Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Niste idei nu-mi dau pace, sa fac un sezon doi, dolls? :-? :*: | Da, da, da! | | 95% | [ 41 ] | Sigur, ar fi dragut. | | 5% | [ 2 ] | Nu, mai bine ma uit la Tanar si nelinistit decat sa iti citesc fic-ul. ( lovitura sub centura) | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 43 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Revenge (+16) Sam 11 Feb 2012, 09:40 | |
| Super capitol scumpo...nam cuvinte.....imi place la nebunie Sper sa pui nextu repede |
| | | Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Revenge (+16) Sam 11 Feb 2012, 19:16 | |
| DEci sunt un mosntru dar timpul este calaul meu Nu stiu cum sa imi imaginez finalul poate tatal ei e compatibil sau poate ca o rapeste Sasuke fug pe o insula gasesc un vraci care o face bine si traiesc pana la adanci batraneti sau daca e mai tragic ea moare pe insula si el se sinucide:P cum alegi tu:)) Dau si eu cu ghiocul... ESti geniala si asta e tot ce trebuie sa stii:* |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Revenge (+16) Sam 11 Feb 2012, 20:09 | |
| |
| | | perenelle Academy Student
Sex : Varsta : 29 Nr. mesaje : 12 Puncte : 15 Reputatie : 1 Stare de spirit : de obicei buna
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 12 Feb 2012, 11:11 | |
| Iti urmaresc creatia de la primul capitol.E superba.Ai o naratiune cursiva.Firul povestii continua atat de placut.Seamana cu un film la care m-am uitat recent,dar imi place ca nu ai luat(daca chiar te-ai inspirat de acolo)totul,fiecare idee,sentiment.Este o calitate sa stii ce sa iei de la un/o film /carte frumos/frumoasa.Felicitari! |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 12 Feb 2012, 17:17 | |
| Am venit si cu next-ul, si daca inspiratia mea e undeva, sper sa ma auda. Let's get this party starded, doll! Daca nu postam nimic azi, nu cred ca o sa o facem toata saptamana. ;;)
Capitolul..
Sakura Pov:
Hai, Sasuke, razi. Doar e o gluma, nu? Ma uit atent in ochii lui, cautand o urma de amuzament, ceva. Tot ce vedeam era..nimic. Parca era facut din portelan, nu exprima nimic, doar ma privea atent si era ataaaat de frumos, de bun. E ceva gen marul discordiei si e doar al meu. Seamana cu un mielusel cazut din rai, poate un lup deghizat in miel, dar o bucatica rupta din rai, tot e. Dar ce sa fac, nu stiu. Adica nu am nimic de pierdut, nu? Si in plus, mai scap si de tata care dintr-o data e plin de dragoste si nu mai are cu cine sa o imparta, asa ca a venit aici, nu cumva sa explodeze. Poate doar mama..dar nu moare fara mine putin timp. Mai ales cand ma gandesc ca o sa fim doar noi doi, as pleca si acum. In sfarsit, fata lui exprima ceva, nu prea ma pricep la a citi, dar fericit nu e. Deja stiu ce o sa se intample, faptul ca am tacut atat de mult, face ca mintea lui sa creada ca nu vreau si o sa imi spuna ca e ok daca nu vreau, sau cel putin asa am vazut in filme. - Daca nu vrei, e in regula, nu o sa te oblig niciodata sa faci nimic. Vocea parea dura, dar era si blanda in acelasi timp. Ma bucura ca nu e genul de baiat care te trateaza ca pe o proprietate. Sa te tina din scurt, sa nu ai voie sa vorbesti cu alt baiat, sa faci ce vrea el, mi se pare o prostie. Adica atata timp cat eu nu am astfel de cerinte si nu il interoghez non stop, am aceleasi asteptari, intodeauna mi-am dorit libertatea necesara intr-o relatie. Zambesc si imi indrept degetele spre fata lui, plimbadu-le incet, de la tampla in jos. - Cand spuneai ca plecam, doll? Vocea mea ma amuza si pe mine, si se pare ca a avut efect si asupra lui. Ma saruta apasat pe buze, eu infigandu-mi mana in tepii ciufuliti si negri, - Nu sunt ta***t sa te tin nu stiu cat timp, doar cateva zile care stiu ca nu ne vor face probleme, ca o mini vacanta care incepe din seara asta, sper doar sa nu intervina nimic. Ma saruta din nou, de data asta un pic mai brutal, nu ca mie nu mi-ar fi placut. Ii raspund, adancind sarutul cat mai mult, luptandu-ma pentru conducere. Coboara mai jos, spre gat, pe care il musca, dar nu destul pentru a lasa o urma, acest lucru il