Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Niste idei nu-mi dau pace, sa fac un sezon doi, dolls? :-? :*: | Da, da, da! | | 95% | [ 41 ] | Sigur, ar fi dragut. | | 5% | [ 2 ] | Nu, mai bine ma uit la Tanar si nelinistit decat sa iti citesc fic-ul. ( lovitura sub centura) | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 43 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 08 Iul 2012, 14:28 | |
| Forever last , incep sa imi fac un obicei rau din asta capitolul a fost ineresant , chiar nu vrea sa o faca sa sufere , dar tot idiotul imparat al idiotilor ramane , prea multa ura si dorinta de razbunare lele..... Next si mersi ca m-ai anuntat |
| | | OrangeAndBlue Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 188 Puncte : 208 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 08 Iul 2012, 17:21 | |
| Hey, mersi de mesajul privat. Acest capitol a fost sublim, la fel ca si restul. Acum... D.abia astept nextu si sa ma anunti Ana o pupa dulce pe batranica fugara. :)): |
| | | Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 08 Iul 2012, 22:46 | |
| Hei draguta, pentru anunt! Acum despre capitol, se pare ca Sasuke a scapat de Kimiko, in sfarsit! Si sincer nu ma asteptam ca Gaara sa mai apara in viata Sakurei, acum ramane de vazut daca se va mai intampla ceva intre ei, nu ma refer neaparat la o relatie, mai degraba daca se va stabilii o relatie de prietenie. Am o vaga banuiala ca in capitolul urmator se vor intampla multe lucruri deci te rog adu cat mai curand nextul. |
| | | Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 09 Iul 2012, 02:12 | |
| Hey! Mersi mult de anunt! A fost foarte dragut capitolul...m-a luat total prin surprindere intalnirea cu Gaara!Ce pot sa spun...!?M-ai dat pe spate! Mult succes la scris... te pup dolche! |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 09 Iul 2012, 16:46 | |
|
Buna draga mea!
Ma bucur enorm de mult ca ai adus next-ul!
Imi pare extrem de rau ca nu am ajuns prima...
Dar tot minunat ramane acest superb capitol!
Ador acest fic..
Se pare ca Sasuke este in sfarsit constient de ceea ce face!
Adica nici macar nu stie daca Sakura il va ierta..
Si continua sa o raneasca!
Abia astept sa vad ce reactie va avea cand va stii ca Sakura a aflat deja..
Sper ca nu vrei sa o pui pe Sakura intr-o situatie proasta , nu?
Acum ca Gaara a reaparut in imagine..
Sper ca Sasuke sa nu creada..
De fapt..
Nu e nimic daca crede ceva rau nu?
Adica e vina lui..
Si asa si sufera..
Acum sa nu mai trag concluzi pripie..
Pentru ca habar nu am ce ne-ai pregatit!
Astept next
Te pup dolshe
Si sper sa ma anunti
Niki~Piki~Riki a fost aici!
|
| | | Alice Demonia Genin
Sex : Localizare : constanta acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 141 Puncte : 154 Reputatie : 11 Hobby-uri : MUSIC ON! Stare de spirit : who cares?
