Capitolul 8
Acest capitol va fi din perspectiva lui Sakura dar si a lui Sasuke si va fi putin cam pervers.
“Băieţii tot băieţi rămân. Şi chiar şi aşa n-ar conta prea mult, dacă măcar am reuşi să împiedicăm fetele să mai fie fete.” – Anne Frank
Miroase exact ca el.
M-am trezit inainte ca soarele sa rasara in bratele lui Sasuke .
Defapt chiar deasupra lui .Si cu toate acestea eram un dezastru. Eram transpirata , parul meu era ciufulit aratam la fel de rau precum ma simteam .
Patura cu care eram acoperiti era destul de groasa pentru luna mai .
Simt ca ceva se misca sub mine semn ca Sasuke sa trezit. Ochii lui s-au marit cand m-a vazut, expresia lui zguduitoare. Arata aproape vinovat sau rusinat. Am intors privirea, nefiind in stare sa ma uit la el.
Eram intr-o ipostaza destul de jenanta .
M-am scuzat si am fugit in bucatarie pentru a bea un pahar cu apa.
Cred ca am baut 5 pahare dar tot imi era sete.
-Hei Sakura!
Am sărit la vocea zgomotoasă şi neaşteptată şi am scăpat paharul pe care il ţineam. S-a prabusit pe podea, nimicindu-se la impact şi trimitând mici cioburi de sticlă. Ochii mei s-au marit, zgomotul puternic rasunand prin tot parterul. M-am uitat la Sasuke, care avea soc intiparit pe fata. Nici macar nu am realizat ca era aici, crezand ca sunt singura.
-Scuze, nu am vrut sa te sperii. Spuse el scuzandu-se. I-am facut cu mana si m-am aplecat, strangand cioburile de sticla de pe podea. El a sarit la mine, vrand sa ma ajute, dar a reusit doar sa ma surpinda mai tare. M-am indepartat de el impingandu-ma intr-un ciob de sticla. Mi-am apucat mana si am vazut firul rosu care curgea din taietura. M-am simtit ametita imediat ce mirosul ruginit al sangelui m-a lovit vazandu-l mi-a provocat greata.
Aveam o zi rea… o zi foarte rea.
Dupa ce mi-am bandajat mana si am strans cioburile am urcat inpreuna cu Sasuke sus.
El parea tensionat. Il tot vedeam intinzandu-si spatele, rulandu-si umerii si ducandu-si mana la ceafa masand-o. Dupa o vreme am devenit curioasa si l-am intrebat daca e in regula si el a confesat ca muschii lui au devenit cam rigizi.
M-am oferit sa-i fac un masaj, pur si simplu incercand sa fiu prietenoasa, nici macar luand in coniderare ce se va intampla cand il voi atinge.
In momentul in care el a stat intre picioarele mele sentimentele acelea au inceput sa se agite din nou in mine. Mainile mele pe pielea lui au fost aproape electrice. Spatele lui era neted-muschii lui erau fini si sculptati. El s-a ridicat pentru a-mi da ceva ca sa-l masez si ochii mei au cazut pe pieptul lui gol.
Masajul a inceput destul de inocent si am simtit cum se relaxa, insa fiorii stupizi din interiorul meu au inceput sa actioneze si sa preia controlul. Practic am inceput sa-i mangai spatele cu mana, trecandu-mi degetele usor peste tatuajul lui. Eram curioasa despre ele si vroiam sa-l intreb ce inseamna toate tatuajele lui, stiind ca are trei, insa nu puteam sa formez cuvintele. Avea deasemenea si o cicatrice proeminenta pe o parte si orice a cauzat-o probabil ca a durut si uram gandul ca el sa fie ranit. Modul in care se simtea pielea lui Sasuke, mirosul lui si sunetele pe care le facea m-au intunecat complet. De abia mai puteam gandi limpede. Mi-am trecut mana in sus pe coloana lui si el si-a aruncat capul pe spate, degetele mele gasind drumul spre parul lui. Parul lui era surprinzator foarte moale si felul in care se simtea ma captiva.
Sasuke a inceput sa gafaie si sa geama si sunetul acela mi-a provocat lucruri nebune. Mi-am simtit corpul furnicat, propria respiratie greoaie. Am inceput sa am ganduri irationale despre mainile lui peste mine cand m-a tinut oprindu-ma din a-l atinge.Mi-a spus ca cineva era acasa si eu m-am panicat imediat.
M-am ridicat repede si mi-am inchis ochii, simtindu-ma ca si cum as fi vreo
Editat de choco :) : mai are rost sa iti spun? /:) ?.Sunetele si gemetele lui Sasuke imi cutreerau prin minte.
In secunda urmatoare in camera isi face aparitia Itachi .Ochii mei au cazut asupra lui Karin .