face mai jos, unde a mai facut-o odata. Maieul mi se ridica usor, mai bine zis ''mi-l ridica'' pana a iesit de tot. Suprafata acoperita de acel material subtire, era acum acoperita de mainile lui. Fac si eu acelasi lucru cu tricoul lui, dar mul mai repede, de fiecare data cand ii atingeam abdomenul se incorda, scotand la iveala niste patratele de toata frumusetea, probabil era din cauza ca aveam mainile reci. Il imping de pe mine, acum fiind in fata mea, asezat in fund. Ma asez peste el, lasandu-mi una din maini pe pielea calda a umarului sau cald. Ma saruta din nou, mainile lui mangaindu-mi picioarele, oprindu-se la fund, apoi tragandu-ma spre el. Buzele ni se miscau intr-un ritm alert, nu mai stiam nici pe ce planeta ma aflu. La un moment dat se opreste si imi arunca repede maieul. Imi face semn sa ma imbrac, in acelasi timp, el facand acelasi lucru. - Nu am terminat cu tine, spune in timp ce respira un pic cam greu, apoi ma saruta apasatat. In mai putin de 10 secunde, pe usa intra mama. O analizez putin si vad pantofii pe care ii avea in picioare, mai mult ca sigur a facut zgomot pe hol, iar Sasuke a auzit-o. Cand a intrat, el era in picioare, iar eu in pat. Pana acum, totul a fost perfec, normal ca trebuia sa imi strice planurile. Pe la ora 6, mama l-a trimis pe Sasuke acasa, iar eu am trimis-o pe ea la 10 si acum sunt tot in spital. De ce? Trebuie sa mai raman aici pentru a-mi face analize mereu, care vor fi trimise la doctori din diferite tari. Incerc tot timpul sa ma afisez cat mai fericita in preajma lor, ultimul lucru pe care l-as vrea, e ca ei sa ma vada suparata. Atata timp cat ma vad razand, asta fac si ei. Mi-ar fi placut sa cred ca totul o sa se termine cu bine, dar sunt un om realist si m-am acomodat cu situatia. Chiar daca nu am recunoscut, tot timpul am sperat ca lucrurile sa se schimbe, in adancul sufletului inca o fac, pana la urma speranta moare ultima, dar..stai putin. Ma dau jos din pat si caut prin captuseala taiata a gentii sticluta mea de fier. O gasesc repede si o scot, desfacandu-i capacul. Mirosul placut de alcool imi inunda narile, eliminand celalalt miros de spital. Era o sticluta ca cele cum au barbatii in filme, am vazut una in Supernatural. Mi-o apropii de buze, dar ceva ma opreste. Mai devreme am spus ca vreau ca totul sa se schimbe, asta nu face decat sa inrautateasca situatia. Ii pun capacul si ma pregatesc sa o ascund la loc dar..tocmai am auzit o bataie in geam? Am crezut ca mi s-a parut, dar in cateva secunde zgomotul se aude din nou. Las sticla pe pat si ma indrept spre geam, am o vaga banuiala despre cine ar putea fi.. |
| | | KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 12 Feb 2012, 17:53 | |
| Sooo... ma bucur ca am ajuns si eu o data prima Capitolul a fost perfect, imi era dor sa mai citesc ceva scris de tine. Imi place relatia celor 2, desi imi pare rau de saracuta fata. Cum adica acel sfarsit trist, dar care este fericit? Si cum adica crezi ca o sa primesti bataie? Sa nu-mi spui ca mor amandoi si isi traiesc povestea de iubire in cer? Pe bune, oricat de fericit ar fi finalul asta, tot trist mi se pare. As vrea sa vad cum reuseste sa treaca peste boala asta. Macar povestile sa fie fericite daca in realitate nu Oricum, daca tu ai un plan intiparit in minte, eu o sa-l accept, indiferent care ar fi. Mi-a placut prea mult ficul asta, ca sa ma mai poti dezamagi in vreun fel. Acum astept sa vad ce se intampla, deoarece m-ai facut curioasa. Te-am pupacit dooolce. Love ya
Ultima editare efectuata de catre (='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=) in Dum 12 Feb 2012, 18:05, editata de 1 ori |
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 12 Feb 2012, 18:03 | |
| Heeey Liss, imi place moolt capitolul Unde ooi fi fost tu toata viatza mea? Hai ca imi place Merci ca m-ai anuntat Sper sa o faci si de acum incolo Haiiii cu next-ul baby sa sarbatorim Cine era la geam ??? Adu repede next-ul ca sa vad Te poop Ja ne ~Sexy Bee'~ |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 12 Feb 2012, 18:21 | |
| CIne, cine, cine?