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 09 Iul 2012, 23:23 | |
| woow...e superb ficul tau:X:X:X anunta-ma cand pui next pls |
| | | JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 10 Iul 2012, 20:41 | |
| Hei hei Regret ca ajung tocmai acum, dar am fost plecata... Sincer, imi place foarte mult capitolul, ti-a iesit extraordinar de bine, ca si celelalte, de altfel. Abia astept sa vad discutia dintre cei doi, sa vad ce ii va spune Sasuke si ce se va intampla in continuare. So... spor la scris si la idei Kiss & Hug LexX^^ |
| | | Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Revenge (+16) Sam 14 Iul 2012, 10:22 | |
| Heii Cred ca am lipsit cam mult, asa-i? Eh, las' ca nu e niciodata prea tarziu pentru comment So, capitolele sunt minunate! Fiecare in parte are cate ceva special... Karin nu are ce face, corect? Sunt totusi curioasa daca Sasuke a pus-o sa ii dea pozele, sau doar se plictisea. De Sasuke nu mai pot sa spun nimic. E un razbunator incurabil. Iar de Sakura... Cred ca va iesi cu Gaara o vreme. Si mai cred ca asta nu ii va placea cuiva. Oricum, te las sa ma surprinzi Nu uita de PM. |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 16 Iul 2012, 04:13 | |
| Buna dimineata tuturor! Din nou, nu am somn, asa ca m-am gandit sa scriu un capitol. Nu cred ca o sa mai am mult de facut la acest fic, poate doar 4 - 5, maxim 6 capitole. Nu prea am avut inspiratie, plus ca imi este foarte somn. Aseara nu am dormit absolut deloc, iar in seara asta ma culc la 4:10. Se pare ca (,) Connect-r are dreptate, vara nu dorm! In caz ca nu o sa mai scriu saptamana asta nici un capitol la vreunul dintre fic-urile mele, trebuie sa va spun ca vineri trebuie sa plec la Cluj cu fratele meu pentru o operatie, dupa care plec la mare si din cauza asta nu prea o sa fiu activa pe forum, dar o sa incerc sa mai intru de pe telefon... poate mai prind si vreun laptop, ceva. Cam atat, acum va urez "Lectura placuta!" Capitolul 9“Never thought we'd have a last kiss. Never imagined we'd end like this. Your name, forever the name on my lips. Just like our last... kiss.”Sasuke’s Point of View:Imi indrept din nou privirea spre ceas, trecuse aproape o ora de cand a spus ca va fi aici. Oftez si imi plimb mana pe gat, frecand apasat. Simteam o durere in ceafa, care se datora pozitiei nu tocmai confortabile pe care o aveam. Incercam sa ma gandesc la ceva, dar nimic nu imi venea in minte, nimic in afara de Sakura si vinovatia care m-a inundat. Gandul ca ea nu m-ar putea ierta niciodata, devine din ce in ce mai dureros, situatia devenind si ea mai complicata. Nu stiu de ce se schimba totul, pana acum, nu aveam nici o urma de indoiala. Ma intreb daca am facut alegerea corecta, daca a meritat sa renunt la fericire, la persoana care ma iubeste, pentru a-mi razbuna fratele. Credeam ca o sa ma simt mai bine, avand in vedere ca doi sunt eliminati, dar nu este nici urma de imbunatatire. Acum, ma simt mai rau. Am ales sa imbratisez intunericul, chiar daca stiam ca nimic nu o sa il mai poata aduce inapoi pe Itachi. Datorita actiunilor mele, tot ce era frumos s-a indepartat treptat. Abia daca am mai vorbit cu Naruto, iar parintii mei sunt absenti. De cand au ramas cu un singur copil, a murit o parte din ei, partea cea mai mare. Nu am mai tinut legatura, Kazumi este cea care ma mai ajuta, insa am dat-o si pe ea la o parte. Zgomotul facut de deschiderea usii, m-a facut sa tresar. Inima imi statea in loc, speram sa fie ea. Zambesc subtil, imediat ce am vazut-o. Arata exact ca la inceput, insa ceva lipsea. Cand a ajuns aici, avea acea sclipire in ochi si zambetul pe buze, unul molipsitor. Acum, privirea ii era indreptata in pamant, parea trista. Un gol in stomac, asta simteam. Era posibil sa fi aflat? Singura persoana care stia este Karin, care inca este o obsedata. Nu e prima data cand se baga intre mine si Sakura, plus ca m-a amenintat ca ma va da de gol in fata ei. Sper sa nu fie ce cred eu, altfel Karin o sa plateasca cu varf si indesat. Ma ridic de pe canapea si fac cativa pasi spre Sakura, care nu se misca, insa acum, ochii verzi ma priveau. Mi-a luat mai putin de o secunda sa imi dau seama. Stie. Sunt sigur ca pentru ce urmeaza sa fac, voi primi o palma sau doua, insa altceva nu o sa se intample. Am pierdut deja totul. Distanta dintre noi s-a marit, datorita vantului pe care mi l-a facut. Vocea ii rasuna puternic in toata camera, toate vorbele ma taiau ca un cutit. Mainile ii erau prinse intre ale mele, iar eu ma apropiam din ce in ce mai mult. In urmatoarea