| Cand ajungi la adolescenta | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Cand ajungi la adolescenta Dum 01 Apr 2012, 11:15 | |
| uiiiiii!!! Ce draguuuttt!!!
Ador capitolul acesta[:x]. Chiar daca e scurt, e genial!!!
Itachi!!! Iar Itachiii???
Anyway, astept next.ul[:x]
Ganbatte!!
Kiss, kiss^_^Hanazawa Rin |
|
| |
Gabi gαвяιєℓℓℓα Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : somewhere in this world Nr. mesaje : 10 Puncte : 14 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Cand ajungi la adolescenta Dum 01 Apr 2012, 12:27 | |
| in primul rand mersi ca mai anuntat ....si wowwww e mijto rau mam bucurat de el chiar daca a fost scurt si ma uimit sasuke ....a fost dragur......desi nu mia placut cum a reactionat cand a intrat itachi in camera...oricum ai fost minunata si spor la scris...si daca poti sa ma anunti cand pui next:D:D |
|
| |
Miky Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : prin lumea mea Nr. mesaje : 267 Puncte : 338 Reputatie : 15 Stare de spirit : plina de viata
| Subiect: Re: Cand ajungi la adolescenta Joi 05 Apr 2012, 10:29 | |
| Interesant capitolul, eu am crezut ca Sasuke o cheama pe Sakura pentru altceva mai important la el acasa, oricum mie mi-a placut bafta la scris!!! |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Cand ajungi la adolescenta Joi 05 Apr 2012, 21:31 | |
| Pfiuu, am reusit sa ajung si eu cu o critica. Imi pare rau de intarziere. Soo, let's see.
Descriere: nu ai mai deloc. Nu imi place ca treci rapid de la un lucru la altul si nu descrii pe cat ar trebui, ca sa inteleg si eu mai amplu anumite aspecte. As vrea sa vad ca dezvolti mai mult ideea si ca desrii mai mult sentimentele personajelor, deoarece este important ca cel care citeste sa inteleaga exact ce se intampla cu personajul Nu este ca un roman politist, unde nu se pune accent foarte mare [e sentimente, ci pe intamplari, acolo trebuie sa iti dai seama singur de ce ar putea simti personajul, cum ar aprecia el fiecare actiune etc. Aici insa, cititorul nu trebuie decat sa inteleaga sentimentele prin intermediul cuvintelor tale care din pacate nu descriu prea multe. Mai lucreaza la acest capitol.
Actiune: mi se pare cam grabita si dupa cum am mai spus treci prea repede de la un lucru la altul. Incearca sa iti opresti atentia asupra unui singur lucru si sa spui cam tot ce se poate despre el si abia apoi faci o trecere lenta la un alt cadru. Daca mai adaugi descirere sunt sigura ca va fi mai bine. Daca totusi nu te pricepi, atunci poti incerca sa narezi, dar sa fie o naratiune dintr-acelea care chiar sa te tina in priza.
Dialog: este cam mult si unele replici pur si simplu nu isi au locul acolo. Incearca sa il introduci in vorbirea indirecta si va fi mai bine.
Idee si titlu: ideea este destul de des intalnita, el este baiatul din liceu care este adorat de toate fetele, iar ea este singura care nu-i cade la picioare. Nici felul in care o dezvolti nu este chiar atat de special, deoarece nu folosesti pe cat ai putea si pe cat ar trebui cuvintele, nu descrii sentimente, emotii, nu narezi astfel incat sa te cuprinda cu totul. Titlul.. nu prea imi atrage atentia. Daca as avea un astfe de fin in fata nu cred ca m-ar tenta sa il citesc.. Mi se pare sec si nu stiu acum cata legatura are cu continutul, poate are, dar pe mine una nu ma prea fascineaza.
Estetica: capitolele sunt ok asezate in pagina, nu am ce zice, dar lasa un rand liber intre paragrafe pentru a fi mai usor de citit si pentru ca cititorul sa nu piarda printre randuri.
Greseli de tastare/ ortografie: ai cam multe si asta in fiecare capitol. Eu zic sa nu mai scrii la sfarsit "capitol necorectat" si sa te apuci sa iti recitesti capitolele ca macar la capitolul asta sa stai bine. In rest, ai grija ce limbaj folosesti, deoarece cam incalci Regulamentul.
Noo, bun, cam asta ar fi. Sper ca nu te-ai suparat si sa iti fie de ajutor. Te-am pupacit dulce.
choco :) [/size] |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Cand ajungi la adolescenta Sam 14 Apr 2012, 13:14 | |
| |
|
| |
Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: Cand ajungi la adolescenta Dum 15 Apr 2012, 23:59 | |
| Ai pus doua capitole si eu nu stiu nomoc? Te rog sa ma anunti pe viitor cadn aduci un capitol nou ce frumos a evoluat iubrea dintre cei doi Astept sa aduci next-ul Te pwp dulce si spor la tastat PS: sa nu uiri sa ma anunti...te rog :o3 |
|
| |
ZuZuLiNa Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : top secret Nr. mesaje : 69 Puncte : 75 Reputatie : 0 Hobby-uri : muzica,cititul,moda si iesitul in oras cu prietenii mei Stare de spirit : mai mereu zambareata
| Subiect: Re: Cand ajungi la adolescenta Mar 17 Apr 2012, 16:16 | |
| cand pui nextul.iubesc acest fic please spor la scris |
|
| |
Peace`n`Love Academy Student
Sex : Localizare : Only In Love Nr. mesaje : 3 Puncte : 5 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Cand ajungi la adolescenta Joi 19 Apr 2012, 22:09 | |
| next?????? Hai pls cat mai rpd ca-l ador Te popacesk |
|
| |
lady kiri Academy Student
Sex : Localizare : iasi Nr. mesaje : 13 Puncte : 16 Reputatie : 1 Hobby-uri : desen, muzica Stare de spirit : in culmea fericirii:x
| Subiect: Re: Cand ajungi la adolescenta Vin 20 Apr 2012, 13:10 | |
| Hei...cand mi-ai sugerat sa-ti vad ficul nu am crezut ca e cine stie ce.. Da' el e foarte foarte foarte...(ai prins ideea) frumos si bine realizat. bafta in continuare.Anunta-ma si pe mine cand pui next-ul plz |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Cand ajungi la adolescenta Lun 23 Apr 2012, 01:12 | |
| foarte frumos , ce sa intamplat ? Itachi ce reactie va avea?;;) abia astept next-ul:* |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Cand ajungi la adolescenta Vin 27 Iul 2012, 18:20 | |
| Fic inchis pentru inactivitate.
Merge la >> Fan Ficuri blocate. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cand ajungi la adolescenta | |
| |
|
| |
| Cand ajungi la adolescenta | |
|