Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Revenge (+16) - Pagina 15 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Revenge (+16) - Pagina 15 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Revenge (+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23  Urmatorul

Niste idei nu-mi dau pace, sa fac un sezon doi, dolls? :-? :*:
Da, da, da!
Revenge (+16) - Pagina 15 I_vote_lcap95%Revenge (+16) - Pagina 15 I_vote_rcap
 95% [ 41 ]
Sigur, ar fi dragut.
Revenge (+16) - Pagina 15 I_vote_lcap5%Revenge (+16) - Pagina 15 I_vote_rcap
 5% [ 2 ]
Nu, mai bine ma uit la Tanar si nelinistit decat sa iti citesc fic-ul. ( lovitura sub centura)
Revenge (+16) - Pagina 15 I_vote_lcap0%Revenge (+16) - Pagina 15 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 43

Sondaj inchis

AutorMesaj
Layla
Legend
Legend
Layla

Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

Revenge (+16) - Pagina 15 Empty
MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Vin 20 Apr 2012, 10:31

Hei scumpa mea!
Multumesc ca m-ai anuntat. Superb capitol si crede-ma pe cuvant ca sper ca totul sa fie un lucru pus la cale de Karin si ca Sasuke sa nu o fi inselat. Adu-ne repede next-ul caci sunt tare curiosa cum va decurge intalnirea si discutia celor doi. Sper sincer cu o impacare..

Spor la scris si la idei! Te pup:*
Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 201
Puncte : 207
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : happy :)

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Vin 20 Apr 2012, 11:04

Mersi pentru MP. a hug
Deci nu iti poti imagina cat ma bucur ca Sasuke nu o inseala pe Saku dance2 happy2
M-am razgandit nu il mai bat pe Sasu o fata draguta ca a lui nu trebuie stricata
Karin chiar e dusa cu pluta pe Dunare
Capitolul a fost super amuzant lough
Next-ul repede please

Ultima editare efectuata de catre curcubeu in alb si negru in Sam 21 Apr 2012, 10:50, editata de 1 ori
Sus In jos
SakuraH
Academy Student
Academy Student
SakuraH

Nr. mesaje Nr. mesaje : 16
Puncte : 17
Reputatie Reputatie : 1

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Vin 20 Apr 2012, 19:12

Draga verisoara,

Am observat ca ai adus captilolul doi...defapt am observat ca ai facut un nou sezon. Cat m.am rugat eu de tine...cat am stat pe capul tau. Vezi ca a meritat?
Caand ai terminat sez 1..ai spus si despre Maria si ai dreptate. Ne place fic-ul tau. Si ei ii placea si stiu ca a citit primele capitole. Stiu ca ea a fost sursa ta de inspiratie..a fost o prietena buna si avem atatea amintiri frumoase cu ea. sunt sigura ca e mandra de tine si ne vegheaza de sus good Acum e un ingeras.
Fericire mare ca Sakura nu a murit. Daca Sasuke a inselat-o iti jur ca il omor.

Te pup dulce si sa imi spui cand pui urmatorul capitol.

Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Sam 21 Apr 2012, 00:52

din pacate eu abia acum am putut sati citesc ficul care e mega grozav.
chiar ma speriasem pt saku dar ma bucur enorm k e teafara si nevatamata.
c***a de karin va plati pt tot, iar lui sasuke ii detonez capatana k si asa nu e nimic acolo.
oricum mai am eu idei pt sasuke dar vorba sakurei, o crima nu se planuieste in gura mare. abia astept nextul sa vad dak cei doi se vor impaca sau nu. happy2
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Sam 21 Apr 2012, 16:57

Hellăău, darling a hug
Scuze ca nu ti-am dat comentariu mai devreme insa nu am vazut mesajul pm.
A fost foarte foarte foarte frumos capitolul. Off, si eu care credeam ca Sasuke chiar o insela pe Sakura, vaiiii, cum m-am putut gandi la asa ceva, tocmai cu Karin. Doamne, Andreea lough
Karin ca deobicei e o p*oasta care se preface si joaca teatru, normal. Of of of, abia astept sa o vada si Sasuke pe ea, cred ca are face atac de cord. Mi-e putin frica ca o sa ii reproseze ei ca el a aflat ultimul ca a iesit din spital, sper insa sa ma insel.
Descrierea ta e geniala si faci cititorul dependent de fiecare capitol, foarte bine kiss
Eh, astept next-ul si te rog sa ma anunti.
Kiss and Hug !
Sus In jos
Yukii
Chūnin
Chūnin
Yukii

Localizare Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 613
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele!
Stare de spirit Stare de spirit : Just. . . ME!

