot veni, si daca tot esti aici, tu si prietena ta sunteti invitatele de onoare” Naruto raspunde afirmativ, si stiind ca o sa se duca si Sakura, accept si eu. Trebuie sa fac ceva pana maine seara, nu pot sa o las singura cu el, de parca nu as stii de ce se tine dupa ea. Fara sa mai spun ceva, il iau pe Naruto si plecam, dar nu inainte sa le zica fetelor: „vorbim diseara, ajung la voi pe la 10”. Pana si Naruto e mai bun ca mine, si se pare ca bruneta e prietena Sakurei, stai putin. Daca nu ma insel e chiar verisoara lui Neji, Hinata. Dar s-a schimbat atat de mult, era total diferita acum cativa ani. Ma uit la ceas si observ ca e aproape noua seara, inseamna ca am dormit ceva. Cum am venit de la mall, m-am bagat in pat, nu aveam chef nici de Itachi, de nimic. Trebuia sa ma gandesc sa fac ceva sa o tin pe Sakura departe de Gaara, mai mult ca sigur se comporta asa doar sa ma faca pe mine gelos. Ma ridic din pat si ma indrept spre fereastra, poate o sa o vad, de obicei sta mereu la fereastra sau pe balcon. Imi pun din nou putina bautura in pahar si sorb tot, pana la ultima picatura. In 5 minute apare si ea, exact cum ma asteptam. Era imbracata cu un halat, cred ca iesise de la dus. Da-l jos, Sakura, daca il dai jos, pot sa mor in pace. Se uita la mine, iar pe fata i se afiseaza un zambet pervers. Isi da incet halatul jos, ramanand intr-o lenjerie neagra. Incep sa o iau razna, deja nu mai gandeam normal. Daca era singura, in secunda doi eram la ea in camera, in pat mai exact cu ea sub sau peste mine, depinde cum prefera. Pleaca cateva secunde, dar se intoarce cu o cutiuta de crema in mana si incepe sa isi dea pe picioare. Mai mult ca sigur face asta sa ma inebuneasca pe mine, nicio persoana normala nu isi da asa pervers, nu se mangaie asa. Imi face cu ochiul si pleaca, lasandu-ma cu ochii in soare si cu pofta in cui. Capitol necorectat Sper ca v-a placut |
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Vin 13 Ian 2012, 17:25 | |
| dau edit
Da, da da, mi-a placut la nebunie! Adica cum poaote nesimtitul sa o insele? Ii dau eu roscate de nu se vede..ce mama naibi a vrut sa faca, daca vroia o dadea afara pe roscata. S anu-mi spui ca...daca s-a suparat pe el si....nu mai fac nimic ei doi...nu-mi vine sa cred..In fine sa trecem la capitolul urmator.
Ultima editare efectuata de catre Diavolitia in Joi 19 Ian 2012, 15:34, editata de 1 ori |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Revenge (+16) Vin 13 Ian 2012, 17:35 | |
| Exact cum ma asteptam, am uitat sa pun tinuta, din nou x_X La Sakura e fara palarie [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
| | | Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| | | | Alternative Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 288 Puncte : 329 Reputatie : 19 Hobby-uri : Iubireee... Stare de spirit : Nevoie de viata
| Subiect: Re: Revenge (+16) Vin 13 Ian 2012, 18:16 | |
| " Nu e ceea ce pare!" Ba chiar ceea ce pare este... toti zic asa :)) . Sasuke e un nesimtit. Daca tot nu e cuminte, sa stea acasa nu sa faca prostii cu toate inteligentele. Si asa, daca la inceput imi placea cat de cat de el, acum mi-a aratat ca n-o iubeste in modul in care eu vreau s-o iubeasca pe Sakura. Idiotul... in fine. La inceput mi-a fost mila de Sakura... insa cand a aparut Gaara... nu mi-a mai fost mila :)). Trebuiesc batuti astia doi... in loc sa profite unul de altul ei fac numai prostii. Daca eu visez la romantism, asta nu inseamna ca ficul imi dispace. Ficul e perfect, doar protagonistii trebuiesc batuti :)). |
| | | Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Revenge (+16) Vin 13 Ian 2012, 18:22 | |
| de cate ori trebuie sa iti mai spun ca sa ma crezi ca ITI IUBESC FIC-UL atat de frumos nu pot sa cred ce ne****it este SASUKE daca ar fi in fata mea nu ar iesi prea frumos bravo Sakura ... asa se face te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