clipa, o sarutam, poate pentru ultima data. Nu imi raspundea, era de asteptat, insa ma deranja mai mult decat am crezut. Totul se misca in reluare, sau asa se petrece in mintea mea. Uitasem de cate ori mi-a spus ca ma uraste, nu o mai simteam nici zbatandu-se. Un moment de vis, care nu as vrea sa se termine niciodata, dar mica mea izbucnire a luat sfarsit in momentul in care am simtit durerea provocata de palma primita. Plangea. Lacrimile ii curgeau in abundenta pe obraji, facandu-I machiajul sa se intinda. Imi spunea din nou ca ma uraste. Chiar daca stiam ca nu e adevarat, vorbele ei imi provocau un seniment neplacut, o durere interioara. Merit fiecare cuvant, am facut-o sa sufere, iar asta nu o sa mi-o iert. - Nimeni nu ma poate uri mai mult decat o fac eu. Mi-am mentinut tonul calm, fara nici o urma de sentiment. - De ce nu mi-ai spus? preferam sa te desparti de mine de o suta de ori decat sa aflu de la altcineva. Asta a durut cel mai mult. Meritam macar sa imi spui… Vocea ii tremura, semn ca se abtinea sa nu planga din nou. Nu stiu ce sa ii spun, nu gasesc nimic potrivit. I-as putea explica totul, poate asa ar mai exista o sansa, insa nu vreau sa o bag si pe ea. Prefer sa o pierd, sa o vad fericita cu altcineva, dar nu pot accepta ca ea sa pateasca ceva din cauza mea. Am considerat-o odata moarta, o noua pierdere, o noua durere insuportabila. A fost prea mult, revenisem la concluzia ca oamenii la care tin cel mai mult in viata, sunt luati de langa mine prea devreme, nu mai gaseam puterea de a razbi. La o saptamana dupa moartea lui Itachi, ajunsesem la capatul puterilor. Sakura nu reusea sa dea nici un semn care sa ma convinga ca inca exista o sansa, vroiam si eu sa fiu alaturi de ei. Ma gandisem la o moarte usoara, aveam de gand sa o fac, dar atunci a aparut ea. - Nu ti-am spus pentru ca nu am vrut sa iti dau o noua lovitura, ti-am facut deja prea multe, iar pentru asta, imi cer iertare. Nu meritai nimic din toate acestea. Nu am putut sa ii spun adevarul, oricat de mult as vrea, nu pot risca. - Ai dreptate, nu meritam. Tot ce am facut a fost sa te iubesc, iar tu… De fapt, stii ceva? Nu mai conteaza nimic, s-a terminat. In momentul in care a iesit pe usa, mi-am dat seama ca am pierdut-o pentru totdeauna. Trebuie sa recunosc, doare. Am lasat-o sa plece cu impresia ca nu imi mai pasa de ea, poate acum crede ca nu am iubit-o niciodata, dar daca ar stii… O iubesc. Un alt motiv pentru care nu i-am spus, a fost ca stiam ca imi va cere sa ma opresc, iar eu as fi cedat atat de usor. O singura rugaminte din partea ei m-ar fi facut sa ma razgandesc imediat. Daca o faceam, Sakura era alaturi de mine, daruindu-mi iubire si fericire, insa imaginea fratelui meu m-ar fi bantuit toata viata, amintindu-mi in fiecare zi ca nu am facut nimic sa il razbun. Acum, ca l-am ales pe el, un om mort, in locul singurei persoane in viata pe care o iubesc, ma simt mizerabil. Orice varianta aleg, nu imi aduce fericirea deplina. Incep sa cred ca nu mai exista speranta, poate nu a fost niciodata, insa eu m-am convins ca pe un pro*t ca o sa termin si o sa imi traiesc viata linistit. Cum spunea si Dr House: Speranta este pentru fra*eri. Sakura’s Point of View: Vreau sa plec cat mai departe, sa uit de tot. Vorbea atat de linistit, de nepasator. Toate banuielile mele s-au adeverit. Nu ma iubeste, iar daca a facut-o, acum nu mai simte nimic. Mi-ar fi placut sa spun acelasi lucru, insa eu inca il iubesc. I-am spus de atatea ori ca il urasc, nu are idee cat de mult as vrea, dar nu pot. Pana la urma, este o amintire frumoasa, mai putin sfarsitul. Fara el nu as fi reusit sa ajung aici, a fost principala persoana pentru care am vrut sa traiesc. Cum am mai spus, este o amintire, iar aceste memorii isi au locul in cel mai adanc colt al mintii, fac parte din trecut. Ajunsa in casa, ma indrept direct spre baie. Era tarziu, abia imi tineam ochii deschisi. Cumparaturile pentru casa m-au epuizat, iar plansul imi provoaca somnolenta. Imi indrept privirean spre oglinda, paream scoasa dintr-un film horror. Ochii imi erau rosii, lacrimile nu s-au oprit, inca imi strabateau in voie obrajii. Chiar daca incerc sa imi ocup timpul cu altceva, nu pot sa nu ma gandesc la Sasuke. Iau un servetel demachiant si sterg creionul intins. Ochii ma usturau ingrozitor,acum erau mult mai rosii, iar in jurul genelor pielea ma ustura, cred ca m-am ales cu o iritatie. Niciodata nu m-am simtit mai obosita, mi-ar prinde bine un somn bun, de vreo doua zile. Cum intru in camera, observ ca patul meu este ocupat. Hinata dormea mai ceva ca un bebelus. Mainile ii erau ridicate deasupra capului, ceea ce i-a facut tricoul sa se ridice. Nu stiu daca era din cauza starii mele, poate ca nu mai vad bine, insa ea are o taietura exact ca a mea, numai ca eu am capatat-o de la donatia rinichiului. Daca stau sa ma gandesc, ea nu a avut niciodata vreo problema de genul asta. Doar daca… nu, asta ar fi absurd. Sunt sigura ca mintea imi joaca feste, oricum, o voi intreba maine dimineata de unde o are. Pana atunci, am nevoie de cat mai multa liniste si inconstienta. |
