| Mandria celor doua gasti +16 | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Sor SorinuS Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Pe forum♥in Galati acebook : Sorinus Nr. mesaje : 50 Puncte : 86 Reputatie : 30 Hobby-uri : Anime is my life!♥In special Sasusaku♥ Stare de spirit : O.K.
| Subiect: Re: Mandria celor doua gasti +16 Mar 10 Iul 2012, 11:26 | |
| Moama ce super e fic-ul acesta! De unde iti vin atatea idei pe bune??! Esti o scriitoare innascuta! Astept next-ul cu ardoare! Bafta! |
|
| |
lostJpizza Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Las Vegas,Nevada Nr. mesaje : 15 Puncte : 19 Reputatie : 4 Hobby-uri : i love rock music! Stare de spirit : R.A.I.N.Y.
| Subiect: Re: Mandria celor doua gasti +16 Dum 22 Iul 2012, 14:28 | |
| De ce nu pui next..astept de mult timp.... Te rog pune next`ul! |
|
| |
the Reason Genin
Sex : Nr. mesaje : 51 Puncte : 66 Reputatie : 5 Stare de spirit : mereu in continua schimbare
| Subiect: Re: Mandria celor doua gasti +16 Mar 24 Iul 2012, 00:53 | |
| Un singur cuvant. GENIAL. Ideea este minunata, actiuna la fel. Astept next-ul. pup |
|
| |
Sengni S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : • România Nr. mesaje : 3191 Puncte : 3381 Reputatie : 74 Hobby-uri : Să stau pe forum • Stare de spirit : Many Many Happy •
| Subiect: Re: Mandria celor doua gasti +16 Mar 31 Iul 2012, 09:11 | |
| Sall ! Urmăresc de mult fic-ul tău,şi vreau sa-ţi spun că este unul genial.La fel ca şi celeleante fic-uri ale tale.Scrii superb.Cred că esti super experimentata! Vad că pui next-urile cam greu,dar eu aştept cu nerăbdare şi sfarşitul!Dar mai e mult pană atunci,nu-i aşa baby? Mult spor la scris! |
|
| |
Temari Chūnin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri Nr. mesaje : 923 Puncte : 984 Reputatie : 37 Hobby-uri : Handball Stare de spirit : Bucuroasa
| Subiect: Re: Mandria celor doua gasti +16 Dum 12 Aug 2012, 00:19 | |
| Next!Iti iubesc fic-ul si Sasuke si Itachi sunt asa de perver*i!Frumos astept next si te rog trimite-mi un PM cand il postezi .Mersi! |
|
| |
~$^Angelique^$~ Academy Student
Sex : Localizare : In fata PC-ului acebook :
Nr. mesaje : 40 Puncte : 43 Reputatie : 1 Hobby-uri : Tampenii evident :))) Stare de spirit : Sunt asa cum sunt.Cum nimeni n`ar vrea sa fie. Sunt eu si atat.Cu nimic mai deosebita.Dar Diferita`!:
| Subiect: Re: Mandria celor doua gasti +16 Dum 12 Aug 2012, 14:20 | |
| Foarte tareeeeeeeee ....... este frumos . Romance , Supranatural si pervy . Imi place mult , deci te astept cu NEXT-ul . Astea fiind spuse , bine ca nu te-a prins mama ta cu ficul asta , ca stii cum sunt mamele |
|
| |
Pișcot Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undeva in sud ! :) acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 89 Puncte : 95 Reputatie : 2 Stare de spirit : De la foarte bine in sus
| Subiect: Re: Mandria celor doua gasti +16 Dum 12 Aug 2012, 14:42 | |
| am trecut sh yo pe aici imi place titlu e super la fel ca sh ficul nextul sa ma anunti sh pe mn ca il pui pwp |
|
| |
Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Mandria celor doua gasti +16 Dum 16 Sept 2012, 12:52 | |
| Hei ! Ma gandeam si eu sa trec pe la ficul tau si iata-ma aici. Asa acum sa trecem la lcruri mai importante cm ar f ficul tau. Deci mi place mult de tot. Si da... Ultimul capitol a fost cam scurt da nu-i nimc. Te reansezi tu. Legat de fic... Pai Uchiha aia sunt tare perersi si Haruno tare destepte. E chiar amuzanta relatia dintre ei. A iar de Naruto nu mai zic. E un nesimtit si jumatate! Adica cum sa ii faca asa cea lu Hin? Moalia e bine totusi ca ii tine piept. Bravo Hin! Oricum astept nextu si anunta-ma si pe mn cand il pui. |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Mandria celor doua gasti +16 Sam 01 Dec 2012, 00:43 | |
| Fic blocat din cauza inactivităţii. (16 Sept- 16 Noi) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mandria celor doua gasti +16 | |
| |
|
| |
| Mandria celor doua gasti +16 | |
|