| | | Natt Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : [ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅]¡ή мү ßєđяσσм[ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅] Nr. mesaje : 225 Puncte : 259 Reputatie : 14 Hobby-uri : handball,shopping Stare de spirit : χ✖θвsεššєð κιℓ∂✖χ
| | | | curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Revenge (+16) Vin 13 Ian 2012, 18:55 | |
| Minunat!!!Si eu care credeam ca Sasuke s-a schimbat ce ne*****it."Nu e ceea ce pare!" da sigur cred ca singura care l-ar crede e inteligenta de Karin oricum capitolul e bestial |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Revenge (+16) Vin 13 Ian 2012, 19:01 | |
| Deci Mooooooamaaa! Ce capitol. :x :x :x Pff.. Saraca Saku`, Saracul Sasuke. =))))) Vai, vai Sakura asta stie sa-l inebuneasca pe boul de Sasuke, care a inselat-o cu roscata aia spalacita. Imi vine sa-l iau la bataie. Asa, vreau nextu` cat de repede se poate. Spor la scris si multe idei in continuare. :) Pa! P.S. Sa nu va mai prind cu comentarii de genul ''Dau edit''! |
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Revenge (+16) Vin 13 Ian 2012, 19:12 | |
| |
| | | JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Revenge (+16) Vin 13 Ian 2012, 19:34 | |
| |
| | | Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Revenge (+16) Sam 14 Ian 2012, 15:31 | |
| Doamne, cat pot sa il ador... Sincer imi cer mii de scz dak nu ti-am comm la celalalt capitol, dar l-am citit, fi sigura! Ideea e ca nu sunt tot timpul acasa si in majoritatea timpului iti citesc, tie si altora, capitolele noaptea, pe tel. Oricum, il ador! Acum despre capitol: Sasuke e cel mai mare badaran din cati am cunoscut! "Cum poti sa refuzi un cadou?" Uite asa: nu il primesti, pt k e posibil ca primind acel cadou sa pierzi premiul cdel mare! Cat depre Sakura: "Fa-l sa sufere! Nu-l lasa! Fa-l sa fiarba in propriul sange!" Deci, in concluzie, minunat capitol! |
| | | Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: Revenge (+16) Sam 14 Ian 2012, 20:27 | |
| Buna, am venit si eu pe aici.. capitolele sunt erxtraordinar de frumoasa, bietu Sasuke, daca nu e good boy ce sa ii faci Sper ca Sakura sa scape intr-un final de boala aia, si deabea astept nextul, deci te rog din tot sufletul sa il pui cat de curand poti. Spor la scris, Ja Ne! |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Revenge (+16) Sam 14 Ian 2012, 20:42 | |
| Minunat capitol doar atat pot sa zic . Am ramas fara cuvinte . Astept next si PWP doooolce |
| | | KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 15 Ian 2012, 00:21 | |
| |
| | | VMVDD ♛ Sennin
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 15 Ian 2012, 16:19 | |
| Am venit si cu next-ul Spor la citit Va multumesc pentru comentarii, ma bucur ca va place fic-ul meu
Capitolul 12
Sasuke P.O.V Sunt trezit din nou de telefonul meu, se pare ca am adormit iar. Incerc sa ma uit la ecran sa vad cine ma suna, numele era lung si nici nu vedeam bine, abia m-am trezit. Peste cateva secunde imi dau seama ca e numar, si nici nu stiam al cui e. Raspund oricum, poate e important. La celalalt capat se aude o voce de femeie, una mai invarsta. Imi dau imediat seama cine e, asa ca ma hotarasc sa intru cu ea in conversatie. “S-a intamplat ceva, mama soacra?” am rostit cuvintele cat mai clar, sa nu se vada ca m-a trezit, cine stie ce treaba are cu mine. Vorbesc cu ea cateva minute si inchid. Spre fericirea mea, imi spune sa ma duc sa stau cu ochii pe Sakura pentru ca ea nu poate ajunge in seara asta acasa, iar fetele au adus un prieten pe care nu il cunoaste si ea. Mai bine de atat nu se putea, parca mi-a mai mentionat sa nu o las pe Sakura sa se atinga de alcool pentru ca ii face rau, dar cand a fost la mine a baut, nu trebuia sa o las. Ma uit la ceas si observ ca e 12, déjà e miezul noptii? Ies pe usa si ma indrept spre casa de langa mine, sper sa nu ajung prea tarziu, dupa cum il stiu pe Naruto, nu sta in picioare la ora asta. Usa de la intrare era deschisa, nu descuiata, deschisa de