| | | Theiana. Special Jōnin
Sex : Localizare : - Nr. mesaje : 1559 Puncte : 1815 Reputatie : 136
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 16 Iul 2012, 07:44 | |
| Am ramas fara cuvinte![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Capitolul acsta a fost superb la fel ca toate capitolele![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Astept next-ul.![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] A, si multumesc ca mai anuntat!! |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 16 Iul 2012, 08:59 | |
| Buna. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Multumesc ca m-ai anuntat. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Acest capitol a fost ... wow. Superb [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Mai are si tupeul sa o sarute? oO Copil copac ... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Imi este mila pentru Sakura. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] A vazut cicatricea Hinatei? oO Sper sa afle adevarul. Sunt curioas sa vad cum reactioneaza Sakura. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Sunt foarte curioasa. Ce se va intampla? Eu te sfatuiesc sa te pui pe scris :) Spor la scris si multa imaginatie!
|
| | | curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 16 Iul 2012, 10:29 | |
| Hey! Mersi pentru Mp Tot ce as pot zice este ca esti extraordinara Chiar imi pare rau ca m-ai sunt asa putine capitole Intr-un fel sau altul il inteleg pe Sasuke chiar daca nu ma prea inteleg cu fratele meu cred ca daca el ar pati ceva si eu m-as comporta la fel Next repede |
| | | Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 16 Iul 2012, 10:42 | |
| Multumesc mult de anunt Lissa. Nu stiu daca e din cauza oboselii, dar pentru mine capitolul asta a fost foarte profund. Un capitol minunat si trist. Acum intrebarea este daca va mai exista ceva intre ei. Ramane de vazut, cine stie ce-ti mai trece prin cap. Avand in vedere ca imaginatia fiecaruia e diferita si intr-un fel originala, nu putem prezice ce se va intampla exact, asa ca.....NEXTUL repejor. |
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| | | | JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 16 Iul 2012, 13:17 | |
| Iti multumesc mult pentru anunt Nu stiu daca e din cauza starii mele, dar acest capitol m-a facut sa plang. O despartire tragica... atat de trista. Sakura nu merita asta... si nici Sasuke. Sper ca ei doi sa treaca si peste acest obstacol si sa fie impreuna... dragostea lor sa castige. Abia astept urmatorul capitol. So... spor la scris si la idei Kiss & Hug LexX^^ |
| | | Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 16 Iul 2012, 13:51 | |
| Heeyyyy Merci de anunt Nextul este super grozav si astept continuarea N E X T Sper sa ma mai anunti
|
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 16 Iul 2012, 13:55 | |
| Hellau, my darling Uff, ce capitol frumos si induiosator. NU pot sa cred ca l-am citit asa de repede. voiam sa dureze mult mai mult, offf. Descrierea a fost mai mult decat perfecta, iar faptul ca ai reusit sa ma intristezi a fost bonusul. Pff, ce mult am asteptat capitolul cu conversatia dintre cei doi, sincer speram sa se impace, nu stiu, el sa fuga dupa ea, sa ii demonstreze ca a gresit, ca o vrea inapoi. Nu a facut asta, pr*stul. Ma intreb ce pedeapsa va suferi Karin datorita faptului ca ea e motivul principal despartirii lor. Sper sa fie dura, merita cu varf si indesat. Acel ultim sarut a fost... trist. Imi pare atat de rau pe el, pentru ea.. Off, inca cateva capitol si Revange se termina? No, nu vreauuu, imi place prea mult fic-ul ca sa se termine. Te rooog, gaseste alte idei si continua-l. Te roog :o3 Sper sa aduci next-ul cum prinzi ocazia. Calatori placuta si bafta la operatie. |
| | | Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
| Subiect: Re: Revenge (+16) Lun 16 Iul 2012, 22:20 | |
| |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 17 Iul 2012, 12:17 | |
| HEi! Hei! Hei!