Sasuke???????
Aolo !
A vazut-o cu sticluta?
Daca da la ambele intrebari..sa dus vacanta ..
Astept next si PWP |
| | | Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| | | | Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 12 Feb 2012, 19:38 | |
| Eh cine poate fii...mai facut curioasa ....Imi pare rau ca ficul e pe sfarsite e unul dintre preferatele mele..Imaginatia ta e atat de bogata .... Ce imi place faza cu mama ei cand intra si ei doi porumbei cunminti:)) SI deci pana la urma nu o gaseste nici un vraci pe o insula si o salveaza ...eh oricum sunt tare curioasa sa vad unde o duce ...imaginatia mea bolnava are multe banuieli dar le tin pentru mine de data asta... Te pupacesc dulce si pune Nextul rapid.... |
| | | Natt Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : [ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅]¡ή мү ßєđяσσм[ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅] Nr. mesaje : 225 Puncte : 259 Reputatie : 14 Hobby-uri : handball,shopping Stare de spirit : χ✖θвsεššєð κιℓ∂✖χ
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 12 Feb 2012, 19:56 | |
| |
| | | curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 12 Feb 2012, 20:01 | |
| Cine e oare? Sa fie oare Sasuke la cate rasturnari de situatie am citit in fic-ul asta poate fi oricine.Oricum genial nici nu stii cat regret ca e pe sfarsite cred ca e in top trei fic-uri preferate. Astept cu nerabdare next-ul |
| | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 12 Feb 2012, 20:21 | |
| Buna, Pai iti multumesc ca m-ai anuntat! Si eu vroiam sa citesc ceva scris de tine. Ceva ce sa ma faca sa vreau .. mai mult. Te-ai prins, next-ul repejor :x In ma gandesc la acel final .. tu stii cel mai bine cum sa se termine! Oricum, ma bucur ca or sa fuga impreuna. Unde.. cat mai departe. EU tot sper ca Saku sa-si revina. In fine .. Spor la scri si la ide!^^ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
| | | JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 12 Feb 2012, 21:33 | |
| Wow wow wow Deci m-ai lasat masca. Este atat de frumooos. Deci mai intai tatal Sakurei si acum mama? Hai ma ca asta e prea de tot Dar asta e... se mai intampla si de astea. Anyway, abia astept sa vad ce se intampla in continuare, unde vor merge in excursie. So... Kiss & Hug Spor la scris si la idei. LexX^^ |
| | | Alternative Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 288 Puncte : 329 Reputatie : 19 Hobby-uri : Iubireee... Stare de spirit : Nevoie de viata
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 13 Feb 2012, 08:16 | |
| :><: Acum e randul meu sa zic: Halal fana ce sunt! A fost un capitole romantic si in acelasi timp Sa inteleg ca pana la urma Sakura a acceptat sa mearga cu Sasuke, da? Si cum sa nu faci sezonul doi? Si totusi ca sa faci sezonul doi, sezonul asta trebuie sa fie pe sfarsite! Nu nu si nu A fost frumos ca-ntotdeauna! Astept next-ul! |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| | | | Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 13 Feb 2012, 20:16 | |
| atat de frumos imi pare nespus de rau ca am ajuns abea acum chiar foarte minunat nu gluma ce pot sa mai spun de ce a intrat mama Sakurei ? nu putea sa mai astepte la o cafea ?! ori cum ... iubesc next-ul ma bucur foarte mult pentru ca Sakura si-a dat seama de greseala facuta sper ca vi repede cu next-ul off ... suspansul asta te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
| | | Teo.Dora Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Stefanestii de Arges Nr. mesaje : 111 Puncte : 119 Reputatie : 10 Hobby-uri : fac parte din Anamblul de jocuri populare Dorul jr. Stare de spirit : visatoare
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 13 Feb 2012, 20:49 | |
| ce muuuuult mi-a placutttt!!!!!!!!!!!!!!!! vreau N.E.X.T-U.L!!!!!!!!!!!!!! pls anunata-ma si pe mn ;) Teo ;) te-a papcit *:* |
| | | Liniştea mării.. Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : -.- -.- -.- Nr. mesaje : 25 Puncte : 25 Reputatie : 0 Hobby-uri : Sa stau tolanita in pat... Stare de spirit : Obraznica
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 14 Feb 2012, 18:23 | |