tot, data de perete. Intru inauntru si nu dau de nimeni, asa ca ma indrept spre camera ei. Strig, dar nu raspunde nimeni, iar cand ajung in camera dau de Sakura. Raman nemiscat in dreptul usii, nu imi vine sa cred ca plangea, dar in ce hal. Era pe jos, cu spatele lipit de pat, doar cu un tricou albastru cu semnul lui Superman pe el. Inca nu pot sa ma misc, i-a facut Naruto ceva? Mi se rupea inima sa o vad asa, suferea. Nu apuc sa fac un pas, ca cineva intra in camera, mai mult in mine si ma impinge in tocul usii. Ma uit confuz si ii vad spatele lui Naruto care se ducea spre ea. Se pune jos si Sakura il ia in brate. Plangea si el? Ce d***u se intampla aici? Naruto plangea mai rau ca ea, dar de ce? Ma uit pe langa ei si vad sticle golite de bautura, asta explica tot. Cine stie ce povesti mai spune Naruto. „ Stiu, e trist. Viata mea a fost marcata, atunci cand a murit Sophie, a murit si o parte din mine” Asta a fost tot ce a reusit Naruto sa scoata printre sughituri de plans. Acum imi dau seama, iar povestea aia cu cioara lui, papagal sau ce era. Cand era mic, avea o cioara. Si intr-o zi a murit, a plans nu stiu cate zile dupa ea, se pare ca inca nu a trecut peste. Sakura il strange mai rau in brate, de fapt era mai mult peste ea Naruto, erau morti amandoi. „Nu am stiut, imi pare rau” Asta a fost Sakura, copii astia nu sunt sanatosi. Nici macar nu stiu daca au observat ca sunt in camera. Ma apropii de Sakura, iar cand ma vede ma trage de mana si cad langa ea. O mana de-a ei se duce in jurul gatului meu si ma trage spre ea. Ma intreaba daca stiu si eu povestea lui Naruto. Sugrumat, reusesc sa zic „da, foarte trista, am plans trei zile cand a murit Suzi”. Ma impinge si imi da o palma de toate zilele si imi zice „ O chema Sophie, idio***e!” Si cum nu era de ajuns, imi mai da una. Nici acum nu stiu ce am facut sa merit asa ceva, ce e Naruto distrus la bautura, dar ce e ea. Incep amandoi sa cante, tinandu-se de gat. Mai intai au cantat drumurile noastre de Dan Spataru, dar la jumatatea melodiei, Sakura ma pune sa caut o camera de filmat intr-un dulap. Fac ce zice, mi-au ajuns palmele de la ea, nu mai vreau altele. Ajung la dulapul plin cu sertare si le iau la rand. Normal ca dau peste lenjeriile ei, sutiene de toate culorile si toate cele. Iau o pereche de chiloti rosii si ii arat, intreband-o daca asta e camera. Ma injura putin si imi zice sa ii pastrez ca amintire, dar ii bag la loc. Mai caut putin si gasesc ce cautam. Ma duc in fata lor, asezandu-ma turceste si incep sa ii filmez. Isi continuau marele duet, probabil imi sangerau si urechile, nu cred ca ar vrea cineva sa auda zgomotul asta care face si mortii sa planga. Au continuat cu alte melodii, precum „casuta noastra”, „tarancuta, tarancuta” si alte prostii. Tot ce vedeam erau picoarele lungi indreptate spre mine. Nici nu cred ca am filmat altceva, dar ma rog. La un moment dat, incep amandoi sa cante Rihanna – skin. Nu stiu daca stiti versurile, dar sunt foarte, foarte perverse. Mai ales felul in care canta Sakura, ma omora. Ma intreb daca o sa vada Tsunade ce faceam noi. Amandoi fac o pauza, capul lui Naruto se odihne pe pieptul ei, se tineau de mana. Ma cam enerva blondul, atingea cam mult din corpul ei. Dar Hinata unde e? Eram sigur ca lipseste cineva. Ii intreb unde e bruneta, si aflu ca e la dus. Ma bucur pentru ea, macar nu e obligata sa stea cu retard***i astia doi, spre binele ei sper sa stea cat mai mult acolo. Naruto isi ridica capul si ii pune o mana pe unul dintre sani. Sakura se uita ciudat la el, iar Naruto o intreaba daca sunt naturali. Mare prostie am facut, ca atunci sa incerc sa beau ce era intr-un pahar de langa mine pentru ca m-am incecat. Naruto o sa o incurce, o sa ia o mare bataie ca atins-o, si nu de la mine, de la Sakura. Spre surprinderea mea, ea incepe sa rada si se ridica putin. Ii spune lui ca sunt 100 % naturali si daca vrea sa ii arate ca nu are nicio taietura, deci nu e operata. Exact cand sa