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Sam 21 Apr 2012, 23:00

Sucze ca am ajuns asa de tarziu :o3...
Uau..nu mai am cuvinte de lauda penru acest fic love
Deci brunetul este loial..si nu a inselato love
Abia astept sa aduci next-ul...
Nu mai am rabdare.......
Te pwpacesc dulce de tot si repede cu next-ul...cred ca toata lumea il vrea happy2
JANE:*: kiss kiss
Sus In jos
Fistic ♥
Genin
Genin
Fistic ♥

Sex : feminin Localizare Localizare : Acasa
Nr. mesaje Nr. mesaje : 98
Puncte : 118
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : Sa imi traiesc viata
Stare de spirit Stare de spirit : Pusa pe sotii.

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Dum 22 Apr 2012, 12:03

Scuze ca nu am comentat la primul capitol.
Oricum..Pune continuarea mai repede.
Si te rog sa ma anunti dap !
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

Sex : feminin Localizare Localizare : top secret
Nr. mesaje Nr. mesaje : 404
Puncte : 422
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : mai mereu buna

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Dum 29 Apr 2012, 02:27

Hei iubita happy2 ,am aterizat si eu aici si ficul este SUPER ULTRA MEGA SENZATIONAL! nr1 nr1 Este MINUNAT dance2 imi place FOARTE BUN,de fapt IL IUBESC! in love
Te rog adu cat mai repede next-ul! please
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Dum 29 Apr 2012, 11:52

Heeet Honey!

Sincere scuze ca nu am comentat mai de vreme, dar Jur ca am cititcapitolul asta din prima zi cand l-ai postat.
Ca de obicei, ma uimesti.
Sa vedem ce se va intampla in continuare cu cei doi.
Inrest, la ce sao mai lungesc? Nu mai am ce spune decat: "Jos palaria".
Abia astept next-uletzul care sper sa vina curand si cand il aduci te rog dulke de tot sa ma anunti.
Te pupk, zbye!
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Mar 01 Mai 2012, 19:20

Hei kiss

Vreau, in primul rand, sa va multumesc mult pentru comentarii si pentru ca imi cititi fic-ul in love Nu aveti idee cat apreciez, pentru voi am adus si un sezon doi, pe care incerc sa il fac cat mai bine.
Nu stiu cand o sa postez next-ul, eu o sa incerc sa il fac cat mai repede, dar avand in vedere ca incep cu tezele...mai ales ca am si 4...nu garantez nimic lough
Oricum, o sa imi fac eu timp :-j
Va multumesc inca odata si va urez succes cu invatatul la teze, mai ales cele care sunteti la liceu si stiti prin ce trec crying
Sa aveti o primavara frumoasa! kiss
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Mier 02 Mai 2012, 18:27

hey , in sfarist l-am terminat happy2 , pai sa spun , imi place ficul si tot , mesajul de la sfarsitul primului sezon :-? nasol sa zic asa.. stiu cum este sa iti moara cineva drag , dca in clipa aceea durerea era un om il strangeam de gat , in fine , revenind aici eu abia astept next-ul si terog frumos sa ma anunti :* a hug please
Sus In jos
Jenni
Genin
Genin
Jenni

Localizare Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ
acebook acebook : Roxana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 157
Puncte : 174
Reputatie Reputatie : 13
Stare de spirit Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Mier 09 Mai 2012, 18:10