Nu stii cat ma bucur ca ai adus next-ul
Poate nu crezi dar chiar am inceput sa plang..
Cat am vrut sa sufere Sasuke...
Acum nu mai vreau
Daca sufera Sasuke sufera si Sakura...
Deci sa nu mai sufere ...
Sa se impace!
Asta e corect..
Sa se imapace, sa uite de razbunare..
Si totul o a fie bine..
Dar nu se va intampla asta momentan...
Cine stie ce ne-ai pregatit tu?
Cine stie cat o sa plangem?
Si cat o sa radem?
Deci Sakura este pe cale sa afle cine ia donat rinichiul?
Devina din ce in ce mai interesant...
Acum imi este mila si de Sasuke...
El nu vrea sa o puna il pericol?
Dar nu vrea nici renunte la razbunare...
Complicat baiat ...
Pai ce sa mai zic..
Am zis de 100 de ori ca imi place ficul..
Am zis ca imi place tot cetine de el si de scriitoare..
Ce as putea sa mai spun?
Astept next
Te pup dolshe
Si sa nu uiti sa ma anunti...
|
| | | kristen Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic. Nr. mesaje : 243 Puncte : 264 Reputatie : 10 Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking, Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mar 17 Iul 2012, 14:49 | |
| Wow! Superb! Ai adus next-u! Pe mine nu m-ai anuntat! Hm.. in orice caz.. sunt nerabdatoare! Oare ce se va mai intampla? |
| | | NaTy nAtY EvIl Genin
Sex : Localizare : PESTE TOT SI NICAIERI acebook : https://www.facebook.com/sabou.natalia?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 160 Puncte : 188 Reputatie : 8 Hobby-uri : imi place sa citesc , sa scriu si sa traiesc Stare de spirit : In love
| Subiect: Re: Revenge (+16) Mier 18 Iul 2012, 15:30 | |
| Nu am mai trecut de mult pe la ficul tau , si nici nu am mai comentat dar ca intodeauna m-ai lasat muta este de-a dreptul superb il ador , il ador , il ador , Iubesc cum descrii de fapt cum scrii in general I love your fic , astept cu nerabdare next-ul Sper sa-l aduci cat mai repede , spor la scris si la ideei te pupacesc P.S. sa ma anunti si pe mn cand aduci next-ul |
| | | Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Revenge (+16) Joi 19 Iul 2012, 12:40 | |
| Nici nu stiu... Ce as mai putea spune? Pe bune acum, de cate ori vii cu un capitol, e la fel (mai bun) decat precedentul. Doar maxim 6 capitole zici? Nu stiu de ce, insa am un sentiment ca nu va fi un "Happy End". Sper sa ma insel, sa intervina ceva si sa fie totul ok. Palmele... Instinct feminin as putea spune! In momente bune sau rele, mereu prezent! Astept next |
| | | Alice Demonia Genin
Sex : Localizare : constanta acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 141 Puncte : 154 Reputatie : 11 Hobby-uri : MUSIC ON! Stare de spirit : who cares?
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 22 Iul 2012, 17:06 | |
| HHHHEEEELLLOOOO!!! in primul rand vreau sa imi cer scuze ca nu am comentat mai devreme dar am fost plecata si nu am avut calculatoorrr.. si in al2lea rand vreau sa iti zic ca e genial capitolul si merita continuat. anuntama deca poti in continuare tteee loooogg!! |
| | | MeLyNa12 Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : oriunde nu ajunge soarele acebook : Adauga-ti profilul. Nr. mesaje : 2312 Puncte : 2424 Reputatie : 75 Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri Stare de spirit : Ce contează?
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 22 Iul 2012, 17:34 | |
| |
| | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Revenge (+16) Dum 22 Iul 2012, 19:09 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revenge (+16) | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|