| Adorable ! Skumpete,ficul tau e bestial...Imi place asa mult doar ca e trist ca Sakura e bolnava. Am sa iti pun cateva intrebari,te rog sa imi raspunzi la ele. 1.Unde vrea Sasuke sa fuga cu Sakura in mica lor "vacanta" 2.Cand pui nextul ? Cam atat...spor la scris Iubita Te pwp |
| | | Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 14 Feb 2012, 21:30 | |
| Waaaii Lisw` draga mra esu GENIALA !! Ce idei ai in capsourul ala al tau, no` la deLL place chiar mult CE ma fac eu cu tine? Stiiu xDD Te mananc cu fulgi cu tot daca nu`mi aduci next`ul, esti bestiala si sper sa nu fie foarte trist casa nu inund pe aici !! Ca in alte dati, asa ceva e inagmisibil..Oricum graga lu` mama iti urez succes in continuare! PS: Ms de anunt sa o faci si data viitoare !! :x |
| | | Demi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : unde se astepta lumea mai putin Nr. mesaje : 107 Puncte : 121 Reputatie : 10 Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be Stare de spirit : Just fine
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 15 Feb 2012, 19:26 | |
| am trecut si eu pe aici si ti-am citit ficul :X si pot sa spun ca e grozav. ai niste idei de ii dai pe toti pe spate. ma anunti si pe mine cand pui nextu te rog? |
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 16 Feb 2012, 12:09 | |
| Buna! Doamne... sa nu-mi spui ca ala e Sasuke? Vor sa plece? Bine ca e doar pentru cateva zile.. Tot am impresia ca va murii.. am mai vazut filme si un fic cu leucemie.. sai fata a murit... Fa-ma te rog sa cred intr-un miracol.. daca .. moare.. O sa fiu distrusa.. Astept next-ul si sper sa se gaseasca un donator. |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Revenge (+16) Vin 17 Feb 2012, 00:17 | |
| Am adus next-ul, nu am ce face( Cheers to that! ) , deci..
Capitolul 18
Sakura Pov Deschid fereastra, lasand sa intre o adiere placuta, odata cu ea si Sasuke, care a venit sa im strice planurile. Mi-a spus ca analizele pe care le-au trimis azi, au fost primite de multe spitale si e posibil sa-mi fi gasit un donator, dar saptamana asta trebuie sa trec mereu pe aici ca sa-mi fac altele noi, deci s-a dus mini vacanta..deocamdata. Ma apropii de el cu speranta de a primi ceva, iar in mai putin de 3 secunde, buzele lui erau peste ale mele, macar atat, doar s-a dus fuga noastra. Tot momentul este stricat in foarte putin timp de sticla pe care am lasat-o pe pat. Se incrunta si ia sticla pe care o arunca pe geam. - Era de colectie, de ce ai facut asta? A fost primul lucru castigat de mine la poker.. Eram atat de suparata, o noapte m-am luptat pentru sticluta aia si am pierdut-o in mai putin de doua secunde. - Ai inebunit? Dupa ce ai patit ultima data, tu tot te atingi de alcool, ce ai in cap? Acum se rastea la mine, imi aducea aminte de mama, urasc sa fiu certata. - Stii ceva, nu cred ca e treaba ta, lasa-ma, nu ai niciun drept sa imi sp.. - Nu am? Din cate stiam suntem impreuna, poate inseamna prea putin pentru tine, vrei o relatie libera, daca vrei te las, plec.. Si uite asa a inceput cearta care a durat o jumatate de ora, 30 de minute pline de reprosuri si juraminte cum ca nu o sa ne vorbim, care il uraste mai mult pe celalalt, si uite asa am ramas singura. Incep sa urasc sticla aia, sa ma urasc pe mine, si inca nu am realizat in totalitate ce am facut, nu vreau sa ma vad maine dimineata. - I'd go back in time and change it, but I can't, so if the chain is on your door, I understand..and..nu mai stiu si ma plictisesc, trebuie sa imi iau gandul de la el, dar nu mai stiu versurile, vocea nu mai zic, sunt jalnica, ma urasc, il urasc. Nici nu avea dreptul sa tipe la mine, nu m-am atins de continut, sunt nevinovata. Las monologul interior si ma ghemuiesc sub patura, cautand si mai mult intuneric, speram sa ma pierd in el, sa-mi pierd gandurile, tot, sa ma pierd pe mine. A doua zi a venit repede, niciun semn de la Sasuke. La 10 m-au lasat sa plec acasa, cea mai mare greseala, in momentul asta imi doresc sa fiu la spital, m-am saturat sa ascult certurile familiei mele destramate. De trei ore incerc sa evit, sa ma fac ca nu aud cum se cearta