Heiii... Cred ca esti tare suparata pe mine, insa chiar vreau sa lamurim situatia rusinos Nu am avut PC tot timpul asta, iar faptul care m-a dus la exasperare a fost acela ca, seara in care ai pus tu capitolul, l-am citit, insa imi era ataaat de lene sa mai las un comm crying , rusine mie! Iar vineri dimineata, am avut antenament si nu am putut nici atunci sa las, insa eram cu gandul sa las comm cand ajung. Culmea ironiei a fost ca atunci cand am ajuns acasa, leptopul meu era ... terminat! Le datorez multora comm-uri si le cer scuze, in special tie, ca nu am putut comenta... ingrijorat Cat despre capitol... M-ai lasat masca! Nu am ce comenta, doar un lucru... adooor felul in care ai incheiat povestirea, e asemanator felului meu de a scrie incheierea: lasand o urma de suspans in inima cititorului. Adica [,] chiar daca stim ca acela e Sasuke, nu stim ce va zice sau va face Sakura, iar asta ne omoara!!! Asa ca vino cu next repede ca ne omori! lol damn!
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Sam 19 Mai 2012, 23:47

Hei kiss

In primul rand, vreau sa imi ce scuze pentru faptul ca nu am adus next-ul. Adevaratul motiv : unul dintre cele mai mai pacate, lenea.

Promit, maine o sa incerc sa il scriu, iar daca reusesc, pana la ora 14:00 o sa il gasiti in love
In al doilea rand, ma gandisem de cand am inceput sezonul doi sa schimb titlul, dar nu gasisem nimic…pana acum. Am ascultat mai devreme o melodie si mi-a placut titlul. De asemenea, melodia este la fel de frumoasa, va sfatuiesc sa o ascultati, chiar daca nu sunt sigura ca o sa va placa. Florence and the machine – Breath of life. Soundtrack la filmul Snow white and the h., care abia astept sa apara in love huh?

Oricum, sper sa va placa noul titlu, iar in caz contrar, va rog sa imi spuneti. Totul depinde de voi. De aceea am postat si mesajul asta, vreau sa stiu daca "Breath of life" este un titlu frumos kiss

Va pup dulce, dulce de tot kiss

Sus In jos
Yukii
Chūnin
Chūnin
Yukii

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Sam 19 Mai 2012, 23:53

^^
Si mie imi place mult melodia love
Titlul..mie mi se pare mai potrivit titlul nou happy2...dar asta depinde de tine ce hotarasti heh
Astept de mult timp sa aduci next-ul..sper sa il pui maine kiss
Cred ca nu mai e nevoie sa iti spun de fic ca e genial kiss
Te pwpacesc...astept next-ul kiss
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Dum 20 Mai 2012, 14:02

Hei kiss
Dupa cum am promis, next in love
Nu stiu cat de reusit e, jur ca de data asta chiar nu am avut pic de inspiratie, am incercat sa bag ceva nou, o noua actiune, sa il fac mai interesant. Sper sa va placa si spor la citit kiss

Capitolul 3

"I just can't take your tears, I hate this part right here ..."

Sakura Pov:

Am reusit sa intru in casa de vreo 5 minute, dar am ramas ca o statuie. Nu stiu cand am inceput sa fug ca o pisicuta speriata, mai ales de un baiat. Oftez si reusesc sa ajung din nou cu picioarele pe pamant. Mi-am dat seama ca m-am comportat ca o ciudata, prietenii mei aveau o expresie de genul “ Lord,have mercy. Fata asta e nebuna”. “Ce?” scot pitigaiat printre buze, ceea ce am regretat de cand am spus-o, acum sunam si mai nebuna.

- Sakura, nu ti-am spus ceva…Vocea lui Naruto era plina de regret,tristete. Ok, acum chiar m-a speriat, ce vrea sa spuna cu asta? Venind de la el, a fii serios e ceva…grav. Nu stiu daca l-am mai vazut asa. “Itachi a-a, a murit acum doua saptamani, iar..”

O, Doamne. Nu am mai ramas nicio clipa in camera,singura imagine pe care am avut-o in minte a fost Sasuke. Il iubea pe Itachi, normal ca il iubea, doar e fratele lui. Trebuie sa stiu ca e bine, sa fiu alaturi de el. O sa las problema cu acea fata, Karin pentru mai tarziu, chiar daca nu o sa..nu suntem impreuna, nu inseamna ca nu ii pot fi alaturi ca prietena, mai ales in momentele astea. Nici macar nu stiu ce o sa ii spun, sunt inutila.