Aceastia au parut iritati de prezenta mea .Si am gasit o scuza tampita gen''Am venit sa ii aduc notitele la trigonometri lui Sasuke''
Apoi mi-am luat la revedere de la acesta si am luat-o la fuga pe scari.
Cand am ajuns la parter am inceput sa gafai ca si cum as fi fost vreo astmatica aflata in criza de aer.Mi-am dat seama ca mi-am uitat geanta in camera lui Sasuke asa ca am urcat din nou.
M-am indreptat spre lui Sasuke si m-am oprit abrupt in mijlocul holului cand am auzit o fata strigand. Am facut cativa pasi inapoi ezitant si am simtit devastarea trecand prin mine cand sunetul familiar mi-a ajuns la urechi. Gemete peste gamete. Puteam auzi un sunet slab si inabusit. Sasuke facea
Incep sa ma satur de asta. cu Karin.
Am auzit-o pe Karin strigand din nou, de aceasta data tipand numele lui Sasuke. Mi-am pierdut suflarea, si o durere ardea prin mine. Ochii mei s-au udat de lacrimi si totul a devenit neclar. Genuchii mei s-au inmuiat, si am auzit pasi in spatele meu, pe scari. Picioarele mi-au cedat si m-am prabusit, capul meu lovind peretele, si corpul izbindu-se de podea cu un zgomot puternic. L-am auzit-o slab pe Itachi tipand numele lui Sasuke inainte ca totul sa se innegreasca.
Sasuke pov:
Dupa ce a plecat Sakura am ramans sigur cu Karin.
-Nu ai vazut mesajul meu?
Imi iau telefonul de pe noptiera si sa uit la mesaj.
''Karin4387: Cf?''
Da serios?Vreau sa spun, da-o dr**u, nu putea sa fie mai creativa cu numele asta asta?
-Pe tine in 10 minute daca iti tarasti fundul pana aici.I-am raspuns eu plictisit.
Ce e drept nu aveam chef de Karin. E dragastoasa si sensibila si asta ma enerveaza la culmea.Dar nu aveam ce face masajul Sakurei a fost al naibi de excitant.Si nu puteam sa ii fac ceva Sakurei chiar daca in mintea mea zburdau imagini care m-ai de care.
Eram tensionat, corpul meu avea nevoie de un fel de eliberare.
Genunchii ei au lovit patul asezandu-se apoi cu fundul pe el. Mi-am dat tricoul jos, punandu-l pe marginea patului.Karin incepu sa-si descheie camasa si-o dadu jos. Si-a deschis pantalonii apoi si i-a dat jos, stand pe coatele ei pentru a o vedea in sutien si chiloti. Mi-am deschis cureaua si mi-am deschis pantalonii. I-am dat jos impreuna cu boxerii,si a inceput distractia.
Cand o bubuitura puternica din hol a ricosat in camera mea. A sunat ca si cum cineva a lovit zidul de langa camera mea cu ceva tare. Mi-am incetinit miscarile, speriat si enervat deoarece distragerea a facut furicaturile sa dispara. L-am auzit pe Itachi strigandu-ma , un tipat strident si panicat. M-a speriat ca dracu, pentru ca Alice nu era genul care sa se ingrozeasca usor. Ceva era foarte gresit.
Am luat o pereche de pantaloni de trening si i-am imbracat, fugind la usa. Karin striga in urma mea, dar nu mi-a pasat de ea in acel moment. M-am oprit in usa deschisa si am intepenit cand am vazut-o pe Sakura zacand pe podea, rece, cu Itachi ghemuit in spatele ei. Itachi s-a uitat la mine, panica de pe fata disparand putin cand m-a vazut pe mine. Sakura nu se misca, ochii ei erau inchisi, si daca pieptul ei nu se misca usor spuneai ca e moarta.
Sentimentul care s-a scurs prin mine aproape mi-a luat respiratia. Frica si disperarea pe care le simteam erau intense. Stand acolo, uitand-ma la corpul fara vlaga si palid de pe podea, ma simteam al dracu de devastat.
Si atunci am stiut. Am construit ziduri si am evitat sentimente, nu dadeam doi bani pe nimeni altcineva decat persoana mea si familia mea, si fata asta vine valsand in viata mea . Imi darama zidurile si vede prin exteriorul meu dur, gaseste o cale pe sub pielea mea si in inima mea. Si face asta fara sa incerce macar, fara sa vrea.
M-am indragostit de ea, la dr**u. In acea fractiune de secunda in care m-am uitat la ea zacand pe podea in suferinta, am realizat. Motivul pentru care nu pot sa nu ma gandesc la ea. Motivul pentru care ma intreb la ce se gandeste si ce viseaza. Motivul pentru care ma uit dupa ea de fiecare data . Motivul pentru care nenorocitul ei de raset ma face sa zambesc, motivul pentru care suspinul ei imi face pieptul sa ma doara.