isi dea sutienul jos, o opresc si ii trag tricoul pe ea, iar pe Naruto il plesnesc. Nu stiu unde s-au gasit astia doi, dar nu sunt sanatosi. Vorbesc serios. Se comporta ca si cum nu ar fi nimic sa se pipaie unul pe altul, nici daca ar trece mai departe nu cred ca ar fi ceva iesit din comun pentru ei. Eu inca mai filmam,ma uitam la el ca la felul 16, acum mai mult ca niciodata nu trebuie sa plec, mai ales ca dementa asta a mai si baut, nici macar nu avea voie. La un moment dat, blondul se ridica si se pune in genunchi langa Sakura. - Deci, de astazi, eu Naruto Uzumachi, iti jur sa iti fiu cel mai bun frate din lume. Vrei sa fiu fratele tau? Vrei sa fii sora mea? Cea mai buna prietena femela? Eu, te iubesc. Esti mai amuzanta, mai frumoasa si mai desteapta decat Sasuke, renunt la el pentru tine. Jur sa fiu cel mai bun unchi pentru copii tai, sa te iubesc si sa te respect toata viata, surioara mea. Acum, daca ai ceva pe suflet si vrei sa te descarci, sunt aici pentru tine. Incep sa rad, e clar ca suntem intr-un film cu p***ti, cine vede ce am facut noi aici, ce au facut mai exact, o sa ne trimita la spital. - Normal ca vreau sa fii fratele meu, eu..eeu as fi onorata. Am un frateee! Dar eu nu o sa am niciodata copii. A inceput sa tipe si sa il ia pe blond in brate si sa il pupe. Peste mai putin de doua minute, au inceput din nou sa planga si sa se tina strans in brate. Incerc sa ma opresc putin din filmat, dar Naruto arunca cu un pahar in mine, nu cred ca mai ies viu de aici. Mai canta ei ce mai canta si apare si Hinata. Naruto era deja in paradis cand a vazut-o, avea aceeasi tinuta ca a Sakurei, numai ca tricoul ei era cu batman. Hinata se pune langa mine si imi spune ca se bucura ca am venit pentru ca nu le poate face fata la amandoi. Macar Sakura era fericita, radea, plangea. Naruto mereu a reusit sa scoata ce e mai bun din tine, e un adevarat prieten. Rozalia incepe sa ofteze, acum nu mai zicea niciunul nimic. - De ce esti suparata, fato? O intreaba Naruto pe Sakura in timp ce o strange mai tare in brate si ii pupa crestetul capului. - Pai, ai spus ca o sa fii unchiul copiilor mei. Eu nici macar nu o sa am copii, o sa mor inainte sa incerc macar. Si cel mai rau e ca o sa mor virgina, cine face asa ceva? O sa fiu cea mai fraiera din lume, veriga slaba a planetei. Nimeni nu vrea sa se atinga de mine, nici daca ma duc in chiloti la el si ii spun „ia-ma”. Dar, maine seara la petrecere o sa schimb asta. De data asta am ramas fara cuvinte, ea chiar e..? Trebuie sa fii nebun sa nu incerci nimic cand are bomba aia de corp, nu s-a gasit niciunu care sa reuseasca? Si maine, nu se poate. Gaara o sa fie pe faza, trebuie sa fac in asa fel sa o tin departe de el. Hinata isi da o palma peste frunte si se indreapta spre Sakura, spunandu-i ca ar trebui sa se culce, dar Naruto o prinde de mana si o traga langa el. Incepe sa o ia in brate si sa o sarute, de data asta nu o sa mai scape de el, il cunosc pe blond mai bine ca oricine. Incep sa rad si o privesc pe Sakura care era singura acum, Naruto era ocupat. Cred ca era momentul sa o iau sa o duc in pat, imi e frica sa nu pateasca maine ceva din cauza ca a baut. Las camera jos si ma duc langa ea. Incerc sa o iau in brate sa o duc in pat, nu spune nimic spre norocul meu, asa ca o iau rapid. Incerc sa o invelesc cu o patura sau ce gasesc, dar ma trage de mana si cad langa ea. Intr-o secunda e peste mine si incepe sa ma sarute. De data asta sunt confuz, nu credeam ca o sa ma mai sarute vreodata. Profit de moment si o sarut si eu cat mai mult si mai pasional posibil. Nu stiu daca maine o sa faca acelasi lucru, probabil o sa nege ca a facut asta, o sa ma plesneasca din nou sau cine stie ce. De aceea trebuie sa profit din plin, sa o simt cat mai aproape de mine. Imi plimb maine usor pe picioarele ei si urc mai sus pana ajung la fundul bombat. Le opresc putin acolo, dupa care urc in sus, pe spate. Magia se sfarseste si se ridica de pe mine, si pe deasupra imi da si o palma, cica pentru ca am sarutat-o. Tot eu? Din cate imi aduc aminte, ea a sarit pe mine, nu eu. Se ridica si se duce din nou la Naruto care ii tot spunea vrajeli Hinatei. Cei doi petrecareti se apuca din nou de cantat, de dansat si tipat prin casa, nu cred ca am vreo sansa sa ii opresc, daca asa fac acum, dar maine seara. Incep sa regret ca s-au intanlit astia doi, pe deasupra pot sa imi dau seama ca o sa fie o noapte lunga. Mult noroc, Sasuke. O sa ai nevoie. Asta a fost, sper ca v-a placut Capitol necorectat