M-am oprit in fata usii, sa ciocan? Poate e nepoliticos sa intru direct..ah, la dracu cu asta. Numai cu intrari nu ma mai complicam acum. Hai, Sakura. Intra. Nu stiu de ce, dar nu pot sa deschid usa, nu pot sa ma misc. Inima incepe sa imi bata din ce in ce mai tare, palmele imi transpira, m-am panicat. Sunt o ciudata, dusa cu capul. Nu sunt in stare sa intru in casa si sa vorbesc cu el, nu e ca si cum as gasi un monstru in spatele usii..

- Mai ai de gand sa stai afara? Am tresarit, as vrea sa pot spune ca am vazut cand a deschis usa, dar nimic,eram prea prinsa in propriile ganduri.

Il priveam fara sa spun nimic, mi se parea schimbat. Privirea calda pe care o stiam a disparut. Acum, ochii lui sunt reci, ca niste cuburi de gheata care nu par a se topi. Cum am mai spus..schimbat. Avea cearcane imense, parea atat de obosit. Moartea lui Itachi l-a afectat mult,exact cum ma asteptam. Ma simt ca si cum nu am fi vorbit niciodata, exact ca atunci cand eram mici. Nu am idee ce sa ii spun, sunt total neajutorata.

Am avut un impuls, parca ceva a pus stapanire pe mine, i-am sarit in brate. Bun, Sakura. Nu prea ajuta relatia ta de prietenie ce faci acum, bine macar ca nu ai sarit pe el cand era intins in pat. In momentul in care l-am imbratisat, puteam sa jur ca s-a dat in spate, ca a batut in retragere, dar pare ca s-a razgandit. Ii simteam mana pe spate, foarte timid, abia ma atingea, dar era acolo. Face un pas in spate,dar nu imi da drumul,ma trage si pe mine, suficient cat sa trec pragul si sa inchida usa.

Trageam de mine sa ii dau drumul, era greu pentru ca nu vroiam, as mai fi stat asa mult si bine, dar m-am cam speriat de ce am vazut. Camera era total ravasita, ceva imi spune ca asa e toata casa. Hartii, pungi si mai ales sticle imprastiate peste tot. Parea mai degraba un camp de lupta decat o camera. Imi aduce aminte de o scena din “P.S. I love you”, chiar si situatia e la fel. Imi pare atat de rau, nu am idee cum sa ma exprim, ce sa ii spun, stiu doar ca daca ma mai gandesc la asta o sa incep sa plang si asta nu e bine.

Nu vreau sa para ca imi e mila de el, asta e ultimul lucru care si l-ar dori. Stiu cum e, pentru mine a fost cel mai urat sentiment. Vreau sa fiu alaturi de el, dar nu sa aiba impresia ca fac asta doar pentru ce I s-a intamplat fratelui sau. Stiu ca nu o sa fac durerea sa dispara, dar o sa incerc sa il fac sa se simta mai bine. Reusesc sa ma despart cat de cat de el, amandoi eram acum pe propriile picioare, la o mica distanta unul de celalalt.

- Nu vrei sa vorbesti cu mine, de ce? Imi ridic privirea, care acum o intanlea pe a lui. Nu puteam descifra nimic, era atat de serios si..suparat.

Stiu ca am spus ca o sa las problema mea pe alta data, dar nu pot sa ma abtin. Vreau sa il fac sa imi spuna tot, daca e ceva intre ei doi. Acum, mai mult ca niciodata, vreau sa ma insel, vreau ca Naruto sa aiba dreptate. Cat mai calm, ii spun ce s-a intamplat cand am venit acasa. Spre surprinderea mea, am reusit sa fac asta fara sa scap vreo lacrima, ceea ce era bine.

- Ai crezut-o? Incepeam sa ma simt la un interogatoriu, acum era chiar suparat. Sincer, am crezut-o la un moment dat, dar in acelasi timp nu am crezut-o. Nici eu nu stiu ce e in capul meu. Cel mai mult, m-a uimit intrebarea lui, credeam ca o sa imi explice ca nu a fost asa, ceva in genul asta.

- Nu..nu stiu. Trecuse un timp, eu nu imi..aa.. reveneam, iar tu aveai tot dreptul sa..mai ales ca era la tine in camera si tu erai fara tricou..d-deci..