Imi pasa de ea. Nu, sterge asta. O iubesc. Nu mi-am permis sa iubesc pe nimeni altcineva de cand mi-am pierdut mama, spunandu-mi ca durerea de a pierde pe cineva nu merita, mai ales cand traim viata pe care o traim. Ii resping pe oameni si ii enervez pentru ca e mai usor in felul acela. Nimeni nu ajunge la mine, intotdeuna tin oamenii la distanta. Dar ea a ajuns inauntru.
Am impins toate aceste ganduri la o parte, incercand sa le uit deoarece nu ma puteam ocupa cu asta, si am ridicat-o de pe podea.
Itachi a deschis usa camerei si a intrat inauntru, lasand-o pe Sakura pe pat. Karin era inca in camera dar nu i-am acordat atentie, nu puteam sa-i acord atentie. Nu cat timp Sakura era ranita. Nimeni nu mai conta in acel moment exceptand-o pe ea.
-Sakura? Trezeste-te bella ragazza, deschide-ti ochii pentru mine.Am spus repede. La dr**u, nici macar nu ma mai gandeam la ce spuneam. Stiam ca Itachi este in camera si ca stie destula italiana pentru a intelege ca i-am spus Bellei ‘fata frumoasa’, insa cuvintele au curs afara.
-Palmuieste-o sau ceva, nu asta ar trebui sa faci? intreba Karin din prag. Am simtit un val de furie, strigand ca nimeni nu o va lovi. Ochii Sakurei s-au deschis si s-a uitat la mine. M-am simtit imediat usurat, sentimentele din mine fiind inca intense si depasitoare incat m-am descarcat in fata ei, strigand la ea pentru lesin, de parca ar fi fost vina ei sau de parca ar fi putut ajuta la ceva. A crezut ca e in probleme si ochii ei s-au umplut cu lacrimi, facandu-ma sa ma simt ca un cretin pentru felul in care am reactionat. Am incercat sa ma calmez si sa-i explic, spunandu-i ca a lesinat si ca m-a speriat al naibii de rau.
A incercat sa se ridice, chiar daca am insistat sa n-o faca. S-a uitat la usa, si expresia ei s-a schimbat, facandu-ma confuz. Parea ca este putin relaxata si ca este mai bine, insa acum arata aproape devastata. Eram confuz si m-am intors usor, uitandu-ma unde s-a uitat si ea. Ochii mei au cazut pe Karin si am realizat ca purta doar tricoul meu.
M-am holbat la ea, mai furiospe mine decat pe ea, si i-am spus sa mearga sa se imbrace.
Sakura avea ochii inchisi. Am privit-o pentru un moment si nu am putut face altceva decat sa zambesc. Doamne, era frumoasa. “La mia bella ragazza”, am soptit, mangaindu-i fata. Stiam ca ea nu stia ce inseamna si eram bucuros pentru asta, insa nu m-am putut opri din a spune-o. Si-a deschis ochii si a intrebat ce inseamna si i-am spus ca nu conteaza, ca nu doreste sa stie.
Karin a trantit usa de la camera mea, si eu m-am ridicat iritat. Am oprit-o in hol si ea a inceput sa fie lingusitoare, comportandu-se de parca ar fi geloasa pe atentia pe care i-o dau Sakurei . A numit-o o servitoare data dr**u si am cedat. Karin mereu se uita de sus la ea si asta ma enerva. Mi-am pastrat vocea joasa, dar cuvintele mele erau ascutite. Probabil ca i-am ranit sentimentele si nu ma va mai lasa sa intru in pantalonii ei, dar nu-mi pasa. Oricum nu merita si ma simteam protectiv fata de Sakura. La dr**u, nu o voi lasa sa nu aiba lipsa de respect fata de ea.
M-am intors la Sakura si ea si-a cerut scuze de la mine si mi-a spus sa-i cer scuze si lui Karin din partea ei. Am fost confuz la inceput, dar a inceput apoi sa-mi explice si m-a blocat. Ne-a auzit. A auzit gemetele si tipetele lui Karin si isi cerea scuze pentru ca ne-a intrerupt din treaba . Amandoi eram rusinati si ma simteam ca naiba. Eram atat de depasit cu toate si faptul ca ea a stiut ma face sa vreau sa-mi lovesc creierul pentru ca mi-am intrecut limitele.
Dupa un moment de tacerem-am oferit sa o duc acasa.Dar aceasta a refuzat s-a repezit pe noptiera si-a luat geanta si a sunat la taxi.
Dupa ce si-a luat la revedere a plecat suparata