amandoi in camera de alaturi, trucurie vechi din copilarie nu mai merg, de fapt, niciodata nu au mers. Pe Hinata am trimis-o la plimbare cu Naruto, nu vroiam sa asiste si ea la asa ceva, in momentele astea nu vreau sa dau ochii cu nimeni. De cand ma stiu am incercat de fiecare data cand eram suparata, cand sufeream. Nu vreau sa par slaba in ochii nimanui, singurele dati au fost cand consumam alcool, atunci e imposibil sa nu plang, fie de fericire sau nu, e ceva ce nu pot evita. Cand am ajuns acasa, tata a incercat sa isi intre in rol, dar l-am refuzat si cearta a inceput pentru ca mama a facut ca eu sa vin acasa mai devreme. A inceput sa o invinuiasca pe ea de faptul ca sunt bolnava, putea sa o invinuiasca pentru ca a fost mereu alaturi de mine, dar nu de altceva. Pe el il urasc, nu-l mai pot considera un parinte, m-a facut sa nu mai am incredere in niciun barbat, daca m-a dezamagit propriul tata de atatea ori, un simplu baiat de ce sa nu o faca? S-a schimbat atat de mult, cateodata cred ca e o alta persoana, femeia aia l-a schimbat atat de mult, nu degeaba a spus mama ca a meritat palma care i-am dat-o. Mai de mult, tata a vrut sa mi-o prezinte, i-am spus ca accept faptul ca are pe altcineva, dar nu vreau sa o cunosc, chiar si asa, nu m-a ascultat nimeni. Am iesit toti trei in oras si a deranjat-o cand i-am spus ca urasc femeile fara scrupule care strica casniciile, si care isi deschid picioarele mai ceva ca o usa. A vrut sa ma plesneasca, dar i-am luat-o inainte, nu a fost vina mea ca s-a simtit. Atunci am declarat razboi, a inceput sa-si arate adevarata fata. Ma intreb cand o sa se potoleasca si ei, ma dor atat de tare cuvintele pe care si le spun, asta a fost cea mai mare teama, ma doare prea tare cand se cearta, inca sunt un copil. Nu am mai plecat de mult de acasa, poate d-aia. Daca dispar vreo doua zile, ii potolesc, cred ca asta e singura cale. Deschid laptop-ul si caut niste adrese de hoteluri, Hilton arata bine, eu si Hin meritam putin rasfat. Scriu adresa si caut rucsacul, doar nu o sa plec asa. Iau cateva haine la mine, cardul, portofelul, ma imbrac cu o pereche de colanti negri de piele, un tricou alb cu model negru, geaca scurta de piele si ies tiptil din casa, sunt prea ocupati ca sa observe oricum, pot sa daram si casa daca vreau, nu o sa ma deranjeze nimeni. Acum, trebuie sa o caut pe Hinata, ii spun lucrurile de baza si ne pierdem pentru un timp, nu pot sa o las aici, mereu am avut grija de ea, ma simt responsabila pentru tot ce i se intampla, ea e copilul meu frumos. Asta a fost, dolls Total necorectat! |
| | | Demi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : unde se astepta lumea mai putin Nr. mesaje : 107 Puncte : 121 Reputatie : 10 Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be Stare de spirit : Just fine
| Subiect: Re: Revenge (+16) Vin 17 Feb 2012, 00:34 | |
| suuuper >:D< ce pot sa zic inafara de ...demential? no comment... un capitol la fel de bun ca celelalte :X nu-mi vine sa cred ca Sakura nu poate sa vada in totalitate cat de mult tine Sasuke la ea, dar in fine. astept next :* spor la scris si ms ca m-ai anuntat |
| | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Revenge (+16) Vin 17 Feb 2012, 09:08 | |
| Buna, Capitolul asta a fost foarte frumos, la fel ca toate celelalte. Descrii minunat, actiunea decurge lent si niste idei, printre cele mai bune. Nextul asta a fost mai trist, cel putin pentru mine. Chiar vroiam ca cei doi sa pplece si sa se distreze, nu sa ramana si sa se certe. Sakura devine oarecum, o rasfatata. Era pentru binele ei si ea tipa ca ii arunca sticla. Deci, trec de partea lui Sasuke. Doamne, deci am ras aici [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] , "care isi deschid picioarele mai ceva ca o usa". Foarte inspirata :)) Abia astept sa vad ce se intampla..Next-ul repejor [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Anunta-ma si data viitoare [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].. Spor la scris is la idei!^^ |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revenge (+16) | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|