-

M-am oprit din tentativa de a vorbi cand i-am simtit degetele pe fata, coborand incet pe gat, continuandu-si traseul pe mana. Am avut acelasi sentiment ca atunci cand iti baga cineva un cub de gheata pe sub tricou, pe spate. Un val de caldura mi-a strabatut corpul cand a facut un pas spre mine. Acum mi-am dat seama, sunt neajutorata in preajma lui. Am deschis din nou gura, incercand sa ii spun condoleante, dar nu am apucat sa termin cuvantul, buzele lui erau peste ale mele.

Nu mi-a spus nimic, iar acum ma saruta. Binenteles ca eu ii raspund ca o..retardata. Toata taria pe care o aveam acum ceva timp, toata puterea de Hulk a disparut, nu e nici urma de ea, nu pare sa fi fost niciodata prezenta.

- Fa-ma sa uit. Deschid ochii pentru a-l privi. Mi se pare mie sau..plangea? Asta a fost momentul in care am simtit ca nu mai am aer, ca mi se rupe sufletul. Momentul in care am realizat ca urasc sa il vad plangand, cum sufera. As fi preferat sa mai trec de 1000 de ori prin cate am trecut in ultimele luni daca stiam ca nu o sa mai sufere. L-am imbratisat din nou, el facand acelasi lucru.

Il iau de mana si il trag spre camera lui. Era obosit, cine stie de cand nu a dormit. In afara de asta, a mai si baut.Cine spune ca bautura te face sa uiti, e o mare pacaleala. Te face sa iti amintesti cat mai multe si nu merita, e o greseala. Mare surpriza, camera lui era mai curata. Il imping usor spre pat, sperand ca o sa se aseze. Asta face, dar ma trage dupa el. Eram asezati cam ciudat,mi-a luat 10 minute sa il fac sa se puna ca un om normal. M-am asezat si eu in fund, langa el, asteptand sa adoarma. Ma gandisem sa fac curat cat timp se odihneste.

Da la o parte patura si imi spune sa vin langa el. Fara sa comentez ceva, ocup spatiul dintre bratele sale. Ne uitam unul la celalat, totul era perfect. Orice cuvant ar fi stricat totul. Degetele mele ii mangaiau pielea fina, palida a fetei, dand la o parte suvitele negre care vroiau sa faca acelasi lucru. Ma apropii si il sarut usor pe obraz. Imi returneaza favoarea, dar coboara pe gat, in timp ce mainile se jucau in tivul tricoului meu, ridicandu-l din ce in ce mai sus.

Dupa ce scapa de el, se ridica, in asa fel incat sa isi poata da si el tricoul jos. Situatia initiala a luat o mare intorsatura, l-am adus aici cu gandul de a-l face sa doarma, dar daca stau sa ma gandesc, poate o sa adoarma mai bine dupa. Foarte subtil, printre mangaieri, hainele erau imprastiate pe undeva prin pat sau prin camera. Nu stiu cat timp a trecut, dar stiu ca adormisem si eu, asta pana cand vocea lui m-a trezit.

- Nu-ti face griji, fratioare. O sa ii fac sa plateasca.

Capitol necorectat xD
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Dum 20 Mai 2012, 14:19

Edit:
Deci eiy prima nr1
Si in sfarsit ai pus nextu , aleluia .,lenea asta e cam mare dar na:))
A fost super , nasol rau cu Itachi:((:(((
Ms ca m-ai anuntat si sper sa o mai faci
spor la tastat:D

Ultima editare efectuata de catre Max in Dum 20 Mai 2012, 15:11, editata de 1 ori
Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

Nr. mesaje Nr. mesaje : 201
Puncte : 207
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : happy :)

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Dum 20 Mai 2012, 14:21

Superb capitolul a hug
Imi place mult noul nume si melodia dar mai ales fic-ul tau in love
Oricum esti asa imprevizibila
Nu ma asteptam la o asemenea intorsatura de situatie adica nu mi-a trecut nici o secunda prin cap ca Itachi ar putea sa moara
Am putut simti toate sentimentele pe care le-ai descris
Next repede ca mor aici de nerabdare please
Sus In jos
Fistic ♥
Genin
Genin
Fistic ♥

Sex : feminin Localizare Localizare : Acasa
Nr. mesaje Nr. mesaje : 98
Puncte : 118
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : Sa imi traiesc viata
Stare de spirit Stare de spirit : Pusa pe sotii.

