| ♥Under this mask is an angel♥ [+16] | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: ♥Under this mask is an angel♥ [+16] Mar 29 Mai 2012, 17:04 | |
| Wow... pe ce sa zic 1.Mersi pentru MP 2.Pai...mi-a plucut la nebunie next-ul a fost asa de nu stiu .... sweet dar totusi trist 3.Chiar daca Sasuke pare impacat cu idee eu tot nu cred ca Karin e insarcinata ... in fine 4.Ce mai e de spus inafara de spor la scris si capitolul repede repejor |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: ♥Under this mask is an angel♥ [+16] Mar 29 Mai 2012, 17:58 | |
| Hellau, my darling Thanks for mp A fost un capitol extrem de lung si incredibil de trist. Sincer mi-au dat lacrimile, atat de intensa a fost descrierea sentimentala, bravo pentru asta, meriti aplauze srsly Eram total convinsa ca acest bebe va aduce sfarsitul relatiei dintre protagonistii acestui fic, insa.. asta a fost sa fie. Momentan sunt foarte curioasa sa vad ce se petrece in continuare.. Sasuke in L.A... Sakura inapoi acasa.. trist.. Nu stiu de ce am impresia ca Karin minte sau ca nu e copilul ei, habar n-am. Poate e adevarat, numai tu stii. Ma intreb cum vor trece ei peste, cum vor uita, cum vor.. nu stiu... Anyway, cert e ca s-au despartit, s-au indepartat si acum vor incerca sa isi vada fiecare de viata lui, right? Hmm, sunt foarte curioasa sa vad ce le pregateste viitorul, so darling apuca-te de scris |
|
| |
Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
| Subiect: Re: ♥Under this mask is an angel♥ [+16] Mar 29 Mai 2012, 23:34 | |
| Deci e clar !O sa dea o masina peste Karin ! Doamne...cat de nebuna si curajoasa e Sakura !Eu in locul ei as fi facut ca toti dracii !Pe langa asta mai are si un suflet extraordinar !Si Sasuke...e atat de bleg !NU putea si el sa pelec de acolo departe , departe de tot !Oh...Gosh ! Totusi...nu cred ca Karin e insarcinata...adica , chiar daca ar fi fost ar fi facut avort , la cat de nesuferita e...cel putin asa cred yo ! Abia astept sa aduci nextu (in care peste Karin da o masina...)si te rog sa ma anunti !Te pupacesc dulce ! |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: ♥Under this mask is an angel♥ [+16] Mier 30 Mai 2012, 11:52 | |
| Buna scumpa mea. Ma bucur sincer ca am trecut pe la fic-ul tau. Ideea este destul de draguta in special imi place cum i-ai conturat personalitatea Sakurei si evolutia ei, cat si a lui Sasuke. Nu imi place ca ai avut la un moment dat .. acel inceput banal..descriind-o, cand defapt trebuia sa ne lasi pe noi sa o descoperim, usor usor. Pe viitor tine minte, si lasa cititorul sa descopere personajele. Este mult mai bine. Ideea imi place ca ai personalizat-o, ceea ce o face draguta. In mare parte asta este parerea mea. La capitolul descriere stai ok. Desigur intotdeauna este loc de mai mult si mai sentimentala, insa este bine mai ales ca transmite sentimentele personajului. Sincer iti spun, am simtit tot ce au simtit personajele iar asta a fost lucrul care mi-a placut...
Mie una imi place fic-ul tau si sunt foarte curioasa cum vor decurge lucrurile in continuare. Te rog cand postezi continuarile sa imi dai si mie un PM eventual si cu link-ul daca poti.
Spor la scris si la idei! |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: ♥Under this mask is an angel♥ [+16] Vin 01 Iun 2012, 18:01 | |
| Hei Iti multumesc pentru mesajul privat, chiar ma bucur ca ai adus next-ul Un capitol frumos, dar trist Nu imi vine sa cred ca Sakura a plecat, inca sunt in stare de soc. E inacceptabil! Karin asta...Lord, have mercy. O urasc, pur si simplu nu pot sa o suport, imi sta in cap. Oricum, te pricepi foarte bine la descriere, ai facut din fic-ul asta unul superb Abia astept next-ul, spor la scris |
|
| |
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: ♥Under this mask is an angel♥ [+16] Mar 19 Iun 2012, 16:43 | |
| Pfoaii, scumpa mea, iarat-ma ca vin asa tarziu. Imi place enorm de mult acest capitol. Mi-a placut ca Sakura a reusit sa isi blocheze orice impulsivitate fata de familia ei, asta aratand ca s-a maturiazat foarte mult de la venirea ei in L.A. Si de asemenea am adorat micul discurs al acesteaia.Cred ca i-a trbuit mult curaj si vointa ca sa il poata termina. Pai si acum sunt curioasa care va fi drumul pe care il va parcurge mica noastra eroina. Pupici si spor la scris! |
|
| |
♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: ♥Under this mask is an angel♥ [+16] Mar 19 Iun 2012, 19:09 | |
| Ma dor ochii la cat de apropae am stat de ecran in timp ce citeam. Ficul tau e de-a dreptul superb. Ma bucur cand dau peste ficuri asa bune. E de-a dreptul superb, genial. Nici nu mai stiu ce sa zic Dar nu pot sa cred ca, Karin a ramas insarcinata cu Sasuke! Dece???? Saraca Sakura Ficul tau mi-a ajuns la inima inca din primele 2 capitole, in acest capitol aproape m-ai facut sa plang Cu toate astea nu prea cred ca, Karin e insarcinata cu Sasuke cine stie cu ce idiot o fi si l-a bagat pe Sasuke la inaintare. Cat mi-ar place sa fie asa si pana la urma cei 2 sa ajunga impreuna Mi-ar placea sa ajung sa fac ficuri la fel de bune ca acesta si inca cateva care mi-au ajuns la inima, dar astea sunt vise Te-am pupat si spor la scris |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: ♥Under this mask is an angel♥ [+16] Sam 14 Iul 2012, 10:32 | |
| Fic blocat datorită cererii autoarei. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ♥Under this mask is an angel♥ [+16] | |
| |
|
| |
| ♥Under this mask is an angel♥ [+16] | |
|