Tinute: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
| | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 15 Ian 2012, 16:28 | |
| Buna, Asa, ti-am citit fic-ul de aseara dar nu am comentat, spre rusinea mea. am si o scuza, era 3 noaptea si eu abia daca mai puteam vedea tastatura. Revenim, Doamne cat de frumos! Acum sincer, tu ziceai de mine ca ma pricep la descriere, dar tu? Esti mai mult decat geniala crede-ma. Am descoperit atat umor in capitolul asta, cat pentru toata saptamana. Ai un fic minunat si te pricepi foarte bine sa descrii. M-am speriat de moarte cand am citit de Naruto si de Sakura ca plangeau. Am crezut ca a patit ceva Hinata. Vai saraca cioara, saraca Sophie! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ce viata cruda. - Citat :
- Cea mai buna prietena femela?
Replica asta ma lasat cu gura deschisa. Altfel nu gasea si el sa-i zica?
Foarte frumos! Te rog sa ma anunti cand aduci next-ul! Spor la scris si la idei!^^ |
| | | Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 15 Ian 2012, 17:03 | |
| prea frumos draga imi place la nebunie next-ul am ras de am murit cum am spus ... sunt cea mai mare fana a ta a ta ca persoana ... nu numai a fic-urilor sa vi repede cu next-ul cred ca acesat este singurul fic care vreau in fiecare moment next-ul si apropo ... iubesc melodia aia te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
| | | curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 15 Ian 2012, 17:39 | |
| Capitolul e mega extra super frumos. Deci , am murit de ras si tocmai cand credeam ca nu pot sa iubesc mai mult fic-ul asta ai adus acest capitol minunat.
|
| | | Natt Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : [ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅]¡ή мү ßєđяσσм[ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅] Nr. mesaje : 225 Puncte : 259 Reputatie : 14 Hobby-uri : handball,shopping Stare de spirit : χ✖θвsεššєð κιℓ∂✖χ
| | | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 15 Ian 2012, 18:48 | |
| Hellăău my dear Multumesc ca m-ai anuntat in legatura cu noul capitol. A fost awesome, foarte frumos :x Au fost atatea scene amuzante O Doamne, m-ai ales aia in care Naruto s-a pun in genunchi si a inceput acel discurs imens de lung. frate, eu credeam ca o cere in casatorie, dafuq. adica oricine s-ar gandi la asta, nu? Mda, asa e Andreea. Off, a fost trist can Sakura i-a spus blondului ca ea nu va avea niciodata copii.. m-a intristat oarecum gandirea ei. Practic, ea nu spera/ viseaza ca va fi bine, va trai inca multi ani ca va fi fericita + ca va avea copii... deja se vede in mormant.. Amuzant a fost si momentul cu sarutul. Sakura, cum sa faci asa ceva? Il invinuiesti pe bietul baiat pentru nimic. Abia astept sa vad ce ne pregatesti in capitolul viitor. Kiss and HuG ! |
| | | JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 15 Ian 2012, 19:00 | |
| |
| | | Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 15 Ian 2012, 20:52 | |
| Buna, mersi k m-ai anuntat. Capitolul asta a fost bestial, doamne cat am ras, deci il ador Sper sa aduci cat mai repede nextul si te rog sa ma anunti, Ja ne! |
| | | Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 15 Ian 2012, 22:29 | |
| |
| | | KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 15 Ian 2012, 22:56 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revenge (+16) | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|