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Dum 20 Mai 2012, 15:10

Nu am prea multe cuvinte.
Cine ar fi crezut ca Itachi ar putea murii
Bine spus, imprevizibila. happy2
Spor la scris..
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Dum 20 Mai 2012, 15:18

Helllau, my darling a hug
Oh, nici nu stiu cu ce sa incep, pentru ca intreg capitolul a fost superb, m-ai lasat cu gura cascata, bravo pentru asta. Hm, sentimentele pe care le-ai aratat au fost atat de induiosatoare :o3 Mi-a fost putin teama cand Sakura a intrat in camera si el nu prea voia sa ii raspunda la imbratisarea, oh the fuck credeam ca nu vor mai fi impreuna :( Anyway, multumesc ca m-ai anuntat in legatura cu noul capitol, sa o faci si data viitoare. Bafta in continuare a hug
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Dum 20 Mai 2012, 17:00

Hei hei dap !
Deci ma bucur mult ca ai pus next. in love
Toate acele sentimente ale Sakurei au fost sublime.
Pentru un moment am crezut ca nu vor mai fi impreuna. Dar ma bucur ca m-am inselat.
SI totusi... Sasuke vrea sa se razbune. Abia astept sa vad pe cine.
Deci, mersi mult pentru anunt si spor la scris si la idei.
Kiss & Hug kiss a hug
Sus In jos
Yukii
Chūnin
Chūnin
Yukii

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Dum 20 Mai 2012, 18:00

hey kiss
Am cam intarziat sad
Mersi ca m-ai anuntat kiss
Uau...deci cam neastamparat brunetul :>:
Oricum a fost un capitol super love
Of..imi pare rau de Itachi sad
Astept sa aduci next-ul kiss
Oare poate sa fie mai interesant de atat ? happy
Te pwpacesc dulce rau de tot si spor la tastat kiss
kiss ZBYE kiss
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Dum 20 Mai 2012, 19:03

Stai sa incep cu sfarsitul. M-a uimit ffaza de la sfarsit! Cine? De ce a murit Itachi mai exact? Pe cine vrea Sasuke sa se razbune? Si de ce tocmai acum cand e Sakura cu el. M-ai lasat in pot si pomu-n aer ca nu m-ai ingeleg...Sper ca nu a facut Sakura ceva rau ..Ma rog familia Sakurei pentru ca Sakura era inca inconstienta..Dar sa nu ne mai gandim la asta si sa ne bucuram ca ai adus next-ul...Te pupic dulce si astept next-ul
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Dum 20 Mai 2012, 20:03

Tocmai ce-am terminat cu celalalt fic al tau si vroiam sa vin aici sa-ti fac o morala: Unde-i nextul? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Deschid pagina si ce vad.. capitolul 3 [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ok, deci, Doamne! A murit Itachi, Sasuke plange..recunosc, m-am imuiat de tot [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ce sa mai zic, capitolul e superb, ca intotdeauna. Mereu ne surprinzi, ne uimesti mai bine zis. Fara inspiratie, glumesti? A fost genial! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Anunta-ma si pe mine cand aduci nextul.. Spor la scris si la idei!^^
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

Sex : feminin Localizare Localizare : top secret
Nr. mesaje Nr. mesaje : 404
Puncte : 422
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : mai mereu buna

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Dum 20 Mai 2012, 23:15

Mai intai mersi mult de anunt. a hug
In al doilea rand...a fost Genial! huh?
Adica Itachi a muriiiiit? sad
Sasu plangea? crying
Ca intotdeauna si mereu....capitol minunat!
NU pot sa zic decat.....verau NEEEEEXT! happy2 thank you
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19Lun 21 Mai 2012, 18:31

what?
cine la omorat pe itachi meu drag si scump ar vrea sa treaca de 49575664378 de ori prin chinurile iadului timp de 4657 de ani decat sa stea la 45 de ani lumina de mine. ii dezosez ca pe niste pui dak ii prind angry next
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revenge (+16)   Revenge (+16) - Pagina 15 I_icon19

Sus In jos

Revenge (+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 15 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri "Hall of Fame"-